Dakraam laten plaatsen

Bereik tot 2577 dakwerkers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw dakwerken

  U wilt een dakraam laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw dakraam? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare dakwerker die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele dakwerkers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele dakwerkers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2577
DAKWERKERS
241
Opdrachten
per maand
311
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor dakwerken in Vlaanderen

Soort werken: Dakgoot vervangen

Type dak: Punt dak

Type woning: Halfopen bebouwing

Projectbeschrijving:

Hebben buitenmuur geïsoleerd maar de oude dakgoot is nu ingewerkt. Willen een nieuwe over de isolatie plaatsen
Offerteaanvraag uit Brugge

Soort werken: Dak vervangen

Type dak: Zadel dak

Type woning: Rijwoning

Projectbeschrijving:

Dak volledig vernieuwen uitgezonderd de draag balken.De breedte van het dak is 6 meter.
8700 Tielt
Offerteaanvraag uit Tielt

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele dakwerkers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor het plaatsen van een dakraam, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele dakwerkers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven dakwerken.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde dakwerkers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw dakraam en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel dakwerkers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw dakwerken zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de dakwerkers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de dakwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke dakwerker?

Vind een geschikte dakwerker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval dakwerker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het plaatsen van uw dakraam wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw dakwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele dakwerkers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Uw dakraam professioneel laten plaatsen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor het plaatsen van uw dakraam éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde dakwerkers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw dakwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele dakwerkers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte dakwerker uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom een dakraam plaatsen?

Dakramen zijn niet meer weg te denken in het huidige straatbeeld. Vroeger werden dakramen esthetisch als storend ervaren maar dat is gelukkig verleden tijd. De vele voordelen van een Velux dakraam hebben de meeste mensen dan ook overtuigd. Dankzij de groeiende tendens om zolders meer en meer te gaan invullen als volwaardige leefruimtes met veel lichtinval, zitten de dakramen in al hun vormen en toepassingen in de lift. Bij een dakraam denken we daarbij in de eerste plaats aan het gekende Velux dakraam. Een Velux raam heeft zijn sporen doorheen de jaren meer dan verdiend en het aanbod aan Velux dakramen is dan ook zeer groot. Door het plaatsen van een Velux dakraam creëert u een aangename plaats voor uw bijkomende slaapkamer, hobbykamer, werkkamer, speelkamer of studiekamer. Met een Velux dakraam dat u kunt openen, komt er ook frisse lucht binnen waarmee u uw zolder kunt verluchten en waarbij er tevens een goede ventilatie is voor uw condensvocht. Maar ook andere merken zoals de Fakro dakramen hebben een uitgebreid gamma aan bestaande ramen en lichtsystemen. Naast de verschillende dakramen zijn er immers ook nog andere mogelijkheden om het licht binnen te laten op uw zolder. Zo vormen dakkapellen, balkon dakramen en lichttunnels voor mooie en veelzijdige alternatieven. En ook voor leefruimtes onder een plat dak zijn er goede lichtinval toepassingen waarbij dakkoepels en lichtstraten zorgen voor een open beleving. Een dakraam plaatsen biedt dus vele voordelen en een Velux dakraam transformeert uw donkere en ondergewaardeerde zolder om tot een hippe en trendy leefruimte. Laat u inspireren over de talrijke mogelijkheden die er zijn om uw zolder te renoveren met een Velux of Fakro dakraam. Via offertesonline.be kunt u gratis de erkende dakwerkers uit uw regio contacteren voor offertes, inspiraties of adviezen!

