Klinkerwerken

Bereik tot 1765 klinkerleggers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw klinkerwerken

  U wilt klinkers leggen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw klinkerwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare klinkerlegger die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele klinkerleggers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele klinkerleggers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
1765
Klinkerleggers
145
Opdrachten
per maand
293
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor klinkerwerken in Vlaanderen

Soort werken: Aanleg wandelpad(en)

Aantal m²: 100m²

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Uitgraven en klinkers aanleggen
Contact via e-mail.
Arrow
Offerteaanvraag uit Diepenbeek

Soort werken: Aanleg terras

Aantal m²: 40m²

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Terras (indien mogelijk ronde vorm) + paadje aanleggen aan tuinhuis
Arrow
Offerteaanvraag uit Kasterlee

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vakmensen in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke klinkerlegger?

Vind een geschikte klinkerlegger in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval klinkerlegger, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw klinkerwerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw klinkerwerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele klinkerleggers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Klinkerwerken

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw klinkerwerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde klinkerleggers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw klinkerwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele klinkerleggers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte klinkerlegger uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor klinkers?

Kiezen voor klinkers is kiezen voor mooie, duurzame, onderhoudsvriendelijke en afgewerkte resultaten. Of het nu gaat over de aanleg van uw oprit, een multifunctioneel terras, het bestraten van wandelpaden in uw tuin of het aanleggen van een bijkomende ruime parking, klinkers bieden voor al deze projecten de gepaste oplossing. U bepaalt zelf de kleur, de klinkersoort en het aanlegmotief. Zo kunt u kiezen voor betonklinkers, kleiklinkers of getrommelde klinkers maar kunt u ook het legverband van de klinkerwerken kiezen. Laat u inspireren door de professionele klinkerleggers in uw regio bij de keuze van uw klinkerwerken. Deze ervaren klinkerleggers zullen u perfect de werkwijze van grondwerken tot voegen uitleggen en u het gebruikte materiaal en de prijs kunnen voorleggen. Door vooraf eerst een goede vergelijking te maken, zult u de beste keuze kunnen maken voor de klinkerwerken van uw gedroomde project!

Waarvoor kunnen klinkers gebruikt worden?

oprit aanleggen met klinkers

Opritten

Een mooie oprit naast je woning geeft je huis altijd een extra uitstraling. Door te kiezen voor klinkers bij het aanleggen van je oprit heb je tal van mogelijkheden. Met het gebruik van kleiklinkers geef je uw oprit een natuurlijke uitstraling en bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Betonklinkers zijn goedkoper maar iets robuuster en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor waterdoorlatende klinkers, getrommelde klinkers of de iets zeldzamere blauwe hardsteen. Los van de keuze is het van groot belang dat de klinkerlegger eerst de voorbereidende grondwerken uitvoert en in het klinkerbed een stabilisé aanlegt. Na het aantrillen zal de klinkerlegger fijn zand aanleggen als basis voor de klinkerwerken en vervolgens de klinkers leggen, trillen en opvoegen met zand. Voor de beste verwezenlijking van uw oprit kan u vrijblijvend contact opnemen met een professionele klinkerlegger uit uw regio!

Meer info over oprit aanleggen
terras aanleggen met klinkers

Terras(en)

Bij de meeste tuinontwerpen wordt er bij de tuinaanleg een belangrijke plaats voorzien voor het terras. Het terras geeft uw tuin en uw woning een aangenamer wooncomfort en bij warme dagen is dit de sociale plek om van te genieten met vrienden en familie. Bij een terras wordt bij het leggen van klinkers sneller gekozen voor een origineler legverband van de klinkers en zal de klinkerlegger meer motieven verwerken in uw klinkerwerken. Dit kan gaan van een keeper- of blokverband tot zelfs een ontwerp met bogen- of cirkelmotieven. In tegenstelling met hardsteen zijn klinkers onderhoudsvriendelijk en is er een ruime keuze aan kleuren bij zowel de betonklinkers als de kleiklinkers. Werk samen met een klinkerlegger uit uw regio en bekom de beste prijs voor uw terras klinkerwerken!

