MEUBEL OP MAAT

Bereik tot 222 meubelmakers rond Wellen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het maken van uw meubel op maat?

  U wilt een kast op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor dit maatwerk? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare meubelmaker die actief is rond Wellen, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele meubelmakers uit de regio Wellen verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele meubelmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2787
MEUBELMAKERS
11
Opdrachten
per maand
23
Offertes
per maand

Welk soort meubel wilt u laten maken?

Soort meubel of kast: Kast op maat

Welk materiaal heeft uw voorkeur?: MDF

Indicatie uitvoeringsdatum?: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Wij hebben meerdere ruimtes waar kasten voor voorzien moeten worden, te starten met bergruimte waar 2 muren van een bergkast voorzien moeten worden.
Offerteaanvraag uit Houthalen

Soort meubel of kast: Kast op maat

Welk materiaal heeft uw voorkeur?: Melamine

Indicatie uitvoeringsdatum?: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Keukenrenovatie, keuken 4 op 4 m
Offerteaanvraag uit GENK

Vind een geschikte meubelmaker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval meubelmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het ontwerpen en het maken van uw meubel op maat wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw maatmeubel garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele meubelmakers uit de regio rond Wellen. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Maatmeubels: Uw meubel professioneel en op maat laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw meubel op maat éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde meubelmakers rond Wellen u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw maatmeubel snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele meubelmakers uit Wellen en omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele meubelmakers rond Wellen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een meubel op maat, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele meubelmakers die gelegen zijn in de regio rond Wellen en de juiste kwalificaties hebben voor uw maatmeubel.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde meubelmakers rond Wellen. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel meubelmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw meubel zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De meubelmakers rond Wellen die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de meubelmakers rond Wellen. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw meubel op maat ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom zou u kiezen voor een meubel op maat?

Meubels zijn een noodzakelijk onderdeel van onze leef- en werkruimte en we hebben graag dat goede meubels niet alleen goede functionele opbergeigenschappen bezitten, maar dat ze ook nog esthetisch, mooi en aantrekkelijk passen in jouw interieur. Nochtans is het een aanlokkelijke optie, voor jonge samenwonenden of voor beginnende ondernemers, om kant en klare prefab meubelen te kopen in plaats van gedegen kasten op maat te laten ontwerpen en maken door een meubelmaker. Het is een begrijpbare keuze maar vaak is een snelle en kantklare oplossing slechts tijdelijk en dringt zich na enkele jaren al een vervanging op. Gewoon omdat zeer voordelige meubels niet gemaakt zijn om lang te leven. En dit is ook logisch als we bedenken dat een meubel op maat vooral het verschil maakt in materiaalkeuze, afwerking, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en vooral vakmanschap. Een meubel op maat kies je bewust omwille van de nauwgezette professionaliteit waarmee een ervaren meubelmaker jouw droommeubel op maat vervaardigt, volledig naar jouw wensen qua indeling, materiaal en afwerking. Een vakkundige meubel op maat kies je voor het leven. En of het nu gaat over een boekenkast, een kleerkast, een wandkast, een buffetkast, of een inbouwkast met schuifdeuren, elk maatwerk wordt met dezelfde precisie en liefde voor het vak door jouw regionale meubelmaker perfect uitgevoerd. Wij zorgen dat jouw meubel kwaliteit en klasse uitstraalt. Natuurlijk bepaalt het materiaal mee het prijskaartje. Zo heb je voor je meubels op maat de keuze uit MDF, melamine, laminaat of massief houten meubels. In vergelijking met prefab productiekasten, zijn meubels op maat niet veel duurder en betaalbaar gezien de lange levensduur. En je hoeft niet na te denken over de afmetingen, een meubel op maat past altijd perfect! Een zwevend tv meubel op maat, een dressoir, dressing, boekenkast of een badkamerkast op maat? Voor een erkende meubelmaker zijn dit kolfjes naar zijn hand en hij staat dan ook garant om jouw meubels op maat tot in de puntjes af te werken. Ga daarom voor kwaliteit en vakmanschap! Laat je informeren over de mogelijkheden en de prijzen voor je meubel op maat bij jouw regionale meubelmakers rond Wellen!

