MUUR SCHILDEREN

Bereik tot 2807 schilders in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het schilderen van uw muur?

  U wilt uw muur laten schilderen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze schilderwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare schilder die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele schildersbedrijven uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele schilders die geïnteresseerd zijn in uw opdracht, zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2807
SCHILDERS
37
Opdrachten
per maand
112
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor schilderwerken in Vlaanderen

Soort schilderwerken: Schilderwerken buiten

Aantal m²: ?

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Dag Paul
Jullie hebben ons huis lang geleden al eens geverfd en hopelijk heb je die gegevens nog ergens ter beschikking.
Gr Harm v Veldhoven
Offerteaanvraag uit Mol

Soort schilderwerken: Schilderwerken binnen - renovatie

Aantal m²: 160

Projectbeschrijving: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Schilderen/behangen gerenoveerde woning. Muren maar ook deuren
Momenteel helemaal leeg
Offerteaanvraag uit Mol

Vind een geschikte schilder in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval schilder, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan u uw muur schilderen wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw schilderwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele schilders uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw uit te voeren werk, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Muur schilderen: uw muur professioneel laten schilderen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor muur schilderen éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde schilders uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw schilderwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele schilders uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele schilders in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele vakmensen die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het door u beschreven werk.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag, zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om uw opdracht of uit te voeren werk zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De schilders die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid om zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse van de schilders uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de schilderwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte schilder uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom uw muur laten schilderen door een professionele schilder?

Wie houdt van een propere en frisse woning weet, wat hem of haar te doen staat om de zoveel jaar. Het is dan weer tijd om het interieur van jouw huis op te frissen met eigentijdse kleuren en de verbleekte muren te schilderen met een nieuwe verflaag. Een lastig karwei waarbij u enkele dagen of zelfs weken mee zoet bent indien u al uw muren wilt schilderen. Dit is dan ook de reden waarom vele mensen een plafond of muur schilderen tijdens een verlofperiode. Maar waarom zou u niet overwegen om het werk over te laten aan een vakman en uw muren te laten schilderen door een professionele schilder? Een ervaren schilder kan uw plafond of muur schilderen in geen tijd waardoor u uw kostbaar verlof blijft behouden voor leukere invullingen. Naast de verf, die u toch dient te betalen, zijn het alleen de werkuren van de schilder die er bovenop komen. Door uw muren te laten schilderen, wint u niet alleen tijd maar verkrijgt u ook een perfect afgewerkt interieur en dit zowel voor kleine als voor grote oppervlakken. Een professionele vakman maakt er een erezaak van om uw muren te schilderen met de grootste waarborg en zal ervoor zorgen dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. En tenzij u zelf een begenadigd schilder bent, maakt een professionele schilder, bij het muren schilderen, echt wel het verschil. Een professionele schilder maakt gebruik van hoogwaardige verven en primers die veel langer meegaan dan een gewone verf van de bouwmarkt. Door zijn ruime aanbod van kwalitatieve verven, gebruikt hij de juiste primers, verf en verfkleuren voor elke ruimte of muur. Een erkende vakman kan ook de gepaste vinylverf of acrylverf aanbevelen voor uw badkamer of keuken. Deze hoogwaardige verven beschermen uw ondergrond en muren tegen vocht en condens en vermijden dat er schimmel- of spoorvorming ontstaat. Ook op het vlak van afwerking zit u met een professionele schilder gebeiteld. Alles wordt proper afgekit en afgetaped en uw muren zullen mooi glad zijn afgewerkt zonder strepen of blokvorming. Het fraai egaal resultaat laat zich dan ook bewonderen en het interieur van uw woning zal weer stralen. Uw muren laten schilderen door een professionele schilder geeft u een garantie op een modieuze, kwaliteitsvolle en perfecte afwerking. Bovendien bespaart het u de kostbare tijd en moeite tijdens uw vrije dagen. Via offertesonline.be kunt u rechtstreeks in contact komen met de professionele schilders uit uw regio of omgeving. Ze kunnen u enkele offertes overmaken voor een vrijblijvende keuze of vergelijking!

