Oprit aanleggen

Bereik tot 1627 opritleggers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw oprit

  U wilt een oprit laten aanleggen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw oprit? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare opritlegger die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele opritleggers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele opritleggers die geïnteresseerd zijn in het leggen van uw oprit zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

1627
OPRITLEGGERS
93
Opdrachten
per maand
100
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor klinkerwerken in Vlaanderen

Soort werken: Heraanleg bestaande verharding

Aantal m²: 30 m2

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Wij hebben een klinkerpad naast het huis dat uitgebroken en uitgebreid moet worden, en dit aangelegd met nieuwe kasseien. Totale oppervlakte ruwweg 30m2.
Offerteaanvraag uit Boortmeerbeek

Soort werken: Aanleg terras

Aantal m²: 20 m2

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Het gaat om de aanleg van een houten terras, app gebouw 2e verdiep. Er ligt een houten terras dat vervangen moet worden.
Offerteaanvraag uit Kontich

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele opritleggers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor het aanleggen van uw oprit, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele opritleggers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven oprit.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde opritleggers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het aanleggen van uw oprit en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel opritleggers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw oprit zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de opritleggers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de oprit ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke opritlegger?

Vind een geschikte opritlegger in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval opritlegger, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw oprit wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw klinkerwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele opritleggers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Oprit aanleggen: uw oprit laten aanleggen door een professionele vakman!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw oprit éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde opritleggers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het aanleggen van uw oprit snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele opritleggers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte opritlegger uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Opritten

Een mooie oprit geeft een woning altijd een meerwaarde en een bepaalde uitstraling. Afhankelijk van uw bouwstijl kan een oprit, strak, modern, decoratief, klassiek of landelijk zijn. Voor het aanleggen van een oprit heb je dan ook tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om een volledig nieuw aan te leggen oprit of om het vernieuwen van uw bestaande oprit, het gamma van van materialen voor uw oprit bezit ontzettend veel varianten. Zo kan u voor uw oprit de keuze maken voor betonklinkers, kleiklinkers, kasseien, tegels, dolomiet, grind, gepolijst beton, grasdallen of natuursteen. Al deze verschillende materialen voor uw oprit hebben, naast hun charmes, ook hun voor- en nadelen. Omwille van de grote verscheidenheid is het raadzaam om u eerst goed te laten informeren naar de beste opties voor uw oprit. Een professionele opritlegger uit uw regio kan u hierbij adviseren en zeggen welke exploitatie best aanleunt bij de stijl van uw woning. Hij kan met u ook de voorafgaandelijke grondwerken bespreken of het legverband indien u zou kiezen voor een oprit met klinkeruitvoering. Met een legverband worden uw klinkers volgens een bepaald legpatroon aangelegd binnen een voorziene zone en afgebakend door insluitboorden of opsluitboorden. Dit geeft uw oprit een grotere stabiliteit tegen verzakkingen of bovendruk. Alhoewel de meeste opritten worden uitgevoerd met klinkers of kasseien, zijn er ook alternatieven die vaak gebruikt worden bij modernere woningen zoals gepolierd beton of printbeton. Maar ook grasdallen, als groene link met de natuur, voldoen perfect als stabiel alternatief voor uw oprit. Laat u inspireren door de verschillende keuzemogelijkheden en vraag vrijblijvend enkele offertes aan bij de lokale erkende opritleggers uit uw regio!

