Gyproc plafond plaatsen - regio Boechout

Vergelijk 544 gyproc plaatsers rond Boechout.

 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het plaatsen van uw gyproc plafond

  U wilt een gyproc plafond laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze gyprocwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare gyproc plaatser die actief is in de regio Boechout, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele gyproc plaatsers uit Boechout verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele gyproc plaatsers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
2751
Gyproc plaatsers
aangesloten
89
Opdrachten
per maand
298
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor gyprocwerken regio Boechout

Soort gyprocwerken: Plaatsen Gyproc isolatie

Aantal m²: 45 m2

Projectbeschrijving:

Zolder afwerken en isoleren
Offerteaanvraag uit Kapellen

Soort gyprocwerken: Overige Gyprocwerken

Aantal m²: 4m²

Projectbeschrijving:

ingebouwde haard,met baksteen er boven,dit bovenste gedeelte met gyproc bekleden (zodat we dit kunnen schilderen)
Offerteaanvraag uit Bonheiden

Ervaringen van gebruikers

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be werkt samen met meer dan 90% van de professionele gyproc plaatsers uit de regio rond Boechout. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor gyprocwerken, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele gyproc plaatsers die gelegen zijn in de regio rond Boechout en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven gyprocwerken.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde gyproc plaatsers uit de regio rond Boechout. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw gyprocwerken en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel gyproc plaatsers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw gyprocwerken zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de gyproc plaatsers uit de regio rond Boechout. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de gyprocwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifiek gyproc plaatser in de regio Boechout?

Vind een geschikte gyproc plaatser in de buurt van Boechout

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval gyproc plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het plaatsen van uw gyproc plafond wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw gyprocwerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele gyproc plaatsers uit de regio Boechout. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Gyproc plafond plaatsen in Boechout: uw gyproc plafond professioneel laten plaatsen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw gyprocwerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde gyproc plaatsers uit de omgeving van Boechout u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van uw gyproc plafond snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele gyproc plaatsers uit de omgeving van Boechout... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte gyproc plaatser uit Boechout door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom een gyproc plafond laten plaatsen door een vakman?

Het gebruik van gyproc gipsplaten in een nieuwbouw of bestaande woning, wordt nog altijd beschouwd als een efficiënte en goedkope methode om uw wanden en plafonds mee te bekleden. Met het plaatsen van gyproc kunt u valse plafonds of wanden creëren waardoor uw woonruimte een nieuwe indeling en uitzicht verkrijgt. Maar in tegenstelling tot het plaatsen van een gyproc wand, vereist het plaatsen van een gyproc plafond wel een bepaalde behendigheid en stielkennis. Een goed geplaatst gyproc plafond is pas geslaagd wanneer het volledig egaal glad is en het overal tot in de puntjes is afgewerkt. De keuze voor de juiste gyproc platen en de juiste isolatie- en bevestigingsmaterialen zijn hierbij van groot belang. En kiest u voor een afgehangen gyproc plafond, een plagyp plafond of een vrijdragend gyproc plafond? Het ene gyproc systeem vraagt net iets meer vakkundigheid van de gyproc plaatser dan het andere systeem. Bij een gyproc plafond dat niet professioneel is afgewerkt, merkt men achteraf vaak kleine oneffenheden of scheurtjes in de verf. Een goede voorbereiding, plaatsing en afwerking van een gyproc plafond maakt hierbij echt wel het verschil. Een professionele ervaren gyproc plaatser bezit de nodige vaardigheden om uw gyproc plafond feilloos te plaatsen met een perfect afwerking. Wanneer u een gyproc plaatser onder de arm neemt, bespaart u veel moeite en tijd en bent u verzekerd van een mooi esthetisch plafond. Maar ook voor zolders met schuine daken of voor vochtige ruimtes, kan een erkende gyproc plaatser uw gyproc plafond professioneel installeren. Zo bestaan er bijvoorbeeld dikkere groene gipsplaten die vochtwerend zijn en die ideaal als gyproc plafond kunnen dienen in uw badkamer. Wenst u uw gyproc plafond bijkomend nog te voorzien van thermische isolatie of van een geluidswerende isolatie dan kan dit zonder problemen ingepast worden in uw gyproc plafond. Op die manier houdt u het warmteverlies beperkt en bespaart u op uw energiefactuur. Door uw gyproc plafond te laten plaatsen door een erkende gyproc plaatser, krijgt u waar voor uw geld. Snel, efficiënt en met garantie! Interesse om een gyproc plafond te plaatsen? Vraag hier vrijblijvend offertes en adviezen aan bij enkele van de gediplomeerde gyproc plaatsers uit Boechout! Ze zullen u graag van dienst zijn.

