GEVEL KALEIEN

Bereik tot 2880 schilders in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor het kaleien van je gevel?

  Je wil je gevel laten kaleien, maar waar vind je de geschikte vakman voor deze schilderwerken? Hoe vind je een professionele en betrouwbare schilder die actief is in jouw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele schildersbedrijven uit jouw regio verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele schilders die geïnteresseerd zijn in je opdracht, zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2880
SCHILDERS
54
Opdrachten
per maand
154
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor schilderwerken in Vlaanderen

Soort schilderwerken: Schilderwerken buiten

Aantal m²: 50m²

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Voorgevel te verven, kleine mortel reparaties op gevel en product te beschermen voor water
Arrow
Offerteaanvraag uit Heist

Soort schilderwerken: Schilderwerken binnen - renovatie

Aantal m²: 100m²

Projectbeschrijving: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

De traphal zou volledig geschilderd moeten worden evenals de plafonds gelijkvloers 1ste en 2de verdiep
Arrow
Offerteaanvraag uit Zandvliet

Vind een geschikte schilder in je buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval schilder, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan, bij het kiezen van een vakman waaraan je je gevel kaleien wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken, moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die je de beste prijs/kwaliteit voor je schilderwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele schilders uit jouw regio. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van de uit te voeren werk, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Gevel kaleien: je muur professioneel laten kaleien!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor gevel kaleien eenmaal in, en laten we de geïnteresseerde schilders uit je omgeving jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor je schilderwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele schilders uit jouw omgeving... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele schilders in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele vakmensen die gelegen zijn in jouw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het door jou beschreven werk.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit je regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor je opdracht en contact met jou opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in je offerteaanvraag, zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je opdracht of uit te voeren werk zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De schilders die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens jouw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid om zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse van de schilders uit je regio. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van de schilderwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte schilder uit je buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Je gevel laten kaleien: waarom en wat zijn de mogelijkheden?

Een renovatie van je gevel kan je woning echt doen heropleven. Vele oudere woningen kunnen door een ervaren schilder opgefrist worden zodat je woning terug een moderne en hippe uitstraling krijgt. Eén van de meest gebruikte manieren om je gevel te schilderen, is om je gevel te kaleien. Een gevel kaleien is een schilder toepassing die al eeuwen meegaat en die door de boeren werd gebruikt om hun gevels te beschermen tegen schimmels en vocht. Bij het gevel kaleien wordt er een verflaag van minerale kalkpleister geschilderd op je gevel. Meestal zal men de gevel wit kaleien om de woning een authentieke look te geven. Vooral bij landelijke en klassieke woningen zijn gevels kaleien vaak gebruikte gevelrenovaties. Door de minerale verf met een blokborstel in dikke lagen aan te brengen, wordt met het kaleien je gevel niet alleen vernieuwd, maar ook gerenoveerd. Doordat de verf in meerdere lagen wordt aangebracht, worden kleine scheurtjes of beschadigingen vakkundig gecamoufleerd. Bovendien blijft de structuur van je gemetselde buitenmuren zichtbaar behouden.

De gebruikte verf om een gevel te kaleien is weerbestendig en waterdamp doorlatend. Hou er wel rekening mee dat, wanneer je je gevel laat kaleien, er tijdelijke vlekken kunnen ontstaan bij vochtig weer. Sommige mensen vinden dit niet storend omdat het de authenticiteit van de woning benadrukt. De techniek om goed te kaleien vraagt wel enige ervaring om het mooie strepen effect van een kalei gevel volledig tot zijn recht te laten komen. Op die manier verkrijg je een hoogwaardige en decoratieve afwerking. Zoals reeds gezegd is wit de kleur die het vaakst wordt gebruikt om gevels te kaleien, maar door de toevoeging van kleurpigmenten kan het kaleien ook perfect toegepast worden bij moderne woningen.