Wat zijn de mogelijke verfsoorten voor het verven van uw muur?

VERF VERSCHILLEN

Algemeen kunnen we de verfsoorten opdelen in drie belangrijke groepen:  solventgedragen verf op basis van oliën, verf op basis van water en minerale verf. Daarnaast zijn er nog de speciale verven zoals magneetverf, betonverf, synthetische verf of epoxy verf. Solventgedragen verven, of alkydverven, worden om ecologische redenen tegenwoordig echter bijna niet meer toegepast. Het gebruik en de prijs van een bepaalde verfsoort wordt verder bepaald aan de hand van de dekkracht, de vloei en de binding. De dekkracht van een verf wordt gemeten aan het resultaat waarmee een bepaalde ondergrond of oppervlak wordt gedekt. Hoe minder zichtbaar de onderlaag is, hoe groter de dekkracht van de verf. De vloei is de gemakkelijkheid waarmee je de verf egaal kunt aanbrengen bij het muur schilderen. De binding van een verf bepaalt dan weer de dichtheid van uw verf, door middel van een aanwezig bindingsmiddel, waardoor uw verf meer of minder waterdicht en afwasbaar is. Verder spreken we ook nog over een ademende of niet ademende verf. Een dampdoorlatende of ademende verf kan condensvocht voorkomen terwijl dit bij een gesloten verf niet het geval is. Toch is het perfect mogelijk om uw muren te verven met een verf die zowel waterafstotend als dampdoorlatend is. Als laatste verf parameter is er de matte of glanzende afwerking en de kleur. Oplopend spreken we van een matte verf, een zijdeglans verf, een glansverf en een hoogglans verf. Matte verven zijn ideaal voor een muur of plafond, maar ook de zijdeglans verf komt hiervoor in aanmerking. Een glansverf zal meer gebruikt worden in badkamers en keukens en is zeer gemakkelijk afwasbaar. Hoogglans verven dienen meer voor het schilderen van deuren en meubels. Bij de meeste verf soorten gebruik je eerst een primer als grondlaag. De meest gebruikte verven zoals latex-, vinyl- en acrylverf zijn watergedragen verven. Voor alle inlichtingen over verven en primers verwijzen we u graag door naar de erkende schilders uit uw regio!

MUUR SCHILDEREN MET LATEXVERF

Latexverf wordt het vaakst gebruikt bij grote oppervlakken die weinig te lijden hebben zoals binnenmuren en plafonds. Wanneer uw muren of uw plafond nog tekenen hebben van roest- of nicotineaanslag is het beter om andere verven te gebruiken. Latexverf is een emulsieverf op basis van rubber en ze bevat conserveermiddelen tegen schimmels en bacteriën. De meeste latexverven zijn verdunbaar met water en het zijn dan ook zeer gebruiksvriendelijke verven om uw muren mee te schilderen. De latexverf werkt niet alleen isolerend en ademend maar ze droogt ook goed op, waardoor er minder lang moet gewacht worden om de volgende laag aan te brengen. Een ander voordeel is dat de gemorste verf onmiddellijk weer met water kan verwijderd worden. Als primer gebruikt u ook best een ademende primer als grondlaag in overeenstemming met uw ademende latexverf. Een latexverf kunt u reinigen met water maar ze is minder afwasbaar dan de andere muurverven. Er is ook een groot kleur aanbod en naast het klassieke wit zijn zowat bijna alle kleuren verkrijgbaar. Wilt u uw muren in huis laten schilderen met latexverf? Neem hier gratis contact op met enkele ervaren lokale schilders uit uw buurt voor een offerte!

