OPRIT REINIGEN

Bereik tot 1764 opritleggers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor het reinigen van je oprit?

  Je wil je oprit reinigen, maar waar vind je de geschikte vakman voor het reinigen van je oprit? Hoe vind je een professionele en betrouwbare opritreiniger die actief is in je regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele opritreinigers uit jouw regio verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele opritreinigers die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen je een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

1764
OPRITLEGGERS
122
Opdrachten
per maand
251
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor opritten in Vlaanderen

Soort werken: Aanleg terras

Aantal m²: 6 m²

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Een buiten vloer van 2,4 op 2,4 met tegels van 60 op 60 ( 16 tegels ) die moet dienen om een fietsenstalling op te zetten.
Offerteaanvraag uit Merksem

Soort werken: Aanleg oprit , Aanleg terras , Andere klinkerwerken

Aantal m²: ?

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Aanleg klinkers oprit, terras 2x, wandelpaden
Offerteaanvraag uit Ham

Vind een geschikte opritreiniger in je buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval een opritreiniger, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je je oprit reinigen wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken, moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo de vakman te kiezen die je de beste prijs/kwaliteit voor het reinigen van je oprit garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van de professionele opritreinigers uit je regio. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Oprit reinigen: laat je oprit reinigen door een professionele opritreiniger!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je oprit reinigen eenmaal in, en laten we de geïnteresseerde vakmannen uit je omgeving jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes voor het reinigen van je oprit snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionals uit jouw omgeving... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele opritreinigers in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor oprit reinigen opdracht, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele opritleggers die gelegen zijn in jouw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het reinigen van je vervuilde oprit.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde opritreinigers uit jouw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het reinigen van je oprit en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel opritreinigers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je oprit reinigen zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in je oprit reinigen betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die jouw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de opritreinigers uit je regio. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van je oprit reinigen zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte opritreiniger uit je buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Oprit reinigen

Net zoals je woning, tuin of terras, heeft een oprit ook regelmatig zijn opknapbeurt en schoonmaak nodig. Een oprit vol onkruid, mos en algen, groene aanslag, of een oprit die vervuild is, olievlekken heeft of zijn kleur verliest, verlaagt de uitstraling en het zicht van je woning. Je moet dan je oprit reinigen, maar helaas maken veel mensen maken de fout om het oprit reinigen ondoordacht aan te pakken. Door hun oprit op een verkeerde manier te reinigen, veroorzaken ze zelfs meer schade en vervuiling na verloop van tijd. De meeste opritten met materialen zoals betonklinkers, kleiklinkers, tegels, kasseien of natuurstenen verdragen immers geen agressieve reiniging door een hogedrukreiniger of door een reinigingsmiddel met een te hoog zuurgehalte. Bovendien vergt een oprit schoonmaken veel inzet en is het tijdrovende bezigheid. Onkruid verwijderen uit de voegen, de groene aanslag en de schimmels wegschuren, de olie verwijderen en het aanbrengen van een beschermende coating, het zijn allemaal slopende werkjes die best een deskundige en gedreven aanpak vergen. Het loont dan ook de moeite om een grote schoonmaak beroep te doen op professionele opritreinigers die, met liefde voor het vak, je oprit reinigen. Een gediplomeerde opritreiniger beschikt over specifieke reinigingsmachines die je oprit borstelen en reinigen. Daarbij maken ze gebruik van milieuvriendelijke schoonmaak middelen, die zijn aangepast om voor elke verontreiniging of vervuiling de beste oplossing te bieden. Een ervaren opritreiniger zal je oprit reinigen, zonder dat er schade wordt aangebracht aan de beschermende bovenlaag van je oprit, terras, parking of andere bestrating. In tegendeel, een opritreiniger kan zelfs je oprit terug opwaarderen door hem te voorzien van een nieuwe coating laag, zodat je oprit of terras weer voor lange tijd gevrijwaard blijft van elke groene aanslag. Voor een professionele oprit schoonmaak ben je bij je regionale opritreiniger aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte voor het reinigen van je oprit aan de vele erkende vakmannen uit je buurt of regio!

