INGEMAAKTE KAST OP MAAT

Bereik tot 2787 meubelmakers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het maken van uw ingemaakte kast op maat?

  U wilt een ingemaakte kast op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor dit kasten maatwerk? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare meubelmaker die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele meubelmakers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele meubelmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2787
meubelmakers
11
Opdrachten
per maand
23
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor kasten op maat in Vlaanderen

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: MDF

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

2 inbouwkasten
Foto met afmetingen vd frontzijde volgt in mail
Offerteaanvraag uit Meise

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: MDF

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Wij hebben een dressing nodig en nog andere ingebouwde kasten
Offerteaanvraag uit Puurs

Vind een geschikte meubelmaker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval meubelmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het maatwerk van uw ingemaakte kast op maat wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw ingemaakte kast garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele meubelmakers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Inbouwkasten: Uw ingemaakte kast op maat laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw ingemaakte kast op maat éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde meubelmakers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw ingemaakte kast maatwerk snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele meubelmakers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele meubelmakers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een ingemaakte kast op maat, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele meubelmakers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor uw ingemaakte kast.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde meubelmakers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw ingemaakte kast op maat en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel meubelmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw ingemaakte kast zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De meubelmakers die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de meubelmakers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw ingebouwde kast op maat ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte meubelmaker uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom zou u kiezen voor een ingemaakte kast op maat?

De meest bekende ingemaakte kast op maat is waarschijnlijk de dressing die reeds bij vele woningen een verlengstuk vormt van de slaapkamer of badkamer. Maar een ingemaakte kast op maat is meer dan dat. Met een ingemaakte maatkast kunt je de beschikbare opbergruimte optimaal benutten. Denk maar aan de mogelijkheden van een maatkast in de verloren ruimte onder je trappen of onder je schuin dak. Of aan maatkasten die de volledig beschikbare ruimte van een wand in je kamer innemen zonder verlies in hoogte of breedte. Ingemaakte kasten op maat zijn uiterst praktisch en functioneel, en ze kunnen ook zeer decoratief en met kwaliteit worden toegevoegd aan het interieur van jouw verschillende vertrekken en kamers. Bij het ontwerpen van je kast op maat zal jouw meubelmaker al je hoeken en schuine wanden tot op de millimeter zeer creatief invullen met een optimaal resultaat. Hierdoor ontstaat er extra beschikbare ruimte achter jouw volledig afgewerkte ingemaakte maatkast. Voor een ingemaakte kast op maat zal jouw meubelmaker dan ook eerst gedetailleerd je voorziene ruimte komen opmeten, ontwerpen en uittekenen. Hierbij wordt tevens samen overlegd of jouw maatkast vooral functioneel moet zijn als opbergkast, of dat je maatkast eerder een decoratieve functie krijgt. Een ingemaakte maatkast op maat met vooral opbergruimte zal eerder werken met gesloten compartimenten, terwijl een decoratieve kast op maat, zoals onze dressing op maat, eerder gebruik zal maken van open compartimenten. De prijzen kunnen hierbij dan ook verschillen omdat niet alle ingemaakte kasten op maat het duurste hout vereisen. Zo kan de prijs van een maatkast bij een zolder, onder een schuin dak, een stuk goedkoper gemaakt worden dan bijvoorbeeld design ingemaakte kasten op maat in een slaapkamer of kantoorruimte. Hoe hoger de kwaliteit van het ontwerp, het materiaal en de afwerking van jouw maatkasten, hoe hoger de prijs zal zijn. Voor alle mogelijke uitvoeringen, toepassingen en prijzen voor ingemaakte kasten op maat, kun je vrijblijvend enkele offertes aanvragen bij onze erkende regionale meubelmakers.

