PLAFOND SCHILDEREN

Bereik tot 2879 schilders in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor het schilderen van je plafond?

  Je wil je plafond laten schilderen, maar waar vind je de geschikte vakman voor deze schilderwerken? Hoe vind je een professionele en betrouwbare schilder die actief is in jouw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele schildersbedrijven uit jouw regio verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele schilders die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2879
SCHILDERS
59
Opdrachten
per maand
162
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor schilderwerken in Vlaanderen

Soort schilderwerken: Schilderwerken binnen - renovatie

Aantal m²: 60m²

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

De zouden graag de kinderkamer volledig laten schilderen.
Arrow
Offerteaanvraag uit Kruibeke

Soort schilderwerken: Schilderwerken buiten

Aantal m²: 55m²

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Graag had ik een offerte ontvangen om een zijgevel van ongeveer 55 vierkante meter in antraciet te kaleien. De zijgevel heeft maar 1 raam op de beneden verdieping
Arrow
Offerteaanvraag uit Sint-Amands

Vind een geschikte vakman in je buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval schilder, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman, waaraan je je plafond schilderen wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die je de beste prijs/kwaliteit voor het schilderen van je plafond garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele schilders uit jouw regio. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij jou nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Plafond schilderen: laat je plafond schilderen door een professional!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je plafond schilderen éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde schilders uit je omgeving jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor de schilderwerken aan je plafond snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele schilders uit je omgeving... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vakmensen in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele schilders die gelegen zijn in jouw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het schilderen van je plafond.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit je regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor je schilderwerken en contact met jou opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel schilders interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die jouw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vaklui uit je regio. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van de klus voor je plafond ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte vakman uit je buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom je plafond professioneel laten schilderen?

Wie zijn woning graag fris en modern houdt, weet dat het schilderen van muren en plafonds een taak is die om de zoveel jaren terug komt. Het is een lastige uit te voeren werk waarbij het plafond schilderen vaak een uitdaging en beproeving vormt. Een plafond schilderen behoort dan ook de moeilijkste taken. Door het binnenvallend zonlicht worden alle kleine oneffenheden of strepen immers ongenadig uitvergroot. Het is dus van groot belang om het voorafgaandelijk werk en het egaal glad schuren van het plafond met de nodige aandacht en nauwkeurigheid uit te voeren. Een goede voorbereiding is dus essentieel voor een perfect resultaat. Een plafond schilderen vereist dan ook de nodige kennis en ervaring en in de meeste gevallen is het raadzaam om het verven van je plafond te laten uitvoeren door een ervaren vakspecialist. Een professionele schilder maakt er een erezaak van om je plafond te schilderen met de grootste zorg en vakkundigheid, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Hij zorgt niet alleen voor de perfecte voorbereiding van je plafond, maar hij zal ook de allerbeste verfsoorten en primers gebruiken om je plafond te schilderen. De keuzes voor juiste primers, verven en verfkleuren worden dan ook volledig afgestemd op de te schilderen ruimte. Alleen door het gebruik van de juiste plafondverf en de juiste borstel, verfrol of materialen, zorgt de schilder ervoor dat je kunt rekenen op een perfect resultaat voor je hele plafond. Het spreekt voor zich dat de schilderspecialist voor een plafond van een badkamer, keuken of vochtige kelder een verfsoort zal gebruiken die waterafstotend is. Door gebruik te maken van een hoogwaardige lak, beschermt hij je plafonds en muren tegen het condensvocht of de kookdampen, zodat er geen schimmel- of spoorvorming ontstaat in de ruimte. Een professional heeft dan ook een ruim en uiteenlopend aanbod van kwalitatieve plafondverven. Afhankelijk van de intensiteit en de omgeving waaraan je plafond wordt blootgesteld, zal de schilder de keuze maken voor een latex, vinyl, acryl, renovatie, of een epoxy verf. Vele van deze plafondverven hebben ook een breed gamma aan verfkleuren waaruit je kunt kiezen. Een erkende vakman beheerst zijn vak en door zijn bekwame schildertechnieken is hij gewapend om elk glad, reliëf, sier of gebogen plafond te schilderen. Door zijn professionaliteit zal hij op korte tijd je plafond schilderen zodat de ongemakken en het tijdverlies worden beperkt tot het minimum. En tenzij je zelf zeer ervaren bent, maakt een professionele schilderspecialist echt wel het verschil en zit je voor jaren weer gebeiteld met je strakke, moderne en duurzaam geschilderde plafonds en muren. Via offertesonline.be kun je rechtstreeks in contact komen met de professionele schilders uit je regio of omgeving. Ze zullen je vrijblijvend hun offertes overmaken zodat je kunt vergelijken en kiezen!

