GYPROC SCHEIDINGSWAND PLAATSEN

Bereik tot 265 gyproc plaatsers rond Zuienkerke.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je gyprocwerken?

  Je wilt een gyproc wand laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor deze gyprocwerken? Hoe vind je een professionele en betrouwbare gyproc plaatser die actief is in de regio Zuienkerke, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele gyproc plaatsers uit Zuienkerke verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele gyproc plaatsers die geïnteresseerd zijn in jouw project zullen je een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

3208
GYPROC PLAATSERS
10
Opdrachten
per maand
30
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor gyprocwerken rond Zuienkerke

Soort gyprocwerken: Plaatsen Gyproc plafond(s)

aantal m²: 12

Projectbeschrijving:

Doel: plafond slaapkamer verlagen en isoleren tegen geluid boven
Offerteaanvraag uit Oostende

Soort gyprocwerken: Plaatsen Gyproc voorzetwand(en)

aantal m²: 80 m²

Projectbeschrijving:

Afwerken trapruimtes (3)
Offerteaanvraag uit Assebroek

Vind een geschikte gyproc plaatser in de buurt van Zuienkerke

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval gyproc plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je jouw gyproc wand wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die jou de beste prijs/kwaliteit voor je gyprocwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele gyproc plaatsers uit Zuienkerke. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van jouw project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Gyproc scheidingswanden: je gyproc wand professioneel laten plaatsen!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor jouw gyproc muur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde gyproc plaatsers  uit Zuienkerke en omgeving jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van je scheidingswand snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele gyproc plaatsers uit Zuienkerke... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele gyproc plaatsers in de buurt van Zuienkerke. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor het plaatsen van gyproc scheidingswanden, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele gyproc plaatsers die gelegen zijn in Zuienkerke en de juiste kwalificaties hebben voor de door jou beschreven gyprocwerken.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde gyproc plaatsers uit Zuienkerke. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van je gewenste gyproc wand en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel gyproc plaatsers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk je gyprocwerken zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Zuienkerke die interesse hebben in jouw project betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die jouw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de gyproc plaatsers uit de omgeving van Zuienkerke. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van je gyprocwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte gyproc plaatser rond Zuienkerke door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom uw gyproc scheidingswand laten plaatsen door een vakman?

Zowel bij renovaties als bij nieuwbouw wordt er vaak beroep gedaan op de bestaande gyproc materialen. Logisch, gyproc leent zich uitstekend om allerhande bouwconstructies uit te voeren en omwille van het lichte en flexibele materiaal is het zeer populair. Zo kun je gyproc gipsplaten gebruiken voor valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden, schuine wanden, badkamers, zolders of burelen. Het gebruik van gyproc kent geen limieten en de gyproc platen en materialen van Saint Gobain kennen dan ook vele verschillende variaties. Zo bestaan er waterwerende, geluidsisolerende, thermische, akoestische of verstevigende gyproc gipsplaten die, naargelang de leefruimte, tegemoet komen aan de eisen van de deze ruimte. Daar waar de buitenmuren stenen muren zijn, die het draag skelet vormen van de woning, zal men voor de binnenmuren sneller een keuze maken voor een gyproc muur. Gyproc wanden zijn dan ook snel te plaatsen, ze vragen minder arbeid en ze zijn vrij goedkoop installeerbaar. Eén van de belangrijkste toepassingen van gyprocwerken is het plaatsen van gyproc scheidingswanden. Met gyproc scheidingswanden kies je zelf hoe je je woning wilt indelen.. Via een houten of metalen kader plaats je in een mum van tijd een constructie muur die je daarna kunt bekleden met je gyproc gipsplaten naar keuze. Voor dikkere muren maak je een dubbel skelet of gebruik je een dubbele beplating zodat er een goede geluidsisolatie of thermische isolatie is voor je slaapkamers, badkamers of toiletruimtes. Met de gyproc scheidingswanden kun je dus zeer veel verwezenlijken en afwerken. Toch is het plaatsen van een perfecte gyproc scheidingswand niet aan iedereen gegeven. Een gyproc wand plaatsen op een zolder of op een minder toegankelijke ruimte kun je vaak nog zelf doen, maar voor gemeenschappelijke leefruimtes liggen de kwalitatieve eisen voor gyproc scheidingswanden toch veel hoger. Tussen een goed geplaatste en afgewerkte gyproc scheidingswand of een gepleisterde stenen binnenmuur mag je immers geen verschil zien. Een perfect geplaatste gyproc scheidingswand moet dan ook spiegelglad en sausklaar zijn. Alleen zo heb je een afwerking zonder oneffenheden of scheurtjes. Laat daarom jouw gyproc scheidingswanden professioneel installeren door een ervaren gyproc plaatser. Een gyproc plaatser werkt snel en efficiënt en hij geeft je waar voor je geld! Kies voor een gegarandeerde goede plaatsing van jouw gyproc scheidingswanden en neem hier contact op met de regionale gyproc plaatsers uit de omgeving van Zuienkerke voor enkele gratis vergelijkende offertes!