Oprit reinigen: mogelijke reinigingen voor je oprit

onkruidbestrijding oprit

Oprit reinigen tegen onkruid

Het verwijderen van onkruid tussen de voegen van je oprit is een arbeidsintensieve bezigheid. Afhankelijk van het soort oprit kunnen verschillende soorten onkruid zoals klaver, brandnetels, distels of paardenbloemen woekeren op je oprit. Wil je ze van je oprit verwijderen, dan kost het vaak uren om ze met een mes, schroevendraaier of een voegenkrabber, te laten verdwijnen. Zeker wanneer je alle wortels uit de voegen wil verwijderen. Je kunt hiervoor een reinigingsmiddel gebruiken om je oprit te reinigen, maar vele producten werken met een chemische component in het reinigingsmiddel. Zo ontstaat er na verloop van tijd schade aan je klinkers, kasseien, natuursteen of beton. Een vakkundige opritreiniger kent alle kneepjes van het vak om je onkruid op een efficiënte en ecologische manier te bestrijden. Door middel van de juiste gereedschappen en de meest aangewezen natuurlijke onkruidbestrijders, zal hij je oprit reinigen in een mum van tijd. Daarna zal hij de gereinigde voegen weer afwerken met wit zand. Bespaar je moeite en tijd en laat je oprit reinigen door een professionele opritreiniger. Hij maakt je oprit schoon en verwijdert moeiteloos alle hardnekkig vuil. Doe hier een offerte aanvraag bij de regionale opritreinigers uit je buurt, het is volledig gratis!  

groenaanslag oprit

Oprit reinigen: groene aanslag verwijderen

Indien er weinig zon valt op je oprit, zoals bijvoorbeeld in de wintermaanden, kan er zich een groene aanslag vormen op je oprit. De groene laag maakt je oprit glad, gevaarlijk en lelijk en het is dan best om je oprit te reinigen of te laten reinigen. Ga niet je oprit reinigen met een snel wondermiddel want deze middelen bevatten bijna altijd bijtende chemische componenten die op korte termijn wel resultaat hebben, maar die na verloop van tijd je klinkers, kasseien, tegels, beton of natuurstenen aanvreten. Een agressieve schoonmaak van opritten, terrassen of andere bestrating is dus zeker te vermijden. Ook een reiniger met hogedruk brengt geen soelaas voor je oprit. Een hogedrukreiniger of hogedrukspuit zal de bovenlaag van je oprit beschadigen en je tegels, kasseien of klinkers ruwer en poreuzer maken. De groene aanslag zal nog meer speling krijgt om zich nadien vast te nestelen en je groene aanslag verwijderen wordt er dan alleen maar moeilijker op. Een ervaren opritreiniger zal de methodes met chemische middelen of een hogedrukspuit afraden en je oprit reinigen met ecologische en niet-schadelijke elementen die gemaakt worden op basis van bacteriën, enzymen of biologisch pelargonzuur. Afhankelijk of het gaat om mossen, groene aanslag of zwarte schimmels, zal je lokale opritreiniger de juiste middelen en materialen gebruiken en je oprit schoonmaken met een grote vakkundigheid. De opritreiniger zal hierbij de natuurlijke uitstraling van je oprit niet aantasten, maar verbeteren. Indien je graag meer informatie wilt of een offerte aanvraag wilt indienen voor het reinigen van je oprit of terras, dan kun je hier terecht bij de erkende opritreinigers uit jouw regio of buurt!  

