Dakgoot herstellen of vervangen in Zoutleeuw

Bereik tot 231 dakwerkers rond Zoutleeuw.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw dakgoot

  U wilt een dakgoot laten herstellen, vervangen of plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw dakgoot? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare dakwerker die actief is in de regio Zoutleeuw, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele dakwerkers uit Zoutleeuw verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele dakwerkers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
2514
Dakwerkers
261
Opdrachten
per maand
285
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor dakwerken regio Zoutleeuw

Soort dakwerken: Dak isolatie , Overige

Type dak: Hellend dak

Type woning: Vrijstaande woning

Projectbeschrijving:

Pur op vloer van zolder spuiten
Offerteaanvraag uit Geetbets

Soort dakwerken: Dakgoot vervangen

Type dak: Zadel dak

Type woning: Vrijstaande woning

Projectbeschrijving:

Dakgoten vervangen
+/- 54 meter
In aluminium
Offerteaanvraag uit Bierbeek

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Zoutleeuw. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Zoutleeuw en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Zoutleeuw. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Zoutleeuw.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Zoutleeuw. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke dakwerker in de regio Zoutleeuw?

Vind een geschikte dakwerker in de buurt van Zoutleeuw

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval dakwerker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw dakgoot wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo de beste prijs/kwaliteit voor uw dakwerken te garanderen.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele dakwerkers uit de regio Zoutleeuw. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Dakgoten in Zoutleeuw: uw dakgoot professioneel laten herstellen of vervangen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw dakgoot éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde dakwerkers uit de omgeving van Zoutleeuw u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw dakgoot snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele dakwerkers uit de omgeving van Zoutleeuw... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte dakwerker in Zoutleeuw door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke werken aan uw dakgoot

Dakgoot herstellen

Dakgoot herstellen

Een goed geplaatste dakgoot gaat enkele decennia mee al ze goed onderhouden wordt. De staat van uw dakgoot hangt dan ook nauw samen met de goede werking van uw afvoer maar ook de staat van uw dak kan een invloed hebben op uw dakgoot. Het ergste wat u kan overkomen is dat u uw dakgoot volledig moet laten vervangen. Maar indien u er op tijd bij bent, volstaat het dikwijls om uw dakgoot te laten herstellen. Een dakgoot herstellen is één van de meest uitgevoerde dakwerken en soms zijn kleine herstellingen aan uw dak, dakgoot of afvoer al genoeg om uw problemen te verhelpen. Meestal gaat het om een lekkage van uw dakgoot en die kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen uw afvoerbuizen verstopt zijn waardoor het water blijft staan in uw dakgoot. Een houten dakgoot kan door een slechte afwatering gaan rotten of kromtrekken. Bij zinken dakgoten kunnen de naden ook scheuren en het zink zal ook aangetast worden door corrosie. Houten en zinken dakgoten zijn dan ook gevoelig aan temperatuurschommelingen. Daarom dat u bij een lekkage best zo snel mogelijk uw dak laat herstellen en in vele gevallen is het zelfs aangeraden om dit door een ervaren dakwerker te laten uitvoeren. Een professionele dakwerker gaat op zoek naar de oorzaken van de lekkage. Daarbij zal hij uw dakgoot, uw afvoerbuizen, uw dakpannen en ook de ondersteunende dakstructuur van uw goot inspecteren. Omwille van zijn grote ervaring bij dakwerken, zal hij de lekkage efficiënt kunnen lokaliseren. Een daklekkage, een beschadiging van uw dakbekleding, gebroken of verschoven dakpannen, scheurtjes in uw zinkwerken, een losgekomen bakgoot of verstopte afvoerbuizen? De ervaren dakwerker herkent zeer snel het probleem en hij zal voor uw dakgoot of voor de eventuele andere dakwerken, de juiste diagnose stellen. Bij kleine dakgoot herstellingen kan hij deze herstellingen onmiddellijk uitvoeren en zijn er geen grote vervangingen nodig. Door uw dakgoot op tijd te laten herstellen bespaart u zo veel geld uit. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend enkele gediplomeerde dakwerkers uit de regio Zoutleeuw contacteren voor offertes en adviezen!