MUUR SCHILDEREN MET VINYLVERF

Vinylverf is net als latexverf een watergedragen verf. Door de toevoeging van het verhardende polyvinylacetaat en een weekmaker ingrediënt is deze verf waterwerend en toch flexibel. In tegenstelling tot de latexverf is deze verf wel afwasbaar en bestand tegen damp- of condensvocht. De vinylverf heeft ook goede isolerende en ademende eigenschappen. Door de elasticiteit van de verf, is vinylverf ideaal voor ruimtes met temperatuurverschillen zoals badkamers en keukens. Als u uw muren in uw huis laat schilderen met een vinylverf gaat het prijskaartje wel beduidend hoger liggen dan met een latexverf. Daardoor dat vinyl als verf steeds minder, tenzij voor badkamers, wordt gebruikt en voor grote oppervlakken vervangen wordt door een acrylverf. Voor meer info over muur schilderen met een vinylverf, verwijzen we u graag door naar onze regionale schilder experten voor verder nodig advies en offertes!

MUUR SCHILDEREN MET ACRYLAATVERF

Een acrylverf is een kwalitatieve latexverf op basis van polymeer. De verf heeft een grote dichtheid waardoor het vuil en stof weinig kans krijgt om zich te hechten. Doordat de verf waterdicht is, kan ze ook goed op buitenmuren worden toegepast. Een acrylverf kan verdund worden met water, maar de verf heeft wel een snelle droogtijd die niet ongedaan kan gemaakt worden. Verder heeft de verf weinig verkleuring en is ze licht dampdoorlatend. Vooral bij vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en vochtige kelders is acrylverf een geschikte verf om uw muren mee te schilderen. Acrylverf is in diverse kleuren verkrijgbaar maar heeft van nature een zeer licht eigele tint in de witte kleur. Niet alle acrylverven zijn afwasbaar omdat ze niet alkaliënbestendig zijn, dus vraag vooraf zeker naar de technische gegevens van de verf. Interesse om uw muren te laten schilderen met acrylverf? Neem hier contact op met onze ervaren schilders uit uw regio voor offertes of verdere informatie!

MUUR SCHILDEREN MET EPOXY VERF

Een epoxy verf wordt, naast vloercoating, ook gebruikt om badkamers te schilderen. Epoxy bevat een thermo hardende kunststof die na uitharding een zeer dichte en sterke dekking geeft aan het oppervlak. Hierdoor kan er geen vocht doordringen en worden bacteriën geweerd. Een epoxy verf is alkaliënbestendig, zeer sterk en de verf droogt zeer snel eenmaal ze is aangebracht op de ondergrond. Door het toevoegen van een kleurpigment zijn er meerdere kleuren mogelijk. Epoxy verf wordt vaak toegepast in badkamers met een industrieel interieur. Nadeel van deze verf is dat u uw badkamer eerst goed moet verluchten totdat alle schadelijke dampen verdwenen zijn. Een epoxy verf is duurder dan de andere verven maar de verf is wel zo goed als onverslijtbaar. Voor meer inlichtingen over muur schilderen met een epoxy verf, kunt u hier terecht bij enkele lokale experten uit uw regio!

MUUR SCHILDEREN MET STRUCTUURVERF

U kunt ook uw muur schilderen of laten schilderen met een structuurverf. Bij een structuurverf worden er korrels, in fijne of grove vorm, toegevoegd aan uw verf. Door deze korrels, en door gebruik te maken van een speciale rol of blokkwast, gaat de schilder het oppervlak verven met een patroon. Het geeft uw muren een verfijnd of grof esthetisch effect mee. Een ander voordeel van structuurverf is dat de ondergrond of de onderlaag van uw muur niet volledig egaal glad of sausklaar moet zijn. Door uw muur te laten schilderen met een structuur muurverf, camoufleert u de aanwezige kleine oneffenheden van het oppervlak. Het nadeel van een structuurverf is dat er weinig ruimte is tot verandering nadien. U kunt de muren overschilderen maar als u een terug een egaal resultaat wilt, of u muur wilt behangen, dan moet de verf eerst verwijderd worden. Interesse om uw muren te laten schilderen met structuurverf? Vraag hier naar enkele offertes bij uw regionale schilders!

Bent u op zoek naar een professionele schilder uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw schilderwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Muur schilderen: hoe gaat een schilder te werk?