Ontdek de mogelijkheden voor uw meubels op maat

wandkast

WANDKASTEN

Met een wandkast op maat kun je de volledige ruimte in van de muur van je woonkamer, slaapkamer, hal of zolder. Een wandkast kan zowel vrijstaand als ingebouwd afgewerkt worden en elke wandkast wordt volledig op maat gemaakt overeenstemmend met jouw interieur. Een tv meubel in je woonkamer, een opbergkast onder je schuine wand op zolder, een ingebouwde wandkast in jouw slaapkamer of een boekenkast onder jouw trap, elk ontwerp wordt steeds door je meubelmaker tot op de millimeter uitgetekend volgens jouw wensen. Van een moderne open wandkast tot een gesloten wandkast met schuifdeuren, elke wandkast kan gemaakt worden volgens je eigen gekozen stijl, ruimte, kleur en materiaal.dressing

DRESSINGS

Een dressing staat steeds meer op het verlanglijstje en het wordt tegenwoordig vaak beschouwd als een ruimte die niet mag ontbreken in huis. Een op maat gemaakte dressing geeft je een gestructureerd overzicht over al jouw kleding, schoenen en bijpassende accessoires. Een dressing staat niet alleen mooi, maar het is ook zeer handig bij het passen en kiezen van de juiste outfit. Je kiest zelf of jouw dressing een open, halfopen of gesloten dressing wordt, door je dressing samen met je meubelmaker te ontwerpen volgens jouw gewenste stijl en kleur. Met een dressing benut je elke kleine of grote ruimte zo optimaal mogelijk. Voor de afwerking kun je kiezen voor aangepaste verlichting, bijhorende spiegels, comfortabele zitplaatsen of voor een verborgen ruimte voor een kluis. Het maatwerk is voor elke dressing is dan ook uniek en je meubelmaker zal er voor zorgen dat het ontwerp van jouw dressing volledig beantwoord aan jouw wensen.MEER INFO OVER DRESSINGS

boekenkast

BOEKENKASTEN

Een boekenkast kan zorgen voor wat extra kleur in het interieur van je woonkamer. Maar soms is je boekenverzameling te groot voor je woonkamer of past het niet altijd samen met de rest van je meubilair. Met een boekenkast op maat heb je echter talloze mogelijkheden waarbij je jouw boeken handig kunt etaleren op vaak verloren plaatsen. Zo kun je jouw boekenkast perfect inpassen onder je trap, laten doorlopen tussen de etages, of je boeken integreren in een wandkast  die volledig is aangepast aan de hoogte en breedte van je woonkamer. Vaak vind je originele ideeën of advies tips op de sociale media kanalen of bij een lokale binnenhuisarchitect om je boeken mooi in te passen in jouw interieur. MEER INFO OVER BOEKENKASTEN

tv meubel op maat

TV MEUBEL

In vele gevallen is een tv meubel een samengesteld meubelstuk waarin jouw tv een centrale plaats bekleedt. Een tv kast of tv meubel op maat kan hierbij een vast meubel op maat zijn of het kan een zwevend tv meubel op maat zijn. Een zwevend tv meubel heeft iets intrigerend en past zeer goed in een modern en strak interieur. Vaak wordt er voor een zwevend tv meubel op maat gekozen voor wit en zwart als kleur, al dan niet gecombineerd met een houtkleur. Vaak bevat een ontwerp van een vast of zwevend tv meubel op maat ook nog open vakken of plaatsen voor andere multimedia apparatuur of worden en kunstzinnige objecten in het tv meubel voorzien. Wil je dat je tv minder aanwezig is, dan kun je jouw tv meubel op maat ook laten ontwerpen met bijpassende deuren of een schuifdeur zoals bijvoorbeeld bij een op maat gemaakte slaapkamerkast waarin jouw tv mooi wordt ingebouwd. Een tv kast of tv meubel op maat is een echte blikvanger die u terug ten volle zal doen genieten van uw favoriete serie of film. Ontdek de grote verscheidenheid aan tv meubels bij je lokale meubelmaker rond Wellen en laat jouw meubel maken door een erkende vakman!MEER INFO OVER EEN TV MEUBEL OP MAAT

