De beste offerte voor uw alarmsysteem

Bereik tot 606 alarminstallateurs in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw alarmsysteem

  U wilt een alarmsysteem laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw alarminstallatie? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare installateur die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele alarminstallateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
606
Alarminstallateurs
6
Opdrachten
per maand
6
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor alarmsystemen in Vlaanderen

Soort alarmsysteem: Inbraakbeveiliging

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Een inbraakalarm voor de deuren met eventuele uitbreiding op garagepoort.
Contact via e-mail.
Arrow
Offerteaanvraag uit Hoegaarden

Soort alarmsysteem: Inbraakbeveiliging , Brandbeveiliging , Camerabewaking

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

Koppeling met Niko Home Control
Arrow
Offerteaanvraag uit Wuustwezel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vakmensen in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval alarminstallateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw alarmsysteem wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw alarmsysteem garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Alarmsystemen: uw alarm professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw alarmsysteem éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw alarmsysteem snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele installateurs uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom een alarmsysteem laten installeren?

Het inbraakniveau in België scheert al jaren hoge toppen in de criminaliteitscijfers. Inbraken zijn gemeengoed geworden in ons normbesef en dit is niet zo moeilijk te begrijpen als u weet dat er om de zeven minuten wel ergens in België wordt ingebroken. Gelukkig beginnen mensen ook meer en meer in te zien dat een goed alarmsysteem noodzakelijk en onontbeerlijk wordt. Vraag het maar aan de mensen die al het slachtoffer werden van één of meerdere inbraken. Vaak verloren ze geld, juwelen en kostbare bezittingen of werden er erfstukken en emotionele herinneringen ontvreemd. Het mag dan ook niet verwonderen dat deze slachtoffers de eersten waren om de beveiliging van hun woning aan te pakken door een uitgebreid alarmsysteem. Een goed geïnstalleerd alarmsysteem houdt de inbrekers buiten en beschermt uw woning tegen indringing en vandalisme. De huidige alarmsystemen bieden dan ook een zeer ruim gamma aan van hoogstaande technologische alarminstallaties. Camerabewaking, IP camera’s, bewegingsmelders, toegangscontroles, buitensirenes, bewakingscamera’s met opnames, beveiliging door cilinder- en veiligheidssloten, brandbeveiliging, connecties met de alarmcentrale, geïntegreerde domotica alarmsystemen of een parlo-videofonie systeem, de mogelijkheden voor een afdoende alarminstallatie zijn legio! De onderzoekscijfers naar inbraakpreventie en inbraakbeveiliging bewijzen dat een zichtbaar alarmsysteem de inbrekers afschrikt en hun pogingen met tachtig procent reduceert. Waarom zou u dan het noodlot tarten? Een alarminstallatie hoeft heus niet duur te zijn om efficiënt te zijn en naargelang uw wensen zal de alarminstallateur u een afgemeten alarmsysteem kunnen aanbieden. Ook bijkomende opties zoals veiligheidsrolluiken of een deur- en raambeveiliging behoren tot de mogelijkheden. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend enkele alarminstallateurs uit uw regio of omgeving contacteren voor adviezen, offertes of informatie. Ze zullen u graag verder helpen!

