oprit reinigen

Bereik tot 1627 opritreinigers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw oprit

  U wilt een oprit laten reinigen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw oprit? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare opritreiniger die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele opritreinigers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele opritreinigers die geïnteresseerd zijn in het reinigen van uw oprit zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

1627
opritreinigers
93
Opdrachten
per maand
100
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor klinkerwerken in Vlaanderen

Soort werken: Heraanleg bestaande verharding

Aantal m²: 30 m2

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Wij hebben een klinkerpad naast het huis dat uitgebroken en uitgebreid moet worden, en dit aangelegd met nieuwe kasseien. Totale oppervlakte ruwweg 30m2.
Offerteaanvraag uit Boortmeerbeek

Soort werken: Aanleg terras

Aantal m²: 20 m2

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Het gaat om de aanleg van een houten terras, app gebouw 2e verdiep. Er ligt een houten terras dat vervangen moet worden.
Offerteaanvraag uit Kontich

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele opritreinigers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor het reinigen van uw oprit, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele opritreinigers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven klinkerwerken.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde opritreinigers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het reinigen van uw oprit en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel opritreinigers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw klinkerwerken zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de opritreinigers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de klinkerwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke opritreiniger?

Vind een geschikte opritreiniger in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval opritreiniger, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw oprit wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw klinkerwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele opritreinigers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Oprit reinigen: uw oprit laten reinigen door een professionele opritreiniger!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor het reinigen van uw oprit éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde opritreinigers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het reinigen van uw oprit snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele opritreinigers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte opritreiniger uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Oprit reiniging

Net zoals uw woning, tuin of terras, heeft een oprit ook regelmatig zijn opknapbeurt nodig. Een oprit vol onkruid, algen en mos of een oprit die vervuild is, olievlekken heeft of zijn kleur verliest, verlaagt de uitstraling en het zicht van uw woning. Een oprit reiniging dringt zich dus op maar veel mensen maken de fout om hun oprit ondoordacht te reinigen waarbij ze soms meer lange termijnschade veroorzaken door hun oprit op de verkeerde manier te reinigen. De meeste materialen zoals betonklinkers, kleiklinkers, kasseien of natuurstenen verdragen immers geen agressieve reiniging door een hogedruk reiniger of door reinigingsproducten met een te hoog zuurgehalte. Bovendien is het grondig reinigen van een oprit een tijdrovende bezigheid. Onkruid verwijderen uit de voegen, de groene aanslag en de schimmels wegschuren, de olie- en vetvlekken verwijderen en het aanbrengen van een beschermende coating, het zijn allemaal slopende werkjes die best een deskundige en gedreven aanpak vergen. Het loont dan ook de moeite om voor grote reinigingen beroep te doen op professionele opritreinigers die, met liefde voor het vak, uw oprit komen reinigen. Een gediplomeerde opritreiniger beschikt over specifieke reinigingsmachines die uw oprit borstelen en reinigen. Daarbij maken ze gebruik van milieuvriendelijke producten die zijn aangepast om voor elke verontreiniging de beste oplossing te bieden. En een ervaren opritreiniger zorgt ervoor dat er, bij het reinigen van uw oprit, geen schade wordt aangebracht aan de beschermende bovenlaag van uw terras. In tegendeel, een opritreiniger kan zelfs uw oprit terug opwaarderen door hem te voorzien van een nieuwe coatinglaag zodat uw oprit weer voor lange tijd gevrijwaard blijft van elke groenaanslag. Voor een professionele oprit reiniging bent u bij uw regionale opritreiniger aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte voor uw oprit reiniging aan de vele erkende opritreinigers uit uw buurt of regio!