Halkast

HALKASTEN

Niet alleen voor een woonkamer, slaapkamer of zolder biedt een maatmeubel een gepaste en duurzame oplossing. Een halkast op maat gemaakt, bespaart je heel wat opbergproblemen voor je jassen, schoenen, sjaals en handschoenen. Of je kunt er ook alle sanitaire onderhoudsmiddelen of je handdoeken eenvoudig in opbergen. Met een halkast benut je optimaal de ruimte van jouw inkom. Verwelkom je gasten in stijl met een mooie halkast die past bij het interieur van je woning. Ontwerp samen met je meubelmaker de halkast van je wensen en vraag advies over de afwerking, de materiaalkeuze en de prijs. Alle maatwerk met MDF, melamine, laminaat of massief hout wordt tot op de millimeter volledig  en perfect afgewerkt. Vraag gerust enkele vrijblijvende offertes en stuur een email naar ons emailadres op deze pagina.MEER INFO OVER HALKASTEN

Badkamermeubel

BADKAMERMEUBELS

Een grote badkamer is altijd mooi maar niet alle badkamers, dikwijls om budgettaire redenen, hebben die luxe. Soms is het zoeken en passen om alle sanitaire installaties te ondersteunen met mooie en functionele badkamermeubels niet eenvoudig, en moet je vaak inboeten op de beweegruimte. Je kiest dan ook niet zomaar vlug de eerste beste kast voor je badkamer. Vermijd daarom heel wat zorgen door je badkamermeubels zo efficiënt en praktisch mogelijk te laten maken volgens de afmetingen van jouw badkamer. Heb je hulp nodig of advies, dan kun je steeds vrijblijvend je badkamermeubels laten ontwerpen via een simulatie bij een professionele meubelmaker. Samen bekijk je alle gegevens die nodig zijn voor het maken van jouw badkamer, zoals de materiaalkeuze, het aantal deuren en spiegels, de kleur, de levering en de prijs. Volledig afgestemd volgens jouw wensen en passend bij het interieur van je badkamer. MEER INFO OVER BADKAMERMEUBELS

Op zoek naar een professionele meubelmaker rond Wellen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw maatmeubel?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Welke factoren bepalen de prijs van een kast op maat?

AFMETINGEN

Los van de materiaalkeuze voor massief hardhout, MDF, laminaat of melamine, zal de grootte van je gewenste kast voor een belangrijke prijsfactor zorgen. Hoe groter de ruimte, hoogte, breedte of diepte zal zijn bij het ontwerpen of maken van jouw kasten, hoe duurder het prijskaartje. Ook de indeling, de vormgeving en het aantal compartimenten en lades van je meubels, zorgen ervoor dat de prijs kan oplopen. Rechte gelijkvormige vakken zijn nu eenmaal gemakkelijker te vervaardigen en in te passen bij de plaatsing, dan wanneer je een design kast kiest, met ongelijke, in- of uitspringende of meer gedetailleerde vakken, die tot op de millimeter juist moeten vervaardigd worden. Een professionele meubelmaker maakt hierbij geen verschil in de service en gaat steeds voor het beste resultaat. Volledig gesloten kasten zijn doorgaans iets duurder dan open of halfopen kasten. De prijs zal dus vooral afhangen van de hoeveel materiaal er nodig is om jouw meubels te maken. Maar met de juiste afmetingen van je maatwerk zet je wel de eerste stap voor een juiste prijsberekening door de meubelmaker, waarna je de andere invullingen of de offertes met elkaar kunt vergelijken.