Hoe gaat een professionele vakman te werk?

1. VOORBEREIDING VAN HET PLAFOND

Wanneer je je plafond laat schilderen, dan zal een professionele schilder altijd eerst de ruimte en de structuur en staat van je plafond komen bekijken. Gaat het om een plafond met een afgewerkte bepleistering, een grondlaag bepleistering of een spuitpleister? Is het hele plafond glad en sausklaar of vraagt de ondergrond eerst nog pleisterwerk om de kleine oneffenheden, scheurtjes en gaatjes weg te werken als voorbereiding voor het werk? Of gaat het over een oud of nieuw plafond van gipsplaten, MDF of beton? Om deze vragen te beantwoorden is het dus belangrijk dat de vakman een zicht heeft op de uit te voeren schilderwerken voor je plafond voor hij gaat schilderen. Zorg ervoor dat de ruimte leeg is voor de schilder met zijn werk zal starten en dat de meubels en gordijnen verwijderd zijn. Soms worden ook de toestellen van de verwarming preventief losgekoppeld. Heb je nog oud behang dan kun je dit behang zelf al verwijderen, zo bespaar je op de prijs. De schilder zal dan eerst de muren strippen van alle verlichtingselementen en de ruimte en vloer, plus de eventuele nog aanwezige meubels, afdekken met een beschermende plastic folie en afplaktape. Ook zal hij de ramen afplakken met afplaktape. Vervolgens zal hij starten met het voorbereidend werk. Met een soepel plamuurmes zal hij hierbij eerst de eventuele gaatjes en scheuren gelijkmatig herstellen. Na het drogen, zal hij het pleisterwerk van je plafond schuren, zodat je plafond volledig egaal en spiegelglad is, klaar om te sausen of te schilderen. Bij een industriële vormgeving is dit niet nodig en zal hij de structuur van het betonnen plafond schilderen met een aangepaste betonverf. Vertoont je plafond sporen of kringen van nicotine, roest, schimmels of roet dan brengt de schilder eerst een dekkende isolatielaag aan nadat hij de plekken heeft schoongemaakt.

2. PLAFOND SCHILDEREN MET EEN HECHTENDE PRIMER

Na het voorbereidend werk is het plafond sausklaar en kan er geschilderd worden. Afhankelijk van de ruimte en de gekozen verf, zal de schilder eerst de grondlaag of primer aanbrengen. Door het plafond te schilderen met een hechtende grondlaag primer zorgt hij ervoor dat de verf zich nadien goed kan vastzetten op de onderlaag. De professionele vakman zal steeds een grondlaag primer kiezen die overeenstemt met de gekozen verf die hij als eindlaag gebruikt bij de afwerking. Zo zal hij bijvoorbeeld voor een glad betonnen plafond een sterke hechtende grondlaag primer gebruiken die daarna kan dienen als basis voor de plafond betonverf. Voor het gebruik van een latex, vinyl of acrylaat verf, zal hij kiezen voor een watergedragen grondlaag primer met dezelfde ademende en waterwerende kwaliteiten als de eindlaag omdat dit het beste resultaat geeft. Afhankelijk van de porositeit van het plafond zal de schilder dan één grondlaag of twee grondlagen aanbrengen. Bij badkamers met poreuze plafonds moet er mogelijk nog eerst een fixeermiddel worden aangebracht voor de schilder het plafond kan primeren. Wens je het werk zelf te doen, laat je dan goed informeren over de juiste grondlaag primer en verf, en de bijhorende borstel, kwast, roller en afplaktape. Het zijn de kleine details die zorgen voor een homogeen kleurresultaat en voor een perfecte afwerking.