oprit leggen

Opritten: soorten materiaal

kleiklinkers oprit

Kleiklinkers

Kleiklinkers of straatbakstenen worden, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van klei of leem en zijn een keramisch product. Bij de meeste opritten genieten kleiklinkers veelal de voorkeur omwille van hun kleur, vorm en afmeting. Kleiklinkers zijn een natuurlijk product die uw oprit een authentieke uitstraling meegeven. Deze klinkers zijn sterk en ze gaan lang mee. Bij sommige kleiklinkers wordt er een veilingkant voorzien als bovenlaag waardoor ze uw oprit slijtvaster en duurzamer maken. Naargelang de uitvoering die u voor uw oprit heeft gekozen, kan een kleiklinker ruwer of gladder zijn of kan er gekozen worden voor een getrommelde variant waarbij er een verouderd effect wordt gecreëerd. Omdat kleiklinkers niet poreus zijn, nemen ze geen vocht op en worden ze niet aangetast door groenaanslag. Een ervaren opritlegger zal je de voordelen uitleggen om voor je oprit of parking te kiezen voor kleiklinkers. Vraag in uw regio naar de beste adviezen en offertes!

getrommelde klinkers oprit

Getrommelde klinker

Wilt u uw oprit een authentiek en verouderd uitzicht geven dan kunt u de oprit laten aanleggen met getrommelde klinkers. Een getrommelde klinker is een keramische kleiklinker die in een trommel worden rondgetold zodat er kleine stukjes en hoekjes afbreken wanneer de kleiklinkers met elkaar botsen. Het is een redelijk vaak gebruikte techniek die niet alleen voor kleiklinkers wordt gebruikt maar soms ook voor betonklinkers. Een aangelegde oprit met getrommelde klinkers geeft u een idyllische en minder kunstmatige vorm. Deze manier van klinkers leggen maakt wel dat de voegen groter zijn en dat er dus meer zand moet voorzien worden door uw opritlegger. De voordelen van getrommelde klinkers zijn een snellere droogtijd, een verminderde kalkaanslag en elke klinker is uniek. Meestal worden getrommelde klinkers gebruikt bij opritten van huizen of villa’s met een landelijke karakter en creëren ze een knus en huiselijk gevoel. Graag een prijsofferte of meer informatie? Onze professionele lokale opritleggers nemen graag met u contact op!

betonklinker

Betonklinker

De betonklinker of betonstraatsteen is ontwikkeld als een goedkoper alternatief voor de kleiklinker en hij wordt ook vaak gebruikt door opritleggers bij het aanleggen van opritten. Een oprit met betonklinkers kun je bovendien verkrijgen met verschillende kleuren in de bovenlaag waarbij u kunt kiezen voor kleurvaste betonklinkers of niet-kleurvaste betonklinkers. Bij opritten met kleurvaste betonklinkers wordt gans de klinkerssteen gekleurd in plaats van alleen maar de toplaag waardoor er geen degradatie van de kleur ontstaat na een bepaalde tijd. Ook bij de betonklinkers vindt u dezelfde afmetingen terug als bij de kleiklinkers en kunt u kiezen voor het keiformaat, het waalformaat of het dikformaat. De meest voorkomende dikte bij een betonklinker is 8 cm maar ze kunnen oplopen tot 15 cm voor grote opritten of voor opritten en parkings met zwaar verkeer. Een oprit aanleggen met betonklinkers is voordeliger en beton is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Omwille van hun robuuste eigenschappen zijn ze uiterst geschikt voor de meeste opritten en parkings. Uw opritlegger uit uw regio geeft u graag meer advies op vraag.

natuursteen oprit

Natuursteen

De meest bekende en gebruikte natuursteen bij opritten is de Belgische blauwe hardsteen of Arduin. Deze natuursteen wordt zowel in klinkers als in tegels geleverd. De blauwe hardsteen klinker heeft een enorme dichtheid en bestaat hoofdzakelijk uit calciet gemengd met secundaire mineralen en fragmenten van versteende fauna die de steen dikwijls een verhoogde waardeblik geven aan uw oprit. De kleuren van de hardsteen zijn natuurlijk maar toch verschillend. Een natuursteen kan worden behandeld zodat uw oprit een meer glanzend, lichter, donker, groffer of fijner uitzicht kan hebben. De Belgische hardsteen staat bekend als één van de meest kwalitatieve blauwe steensoort ter wereld naast de Ierse hardsteen die ook heel gekend is bij het grote publiek. Beide steensoorten worden echter vooral hergebruikt en bijna niet meer bijgemaakt. Het prijskaartje voor uw oprit kan dus aardig oplopen. Daarom dat vele opritleggers nu werken met alternatieve blauwe hardstenen uit Azïe. Een blauwe hardsteen blijft modern en tijdloos en wordt zowel bij nieuwe woningen als bij landelijke woningen veel gebruikt als luxe bestrating. Indien u nog verdere vragen heeft, neem dan gerust contact op met een opritlegger uit uw regio, hij zal u met alle plezier adviseren.