algen en korstmossen oprit

Oprit reinigen van mos en algen

Bij een slechte afwatering, een lange vochtige periode met veel regen, of bij een gebrek aan rechtstreeks zonlicht tijdens de wintermaanden, kunnen er zich na een tijd mos of algen vormen. Het ontstaan van mossen en algen is vaak een wederkerend probleem en het kan het zorgen voor gladde en gevaarlijke situaties als je oprit niet onderhouden wordt. Bovendien geeft een groene oprit, die niet gereinigd is, een troosteloze aanblik in vergelijking met wanneer je oprit schoon is. Algen vormen zich op de ondergrond en hebben geen wortels, maar algen voeden op hun beurt wel de (korst) mossen die de algen nodig hebben om goed te kunnen gedijen. Wanneer er sprake is van mossen en algen, zal de opritreiniger voor het reinigen of schoonmaken eerst onderzoeken of er geen directe oorzaken zijn voor de algen en mossen op je oprit. Een slechte afwatering of struiken, planten en bomen die het zonlicht afschermen, kunnen de basis vormen waardoor mossen en algen groeien. Na het opsporen van de oorzaken, zal je regionale opritreiniger de algen en het mos verwijderen en met aangepaste schuurmachines en reinigingsmiddelen je oprit reinigen. Omdat korstmossen en algen in vele varianten voorkomen, afhankelijk van het soort ondergrond, zal de opritreiniger het meest geschikte product kiezen rekening houdend met de zuurtegraad van je bodem. Je kunt nadien ook je oprit reiniging laten voltooien door de opritreiniger een extra beschermlaag over je oprit te laten leggen. Op die manier wordt je oprit duurzamer gewapend tegen elke vorm van groenaanslag. Wil je je algen en mos verwijderen door een professionele reiniging? Vraag gerust naar enkele offertes voor het reinigen van je oprit of terras bij de opritreinigers uit je buurt!

olie en vetvlekken oprit

Oprit reinigen: olie en andere vlekken

Olievlekken of vetvlekken zijn soms, naargelang het soort oprit, zeer moeilijk te verwijderen. De eerste raad is om de olievlekken of vetrestanten zo snel mogelijk te behandelen. Blijven de olievlekken of vetten, dan moet je ze van de oprit verwijderen door je oprit met de juiste aangepaste producten te reinigen, die het oppervlak niet beschadigen. Vooral beton, kasseien en natuursteen zijn vrij gevoelig aan bijtende of indringende chemische producten, maar ook schoonmaakazijn en kalkhoudend bleekwater zijn uit den boze. Schoonmaakazijn en bleekwater bevatten bijtende stoffen en zuren die de natuurlijke bescherming van de tegels, klinkers of natuurstenen bij terrassen of opritten kunnen aantasten. Zelfs bij geïmpregneerde klinkers of tegels is voorzichtigheid aan te raden bij het verwijderen van de olievlekken, alhoewel ze beter bestand zijn tegen indringing van ontkalkers, bleekwater en zuren. Gebruik ook geen hogedrukreiniger met een hoge druk, want zo beschadig je de toplaag van je ondergrond. Indien het echt gaat over een grote vetvlek of olievlek dan kun je beroep doen op een gespecialiseerde opritreiniger die vakkundig alle olievlekken of sporen van vetten van je oprit kan schoonmaken. In tegenstelling tot zuren, bleekwater of bijtende producten zullen sporen van olie en vet door je opritreiniger of aannemer natuurlijk en zonder verdere beschadigingen kunnen verwijderd worden. Voor alle oprit reinigingen, maar ook voor het schoonmaken van je terras, bestrating of gevel, kun je vrijblijvend onze professionele reinigers uit jouw regio contacteren voor advies en informatie!

Op zoek naar een opritreiniger om een vrijblijvende offerte te maken voor je oprit reiniging?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Methodes oprit reinigen

oprit stoomreinigen

Stoomreiniging

Zit je met hardnekkig vuil op je oprit, dan kun je je oprit reinigen met een stoomreiniging. Bij deze vrij nieuwe methode wordt er verzadigde stoom onder lage druk en onder een zeer hoge temperatuur op de oprit gespoten. Op deze manier verwijdert de opritreiniger het hardnekkige vuil van je oprit op een niet-agressieve manier, zonder dat de bovenlaag van je oprit wordt aangetast. Je kunt op dezelfde manier ook je terras reinigen. Stoomreiniging kan worden toegepast om mos en algen te verwijderen en je kunt ook de groene aanslag verwijderen, maar het is niet geschikt voor het schoonmaken van elke oprit. Kwetsbare en poreuze tegels en klinkers van beton zijn minder geschikt om met een stoomreiniging gereinigd te worden, zeker wanneer er minerale zouten in de steen zitten. Een oprit schoonmaken met een stoomgenerator is vrij goedkoop en het wordt ook vaak gebruikt bij het schoonmaken van een gevel of terras. Indien je wil weten of een stoomreiniging ook de vervuiling van je oprit kan reinigen, neem dan best contact op met een van de regionale opritreinigers uit jouw buurt!