Plafond laten gyproc plaatseren

Mogelijke soorten gyrpoc plafonds

Afgehangen gyproc plafond

Afgehangen gyproc plafond

We spreken van een afgehangen gyproc plafond wanneer een plafond bevestigd wordt op de bovenliggende structuur. Dit kunnen houten keepers zijn, metalen balken of betonnen welfsels zijn. Afgehangen gyproc plafonds zijn zeer goed geschikt om grote ruimtes te overspannen en om schuine daken te bekleden. Tussen de afgehangen gyproc plafonds onderscheiden we twee soorten: het rechtstreeks geplaatste gyproc plafond en het plagyp gyproc plafond. Een rechtstreeks gyproc plafond wordt tegen de bovenconstructie bevestigd. Een belangrijke voorwaarde is wel dat het plafond reeds waterpas is zodat er voor de bevestiging van de gyproc platen geen extra metingen of aanpassingen hoeven te gebeuren. De gyproc platen worden rechtstreeks vastgemaakt aan de houten of metalen balken. Bij een betonnen plafond kan de gyproc plaatser eventueel eerst nog tussenlatten plaatsen voor een betere bevestiging en werkmethode. Meestal wordt er bij een rechtstreeks gyproc plafond geen isolatie toegevoegd of zit de isolatie reeds verwerkt tussen de bovenliggende balken. Een rechtstreeks aangebracht afgehangen gyproc plafond is zeer snel te plaatsen en af te werken. Voor meer informatie en offertes over een rechtstreeks geplaatst gyproc plafond, verwijzen we u graag door naar de erkende regionale gyproc plaatsers uit de omgeving van Boechout.

Plagyp gyproc plafond

Plagyp gyproc plafond

Naast het afgehangen gyproc plafond dat rechtstreeks op de bovenliggende structuur wordt bevestigd, hebben we met het plagyp gyproc plafond een afgehangen plafond dat niet rechtstreeks wordt bevestigd. Een plagyp gyproc plafond maakt gebruik van speciale metalen beugels en profielen. De metalen profielen worden door de beugels vastgezet op de bovenliggende structuur en volledig waterpas geregeld. Doordat de beugels vasthangen aan de draagstructuur, zullen de gyproc platen niet doorhangen en kan er dus een grote ruimte overspannen worden. Bij een plagyp gyproc plafond wordt er zo een hangend metalen frame gevormd waarop de gipsplaten nadien worden vastgezet. De voordelen van een plagyp gyproc plafond zijn dat u het gyproc plafond zo laag kunt laten plaatsen als u zelf wilt en dat u alle ruimte heeft om het gyproc plafond te isoleren met een thermische isolatie of een geluidsisolatie. Een plagyp gyproc plafond wordt meestal gebruikt wanneer de draagstructuur oneffen is of niet waterpas is. Vooral het regelen van de beugels, waardoor de profielen waterpas komen te hangen, vereist een bepaalde ervaring en vakkundigheid. In tegenstelling tot het rechtstreeks afgehangen gyproc plafond en het vrijdragend gyproc plafond met metal studs, is het bij een plagyp gyproc plafond aangeraden om een professionele plaatser in te huren. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend in contact komen met de lokale gyproc plaatsers in Boechout voor offertes of advies!

