BADKAMERMEUBEL OP MAAT

Bereik tot 2773 meubelmakers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het maken van uw badkamermeubel?

  U wilt een badkamermeubel op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor dit maatwerk? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare meubelmaker die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele meubelmakers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele meubelmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2773
meubelmakers
13
Opdrachten
per maand
24
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor kasten op maat in Vlaanderen

Soort maatwerk: Badkamermeubel op maat

Start werken: Melamine

Projectbeschrijving: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Badkamermeubel van 1,50 m met dubbele ingewerkte wastafel (afgerond) mat wit,2 gouden kranen, 2 lades ,1 kolomkast.
Zelf plaatsen
Offerteaanvraag uit Rumbeke

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: MDF

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Nieuw blad op de keuken en tegen de achterwand.
Soort materialen ken ik niet allemaal.
Grtj Elly
Offerteaanvraag uit Retie

Vind een geschikte meubelmaker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval meubelmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw badkamer maatwerk wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw badmeubel garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele meubelmakers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Badkamermeubels: Laat uw badkamer op maat maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw badkamer maatwerk éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde meubelmakers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw badkamer snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele meubelmakers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele meubelmakers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een badkamer op maat, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele meubelmakers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor uw badmeubel.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde meubelmakers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw badkamermeubel op maat en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel meubelmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw badkamermeubels zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De meubelmakers die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de meubelmakers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw badkamer maatwerk ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte meubelmaker uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom zou u kiezen voor badkamermeubels op maat?

Een veel voorkomend probleem bij een badkamer is dat ze dikwijls, omwille van budgettaire redenen, niet al te groot is. Het is dan ook essentieel om de beperkte beschikbare ruimte waarover je beschikt, zo goed mogelijk in te vullen. Met een badmeubel dat is aangepast op maat van jouw badkamer, kies je voor het meest rendabele resultaat. Zowel voor een oude als nieuwe badkamer kun je één of meerdere kastelementen van jouw badkamer op maat laat vervaardigen door een deskundige lokale meubelmaker. Met een linnenkast, apothekerskast of wastafel op maat heb je voldoende opbergruimte voor jouw badhanddoeken, badjassen, cosmetica, verzorgingsmiddelen, elektrotoestellen en medicamenten. In combinatie met een losse of ingewerkte spiegel, wordt elk meubel naar eigen wensen vervaardigd. Je meubelmaker maakt hierbij gebruik van hoogwaardig en duurzaam design materiaal dat bestand is tegen de hoge luchtvochtigheid. Alle badkamermeubels op maat kunnen vervaardigd worden als open of gesloten kast, van vloer tot plafond, of als een geheel van hangende of zwevende badkamermeubels. Met een wastafel op maat kun je ook bepalen of jouw lavabo’s wel of niet worden omsloten door je badmeubel. Elk type badkamerkast heeft zijn voordelen. Soms zijn grote badkamermeubels niet mogelijk en bieden hangende of hoge badkamermeubels een betere oplossing voor jouw badkamer. Voor elk badkamermeubel zijn er talloze materiaal- en kleurkeuzes, die geplaatst kunnen worden in synergie met uw badkamerinterieur. Geef jouw badkamer een efficiënte en moderne uitstraling en kies je badkamermeubels op maat bij één van jouw regionale meubelmakers!

Mogelijke soorten materialen voor een badkamermeubel

MDF

De goedkoopste materiaalsoort om uw badkamermeubel te laten maken is MDF. MDF zijn gedroogde houtvezels die door middel van hars geperst en verbonden worden. Het voordeel MDF, naast de prijs, is dat het zeer goed te bewerken is en dat het in alle mogelijke vormen kan gefreesd worden. MDF heeft een grote stabiliteit en door de fijne vezelstructuur versplintert het niet. Badkamermeubels op maat met MDF panelen zijn zeer gemakkelijk te schilderen en vooral MDF panelen met lak draagfolie lenen zich uitstekend om afgewerkt te worden met hoogglans of zijdeglans. Het nadeel van MDF is dat de planken van de badkamermeubelen onder hoog gewicht na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen, zoals bijvoorbeeld bij een boekenkast. Wanneer je alleen maar handdoeken gebruikt voor je badkamerkast, zijn er geen problemen. Soms kun je MDF ook combineren met massief hout of melamine. Meer informatie over badkamermeubels op maat in MDF kun je hier vinden bij enkele regionale meubelmakers.

