Keukenkasten schilderen

Bereik tot 2628 schilders in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het schilderen van uw keukenkasten

  U wilt uw keukenkasten laten schilderen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze schilderwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare schilder die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele schildersbedrijven uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele schilders die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
2628
Schilders
114
Opdrachten
per maand
240
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor schilderwerken in Vlaanderen

Soort schilderwerken: Schilderwerken binnen - renovatie

Aantal m²: 330x385x236hoog

Projectbeschrijving:

Slaapkamer renovatie met 2 deuren
Offerteaanvraag uit tremelo

Soort schilderwerken: Schilderwerken binnen - renovatie

Aantal m²: 110 m2

Projectbeschrijving:

alle binnen muren:
keuken, woonkamer, 3 halletjes, 2 slaapkamers en 1 ingebouwde klerenkast (van hout).
Offerteaanvraag uit Boom

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vakmensen in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifiek schildersbedrijf?

Vind een geschikte schilder in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval schilder, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het schilderen van uw keukenkasten wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw schilderwerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele schilders uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Keukenkasten schilderen: uw keukenkasten professioneel laten schilderen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor keukenkasten schilderen éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde schilders uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw schilderwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele schilders uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte schilder uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Keuken schilderen: wat zijn de mogelijkheden?

Een keuken behoort tot de meest gebruikte leefruimtes in uw woning of appartement. Een aangename, frisse en moderne keuken maakt het koken en de culinaire beleving dan ook een heel pak aangenamer. Goede solide en duurzame keukens kunnen ettelijke tientallen jaren meegaan maar daarbij verliezen na een tijd wel een beetje van hun esthetische waarde omdat ze een verouderde aanblik hebben. Toch hoeft dit geen ramp te zijn en hoeft u zich geen nieuwe keuken aan te schaffen. U kunt uw keuken schilderen of laten schilderen door een professionele schilder. Het kost u beduidend minder dan een nieuwe keuken en door uw keuken te schilderen, verkrijgt u weer het uitzicht van een moderne en hippe keuken. Ontdek de verschillende mogelijkheden die het schilderen van een keuken u te bieden hebben door het schilderen van uw muren, plafond, keukenkasten, werkbladen, spatwanden of kookeilanden. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend in contact komen met uw regionale keuken schilders die u graag zullen voorzien van adviezen en offertes!

Keuken muur schilderen

Keuken muur schilderen

Bij een mooie keuken horen bijpassende keuken muren die het effect en de uitstraling van uw keuken benadrukken. Het schilderen van uw keuken muren zal dan ook steeds gebeuren aan de hand van uw gekozen keukenstijl en visa versa. Daarom is het dan ook belangrijk dat u gebruikt maakt van de geschikte keuken verf en van de juiste verfkleuren en verftechnieken. De muren van uw keuken worden blootgesteld aan dampen en condensvocht en uw verf moet daar tegen bestand zijn. De beste verf voor uw keuken muren is een watergedragen acrylverf. Deze glansverf heeft zowel waterafstotende als waterdoorlatende eigenschappen. Op die manier wordt het vocht geweerd en kunnen er zich geen schimmels of sporen vormen. Een verf voor uw keuken op basis van acrylaat, is perfect afwasbaar zodat u het vuil en de vetten gemakkelijk kunt verwijderen. U kunt zelfs uw spatwand laten schilderen of verven in dezelfde verfkleur als uw muren of in een andere verfkleur. Voor spatwanden bestaan er water- en hittebestendige verven die bestand zijn tegen de kookdampen en de hoge temperaturen van het kookvuur. Natuurlijk kunt u de muren van uw keuken schilderen of laten schilderen met inbegrip van uw keukenkasten waarbij de verfkleuren en vormgeving op elkaar wordt afgestemd. Afhankelijk van uw wensen en projectvereisten, kunt u hiervoor beroep doen op een professionele schilder. Een ervaren schilder weet welke verven en materialen hij moet gebruiken om uw keuken te schilderen. Met een oog voor elk detail zal uw schilder uw keuken schilderen op een snelle doordachte en efficiënte manier. Wenst u uw keuken muren te schilderen? Contacteer enkele professionele schilders uit uw regio voor gratis offertes en adviezen!