Sowieso is een gevel kaleien de meest milieuvriendelijkste manier om je gevel te renoveren. Het beschermt je gevel tegen regen en wind en het heeft zijn nut als degelijke gevelrenovatie door de jaren heen reeds bewezen. Wens je geen vlekvorming, dan kun je gaan voor een alternatieve manier om je gevel te kaleien. Tegenwoordig bestaan er verven met een kalei look op basis van acrylaat. Op die manier lijkt het alsof je je gevel hebt laten kaleien, maar voorkom je de vochtvlekken die minerale verven soms geven. Deze verf is wel duurder omwille van de complexere verfstructuur. Wens je meer inlichtingen over gevel kaleien? Via offertesonline.be kun je vrijblijvend de regionale schilders uit jouw buurt contacteren voor enkele gratis offertes of advies!

GEVEL KALEIEN ALS AFWERKING

Vooral bij landelijke en klassieke woningen laat men vaak de gevels schilderen met kalkpleister vanwege de authentieke en natuurlijke uitstraling. Het kaleien van gevels gebeurt met een minerale kalkverf die zich uitstekend leent om je gevel te renoveren met een decoratieve toevoeging. Eén van de eigenschappen van kaleien is dat de zuigkracht van de gevelsteen mee de kleur bepaalt van de kalei. Alhoewel men het kaleien van een gevel soms ook gebruikt als onderlaag bij een gevelrenovatie, worden de meeste gekaleide gevels authentiek gelaten om het rustieke en natuurlijke karakter te behouden. Een gevel kaleien heeft meerdere voordelen. Door te kaleien kan de schilder kleine oneffenheden of beschadigingen camoufleren omdat de gevelverf in een dikke laag wordt aangebracht op de gevelmuur. Bij het gevel kaleien wordt ook een blokborstel gebruikt en kunnen er grove patronen worden aangebracht op de buitenmuren. Met het kaleien van je gevel, maak je je buitenmuren waterdicht en waterdamp doorlatend. Zowel de vele oude Vlaamse boerderijen als de befaamde witte dorpjes, zoals Thorn en Lissewege, vormen het levendig bewijs dat een gevel kaleien zijn degelijkheid als gevelrenovatie meer dan bewezen heeft. Wens je meer te weten over het kaleien van gevels? Vraag gerust enkele vrijblijvende offertes aan bij de professionele regionale schilders uit je buurt!

GEVEL KALEIEN ALS ONDERLAAG

Alhoewel men de meeste gevels zal kaleien met kalkverf als een decoratieve en authentieke afwerking bij een gevelrenovatie, kun je ook perfect je gevel laten kaleien als renoverende onderlaag. Door je gevel te kaleien zorg je ervoor dat de oneffenheden en de kleine beschadigingen worden weggewerkt. Door gebruik te maken van de kalei verf legt je een ademende bescherming op je buitenmuren en voorkom je schimmels en mosvorming. Op die manier vormt de buitenverf van kalkpleister voor een hechtende en degelijke onderlaag die je nadien kunt afwerken met een acrylaat gevelverf, silicaat gevelverf of met een hybride silicone gevelverf. Deze buitenmuur verven kunnen wit zijn, om de verfstructuur en de kleur van het kaleien te behouden, of ze kunnen geschilderd worden in één van de vele voorziene verfkleuren. Het gevel kaleien maakt hierdoor het gebruik van een primer overbodig en de schilder gebruikt zo de kalei verf als onderlaag om nadien de gevel af te werken met een hoogwaardige verf. Wens je je kalei gevel zo natuurlijk mogelijk te houden ,maar toch waterafstotend te maken, dan kun je kiezen voor een transparante hydrofobe verf op basis van silaan/siloxaan. Op die manier voorkom je waterdoorslag en vlekvorming. Natuurlijk ligt het prijskaartje van deze gevelrenovatie hoger dan wanneer je de gevel alleen maar zou kaleien. Maar het geeft je wel veel meer afwerkingsmogelijkheden op het vlak van verfkleuren, glans en verfmaterialen. Voor meer informatie over het kaleien van gevels als onderlaag, verwijzen we je graag door naar onze erkende lokale schilders uit jouw regio!