gyproc scheidingswand plaatsen

Gyproc scheidingswand: mogelijke opbouw opties

gyproc scheidingswand met houten frame

Gyproc wand met een houten frame

Voor een gyproc scheidingswand kan de gyproc plaatser een houten kader of een metalen frame gebruiken. Bij een houten kader worden er weinig of geen gyproc profielen gekozen, maar wordt het houten skelet op maat versteld en gezaagd. Op dit houten regelwerk worden dan langs beide zijden van de muur één of meerdere gyproc platen geniet, genageld of vastgeschroefd. De belangrijkste voorwaarde voor hout bij gyprocwerken is dat er kwalitatief hout gebruikt wordt dat niet kan krimpen of kromtrekken. In tegenstelling tot een gyproc wand met metal profielen, kan een gyproc scheidingswand met een houten frame ook dienen als een dragende gyproc muur, al wordt dit vooral toegepast in de houtskeletbouw. Kies je voor een houten frame bij het plaatsen van je gyproc scheidingswand dan kies je qua vormgeving, stabiliteit en opbouw voor een brede waaier aan mogelijkheden. Het toevoegen van isolatiemateriaal in je scheidingswand geeft ook geen problemen. Op het vlak van geluidsisolatie scoort een gyproc scheidingswand met een houten kader dan wel iets minder dan een scheidingswand met metalen profielen, maar door het aanbrengen van veerregels op het frame kan dit nadeel geneutraliseerd worden. Algemeen vraagt de opbouw van een houten kader bij gyprocwerken wel een grotere nauwkeurigheid en je gyproc plaatser zal je gyproc wand dan ook met de grootste zorg afwerken. Door het minutieus berekende houten stijl- en regelwerk, legt hij een solide basis constructie voor jouw gyproc scheidingswanden. Voor meer informatie of enkele offertes verwijzen we je graag door naar de vele professionele gyproc plaatsers uit jouw regio rond Zuienkerke!

gyproc wand met metal stud frame

Gyproc wand met een metal stud frame

Tegenwoordig worden de populaire metalen gyproc profielen, beter gekend als metal stud profielen, het vaakst gebruikt als frame voor een gyproc scheidingsmuur. Metal stud profielen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo zijn er naast het klassiek standaard U-vormig profiel ook nog soundblock profielen, plafondprofielen, randprofielen, hoekprofielen en zelfs onbrandbare profielen. Een metal scheidingsmuur wordt opgebouwd met verschillende horizontale en verticale profielen die onderling verbonden worden. De gyproc plaatser zal de profielen aanbrengen op je vloer en plafond en, afhankelijk van de toepassing, zal hij een enkel of dubbel metal stud systeem monteren voor de skeletstructuur. Daarna kunnen ook de gyproc gipsplaten in een enkele of dubbele beplating aangebracht worden. Een metal stud systeem komt tegemoet aan vele toepassingen en vereisten. Zo kunnen alle nutsvoorzieningen en leidingen mooi weggewerkt worden achter de gyproc scheidingswanden, kan er gemakkelijk isolatiemateriaal aangebracht worden en behoort een driedubbele beplating zelfs tot de mogelijkheden. De gyproc plaatser kan je scheidingswand ook voorzien van akoestische metal stud profielen waarbij de gyproc platen geen rechtstreekse overdracht van het geluid kunnen maken. Met een stootvaste gyproc scheidingswand kun je dan weer kiezen voor een duurzame en solide oplossing. Deze stootvaste gyproc platen worden ook veel geïnstalleerd in scholen, bedrijven, sportclubs en publieke plaatsen waar er veel beweging en activiteiten zijn. Een metal stud scheidingsmuur maakt gebruik van speciale gyproc schroeven die aangepast zijn aan de metalen gyproc profielen. Interesse in een gyproc scheidingsmuur met metal stud profielen? Contacteer hier gratis de vele erkende gyproc plaatsers rond Zuienkerke voor enkele offertes!

