Badkamer renovatie Ingelmunster

Bereik tot 548 loodgieters rond Ingelmunster.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw badkamer renovatie

  U wilt uw badkamer laten renoveren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw badkamer renovatie? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare loodgieter die actief is in de regio rond Ingelmunster, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele loodgieters uit de regio rond Ingelmunster verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele loodgieters die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
4266
Loodgieters
161
Opdrachten
per maand
92
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor sanitaire werken regio Ingelmunster

Soort sanitaire werken: Andere loodgieterij werken

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

plaatsen HappyDrops waterontharder (door mij aangekocht) in appartement gelegen Kongoplein 4 te Deinze.
Offerteaanvraag uit Deinze

Soort sanitaire werken: Badkamer renovatie , Boiler installeren of vervangen , Plaatsen van toilet, douche, bad of lavabo , Waterleidingen en/of wateraansluiting plaatsen

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Trekken van waterleiding van de garage naar de keuken + plaatsen kleine elektrische boiler + voorzieningen afwasmachine.
Badkamer renoveren : nieuwe douche, lavabo, etc.
Offerteaanvraag uit Wervik

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Ingelmunster. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Ingelmunster en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Ingelmunster. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Ingelmunster.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Ingelmunster. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke loodgieter in de regio Ingelmunster?

Vind een geschikte loodgieter in de buurt van Ingelmunster

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval een sanitair installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het renoveren van uw badkamer wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw badkamer renovatie garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele loodgieters uit de regio Ingelmunster. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Badkamer renovatie Ingelmunster

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor het renoveren van uw badkamer éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde loodgieters uit de omgeving van Ingelmunster u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw badkamer renovatie snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele loodgieters uit de omgeving van Ingelmunster... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte loodgieter uit Ingelmunster door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten badkamer renovatie

bad laten vervangen in een badkamer

EEN BAD LATEN VERVANGEN

Wilt u bij het renoveren van uw badkamer graag een bad laten vervangen, dan garandeerd u met de hulp van een professionele loogieter het perfecte resultaat. Van het leggen van de benodigde waterleidingen, het aansluiten van de kranen tot het installeren van de badkuip zelf... voor dit alles kan u beroep doen op een loodgieter uit de regio Ingelmunster.

douche laten vervangen in een badkamer

EEN DOUCHE LATEN VERVANGEN

Wilt u bij het renoveren van uw badkamer graag een douche laten vervangen, dan garandeerd u met de hulp van een professionele loogieter het perfecte resultaat. Van het leggen van de waterleidingen, het aansluiten van de kranen, het plaatsen van de douchewand tot het installeren van de douchebak... voor dit alles kan u beroep doen op een loodgieter uit de regio Ingelmunster.

toilet laten vervangen in een badkamer

EEN TOILET LATEN VERVANGEN

Wilt u bij het renoveren van uw badkamer graag een toilet laten vervangen, dan garandeerd u met de hulp van een professionele loogieter het perfecte resultaat. Van het leggen van de waterleidingen, het voorzien vlotte afvoer tot het installeren van het toilet zelf... voor dit alles kan u beroep doen op een loodgieter uit de regio Ingelmunster.

lavabo laten vervangen in een badkamer

EEN LAVABO LATEN VERVANGEN

Wilt u bij het renoveren van uw badkamer graag een lavabo laten vervangen, dan garandeerd u met de hulp van een professionele loogieter het perfecte resultaat. Van het leggen van de waterleidingen, het aansluiten van de kranen tot het plaatsen van het wastafelmeubel... voor dit alles kan u beroep doen op een loodgieter uit de regio Ingelmunster.

kraan laten vervangen in een badkamer

EEN KRAAN LATEN VERVANGEN

Wilt u bij het renoveren van uw badkamer graag een kraan laten vervangen, dan garandeerd u met de hulp van een professionele loogieter het perfecte resultaat. Van het aansluiten van de waterleidingen, het renoveren van de kranen tot het plaatsen van een nieuwe lavabo... voor dit alles kan u beroep doen op een loodgieter uit de regio Ingelmunster.

waterleidingen laten vervangen in een badkamer

WATERLEIDINGEN LATEN VERVANGEN

Wilt u bij het renoveren van uw badkamer ook graag nieuwe waterleidingen laten vervangen, dan garandeerd u met de hulp van een professionele loogieter het perfecte resultaat. Van de aansluiting, het leggen van de benodigde goten tot het renoveren van de waterleidingen zelf... voor dit alles kan u beroep doen op een loodgieter uit de regio Ingelmunster.

ONTDEK OOK MEER OVER ANDERE SOORTEN LOODGIETERIJ VIA VOLGENDE PAGINA'S:

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter uit Ingelmunster om een vrijblijvende offerte te maken voor uw badkamer renovatie?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor badkamer renovaties in de regio Ingelmunster?

Hoe wordt de prijs voor badkamer renovatie bepaald?

Wanneer u uw badkamer laat renoveren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw sanitair, en anderzijds is er de arbeidskost van de loodgieter(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele loodgieters uit de regio Ingelmunster.

In de onderstaande tabellen vindt u richtprijzen voor het uitvoeren van sanitaire werken. Gelieve er rekening met te houden dat deze prijzen voor sanitair erg uiteenlopend kunnen zijn afhankelijk van de materiaalkeuze. ( Deze prijzen zijn inclusief arbeidskost en levering, maar wel exclusief BTW )

Vervangen van kranen

Soort kranen
Prijsbereik
Tweegreepsmengkraan wastafel
€ 74 tot € 1610
Tweegreepsmengkraan bad
€ 120 tot € 2800
Tweegreepsmengkraan douche
€ 70 tot € 2212
Eengreepsmengkraan wastafel
€ 127 tot € 1241
Eengreepsmengkraan bad
€ 213 tot € 2218
Eengreepsmengkraan douche
€ 165 tot € 945
Thermostatische mengkraan wastafel
€ 460 tot € 1785
Thermostatische mengkraan bad
€ 383 tot € 1398
Thermostatische mengkraan douche
€ 330 tot € 2299

Vervangen van ligbaden

Soort bad
Prijsbereik
Standaard bad
€ 198 tot € 3048
Tweepersoonsbad
€ 820 tot € 7310
Hoekbad
€ 1348 tot € 4965

Vervangen van een toilet

Soort toilet
Prijsbereik
Duoblok toilet
€ 139 tot € 4445
Wandmontage toilet
€ 243 tot € 2820

Vervangen van douchecabine, douchebak en douchewand

Soort douche
Prijsbereik
Geëmailleerd plaatstaal
€ 872 tot € 3509
Aluminium
€ 1524 tot € 6631
Kunststof
€ 472 tot € 6549

Premies & Subsidies

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de prijzen voor uw sanitaire werken fors lager kunnen uitkomen. De Vlaamse overheid geeft verschillende premies voor werken aan sanitaire renovaties:

 • De Vlaamse verbeteringspremie
 • De Vlaamse renovatiepremie
 • De aanpassingspremie
 • Verlaagd BTW tarief (6%)

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter uit de regio Ingelmunster om de prijs voor uw badkamer renovatie te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
548 loodgieters rond Ingelmunster!

Vergelijk offertes voor uw Sanitaire werken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...