LAMINAAT

Bij laminaat denken we in de eerste plaats aan vloeren waarbij een laminaat vloer als vaak als goedkoper alternatief wordt gebruikt voor een parket vloer. Maar ook voor badkamermeubels, zoals een badkamerkast of een wastafel, wordt laminaat gebruikt. Zo bestaat er een hele collectie van gelamineerd hout, met verschillende houtsoorten zoals Grenen, Meranti, Douglas, Ceder of Lariks die perfect passen bij jouw badkamer. Laminaat is als kunststof goed bestand tegen het vocht van de badkamer omdat de buitenlaag wordt voorzien van een isolerende laag. Soms wordt laminaat daardoor ook bij buitenconstructies toegepast. Badkamermeubels van laminaat lijken qua uiterlijk op massief hout en ze hebben ook goede constructie draageigenschappen. Laminaat is verkrijgbaar in meerdere stijlen en kleuren en je badkamermeubel op maat kan een perfecte nabootsing zijn van een massieve houten badmeubel. Bovendien is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk omdat het vuil niet kan doordringen. Het nadeel van laminaat is dat het iets gevoeliger is voor krassen. Toch is laminaat een zeer goede en voordelige keuze voor maatwerk in een badkamer. Laat je overtuigen over de mogelijkheden van laminaat en vraag hier online enkele offertes aan bij  jouw regionale meubelmakers!

MELAMINE

Melamine is een basisgrondstof die wordt gebruikt voor melamine hars of melamine coatings. Bij een badkamer op maat kan melamine gebruikt worden voor zowel de deurpanelen, de legplanken als voor de wandafwerking. Net als laminaat is melamine een kunststoflaag die met hars wordt geperst op een MDF of spaanplaat. De dikte van melamine is dunner dan laminaat maar qua afwerking en uitzicht zien ze er eigenlijk exact hetzelfde uit. Naast badkamermeubels wordt melamine veel gebruikt bij keukenkasten of wandkasten op maat vanwege de grote toepassingsmogelijkheden op het gebied van kleur, gladheid en hoogglans. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en het biedt een zeer moderne design look. Bij een beperkt budget is de combinatie van een badkamermeubel op maat van MDF voor de binnenruimte en melamine voor de buitenafwerking de beste oplossing. Je kunt hier enkele van de meubelmakers in jouw regio contacteren voor meer informatie.

MASSIEF HOUT

Met massief hout kiest u voor de duurste oplossing maar tevens voor een tijdloze en duurzame oplossing voor de badkamermeubels van jouw badkamer. De meest gebruikte houtsoort bij massieve badkamermeubels op maat is eik in al zijn vormen en kleuren. Maar ook beuk, noten, olmen, teak of hardhout kunnen gebruikt worden voor het vervaardigen van badkamerkast, wastafel of spiegelkast op maat. Massief hout kan, naargelang je eigen wensen, geolied gebeitst of geborsteld worden om een meer specifieker effect weer te geven. Een ander voordeel van massief hout is dat je niet gebonden bent aan diktes of bewerkingen zodat je ook allerhande reliëfmotieven kunt verwerken in jouw badkamermeubel op maat. Met massief hout wordt er nauwgezet gekozen voor de mooiste stukken hout van de boom en deze zuivere materialen stralen dan ook klasse uit. De meeste professionele meubelmakers werken bewust met massief hout dat gewonnen wordt uit duurzaam bosbeheer. Stel gerust een vraag naar meer informatie of vul online een offerteaanvraag in bij de lokale meubelmakers uit jouw regio!

Op zoek naar een professionele meubelmaker uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw badkamermeubel op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Welke factoren bepalen de prijs van een badkamermeubel op maat?