Oprit reiniging: mogelijke reinigingen voor uw oprit

onkruidbestrijding oprit

Onkruidbestrijding

Onkruid verwijderen van tussen de voegen van uw oprit is een arbeidsintensieve bezigheid. Het verwijderen van onkruid zoals klaver, brandnetels, distels of paardenbloemen met een mes, schroevendraaier of een voegenkrabber, neemt veel tijd in beslag. Zeker wanneer u alle wortels uit de voegen wil verwijderen. U kunt hiervoor ook eerst producten gebruiken om uw oprit te reinigen maar vele producten bevatten een chemische component dat schade kan toebrengen aan uw klinkers, kasseien, natuursteen of beton. Een vakkundige opritreiniger kent alle kneepjes van het vak om uw onkruid op een efficiënte en ecologische manier te bestrijden. Door middel van de juiste gereedschappen en de meest aangewezen natuurlijke onkruidbestrijders, reinigt hij uw oprit in een mum van tijd. Daarna zal hij de gereinigde voegen weer afwerken met wit zand. Bespaar u moeite en tijd en vraag voor het reinigen van uw oprit naar de mogelijkheden die een deskundige opritreiniger uit uw regio u kan bieden!  

groenaanslag oprit

Groenaanslag

Indien er weinig zon valt op uw oprit, zoals bijvoorbeeld in de winter, kan er zich een groene aanslag vormen op uw oprit. De groene filmlaag maakt uw oprit glad, gevaarlijk en lelijk en het is dus nodig om uw oprit te reinigen. Toch willen we u waarschuwen om uw oprit niet te reinigen met een snel wondermiddel want deze middelen bevatten bijna altijd bijtende chemische producten die op korte termijn wel resultaat hebben, maar die op lange termijn uw klinkers, kasseien, beton of natuurstenen aanvreten. Op deze wijze zal uw oprit reiniging meer kwaad dan goed doen. Ook een hogedruk reiniger brengt geen soelaas voor uw oprit reiniging. Hij zal de bovenlaag van uw oprit beschadigen en poreuzer maken zodat de groene aanslag nog meer speling krijgt om zich nadien vast te nestelen. Een ervaren opritreiniger zal deze methodes afraden en hij zal uw oprit reinigen met ecologische en niet-schadelijke producten die gemaakt worden op basis van bacteriën, enzymen of biologisch pelargonzuur. Afhankelijk of het mos is, een groene aanslag of een zwarte schimmel, zal uw lokale opritreiniger de juiste producten en materialen gebruiken om uw oprit te reinigen. De opritreiniger zal hierbij de natuurlijke uitstraling van uw oprit niet aantasten maar verbeteren. Indien u graag meer informatie of een offerte wenst voor uw oprit reiniging dan kan u hier terecht bij de erkende opritreinigers uit uw regio of buurt!  

algen en korstmossen oprit

Algen en korstmossen

Bij een slechte afwatering, een lange vochtige periode of bij een gebrek aan rechtstreeks zonlicht, kunnen er zich na een tijd algen of mossen vormen. Het is een wederkerend probleem bij oprit reiniging en het kan het zorgen voor gladde en gevaarlijke situaties. Bovendien straalt een groene oprit die niet gereinigd is weinig klasse uit. Algen vormen zich op de ondergrond en ze hebben geen wortels maar ze voeden op hun beurt wel de korstmossen die de algen nodig hebben om goed te kunnen gedijen. Voor een opritreiniger uw oprit zal reinigen, zal hij eerst onderzoeken of er geen directe oorzaken zijn voor de algen op uw oprit. Een slechte afwatering of struiken en bomen die het zonlicht afschermen, kunnen aan de basis liggen van de mosvorming. Daarna zal uw regionale opritreiniger de algen en de korstmossen verwijderen door met aangepaste schuurmachines en producten uw oprit te reinigen. Omdat korstmossen in vele varianten voorkomen, afhankelijk van het soort ondergrond, zal de opritreiniger het meest geschikte product kiezen dat rekening houdt met de zuurtegraad van uw bodem. U kunt nadien ook uw oprit reiniging laten voltooien door de opritreiniger een extra beschermlaag over uw oprit te laten leggen. Op die manier wordt uw oprit duurzamer gewapend tegen elke vorm van groenaanslag. Vraag gerust naar enkele offertes voor een oprit reiniging bij de opritreinigers uit uw buurt!

