Offertes voor uw project vergelijken!

Bereik tot 24302 professionals in Vlaanderen.

  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist

Contact

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijk dan zeker eerst eens naar de veel gestelde vragen, deze bieden vaak al een antwoord.

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionals die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen stellen we deze voor aan de gekwalificeerde bedrijven uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de bedrijven uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Cubro BVBA

OffertesOnline.be is een initiatief van Cubro bvba, een jong & dynamisch webbureau. U kan ons contacteren op onderstaande gegevens:

contact@offertesonline.be
Steenweg op Antwerpen 93,
2300 Turnhout

Stuur ons een bericht

Via onderstaand formulier kan u ons altijd contacteren in verband met een vraag, suggestie of klacht. Wij trachten de binnengekomen vragen altijd binnen de 24 uur te beantwoorden.

Door gebruik te maken van dit formulier gaat
u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

24302 professionals in Vlaanderen!