TRAP SCHILDEREN

Bereik tot 2786 schilders in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het schilderen van uw trap?

  U wilt uw trap laten schilderen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze schilderwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare schilder die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele schildersbedrijven uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele schilders die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2786
SCHILDERS
56
Opdrachten
per maand
111
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor schilderwerken in Vlaanderen

Soort schilderwerken: Schilderwerken binnen - renovatie

Aantal m²: 400 m2

Projectbeschrijving: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Woning na opnieuw bepleistetd te zij volledig schilderen. Begane grond
Offerteaanvraag uit Neerpelt

Soort schilderwerken: Schilderwerken binnen - nieuwbouw

Aantal m²: 74 m2

Projectbeschrijving: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Nieuwbouwappartement schilderen muren en plafonds
Offerteaanvraag uit Zottegem

Vind een geschikte schilder in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval schilder, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw trap schilderen wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw schilderwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele schilders uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Trap schilderen: uw trap professioneel laten schilderen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor trap schilderen éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde schilders uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw schilderwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele schilders uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vakmensen in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte schilder uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Trap schilderen: waarom en wat zijn de mogelijkheden?

Iedereen is ervan overtuigd dat een mooie trap een esthetische meerwaarde geeft aan uw woning, ongeacht of hij nu centraal in de living staat of onmiddellijk in de hal staat bij het binnenkomen. Natuurlijk heeft een doorsnee trap van hout, omwille van het intens gebruik, door de jaren heen heel wat te verduren. Het mag dan ook geen verwondering wekken dat een traprenovatie zich om de zoveel jaren opdringt. Vaak kiezen mensen in dit geval radicaal voor een nieuwe trap hetgeen soms helemaal niet nodig is. Bij een traprenovatie zijn er talrijke mogelijkheden om uw trap te renoveren, en dit zowel voor een houten trap als voor andere trappen. Zo hoeft u geen breekwerken uit te voeren of veel geld te spenderen aan een nieuwe trap. Met een traprenovatie wordt uw bestaande trap in zijn glorie hersteld en voorzien van een nieuw en eigentijds kleedje. De traprenovaties die hierbij veruit het beste scoren zijn de renovaties door schilderwerken, mede omdat ze vaak goed betaalbaar zijn. Een houten trap verven met een fraaie en kwalitatieve verf kan een trap volledig van uitzicht doen veranderen. Door het gebruik van de juiste verfkleuren of van een speciale verf met advies van een professionele schilder, kunt u uw trap van hout verven en er een echte eyecatcher maken. Maar daar stoppen de mogelijkheden niet. Bij een houten trap kunt u, naast het trap verven, uw trap opnieuw laten vernissen of beitsen om zo de natuurlijke look van uw houten trap in ere te laten herstellen. Of u kunt uw houten trap schilderen met een twee componenten verf of een antislip verf voor een slijtvast resultaat. En alhoewel de meeste houten trappen grondige schuurwerken vereisen, bestaan er ook oplossingen om een geverniste trap van hout opnieuw te schilderen zonder dat de houten trap hoeft geschuurd te worden. Natuurlijk zijn er ook voor metalen trappen, kunststof trappen of stalen trappen verschillende soorten trap verven met advies voorhanden die uw trap opnieuw een nieuwe en klasvolle uitstraling geven. Een ervaren en deskundige schilder zal uw houten trap schilderen met precisie en kennis. Door gebruik te maken van de juiste verfkleuren, verftechnieken en verfmaterialen, maakt hij uw trap weer gebruiksklaar en slijtvast waardoor uw voor de komende twintig jaar weer kunt genieten van een mooie gerenoveerde trap. Wenst u een perfecte traprenovatie aan een redelijke prijs? Door uw trap te laten schilderen door een professionele schilder, hoeft u zich hierover geen zorgen te maken en zult u kunnen genieten van een esthetische en duurzame traprenovatie. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend de erkende schilders uit uw regio contacteren voor offertes en advies!

Welke soorten verf zijn geschikt voor het verven van uw trap?