Meer info over terras aanleggen
parking aanleggen met klinkers

Parking

Een functionele eigen parking voor uw voertuigen is tegenwoordig een grote luxe en meerwaarde, zeker in bebouwde omgevingen. Een goede parking moet kwaliteitsvol en stabiel zijn. En uw parking moet ook een goede afwatering hebben en perfect aanleunen bij de bestrating voor uw woning. Via een klinkerwerken vakman kiest u de juiste klinkers die passen bij de stijl uw woning. Een ervaren klinkerlegger weet hoe hij uw parking professioneel moet aanleggen en hoe hij de draagkracht van de parking kan verbeteren zodat er geen verzakkingen mogelijk zijn. Grote parkings voor bedrijven vragen uiteraard ook degelijke voorafgaandelijke grondwerken en een goede stabilisé. Laat u gerust informeren bij een gediplomeerde klinkerlegger uit uw buurt of regio.

wandelpad aanleggen met klinkers

Wandelpaden

Klinkerwerken voor wandelpaden kunnen eenvoudig of complex zijn. Een voorzien wandelpad van uw tuinaanleg kan vrij simpel door een klinkerlegger aangelegd worden terwijl er bij wandelpaden in grotere tuinen, parken of promenades veel meer klinkerwerk toepassingen nodig zijn. Maar meestal kunnen wandelpaden met insluitboorden goed ingebed worden zodat het leggen van de klinkers daarna op een snelle manier kan uitgevoerd worden. De keuze voor betonklinkers of kleiklinkers en het kiezen van het juiste patroon of legverband is afhankelijk van de breedte van uw wandelpad. Aangezien de prijs en het onderhoud ook belangrijk zijn, raden we u aan om vrijblijvend enkele offertes aan te vragen bij enkele ervaren klinkerleggers uit uw regio!

bestrating aanleggen met klinkers

Bestrating

Bestrating is een term voor alle toepassingen met betrekking tot het bekleden van een oppervlakte door steen- of betonvarianten. Dit kan gaan over hardsteen, betonklinkers, kleiklinkers, getrommelde klinkers, betegeling, asfalt of alternatieven zoals dolomiet of grind. Indien we straten en pleinen buiten beschouwing laten, kiest men meestal voor klinkerwerken als bestrating. Omwille van de grote verscheidenheid kunnen klinkerwerken bij vele bestratingen worden toegepast, bijvoorbeeld bij het aanleggen van opritten, parkings, terrassen, wandelpaden, tuinbestrating, binnenkoeren, enz.. Bij een nieuwe woning kan de bestrating een onderdeel zijn van uw tuinaanleg en worden oprit, parking, terras en wandelpaden voorzien in één harmonieus geheel. Het is dan aan uw regionale klinkerlegger om dit perfect naar wens uit te voeren.

Op zoek naar een professionele klinkerlegger uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw klinkerwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten klinkers

klinkerwerken met kleiklinkers

Kleiklinkers

Kleiklinkers of straatbakstenen worden, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van klei of leem en zijn een keramisch product. Bij de meeste klinkerwerken genieten kleiklinkers veelal de voorkeur omwille van hun kleur, vorm en afmeting. Kleiklinkers zijn een natuurlijk product met een authentieke uitstraling en ze zijn sterk en gaan lang mee. Bij sommige kleiklinkers wordt er een veilingkant voorzien als bovenlaag waardoor deze slijtvaster is en duurzamer. Naargelang de uitvoering kan een kleiklinker ruwer of gladder zijn of kan er gekozen worden voor een getrommelde variant waarbij er een verouderd effect wordt gecreëerd. Omdat kleiklinkers niet poreus zijn, nemen ze geen vocht op en worden ze niet aangetast door groenaanslag. Een ervaren klinkerlegger zal je de voordelen uitleggen om voor je terras of tuinpaden te kiezen voor kleiklinkers. Vraag in uw regio naar de beste adviezen en offertes!

klinkerwerken met getrommelde klinkers

Getrommelde klinker

Een getrommelde klinker is een keramische kleiklinker die in een trommel worden rondgetold zodat er kleine stukjes en hoekjes afbreken wanneer de kleiklinkers met elkaar botsen. Het is een redelijk vaak gebruikte techniek waarbij men kleiklinkers, maar soms ook betonklinkers, een authentiek en verouderd uitzicht wil geven. Het geeft uw klinkerwerken een idyllische en minder kunstmatige vorm. Deze manier van klinkers leggen, maakt wel dat de voegen groter zijn en dat er dus meer zand moet voorzien worden door uw klinkerlegger. De voordelen van getrommelde klinkers zijn een snellere droogtijd, een verminderde kalkaanslag en elke klinker is uniek. Meestal worden getrommelde klinkers gebruikt bij landelijke woningen en villa’s of voor het creëren van een knus en huiselijk gevoel. Graag een prijsofferte of meer informatie? Onze lokale klinkerleggers nemen graag met u contact op!