olie en vetvlekken oprit

Olie- en vetvlekken

Olie- en vetvlekken zijn soms zeer moeilijk te verwijderen en de eerste raad is dan ook om zo snel mogelijk de oliesporen of vetvlekken te behandelen. Blijven de sporen of vlekken dan moet de oprit een reiniging krijgen met de juiste aangepaste producten die het oppervlak niet beschadigen. Vooral beton en natuursteen zijn vrij gevoelig aan bijtende of indringende chemische producten maar ook azijn en kalkhoudend bleekwater zijn uit den boze. Zelfs bij geïmpregneerde klinkers of tegels is voorzichtigheid bij uw oprit reiniging aan te raden alhoewel ze beter bestand zijn tegen indringing van ontkalkers en zuren. Indien het echt gaat over grote sporen of vlekken die storend blijven, dan kunt u beroep doen op een gespecialiseerde opritreiniger die vakkundig alle vlekken of sporen van uw oprit kan reinigen. In tegenstelling tot zuren of bijtende producten zullen sporen van olie en vet door uw opritreiniger zonder verdere beschadiging kunnen verwijderd worden. Voor alle oprit reinigingen kunt u vrijblijvend onze opritreinigers uit uw regio contacteren voor advies en informatie!

Op zoek naar een opritreiniger om een vrijblijvende offerte te maken voor uw oprit reiniging?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Oprit reiniging: methodes oprit reiniging

oprit stoomreinigen

Stoomreiniging

Indien uw oprit vervuild is, kan u uw oprit reinigen met een stoomreiniging. Bij deze vrij nieuwe oprit reiniging wordt er verzadigde stoom onder lage druk en onder een zeer hoge temperatuur op de oprit gespoten. Op deze manier verwijdert de opritreiniger het vuil van uw oprit op een niet-agressieve manier zonder dat de bovenlaag van uw oprit wordt aangetast. Stoomreiniging kan worden toegepast om algen en mos te verwijderen maar het is niet geschikt voor elk oprit reiniging. Kwetsbare en poreuze steensoorten zijn minder geschikt om met een stoomreiniging gereinigd te worden, zeker wanneer er minerale zouten in de steen zitten. Een oprit reinigen met een stoomgenerator is vrij goedkoop en het wordt ook vaak gebruikt bij gevelreiniging. Indien je wil weten of een stoomreiniging ook uw oprit kan reinigen, neem je best contact op met een van de regionale opritreinigers uit uw buurt!

oprit borstelen en polieren

Borstelen en polieren

Een alternatieve manier voor een hogedruk reiniging van uw oprit is een oprit reiniging met een borstelmachine. Door middel van deze machine zal de opritreiniger eerst uw oprit bevochtigen en borstelen om zo het oppervlak en de voegen van uw oprit te reinigen. Nadat deze oprit reiniging is voltooid, zal hij de oprit spoelen om alle vuil- en groenrestanten te verwijderen. Daarna zal de opritreiniger de voegen van de oprit vakkundig terug opvullen en zal hij uw oprit polieren waardoor de kleuren van uw oprit terug blinken. Deze borsteltechniek is zeer milieuvriendelijk omdat er alleen maar natuurlijke producten worden gebruikt zonder aantasting van uw poreuze oppervlakken. Omdat niet elke opritreiniger deze techniek gebruikt bij het oprit reinigen kunt u best eerst eens informeren bij de verschillende professionele opritreinigers in uw regio!

hogedrukreiniger oprit

Hogedrukreinigers

Bij het gebruik van een hogedrukreiniger om uw oprit te reinigen moet je goed oppassen of het materiaal van uw oprit er tegen bestand is. Van betonklinkers is geweten dat ze gevoelig zijn en sneller poreus zullen worden. Een kleiklinker oprit reinigen kan wel indien de hogedrukreiniger vakkundig wordt gebruikt onder de juiste druk en afstand want anders kunt u ook hier de beschermlaag van de kleiklinkers beschadigen. De meeste professionele opritreinigers weten zeer goed bij welke materialen een hogedrukreiniger kan gebruikt worden en zij beschikken dan ook over specifieke en regelbare machines die u oprit reinigen zonder enige overlast. Nadien zal de opritreiniger de voegen weer opvoegen en kan er eventueel nog een coating gebeuren van uw oprit na de reiniging. Voor meer informatie, vragen en offertes kunt u hier terecht bij de erkende opritreinigers in uw omgeving of buurt!

