Sanitaire werken

Bereik tot 4528 loodgieters in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw sanitaire werken

  U wilt werken laten uitvoeren aan uw sanitair, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw sanitaire werken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare loodgieter die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele loodgieters uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele loodgieters die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
4528
Loodgieters
64
Opdrachten
per maand
83
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor sanitaire werken in Vlaanderen

Soort sanitaire werken: Plaatsen van toilet, douche, bad of lavabo

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Hangtoilet vervangen.we hebben uw adres doorgekregen van Helga.
Arrow
Offerteaanvraag uit Oostende

Soort sanitaire werken: Centrale verwarming plaatsen of herstellen

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Mijn ViessMann Vitodens 200. Combi ketel (22jaar oud) geeft problemen. Wat kost een vervanging. Graag een vrijblijvende offerte.
Arrow
Offerteaanvraag uit Riemst

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vakmensen in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke loodgieter?

Vind een geschikte loodgieter in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval loodgieter, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw sanitaire werken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw sanitaire werken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele loodgieters uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Sanitaire werken

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw sanitaire werken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde loodgieters uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw sanitaire werken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele loodgieters uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte loodgieter uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken voor uw sanitair:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten sanitaire werken

Sanitaire werken - Badkamer installatie

BADKAMER INSTALLATIE

Wilt u een geheel nieuwe badkamer laten plaatsen, of enkel nieuwe elementen toevoegen aan uw bestaande badkamer? Dan doet u voor deze sanitaire werken best beroep op een professionele loodgieter. Of het nu gaat om een douche laten plaatsen, een bad laten plaatsen, een toilet laten plaatsen, een lavabo laten plaatsen of de installatie van een geheel nieuwe badkamer... Met de hulp van een professionele loodgieter garandeert u uzelf een perfect resultaat voor de sainitaire installatie van uw badkamer.

Klik hieronder op 'Meer info' voor meer informatie aangaande de sanitaire installatie van uw douche, bad, toilet, lavabo, kranen, waterleidingen of gehele badkamer.

Meer info over badkamer installatie
Sanitaire werken - Badkamer renovatie

BADKAMER RENOVATIE

Wilt u uw huidige badkamer laten renoveren, of enkele bestaande elementen vervangen in uw badkamer? Dan kan u zichzelf voor deze sanitaire werken best laten bijstaan door een professionele loodgieter. Of het nu gaat om een douche laten vervangen, een bad laten vervangen, een toilet laten vervangen, een lavabo laten vervangen of de totale renovatie van uw badkamer... Met de hulp van een professionele loodgieter garandeert u uzelf een perfect resultaat voor de renovatie van uw badkamer.

Klik hieronder op 'Meer info' voor meer informatie aangaande de sanitaire renovatie van uw douche, bad, toilet, lavabo, kranen, waterleidingen of gehele badkamer.

Meer info over badkamer renovatie

ONTDEK OOK MEER OVER ANDERE SOORTEN LOODGIETERIJ VIA VOLGENDE PAGINA'S:

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw sanitair?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor sanitaire werken?

Hoe wordt de prijs voor sanitaire werken bepaald?

Wanneer u sanitaire werken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw sanitair, en anderzijds is er de arbeidskost van de loodgieter(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele loodgieters uit uw regio.

In de onderstaande tabellen vindt u richtprijzen voor het uitvoeren van sanitaire werken. Gelieve er rekening met te houden dat deze prijzen voor sanitair erg uiteenlopend kunnen zijn afhankelijk van de materiaalkeuze. ( Deze prijzen zijn inclusief arbeidskost en levering, maar wel exclusief BTW )

Plaatsen of vervangen van kranen

Soort kranen
Prijsbereik
Tweegreepsmengkraan wastafel
€ 74 tot € 1610
Tweegreepsmengkraan bad
€ 120 tot € 2800
Tweegreepsmengkraan douche
€ 70 tot € 2212
Eengreepsmengkraan wastafel
€ 127 tot € 1241
Eengreepsmengkraan bad
€ 213 tot € 2218
Eengreepsmengkraan douche
€ 165 tot € 945
Thermostatische mengkraan wastafel
€ 460 tot € 1785
Thermostatische mengkraan bad
€ 383 tot € 1398
Thermostatische mengkraan douche
€ 330 tot € 2299

Plaatsen of vervangen van ligbaden

Soort bad
Prijsbereik
Standaard bad
€ 198 tot € 3048
Tweepersoonsbad
€ 820 tot € 7310
Hoekbad
€ 1348 tot € 4965

Plaatsen of vervangen van een toilet

Soort toilet
Prijsbereik
Duoblok toilet
€ 139 tot € 4445
Wandmontage toilet
€ 243 tot € 2820

Plaatsen of vervangen van douchecabine, douchebak en douchewand

Soort douche
Prijsbereik
Geëmailleerd plaatstaal
€ 872 tot € 3509
Aluminium
€ 1524 tot € 6631
Kunststof
€ 472 tot € 6549

Premies & Subsidies

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de prijzen voor uw sanitaire werken fors lager kunnen uitkomen. De Vlaamse overheid geeft verschillende premies voor werken aan sanitaire installaties:

 • De Vlaamse verbeteringspremie
 • De Vlaamse renovatiepremie
 • De aanpassingspremie
 • Verlaagd BTW tarief (6%)

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter uit uw regio om de prijs voor uw sanitaire werken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
4528 loodgieters in uw regio!