AFMETINGEN

Los van de materiaalkeuze voor massief hout, MDF, laminaat of melamine, zal de grootte van je gewenste badkamermeubel op maat voor een belangrijke prijsfactor zorgen. Hoe hoger, breder of dieper jouw badkamerkast, wastafel of badmeubel zal zijn, hoe duurder het prijskaartje. Ook de indeling, de vormgeving en het aantal compartimenten en lades speelt mee in de prijs.  Rechte gelijkvormige vakken zijn nu eenmaal gemakkelijker te vervaardigen en te plaatsen dan bij een badkamermeubel op maat met ongelijke, in- of uitspringende of meer gedetailleerde vakken. Meubels met een ingebouwde spiegel zijn doorgaans ook iets duurder. De prijs zal dus vooral afhangen van de hoeveel materiaal er nodig is om jouw badkamer op maat te maken. Maar met de juiste afmetingen zet je wel de eerste stap voor een juiste prijsberekening door de meubelmaker waarna je de andere invullingen of de offertes met elkaar kunt vergelijken.

MATERIAALKEUZE

Ook de materiaalkeuze zal zeker meespelen bij de prijsberekening van uw badkamermeubel op maat. Alhoewel sommige materiaalprijzen vergelijkbaar zijn, zullen MDF en melamine, of een combinatie hiervan, goedkoper zijn dan bijvoorbeeld laminaat of massief hout. Bij massief hout heb je dan weer het soort hout dat doorslaggevend zal zijn voor de prijs. Een massief grenen badkamermeubel op maat zal aanzienlijk goedkoper zijn dan een badkamermeubel in Franse eik. Ook de afwerking van het materiaal zal de prijs van een kleerkast mee bepalen. Vooral bij meer decoratieve badkamermeubels moet er meer maatwerk geleverd worden en kunnen de bijkomende materialen zoals glas, metaal, inox of spiegels de prijs opdrijven. Indien u kiest voor hoog kwalitatief maatwerk en een grote duurzaamheid, dan zal dit zich ook weerspiegelen in de prijs. De prijzen van de verschillende materialen voor je badkamer op maat kun je hier aanvragen bij een erkende meubelmaker uit je regio of buurt.

INDELING EN RUIMTE

Niet alleen de afmetingen en de materiaalkeuze van je meubel zijn prijsbepalend, maar ook de indeling en de ruimte van je badkamermeubel op maat. Het spreekt voor zich dat een recht op recht maatmeubel met een aantal gelijke deelvakken en/of lades veel minder werk, materiaal en precisie vraagt, dan een volledige uitgewerkt badkamermeubel op maat waarbij er talloze gedetailleerde opbergruimtes, legplanken, lades of andere speciale voorzieningen aanwezig moeten zijn. Hoe meer afwijkend of origineler jouw indeling zal zijn, hoe hoger de kostprijs van je badkamermeubel zal zijn. Het komt er dus op aan om je indeling van jouw badkamermeubel op maat zo functioneel en prijsbewust mogelijk te plannen of te laten ontwerpen door je meubelmaker. De meeste erkende meubelmakers kunnen je met een digitaal tekenprogramma of een 3D weergave, een perfecte simulatie geven van de prijs, waarbij je de indeling van jouw badkamermeubel op enkele punten nog kunt aanpassen. Ga dus niet te overhaast te werk en laat je goed inlichten door je lokale meubelmaker die je hierbij graag bij zal helpen!

Op zoek naar een professionele meubelmaker uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw badkamermeubel op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor badkamermeubel op maat?

KASTEN OP MAAT

Soort maatkast
Gemiddelde prijs
Badkamermeubel
€ 400 - € 4500
Wandkast
€ 1500 - € 6000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Halkast
€ 400 - € 3000
Buffetkast
€ 800 - € 4500
TV kast
€ 350 - € 3000
Dressing
€ 700 - € 6000
Kleerkast
€ 500 - € 4500
Schuifdeurkast
€ 1000 - € 4500
Vind een geschikte meubelmaker uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke meubelmaker?

2773 meubelmakers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Kasten op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...