Een dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen

Soms volstaan herstellingen aan uw dakgoot niet meer of wenst u gewoon om praktische of esthetische redenen uw dakgoot te herstellen. Of het kan ook zijn dat het vervangen van uw dakgoot kadert in grotere dakwerken wanneer u bijvoorbeeld de oude dakpannen laat vervangen door een nieuwe dakbedekking. Welk de reden ook is, bij een dakgoot vervanging horen toch enkele vragen of bedenkingen. Gaat het over een volledige dakgoot vervanging, inclusief de draagstructuur? Is het een bakgoot met bekisting, een vrije bakgoot, mastgoot, zakgoot of kilgoot? En wenst u uw zinken, houten, PVC, aluminium of koperen dakgoot te vervangen met dezelfde materialen? Bij twijfel over de juiste keuze voor uw dakgoot vervanging of de uit te voeren dakwerken, is het zeker aangeraden om een professionele dakwerker te contacteren. Een ervaren dakwerker zal eerst een goede analyse maken van uw gevraagde dakwerken en kijken welke goten het meest geschikt zijn op het vlak van constructie, duurzaamheid, onderhoud en prijs-kwaliteit. De prijzen van dakgoten kunnen enorm verschillen qua materialen en/of installatiewerken. Een luxe koperen dakgoot zal u beduidend meer kosten dan een PVC of zinken mastgoot en bij een bakgoot met bekisting zullen de werkuren ook veel groter zijn. Laat u op voorhand dus goed informeren en vraag enkele vergelijkende offertes aan bij de erkende dakwerkers uit Zoutleeuw. Ze zullen u graag van dienst zijn!

Een nieuwe dakgoot plaatsen

Nieuwe dakgoot plaatsen

Indien u voor uw nieuwbouw of voor uw bestaande woning één of meerdere dakgoten wilt laten plaatsen, is het handig om eerst even de voor- en nadelen te bekijken van de bestaande dakgoten en hun eigenschappen. De meest voorkomende dakgoten zijn de rechthoekige bakgoot, met of zonder bekisting en de halfronde mastgoot. Bij een bekiste bakgoot wordt er bij de dakwerken een houten frame gemaakt op de draagmuren voor uw dakgoot. Deze houten bekisting wordt dan bekleed met roofing of zink. Bakgoten kunnen ook hangend, zonder bekisting, aan de muurbalk worden bevestigd. Mastgoten zijn vrijhangende halfronde hanggoten die door hun vorm een beter afwatering hebben dan bakgoten maar ze zijn wel minder stevig. De meeste dakwerken in België hebben zinken dakgoten omdat de prijs van zink de laatste jaren terug gedaald is. Een zinken bakgoot of mastgoot kan verschillende diktes hebben en bestaan uit natuurzink of geprepatineerd zink. Een zinken dakgoot is nog altijd een betrouwbare en duurzame investering maar ze dient wel regelmatig onderhouden te worden. PVC dakgoten zijn zeer licht, makkelijk te monteren en te verkrijgen in verschillende kleuren. Deze dakgoten vragen weinig onderhoud maar zijn wel breukgevoelig en kunnen na een tijd verkleuren. Het zwakke punt van kunststof dakgoten zijn de naden maar tegenwoordig bestaan er al naadloze goten tot twintig meter. Aluminium dakgoten zijn een goed alternatief voor de zinken of PVC hanggoten. Ze zijn licht, naadloos en inslag- en krasbestendig. Aluminium dakgoten hebben een lange levensduur en de meeste dakwerkers geven een garantie van tien jaar. Tenslotte zijn er nog de koperen dakgoten die meestal gebruikt worden bij historische of luxe gebouwen. Voor een goede beoordeling over de verschillende voor- en nadelen van de verschillende te plaatsen dakgoten, kunt u hier vrijblijvend enkele lokale dakwerkers uit de buurt van Zoutleeuw contacteren voor offertes en advies!