STAP 1: VOORBEREIDING VAN DE MUUR

Bij een eerste afspraak zal uw professionele schilder komen kijken naar uw woning en zal hij de staat en de ondergrond en de structuur van uw te schilderen muren bekijken. Bij bepleisterde muren zal hij kijken of de muren al sausklaar zijn om ze direct te kunnen verven. Bij muren van gipsplaten of MDF zal hij eveneens de staat en de afwerking van de muren opmeten. Daarna zal de schilder starten met de voorbereidende werken. De schilder zal er eerst voor zorgen dat de meubels en de aanwezige objecten worden beschermd met plastic folie of schilderdoeken. Ook alle vijzen, nagels en afdekplaatjes van het elektrisch circuit worden verwijderd of afgeplakt met schilderstape. Zijn er nog oude niet overschilderbare verflagen aanwezig, dan zal hij ervoor zorgen dat die eerst worden verwijderd. Vervolgens zal uw schilder de muren glad schuren en de oneffenheden, zoals gaatjes, scheuren of kleine beschadigingen, indien nodig opvullen met een vulmiddel. Ook bij muren van Gyproc of MDF zorgt hij eerst voor een goed egaal resultaat. Nadat de muur volledig is gerestaureerd, wordt hij terug lichtjes opgeschuurd en gestofzuigd. De muur is nu sausklaar. Bij muren die sterke sporen bevatten van nicotine, roest of roet, zal de schilder eerst een dekkende isolatielaag aanbrengen op het oppervlak nadat hij de muren heeft schoongemaakt. Daarna zal de schilder, afhankelijk van de ondergrond en de hechting, de juiste verf kiezen om de muren te verven. Aan de hand van de gekozen muurverf en kleur, kiest hij ook tegelijk de bijpassende primer als hechtende grondlaag. Een primer voor een gepleisterde muur is bijvoorbeeld niet hetzelfde als een primer voor een Gyproc muur. Ook bevatten sommige primers al een dekkende isolatielaag om vlekken en sporen te weren. Muren laten schilderen in uw badkamer vraagt iets meer aandachtig werk waarbij vooraf de porositeit van de muren goed wordt bekeken. In bepaalde gevallen is het nodig om een extra hechting te plaatsen vooraleer u uw muren kunt schilderen. Een goede voorbereiding vormt dus een belangrijk onderdeel van het werk. Wenst u meer informatie over de voorbereidingen die nodig zijn om uw muur te laten schilderen? Neem hier vrijblijvend contact met enkele deskundige schilders uit uw regio!

STAP 2: MUUR SCHILDEREN MET EEN HECHTENDE PRIMER

Na de goede voorbereiding is muur sausklaar en kan de schilder de muur schilderen. Afhankelijk van de muur zal hij de primer in één of twee lagen aanbrengen op de ondergrond. Een primer zorgt voor een eerste grondlaag en zorgt ook voor een goede hechting van uw muurverf. De professionele schilder zal steeds een primer kiezen die overeenstemt met de gekozen muurverf en kleur. Gebruikt hij voor de muren van uw keuken of uw badkamer een acrylverf dan zal hij ervoor zorgen dat de primer kiezen dezelfde ademende en waterwerende eigenschappen heeft als de acrylverf. Bij niet dampopen verven gebruikt hij voornamelijk primers die ook niet dampopen zijn als grondlaag. Bij badkamers met poreuze muren moet er mogelijk nog eerst een sterke hechtingslaag worden aangebracht voor hij de muren kan schilderen met een primer. Na het primeren worden alle naden en hoeken nog afgekit voor een egaal resultaat. Het voorbereidend werk wordt daarbij met evenveel zorg aangepakt als bij de afwerking. Indien u niet zeker bent van de correcte verf of primer dan kunt u vooraf altijd verf met advies bekomen bij uw lokale schilder uit uw regio!

