CV-KETELS

Bereik tot 4342 loodgieters in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor een cv ketel?

  U wilt een cv ketel laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw cv ketel? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare loodgieter die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele loodgieters uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele loodgieters die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

4342
loodgieters
22
Opdrachten
per maand
22
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor verwarmingsketels in Vlaanderen

Soort sanitaire werken: Centrale verwarming plaatsen of herstellen

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Projectbeschrijving:

Chauffage Kerk

nazicht en onderhoud van verwarming!
Offerteaanvraag uit Deinze

Soort sanitaire werken: Centrale verwarming plaatsen of herstellen

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Projectbeschrijving:

Dag Geert, ik zou een nieuwe brander
willen van het merk ACV : BM 31.
Als het mogelijk is, kom even of ik wil
zelf komen om eens te spreken. Laat iets weten aub. Groetjes Jonny
Offerteaanvraag uit Poelkapelle

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele loodgieters in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een cv ketel, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele loodgieters die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben om uw cv ketel te installeren.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde loodgieters uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw cv ketel installatie en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel loodgieters interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw cv ketel zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de loodgieters uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw cv ketel installatie ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke loodgieter?

Vind een geschikte loodgieter in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval loodgieter, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan, betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw cv ketel installatie wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor het plaatsen van uw cv ketel garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele loodgieters uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Cv ketels: laat uw cv ketel installeren door een professionele loodgieter!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor het installeren van uw cv ketel éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde loodgieters uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw cv ketel installatie snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele loodgieters uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Bent u op zoek naar een loodgieter om een vrijblijvende offerte te maken voor uw cv ketel installatie?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Hoe kies ik de juiste cv ketel?

Een cv ketel zorgt voor de centrale verwarming van uw huis. Maar in de meeste gevallen zorgt een cv ketel ook wel voor het warm water van uw badkamer of keuken. Om te weten welke cv ketels best geschikt zijn qua brandstof, duurzaamheid, vermogen, rendement, verbruik of milieuvriendelijkheid, is het aangeraden om te kijken welk type cv ketel het meest beantwoordt aan uw verwachtingen. De meeste cv ketels zijn condensatieketels die werken op aardgas of op stookolie, maar door de verstrengde wetgeving worden cv ketels, die werken met fossiele brandstoffen, in de toekomst meer en meer geweerd. Elektrische cv ketels of duurzame cv ketels zijn het ecologisch alternatief, maar de prijs van deze ketels is dan ook een pak duurder. Vaak worden deze duurzame ketels ondersteund door zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers of biomassa energie. Wilt u een nieuwe cv ketel kopen, vraag dan eerst advies bij enkele gediplomeerde installateurs uit uw omgeving. Zo komt u meer te weten over de verschillende cv ketels en kunt u uw nieuwe cv ketel kopen met kennis van zaken.

Soorten cv ketels op basis van brandstof

CV KETELS OP AARDGAS

Cv ketels op aardgas of mazout worden nog steeds het meest gebruikt voor de verwarming van een huis. Nieuwe cv ketels op gas zijn kunt u enkel nog verkrijgen als condensatieketels die een hoger rendement hebben dan de gewone gasketels of hoogrendementsketels. Condenserende ketels hebben minder uitstoot, leveren meer vermogen en ze zijn goed te combineren met hernieuwbare energie. Cv ketels op gas zijn goedkoper dan de andere ketels en je hebt geen extra opslag nodig in huis. Als combiketel zorgt een cv ketel op gas ook voor het warm water. Nadeel van aardgas is dat de prijzen kunnen schommelen en dat het niet de meest milieuvriendelijkste brandstof is.

Voordelen cv ketels op aardgas:

Goedkoper dan andere cv ketels

Geen opslag nodig

Combineerbaar met duurzame energie

Populaire brandstof

CV KETELS OP MAZOUT

Een nieuwe cv ketel op mazout wordt, net zoals een cv ketel op gas, enkel nog toegelaten op het net als het een condensatieketel is. Maar dit is zeker geen nadeel voor de verwarming van uw huis want een condensatieketel levert meer rendement en vermogen dan de oudere ketels. Wel heb je voor ketels die werken met stookolie, een opslagtank nodig voor het stockeren van je mazout. Met een cv ketel op mazout ben je dan wel minder afhankelijk van je energieleverancier en kun je je stookolie aankopen wanneer de prijzen laag staan. Mazout is ook perfect te combineren met hernieuwbare energie. Vraag enkele offertes of advies bij de lokale loodgieters uit uw omgeving.

Voordelen mazout:

Samen met gas de meest populaire brandstof

Minder afhankelijk van de energieleverancier

Ondersteuning door hernieuwbare energie mogelijk

Stookolie kun je kopen als de prijzen laag staan

CV KETELS OP ELEKTRICITEIT

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een elektrische cv ketel voor uw verwarming, maar vaak zijn deze ketels in verbruik te kostelijk. Daarom dat elektrische ketels vaak worden gebruikt met hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen, warmtepompen of andere hybride systemen. Vaak wordt een nieuwe cv ketel op elektriciteit dan ook enkel gebruikt als tijdelijke oplossing of voor zeer kleine woningen. Een elektrische boiler, die enkel zorgt voor het warm water van het sanitair in huis, komt men vaker tegen. Toch zullen elektrische ketels de huidige ketels, die werken met fossiele brandstoffen zoals gas en stookolie, in de toekomst vervangen. Door de hernieuwbare energie, zal er meer vermogen opgewekt worden en zal een kleinere elektrische ketel volstaan in huis.