klinkerwerken met betonklinkers

Betonklinker

De betonklinker of betonstraatsteen is ontwikkeld als een goedkoper alternatief voor de kleiklinker. De afmetingen zijn dan ook identiek als deze bij de kleiklinkers met het keiformaat, het waalformaat en het dikformaat als bekendste varianten. De meest voorkomende dikte bij een betonklinker is 8 cm maar ze kunnen oplopen tot 15 cm voor grote parkings en zwaar industriegebruik. Betonklinkers kun je krijgen in verschillende kleuren in de bovenlaag. Je hebt kleurvaste betonklinkers en niet-kleurvaste betonklinkers. Bij de kleurvaste betonklinkers wordt gans de steen gekleurd in plaats van enkel de bovenlaag waardoor er geen degradatie van de kleur ontstaat na een bepaalde tijd. Klinkerwerken met betonklinkers zijn voordeliger en beton is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Omwille van hun minimale dikte zijn ze uiterst geschikt voor opritten en parkings. Uw klinkerlegger uit uw regio geeft u graag meer advies op vraag.

klinkerwerken met blauwe hardsteen

Blauwe hardsteen

De meest bekende en gebruikte blauwe hardstenen bij klinkerwerken zijn de kassei en de blauwe hardsteen tegel of klinker. De blauwe hardsteen klinker heeft een enorme dichtheid en bestaat hoofdzakelijk uit calciet gemengd met secundaire mineralen en fragmenten van versteende fauna die de steen dikwijls een verhoogde waardeblik geven. De kleuren van de hardsteen zijn natuurlijk maar toch verschillend. De twee bekendste varianten bij ons zijn de Belgische hardsteen en de Ierse hardsteen. Een blauwe hardsteen kan worden behandeld zodat hij meer glanzend, lichter, donkerder, grof of fijner kan zijn. Een blauwe hardsteen is modern en tijdloos en de Belgische hardsteen is de meest kwalitatieve blauwe steen ter wereld. Indien u nog verdere vragen heeft, neem dan gerust contact op met een klinkerlegger uit uw regio, hij zal u met alle plezier adviseren.

Op zoek naar een professionele klinkerlegger uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw klinkerwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke legverbanden bij klinkerwerken

Klinkers leggen in halfsteensverband

Halfsteensverband

Bij halfsteensverband klinkerwerken zal uw klinkerlegger de stenen per gelegde rij steeds een halve klinker laten verspringen. Meestal staan de verschillende rijen of lagen ook haaks tegenover de rijrichting bij opritten of tegenover de lengteboord bij terassen of parkings. Deze toepassing kan zeer snel uitgevoerd worden omdat de klinkerleggers elkaar goed kunnen aanvullen. Een halfsteensverband is, vergeleken met een ander legverband, minder gevoelig voor maatafwijkingen maar kan wel mettertijd gevoelig zijn aan golven in de rijrichting bij opritten.

Klinkers leggen in keperverband

Keperverband

Bij klinkerwerken wordt het vaakst gewerkt met een keperverband waarbij de klinkers worden gelegd met een kwartslag ten opzichte van elkaar. Het motief wordt ook wel het visgraatmotief genoemd en bij het aanleggen van de klinkers staat de V-vorm altijd haaks op de rijrichting. Bij het keperverband wordt er bij de kantopsluiting gebruik gemaakt van schuin hakwerk of soms ook door voorgevormde bisschopsmutsen. Dit legverband is moeilijker aan te leggen maar het biedt een zeer goede stabiliteit aan uw oprit, terras of wandelpad. Meer info? Contacteer uw regionale klinkerlegger!

Klinkers leggen in blokverband

Blokverband

Een blokverband maakt gebruik van blokmotieven waarbij een aantal klinkers worden samengelegd in vierkanten. De grootte van deze vierkanten kunnen verschillen naargelang het gekozen formaat. Bij een waalformaat is vier klinkers de maatstaf, bij een dikformaat drie klinkers en bij een keiformaat ligt de algemene norm op twee klinkers. Soms wordt dit legverband ook gebruikt als tijdelijke oplossing met de behandelde zichtzijde naar beneden om nadien de definitieve klinkerwerken uit te voeren. Uw regionale klinkerlegger kan het blokverband recht of diagonaal leggen alhoewel hij die laatste optie meestal zal afraden.

Klinkers leggen in elleboogverband

Elleboogverband

Een variant op het keperverband is het elleboogverband. Bij deze klinkerwerken wordt er ook gebruik gemaakt van het visgraatmotief maar de aanleg staat niet haaks maar gelijk met de straat of de rijrichting. Dit legverband geeft een vrij goede stabiliteit maar wordt best niet gebruikt bij zeer druk bereden straten. Voor opritten en wandelpaden is het elleboogverband zeer geschikt en het vraagt van de klinkerlegger veel minder snijwerk dan het keperverband. Bij twijfel rond de juiste keuze kunt u best contact opnemen met de vakmensen uit uw regio.