soorten gyproc

Soorten gyproc platen

Wil je een gyproc wand plaatsen, dan loont het de moeite om vooraf goed te bepalen aan welke voorwaarden jouw muur moet voldoen. Dienen je gyprocwerken louter om een functionele gyproc wand te plaatsen, dan zijn de standaard gipsplaten mogelijk al voldoende. Maar vaak hebben gyproc wanden bijkomstige eigenschappen waardoor ze meer comfort en veiligheid bieden. Zo bestaan er vele speciale gyproc platen in het aanbod van Saint Gobain, die je kunt laten integreren in jouw gyprocwerken. Meestal hebben deze gipsplaten ook een eigen kleur zodat je een mooi overzicht hebt over de verschillen. Voor vochtige ruimtes zoals kelders, keukens of badkamers kun je voor je gyproc wand groene waterwerende gyproc platen gebruiken. Deze gipsplaten zijn beschermd tegen vocht en schimmels en ze kunnen ook nog bijkomend behandeld worden. Zo kan er een waterafstotende coating op de gyproc platen aangebracht worden en/of kan er op deze gyproc platen betegeld worden. Wens je een goede akoestische isolatie dan kun je de blauwe soundblock gipsplaten kiezen. Brandwerende of vuurvaste gyproc platen kunnen dan weer interessant zijn voor je brandverzekering of voor een zolder met een schuine afwerking onder het dak. Kies je liever voor gyproc wanden die tegen een stootje kunnen, dan zijn de grijze stootbestendige gipsplaten of de stoot- en krasvaste gipsvezelplaten de beste keuze. Natuurlijk kun je de bestaande eigenschappen ook combineren door extra te isoleren of door gebruik te maken van een dubbele beplating voor je wand. De meest bekende gyproc platen van Saint Gobain zijn de DuraGyp, Aqueroc, Glasroc F, Gyproc RF, ThermoGyp en Habito platen. Naast deze Saint Gobain gipsplaten heb je ook nog verschillende andere merken zoals Acoustix, Semin, Promat of Knauf die meerdere functionele gipsplaten aanbieden. Wens je meer informatie over het gebruik van de juiste gyproc platen voor jouw scheidingswand? Contacteer hier enkele gediplomeerde gyproc plaatsers rond Zuienkerke voor offertes of adviezen!

Op zoek naar een gyproc plaatser uit je regio om een vrijblijvende offerte te maken voor je gyprocwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gyproc scheidingswand plaatsen: hoe gaat een gyproc plaatser te werk?

voorbereiding gyproc scheidingswand

Voorbereiding

Vooraleer de gyproc plaatser aan het werk gaat, zal hij met jou de uit te voeren gyprocwerken overlopen. Maak daarbij duidelijke afspraken wat betreft de afmetingen, materiaalsoorten, framedikte en de noodzakelijke eigenschappen waaraan je gyproc scheidingswanden, voorzetwanden of schuine wanden moeten voldoen. Een voorafgaandelijke prijsafspraak is ook altijd een pluspunt en het vermijdt later pijnlijke discussies. De gyproc plaatser zal dan beginnen met het op- en uittekenen van jouw scheidingswanden, voorzetwanden en/of schuine wanden. Met behulp van een laser of pasdarm zal hij dan de lijnen van het frame markeren met een smetkoord. Bij een scheidingswand zal de gyproc plaatser de verschillende randprofielen aanbrengen op de vloer en plafond. Bij een metalen frame zal hij hiervoor de metal stud profielen gebruiken, bij een houten frame zullen kwalitatieve draagbalken de basis vormen van je gyproc wand. Worden er akoestische, thermische of andere specifieke gyproc platen geplaatst, dan zal hij bij een metal stud frame, de juiste metal stud profielen plaatsen tegen de vloer en het plafond.

profielen gyproc scheidingswand aanbrengen

Profielen of metal studs aanbrengen

Na het aanbrengen van de randprofielen zal de professionele gyproc plaatser het metalen frame plaatsen. Bij een metal stud gyproc scheidingswanden zal de gyproc plaatser de tussenliggende dwarsprofielen bevestigen in de randprofielen van vloer en plafond en de metal studs vastklemmen. Bij een dubbel frame worden er metal stud profielen gebruikt met een gekoppelde stijl, of met een onafhankelijke stijl indien er gekozen wordt voor een optimale isolatie. Sowieso zal je ervaren gyproc plaatser er voor zorgen dat er een goede ondersteuning is voor jouw gipsplaten zodanig dat het snijwerk tot een minimum kan beperkt worden. Bij een houten frame zal de gyproc plaatser de wand verder voorzien van de dwarsbalken en ook hier zal hij, met minutieus berekend stijl- en regelwerk, jouw gyproc wand tot in de puntjes voorbereiden voor de afwerking later. Nadat het frame volledig is afgewerkt, kan je gyproc plaatser dan starten met het aanbrengen van de gyproc platen. Heb je vragen over het plaatsen van een metal stud of houten frame voor gyproc scheidingswanden, voorzetwanden of schuine wanden? Via offertesonline.be kun je gratis enkele gyproc plaatsers uit de regio Zuienkerke contacteren voor meer inlichtingen, adviezen of offertes!