Mogelijke soorten alarmsystemen

Alarmsysteem: inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Een inbraakbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers worden ontdekt of geweerd wanneer ze uw woning willen binnendringen. Enerzijds kan dit met alarmdetectoren die worden bevestigd aan uw ramen en deuren of u kunt anderzijds ook een inbraakbeveiliging laten installeren met bewegingsmelders en bewakingscamera’s. Ook de combinatie van beide systemen is mogelijk waardoor u de doeltreffendheid van uw alarmsysteem aanzienlijk verhoogd. Maar een goede inbraakbeveiliging zorgt er ook voor dat de inbrekers het niet gemakkelijk hebben om in te breken. Door het plaatsen van stevige inbraakwerende of gewapende deuren, met een beveiligd cilinderslot en inbraakwerende ramen houdt u de inbrekers langer bezig dan hen lief is. Vergeet hierbij zeker niet om de andere toegangen zoals uw garagepoort of uw keldergaten mee in de inbraakbeveiliging op te nemen. De bewakingscamera’s, bewegingsmelders en inbraakdetectoren voor een inbraakbeveiliging kunnen door de alarminstallateur zowel met bedrading als draadloos geplaatst worden. Een basispakket voor inbraakbeveiliging heeft meestal een centraal bedieningspaneel waarbij de deuren en ramen voorzien worden van contactsensoren. Ook een sirene wordt soms al opgenomen in het basispakket. Het systeem werkt met een digitaal klavier aan de deur(en) waarmee u het alarmsysteem kunt op- en afzetten. Bij een meer uitgebreide inbraakbeveiliging kunnen er bewegingsmelders, rookdetectors, raammagneten, IP camera’s en een aansluiting bij een alarmcentrale aan toegevoegd worden. Voor alle mogelijke toepassingen op het vlak van inbraakbeveiliging kunt u hier vrijblijvend onze ervaren alarminstallateurs contacteren voor meer informatie, adviezen en prijzen!

Meer info over inbraakbeveiliging
Alarmsysteem: camerabewaking

Camerabewaking

Met een camerabewaking kunt u vele kanten op en afhankelijk van de doelstelling kan dat uiteenlopen van één enkele beveiligingscamera tot een uitgebreid alarmsysteem met meerdere bewakingscamera’s, IP camera’s, bewegingscamera’s, bullet beveiligingscamera’s of dome beveiligingscamera’s. Het gamma van camerabewaking is dan ook heel divers. Wenst u alleen maar een beveiligingscamera voor uw voordeur, de geliefkoosde toegang van inbrekers, dan volstaat een losse analoge of HD bewakingscamera. Een analoge bewakingscamera is minder scherp dan de HD bewakingscamera waarvan de beeldkwaliteit en de helderheid veel beter is. Bij een camerabewaking met meerdere beveiligingscamera’s wordt er meestal gekozen voor HD beveiligingscamera’s of voor IP camera’s. Deze beveiligingscamera’s kunnen door de installateur vast geplaatst worden of als bestuurbare bewakingscamera worden gemonteerd. Het voordeel van een bestuurde bewakingscamera is dat u deze camera kunt laten draaien door uw smartphone zodat u tijdens uw afwezigheid de beveiligingscamera vanaf afstand kunt bedienen. Ook in- of uitzoomen behoort tot de opties waardoor u de mogelijkheid heeft om op bepaalde plaatsen in te zoomen. U kunt uw camerabewaking ook opnemen op een recorder of server en de beelden rechtstreeks bekijken op de bewakingsmonitor(s). En heeft u een wifi verbinding dan kan dat ook vanop afstand. Er zijn dus talrijke mogelijkheden om een efficiënte en doeltreffende camerabewaking uit te baten en uw woning zo met een goede beveiliging te vrijwaren van ongewenste bezoekers. Wenst u meer te weten over camerabewaking en de prijzen van de verschillende soorten camerabewaking? Neem hier gratis contact op met onze regionale alarminstallateurs voor enkele offertes zodat u de prijzen van de camerasystemen met elkaar kunt vergelijken!

Meer info over camerabewaking
Alarmsysteem: dome of bullet camera

Dome of bullet camera?