GEVEL KALEIEN MET EEN ALTERNATIEVE ACRYLAATVERF

In plaats van je gevel te kaleien, kun je je gevel laten schilderen met een acrylaatverf op basis van kalk. Deze verf is een gekorrelde gevelverf met kalei uitzicht en de verf wordt, net zoals een kalei verf, aangebracht met een blokkwast om de structuur van het kaleien weer te geven. Acrylaat heeft als gevelverf waterdichte en ademende eigenschappen. Door de aanwezige kunstharsen in de verf kan er geen vocht in de muren doordringen en blijven de druppels parelen op de geschilderde gevel. Zo zorgen deze verven ervoor dat er geen water van buiten naar binnen kan, maar het vocht wel van binnen naar buiten kan. Een goede ademende buitenmuurverf voorkomt vochtproblemen en vooral bij een geïsoleerde spouwmuur is dit zeer belangrijk. De gekorrelde acrylaat gevelverf kun je verkrijgen in verschillende korreldiktes zodat er meer of minder structuur zit in de streepvorming. En natuurlijk is het gamma aan acrylaat verfkleuren groter dan bij de minerale kalkverven. Op die manier heb je een dubbele bescherming van je buitenmuren van zowel de kalei verf als van de acrylaat gevelverf. Interesse om je gevel te kaleien met een dampopen gevelverf op basis van acrylaat? Contacteer onze ervaren lokale schilders uit je buurt voor meer informatie.

Ben je op zoek naar een professionele schilder uit je regio om een vrijblijvende offerte te maken voor je schilderwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Hoe gaat een schilder te werk bij het kaleien?

STAP 1: VOORBEREIDING KALEIEN GEVEL

Voor hij je gevel gaat kaleien, zal een professionele schilder eerst de staat van je buitenmuren onderzoeken. Soms moet daarvoor eerst de oude verflaag eerst verwijderd worden. Vocht en andere invloeden kunnen de optimale geschiktheid van je te kaleien gevel immers beïnvloeden. Je kunt bijna alle gevels kaleien, maar wanneer de vochtigheidsgraad van je gevel hoger is dan vijf procent, loont het om eerst de vochtigheid van je gevel aan te pakken, voor je je gevel laat kaleien. In dit geval is je muur te verzadigd en heeft het gevel kaleien weinig baat. Daarna zal de schilder de eventuele verpoederde of losse voegen van je muur bijwerken. Het aanbrengen van de kalei gebeurt in meerdere lagen, dus de muur moet niet echt egaal glad zijn om een mooi eindresultaat te bekomen. Is het bijwerken gebeurd, dan wordt de muur van je gevel schoongemaakt en worden de zoutaanslagen, en de mossen en de van de muur verwijderd. Bij oude verflagen zullen deze eerst verwijderd worden indien nodig. Sommige professionele schilders maken voor het reinigen gebruik van stoom om de gevel te behandelen. Tenslotte zal de schilder de gevel stofvrij maken voor hij zal starten met het gevel kaleien.

STAP 2: AANMAKEN KALEIMENGSEL

Kalei wordt gemaakt van gebrande kalk. De gebrande kalk wordt geblust door water toe te voegen aan de kalk. Hierdoor krijg je gebluste kalk in poedervorm. De gebluste kalk kan ter plaatse gemaakt worden, maar meestal gebruikt je schilder reeds voorbereide en verpakte gebluste kalk in poedervorm, die in zakken van 10 of 25 Kg te verkrijgen zijn. Daarna voegt hij de gebluste kalk toe aan zuiver water en wordt er ook rivierzand aan toegevoegd. Dit mengsel wordt dan met vloeiende bewegingen gemixt en de schilder kan, naargelang de samenstelling, het mengsel nog aanpassen door er kalk, zand of zuiver water aan toe te voegen. Bij een gekleurde kalei wordt het kleurpigment eerst met heet water gemengd en pas daarna mee door de kalei gemixt. Wanneer het mengsel klaar is, kan de schilder de kalei aanbrengen. Een ervaren schilder zal steeds een grote hoeveelheid kalei maken en hij doet dit door voldoende gebluste kalk in poedervorm en zand toe te voegen aan het zuiver water. Zo vermijdt hij dat er bij het kalei aanbrengen kleurverschillen zijn, hetgeen bij meerdere kalei mengsels soms wel het geval kan zijn, 