3. PLAFOND SCHILDEREN MET DE AFWERKINGSVERF

Nadat de grondlaag primer is aangebracht en is opgedroogd, kan de schilder het plafond schilderen met één of twee afwerkingslagen. Zo kan hij het plafond schilderen met een matte of zijdeglans latex verf of kan hij op je plafond een hoogwaardige acrylaat verf aanbrengen met de roller. De schilderspecialist zal hierbij efficiënt, maar snel te werk gaan en de juiste verftechnieken gebruiken voor de verschillende plafonds. Wanneer hij gaat schilderen, zal hij voldoende verf gebruiken tijdens het schilderen met de roller om strepen te vermijden. Door zijn ervaring en vakkennis zullen er geen strepen of druppelrestanten te zien zijn en ook de randen en hoeken zullen perfect afgewerkt zijn. Bij badkamers en/of keukens zal de professional een waterbestendige lak gebruiken. Dit kan een vinyl, een acrylaat met een waterafstotende polyurethaan coating, of een epoxy verf zijn. De voordelen van deze verfsoorten zijn dat ze waterbestendig en waterafstotend zijn en dat je ze ook kunt schrobben om ze schoon te maken. Dankzij de beschermende coating blijft je plafond mooi en intact ondanks de dagelijkse blootstelling aan waterdampen en vocht. Een plafond schilderen vraagt hierbij een bepaalde bekwaamheid en zorgvuldigheid. Voor een mooi en egaal resultaat zal de schilder altijd zorgen dat de plafondverf goed en foutloos wordt aangebracht. Een ervaren schilder maakt er dan ook een erezaak van om je plafond tot in de puntjes af te werken! Zoek je een professionele schilderspecialist? Contacteer hier enkele regionale schilders voor een gratis offerte!

Ben je op zoek naar een professionele schilder uit je regio om een vrijblijvende offerte te maken voor je schilderwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Sierplafond laten schilderen

Vele oudere herenhuizen beschikken nog over sierplafonds en randen met reliëf- of boogmotieven. Deze plafonds zijn soms echte pareltjes en ze moeten dan ook met de nodige precisie behandeld worden, met respect voor het oorspronkelijk stucwerk. Zijn de sierpleisters beschadigd dan moeten ze eerst gerestaureerd worden voor er kan geschilderd worden. Maar vaak kunnen kleine oneffenheden, eventuele gaten of beschadigingen tijdens het schilderen al hersteld worden met een renovatieverf. De schilder kan daarna het plafond verder afwerken en de sierelementen accentueren van de andere vlakken door gebruik te maken van verschillende wittinten of andere verfkleuren. Zo krijgen je ornamenten of medaillons van je plafond hun grandeur terug van weleer en heb je terug een mooi eindresultaat. Wens je meer informatie over de mogelijkheden om een sierplafond te schilderen? Neem dan hier vrijblijvend contact op met enkele ervaren en erkende schilders uit jouw regio en zorg ervoor dat je sierplafond weer schittert als nooit tevoren!

Wat zijn de mogelijke verfsoorten voor het schilderen van je plafond?

VERF VERSCHILLEN

Algemeen kunnen we de verfsoorten opdelen in drie belangrijke groepen: de solventgedragen verfsoorten op basis van oliën, de soorten op basis van water en de minerale verven. Daarnaast zijn er nog de speciale verven zoals magneetverf, betonverf, synthetische verven of epoxy verf. Solventgedragen soorten, of alkyd verven, worden om ecologische redenen echter bijna niet meer toegepast. Het gebruik en de prijs van een bepaalde verfsoort wordt verder bepaald aan de hand van de dekkracht, de vloei en de binding. De dekkracht van een verf wordt gemeten aan het resultaat waarmee een bepaalde ondergrond wordt gedekt. Hoe minder zichtbaar de onderlaag is, hoe groter de dekkracht van de verf. De vloei is de gemakkelijkheid waarmee je de verf egaal kunt aanbrengen met een ronde borstel of een roller. De binding van een verf bepaalt dan weer de dichtheid, door middel van een aanwezig bindingsmiddel, waardoor je verf meer of minder waterdicht en afwasbaar is. Verder spreken we ook nog over ademende of niet ademende verfsoorten. Dampdoorlatende of ademende verven kunnen condensvocht voorkomen terwijl dit bij gesloten verfsoorten niet het geval is. Toch is het perfect mogelijk om je plafond te schilderen met een verf die zowel waterafstotend als dampdoorlatend is. Als laatste verf parameter is er de matte of glanzende afwerking. Oplopend spreken we van een matte verf, een zijdeglans, een glans en een hoogglans verf. Matte verven zijn ideaal voor een muur of een plafond maar ook de zijdeglans verf komt hiervoor in aanmerking. Een glansverf zal meer gebruikt worden in een vochtige ruimte zoals badkamers en keukens, omdat deze verfsoort zeer gemakkelijk afwasbaar is. Hoogglans verven dienen meer voor het schilderen van deuren, ramen en meubels. De meest gebruikte verven zoals latex, vinyl en acrylaat zijn watergedragen verven. Voor alle inlichtingen over verven en grondlaag primers verwijzen we je graag door naar de erkende schilders uit jouw regio!