Voor uw camerabewaking kunt u kiezen tussen vaste of bestuurbare beveiligingscamera’s en tussen een dome bewakingscamera of een bullet bewakingscamera. Een bullet camera is een gerichte bewakingscamera die duidelijk zichtbaar is. Bovendien kunnen de meeste bullet bewakingscamera’s gemakkelijk verdraaid worden van richting. Een camerabewaking met bullet camera’s levert duidelijke en heldere beelden op en door de gerichte stand van deze bewakingscamera schrikt hij de inbrekers af. Een dome beveiligingscamera wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt bij camerabewaking en de dome camera is vooral te herkennen aan de glazen verdonkerde bol die rond de lens zit van de beveiligingscamera. Omdat u op deze manier niet kunt zien naar waar de bewakingscamera gericht staat lijkt dit wel een allround camera te zijn. Feit is dat een dome camera niet geliefd is bij inbrekers omdat deze camera visueel door hen niet te ontwijken valt. Dome beveiligingscamera’s zijn vooral nuttig binnen de woning omdat ze gemakkelijk aan het plafond kunnen bevestigd worden en ze esthetischer overkomen. Een dome bewakingscamera is als buitencamera niet altijd waterproof en camera kan aangeslagen worden door vuil en stof. Anderzijds is de dome beveiligingscamera wel beter bestand tegen vandalisme dan een bullet camera. Voor meer informatie over een camerabewaking met dome camera’s of bullet camera’s verwijzen we u graag door naar onze professionele installateurs uit uw regio!

Meer info over beveiligingscamera's
Alarmsysteem: IP camera

IP camera

Een IP camera is een beveiligingscamera die is aangesloten op het internet of het thuisnetwerk. Een camerabewaking kan gebruik maken van meerdere IP camera’s die modulair werken in een camerasysteem en die naast elkaar kunnen bekeken worden op een monitor. IP camera’s zijn altijd HD beveiligingscamera’s en het kunnen zowel dome, bullet, buiten of binnen camera’s zijn. Een alarmsysteem met IP camera’s heeft dus altijd een totaal overzicht over de verschillende bewakingscamera’s en ook wanneer u niet thuis bent, kunt u uw IP camera’s volgen op uw smartphone of op een ander apparaat met een internetverbinding. IP camera’s kunnen geïnstalleerd worden met een bekabeling of als draadloze camera’s. Met bekabelde IP camera’s heeft u altijd een perfecte verbinding maar het brengt wel enig breekwerk met zich mee om de bedrading van de IP camera’s in de muren aan te brengen. Draadloze IP camera’s zijn iets duurder maar daartegenover staat dat er geen breekwerken voor het camerasysteem moeten verricht worden. Nadeel van draadloze IP camera’s is dat er soms storingen zitten op de verbindingen. In combinatie met andere alarmsystemen, toegangscontroles of beveiligingen bieden IP camera’s een uitstekende camerabewaking voor uw ganse woning. Doordat de IP camera’s doorgaans ook bestuurbaar zijn, bieden deze beveiligingscamera’s een zeer grote dekking aan binnen uw eigendom. Interesse in IP camera’s en hun mogelijkheden? Vraag hier vrijblijvende om meer inlichtingen of prijzen bij de erkende lokale alarminstallateurs uit uw omgeving!

Alarmsysteem: nachtzichtcamera

Nachtzichtcamera

Een goede bewakingscamera met HD beelden is fantastisch maar wanneer hij geen ingebouwde nachtzichtoptie heeft, zult u ’s nachts weinig nut hebben aan uw bewakingscamera. Met een goede HD IP camera, die voorzien is van nachtzicht, kunt u alle bewegingen in de duisternis vastleggen. Tegenwoordig bestaan er hoogwaardige starlight nachtzichtcamera’s met lichtversterking die aan het kleinste beetje lichtinval genoeg hebben om ook ’s nachts scherpe kleurbeelden te kunnen maken. Deze nachtzichtcamera’s leveren op die manier al hoogwaardige beelden af bij een minimale lichtinval van 0,005 Lux. Is er helemaal geen lichtinval dan zal de ingebouwde nachtzichtcamera infrarood beelden maken. Ook op het vlak van infrarood warmtebeelden zijn de huidige beveiligingscamera’s zeer goed geëvolueerd en kunnen ze scherpe beelden weergeven. Nachtzichtcamera’s, met of zonder de starlight technologie, kunnen ook gecombineerd gebruikt worden met bewegingsdetectoren zodat er altijd ondersteunend licht aanwezig is. Goede nachtzichtcamera’s kunnen dus onder alle omstandigheden met weinig of geen licht hoge kwaliteitsbeelden maken zelfs wanneer er mist is. Bij een goed alarmsysteem zijn nachtzichtcamera’s dan ook onontbeerlijk indien u een sluitende camerabewaking wenst voor uw woning. Voor meer informatie over IP camera’s met nachtzicht kunt u hier contact opnemen met onze gespecialiseerde alarminstallateurs uit uw regio!