STAP 3: KALEIEN MET MINERALE KALKVERF

Na het herstellen en reinigen van de gevel, kan de schilder beginnen met de buitenmuren te kaleien. Hij doet dit met de minerale kalkverf die hij heeft geprepareerd door gebluste kalk en rijnzand toe te voegen aan zuiver water. De natuurlijke materialen die worden gebruikt, zijn milieuvriendelijk en duurzaam en ze bieden een tijdloze uitstraling. Dan zal de schilder werken met verschillende lagen en deze laag per laag aanbrengen. Bij de eerste wordt er een dunne kalkpleister laag aangebracht waarbij de voegen goed worden ingekleurd. Daarna zal de schilder nog meerdere dunne lagen kalei aanbrengen met een blokborstel. Hoe poreuzer de muren zijn, hoe dikker het mengsel voor het kaleien moet zijn. De korreldikte van de matte kalei verf bedraagt maximum 0,75 mm zodat een goede uitstrijk mogelijk blijft. De meerder dunne lagen worden met vloeiende bewegingen snel en efficiënt aangebracht zodat er geen blokvorming kan ontstaan en er een doorlopende structuur zichtbaar is in de gevelverf. Bij sommige gevels met kleine beschadigingen kunnen er meer verschillende lagen of dikkere lagen worden aangebracht voor men de decoratieve afwerkingslaag aanbrengt. Hou er wel rekening mee dat een gevel kaleien de nodige tijd vraagt omdat elke verflaag eerst moet drogen voordat de schilder kan beginnen aan de volgende verflaag. Indien je wenst, kun je je kalei verf laten voorzien van een kleurpigment. De meeste kalei gevels worden vanuit esthetisch standpunt echter niet verder behandeld om de authenticiteit van de gevel te accentueren. Soms behoren verkleuringen tot de natuurlijke evolutie van je gevelaanzicht en wordt het karakter van de  milieuvriendelijke en duurzame minerale kalkverf benadrukt. De mogelijkheid bestaat echter om het kaleien van je muur te beschermen met een hydrofoob transparant impregneermiddel waardoor je gevel waterafstotend wordt. Voor verdere inlichtingen over gevels kaleien, kun je hier enkele deskundige schilders uit jouw regio contacteren voor vrijblijvende inlichtingen of offertes!

Vind een geschikte schilder uit je buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Hoe gaat een schilder te werk bij het schilderen met een kalei acrylaatverf?

STAP 1: VOORBEREIDING KALEIEN GEVEL

Net zoals bij het kaleien zal de professionele schilder eerst kijken naar de staat van de buitenmuren. Vocht en andere invloeden kunnen de goede staat van je muur aantasten en zo overgezet worden op je gevelverf. De vochtigheid van je muren wordt daarom eerst gemeten. Blijven de muren onder de vochtigheidsgraad van vijf procent, dan kan hij aan het werk. Is dit niet het geval dan dient eerst de oorzaak van het vochtprobleem, door opstijgend vocht, waterinsijpeling of spouwvocht, aangepakt te worden. In tegenstelling tot het natuurlijke gevel kaleien, waarbij kleine oneffenheden worden weggewerkt met de dikke kalkverf, dienen de muren voor een acrylaatverf met kalei uitzicht ook eerst hersteld te worden. Concreet betekent dit dat de schilder alle scheurtjes en gaatjes zal herstellen en ook de losse of verpoederde voegen zal vervangen. Ook zoutaanslagen en mossen dienen van de muur te worden verwijderd. De meeste schilders beschikken hiervoor over stoomreinigers die op een efficiënte manier de gevel kunnen reinigen. Daarna wordt de gevel stofvrij gemaakt en kan de schilder de buitenmuren schilderen met de kalei verf op basis van acrylaat.