kasseien oprit

Kasseien

Kasseien worden vaak gebruikt bij het aanleggen van opritten. Meestal denkt men bij het woord kassei aan één vaste vorm en uitvoering maar niets is minder waar! De kasseimogelijkheden voor uw oprit zijn zeer divers en talrijk. Sommige inheemse of Europese kasseisoorten kunnen alleen gebruikt worden door recuperatie. Daarom dat de meeste opritleggers tegenwoordig identieke varianten vanuit Azië invoeren om te voldoen aan de grote vraag naar opritten met kasseien.De meest gekende kasseien die we kennen zijn de platines kasseien, die men in de volksmond ook wel eens de “kinderkopkes” noemt. Omdat ze aan de bovenzijde plat en egaal zijn, leent deze kassei zich uitstekend voor bijna alle klassieke en moderne opritten. De platines kasseien zijn erg sterk en ze worden nog steeds gebruikt bij allerhande bestratingen. Een andere veelgebruikte kasseisoort voor opritten is de Belgische porfierkassei. Deze kassei heeft soms een purperen schijn maar is toch zeer populair omwille van zijn hardheid en duurzaamheid. De Indische variant van de profierkassei is de Keda kassei die perfect voldoet aan dezelfde eigenschappen. Bovendien kan deze Keda kassei verkregen worden in verschillende kleurvariaties waardoor uw oprit een mooiere uitstraling krijgt. De kasseien hebben een ruwe bovenlaag die uw oprit slipvrij houdt. Andere voorkomende kasseisoorten bij opritten en bestratingen zijn de Zweedse kassei, de grèskassei of de boerenkassei. Tegenwoordig kunt u ook natuurstenen kasseien voor uw oprit vervangen door betonklinkers die het uitzicht hebben van een klassieke kassei. Een veelvoorkomende betonkassei is de courtstone die bijna niet te onderscheiden is van een natuurlijke kassei. De courtstone is zeer gemakkelijk door uw opritlegger te plaatsen, hij is slijt- en kleurvast en de steen is aanzienlijk goedkoper.

dolomiet oprit

Dolomiet

Dolomiet is een okerkleurige splitsoort bestaande uit kalkstenen met een vrij hoekige vorm. De meest mensen kennen dolomiet voornamelijk van de petanque banen. Een oprit aanleggen in dolomiet is zowel eenvoudig als goedkoop. Uw lokale opritleggers bieden u meestal twee dolomiet formaten aan: een korrelformaat van 0-5 mm en een korrelformaat van 5-15 mm. Naargelang het gebruik zal de opritlegger fijnere kiezelkorrels kiezen voor uw oprit, groffere kiezelkorrels of een combinatie van beide. Afhankelijk van uw oprit en de korrelkeuze, kan er bijkomend een grindplaat en/of een textiellaag gelegd worden in de fundering om het dolomiet te verstevigen en om het onkruid tegen te gaan. Dolomiet zal ook met een trilplaat worden aangetrild zodat uw oprit een stabiele en stevige ondergrond krijgt. Dolomiet heeft een natuurlijke en bekoorlijke uitstraling die bij vele woningstijlen past maar het blijft een eerder zachte steensoort die na verloop dient aangevuld of vernieuwd te worden. Een oprit of parking aanleggen in dolomiet? Vraag gratis enkele offertes aan bij uw gediplomeerde opritleggers uit uw regio of buurt!