Voor het schilderen van een houten trap zijn er verschillende verven mogelijk. Welke verf u voor uw houten trap wenst te gebruiken, bespreekt u best vooraf met uw vakman. Bij de meeste schilderwerken voor een traprenovatie wordt de trap eerst geschuurd en bewerkt met een beschermende primer. Deze primer zorgt ook voor een goede hechting op het hout. Daarna zal de schilder uw trap verven met een slijtvaste verf. Dit kan een zijde- of hoogglans lakverf zijn die verhard wordt met een kunsthars component, maar ook met een matte verf kan de hij uw houten trap schilderen. Een professionele vakman zal doorgaans uw houten trap bedekken met een watergedragen of solventgedragen lak. Tevens kan hij een speciale antislip verf of een vloerverf aan brengen op het hout. Indien de bestaande verf nog goed is, dan kunnen deze verven aangebracht worden op de bestaande verflaag. Maar wenst u de houtstructuur van uw trap te behouden of te benadrukken dan kunt u het hout van uw trap verven met een transparante vernis of een kleurbeits. Een houten trap met een transparante vernis is aangewezen indien u het hout van uw trap een mooie natuurlijke uitstraling wilt meegeven. Voor de bescherming en de duurzaamheid van uw houten trap, wordt er door de schilder wel een verhardende kunsthars component toegevoegd waardoor uw trap slijtvaster wordt. Laat u uw trap behandelen met een kleurbeits, dan wordt de verf gemengd met een verharder zonder dat de houtstructuur van uw houten trap hierdoor wordt veranderd. Bij metalen trappen gelden andere voorwaarden en hiervoor kunt u best uw trap verven met een geschikte verf voor metaal. Gebruik hiervoor een goede en kwaliteitsvolle metaalverf die bestaat uit drie componenten: een kwalitatieve lak, een primer en een anti-roest component. Is er roest aanwezig dan moet u natuurlijk eerst de roestplekken schuren en behandelen, voor u de schilderwerken kunt starten. Bij behandelde en gepoederde metalen trappen volstaat het om de trap vooraf eerst licht te schuren en daarna te reinigen met een vochtige doek. Gaat u een betonnen trap schilderen, dan kunt u deze ook best eerst reinigen met een vochtige doek of dweil. Gebruik voor een trap van beton best een twee componenten betonverf. De eerste verf component heeft een basis van acryl- of alkyddispersie en de tweede component bezit epoxyhars voor een extra duurzame verharding. U kunt ook een kunststof trap schilderen waarvoor er gespecialiseerde verven in alle mogelijke kleuren bestaan. Het komt er dus op aan om te kijken welke verf u dient te gebruiken voor uw  trap van hout, metaal, beton of kunststof. De keuzes aan mogelijkheden om uw trap te renoveren zijn zeer divers maar met de juiste verf en de juiste schilderwerken wordt uw bestaande trap in geen tijd weer een pronkstuk in uw woning. U kunt hier vrijblijvend de professionele schilders uit uw regio of buurt contacteren voor gratis offertes en advies!

Hoe gaat een professionele schilder te werk?

STAP 1: VOORBEREIDING TRAP

Een professionele schilder zal altijd werken met respect naar de klant en zijn woning toe. Bij de schilderwerken plakt hij dan ook eerst alles af met afplaktape en beschermt hij uw meubels en objecten met een plastic folie. Ook de randen van uw trap en leuning plakt hij af met afplaktape zodat er geen verfsporen naast uw trap worden achtergelaten. Daarna zal hij de houten trap ontdoen van de oude verf-, beits, vernis- of olielagen. Hij zal de trap schuren door gebruik te maken van schuurpapier waarbij het werk manueel en/of machinaal kan uitgevoerd worden. Voor een goed resultaat gebruikt hij eerst schuurpapier korrel 150 voor het grof schuurwerk. Wanneer alle resten zijn verwijderd, worden de eventuele kleine gaatjes en scheurtjes terug opgevuld en zal hij de trap licht schuren met schuurpapier korrel 240. Het respecteren van de schuurpapier korrel is zeer belangrijk om te voorkomen dat er groeven worden gemaakt in het hout van de trap. Daarna wordt de houten trap nog ontdaan van alle stof met een zachte borstel en een vochtige doek. Bij een metalen traprenovatie zal de schilder eerst kijken of er roestvorming is en de trap schuren om de roest te verwijderen . Indien de trappen zich bevinden in de woning, en ze reeds waren voorbehandeld met een poedercoating, dan zal hij trap schuren, maar minder intensief als anders. Als laatste voorbereiding, voor de aanvang van de schilderwerken, zal de schilder de trap nog grondig stofzuigen en schoonmaken met een vochtige doek zodat de trap stof- en vetvrij is.