Keuken plafond schilderen

Keuken plafond schilderen

Meer dan de andere plafonds in uw woning of appartement, heeft een keuken plafond veel te lijden. Dagelijks wordt er in een keuken gekookt, gebakken of gefrituurd en de dampen van kookvocht en vetten zetten zich, ondanks de aanwezige dampkappen, vast op uw keuken plafond. Voor wie zijn woning graag fris en modern houdt, weet dat het lastige karwei van het plafond schilderen om de zoveel jaren noodzakelijk is. Nochtans kunt u, mits het gebruik van de juiste verf, de levensduur van uw keuken plafond verlengen. Er bestaan voor badkamer en keuken plafonds speciale verven die duurzaam zijn en die een goede weerstand bieden tegen vocht- en vetafzettingen. Een satijnglans acrylverf bevat een coating van polyurethaan waardoor het vocht en het vet niet kunnen indringen in de verflaag. De voordelen van deze verven zijn dat ze waterbestendig en waterafstotend zijn en dat u ze ook kunt schrobben om ze schoon te maken. Dankzij de beschermende coating blijft uw plafond mooi en intact ondanks de dagelijkse blootstelling aan waterdampen, vocht en vetten. Een ervaren schilder weet zeer goed hoe hij een keuken plafond moet schilderen. Niet alleen zorgt hij voor de perfecte voorbereiding van uw keuken plafond, maar hij zal ook de allerbeste verven en primers gebruiken om uw keuken plafond te schilderen. Door gebruik te maken van een hoogwaardige verf, beschermt hij uw keuken plafond tegen het condensvocht of de kookdampen zodat er geen schimmel- of spoorvorming ontstaat. Door zijn professionaliteit zal hij op korte tijd uw keuken plafond verven zodat de ongemakken en het tijdverlies worden beperkt tot het minimum. Interesse om uw keuken plafond te laten schilderen? Via offertesonline.be kunt u rechtstreeks in contact komen met de professionele schilders uit uw regio of omgeving. Ze zullen u vrijblijvend hun offertes overmaken voor de beste keuze!

Keukenkasten schilderen

Keukenkasten schilderen

Niet allen door uw binnenmuren en plafond te laten schilderen, kunt u uw keuken heropfrissen en moderniseren. U kunt uw keuken ook vernieuwen en restylen door uw keukenkasten te schilderen. Door het intensief en dagelijks gebruik van uw keuken, verliezen de meeste keukenkasten doorheen de jaren heen hun glans en vertonen ze gebruikssporen. Vaak zijn ze aangetast en verkleurd omwille van de veelvuldige blootstelling aan kookdampen, vetten en oliën. Door uw keuken te laten schilderen door een ervaren schilder verkrijgt u opnieuw een mooie keuken die ver onder de prijs van een nieuwe keuken ligt. Uit welk materiaal uw keuken ook gemaakt is, MDF, melamine, laminaat of massief hout, voor elke uitvoering bezit uw schilder de juiste verven en primers. De meeste keukenkasten zijn gemaakt van MDF, spaanplaat of een afgeleide en zijn afgewerkt met een laminaat, melamine of fineer kunststof laag. Al deze materialen kunnen overschilderd worden mits een goede voorbereiding. De schilder zal het gemakkelijkst werken door de keukenkasten te strippen zodat hij de fronten en kasten afzonderlijk kan schilderen. Hiervoor dient alles eerst grondig geschuurd en ontvet te worden zodat de krasvaste of slijtvaste oppervlaktes verruwd en droog worden. Daarna zal de schilder een kwaliteitsvolle primer onderlaag schilderen en zo een goede hechting bodem vormen voor het verven. De beste verf voor om keukenkastjes te schilderen, is een krasvaste acrylverf van zijdeglans of hoogglans. Matte verven zijn te vermijden omdat ze geen beschermende coating bevatten maar er bestaan wel zijdeglans verven met een matte uitstraling. Indien u uw keukenkastjes laat schilderen door een erkende schilder dan zal die de juiste verf kiezen voor elke ondergrond en materiaalsoort. Uw schilder kan uw keukenkastjes schilderen met spiegelgladde, rustieke of kleurrijke fronten zodat ze volledig tegemoet komen aan uw wensen en interieur. Sommige, weliswaar duurdere, lakverven zijn daarbij volledig water- en hittebestendig waardoor ze een langere duurzaamheid bezitten. Een renovatie van uw keuken, waarbij u uw oude keukenkastjes laat schilderen, geeft verbluffende en mooie resultaten. Overtuig uzelf en bekijk de talrijke kunstzinnige renovaties van uw regionale schilder experten. Contacteer hen vrijblijvend voor meer inlichtingen, adviezen en prijsoffertes!

