Over ons

Ontdek waarom wij met Offertes Online gestart zijn.

Ons doel

Waarom zijn wij gestart met OffertesOnline.be?

Omdat wij zagen dat het proces waarbij klanten en bedrijven elkaar vinden vaak onefficiënt verloopt, en voor beide partijen gepaard gaat met verschillende ongemakken. Met OffertesOnline.be streven wij er naar om deze ervaring voor beide partijen aangenamer te maken.

Voor klanten

De mogelijke ongemakken waar klanten vaak tegenaan lopen zijn:

  • Waar moet u uw zoektocht naar het juist bedrijf voor uw opdracht starten?
  • Hoe weet u of u de beste prijs voor de juiste kwaliteit heeft verkregen?
  • Het selecteren, en contacteren, van de juiste bedrijven uit uw regio is vaak een zeer tijdrovend proces.
  • U heeft een bedrijf gecontacteerd, maar weet na een week wachten niet of u al dan niet nog een offerte mag verwachten.

Dit proces, met zijn mogelijke ongemakken, maken wij voor u een heel pak eenvoudiger en aangenamer. In slechts 1 minuut tijd creëert u gratis uw aanvraag, en geeft u aan wat u zoekt! Wij stellen daaropvolgend alle bedrijven uit uw regio op de hoogte van uw aanvraag, waarna de bedrijven die geknipt zijn voor uw opdracht u een offerte zullen bezorgen.

Het enige wat u, als klant, dan nog moet doen is deze offertes vrijblijvend vergelijken en hieruit een welgeïnfomeerde beslissing nemen.

Voor bedrijven

De mogelijke ongemakken waar bedrijven tegenaan lopen zijn:

  • Hoe vindt u voldoende klanten om uw bedrijf gezond te houden, of te laten groeien?
  • Ideaal gezien neemt u enkel opdrachten aan die perfect aansluiten bij de mogelijkheden, en werkwijze, van uw bedrijf maar deze luxe heeft u niet altijd.
  • U moet soms offerteaanvragen weigeren omdat deze te ver gelegen zijn van uw uitvalsbasis.

Deze ongemakken horen vanaf heden tot het verleden! Via OffertesOnline.be krijgt u regelmatig offerteaanvragen binnen van prospecten die opzoek zijn naar wat uw bedrijf aanbiedt, en die tevens gelegen zijn binnen uw werkgebied. Gedaan met zorgen over voldoende werk... Wij schotelen u de offerteaanvragen voor, en u beslist voor welke opdrachten u uw bedrijf kandidaat wilt stellen.

Wie zijn wij

OffertesOnline.be is een initiatief van Cubro bvba, een jong & dynamisch webbureau dat gelegen is in Turnhout (Antwerpen).

Cubro bvba heeft een ruime ervaring met webdevelopment en online marketing. Deze ervaring heeft ons geleerd dat het koppelen van klanten met de juiste bedrijven via het internet nog voor verbetering vatbaar was. Daarop is het initiatief gekomen om een webplatform te ontwikkelen dat deze ongemakken aanpakt, en een betere ervaring biedt aan zowel klanten als bedrijven.

Wenst u graag in contact te komen met ons?
Dan mag u dat altijd doen via onze contactpagina:

Contacteer ons