Mogelijke dakramen voor een hellend dak?

velux dakraam plaatsen

Velux dakramen

Het oudste gekende dakraam type is zonder twijfel het Velux dakraam. De eerste versies van de Deense Velux dakramen dateren al van voor 1950 en het feit dat Velux ramen ook nu nog altijd enorm populair zijn, bewijst hun deugdelijkheid. De naam Velux werd bewust gekozen als een samenstelling van de letters VE voor ventilatie en het Latijnse woord LUX voor licht. Daarnaast is Velux ook de uitvinder van het bekende tuimelraam. Door al zijn ervaringen gebruikt Velux voor zijn dakramen dan ook zeer hoogwaardige materialen en ook op het vlak van de afwerking bieden Velux dakramen meerder opties aan. Velux dakramen zijn verkrijgbaar in aluminium, kunststof of in verduurzaamd hout. Naast de vaste Velux dakramen biedt het merk ook nog tuimelramen, uitstapvensters, uitzetvensters en valramen aan. Verder kunt u uw Velux dakraam combineren met verschillende aanvullende attributen. Een zonnescherm, een verduisteringscherm of een muggengaas? U kunt aan uw Velux dakraam één of meerdere opties toevoegen waarbij u tevens kunt kiezen voor een manuele of elektrische bediening van uw schermen. De verduisteringsschermen van de Velux dakramen hebben ook verscheidene decoratieve thema’s voor kinderkamers of hobbykamers. Dankzij de kwaliteitsvolle zijgeleiders kunt u uw Velux schermen zonder problemen of haperingen bedienen en kunt u uw lichtinval regelen. Ook rolluiken, rolgordijnen of jaloezieën kunnen perfect worden geïntegreerd in uw Velux dakraam. Via intelligente sensoren, die de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO² niveau van uw zolder meten, kunt u uw elektrische Velux dakramen automatisch laten openen of sluiten of ze bedienen via een app. De veelzijdige Velux ramen bieden dus waar voor hun geld ook al zijn de ramen iets duurder dan de meeste andere merken. Voor meer inlichtingen over Velux dakramen kunt u hier contact opnemen met onze professionele dakwerkers uit uw buurt of regio!   

fakro dakraam plaatsen

Fakro dakramen

Als trendsetter en marktleider hebben Velux dakramen een groot deel van hun huidige cliënteel gewonnen door hun naambekendheid. De term Velux dakraam wordt daarom soms verkeerdelijk gebruikt voor alle dakramen maar natuurlijk dekt dit niet de volle lading. Onder andere merken zoals Fakro, Ventiview, Nordag en Luxtra zijn voorname spelers op dakramen markt. Fakro dakramen hebben zich op korte tijd weten op te werken als één van de belangrijkste concurrenten voor de Velux dakramen. Naast de Fakro dakramen biedt Fakro ook een uiteenlopend gamma aan van balkonvensters, lichttunnels en lichtkoepels. Een Fakro dakraam wordt, net zoals een Velux dakraam, vervaardigd uit hoogwaardige  hout, aluminium of kunststof. De Fakro dakramen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar en ze kunnen ook voorzien worden van verduisteringschermen, rolluiken, zonneschermen of rolgordijnen. Een Fakro dakraam kan manueel of elektronisch bediend worden en het kan ook voorzien worden van een automatisch ventilatiesysteem. Door zijn lagere prijs is een Fakro dakraam dan ook een te duchten concurrent voor het Velux dakraam. Interesse in Fakro dakramen? Neem via offertesonline.be contact op met enkele ervaren lokale dakwerkers uit uw regio voor vrijblijvende prijsoffertes!