Keuken werkblad schilderen

Keuken werkblad schilderen

Een werkblad schilderen lijkt niet meteen voor de hand liggend maar in de meeste gevallen kan het. De redenen om een werkblad te schilderen kunnen uiteenlopend zijn: het werkblad is beschadigd door verhitte potten, het is verkleurd, het vertoont barstjes en putjes of de gekozen kleur is passé en verouderd. Een werkblad schilderen begint dan ook met uw oorspronkelijk keukenblad. Is het een werkblad van MDF, laminaat, keramiek, natuursteen, metaal of composiet? Al deze ondergronden kunnen behandeld worden maar de ene ondergrond zal meer schuurwerk vragen dan de andere. Het belangrijkste werk van de schilder is dan ook de voorbereiding. Indien er beschadigingen zijn dan moeten die eerst hersteld worden waarna de schilder het werkblad zal schuren, reinigen en ontvetten. Op die manier wordt het werkblad verruwd en heeft de specifieke primer de beste hechting resultaten. Een goede primer verf zorgt ervoor dat het grondmateriaal perfect kan liëren met de dekkende verf. Nadat de primer is opgedroogd zal de schilder het werkblad schilderen met een slijt- en krasvaste acrylverf met een polyurethaan bescherming. Eventueel kan hierover nog een waterafstotende vernis coating aangebracht worden. Er bestaan ook hittebestendige en waterdichte acryl verven die een nog beter wapening en bescherming bieden maar die wel een duurder prijskaartje hebben. Deze verven worden ook gebruikt voor vloeren met een vloerverwarming. Indien u geen nieuw werkblad wenst maar alleen uw huidige werkblad te wenst vernieuwen, dan is het professioneel schilderen van uw werkblad een waardige en esthetische oplossing. Voor meer informatie over het schilderen van werkbladen kunt u hier terecht bij de vele lokale schilders uit uw regio!

Keukentegels schilderen

Keukentegels schilderen

Wanneer u uw keuken wilt renoveren door te schilderen dan is het niet ongebruikelijk dat er ook keukentegels moeten behandeld worden in uw renovatieplannen. Ofwel kunt u deze tegels behouden, indien ze onbeschadigd zijn en esthetisch passen in uw interieur, ofwel kunt u ze mee laten schilderen volgens de gekozen renovatie met de bijpassende verfkleuren. In de meeste keukens komen keukentegels alleen voor op de spatwanden maar bij oudere keukens vindt men ze vaak ook terug in grotere oppervlakken aan de muren. Door de verouderde keukentegels te schilderen, geeft u uw keuken een vernieuwde en moderne uitstraling zonder dat u er veel kosten moet aan besteden. Een professionele schilder zal hierbij eerst de tegels zorgvuldig fijn schuren, zonder dat er krassen worden veroorzaakt, of hij kan de tegels behandelen met een glans afbrekend product, waarbij de tegels dof worden. Daarna zal hij de tegels vet- en stofvrij maken en zal hij een hechtende primer aanbrengen op de tegels. Deze primer heeft dezelfde kwalitatieve eigenschappen als de verf die hij zal gebruiken voor de afwerking. Voor een spatwand zal de schilder gebruik maken van water- en hittebestendige verfsoorten bij het schilderen. Deze verven zijn perfect afwasbaar en reinigbaar zodat u alle vuil en vetten zonder problemen kunt verwijderen. De hoogwaardige verf beschermt zo niet alleen uw keuken maar door een mooie witte, zwarte of kleurrijke verf, maakt u van uw tegels weer een trendy blikvanger. Voor meer info over het schilderen van keukentegels verwijzen we u door naar onze professionele schilders uit uw regio!

Bent u op zoek naar een professionele schilder uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw schilderwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Keukenkasten schilderen: hoe gaat een schilder te werk?