oprit biologisch reinigen

Biologische reiniging

Een milieuvriendelijke reiniging van uw oprit maakt gebruik van natuurlijke producten die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Een vakkundige opritreiniger maakt daarbij gebruik van enzymen en bacteriën die uw oprit actief reinigen zonder behulp van een hogedrukreiniger. Via deze enzymen worden de vervuilingen zoals algen, mos, groenaanslag en korstmossen biologisch afgebroken. Een andere toepassing is het gebruik van een ecologisch product met biologisch pelargonzuur. Ook hiermee kunt u uw laten oprit reinigen door uw opritreiniger op een milieuvriendelijke manier. In beide gevallen worden de producten verneveld over uw oprit. Een bijkomend voordeel van biologische reinigingen is dat ze toepasbaar zijn op alle materiaalsoorten zoals kleiklinkers, betonklinkers, natuurstenen, grind, split of beton. Informeer hier naar de biologische opritreinigers uit uw regio voor de beste prijs en offerte!

oprit chemisch reinigen

Chemische reiniging

Indien een grondige en diepe reiniging noodzakelijk is dan kunt u uw oprit reinigen met chemische producten. Deze producten bevatten stoffen die de onthechting bevorderen van materiaalvreemde stoffen en sommige producten hebben ook een zelfreinigende werking. Alhoewel sommige materiaalsoorten gevoelig zijn voor een chemische reiniging, wordt het toch nog vaak gebruikt door de opritreinigers omwille van de effectiviteit. Natuurlijk houdt een ervaren opritreiniger rekening met de poreusheid van het materiaal in uw oprit en worden de doseringen vakkundig gebruikt. In combinatie met de oprit reiniging zal er nadien een beschermende laag worden aangebracht aan uw oprit zodat deze voor lange tijd bestand is tegen elke vorm van onkruid of groenaanslag. Voor meer informatie kan u terecht bij één van de vele gediplomeerde opritreinigers uit uw buurt!

coating oprit

Coating

Na het reinigen van uw oprit, kan de opritreiniger een algendodend middel aanbrengen om groene aanslag langdurig te voorkomen. Een andere duurzame manier, om uw oprit langer algen- en mosvrij te houden, is om na de oprit reiniging uw oprit te laten behandelen met een beschermende coating. Deze coating geeft uw oprit een transparante beschermlaag waardoor de oprit minder poreus wordt en zo minder voedingsbodem biedt voor groene aanslag. De coating behoudt het natuurlijk uitzicht van uw materialen en maakt ze zelfreinigend. Het aanbrengen van een coating door een opritreiniger bespaart u dus al snel enkele reinigingen van uw oprit. Bovendien is de coating waterafstotend en biedt hij ook weerstand tegen olievlekken. Een coatinglaag is bruikbaar bij alle poreuze ondergronden zoals kleiklinkers, betonklinkers, beton en bepaalde natuurstenen maar mag niet gebruikt worden bij blauwe hardsteen, geëmailleerde tegels of marmer. Een oprit reiniging met een coating nabehandeling is de beste keuze die u kan maken. Vraag naar offertes bij de opritreinigers in uw regio!

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het reinigen van een oprit?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR het reinigen van een oprit BEPAALD?

Wanneer u klinkerwerken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor het reinigen van uw oprit, en anderzijds is er de arbeidskost van de opritreiniger(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele opritreinigers uit uw regio. 


Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 40-60 per uur.

Prijzen oprit reiniging

Soort reiniging
Gemiddelde prijs
Hogedrukreiniging
€ 5 - € 8 m²
Borstelen - polieren
€ 6 - € 10 m²
Chemische reiniging
€ 5 - € 8 m²
Stoomreiniging
€ 10 - € 15 m²
Biologisch reinigen
€ 6 - € 10 m²
Coating
€ 2 - € 4 m²
Op zoek naar een opritreiniger uit uw regio om de prijs voor uw oprit te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
1627 opritreinigers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Klinkerwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...