gyproc profielen laten plaatsen

Bereik tot 3208 gyproc plaatsers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw gyprocwerken

  U wilt gyproc profielen laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze gyprocwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare gyproc plaatser die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele gyproc plaatsers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele gyproc plaatsers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

3208
GYPROC PLAATSERS
10
Opdrachten
per maand
30
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor gyprocwerken in Vlaanderen

Soort gyprocwerken: Plaatsen Gyproc scheidingswand(en) , Plaatsen Gyproc plafond(s)

aantal m²: 30m²

Projectbeschrijving:

Ik had graag scheidingswanden met geluidswering om zo verschillende kamers te maken in 1 grote ruimte
Offerteaanvraag uit Brecht

Soort gyprocwerken: Plaatsen Gyproc isolatie

aantal m²: 50

Projectbeschrijving:

Wij zijn bezig met de renovatie van ons huis en zijn op zoek naar een stielman voor voorzetwanden met isolatie te zetten.
Offerteaanvraag uit Ieper

Vind een geschikte gyproc plaatser in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval gyproc plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw gyproc profielen wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw gyprocwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele gyproc plaatsers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Gyproc profielen plaatsen: uw gyproc profielen professioneel laten plaatsen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw gyproc profielen éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde gyproc plaatsers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van uw profielen snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele gyproc plaatsers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele gyproc plaatsers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor het plaatsen van gyproc profielen, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele gyproc plaatsers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven gyprocwerken.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde gyproc plaatsers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw gyproc profielen en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel gyproc plaatsers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw gyprocwerken zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de gyproc plaatsers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de gyprocwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte gyproc plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom uw gyproc profielen laten plaatsen door een vakman?

Iedereen die een klein beetje vertrouwd is met de bouwwereld heeft zeker al gyproc gebruikt of tegengekomen. De veelzijdige gyproc platen, met de bijhorende gyproc profielen, zijn dan ook enorm populair. Zo worden de gyproc platen onder meer gebruikt bij scheidingswanden, voorzetwanden, plafonds, schuine daken en zolders. De gipsplaten zijn flexibel, licht en makkelijk hanteerbaar en dankzij de vernuftige gyproc profielen, of metal stud profielen, kunnen er zowel eenvoudige als complexe constructies uitgevoerd worden. De keuze aan metal stud profielen is dan ook zeer divers en ruim. Naast de klassieke metal stud randprofielen en plaatdragende profielen zijn er nog de metal stud soundblock profielen, de metal stud hoekprofielen, de PlaGyp profielen, de veerregels of de versterkte metal stud profielen. Daarnaast bestaan er ook nog vele gyproc profielen ter ondersteuning van al deze metal stud varianten. Op die manier kan elke klus vakkundig aangepakt worden en kunt u uw gyproc platen overal zonder problemen integreren. Dankzij het grote aanbod aan vaste en verstelbare gyproc profielen kunnen alle hoeken, kantjes, randen en voegen naadloos weggewerkt worden. Maar het is niet aan iedereen gegeven om de juiste gyproc profielen te gebruiken bij de gyprocwerken waarvoor ze bedoeld zijn. De kunst bestaat erin om uw gyproc platen zodanig te plaatsen en af te werken dat u het verschil met een gladde bepleisterde muur of plafond niet kunt zien. Een perfecte afwerking van uw gyproc vraagt dus wel wat ervaring en vakkennis en soms is het raadzaam om een professionele gyproc plaatser onder de arm te nemen. Niet alleen op esthetisch vlak maar ook op het vlak van duurzaamheid maakt een professionele afwerking het verschil. Een ervaren gyproc plaatser weet welke gyproc profielen hij moet gebruiken om bijvoorbeeld soundblock of stootvaste gyproc platen te monteren. Ook bij het plaatsen van een vals plafond zal hij uw gyproc plafond snel en efficiënt aanbrengen door middel van de gyproc plagyp profielen. Een professionele gyproc plaatser laat niets aan het toeval over en hij geeft u topkwaliteit voor uw geld. Via offertesonline.be kunt u gratis contact opnemen met enkele regionale gyproc plaatsers uit uw omgeving voor vrijblijvende vergelijkende offertes!