Op zoek naar een professionele klinkerlegger uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw klinkerwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Hoe gaat een klinkerlegger te werk?

grondwerken bij het leggen van klinkers

Grondwerken

De bestrating van uw terras, oprit, parking of wandelpad vereist een stevige en stabiele ondergrond en het vormt de basis voor uw klinkerwerken. Uw klinkerlegger zal eerst de grondwerken uitvoeren en het klinkerbed uitgraven waarbij de diepte varieert naargelang de dikte van de te gebruiken klinkers. Meestal graaft men naast de klinkerdikte een extra bodemlaag uit van zo’n 15 à 20 cm. Na de grondwerken worden de boordstenen of de afsluitranden geplaatst. Deze boorden zijn nodig om uw legverband op te sluiten en het zijn meestal rechte boorden of sierboorden uit beton.

Grond stabiliseren voor klinkerwerken

Stabilisé

Na de voorbereidende grondwerken en het plaatsen van de boordstenen zal de klinkerlegger een funderingslaag aanleggen. Hiervoor maakt hij gebruik van een stabilisé, samengesteld van zand en cement, en verspreidt hij de stabilisé over het klinkerbed tot de gewenste hoogte. Met de trilplaat wordt de stabilisé daarna aangestampt en kan het afreien van de overtollige stabilisé uitgevoerd worden. In deze fase van uw klinkerwerken is een goede afwatering een absolute must en het afreien zal door de ervaren klinkerlegger met de nodige precisie worden aangepakt. Indien nodig zal er nog extra stabilisé aangebracht worden totdat het gewenste resultaat is bereikt en de klinkers kunnen gelegd worden.

Klinkers leggen

Klinkers leggen

Het leggen van kleiklinkers, betonklinkers of hardstenen klinkers wordt uitgevoerd volgens het vooraf gekozen legverband. Dit kan een halfsteensverband zijn, een elleboogverband, blokverband, keperverband of diagonaalverband zijn. Een ervaren klinkerlegger zal altijd beginnen aan de rand van de boordstenen en meestal zal hij eerst een kader leggen van klinkers rondom de bestrating. Vooral bij een legverband waar veel snijwerk bij komt kijken, is dit de gemakkelijkste werkwijze. Overleg zeker eerst met de klinkerlegger uit uw regio welk legverband het best past bij uw project.

aantrillen van klinkerwerken

Aantrillen

Nadat de klinkerlegger de klinkers volgens het gekozen legverband heeft aangelegd, zal hij de klinkers van uw oprit, terras, parking of wandelpad eerst aantrillen voor hij gaat voegen. Aangezien dit een vrij intensieve handeling is, zal er bij grote klinkerwerken of oppervlaktes vaak gekozen worden voor het gebruik van een trilplaat. Bij sommige legverbanden is een juiste keuze van trilplaat belangrijker voor het aantrillen dan bij andere. Uw professionele klinkerlegger uit uw regio weet er wel raad mee!

klinkers opvoegen met zand

Voegen

Als laatste onderdeel van uw klinkerwerken moet het terras, oprit of wandelpad nog gevoegd worden. Voor het voegen wordt fijn wit zand gebruikt of speciaal onkruidwerend voegzand. Met een borstel wordt het zand in de voegen verspreid en dit wordt best een aantal keren herhaald. Best is om zelfs na enkele weken nog eens te voegen wanneer het zand verzakt zou zijn. Je kunt er best ook rekening mee houden om uw voegen niet met een hogedrukreiniger te kuisen. Voor het verder onderhoud en de behandeling van uw klinkers en voegen, zal uw klinkerlegger u graag verder advies geven.

ONTDEK MEER OVER ANDERE SOORTEN WERKEN VIA VOLGENDE PAGINA'S:

Op zoek naar een professionele klinkerlegger uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw klinkerwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor klinkerwerken?

Hoe wordt de prijs voor klinkerwerken bepaald?

Wanneer u klinkerwerken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw klinkerwerken, en anderzijds is er de arbeidskost van de klinkerlegger(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele klinkerleggers uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 40-60 per uur.

Klinkerwerken

Soort klinkerwerken
Gemiddelde prijs
Betonklinkers
€ 5 - € 10 per m²
Kleiklinkers
€ 10 - € 30 per m²
Belgische hardsteen
€ 65 - € 120 per m²
Ierse hardsteen
€ 70 - € 120 per m²
Gemiddeld uurtarief klinkerlegger
€ 40 - € 60
Op zoek naar een professionele klinkerlegger uit uw regio om de prijs voor uw klinkerwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
1765 klinkerleggers in uw regio!