gyproc wand plaatsen

Gyproc plaatsen

Nadat de verschillende draagprofielen zijn aangebracht, kan de gyproc plaatser beginnen met het bevestigen van de gyproc platen. Daarbij zal hij de eerste gipsplaten dwars op de bestaande profielen plaatsen en beginnen in een hoek van de kamer. De ervaren plaatser zal de gipsplaten zodanig aanbrengen dat elke plaat met zijn eindrand ondersteund wordt door een profiel. Ook wanneer er gyproc platen moeten versneden worden, zorgt hij ervoor dat ook deze kleinere gipsplaten van je muur goed ondersteund worden. Ook de eventuele voorziene isolatie van rockwool, geluidsisolatie, of een andere type isolatie, zal door de gyproc plaatser bevestigd worden tussen de gyproc profielen. Voor het plaatsen van de gyproc platen op een metalen frame zal de gyproc plaatser gebruik maken van de speciale schroeven en bijkomende afwerkingsprofielen. Bij een houten frame worden de gyproc platen geniet, genageld of vastgeschroefd. Wanneer de gyproc plaatser ook instaat voor de afwerking, dan zal hij de voegen van je gyproc platen voorzien van een zelfklevende of papieren voegband en de voegpasta aanbrengen over de voegband. De gyproc plaatser zal steeds het overtollige voegsel wegwerken en dit voegen herhalen nadat de vorige laag is opgedroogd tot de klus is geklaard. De laatste afwerkingslaag wordt dan met een pleisterspaan aangebracht waarna het geheel glad en egaal zal schuren en afwerken. Het resultaat van een goede afwerking resulteert in een spiegelgladde muur zonder oneffenheden. Bij alle afwerkingen, of het nu gaat om scheidingswanden, voorzetwanden of schuine wanden, wordt er tevens rekening gehouden met de leidingen, de aansluitingen, de akoestische eigenschappen of de plaatsing van een raam of deur. Voor adviezen en offertes kun je hier vrijblijvend enkele lokale gyproc plaatsers rond Zuienkerke contacteren!

Gemiddelde kosten bij het plaatsen van een gyproc scheidingswand in Zuienkerke

HOE WORDT DE PRIJS VOOR EEN GYPROC WAND BEPAALD?

Alle gyprocwerken, gaande van het plaatsen van voorzetwanden, scheidingswanden, plafonds of schuine wanden, kunnen relatief gemakkelijk worden uitgevoerd indien er geen bijkomende breekwerken of grote nivelleringswerken dienen uitgevoerd te worden. De prijzen voor een gyproc scheidingswand hangen grotendeels af van de eigenschappen. Een muur die bijvoorbeeld akoestisch of brandwerend moet zijn, zal meer kosten dan een gyproc scheidingswand met de standaard gipsplaten. Ook een stootbestendige gyproc scheidingswand of een dubbele beplating van je muur, heeft een iets hogere prijsklasse. Het voordeel van gyproc is dat het werk droog wordt uitgevoerd waardoor er geen extra wachttijden zijn. De klus kan dan ook snel geklaard zijn, zelfs wanneer er een deur of extra leidingen moeten voorzien worden in je gyproc scheidingswand. Voor alle gyproc materiaal blijft ook voor 2021 Saint Gobain gyproc de marktleider maar er bestaan ook andere merken de hoogwaardige gipsplaten aanbieden.

Vergelijk vooraf de prijzen bij de professionele gyproc plaatsers uit je regio rond Zuienkerke door enkele gratis prijsoffertes aan te vragen. Maak dan pas een keuze en kies de gyproc plaatser die jou de beste prijs/kwaliteit kan aanbieden.


Prijzen gyproc scheidingswand

Soort scheidingswand
Gemiddelde prijs
Plaatsen enkele gyproc scheidingswand
€ 40 - € 50 m²
Plaatsen dubbele gyproc scheidingswand
€ 45 - € 60 m²
Standaard gipsplaat scheidingswand
€ 5 - € 20
Waterwerende gipsplaat scheidingswand
€ 10 - € 25
Brandwerende gipsplaat scheidingswand
€ 15 - € 40
Akoestische gipsplaat scheidingswand
€ 20 - € 50
Luchtzuiverende gipsplaat scheidingswand
€ 15 - € 40
Stootvaste gipsplaat scheidingswand
€ 15 - € 50
Op zoek naar een gyproc plaatser uit Zuienkerke om de prijs voor je gyprocwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke gyproc plaatser in de regio Zuienkerke?

265 gyproc plaatsers rond Zuienkerke!

Vergelijk offertes voor uw Gyprocwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...