Alarmsysteem: draadloze camera’s

Draadloze camera’s

Bij een alarmsysteem met beveiligingscamera’s of bewakingscamera’s kunt u kiezen voor een analoge camerabewaking met een bekabeling of voor een camerabewaking met draadloze camera’s. Wenst u geen breekwerken uit te voeren dan bieden de draadloze camera’s de beste oplossing. In tegenstelling tot vroeger bieden de huidige draadloze camera’s zeer goede beelden en overtreffen ze de gewone analoge camera’s die geen HD aanbieden. Maar we raden u toch aan om u goed te laten informeren door enkele erkende installateurs van alarmsystemen want er bestaan vele verschillen in de kwaliteit van draadloze camera’s. U kiest dan ook bij een draadloze camera best voor een zeer goede digitale IP camera of voor een degelijke HD-SDI camera. Draadloze camera’s kunt u ook gebruiken in een hybride alarmsysteem waarbij u uw bekabelde camerabewaking combineert met draadloze camera’s. Het nadeel van draadloze camera’s is dat de batterijen op tijd moet vervangen en dat er altijd een gevaar is dat de Wifi verbinding verstoord wordt of wegvalt. U kunt dit vermijden door IP camera’s te gebruiken met een LAN adapter waardoor er een veel betere verbinding is dan met Wifi. Zoals bij elk product zijn de beste draadloze camera’s niet goedkoop en vertaalt de hogere kwaliteit zich in het prijskaartje. Maar een betrouwbare en gesofisticeerde camerabewaking geeft u waar voor zijn geld en u zult niet bedrogen uitkomen. Voor alle informatie over draadloze camera’s voor uw alarmsystemen kunt u hier vrijblijvend terecht bij enkele professionele alarminstallateurs uit uw regio!

Alarmsysteem: bewegingsmelders

Bewegingsmelders

Vele alarmsystemen maken gebruik van bewegingsmelders. Een bewegingsmelder zal een signaal geven wanneer er een beweging in uw woning, garage of tuin wordt gedetecteerd. De signalen van de bewegingsmelder kunnen verschillend of gecombineerd zijn. Zo kunnen de bewegingsmelders van uw alarmsysteem bij een beweging een sirene doen afgaan en/of een zwaailicht aan uw woning activeren. Maar een bewegingsmelder kan ook een stil signaal doorzenden naar uw mobiel nummer of naar de alarmcentrale van een bewakingsfirma of de politie. Vaak worden bewegingsmelders gebruikt bij bedrijven, kantoren of magazijnen als alarmsysteem na de werkuren maar bewegingsmelders kunnen evengoed particulier gebruikt worden. Een beveiliging met een slimme bewegingscamera kan zelfs zo ingesteld worden dat het alarm niet zal afgaan wanneer uw huisdieren passeren. Bewegingsmelders worden geactiveerd door een alarmsysteem met een code. Naast de beveiliging met bewegingsmelders die een alarmsignaal doorsturen, zijn er ook nog goedkopere bewegingsmelders die alleen maar licht geven wanneer er een beweging is. Deze bewegingsmelders worden voornamelijk gebruikt rondom de woning om inbrekers af te schrikken en ze bieden een extra beveiliging bovenop uw camerabewaking of uw alarminstallatie. Wenst u meer inlichtingen over de verschillende soorten bewegingsmelders en hun prijzen? Neem dan contact op met onze lokale alarmsystemen installateurs uit uw omgeving! Ze zullen u graag helpen!