OPEN INGEMAAKTE KASTEN

Bij een open ingemaakte maatkast is het decoratief aspect zeer aanwezig in het interieur van de kamer of ruimte. Een open boekenkast, een open dressing of een open TV kast vragen een eigen ontwerp waarna ze naar jouw eisen verder kunnen ingevuld worden. Vaak past een open maatkast op zeer goed in een modern interieur en zal men gebruik maken van een zinvolle en praktische indeling van jou maatkast ontwerp. Daarbij kunnen open maatkasten ook gedeeltelijk werken met gesloten vakken, zoals men dat vaak ziet bij dressings of een TV maatkasten. Zo heb je bij je dressing een zeer duidelijk overzicht over al je kleding, maar heb je toch in het ontwerp delen van je maatkast die je kunt afsluiten met draaideuren of schuifdeuren. Het voordeel van een open maatkasten is dat je de beschikbare ruimte ook volledig kunt benutten wanneer er geen draaideuren moeten geopend worden. Ook voor het materiaal en het ontwerpen van de kasten, zijn er minder kosten dan bij gesloten maatkasten. Heb je graag wat meer advies, tips of vragen over open ingemaakte maatkasten, of wil je enkele offertes? Ontdek onze ervaren meubelmakers uit jouw regio. Ze zullen je graag verder helpen.

GESLOTEN INGEMAAKTE KASTEN

Indien je voldoende beschikbare ruimte hebt, dan draagt een gesloten kast op maat misschien jouw voorkeur weg. Zeker als je zou opteren voor een maatkast met draaideuren want die nemen toch een bepaalde plaats in van je kamer. Bij een gesloten dressing zal men vaak opteren voor schuifdeuren in plaats van draaideuren zodat de kamer een ruimer beeld geeft. Je kunt ook gebruik maken van een gesloten kast op maat onder een schuine wand van een zolder of onder een schuin dak, om gelegenheidsmateriaal of minder gebruikt materiaal in op te bergen. Zo blijft je interieur volledig netjes op orde en zit alles verborgen achter je ingemaakte kasten op maat. Maar een ingemaakte maatkast kan ook op een andere manier kwalitatief verrassen. Zo kun je bij gesloten slaapkamer maatkasten gaan voor een design ontwerp met een ingebouwde TV die verborgen zit in de maatkast. Met een druk van de afstandsbediening kun je dan het paneel openschuiven en komt je TV toestel tevoorschijn. Kortom, alle mogelijke kasten op maat kunnen aangepast worden aan je wensen zodat je een eigen invulling kunt geven aan jouw interieur en het resultaat. Vraag advies of enkele offertes aan bij de gediplomeerde meubelmakers uit België die zich situeren in je directe buurt.

Mogelijke soorten materialen voor uw ingemaakte kast op maat

INGEMAAKTE KAST IN MDF

De goedkoopste materiaalsoort voor op maat gemaakte maatkasten is MDF. MDF bestaat uit gedroogde houtvezels die door middel van hars geperst en verbonden worden. Het voordeel MDF, naast de prijs, is dat het zeer goed te bewerken is en dat het in alle mogelijke vormen kan gefreesd en gemaakt worden. MDF heeft een zeer grote stabiliteit en door de fijne vezelstructuur versplintert het niet. Ingemaakte maatkasten worden met MDF panelen op maat gemaakt en ze zijn zeer gemakkelijk te schilderen in het wit of in een kleur. Vooral de MDF panelen met een lak draagfolie lenen zich uitstekend om afgewerkt te worden met hoogglans of zijdeglans voor een schitterend resultaat. Het nadeel van MDF is dat de planken van je ingemaakte maatkast onder hoog gewicht na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen, zeker bij een maatkast met brede schappen. In de hoogte of diepte van je maatkast is er minder een probleem voor het gewicht. Soms kun je MDF ook combineren met massief hout of melamine. Meer informatie over onze maatkasten in MDF, kun je hier vinden bij onze regionale meubelmakers uit je omgeving.