MATERIAALKEUZE

Ook de materiaalkeuze zal zeker meespelen bij de prijsberekening en het ontwerpen van jouw gewenste kast als die op maat gemaakt wordt. Alhoewel sommige materiaalprijzen vergelijkbaar zijn, zullen MDF en melamine, of een combinatie hiervan, goedkoper zijn dan bijvoorbeeld van laminaat of volledig massief houten meubelstuk. Bij massief houten meubels heb je dan weer het soort hout dat doorslaggevend zal zijn voor de prijs. Een meubel op maat tv meubel voor een woonkamer dat gemaakt wordt van massief grenen, zal aanzienlijk goedkoper zijn dan design tv meubel op maat in Franse eik. Ook de afwerking van het materiaal zal de prijs van jouw maatmeubel mee bepalen. Vooral bij meer kwaliteit design kasten, en waar er meer gesloten deuren zijn, moet er meer maatwerk geleverd worden, en kunnen de bijkomende materialen zoals glas, metaal, inox of spiegels de prijs opdrijven. Indien je kiest voor de perfecte service met mooi kwalitatief maatwerk, en een grote duurzaamheid, dan zal dit zich ook weerspiegelen in de prijs. Ontdek de prijzen van de verschillende materialen voor je eigen gewenste kast en vraag online een offerte aan bij een erkende meubelmaker uit de regio rond Wellen.

RUIMTE EN INDELING

Niet alleen de afmetingen en de materiaalkeuze van je eigen kast zijn prijsbepalend, maar ook de indeling en de ruimte. Het spreekt voor zich dat een recht op recht maatmeubel, zoals bijvoorbeeld voor een tv meubel of buffetkast in je woonkamer met een aantal gelijke deelvakken en/of laden voor je Cd's,  glazen of borden, veel minder werk, materiaal en millimeter precisie vraagt, dan een eigen kast die je volledig op wens laat maken, en waarbij er talloze gedetailleerde opbergruimtes, legplanken, nissen of andere speciale voorzieningen aanwezig moeten zijn. Hoe meer afwijkend of origineler jouw indeling of de plaatsing zal zijn, hoe hoger de kostprijs zal zijn. Het komt er dus op aan om je indeling van je kast zo functioneel en prijsbewust mogelijk te plannen. Goede planningen zorgen ervoor dat jouw eigen maatmeubel past bij het de mogelijkheden van de ruimte en je interieur, maar ook praktisch tegemoet komt aan jouw gewenste resultaat. De meeste erkende meubelmakers bieden een digitaal tekenprogramma of een 3D service aan, die je een perfecte simulatie geven van de prijs, en waarbij je de indeling van jouw ontwerp kast op vele punten nog kunt aanpassen. Wil je een meubelstuk volledig op van scratch laten maken? Ga niet te overhaast te werk en gebruik het advies en de tips van je lokale meubelmaker rond Wellen in België.

Op zoek naar een meubelmaker rond Wellen om de prijs voor uw meubel te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kasten op maat?

KASTEN OP MAAT

Soort maatkast
Gemiddelde prijs
Badkamermeubel
€ 400 - € 4500
Wandkast
€ 1500 - € 6000
Boekenkast
€ 1500 - € 8000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Halkast
€ 400 - € 3000
Buffetkast
€ 800 - € 4500
TV kast
€ 350 - € 3000
Dressing
€ 700 - € 6000
Kledingkast
€ 500 - € 4500
Schuifdeurkast
€ 1000 - € 4500
Dressoir
€ 200 - € 3000

BEKIJK OOK DE ANDERE PAGINA'S VAN KASTEN OP MAAT

Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke meubelmaker in de regio Wellen?

222 MEUBELMAKERS rond Wellen!

Vergelijk offertes voor uw Kasten op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...