1. Voorbereiding van de keukenkasten

Bij een eerste afspraak zal uw professionele schilder komen kijken naar uw keukenkasten en inschatten welke verven en materialen hij moet gebruiken om uw keukenkastjes te schilderen. Daarna zal de schilder starten met de voorbereidende werken. Hiervoor zal de schilder de vloeren en de aanwezige objecten beschermen met plastic folie of schildersdoeken. Voor het optimaal schilderen van uw keukenkasten, demonteert de schilder uw keukenkasten volledig en verwijdert hij alle knoppen, handvatten en scharnieren van de kasten. Hierna zal de professionele schilder beginnen met het schuurwerk. Dit kan met de hand of deels machinaal uitgevoerd worden. Kleine oneffenheden, zoals gaatjes, scheuren of kleine beschadigingen, worden daarbij ook opgevuld met een vulmiddel. Na het schuren zal hij de keukenkasten stofzuigen zodat er geen vuil kan terechtkomen in de verf. Een erkende schilder zal de voorbereidende werken nauwgezet uitvoeren want ze vormen de basis voor een duurzame en perfecte afwerking.

2. Keukenkasten schilderen met een hechtende primer

Na de voorbereidende werken kan de schilder de keukenkasten schilderen. Eerst brengt hij een primer aan die zorgt voor een hechtende dekkingslaag. De professionele schilder zal steeds een primer kiezen die overeenstemt met de gekozen keukenkast verven. Voor een water- en hittebestendige acrylverf zal hij een primer kiezen met dezelfde eigenschappen als de acrylverf. De fronten van de keukenkasten kunnen daarbij een andere primer krijgen dan de keukenkasten zelf omdat ze mogelijk een andere glansverf krijgen. Voor design keukens met hoogglans fronten zullen de primers en verven verschillend zijn. En ook de gebruikte verfkleuren zullen meestal verschillen tussen de keukenkasten en de keuken fronten. Optioneel kunt u zelfs uw tegels, handvatten of zelfs uw ijskast mee laten schuren, primeren en schilderen. Vraag naar de mogelijkheden bij uw regionale schilders.

3. Keukenkasten schilderen met de afwerkingsverf

Na het aanbrengen en het drogen van de primer, zal de schilder de keukenkasten schilderen met de gekozen verf. Afhankelijk van uw gekozen keukenstijl, landelijk, modern, design of klassiek, zal de schilder uw keukenkasten schilderen met een zijdeglans, glans of hoogglans verf. Voor uw keukens zal uw professionele schilder altijd een waterbestendige verf gebruiken. Meestal is dit een acrylverf met een waterafstotende polyurethaan coating maar soms komt ook een vinylverf in aanmerking. Beide verven zijn afwasbaar en goed te reinigen. Indien het iets meer mag kosten dan kan de schilder uw keukenkasten schilderen met een water- en hittebestendige acrylverf. Op die manier worden uw keukenkasten optimaal beschermd tegen vetten, oliën en dampen. Het egaal en perfect afwerken van uw keukenkasten vraagt een goede vakbekwaamheid en een professionele schilder zal dan ook elk detail tot in de puntjes afwerken. Dankzij zijn ervaring en toewijding staat hij garant voor uw moderne en duurzame keukenrenovatie! Voor offertes en/of advies kunt u hier enkele van uw regionale schilders contacteren!

Bent u op zoek naar een professionele schilder uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw schilderwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gemiddelde prijs keukenkasten schilderen

Hoe worden de kosten voor het schilderen van een keukenkast bepaald?

Wanneer u uw keukenkasten laat schilderen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw schilderwerken, en anderzijds is er de arbeidskost van de schilder(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele schilders uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 40-80 per uur.

Prijzen keukenkasten schilderen

Soort schilderwerken
Gemiddelde prijs
Fronten
€ 25 - € 70 per front
Hoekkast
€ 50 - € 80
Apothekerskast
€ 55 - € 90
Koelkastdeur
€ 60 - € 90
Keuken muren schilderen
€ 10 - € 15 per m²
Keuken plafond schilderen
€ 10 - € 15 per m²
Keukentegels schilderen
€ 20 - € 40 per m²
Bent u op zoek naar een professionele schilder uit uw regio om de prijs voor uw schilderwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2628 schilders in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Schilderwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...