STAP 2: GEVEL SCHILDEREN

Na het herstellen en reinigen van de gevel, kan de schilder beginnen met de buitenmuren te schilderen met de kalei acrylaatverf. Bij een minerale kalei verf voegt de schilder kalk toe aan zuiver water, maar met een kalei acrylaatverf heb je een afgewerkt product, klaar voor gebruik. Eerst zal hij de gevel schilderen met een grondverf of primer. Deze primer zorgt ervoor dat er een goede hechting is op je buitenmuren en het is dan ook belangrijk om hiervoor de meest geschikte primer te gebruiken. Poreuze buitenmuren hebben een andere primer nodig als grondlaag dan compactere buitenmuren. Een goed hechtend fixeermiddel in de primer behoort dan ook tot de basisvoorwaarden om de levensduur van je gevel of muur te verhogen. Het aanbrengen van een primer voorkomt ook de kans op spanningen in je gevelverf. Afhankelijk van je buitenmuren zal de schilder je gevel schilderen met één of twee lagen. Na het opdrogen van de primer, en naargelang de primer, zal de schilder dan de gekorrelde kalei verf op basis van acrylaat in één of twee lagen aanbrengen. De schilder gebruikt hiervoor een blokkwast en gebruikt dezelfde techniek als bij het gevel kaleien. Door de verf horizontaal of in verschillende richtingen aan te brengen, bepaalt hij het uitzicht van je woning en zorgt hij voor een mooi eindresultaat. Een ervaren schilder zal zo je gevel schilderen in de gewenste structuur zodat het net lijkt of je je gevel hebt laten kaleien. De waterkerende acrylaatverf, die in verschillende verfkleuren verkrijgbaar is, verzekert het egale en blijvende uitzicht van je “natuurlijke” gevel en het geeft een verbluffend uitstraling aan je woning. Interesse om de gevel van je woning te kaleien met een kalei acrylaatverf? Neem hier vrijblijvend contact op met een ervaren vakman uit jouw regio!

Ben je op zoek naar een professionele schilder uit je regio om een vrijblijvende offerte te maken voor je schilderwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gemiddelde prijs gevel kaleien

KALEIEN GEVEL: HOE WORDT DE PRIJS BEPAALD?

Er zijn verschillende variabelen die mee de prijs bepalen wanneer je je gevel wilt laten kaleien. Enerzijds is er de arbeidskost die de schilder(s) aanrekenen om het werk uit te voeren. Die arbeidskost hangt af van de grootte van de opdracht en het aantal uren die er moeten uitgevoerd worden voor de opdracht. Is je muur nog in goede staat, dan zijn deze kosten makkelijker in te schatten dan wanneer er verborgen of bijkomende problemen opduiken. Door je gevel vooraf te laten inspecteren, voorkom je alvast verrassingen.

De prijs van de verf die zal gebruikt worden voor de gevel van je woning, is natuurlijk ook belangrijk. Voor een kalei acrylaatverf zal je iets meer per vierkante meter betalen dan voor een minerale kalei verf. Bij een acrylaatverf wordt er tevens gewerkt met een primer die voorafgaandelijk dient te worden aangebracht. Maar bij een minerale kalei dienen er meerdere dunne kalpleister lagen aangebracht te worden. De korreldikte en de kwaliteit van de verven speelt hier ook een rol. 

Het loont dus zeker de moeite om meerdere offertes op te vragen voor je opdracht. Zo kun je de verschillende offertes vergelijken en kun je zelf beslissen welke vakman het best tegemoet komt aan je wensen. Laat je naast de vrijblijvende offertes ook voldoende adviseren over je mogelijkheden.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat je meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele schilders uit je regio.

PRIJZEN GEVEL KALEIEN

Soort materialen
Gemiddelde prijs
Minerale kaleiverf
€ 10 - € 15 per m²
Acrylaat kaleiverf
€ 12 - € 20 per m²
Gevel primer
€ 15 - € 30 per m²
Gevel impregneren
€ 10 - € 15 per m²
Gemiddelde arbeidskost
€ 40 - € 80 per uur
Ben je op zoek naar een professionele schilder uit je regio om de prijs voor je schilderwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2880 Schilders in uw regio!