Gyproc profielen: de verschillende soorten elementen

Als we spreken over gyproc profielen dan hebben we het over de metal stud profielen. Dit zijn voorgevormde profielen van thermisch verzinkt staal die toegepast worden in allerhande draag- en steunconstructies bij gyprocwerken. De gyproc profielen zijn snel monteerbaar en ze hebben zeer sterke en stabiele eigenschappen. Tegenwoordig heeft men deze gekende metal stud profielen een nieuwe naam gegeven en spreken we over het GypFrame systeem of over GypFrame profielen. Een logische naamsverandering want in feite worden alle gyprocwerken uitgevoerd via een frame tenzij men de gyproc platen rechtstreeks laat verlijmen op de muren. Toch zal het nog een hele tijd duren voor we de metal stud benaming mogen afschrijven. Iets wat goed ingeburgerd is, valt soms moeilijk te veranderen.

gyproc U-profiel

Gyproc profiel: metal stud MSH

Het GypFrame U-profiel, gekend als het metal stud MSH profiel, wordt zowel gebruikt voor muren als voor plafonds. Het U-profiel bestaat uit 3D thermisch verzinkt staal en het heeft een dikte van 0,6 mm. Dit gyproc profiel wordt gemonteerd als horizontaal vloer- en plafondprofiel bij gyproc voorzetwanden en scheidingswanden. Bij plafonds wordt het GypFrame U-profiel gebruikt als horizontaal randprofiel bij de vrijdragende metal stud plafonds. De metal stud MSH profielen vormen zo het kader waarin de GypFrame C-profielen of de metal stud MSV profielen worden bevestigd. Zo vormen ze het metal stud frame waarop de gipsplaten dan zullen bevestigd worden. Bij scheidingswanden kan dit gaan over een enkel metal stud frame of over een dubbel metal stud frame. De GypFrame U-profielen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen gaande van de GypFrame U45 tot de GypFrame U150. De lengte van deze gyproc profielen zijn standaard vier meter en de verschillen zitten dan ook in de vaste aangeboden breedtes.

gyproc C-profiel

Gyproc profiel: metal stud MSV

Het metal stud MSV profiel, onder de nieuwe benaming het GypFrame C-profiel, is een gyproc profiel dat net als het metal stud MSH profiel vervaardigd is uit 3D thermisch verzinkt staal met een dikte van 0,6 mm. Het C-vormig gyproc profiel wordt bij scheidingswanden en voorzetwanden gebruikt als verticaal profiel waarop de gyproc platen worden bevestigd. Bij vrijdragende metal stud plafonds zal het gyproc profiel dienen als plaatdragend profiel en wordt het bevestigd in de GypFrame U-profielen. Net zoals de metal stud MSH profielen zijn de metal stud MSV profielen verkrijgbaar in verschillende standaardbreedtes van 45 tot 150 mm maar zijn er meerdere lengtematen te verkrijgen. Naargelang de gewenste ondersteuning van uw gipsplaten kunt u meerdere C-profielen plaatsen. Bijvoorbeeld bij openbare gebouwen, burelen, scholen of sportclubs worden stootvaste gipsplaten gecombineerd met een verstevigd metal stud frame omdat de muren hier meer te lijden hebben dan in particuliere woningen.

acoustud gyproc profiel

Gyproc profiel: AcouStud

Voor een goede isolatie gebruikt u best de AcouStud gyproc profielen of metal stud MS dB profielen. Deze thermisch verzinkte AcouStud profielen worden ook wel sigma profielen genoemd. De AcouStud profielen worden gebruikt in combinatie met de metal stud MSH profielen en met de speciale blauwe geluidswerende gyproc soundblock platen. Daardoor wordt deze afgestemde combinatie ook een soundblock wandsysteem genoemd. Door het H-vormig profiel dat tevens handig is voor de doorvoer van uw kabels, wordt het geluid niet rechtstreeks overgedragen en wordt uw geluid gereduceerd. Daarnaast lenen de metal stud soundblock profielen zich ook uitstekend voor het toevoegen van ander geluidswerend isolatiemateriaal zoals glaswol of rockwool. Voor de hoeken bestaan er speciale inwendige en uitwendige AcouStud hoekprofielen. Met de metal stud dB Int hoekprofielen kunt u zeer gemakkelijk een perfecte binnenhoek van 90° creëren. Voor buitenhoeken kunt u op dezelfde manier gebruik maken van de metal stud dB Ext profielen.