INGEMAAKTE KAST IN LAMINAAT

Bij laminaat denken we in de eerste plaats aan vloeren waarbij een laminaat vloer als vaak als goedkoper alternatief wordt gebruikt voor een parket vloer. Maar ook voor een op maat gemaakte inbouwkast wordt laminaat gebruikt. Zo bestaat er een hele collectie van gelamineerd hout, met verschillende houtsoorten zoals Grenen, Meranti, Douglas, Ceder of Lariks die perfect passen bij jouw design maatkast voor je woning. Laminaat is een soort kunststof waarvan de buitenlaag wordt voorzien van een isolerende laag. Zo wordt jouw maatkast goed beschermd tegen vuil en stof. Soms wordt laminaat daardoor ook bij buitenconstructies toegepast. Een maatkast van laminaat lijkt qua uiterlijk op massief hout en de kast heeft ook zeer goede constructie draageigenschappen. Een maatkast in laminaat is verkrijgbaar in meerdere stijlen en kleuren en je ingemaakte maatkast kan een perfecte nabootsing zijn van een massieve houten kast. Bovendien is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk omdat het vuil niet kan doordringen. Het nadeel van een laminaat maatkast is dat het iets gevoeliger is voor krassen. Toch is laminaat een zeer goede en voordelige oplossing voor alle maatwerk voor je kasten. Laat je overtuigen en ontdek de mogelijkheden van laminaat kasten. Vraag hier online een paar offertes aan bij jouw regionale meubelmakers uit je buurt!

INGEMAAKTE KAST IN MELAMINE

Melamine is een basisgrondstof die wordt gebruikt voor melamine hars of melamine coatings. Bij een ingemaakte maatkast kan melamine gebruikt worden voor zowel de deuren, de legplanken als voor de wandafwerking van je maatkast. Net als laminaat is melamine een kunststoflaag die met hars wordt geperst op een MDF of spaanplaat. De dikte van melamine is dunner dan laminaat, maar qua afwerking en uitzicht zien ze er eigenlijk helemaal hetzelfde uit. Naast ingemaakte kasten, wordt melamine veel gebruikt bij keukenkasten of wandkasten die kwalitatief op maat gemaakt worden, vanwege de grote toepassingsmogelijkheden op het gebied van interieur, kleur, design, gladheid en hoogglans. Kasten van melamine zijn zeer onderhoudsvriendelijk en ze bieden een zeer moderne design look aan jouw interieur. Bij een beperkt budget is de combinatie van een ingemaakte maatkast van MDF voor de binnenruimte en een melamine kwaliteit voor de buitenafwerking de beste oplossing. Je kunt hier enkele van de meubelmakers uit je buurt contacteren voor meer informatie over onze maatkasten in melamine.

INGEMAAKTE KAST IN MASSIEF HOUT

Met massief hout kies je voor de duurste oplossing, maar tevens voor de meest tijdloze en duurzame oplossing voor elke ingemaakte maatkast van je woning. De meest gebruikte houtsoort bij massieve kasten op maat is eik in al zijn vormen en kleuren. Maar ook beuk, noten, olmen, teak of hardhout kunnen gebruikt worden voor het ontwerpen en vervaardigen van ingemaakte kasten met diverse afmetingen. Massief hout kan, naargelang je eigen gewenste resultaat of inspiratie, geolied gebeitst of geborsteld worden om een meer specifiek en mooi effect of kleur weer te geven. Een ander voordeel van massief hout is dat je niet gebonden bent aan diktes of bewerkingen zodat je ook allerhande reliëfmotieven kunt verwerken in jouw ingemaakte maatkast. Met massief hout wordt er nauwgezet gekozen voor de mooiste stukken hout van de boom en deze zuivere materialen stralen dan ook klasse uit. De meeste professionele meubelmakers werken bewust met massief hout dat gewonnen wordt uit duurzaam bosbeheer. Stel gerust een vraag naar meer informatie of vul online een offerteaanvraag in voor een ingemaakte maatkast van kwaliteit, gemaakt bij de lokale meubelmakers uit jouw regio in België!

Op zoek naar een professionele meubelmaker uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw ingemaakte kast op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Welke factoren bepalen de prijs van een ingemaakte kast op maat?

AFMETINGEN

Los van de materiaalkeuze voor massief hout, MDF, laminaat of melamine, zal de grootte van je gewenste ingemaakte maatkast voor een belangrijke prijsfactor zorgen. Hoe groter de ruimte, hoogte, breedte of diepte zal zijn bij het ontwerpen of maken van jouw kasten, hoe duurder het prijskaartje. Ook de indeling, de vormgeving en het aantal compartimenten en lades van je ingemaakte kasten zorgen ervoor dat de prijs kan oplopen. Rechte gelijkvormige vakken zijn nu eenmaal gemakkelijker te vervaardigen en in te passen bij de plaatsing, dan wanneer je een design ingemaakte maatkast kiest, met ongelijke, in- of uitspringende of meer gedetailleerde vakken, die tot op de millimeter juist moeten vervaardigd worden. Een professionele meubelmaker maakt hierbij geen verschil in de service en gaat steeds voor het beste resultaat. Gesloten kasten zijn doorgaans iets duurder dan open maatkasten. De prijs zal dus vooral afhangen van de hoeveel materiaal er nodig is om jouw ingemaakte kasten te maken. Maar met de juiste afmetingen van je maatkast op maat zet je wel de eerste stap voor een juiste prijsberekening door de meubelmaker, waarna je de andere invullingen of de offertes met elkaar kunt vergelijken.