Een dakgoot reinigen

Dakgoot reinigen

De levensduur van uw dakgoot hangt in grote mate af van het onderhoud en de reiniging van de goot. Soms kunt u deze reiniging zelf onder handen nemen maar bij moeilijk te bereiken of hoge dakgoten laat u deze karwei best uitvoeren door een dakwerker specialist. Een professionele dakwerker reinigt uw dakgoot, verwijdert bladeren, mos en aanslag, maakt de toegangen van uw afvoerbuizen vrij en inspecteert tegelijkertijd of de draagstructuur van uw dakgoot nog in orde is. Indien gewenst, kan de ervaren dakwerker ook bladvangers plaatsen over uw afvoerbuizen en regenpijpen. Op die manier voorkomt u verstoppingen van de afvoerbuizen en lekkages in uw dakgoot. Uw dakwerker zal uw dakgoot reinigen met een milieuvriendelijk product aan de binnenkant om mosvorming en aanslag te voorkomen. Maar ook de omlijsting van uw dakgoot kan door de dakwerker gereinigd en opgefrist worden. De ervaren dakwerker heeft alle materialen, ladders en reinigingsproducten bij wanneer hij uw dakgoot komt onderhouden zodat u geen enkele voorbereiding hoeft te doen. Op een mum van tijd zorgt hij ervoor dat al uw dakgoten weer in perfecte staat zijn. Indien u graag enkele offertes wilt vergelijken voor een dakgoot reiniging, kunt u vrijblijvend de regionale dakwerkers contacteren via offertesonline.be.

Dakgoot bekleden

Dakgoot bekleden

Een dakgoot bekleden kan zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant uitgevoerd worden. Bij de buitenbekleding wordt uw dakgoot aangekleed met een kunststof of aluminium omkadering. Met een kunststof dakgootbekleding beschermt u uw hout en geeft u uw dakgoot een gladde en moderne uitstraling. Een kunststof dakgoot bekleding vraagt weinig onderhoud en het is goed te reinigen dankzij het gesloten oppervlak. Ook een aluminium dakgoot bekleding geeft uw gevel een mooie en stijlvolle look. Een aluminium dakgootbekleding geeft uw dakgoot ook een duurzame bescherming tegen corrosie. De dakgootbekleding zorgt ervoor dat uw hout wordt beschermd tegen de weersomstandigheden en dankzij de ingebouwde luchtroosters krijgt het hout toch nog de kans om te ademen. De binnenkant van uw dakgoot kan ook (her)bekleed worden met EPDM. EPDM is een synthetisch rubber dat gebruikt wordt om dakgoten weer waterdicht te maken. Het heeft een zeer lange levensduur en wordt vaak met een garantie van tien jaar aangeboden. EPDM is goed bestand tegen zure regen en UV-straling en de rubber wordt ook vaak bij platte daken en veranda’s gebruikt. De dakgoot wordt door de dakwerker eerst goed schoon en stofvrij gemaakt waarna hij de goot zal behandelen met een hechtende primer. Daarna zal hij het gewapende EPDM verlijmen in uw dakgoot en uw dakgoot volledig waterdicht maken. Interesse in een dakgootbekleding voor uw dakgoot? Neem contact op met de vele gediplomeerde dakwerkers in Zoutleeuw voor adviezen en offertes!