Vrijdragend gyproc plafond

Vrijdragend gyproc plafond

Indien het gyproc plafond niet aan een bovenliggende draagstructuur kan bevestigd worden, kan er een vrijdragend gyproc plafond geplaatst worden. Een vrijdragend gyproc plafond maakt gebruik van metal studs die steviger zijn dan de metal studs die gebruikt worden bij gyproc voorzetwanden. Bij een metal stud plafond wordt er een raamkader gemaakt dat op de gewenste hoogte wordt verankerd aan de muren. De gipsplaten worden daarna bevestigd aan de dwarsprofielen van het metal stud plafond zonder dat er een connectie met de bovenliggende draagstructuur noodzakelijk is. De voordelen van een vrijdragend gyproc plafond zijn de snelle plaatsing, de vrije keuze van de hoogte van het plafond en de goedkope prijs. Vooral wanneer de draagstructuur ontoereikend is, biedt een vrijdragend gyproc plafond een goede volwaardige oplossing. Het nadeel van het vrijdragend gyproc plafond is dat de overspanning niet te groot mag zijn omdat de gyproc platen kunnen gaan doorhangen. In sommige gevallen kan er toch een grotere overspanning verwezenlijkt worden indien het vrijdragend gyproc plafond kan ondersteund worden door enkele of meerdere draagbeugels. Voor meer inlichtingen over een vrijdragend gyproc plafond kunt u hier contact opnemen met de regionale gyproc plaatsers uit de buurt van Boechout. Ze zullen u voorzien van vrijblijvende offertes en adviezen!

Bent u op zoek naar een professionele gyproc plaatser in Boechout om een vrijblijvende offerte te maken voor uw gyprocwerken?
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gyproc plafond plaatsen: Hoe gaat een gyproc plaatser te werk?

Voorbereiding: gyproc plafond plaatsen

1. Voorbereiding

De eerste beoordeling die u samen met uw gyproc plaatser maakt, is om te kijken welk gyproc systeem u gaat gebruiken en welke soort gyproc platen hiervoor het best in aanmerking komen. Gaat het over een vals plafond, een schuin dak, een afgehangen gyproc plafond op een draagstructuur of over een vrijdragend gyproc plafond? Moet er een extra isolatie aangebracht worden of moeten de gyproc platen zelf isolerende eigenschappen bezitten? Is het een droge ruimte of eerder een vochtige ruimte zoals een badkamer of keuken? Wanneer al deze vragen beantwoord zijn, kan de professionele gyproc plaatser aan het werk. Zowel voor een vrijdragend gyproc plafond als voor een afgehangen gyproc plafond zal uw erkende plaatser eerst de hoogte aftekenen met een laser of pasdarm. Daarna zal hij de gemarkeerde punten verbinden met een smetkoord. Vervolgens worden de randprofielen verankerd op de muren. Wordt het gyproc plafond rechtstreeks geplaatst op de draagstructuur, dan zal de gyproc plaatser eerst alle nagels, schroeven of andere uitstekende objecten verwijderen. Eventueel brengt hij een houten of metalen frame rechtstreeks aan op de bovenliggende draagstructuur. Deze rechtstreekse plaatsing heeft alleen maar zin indien de draagstructuur zelf waterpas is!

Profielen of metal studs aanbrengen

2. Profielen of metal studs aanbrengen

Na het aanbrengen van de randprofielen zal de professionele gyproc plaatser het metalen frame plaatsen. Bij een vrijdragend gyproc plafond zal de plaatser de tussenliggende dwarsprofielen bevestigen in de randprofielen en de metal studs vastklemmen. Bij een groter plafond kan er eventueel nog een dragend profiel in de lengte worden bijgeplaatst of kunnen er draagstangen in ondersteuning worden bevestigd. Bij een afgehangen plagyp gyproc plafond zal de gyproc plaatser de hoogte van de beugels bepalen door middel van een koord. Deze plaatsing moet zeer nauwkeurig gebeuren want de beugels bepalen of uw plagyp gyproc plafond waterpas zal zijn. Indien alle beugels uitgemeten en verankerd zijn, worden de dragende profielen bevestigd. Doordat het gyproc plafond hangt aan de bovenconstructie, kunnen er bij deze werkwijze grotere ruimtes overspannen worden en zullen de gipsplaten niet kunnen doorhangen. Heeft u vragen over het plaatsen van de profielen of over het metal stud plafond? Via offertesonline.be kunt u gratis enkele gyproc plaatsers contacteren voor meer inlichtingen, adviezen of offertes!