grind oprit

Grind

Een oprit aanleggen met grind kan enerzijds uitgevoerd worden met alleen maar grind of het kan anderzijds ook een combinatie zijn van grind met andere bestratingsmaterialen zoals klinkers, beton of natuursteen. In tegenstelling tot dolomiet of split, is grindgesteente mooi afgerond door de natuurlijke erosie van water of wind. Een oprit in grind kan zich aanpassen aan elke kromming of vorm. Maar omwille van de afgeronde vormen bij grind, zult u sneller wegzakken in grind dan bij split en zal uw wagen of fiets meer spoorvorming in uw oprit teweeg brengen. Meestal zal uw opritlegger u dan ook aanraden om te kiezen voor een groter grindformaat. Een correcte oprit in grind laat het water wel goed door en u hoort onmiddellijk of er iemand de oprit betreedt. Kortom als goedkope, gemakkelijke of tijdelijke oplossing voor uw oprit, maakt u met grind een juiste keuze. Vraag advies of een offerte aan bij één van de gekende regionale opritleggers uit uw streek!

beton oprit

Beton

Indien u kiest voor een minimalistische en strakke oprit, dan is een betonnen oprit zeker een optie die te overwegen valt. Een oprit uit beton kan op verschillende manieren door uw opritlegger worden uitgevoerd en afgewerkt. Vaak wordt beton in zijn meest strakke vorm en in zijn natuurlijke kleur gebruikt en zal de oprit gepolijst worden. Maar u kunt een betonnen oprit ook speciaal laten vlinderen of polieren waarbij de toplaag wordt bewerkt en ruwer wordt gemaakt. Hierbij kunnen ook kunststoffen granulaten vermengd worden met de bovenlaag zodat het oppervlak een ander kleur en uitzicht krijgt. Het vermijdt ook de gladheid van uw beton bij nat weer of in de winter. Een andere toepassing voor uw oprit in beton is het versnijden van uw betonvloer. Voordat de volledige verharding van uw betonnen oprit zich heeft voltrokken, zal uw opritlegger lijnen zagen in het beton en zo een tegeleffect creëren in uw oprit. De keuze voor de deze grote tegelvlakken geven uw oprit een ruimtelijke, moderne en esthetische uitstraling. De meest recente techniek die gebruikt wordt bij betonnen opritten is het beton bewerken via een printbewerking. Terwijl het beton nog vochtig is, gebruikt men een kunststoffen mal of mat om het beton met een patroonmotief te stempelen. Op deze manier wordt er een originele look aan uw oprit gegeven en heeft u ook de mogelijkheid om een kleur toe te voegen aan uw patroon. Deze toepassing vraagt wel een zeer nauwkeurige en tijdsgebonden implementatie die alleen maar door professionele en gespecialiseerde opritleggers kan uitgevoerd worden. Voor meer informatie over betonnen opritten, verwijzen we u hier graag door naar de specialisten opritleggers uit uw regio! Neem vrijblijvend contact op.

grasdallen oprit

Grasdallen

Mensen die graag een groene connectie met de natuur willen, zullen soms doelbewust kiezen voor een gedeeltelijke oprit met grasdallen. Grasdallen of grastegels zijn tegels die werken met verschillende motieven met gaten waardoor het gras nog kan groeien. Ze zijn verkrijgbaar als beton grasdallen of als kunststof grasdallen uit polyethyleen. Voor particulieren zijn kunststof grasdallen voldoende bestand tegen de draagbelasting en ze kunnen meer dan tweehonderd ton aan per vierkante meter. Ze worden als honingraatmatten gemakkelijk gelegd door de opritlegger omdat ze veel lichter zijn dan de betonnen dallen. Na het plaatsen van de kunststof grasdallen op de funderings- en afwerkingslaag van uw oprit, worden de gaten opgevuld met aarde en wordt er gras gezaaid. Op die manier geeft u uw oprit een mooie groene uitstraling. Betonnen grasdallen hebben ruimere gaten in hun dallen en bieden meer motieven aan. Meestal zullen ze meer gebruikt worden indien uw oprit bestand moet zijn tegen intensief gebruik of bij een hogere belasting. Vaak worden betonnen grasdallen ook gebruikt voor parkings van bedrijven. Grasdallen bieden een stabiele ondergrond en hebben een goede afvoer voor het water. Het is een vrij goedkope oplossing voor uw oprit maar u moet wel tot zes weken geduld hebben voor u uw oprit kan gebruiken. Indien u meer info wenst of een offerte, dan bent u bij onze erkende opritleggers uit uw regio aan het juiste adres!  