STAP 2: GRONDVERF AANBRENGEN

Na het schuren en het voorbereidend werk van stap 1, kan de schilder beginnen met de eigenlijke schilderwerken. Eerst zal hij de trap verven met een grondlaag verf of primer. Meestal zal uw vakman de trap schilderen met meerdere primer lagen. Na de eerste laag zal hij de trap schuren op een zachte manier om de tweede laag beter te laten hechten. Eventueel wordt dit ook herhaald na de tweede laag. Op die manier bekomt men een goede dekking en hechting van de verf op de houten trap. Indien u gebruikt wilt maken van een kleurbeits in combinatie met een transparante vernis dan zal de beits al eerste worden aangebracht na de voorbereidende schilderwerken. Een trap van metaal schilderen verloopt min of meer hetzelfde als bij een houten trap. Ook hier zal men de trap schuren en een primer aanbrengen als grondlaag, tenzij u onmiddellijk een drie-componenten metaalverf gebruikt. Indien u niet zeker bent vraag dan naar advies over welke verf of primer u best kunt gebruiken bij één van de erkende lokale schilders uit uw regio.

STAP 3: TRAP VERVEN MET DE AFWERKINGSLAAG

Als laatste stap zal de professionele schilder de trap lakken met een hoogwaardige afwerkingslaag door deze in één of meerdere lagen aan te brengen. Wilt u op een duurzame manier uw trap verven dan is het zeer belangrijk om een goede kwalitatieve en slijtvaste verf te gebruiken. De meest aangeraden verven om een houten trap te schilderen zijn een zijdeglans verf of een vloercoating verf. Doordat een trap hout van nature uit gevoelig is voor slijtage, zal de schilder de trap verven met een componenten verf, die een verhardende kunstharslaag heeft zodat uw trap gewapend is tegen intensief gebruik. Indien u uw trap laat vernissen, zal de schilder meerdere lagen vernis aanbrengen en deze gelijkmatig spreiden zonder strepen of oneffenheden. Ook in vernis verven zitten verhardende componenten die uw trap kras- en stootbestendig maken. Bij metalen trappen gebruikt u best een metaalverf die een anti-roest bestand bevat. De kleur voor deze metaal verven zijn wel beperkter in aanbod maar ze bieden toch nog voldoende keuzemogelijkheden. Beschikt u over een betonnen trap dan kunt u deze best schilderen  met een speciale betonverf. Indien u meer inlichtingen wenst over de verschillende schilderwerken voor traprenovaties, kunt u via deze pagina enkele professionele schilders uit uw regio contacteren voor offertes, vragen en advies!

Bent u op zoek naar een professionele schilder uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw schilderwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de andere mogelijkheden voor een traprenovatie?