tuimelraam plaatsen

Tuimelraam

Indien u uw zolder optimaal wilt benutten dan is het ook belangrijk dat u deze ruimte kunt verluchten door uw dakraam. De keuze voor een dakraam dat geopend kan worden, in plaats van een vast dakraam,  is dus aan te raden. De meest gebruikte dakramen hiervoor zijn de tuimelramen. Alhoewel een tuimelraam is uitgevonden door Velux, bieden ook de andere merken zoals Fakro en Luxtra tuimelramen aan als dakraam. Een tuimelraam of wentelend dakraam scharniert rond een centrale as waardoor het een draairadius heeft van 180 graden. Door deze grote draaicapaciteit kunt u zeer gemakkelijk uw Fakro of Velux dakraam reinigen zonder al te veel moeite. De meeste dakramen zijn ook voorzien van een ventilatieklep zodat u de kamer kunt verluchten zonder dat het dakraam moet openstaan. Om veiligheidsredenen wordt de hendel van uw Velux dakraam steeds bovenaan geplaatst. Zo biedt het een extra bescherming voor kleine kinderen en heeft u meer manoeuvreerruimte onder uw dakraam. Een alternatief voor uw tuimelraam is een innovatief uitzettuimelvenster. Bij een uitzettuimelvenster combineert u twee functies in één dakraam waarbij u uw dakraam kunt laten tuimelen in het midden als kunt laten uitzetten onderaan. Voor meer informatie over de mogelijk Velux, Fakro of Luxtra tuimelramen kunt u hier onze professionele dakwerkers uit uw onmiddellijke regio contacteren!

balkonraam plaatsen

Balkonvenster

Een balkonvenster is een speciale dakraam variant waarbij er aan uw dakraam een soort mini balkon wordt toegevoegd zonder dat u echt buiten staat. Bij het balkonvenster zijn uw dakramen voorzien van twee Velux uitzetramen die naar boven en naar voor worden uitgezet. Het onderste uitzetraam doet daarbij dienst als balustrade waarbij het dakraam wordt verankerd aan de zijbalustrade. Zo kunt u genieten van de omgeving en lijkt het alsof u op een klein balkonnetje staat. Het spreekt voor zich dat het balkonvenster groot en laag genoeg moet zijn. Ideaal is dat de balustrade van het geopende onderste dakraam ongeveer een hoogte heeft die zich situeert tussen uw bekken en uw borst wanneer u op uw zoldervloer staat. Balkonvensters kunnen op maat gemaakt worden of geplaatst worden met standaard afmetingen. Deze dakramen kunnen zowel in hout, aluminium of kunststof uitgevoerd worden. Voor meer info over balkonvensters als dakraam, kunt u hier vrijblijvend contact opnemen met onze regionale dakwerkers uit uw buurt!

dakkapel plaatsen

Dakkapel

Met een dakkapel verlicht en verlucht u niet alleen uw zolderruimte maar bijkomend vergroot u met een dakkapel de ruimte nog. Door deze ruimtewinst heeft u veel meer mogelijkheden om uw zolder in te richten als slaapkamer, hobbykamer, speelkamer of, waarom niet, als man (woman) cave. Met een dakkapel creëert u niet alleen een grotere nuttige oppervlakte onder uw dak maar heeft u ook meer loop- en werkruimte onder uw schuin dak. Dankzij de grote dakramen in uw dakkapel krijgt u een heldere en frisse open zolder waar het heerlijk vertoeven is. Het plaatsen van dakkapel  kan op twee manieren uitgevoerd worden. Of u kiest voor een volledige op maat gemaakte dakkapel waarbij uw extra wensen mee worden opgenomen in het bestek en u vrij bent qua afmetingen; of u kiest voor een kant-en-klare prefab dakkapel waarbij de dakkapel in zijn geheel door een kraan geplaatst wordt op uw dak. Het voordeel van een prefab dakkapel is dat het op één dag kan geplaatst worden terwijl er voor een op maat geplaatste dakkapel meerdere dagen nodig zijn. Bij een op maat gemaakte dakkapel heeft u een vrije materiaalkeuze voor uw dakramen, kozijnen en zijwangen terwijl dit bij een standaard prefab dakkapel niet altijd het geval is. Prefab dakkapellen worden vaak ook vervaardigd uit polyester omwille van de stevige en lichte structuureigenschappen. Een dakkapel laat u best door een ervaren dakwerker plaatsen. Hij zal met de grootste zorg uw dakkapel plaatsen en waterdicht afwerken. Een dakkapel verruimt u niet alleen uw woning maar het geeft u uw woning ook een mooie meerwaarde. Interesse in een dakkapel plaatsing? Neem contact op met enkele professionele dakwerkers uit uw regio voor vrijblijvende offertes en adviezen!