STAP 3: MUUR SCHILDEREN MET DE AFWERKINGSVERF

Na het aanbrengen van de onderlaag en drogen van de primer zal de schilder de muren schilderen met de gekozen muurverf. De muur moet goed droog zijn, want als de verf nog nat is, kan dit een invloed hebben op het afgeleverde werk. Afhankelijk van de ruimte kunt u uw muur schilderen met een glans, zijdeglans of matte verf. Zijn de kamers droog dan wordt er meestal gekozen voor een latexverf. Bij veelgebruikte ruimtes of muren die in aanraking komen met vocht of condens, gebruikt u beter een acrylverf of een vinylverf. De voordelen van een verf op basis van acryl of vinyl is dat ze waterbestendig en waterafstotend is, zodanig dat u uw muren schoon kunt schrobben. Vooral bij badkamers is de keuze van de juiste verf zeer belangrijk. Een acrylverf of vinylverf voor een badkamer bevat een waterafstotende polyurethaan coating waardoor het vocht en de dampen niet kunnen doordringen in uw muren. Als alternatief kan de schilder ook een epoxy verf aanbrengen. Welke muren u ook laat schilderen, een ervaren schilder weet waarmee hij bezig is en hij zal zijn werk afstemmen op wat je nodig hebt voor het beste resultaat, Ook qua kleur kan hij u professioneel en doordacht helpen bij uw keuzes. Door het gebruik van de juiste verf, kleur, materiaal en verftechniek, zal hij efficiënt en snel uw muur schilderen. Met de ervaring en vakkennis van uw schilder zullen er geen strepen, druppels of blokvorming te zien zijn en zal uw muurverf overal egaal en glad zijn. U hoeft dus geen binnenvallend zonlicht te vrezen waardoor de kleine foutjes dikwijls worden uitvergroot. Een ervaren schilder gaat uw muren met de nodige zorg schilderen en ze tot in de puntjes afwerken! Voor offertes en/of advies kunt u hier enkele van uw regionale schilders contacteren!

Vind een geschikte schilder uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gemiddelde kosten muur schilderen

HOE WORDT DE PRIJS VOOR MUUR SCHILDEREN BEPAALD?

Wanneer u uw muur laat schilderen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs van het uit te voeren werk. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw schilderwerken, en anderzijds is er de arbeidskost van de schilder(s) zelf.

Natuurlijk speelt de grootte en de complexiteit van de opdracht of het werk een belangrijke rol. Grote oppervlakken, zonder al teveel ramen, deuren, hoeken of kantjes, zijn bijvoorbeeld soms makkelijker te schilderen met een rol zonder al teveel tijdsverlies. Sausklare muren vergen ook veel minder voorbereidend werk tegenover muren waarvan de ondergrond nog geëgaliseerd of voorbereid moet worden. Het bepaalt voor een groot deel de arbeidskosten en de uren die uw vakman gaat nodig hebben om het werk uit te voeren. 

De kwaliteit en de duurzaamheid van de verf kan de prijs ook bepalen. Een duurzame en kwalitatieve verf gaat langer mee en biedt een betere bescherming aan uw muren, maar vaak zijn deze verven ook duurder. Een verf met een kleur kost doorgaans ook iets meer dan een witte verf. Indien je zelf de verf wilt aankopen, bekijk dan eerst goed wat je nodig hebt en laat je op voorhand goed informeren over de verf, primer en kleur die je wenst te gebruiken. De prijs van een verf of primer wordt steeds berekend per vierkante meter.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u een advies en eventueel meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele schilders uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 35-60 per uur


PRIJZEN MUUR SCHILDEREN

Soort schilderwerken
Gemiddelde prijs
Muur laten schilderen
€ 10 - € 15 per m²
Latexverf
€ 8 - € 15 per liter
Vinylverf
€ 15 - € 40 per liter
Acrylaatverf
€ 12 - € 35 per liter
Epoxy verf
€ 20 - € 50 per liter
Structuurverf latex
€ 15 - € 25 per liter
Bent u op zoek naar een professionele schilder uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw schilderwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke Schilder?

2807 Schilders in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Schilderwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...