LATEX VERF

Latex verf wordt het vaakst gebruikt bij grote oppervlaktes die weinig te lijden hebben zoals binnenmuren en plafonds. Wanneer je muur of plafond nog tekenen heeft van roest of nicotine vlekken of aanslag, is het beter om andere verven te gebruiken. Latex verf is een emulsieverf op basis van rubber en ze bevat conserveermiddelen tegen schimmels en bacteriën. De meeste latex verven zijn verdunbaar met water en het zijn dan ook zeer gebruiksvriendelijke verven om je gepleisterd of houten plafond mee te schilderen. De latex verf zal daarbij zowel isoleren als ademen. Het is een verfsoort die snel droogt en door dit snel drogen moet er minder lang gewacht worden om de volgende plafondverf laag aan te brengen.  Een ander voordeel is dat de gemorste verfspatten op de vloer of de wanden onmiddellijk weer met water kunnen verwijderd worden. Je kunt de latex verf aanbrengen met een roller of een brede kwast. Voor de randen en hoeken gebruik je best een ronde borstel. In overeenstemming met je ademende latex verf, gebruik je ook best een ademende grondlaag primer. Zo verkrijg je het beste resultaat. Een latex verf kun je reinigen met water, maar ze is minder afwasbaar dan de andere plafond verven. Wil je je plafond laten schilderen met latex verf? Neem hier gratis contact op met enkele ervaren lokale schilders uit je buurt voor een offerte!

VINYL VERF

Vinyl verf is net als latex een watergedragen verf. Door de toevoeging van het verhardende polyvinylacetaat en een weekmaker ingrediënt, is deze verf waterwerend en toch flexibel. In tegenstelling tot de latex verf is deze verf wel afwasbaar en bestand tegen damp- of condensvocht. De vinyl verf heeft ook goede isolerende en ademende eigenschappen. Door de elasticiteit is vinyl verf ideaal voor ruimtes met temperatuurverschillen zoals badkamers en keukens. Als je je plafond laat schilderen met een vinyl verf zal het prijskaartje wel beduidend hoger liggen dan met een latex verf. Daardoor dat vinyl als verf voor een plafond steeds minder wordt gebruikt, tenzij voor badkamers, en vervangen wordt door een acrylaat verf. Voor meer informatie over een vinyl verf en het gebruik ervan, verwijzen we je graag via onze link door naar onze regionale experten voor verdere adviezen en offertes!

ACRYLAAT VERF

Een acrylaat verf is een kwalitatieve latexverf op basis van polymeer. De plafondverf heeft een grote dichtheid waardoor het vuil en stof weinig kans krijgt om zich te hechten op de oppervlakte en in de hoeken en randen. Ideaal om je plafond stofvrij te houden. Doordat de verf waterdicht is, kan ze ook voor het werk op buitenmuren worden toegepast. Een acrylaat verf kan verdund worden met water, maar het is een verf die snel droogt en het snel drogen kan niet ongedaan gemaakt worden, wat het risico op strepen en zichtbare stroken vergroot. Verder heeft de verf weinig verkleuring en is ze licht dampdoorlatend. De verf kan zowel met een verfrol als met een zachte borstel worden aangebracht. Vooral voor een vochtige ruimte zoals een badkamer, keuken of vochtige kelder, is acrylaat verf de geschikte verf om je plafond mee te schilderen. Acrylaat is in diverse verfkleuren verkrijgbaar, maar heeft van nature een zeer lichte eigele kleurtint, hetgeen een kleine invloed kan hebben op het beoogde resultaat bij witte schilderwerken. Niet alle acrylaat verven zijn ook afwasbaar dus vraag vooraf zeker naar de technische gegevens van de verf. Interesse om je plafond te laten schilderen met acrylaat verf? Neem hier contact op met onze ervaren schilders uit jouw regio voor offertes of verdere informatie!