Op zoek naar een dakwerker uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van uw dakraam?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke dakramen voor een plat dak?

dakkoepel plaatsen

Dakkoepel

Een dakkoepel zorgt voor een natuurlijke lichtinval door uw plat dak of veranda. De keuze aan dakkoepels is zeer verscheiden. Zo heb je ronde koepels, vlakke koepels, reliëf koepels of piramide koepels. Qua materiaalkeuze kunt u een dakkoepel kiezen van glas, polycarbonaat of acrylaat, bij ons beter bekend als plexiglas. Met een glazen dakkoepel kiest u eerder voor de elegante en decoratieve look want een glazen koepel is vrij duur en het is bovendien de minst sterke koepel variant. De acrylaat dakkoepels zijn veruit het voordeligst en ze zijn te verkrijgen van een honderd procent heldere transparante uitvoering tot een ondoorzichtige maar lichtdoorlatende witte opaal uitvoering. De prijs voor meer of minder transparantie maakt geen verschil maar voor uw privacy kan een ondoorzichtige koepel mogelijk wel het verschil maken. Een acrylaat koepel is vijftien keer sterker dan een glazen koepel maar met een polycarbonaat koepel zit u pas echt gebeiteld want deze dakkoepel is maar liefst tweehonderd keer zo sterk. De uitvoering van een polycarbonaat koepel kan zowel transparant als ondoorzichtig zijn. Deze dakkoepel heeft wel een duurdere prijs maar op het vlak van sterkte en veiligheid zit u gegarandeerd goed. De isolatiewaarden van dakkoepels hangen voornamelijk af van het aantal lagen. Hoe meer lagen er worden voorzien in uw koepel, hoe hoger de isolatiewaarde zal zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden van dakkoepels voor uw plat dak, kunt u hier enkele van onze gediplomeerde dakwerkers contacteren!

lichtstraat plaatsen

Lichtstraat

Een lichtstraat is, zoals de naam het al zegt, een lange lichtstrook in uw plat dak langs waar het buitenlicht binnenvalt. Een lichtstraat kan uit één stuk vervaardigd worden maar dikwijls is het een aaneenschakeling van verschillende dakramen. Lichtstraten worden vaak geplaatst boven veranda’s, serres of oranjerieën. De frames voor een lichtstraat bestaan meestal uit aluminium, kunststof, hout of in mindere mate uit smeedijzer. Voor de beglazing kunt u kiezen uit glas, acrylaat of polycarbonaat. Omwille van de isolatienormen is het aangeraden om hoogrendementsglas te nemen bij een glazen lichtstraat en om meerdere lagen te gebruiken bij een acrylaat of een polycarbonaat lichtstraat. Qua vormgeving kunt u voor uw lichtstraat kiezen voor een zadeldak uitvoering, een schilddak uitvoering of voor een lessenaarsdak. Het is wel belangrijk dat er een hellingsgraad is van minstens 15° voor een goede afwatering van uw lichtstraat. Een goede lichtstraat vergroot uw ruimtegevoel, geeft een optimale benutting van de natuurlijke lichtinval en het veraangenaamt het binnenklimaat. Een lichtstraat geeft uw vertrek zo een klassevolle uitstraling maar het prijskaartje ligt dan ook een stuk hoger dan voor een dakraam of dakkoepel. Voor een goede keuze is het wenselijk om vooraf alle opties te vergelijken bij enkele regionale dakwerkers. Ze kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze en u voorzien van adviezen en prijzen!