plagyp

Gyproc PlaGyp

PlaGyp profielen zijn speciale gyproc profielen die ontworpen zijn voor plafonds met een rechtstreekse verankering op een bestaand plafond. Dit kan een houten, metalen of betonnen plafond zijn. Het gyproc plafond wordt hierbij, door middel van verstelbare plafondhangers, waterpas geregeld op uw bestaand plafond. Het PlaGyp systeem bestaat uit verschillende dragende en ondersteunende gyproc profielen van verzinkt staal. De plaatdragende U-profielen steunen op een waterpas geregeld kader van de L-vormige randprofielen maar ze dragen de plafondstructuur niet. Aan de hand van de randprofielen worden de plaatdragende profielen daarna waterpas geregeld door de verstelbare plafondhangers. De twee belangrijkste verstelbare plafondhangers zijn de veerklemplafondhangers, die met staaldraad stangen worden geregeld, of de universele plooibeugel plafondhangers. Naast deze verstelbare gyproc profielen zijn er ook nog niet regelbare plafond verbindingsprofielen en plafondhangers voor houten bovenstructuren. Het grote voordeel van het PlaGyp systeem is dat er grote ruimtes kunnen overspannen worden en dat het gewicht van uw gipsplaten rust op het bestaande plafond. Interesse in een PlaGyp plafond? Neem hier contact op met de professionele gyproc plaatsers uit uw regio voor vrijblijvende offertes.

cable stud

Gyproc profiel: cable stud

In moderne woningen of bij innovatieve verbeteringen waarbij een goede bereikbaarheid aan de elektrische installaties een must is, gebruikt men steeds vaker de cable stud profielen. Deze gyproc profielen bevinden zich achter een flexibele kabelgoot zodanig dat ze steeds bereikbaar zijn. Via een demonteerbare plint onder of tussen uw gyproc platen, kunt u steeds uw bijkomende domotica of elektrische verbeteringen aanbrengen zonder dat u hiervoor uw gipsplaten dient te verwijderen. De cable stud profielen zijn compatibel met de GypFrame U- en C-profielen en ze hebben een speciale dubbele kabeluitsparing. Zo kan u de bekabeling indien gewenst nog compartimenteren. De afneembare plinten kunnen verkregen worden in een kunststof, houten of natuursteen look. De gyproc profielen kunnen dienen voor alle kabelverkeer met betrekking tot uw stopcontacten, schakelaars, dataverkeer, thermostaat, luidsprekers of uw domotica netwerk. Vele E-installaties bij bedrijven, kantoren of overheden zijn reeds uitgerust met deze moderne kabelgoten die perfect geïntegreerd zijn in de nieuwe of bestaande gyproc wanden. Maar tegenwoordig treffen we deze moderne gyproc profielen ook vaak aan in nieuwe particuliere woningen. Neem contact op met uw regionale Gyproc plaatsers voor meer informatie!

corner bead

Gyproc profiel: Corner bead

Wanneer u bepaalde hoeken en randen wilt verstevigen, kunt u best de gyproc corner beads gebruiken. Deze gyproc profielen verstevigen uw buitenhoeken en ze hebben een gewafelde structuur van thermisch verzinkt staal. De gyproc corner beads hebben een strakke afwerking, ze zijn voorgevormd en ze zijn stootvast. Hierdoor bieden ze een goede bescherming en versteviging aan uw gipsplaten. De gewafelde flenzen zijn goed verwerkbaar en makkelijk te plaatsen op uw gyproc platen. De gyproc profielen zijn verkrijgbaar is een vaste lengte van drie meter en ze kunnen op maat versneden worden. Gyproc corner beads worden het vaakst toegepast bij deur- en raamkozijnen om het eventuele contact bij de opening op te vangen. Er bestaan ook zelfklevende geperforeerde Aqua beads die ook kunnen gebruikt worden in vochtige ruimtes. Het volstaat om deze gyproc hoekprofielen te bevochtigen met water waarna u ze op uw hoeken en randen kunt aanbrengen en aanduwen. Deze corner beads zijn gebruiksvriendelijk en ze bieden een nog betere bescherming aan dan de klassieke corner beads. Voor meer info: contacteer een professionele gyproc plaatser uit uw regio!