MATERIAALKEUZE

Ook de materiaalkeuze zal zeker meespelen bij de prijsberekening en het ontwerpen van jouw ingemaakte kast als die op maat gemaakt wordt. Alhoewel sommige materiaalprijzen vergelijkbaar zijn voor ingemaakte kasten, zullen MDF en melamine, of een combinatie hiervan, goedkoper zijn dan bijvoorbeeld laminaat of massief hout. Bij massief hout heb je dan weer het soort hout dat doorslaggevend zal zijn voor de prijs. Dressings perfect op maat gemaakt van massief grenen zullen aanzienlijk goedkoper zijn dan design dressings in Franse eik. Ook de afwerking van het materiaal zal de prijs van jouw ingemaakte maatkast mee bepalen. Vooral bij meer kwaliteit design kasten, en waar er meer gesloten deuren zijn, moet er meer maatwerk geleverd worden, en kunnen de bijkomende materialen zoals glas, metaal, inox of spiegels de prijs opdrijven. Indien je kiest voor de perfecte service met mooi kwalitatief maatwerk, en een grote duurzaamheid, dan zal dit zich ook weerspiegelen in de prijs. Ontdek de prijzen van de verschillende materialen voor je ingemaakte kast en vraag online een offerte aan bij een erkende meubelmaker uit je regio of buurt.

INDELING EN RUIMTE

Niet alleen de afmetingen en de materiaalkeuze van je kast zijn prijsbepalend, maar ook de indeling en de ruimte van je ingemaakte kast. Het spreekt voor zich dat een recht op recht maatmeubel, zoals bijvoorbeeld voor een dressing met een aantal gelijke deelvakken en/of lades voor je kleding, schoenen, sjaals of mutsen, veel minder werk, materiaal en millimeter precisie vraagt, dan een ingemaakte kast die je volledig op maat laat maken, en waarbij er talloze gedetailleerde opbergruimtes, legplanken, lades of andere speciale voorzieningen aanwezig moeten zijn. Hoe meer afwijkend of origineler jouw indeling of de plaatsing zal zijn, hoe hoger de kostprijs van je kast zal zijn. Het komt er dus op aan om je indeling van de ingemaakte kast van je woning zo functioneel en prijsbewust mogelijk te plannen. Goede planningen zorgen ervoor dat jouw ingemaakte kast past bij het de mogelijkheden van de ruimte en je interieur, maar ook praktisch tegemoet komt aan jouw gewenste resultaat. De meeste erkende meubelmakers bieden een digitaal tekenprogramma of een 3D service aan, die je een perfecte simulatie geven van de prijs, en waarbij je de indeling van jouw ingemaakte kast op vele punten nog kunt aanpassen. Wil je een ingemaakte kast op maat laten maken? Ga niet te overhaast te werk en gebruik het advies en de tips van je lokale meubelmaker in België.

Op zoek naar een professionele meubelmaker uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw ingemaakte kast op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kasten op maat?

KASTEN OP MAAT

Soort maatkast
Gemiddelde prijs
Badkamermeubel
€ 400 - € 4500
Wandkast
€ 1500 - € 6000
Boekenkast
€ 1500 - € 8000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Halkast
€ 400 - € 3000
Buffetkast
€ 800 - € 4500
TV kast
€ 350 - € 3000
Dressing
€ 700 - € 6000
Kleerkast
€ 500 - € 4500
Schuifdeurkast
€ 1000 - € 4500
Dressoir
€ 200 - € 3000
Vind een geschikte meubelmaker uit uw regio door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke meubelmaker?

2787 meubelmakers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Kasten op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...