Meer info over alarminstallaties
Alarmsysteem: toegangscontrole

Toegangscontrole

Een toegangscontrole omvat vele aspecten die deel uitmaken van een goede alarminstallatie. Zo kunnen bewakingscamera’s, magneetcontacten, videofoons, bewegingsmelders, badgelezers of een nummerplaatherkenning deel uitmaken van een toegangscontrole. Naast de gewone beveiliging waarschuwt, detecteert, signaleert of inventariseert een systeem voor toegangscontrole iedereen die toegang verkrijgt. Een bedrijf kan zijn werknemers bijvoorbeeld toelaten met persoonlijke magneetbadges, met een code of door middel van een biometrische herkenning en zo de buitenstaanders of bezoekers de toegang ontzeggen. De toegangscontrole kan ook gemonitord worden vanop afstand met een parlo-videofonie systeem, met slagbomen of met automatische poorten. Voor beveiligde zones met een hoge veiligheidsgraad kunnen gepersonaliseerde irisscans of vingerprints door de alarminstallateur bijkomend worden aangebracht voor een sluitende beveiliging. Verder kunnen deuren en ramen beveiligd worden met magneetcontacten die een alarm geven indien ze geopend worden. Door gebruik te maken van glasbreukdetectors met een alarmsignaal, ontneemt u de inbreker ook alle kansen om andere alarmsystemen te omzeilen. Een goede toegangscontrole, gecombineerd met een hoogwaardige camerabewaking van HD IP camera’s, zorgt ervoor dat de beveiliging van uw woning, bedrijf of eigendom optimaal gewaarborgd wordt. U kunt hier gratis contact opnemen met de regionale alarminstallateurs uit uw buurt voor informatie en offertes!

Alarmsysteem: alarmcentrale

Alarmcentrale

Afhankelijk van uw alarmsysteem en uw toegangscontrole, kunt u uw inbraakbeveiliging koppelen aan een centraal bedieningspaneel waaraan alle onderdelen van uw alarmsysteem gekoppeld zijn. Op die manier kunt u uw uitgebreid alarmsysteem in verbinding stellen met een alarmcentrale die automatisch zal verwittigd worden wanneer één of meerdere alarmen afgaan. Een alarmcentrale kan beheerd worden door een veiligheidsfirma maar u kunt ook een rechtstreekse verbinding vragen met de alarmcentrale van de politie. Verbindingen met een alarmcentrale kunnen zowel over de vaste telefoon, over het internet of via de GSM gemaakt worden. Via de communicatiewijzer van uw centraal bedieningspaneel stelt u, of uw alarminstallateur, de nummers in die verwittigd dienen te worden in geval van een alarmmelding. Naargelang de afspraken zal de alarmcentrale bij een alarm met u contact opnemen of iemand ter controle langs sturen. Bij een rechtstreekse aansluiting bij de alarmcentrale van de politie zal er een politie patrouille langskomen om te kijken of alles in orde is. De meeste meldingen in de alarmcentrales zijn dikwijls loos alarm door een foutieve handeling in het alarmsysteem of door onachtzaamheid. Misbruiken van politie alarmcentrales kunnen leiden tot boetes en uitsluiting. Een alarmcentrale geeft dan ook maar een meerwaarde indien u uw alarminstallatie ter harte neemt en u het alarmsysteem ten volle benut. Op die manier kunt u rekenen op een betrouwbare toegangscontrole en inbraakbeveiliging. Voor al de mogelijkheden van een alarmcentrale kunt u vrijblijvend onze alarminstallateurs contacteren voor offertes, adviezen en verdere informatie!