oprit borstelen en polieren

Borstelen en polieren

Een alternatieve manier voor het reinigen van je oprit met een hogedrukreiniger, is je oprit reinigen met een borstelmachine. De opritreiniger zal eerst je oprit bevochtigen en borstelen en zo de vervuiling en groene aanslag van het oppervlak en de voegen van je oprit verwijderen en schoonmaken. Nadat de schoonmaak is voltooid, zal hij de oprit spoelen om alle vuil en groenrestanten te verwijderen. Daarna zal de opritreiniger de voegen van de oprit vakkundig terug onderhouden en opvullen en zal hij je oprit polieren, waardoor de kleuren van je oprit terug blinken. De borsteltechniek is zeer milieuvriendelijk omdat er alleen maar natuurlijke producten worden gebruikt zonder aantasting van je poreuze oppervlakken, waardoor je tegels, klinker of natuurstenen worden gespaard. Er wordt ook nergens gebruik gemaakt van hoge druk bij het schoonmaken. Omdat niet elke opritreiniger deze techniek gebruikt bij het oprit reinigen, of bij het reinigen van terrassen, kun je best eerst eens informeren bij de verschillende professionele vakmannen uit je regio!

hogedrukreiniger oprit

Hogedrukreiniger

Bij het gebruik van een hogedrukreiniger om je oprit te reinigen, moet je goed opletten of het materiaal van je oprit bestand is tegen hoge druk op een klein oppervlak. Een bestrating van betonklinkers is vrij gevoelig bij een hogedruk behandeling en de klinkers of tegels zullen sneller poreus worden. Ook ander materiaal moet onder hogedruk omzichtig worden aangepakt. Een kleiklinker oprit reinigen kan wel als je de hogedrukreiniger vakkundig gebruikt met de juiste druk en afstand, want anders kun je ook hier de beschermlaag van de kleiklinkers beschadigen. De meeste professionele opritreinigers weten zeer goed bij welke materialen een hogedrukreiniger kan gebruikt worden. Ze beschikken over specifieke en regelbare machines die je oprit reinigen zonder enige overlast. Indien er geen hogedrukreiniger kan gebruikt worden voor het verwijderen van het vuil of de groene aanslag, zullen zij andere reinigingsmethodes gebruiken. Nadien zal de opritreiniger de voegen weer opvoegen en kan er eventueel nog een coating gebeuren van je oprit na de reiniging. Voor meer informatie, vragen en offertes kun je hier terecht bij de erkende opritreinigers in je omgeving of buurt!

oprit biologisch reinigen

Biologisch reinigen

Wil je je oprit of terras reinigen met natuurlijke producten die 100% biologisch afbreekbaar zijn, dan kies je best voor een biologische reiniging. De uit te voeren werken worden door je opritreiniger milieuvriendelijk aangepakt en met behulp van enzymen en bacteriën zal hij je oprit actief reinigen zonder behulp van een hogedrukreiniger. Via deze enzymen worden de vervuiling en de groene aanslag biologisch afgebroken. De ondergrond van je opritten of terrassen wordt zo met een natuurlijk reinigingsmiddel behandeld waardoor er geen mos, korstmossen of algen groeien na de behandeling. Een andere toepassing is het gebruik van een ecologisch product met biologisch pelargonzuur. Ook hiermee kun je je oprit laten reinigen door je opritreiniger of aannemer op een milieuvriendelijke manier. In beide gevallen worden de producten verneveld over je oprit of terras. Een bijkomend voordeel van biologische reinigingen is dat ze toepasbaar zijn op alle materiaalsoorten zoals kleiklinkers, betonklinkers, natuurstenen, tegels, grind, split of beton. Informeer hier naar de biologische opritreinigers uit je regio voor de methode die het best geschikt is voor je oprit of bestrating!