Voordelen elektrische ketels:

Ideaal met hernieuwbare energie

Geen fossiele brandstof

Geen afvoer nodig

Hernieuwbare energie

Hoelang fossiele brandstoffen nog zullen aanvaard worden, is koffiedik kijken. Maar dat ze ooit zullen verdwijnen als energiebron voor uw verwarming en warm water, is een zekerheid die er ooit aankomt. Daarom dat het gebruik van alternatieve, milieuvriendelijke en hernieuwbare energie momenteel in de lift zit en in volle ontwikkeling. Zonnepanelen, windturbines, biomassa, warmtepompen, zonneboilers of microwarmte-krachtkoppeling, het aanbod aan energiezuinige alternatieven wordt alleen maar groter. Vaak zijn dit type energiebronnen of ketels nog duur in aankoop, maar ongetwijfeld zullen de prijzen betaalbaarder worden. 

Voordelen duurzame energie:

Geen fossiele brandstoffen

Laag energieverbruik

Milieuvriendelijk en ecologisch

Lange levensduur

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw cv ketel?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Combiketel

Een combiketel levert zowel warm water voor uw sanitair (douche, bad, kranen, keuken, ..) als warm water voor uw centrale verwarming. Combiketels kunnen opgedeeld worden in 3 groepen: doorstromers, ketels met boilers en doorstromers in combinatie met een kleinere ingebouwde boiler.

Bij een doorstromer wordt het water van uw cv ketel pas verwarmd als er vraag naar is. Je moet hier dus even wachten op uw warm water en bij een groot water gebruik, kunnen er temperatuurschommelingen zijn. Anderzijds wordt er minder energie verbruikt en op een jaar kun je heel wat uitsparen.

Een combiketel met ingebouwde boiler zorgt ervoor dat er steeds warm water aanwezig is in de boiler. Zo heb je overal direct watertoegang, zonder dat je moet wachten. De doorstromer van de ketel zorgt verder voor het verwarmen van uw water en centrale verwarming. Nadeel is dat er constant vermogen wordt geleverd om het water in de boiler te verwarmen.

Daarnaast is er ook nog de combiketel met aparte boiler. Het water van de boiler wordt verwarmd door de cv ketel en je hebt snel toegang tot je warm water zonder temperatuurschommelingen. Deze combiketel bestaat dus uit twee toestellen zodat je voldoende ruimte moet voorzien voor de plaatsing. 

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een nieuwe cv ketel?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR CV KETELS BEPAALD?

De prijs voor cv ketels wordt bepaald aan de hand van het vermogen, het type ketel en de installatiekosten. Een nieuwe cv ketel op gas of stookolie is het goedkoopst en ook het meest gebruikt. Wel worden er enkel nog condensatieketels toegestaan als u een nieuwe cv ketel koopt. Wanneer u uw ketel combineert met een bijkomende groene energiebron, of u kiest resoluut voor hernieuwbare energie, dan kunnen de prijzen stevig oplopen. Toch is het aanwenden van groene energie de toekomst en zal het gebruik van fossiele brandstoffen langzaam uitdoven.

In de onderstaande tabellen vindt u richtprijzen voor het installeren van een cv ketel. Gelieve er rekening met te houden dat deze prijzen voor de installatie van verwarmingsketels erg uiteenlopend kunnen zijn afhankelijk van het merk, de materiaalkeuze, de gekozen loodgieter, oppervlakte van de woning,.. Vraag vrijblijvend naar enkele offertes bij de installateurs of loodgieters uit uw regio.

PRIJZEN VERWARMINGSKETELS

Soort verwarmingsketel
Gemiddelde prijs
Combiketel
€ 2000 tot € 5000
Elektrische ketel
€ 1500 tot € 3000
Condensatieketel gas
€ 2000 tot € 5000
Condensatieketel mazout
€ 3000 tot € 5500
Biomassa ketel
€ 6000 tot € 20000 (Aut. aanvulling)
Warmtepomp
€ 6000 tot € 13000
Pellet ketel
€ 4500 tot € 8000

PREMIES

Wanneer u investeert in een energiezuinige ketel of verwarming, dan kunt u in aanmerking komen voor de verwarming premies. Dit kunnen premies zijn van de Vlaamse overheid die meetellen voor de totaalrenovatiepremie, premies van de gasleverancier of premies voor groene energie (warmtepomp, zonneboiler, warmtepompboiler). De voorwaarden kunt u terug vinden op de pagina van de overheid.

Premies voor verwarming

Premie nieuwe gasinstallatie

ONTDEK ANDERE VERWARMINGSYSTEMEN OP VOLGENDE PAGINA'S

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter uit uw regio om de prijs voor uw cv ketel te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
4342 LOODGIETERS in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Verwarmingsketels

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...