Op zoek naar een opritlegger om een vrijblijvende offerte te maken voor uw oprit?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Hoe gaat uw opritlegger te werk?

Elke bestrating van een oprit, ongeacht welk materiaal u verkiest, vereist een stevige en stabiele ondergrond die als basis zal dienen voor de uit te voeren werken. Deze ondergrond kan verschillen naargelang u kiest voor een klinker- kassei-, beton-, natuursteen- dolomiet-, grind- of grasdallenoprit. Een opritlegger zal eerst het funderingsbed uitgraven waarbij de diepte varieert naargelang de dikte van het te gebruiken materiaal. Bijvoorbeeld bij een oprit met klinkers graaft de opritlegger, naast de klinkerdikte, een extra bodemlaag uit van zo’n 15 à 20 cm. Na de voorbereidende grondwerken en het plaatsen van de boordstenen zal de opritlegger een funderingslaag aanleggen. Afhankelijk van het gekozen materiaal voor uw oprit zal uw opritlegger hiervoor gebruik maken van stabilisé, zand of steenslag en werkt hij dit af tot op de gewenste hoogte. In deze fase van uw oprit, is een goede afwatering een absolute must die met de nodige precisie moet worden aangepakt! Bij de verdere afwerking worden klinkers en kasseien dan volgens een bepaald legverband gelegd tussen de opsluitboorden en worden ze aangetrild en gevoegd. Voor een betonnen oprit zal uw lokale opritlegger eerst een bekisting maken met een gewapend net waarna hij het beton zal storten. Afhankelijk van de afwerking zal hij het beton daarna printen, vlinderen, polieren of inzagen en een beschermingslaag toevoegen waardoor de oprit slijt- en slipvaster wordt. Voor opritten met dolomiet, grind of grasdallen wordt een funderingslaag gebruikt van steenslag of puin. Dolomiet en grind zullen gestort en geëgaliseerd worden tot de juiste hoogte waarna ze nog zullen worden aangetrild. Bij een grasdallen oprit zal de opritlegger eerst een afwerkingslaag met teelaarde leggen voor hij de grasdallen zal plaatsen. Welke soort bestrating u ook kiest, een goede kwalitatieve oprit is altijd de combinatie van een goede fundering en een nauwkeurige en vakkundige afwerking. Twijfel niet en vraag offertes aan bij de gediplomeerde opritleggers uit uw regio!

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van een oprit?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR het leggen van een oprit BEPAALD?

Wanneer u klinkerwerken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor het aanleggen van uw oprit, en anderzijds is er de arbeidskost van de opritlegger(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele opritleggers uit uw regio. 


Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 40-60 per uur.

Prijzen oprit

Soort oprit
Gemiddelde prijs
Betonklinkers
€ 35 - € 60 m²
Kleiklinkers
€ 50 - € 90 m²
Belgische hardsteen
€ 65 - € 140 m²
Ierse hardsteen
€ 70 - € 140 m²
Kasseien
€ 45 - € 75 m²
Beton
€ 30 - € 50 m²
Grasdallen
€ 20 - € 40 m²
Dolomiet
Vanaf € 15
Grind
Vanaf € 10
Op zoek naar een opritlegger uit uw regio om de prijs voor uw oprit te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
1627 opritleggers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Klinkerwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...