TRAP ZANDSTRALEN

Tegenwoordig kunt u uw trap laten zandstralen in plaats van uw trap volledig te moeten schuren. Niet alleen bespaart u zo veel tijd en moeite, maar kunt u ook moeilijke trapleuningen en balustrades professioneel laten behandelen. Vooral bij donkere trappen kunt u zo de originele lichte kleur van het hout teug herstellen. Een trap grondig renoveren door deze te zandstralen, kan nogal bruusk lijken, maar eigenlijk moeten we eerder spreken over luchtgommen in plaats van over zandstralen. De zandkorreltjes bij het luchtgommen zijn immers zo klein dat ze, onder een gecontroleerde druk, uw houten trap haarfijn stralen. Ideaal om naast de grote oppervlakken ook al de hoeken, gaatjes en sierornamenten van uw te renoveren trap professioneel mee af te werken. Delen die moeten beschermd worden, plakt men daarbij af met afplaktape. Op die manier komt ook de natuurlijke kleur van het hout weer tevoorschijn zodat u het daarna kunt afwerken met een beschermende afwerkingslaag. Zo kunt u uw houten trap grondig behandelen met een doorzichtige vernis of beits of uw houten trap verven met een verhardende componenten verf. Ook metalen of stalen trappen komen in aanmerking voor deze alternatieve traprenovatie. Wenst u meer informatie over een traprenovatie door middel van luchtgommen? Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend de professionele uit uw buurt of omgeving contacteren voor enkele gratis offertes!

TRAP BEKLEDEN

Een houten trap schilderen mag dan wel veruit de populairste traprenovatie zijn maar tegenwoordig wordt er ook vaak voor gekozen om een trap te renoveren door middel van een nieuwe trapbekleding. En alhoewel een loper of een tapijt ook in het gamma horen van een trapbekleding, dekt een trapbekleding een veel grotere lading en toepassingsgebied. Naast het tapijt, dat vooral gewild is om de warme en geluiddempende eigenschappen, kunt u uw trap ook laten bekleden met vinyl, marmoleum, kunststof of kurk. Bij deze traprenovaties wordt de bekleding dan gelijmd of genageld op uw trap. Bij het lijmen kunt u daarvoor best eerst uw trap schuren voor een betere hechting. Maar u kunt uw trap ook renoveren door andere materiaalsoorten te gebruiken op uw trap. Zo kunt u uw trap renoveren met een bekleding van hout, composiet, rubber, natuursteen of (plexi) glas. Soms geeft dit een verrassend en mooi esthetisch resultaat. Meestal bekleedt men bij deze traprenovaties slechts een deel van de trap, vaak de treden, en dienen er toch enkele voorbereidende aanpassingen te gebeuren. Dit in tegenstelling tot een trap over trapbekleding waarbij deze aanpassingen niet nodig zijn. Interesse om uw trap te bekleden? Ontdek de mooie voorbeelden, realisaties en het werk  van enkele professionele schilders uit uw regio en vraag naar hun expertise. Het zal u zeker inspireren!

TRAP OVER TRAP

Een houten trap schuren, schilderen of vernissen is een wederkerende werk dat om de zoveel jaar moet uitgevoerd worden. Een lastige karwei, want een trap schuur je niet zomaar in enkele uurtjes. Maar er zijn alternatieven die veel minder arbeidsintensief zijn. Met een trap over trap, ook wel een overzettrap genoemd, hoeft u uw trap niet af te breken, te schuren of te zandstralen. Bij deze traprenovatie wordt er een volledige nieuwe trap geplaatst over uw oude trap. Aan de hand van overzettreden en stootborden wordt uw oude trap bekleed met hout, natuursteen, tegels of kunststof. Het belangrijkste werk bij een overzettrap is de nauwkeurige opmeting van uw te renoveren trap. Daarna worden de overzettreden verankerd op uw bestaande trap en worden alle eventuele randen en stootborden mee bekleed. Het resultaat is verbluffend en gelijkwaardig aan een nieuwe trap. Bij een afwerking met hout wordt de trap nog behandeld met een beschermende en verhardende vernislaag. Het keer op keer je houten trap schilderen hoeft niet meer en met een zachte borstel en vochtige doek houdt u de trap in een goede staat. Een trap over trap wordt vaak gebruikt als traprenovatie bij beschadigde of versleten houten trappen of bij koude trappen uit beton. Voor meer info en offertes verwijzen we u graag door naar de gediplomeerde regionale schilders uit uw directe omgeving!