oprit chemisch reinigen

Chemische reiniging

Indien een grondige en diepe reiniging noodzakelijk is, dan kun je je oprit reinigen met chemische producten. Vaak gaat het dan om een diepe en langdurige vervuiling die diep geworteld zit in de ondergrond van je oprit, terras of andere bestrating. De chemische producten bevatten stoffen die de onthechting bevorderen van materiaalvreemde stoffen en sommige producten hebben ook een zelfreinigende werking. Sommige producten kunnen ook ontsmetten en zijn niet geschikt indien er nog planten staan in de nabijheid van opritten of terrassen. Alhoewel bepaalde soorten klinkers, tegels, natuurstenen en beton gevoelig zijn voor een chemische reiniging, wordt het toch nog vaak gebruikt door de opritreinigers omwille van de effectiviteit. Natuurlijk willen ze vermijden dat je oprit daarbij wordt beschadigd. Een ervaren opritreiniger houdt rekening met de poreusheid van het materiaal hij zal de doseringen dan ook vakkundig gebruiken. Na het reinigen zal hij nadien een beschermende laag aanleggen op je oprit zodat deze voor lange tijd bestand is tegen elke vorm van onkruid, vervuiling of groenaanslag. 

coating oprit

Coating

Na het reinigen van je oprit, kan de opritreiniger nog een algen en mos dodend middel aanbrengen om groene aanslag langdurig te voorkomen. Een meer duurzame manier, om je oprit langer vrij te houden van mossen en algen, is om je oprit te laten behandelen met een beschermende coating. Deze coating zorgt voor een transparante beschermlaag waardoor de oprit minder poreus wordt en zo minder voedingsbodem biedt voor groene aanslag. De coating behoudt het natuurlijk uitzicht van je materialen en maakt ze zelfreinigend. Het aanbrengen van een coating door een opritreiniger bespaart je dus al snel enkele reinigingen van je oprit. Bovendien is de coating waterafstotend en biedt hij ook weerstand tegen olievlekken. Een coating is bruikbaar bij alle soorten bestrating met poreuze ondergronden zoals kleiklinkers, betonklinkers, beton en bepaalde natuurstenen, maar mag niet gebruikt worden bij blauwe hardsteen, geëmailleerde tegels of marmer. Het spreekt voor zich dat je best geen hogedrukreiniger gebruikt, zelfs niet op een klein oppervlak, want zo beschadig je de beschermende coating. Wil je een gratis offerte aanvragen voor een coating of heb je graag een aantal tips voor het coaten van je oprit? Neem dan hier vrijblijvend contact op met de opritreinigers uit jouw regio!

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het reinigen van een oprit?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR HET REINIGEN VAN EEN OPRIT BEPAALD?

De prijs voor het reinigen van opritten of terrassen per vierkante meter is nagenoeg vergelijkbaar, ongeacht de methode die wordt gebruikt voor het reinigen van je oprit, terras, parking of een andere bestrating. De verschillende ondergronden en materiaalsoorten bepalen echter wel op welke manier je je oprit kunt laten reinigen. Niet alle materialen zijn bestand tegen een reiniging met een hogedrukreiniger of chemische middelen. Zelfs bij een grote vervuiling of groene aanslag van mossen, controleer je best eerst hoe je je oprit kunt laten reinigen. Een coating als extra bescherming voor je oprit, terras of bestrating, zorgt er ook voor dat je je oprit of terras minder moet reinigen. Indien je je oprit wilt laten reinigen, vraag dan eerst enkele offertes aan bij de opritreinigers uit je regio en vraag naar de prijs per vierkante meter. Zo kun je de prijzen met elkaar vergelijken en bespaar je op je uitgaven.

Prijzen oprit reinigen per vierkante meter

Soort reiniging
Gemiddelde prijs per vierkante meter
Hogedrukreiniging
€ 5 - € 8 m²
Borstelen - polieren
€ 6 - € 10 m²
Chemische reiniging
€ 5 - € 8 m²
Stoomreiniging
€ 10 - € 15 m²
Biologisch reinigen
€ 6 - € 10 m²
Coating
€ 2 - € 4 m²
Op zoek naar een opritreiniger uit je regio om de prijs voor je oprit te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke opritreiniger?

1764 opritreinigers in uw regio!