Gyproc plaatsen

3. Gyproc plaatsen

Nadat de draagprofielen zijn aangebracht, kan uw gyproc plaatser beginnen met het bevestigen van de gyproc platen. Daarbij zal hij de eerste gipsplaten dwars op de profielen plaatsen en beginnen in een hoek van de kamer. De ervaren plaatser zal de gipsplaten zodanig aanbrengen dat elke plaat met zijn eindrand ondersteund wordt door een profiel. Ook wanneer er gyproc platen moeten versneden worden, zorgt hij ervoor dat ook deze kleinere gipsplaten goed ondersteund worden. Ook aan de uitsparingen voor verlichting en spots zal hij de nodige aandacht besteden. Indien de gyproc plaatser ook instaat voor de afwerking dan zal hij de voegen van uw gyproc platen voorzien van een zelfklevende of papieren voegband en de voegpasta aanbrengen over de voegband. De gyproc plaatser zal steeds het overtollige voegsel wegwerken en dit voegen herhalen nadat de vorige laag opgedroogd is. De laatste afwerkingslaag wordt dan met een pleisterspaan aangebracht waarna het geheel glad en egaal wordt afgewerkt. Het resultaat van een goede afwerking resulteert in een spiegelglad plafond zonder oneffenheden. Een professionele gyproc plaatser staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en uw gyproc plafond zal daar zeker de vruchten van plukken. Voor adviezen en offertes kunt u hier vrijblijvend enkele lokale gyproc plaatsers uit de regio Boechout contacteren!

Bent u op zoek naar een professionele gyproc plaatser in Boechout om een vrijblijvende offerte te maken voor uw gyprocwerken?
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gyproc met isolatie plaatsen

Naast de gewone isolatiematerialen die u kunt gebruiken voor uw gyproc plafonds, kunt u er bijkomend voor opteren om gebruik te maken van gyproc met isolatie. Er bestaan speciale gyproc platen met thermische en/of akoestische isolerende eigenschappen. De gipsplaten zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen waarbij de dikte en de isolatiewaarde van de bekleding een rol speelt. De bekleding wordt als isolatiemateriaal gelijmd op de gyproc platen en ze kunnen EPS, XPS of PIR elementen bevatten al naargelang de toepassingen. Op die manier kunnen de gyproc platen brandwerende, thermische, waterwerende en/of akoestische toevoegingen bevatten. De aangebrachte isolatielaag wordt steeds gericht naar bedoelde ruimte waarbij de gipsplaten, net zoals de gewone gyproc platen, kunnen geplamuurd en afgewerkt worden. Voor meer informatie over gyproc platen met isolatie kunt u hier vrijblijvend onze professionele gyproc plaatsers uit Boechout contacteren!

Gyproc met isolatie plaatsen

Gemiddelde kosten bij het plaatsen van een gyproc plafond

Hoe wordt de prijs voor gyproc plafond plaatsen bepaald?

Wanneer u een gyproc plafond laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw gyprocwerken, en anderzijds is er de arbeidskost van de gyproc plaatser(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele gyproc plaatsers uit de regio Boechout.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-70 per uur.

Prijzen gyproc plafond

Soort gyprocwerken
Gemiddelde prijs
Afgehangen plafond (incl. plaatsing)
€ 40 - € 60 per m²
Plagyp plafond (incl. plaatsing)
€ 55 - € 70 per m²
Vrijdragend plafond (incl. plaatsing)
€ 50 - € 70 per m²
Standaard gipsplaat
€ 5 - € 20
Waterwerende gipsplaat
€ 10 - € 25
Brandwerende gipsplaat
€ 10 - € 40
Akoestische gipsplaat
€ 15 - € 50
Bent u op zoek naar een professionele gyproc plaatser in Boechout om de prijs voor uw gyprocwerken te ontdekken?
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
544 gyproc plaatsers rond Boechout!

Vind de beste offerte voor uw Gyprocwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...