Afvoerbuizen vervangen

Afvoerbuizen vervangen

Vaak zorgt een slechte afvoer van het regenwater voor een lekkage in uw dakgoot. Doordat het water niet vlot kan afvloeien, blijft het staan in uw dakgoot en veroorzaakt het corrosie en insijpeling. Daarom is de controle en het onderhoud van uw afvoerbuizen net zo belangrijk als uw dakgoot zelf. Wanneer er te veel bladeren, compost, vuil of mossen vast komen te zitten in uw afvoerbuizen, ontstaan er opstoppingen en blokkades. De afvoerbuizen beginnen ook te barsten of te eroderen. Het is dan noodzakelijk om uw afvoerbuizen te laten vervangen. De beste oplossing is meestal om uw afvoerbuizen in hetzelfde materiaal te nemen als uw dakgoot. Op die manier is er een coherente aansluiting en zullen de materialen niet afstoten. U kunt voor uw afvoerbuizen kiezen tussen aluminium, PVC, zinken of koperen regenpijpen. Aluminium afvoerbuizen zijn zeer duurzaam en inslag- en krasbestendig. PVC regenpijpen zijn zeer goed te reinigen maar ze zijn wel breukgevoelig en minder geschikt voor het gelijkvloers. Zinken afvoerbuizen blijven nog steeds zeer populair en duurzaam maar zijn iets meer gevoelig aan corrosie. Om verstoppingen van uw regenpijpen te voorkomen, kunt u boven uw afvoerbuizen bladvangers of bladroosters plaatsen. De roosters zullen vermijden dat er takken of bladeren in uw regenpijpen terecht komen. Met een goede verzorging van uw afvoerbuizen voorkomt u reeds een groot deel van de lekkage oorzaken voor uw dakgoot. Voor de vervanging van uw dakgoot afvoerbuizen kunt u hier contact opnemen met dakwerkers rond Zoutleeuw!

Bent u op zoek naar een professionele dakwerker in Zoutleeuw om een vrijblijvende offerte te maken voor uw dakgoot?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke materialen bij werken aan uw dakgoot

Een houten dakgoot herstellen of vervangen

Houten dakgoot herstellen of vervangen

Bij houten dakgoten zijn de staat van het hout en de dakgootbekleding van primordiaal belang bij lekkages. Vaak vormen ze de oorzaak van een lekkage hoewel andere factoren, zoals het dak, de dakbedekking of de afvoerbuizen hier ook een rol in kunnen spelen. Bij een houten dakgoot moet het hout geïmpregneerd zijn zodat het hout niet kan rotten of aangetast worden door houtworm. Natuurlijk blijft een houten dakgoot niet eeuwig beschermd maar een lekkage kan de levensduur van uw houten bakgoot wel aanzienlijk verkorten. Vaak gaat het niet alleen over het hout van uw bakgoot maar gaat het ook over het hout van uw dakoversteek of van uw dakrand. Het is daarom zeer belangrijk om eerst al de dakwerken te inspecteren voor u een herstelling laat uitvoeren. Is het alleen de dakgootbekleding die hersteld moet worden dan kan dit meestal snel uitgevoerd worden. Indien de houten draagconstructies zijn aangetast, dringen er zich grotere herstellingswerken of dakwerken op. Een professionele dakwerker kan kleine herstellingen aan uw houten dakgoot zonder problemen vaststellen en vakkundig herstellen. Met het nodige stijl- en regelwerk zal hij de houten bakgoot repareren, behandelen of verstevigen. Ook de dakgootbekleding of dakoversteek kunnen over het algemeen hersteld worden zonder dat er een nieuwe dakgoot aan te pas komt. Indien de houtstructuur toch te veel is aangetast, zult u de dakgoot dienen te vervangen en loont het de moeite om een zinken of PVC dakgoot te overwegen. Voor meer inlichtingen over het herstellen van een houten dakgoot, verwijzen we u graag door naar enkele lokale dakwerkers uit Zoutleeuw!