Alarmsysteem: beveiligingssloten

Beveiligingssloten

Goede deuren en ramen moeten niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ze moeten ook vooral veilig, solide en robuust zijn, zonder aan elegantie in te boeten. Een voordeur vormt het slot op uw woning en nog steeds worden de meeste inbraken gepleegd langs de voordeur of de achterdeur. Vandaar dat een goed en betrouwbaar cilinderslot al vele inbrekers zal ontmoedigen. Buitendeuren worden dan ook standaard voorzien van een veiligheidsbeslag om het cilinderslot te beschermen. Maar u kunt de beveiliging van uw voordeur ook verder opwaarderen door een antikerntrek beveiligingsslot in de deur te plaatsen of door de deur te voorzien van een uniek beveiligd cilinderslot. Met dit gecertificeerd beveiligd cilinderslot wordt u voordeur beveiligd tegen antikerntrek, lockpicking, sleutelbreuk of andere minder goed bedoelde manipulaties. Beveiligingssloten met een veiligheidscilinder, veiligheidsbeslag of een driepuntslot vormen een wezenlijk onderdeel van een goede inbraakbeveiliging. Ook uw ramen verdienen hierbij de nodige aandacht en u kunt ze inbraakveiliger maken door ze te voorzien van vergrendelbare raamkrukken, bijzetsloten, raamblokken of paddenstoelnokken. Door uw deuren en ramen te voorzien van anti-inbraak beveiligingssloten voorkomt u dat inbrekers een gemakkelijke toegang hebben tot uw woning. Voor offertes en adviezen over beveiligingssloten verwijzen we u graag door naar onze gediplomeerde installateurs uit uw regio!

Alarmsysteem: brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Naast de bewegingsmelders of bewegingsdetectoren kunt u uw alarmsysteem ook voorzien van een geïntegreerde koolmonoxide- en rookdetectors. Door de toevoeging van deze veiligheidsdetectors zorgt uw alarmsysteem niet alleen voor een goede inbraakbeveiliging maar ook voor een goede brandbeveiliging. Op die manier slaat u met uw alarminstallatie twee vliegen in één klap. U kunt bovendien de rookmelders van uw brandbeveiliging ook koppelen aan uw camerabewaking. Op die manier kunnen de beveiligingscamera’s de beelden van de rookmeldingsplaats registreren en ze opnemen of doorsturen naar de alarmcentrale. Een brandbeveiliging met branddetectie spoort een beginnende brand snel op zodat er adequaat en spoedig kan worden opgetreden. Ook voor bedrijven die een verplichte brandbeveiliging moeten hebben, zijn er vele professionele branddetectiesystemen die beheerd kunnen worden in de algemene alarminstallatie. Door de hoog technologische koolmonoxide- en branddetectors kunnen CO-vergiftigingen en branden efficiënt worden voorkomen voor het te laat is. Een brandbeveiliging kan zowel bekabeld of draadloos door de alarminstallateur geplaatst worden. U kunt via offertesonline.be vrijblijvend uw regionale installateurs contacteren voor offertes of bijkomende informatie!

Meer info over brandbeveiliging
Op zoek naar een professionele installateur uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw alarmsysteem?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een alarmsysteem?

Hoe wordt de prijs voor alarmsystemen bepaald?

Wanneer u uw alarmsysteem laat installeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw alarmsysteem, en anderzijds is er de arbeidskost van de installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele alarminstallateurs uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Alarmsystemen

Type alarmsysteem
Gemiddelde prijs
Basis alarmsysteem (bekabeld)
van € 800 tot € 1200
Basis alarmsysteem (draadloos)
van € 600 tot € 1000
Uitgebreid alarmsysteem (bekabeld)
van € 1200 tot € 1700
Uitgebreid alarmsysteem (draadloos)
van € 800 tot € 1400
Analoge bewakingscamera
van € 50 tot € 100
Analoge bewakingscamera HD
van € 75 tot € 200
Bullet camera
van € 40 tot € 250
Dome camera
van € 40 tot € 200
IP camera
van € 100 tot € 1000
Nachtzichtcamera
van € 40 tot € 600
Bewegingsmelder
van € 30 tot € 200
Rookmelder
van € 40 tot € 100
Op zoek naar een professionele installateur uit uw regio om de prijs voor uw alarmsysteem te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
606 installateurs in uw regio!