Centrale verwarming ( CV )

Bereik tot 4134 loodgieters in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw centrale verwarming

  U wilt centrale verwarming laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw CV installatie? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare loodgieter die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele loodgieters uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele loodgieters die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
4134
Loodgieters
140
Opdrachten
per maand
126
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor centrale verwarming in Vlaanderen

Soort centrale verwarming: Gasleidingen en/of gasaansluiting plaatsen , Waterleidingen en/of wateraansluiting plaatsen

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

gasleiding plaatsen
gascondensatieketel plaatsen
CV plaatsen/vervangen
badkamer plaatsen
Offerteaanvraag uit Ertvelde

Soort centrale verwarming: Verwarmingsketel onderhoud

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Graag onderhoud (+ keuringsattest) van een CV ketel (Vaillant).
Offerteaanvraag uit Wuustwezel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vakmensen in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke loodgieter?

Vind een geschikte loodgieter in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval loodgieter, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw centrale verwarming wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw centrale verwarming garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele loodgieters uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Centrale verwarming

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw centrale verwarming éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde loodgieters uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw centrale verwarming snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele loodgieters uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte loodgieter uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken voor uw CV:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten centrale verwarming werken

Centrale verwarming - installatie radiatoren

ONDERHOUD OF INSTALLATIE RADIATOREN

Uw woning verwarmen via radiatoren is de meest gebruikte manier. Radiatoren zijn te combineren met verscheidene brandstoffen en zijn bovendien, zonder veel breekwerk, relatief goedkoop te installeren. Om de juiste warmteverdeling te kunnen bepalen kiest u best voor een radiator met een thermostaatkraan, zo voorkomt u onnodig warmteverlies. Wanneer u nieuwe radiatoren laat installeren dan laat u uzelf hiervoor best bijstaan door een professionele loodgieter uit uw regio, zo bent u zeker van de juiste verdeling, plaatsing en het nodige vermogen.

Centrale verwarming - installatie thermostaat

ONDERHOUD OF INSTALLATIE THERMOSTAAT

Een thermostaat laat toe om vanuit één centraal punt de gewenste temperatuur te regelen. Dit kan manueel of geprogrammeerd worden zodat de temperatuur zich automatisch aanpast aan het moment van de dag. De meest voorkomende thermostaten zijn de digitale thermostaat, de klokthermostaat en de conventionele thermostaat. Wanneer u uw thermostaat laat plaatsen, dan doet u dit best in de ruimte waar het meest geleefd wordt. Zorg er overigens ook voor dat uw thermostaat niet beïnvloed kan worden door warme of koude luchtstromen. Een professionele loodgieter uit uw regio zal u hierbij perfect kunnen adviseren.

Centrale verwarming - Verwarmingsketel installatie

CV-KETEL PLAATSEN OF VERVANGEN

Bij de installatie van een nieuwe CV-ketel heeft u de keuze tussen verschillende types verwarmingsketels met elke een verschillend rendement. De meest voorkomende types zijn de doorstroomketel, de CV-ketel met ingebouwde boiler en de CV-ketel met aparte boiler. Kiest u bovendien ook voor een condensatieketel, hoogrendementsketel of zelfs een warmtepomp, dan kiest u voor een optimaal rendement dat zich laat voelen op uw energiefactuur. Niet zeker welke CV-ketel geschikt is voor uw woning? Laat u dan adviseren door een professionele loodgieter uit uw regio.

Centrale verwarming - Verwarmingsbuizen laten plaatsen

VERWARMINGSBUIZEN LATEN PLAATSEN

Bij centrale verwarming circuleert warm water tussen de verwarmingsketel en de verschillende verwarmingstoestellen binnen uw woning. Een belangrijk onderdeel van deze installatie is dus het plaatsen van de nodige verwarmingsleidingen. Hiervoor worden tegenwoordig alleen nog VPE-buizen gebruikt. Deze zijn flexibel en zijn voorzien van een mantel. (rood voor warm water en blauw voor koud water) Het plaatsen van verwarmingsbuizen kan u zelf doen (wettelijk verplichte controle) of u kan de plaatsing overlaten aan een professionele loodgieter uit uw regio.

ONTDEK OOK MEER OVER ANDERE SOORTEN LOODGIETERIJ VIA VOLGENDE PAGINA'S:

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw CV?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor centrale verwarming?

Hoe wordt de prijs voor centrale verwarming bepaald?

Wanneer u centrale verwarming laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw CV installatie, en anderzijds is er de arbeidskost van de loodgieter(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele loodgieters uit uw regio.

In de onderstaande tabellen vindt u richtprijzen voor het uitvoeren van CV werken. Gelieve er rekening met te houden dat deze prijzen voor CV installaties erg uiteenlopend kunnen zijn afhankelijk van merk- en materiaalkeuze.

Verwarmingstoestellen

Soort verwarmingstoestel
Prijsbereik
Enkele radiator
€ 100 tot € 500
Enkele convector
€ 50 tot € 600
Vloerverwarming
€ 40 tot € 50 per m²
Wandverwarming
€ 50 tot € 100 per m²

Verwarmingsketels

Soort verwarmingsketel
Prijsbereik
Combiketel
€ 800 tot € 2500
Hoogrendementsketel
€ 2000 tot € 3000
Condensatieketel
€ 3000 tot € 5500
Zonneboiler
€ 4500 tot € 6500
Warmtepomp
€ 8000 tot € 25000

Uurtarieven loodgieters

Uurtarief
Prijsbereik
Laag
€ 35 tot € 40 per uur
Gemiddeld
€ 40 tot € 45 per uur
Hoog
€ 45 tot € 50 per uur

Premies & Subsidies

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de prijzen voor uw centrale verwarming fors lager kunnen uitkomen. De Vlaamse overheid geeft verschillende premies voor werken aan centrale verwarming installaties:

 • De Vlaamse verbeteringspremie
 • De Vlaamse renovatiepremie
 • De aanpassingspremie
 • Verlaagd BTW tarief (6%)

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter uit uw regio om de prijs voor uw centrale verwarming te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
4134 loodgieters in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Centrale Verwarming

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...