Bent u op zoek naar een professionele schilder uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw schilderwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

DIY: stappenplan om zelf uw trap te schilderen

Wilt u zelf uw trap schuren en schilderen, dan doe je dit best door een stappenplan te volgen. Zo bereikt u het beste resultaat en het geeft de meeste garantie op een goede bescherming en duurzaamheid van uw trap. Gebruik hierbij steeds de juiste materialen en bekijk welke verfproducten geschikt zijn voor uw soort trap. Laat u daarom, voor het kiezen van de juiste primer, verf, vernis of beits, eventueel bijstaan door een professionele vakman voor tips en adviezen. Sommige verfsoorten bevatten speciale componenten die kunnen zorgen voor een langere bescherming en levensduur van uw trap. Hieronder vindt u een algemeen stappenplan dat kan toegepast worden voor het schilderen van een houten trap.

 • Stap 1: Verwijder eerst de eventuele traplopers of bekleding en zorg ervoor dat uw trap volledig kaal is. Laat geen nagels of vijzen zitten en gebruik hiervoor het geschikte materiaal zodat de trap niet beschadigd wordt. Ontvet als volgende stap uw trap grondig met een ontvetter voor hout. Doet u dit niet, dan worden de vetten mee in het hout geschuurd.
 • Stap 2: Schuur de trap met schuurpapier, korrel 150 voor het grof schuurwerk en korrel 240 voor het fijnere schuurwerk. Schuur zeker ook goed in alle naden, hoeken en randen. Verwijder het stof met een zachte borstel en neem het laatste stof weg met een vochtige doek. Herstel eventuele beschadigingen en vul de gaatjes op met een vulmiddel. Laat het vulmiddel drogen en schuur daarna de herstelde delen terug glad. Verwijder het stof met een zachte borstel en een vochtige doek.
 • Stap 3: Plak de randen en de niet te schilderen elementen af met afplaktape of schilderstape. Breng de juiste primer aan met een rol en werk de hoeken, randen en/of naden af met een borstel. Schuur de trap terug lichtjes op voor een goede hechting. Voor een mooi resultaat is het ook aangeraden om de randen en kieren af te kitten met een bijpassende of witte kleur. 
 • Stap 4: Werk de trap af met de gekozen verf of vernis. Breng eerst de eerste laag aan en laat de laag volledig drogen. Breng daarna de tweede laag aan en eventueel, indien nodig, nog een derde laag. 

Gemiddelde kosten trap schilderen

HOE WORDT DE PRIJS VOOR TRAP SCHILDEREN BEPAALD?

Wanneer u uw trap laat schilderen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw schilderwerken, en anderzijds is er de arbeidskost van de schilder(s) zelf. De verschillen tussen een houten trap schilderen of een metalen (betonnen) trap schilderen zijn niet erg verschillend. Voor het zandstralen of luchtgommen ligt de prijs hoger, maar het resultaat van een gerestaureerde trap in zijn originele lichte kleur is dan ook verbluffend!

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaalt, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele schilders uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 35-60 per uur.

PRIJZEN HOUTEN TRAP SCHILDEREN

Soort schilderwerken
Gemiddelde prijs
Open treden
€ 15 - € 20 per trede
Gesloten treden
€ 15 - € 20 per trede
Trapleuning
€ 15 - € 20 per m²
Vernissen
€ 15 - € 20 per trede
Beitsen
€ 20 - € 25 per trede

PRIJZEN METALEN TRAP SCHILDEREN

Soort schilderwerken
Gemiddelde prijs
Treden
€ 25 - € 40 per trede
Trapleuning
€ 25 - € 40 per m²

PRIJZEN BETONNEN TRAP SCHILDEREN

Soort schilderwerken
Gemiddelde prijs
Treden
€ 35 - € 50 per trede

PRIJZEN VOOR ANDERE MOGELIJKE TRAPRENOVATIES

Soort werken
Gemiddelde prijs
Trap zandstralen
€ 20 - € 50 per m²
Trap over trap
€ 85 - € 140 per trede
Trapbekleding hout
€ 30 - € 90 per trede
Trapbekleding rubber
€ 40 - € 60 per trede
Trapbekleding glas
€ 50 - € 100 per trede
Trapbekleding natuursteen
vanaf € 50 per trede
Bent u op zoek naar een professionele schilder uit uw regio om de prijs voor uw schilderwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke Schilder?

2786 Schilders in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Schilderwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...