prolock inspectieluiken

Gyproc profiel: ProLock inspectieluiken

Soms is het handig dat u bepaalde nutsvoorzieningen, meterstanden en/of andere technische installaties nog kunt bereiken achter uw gyproc platen. Met een gyproc ProLock inspectieluik kunt u nagenoeg naadloos een metalen luik profiel monteren in uw bestaande gipsplaten. Een ProLock profiel bestaat uit een vast aluminium buitenframe en een uitneembaar binnenframe. De sluiting heeft een snaplock systeem met een bijkomende veiligheidskabel tegen het openvallen. De enkelvoudige ProLock gyproc profielen hebben een standaard gipsplaat afwerking maar geluidswerende, waterwerende of brandbestendige gyproc platen zijn ook toepasbaar op uw ProLock luiken. De gyproc profielen zijn in verschillende standaardafmetingen verkrijgbaar en ze kunnen ook voorzien worden van een vierkant slot, een vaste cilinder of een euro cilinder. De groene waterbestendige gyproc platen worden ook vaak gebruikt bij een ProLock inspectieluik onder een badkuip zodat u een regelmatig onderhoud van uw waterleidingen kunt laten uitvoeren zonder dat u moet breken. Voor verdere inlichtingen over ProLock profielen kunt u hier contact opnemen met onze regionale gyproc plaatsers uit uw buurt!

vertebra profielen

Gyproc profiel: Vertebra profielen

Voor gebogen gyproc wanden bestaan er speciale flexibele gyproc profielen. Men noemt deze flexibele U-vorm profielen Vertebra profielen en ze zijn in enkele standaard afmetingen te verkrijgen. De Vertebra profielen worden gebruikt als horizontale vloer- en plafondprofielen en ze zijn in beide richtingen plooibaar voor krommingen vanaf vijftig centimeter. De Vertebra profielen kunnen zonder problemen gecombineerd worden met de verticale metal stud MSV profielen (GypFrame C-profielen) en ze kunnen zowel bij gyproc scheidingswanden als bij gyproc voorzetwanden gebruikt worden. Het spreekt voor zich dat u deze flexibele gyproc profielen enkel kunt gebruiken in combinatie met gebogen gyproc platen en wanden. Vertebra profielen treft men vaak aan bij grote open ruimtes zoals lofts, showrooms of ruimtes die een bepaalde design uitstraling nastreven. Het plaatsen van gebogen gyproc platen vraagt wel enige ervaring en soms is het aangeraden om hiervoor een erkende regionale gyproc plaatser te contacteren.

Op zoek naar een gyproc plaatser uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw gyprocwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gyproc profielen: hoe gaat een gyproc plaatser te werk?

voorbereiding gyproc profielen plaatsen

Voorbereiding

Uw professionele gyproc plaatser zal eerst met u de gewenste gyprocwerken overlopen zodat er geen twijfels zijn over de afmetingen, materiaalsoorten, framediktes en de vereiste eigenschappen waaraan de gyprocwerken moeten voldoen. Een voorafgaandelijke prijsafspraak is ook altijd een pluspunt en het vermijdt pijnlijke discussies achteraf. De gyproc plaatser zal dan beginnen met het op- en uittekenen van uw uit te voeren gyprocwerken. Afhankelijk van uw gemaakte keuzes zal hij een frame uittekenen voor een voorzetwand, scheidingswand of voor een vrijdragend of niet-vrijdragend plafond. Met behulp van een laser of pasdarm zal hij dan de lijnen van het frame markeren met een smetkoord. Daarna zal de gyproc plaatser de randprofielen van het frame aanbrengen op uw vloer, muren en/of plafond. Bij de meeste gyprocwerken worden de randen geplaatst met de GypFrame U-profielen behalve bij een PlaGyp plafond, waar er L-profielen worden gebruikt, of bij een gebogen wand waar de gyproc plaatser Vertebra profielen zal gebruiken.