Ben je op zoek naar een professionele schilder uit je regio om een vrijblijvende offerte te krijgen voor je schilderwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

DIY: stappenplan om zelf je plafond te schilderen

Wil je zelf je plafond schilderen, dan doe je dit best door een stappenplan te volgen. Zo bereik je het beste resultaat en het geeft de meeste garantie op een goede bescherming en duurzaamheid van je gepleisterd of houten plafond. Gebruik hierbij steeds de juiste producten en bekijk welke verfproducten geschikt zijn voor je soort plafond. Laat je daarom, voor het kiezen van de juiste primer of verf, eventueel bijstaan door een professionele vakman voor tips en adviezen. Sommige verfsoorten bevatten speciale componenten die kunnen zorgen voor een langere bescherming en levensduur van je plafond. Hieronder vind je een algemeen stappenplan dat kan toegepast worden voor het schilderen van je plafond, nadat het voorafgaandelijk schuurwerk werd uitgevoerd.

 • Stap 1: Verwijder de meubels, lusters en de gordijnen en zorg ervoor dat je ruimte vrij is voor je begint aan de klus. Bescherm de vloer met karton of plastic en plak het vast. Plak de randen van de wanden af met een brede afplaktape op enkele millimeters van je plafond. Voer het afplakken met de afplaktape nauwkeurig uit en neem voldoende tijd voor het afplakken.
 • Stap 2: Na het afplakken met de afplaktape kun je beginnen schilderen. Begin altijd eerst te schilderen met de grondlaag primer. Neem een ronde borstel of kwast en schilder eerst de randen. Strijk de verf goed uit en gebruik voldoende verf. Verdeel daarna je plafond in denkbeeldige vlakken van 1m op 1m en begin te schilderen aan een raam. Schilder steeds van het raam weg zodat het daglicht fungeert als lichtbron. Kijk tijdens het schilderen naar het daglicht, zo zie je beter de details zoals strepen, druppels of vuil. Verdeel de verf gelijkmatig, eerst verticaal en daarna gekruist horizontaal. Schilder het volgende vlak en overlap één rolbreedte terwijl de verf nog nat is. Herhaal dit voor de andere vlakken en laat daarna de verf goed drogen.
 • Stap 3: Na het drogen kun je de eindlaag aanbrengen op dezelfde wijze als de grondlaag. Met een goed dekkende verfsoort kan dit soms in één keer, maar meestal zal je een paar keer, meestal 2, moeten schilderen. Als laatste dien je de afplaktape nog te verwijderen. 
Gemiddelde kosten plafond schilderen

HOE WORDT DE PRIJS VOOR HET SCHILDEREN VAN EEN PLAFOND BEPAALD?

De prijzen om een plafond te schilderen kunnen variëren naargelang de gebruikte producten zoals de kwaliteit van de grondverf en de gekozen verfsoort als eindlaag. Het goedkoopste is om zelf je plafond te schilderen, maar mispak je niet aan deze klus. Het daglicht legt elke onnauwkeurigheid vast en strepen en oneffenheden worden zonder genade belicht. Niet voor niets kunnen de prijzen voor bepaalde schilderwerken dan ook enorm uiteenlopen. De beste specialisten vragen vaak een hogere prijs, maar ze leveren dan ook wel een topkwaliteit, waarmee ze het verschil maken tegenover de goedkopere offertes. Het is dus belangrijk om naast de prijs ook te kijken naar de realisaties en de reviews.

Maak dus een doordachte keuze voor je producten en de uit te voeren werken. Vergelijk de prijzen en de kwaliteit en vraag vrijblijvend enkele gratis offertes aan bij de specialisten uit je omgeving. Zo kun je de de kwaliteit en de prijzen vergelijken en krijg je waar voor je geld.


PRIJZEN PLAFOND SCHILDEREN

Soort schilderwerken
Gemiddelde prijs
Plafond schilderen
€ 10 - € 15 per m²
Latex verf
€ 8 - € 15 per liter
Vinyl verf
€ 15 - € 40 per liter
Acrylaat verf
€ 12 - € 35 per liter
Epoxy verf
€ 20 - € 50 per liter
Ben je op zoek naar een professionele schilder uit je regio om de prijs voor je schilderwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2879 Schilders in uw regio!