lichttunnel plaatsen

Lichttunnel

Een lichttunnel kunt u best omschrijven als een transport dakraam waarbij het daglicht, via een hoog reflecterende aluminium buis en een aangepast plafondelement, wordt getransporteerd naar een niet direct onder het dak liggende ruimte. Deze periscoop-achtige dakraam uitvoering wordt meestal uitgevoerd bij woonruimtes, badkamers, wc’s of andere vertrekken waar er geen rechtstreekse dakramen, koepels of lichtstraten kunnen geplaatst worden. Door gebruik te maken van spiegels en reflecterende wanden wordt het daglicht doelgericht afgeleid en gestuurd naar de gewenste ruimte. Een lichttunnel geeft zo niet alleen indirect daglicht aan uw ruimte maar vaak ogen lichttunnels ook nog zeer modern, stijlvol en catchy. Door gebruik te maken van opvallende en creatieve plafondelementen, kunt u met uw lichttunnel innovatieve resultaten bekomen. De bekende merken als Velux en Fakro hebben dan ook verscheidene lichttunnel ontwerpen zitten tussen hun dakramen. Sommige lichttunnels hebben bepaalde standaard maten maar de meeste lichttunnels worden op maat door de Velux of Fakro dakwerker geplaatst. Wenst u meer te weten over lichttunnels? Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend enkele regionale dakwerkers van uit uw omgeving contacteren voor prijsoffertes of advies!

Populairste materialen voor dakramen

De meest gebruikte materialen voor dakramen zijn hout, aluminium, kunststof of een combinatie van deze soorten. Dennenhout wordt nog veel gebruikt bij Velux dakramen maar tegenwoordig worden de houten Velux en/of Fakro ramen voorzien van een kunststof omhulling. Het voordeel van kunststof, vergeleken met hout, is dat het zo goed als geen onderhoud nodig heeft. Door de aangebrachte coating van polyurethaan wordt het hout beschermd en zijn de Velux dakramen weerbestendig. Voor de buitenprofielen van uw dakramen wordt er doorgaans aluminium gebruikt omwille van de grote draagsterkte van dit materiaal. Ook voor dakkoepels en lichtstraten wordt aluminium vaak gebruikt omdat er grotere overspanningen verwezenlijkt kunnen worden. De meeste Velux dakramen maken tegenwoordig gebruik van hoogrendementsglas om te voldoen aan de ergonomische normen. Om veiligheidsredenen worden er ook meer dakramen voorzien van een inbraakbeveiliging en van inbraakwerend glas. De materiaalkeuze voor uw dakramen is dus zeer uitgebreid en divers. Via onze regionale dakwerkers kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden en de prijzen van de populairste dakraam materialen!

Gemiddelde kostprijs plaatsen dakraam

HOE WORDT DE PRIJS VOOR het plaatsen van een dakraam BEPAALD?

Wanneer u een dakraam laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw dakraam, en anderzijds is er de arbeidskost van de dakwerker(s) zelf. Wanneer we gaan kijken naar de verdeling tussen de beide dan zien we dat de materiaalkost voor het plaatsen van uw dakraam gemiddeld 40% van de totaalprijs uitmaakt, en de overige 60% bestaat uit arbeidskosten en kosten voor het aanleveren van de nodige materialen.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele dakwerkers uit uw regio.

prijs dakwerken

Prijzen dakraam plaatsen

Soort dakraam
Prijs
Velux dakraam
vanaf € 300
Fakro dakraam
vanaf € 180
Luxtra dakraam
vanaf € 150
Ventiview dakraam
vanaf € 170
Dakkapel op maat
vanaf € 4000
Dakkapel prefab
vanaf € 3000
Dakkapel polyester
vanaf € 4300
Dakkoepel
vanaf € 800
Dakkoepel elektrisch
vanaf € 1400
Lichtstraat
vanaf € 1200

premies & subsidies

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de dakwerken prijzen fors lager kunnen uitkomen. De Vlaamse regering probeert zich in te zetten voor het milieu en een goed geïsoleerd dak draagt daar uiteraard aan bij. We raden u daarom aan om u te verdiepen in de volgende premies:

 • De Vlaamse verbeteringspremie
 • De Vlaamse renovatiepremie
 • De premie voor dakisolatie
 • De premie voor groendaken
 • Verlaagd BTW tarief (6%)

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Op zoek naar een dakwerker uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van uw dakraam?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2577 dakwerkers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Dakwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...