Een zinken dakgoot herstellen of vervangen

Zinken dakgoot herstellen of vervangen

Ook een zinken dakgoot is geen eeuwig leven beschoren ondanks het stevige en duurzame materiaal. Door corrosie en temperatuurschommelingen kunnen bepaalde delen van de zinken goot scheuren of beschadigd raken. Bij dakwerken aan een zinken dakgoot kan het hierbij gaan over een zinken dakgoot in een houten bekisting of over een volledige zinken hanggoot. Indien de beschadigingen aan het zink niet te groot zijn, kan de dakwerker deze beschadigde stukken herstellen of vervangen. De professionele dakwerker heeft hiervoor een reparatiekit voor zinkwerken waarmee hij bepaalde stukken zoals binnen- en buitenhoeken, expansiebanden, kopschotten of beugels kan repareren. Ook losse naden van uw zinken goot kunnen weer gelijmd of hersteld worden. Best laat u deze dakwerken of zinkwerken zo snel mogelijk uitvoeren zodat het zink van uw dakgoot niet verder kan scheuren of kromtrekken. Andere aandachtspunten van een zinken dakgoot zijn een goede afwatering en de coherente overgang van het zink op andere materialen. Water dat niet wegvloeit, bevordert immers de corrosievorming en vele lekkages bij een zinken dakgoot ontstaan bij het aanhechtingspunt op de afvoerbuizen. Zinken dakwerken zijn zeker niet goedkoop en een regelmatige reiniging en controle van uw dakgoten kan u hierbij veel ellende besparen. Indien u uw zinken dakgoot wilt laten nakijken of laten herstellen dan kunt u hier contact opnemen met de vele professionele dakwerkers uit Zoutleeuw voor vrijblijvende offertes!

Een PVC dakgoot herstellen of vervangen

PVC dakgoot herstellen of vervangen

In tegenstelling tot een houten of zinken dakgoot kunnen PVC dakgoten meestal niet hersteld worden behalve indien het gaat om de draagstructuur waarop uw dakgoot rust of om de bevestigingsbeugels. Een PVC dakgoot heeft vele voordelen op het vlak van onderhoud, weersbestendigheid, prijs en kleurkeuze. De nadelen van PVC dakgoten zijn dat het materiaal breukgevoelig is en dat de goten na verloop van tijd kunnen verkleuren. Meestal wordt een PVC dakgoot dan ook in zijn volledigheid vervangen bij schade of om esthetische redenen. De uitvoering van deze dakwerken, indien de draagstructuur van het dak nog in goede staat is, kan meestal ook snel door de dakwerker uitgevoerd worden. Kleinere aanpassingen zoals het vastzetten of vervangen van de draagbeugels of het connecteren van nieuwe afvoerbuizen kunnen eveneens efficiënt en vakkundig uitgevoerd worden. PVC dakgoten zijn vrij goedkoop en snel monteerbaar maar ze zijn minder geschikt voor het plaatsen van een ladder tegen de goot omdat de naden van de goot dan dreigen te scheuren. Meestal treft men PVC dakgoten vooral aan bij tuinhuizen en bijgebouwen. Voor meer info over PVC dakgoot herstellingen kunt u onze dakwerkers in Zoutleeuw gratis contacteren!

Bent u op zoek naar een professionele dakwerker in Zoutleeuw om een vrijblijvende offerte te maken voor uw dakgoot?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gemiddelde kostprijs van een dakgoot

Hoe wordt de prijs voor een dakgoot bepaald?

Wanneer u een dakgoot laat plaatsen, herstellen of vervangen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw dakgoot, en anderzijds is er de arbeidskost van de dakwerker(s) zelf. Wanneer we gaan kijken naar de verdeling tussen de beide dan zien we dat de materiaalkost voor uw dakgoot gemiddeld 40% van de totaalprijs uitmaakt, en de overige 60% bestaat uit arbeidskosten en kosten voor het aanleveren van de nodige materialen.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele dakwerkers uit de regio Zoutleeuw.

prijs dakwerken

Dakgoot prijzen

Soort dakwerken
Gemiddelde prijs
Dakgoot Zink
€ 35 - € 50 per meter
Dakgoot PVC
€ 30 - € 40 per meter
Dakgoot Aluminium
€ 35 - € 50 per meter
Dakgoot Koper
€ 45 - € 70 per meter
Dakgoot RVS
€ 70 - € 90 per meter
Kleine dakgoot herstellingen
€ 30 - € 60 per uur
Afvoerbuizen Zink
€ 35 - € 50 per meter
Afvoerbuizen PVC
€ 10 - € 20 per meter
Afvoerbuizen Aluminium
€ 25 - € 40 per meter
Afvoerbuizen Koper
€ 45 - € 70 per meter
Bent u op zoek naar een professionele dakwerker in Zoutleeuw om de prijs voor uw dakgoot te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
231 dakwerkers rond Zoutleeuw!

Vergelijk offertes voor uw Dakwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...