aanbrengen profielen

Aanbrengen plaatdragende metal stud profielen

Na het aanbrengen van de randprofielen zal de professionele gyproc plaatser het metalen frame plaatsen. Bij een metal stud gyproc frame zal de gyproc plaatser de tussenliggende GypFrame C-profielen als dwarsprofielen bevestigen in de randprofielen en de metal studs vastklemmen. Bij een dubbel frame worden er metal stud profielen gebruikt met een gekoppelde stijl of met een onafhankelijke stijl bij een keuze voor een optimale isolatie. Sowieso zal uw ervaren gyproc plaatser er voor zorgen dat er een goede ondersteuning is voor uw gipsplaten zodanig dat het snijwerk tot een minimum kan beperkt worden. Moet de gyproc wand tegen een stootje kunnen dan zal de gyproc plaatser het metal stud frame verstevigen voor een goede ondersteuning van de stootbestendige gipsplaten. Bij een PlaGyp plafond zal de gyproc plaatser de verstelbare of vaste plafondhangers aanbrengen en er voor zorgen dat de plaatdragende profielen waterpas hangen. Voor een goede verbinding van het framewerk kan de gyproc plaatser bijkomende gyproc verbindingsprofielen of kruisverbindingen gebruiken. Indien u heeft gekozen voor een soundblock wandsysteem dan worden er akoestische AcouStud profielen gebruikt in plaats van de GypFrame C-profielen. Nadat het frame volledig is afgewerkt, kan de gyproc plaatser dan starten met het aanbrengen van de gyproc platen. Heeft u vragen over het plaatsen van een metal stud of een PlaGyp frame voor uw gyprocwerken? Via offertesonline.be kunt u gratis enkele gyproc plaatsers contacteren voor meer inlichtingen, adviezen of offertes!

afwerkingsprofielen

Afwerkingsprofielen

Nadat de draagprofielen zijn aangebracht, kan uw gyproc plaatser beginnen met het bevestigen van de gyproc platen. Daarbij zal hij de eerste gipsplaten dwars op de profielen plaatsen en beginnen in een hoek van de kamer. De ervaren plaatser zal de gipsplaten zodanig aanbrengen dat elke plaat met zijn eindrand ondersteund wordt door een profiel. Ook wanneer er gyproc platen moeten versneden worden, zorgt hij ervoor dat ook deze kleinere gipsplaten goed ondersteund worden. Voor het plaatsen van de gyproc platen op een metalen frame zal uw gyproc plaatser gebruik maken van de speciale schroeven en bijkomende afwerkingsprofielen. Zo kan hij bepaalde hoeken en randen van uw raam- en deurkozijnen verstevigen met een corner bead of Aqua bead. Voor een betere demping van uw gyproc platen kan de gyproc plaatser ook veerregels plaatsen op de GypFrame C- profielen die de geluidstrillingen opvangen. Voor alle metal stud toepassingen zal uw professionele gyproc plaatser de gyproc profielen op maat verwerken. Hiervoor gebruikt hij een metal stud snijmachine en een metaalschaar. Dankzij de hoge graad van afwerking staat een professionele gyproc plaatser garant voor een kwalitatieve en duurzame afwerking. Voor adviezen en offertes kunt u hier vrijblijvend enkele lokale gyproc plaatsers uit uw regio contacteren!

Gemiddelde kosten bij het plaatsen van gyproc profielen

HOE WORDT DE PRIJS VOOR de plaatsing van gyproc profielen BEPAALD?

Wanneer u gyproc profielen laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw gyprocwerken, en anderzijds is er de arbeidskost van de gyproc plaatser(s) zelf.


Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele gyproc plaatsers uit uw regio. 


Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-70 per uur.

Prijzen gyproc profielen

Soort profiel
Gemiddelde prijs
GypFrame U-profiel
Vanaf € 5
GyprFrame C-profiel
Vanaf € 4
AcouStud profiel
Vanaf € 12
PlaGyp draagprofiel
Vanaf € 8
PlaGyp randprofiel
Vanaf € 8
PlaGyp kruisverbinder
Vanaf € 1
PlaGyp verbindingsstuk
Vanaf € 1
PlaGyp plooibeugel
Vanaf € 0,6
PlaGyp veerklemplafondhanger
Vanaf € 1,2
Veerregel
Vanaf € 7
Corner bead
Vanaf € 5
Vertebra plooibaar profiel
Vanaf € 20
Gyproc ProLock inspectieluik
Vanaf € 30
Op zoek naar een gyproc plaatser uit uw regio om de prijs voor uw gyprocwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke gyproc plaatser?

3208 gyproc plaatsers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Gyprocwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...