beveiligingscamera

Bereik tot 584 alarminstallateurs in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw beveiligingscamera

  U wilt beveiligingscamera's laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw alarminstallatie? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare installateur die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele alarminstallateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

584
ALARMINSTALLATEURS
16
Opdrachten
per maand
15
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor alarmsystemen in Vlaanderen

Soort alarmsysteem: Camerabewaking

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Ja, bekabeling reeds aanwezig

Projectbeschrijving:

Ik wens een camera te laten plaatsen aan voordeur die beelden op opneemt bij beweging aan voordeur en deze opslaat op recorder
Offerteaanvraag uit St-Lambrechts-Woluwe

Soort alarmsysteem: Inbraakbeveiliging , Brandbeveiliging , Camerabewaking , Parlofonie / Videofonie

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Nee, dient nog te worden gelegd

Projectbeschrijving:

alarm, camerabewaking videofonie voor nieuwbouw (ruwbouwwerken reeds gestart). plaatsing bekabeling zal kunnen vanaf 09/2022.
Offerteaanvraag uit Galmaarden

Vind een geschikte installateur in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval alarminstallateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw beveiligingscamera wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw beveiligingscamera garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Uw beveiligingscamera professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw beveiligingscamera's éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw alarmsysteem snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele installateurs uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele installateurs in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw beveiligingscamera, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het door u beschreven alarmsysteem.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde installateurs uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw beveiligingscamera en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel intstallateurs interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw alarmsysteem zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van het alarmsysteem ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een beveiligingscamera?

Camera’s zijn niet meer weg te denken in onze snel ontwikkelende samenleving en dit heeft veel te maken met het onveiligheidsgevoel en de toegenomen criminaliteit. Tegenwoordig treffen we dan ook overal beveiligingscamera’s aan zowel bij de particuliere woningen, bij bedrijven of in het straatbeeld. De huidige generatie beveiligingscamera’s is ook sterk geëvolueerd en het gamma aan gesofisticeerde bewegingscamera’s, IP camera’s, bullet camera’s, dome camera’s, infrarood camera’s of HD camera’s is zeer ruim en gevarieerd. De aanwezigheid van een beveiligingscamera schrikt inbrekers, vandalen en criminelen af omdat ze niet willen vastgelegd worden op de camerabeelden. Daarom dat vele woningen en bedrijven met een zichtbare buiten camerabewaking door deze misdadigers vaak vermeden worden. Het loont dus om beveiligingscamera’s te voorzien indien u deze ongenodigde gasten niet over de vloer wilt krijgen. De prijs die u hierbij aan uw beveiligingscamera’s wilt besteden, bepaalt uzelf. Een enkele analoge beveiligingscamera kunt uw reeds voor minder dan honderd euro vinden. Deze analoge beveiligingscamera is iets minder scherp dan een HD bewakingscamera of een camerabewaking met IP camera’s maar toch voldoende om eventuele inbrekers af te schrikken. Indien het wat meer mag kosten dan kunt u gaan voor geïntegreerde beveiligingscamera’s die u kunt aansluiten op uw alarminstallatie en waarbij u met vaste of beweegbare HD camera’s, IP camera’s of mini camera’s de beveiliging van uw woning kunt optimaliseren. Ook kunt u de camerabeelden opnemen en ze rechtstreeks bekijken via een monitor die al de beelden van uw beveiligingscamera’s weergeeft. U kunt uw beveiligingscamera’s ook vanaf afstand bedienen en bekijken via uw smartphone of tablet waardoor u de beveiliging van uw woning ook kunt controleren tijdens uw afwezigheid. Er zijn dus talrijke mogelijkheden om met een goede camerabewaking uw woning te beschermen tegen inbraak en vandalisme. Wenst u meer te weten over beveiligingscamera’s en de prijzen van de verschillende soorten beveiligingscamera’s? Neem hier gratis contact op met onze regionale alarminstallateurs voor enkele offertes zodat u de prijzen van de camerasystemen met elkaar kunt vergelijken!

kiezen voor beveiligingscamera

Mogelijke soorten beveiligingscamera’s

hd beveiligingscamera

HD camera’s

De meest gebruikte beveiligingscamera’s bij een camerabewaking zijn HD camera’s. Dit zijn camera’s met een digitale beeldvorming in High Definition zodat er steeds scherpe beelden worden weergegeven en opgeslagen. In tegenstelling tot analoge camera’s zit er bij HD bewakingscamera’s geen ruis op de verbinding en worden de beelden digitaal opgeslagen via uw computer of uw netwerk. Bijna alle moderne beveiligingscamera’s zijn tegenwoordig HD camera’s maar toch is er een groot verschil in de kwaliteit van de camerabeelden. Mini camera’s hebben doorgaans veel minder pixels en de beeldkwaliteit zal dus veel minder zuiver zijn. Bij een dome of bullet camera is de resolutie veel hoger en de kwalitatieve IP camera’s maken gebruik van een dual HD-SDI of UHD ondersteuning. De prijs van een HD camera hangt dus voornamelijk af van de resolutiewaarden maar ook bijkomende functies, zoals een infrarood of zoomfunctie, kunnen de prijs van een HD camera verhogen. De meeste HD camera’s zijn verbonden met een recorder waarop de camerabeelden worden opgenomen. Voor meer informatie over de werking en de mogelijkheden van HD camera’s kunt u contact opnemen met de professionele alarminstallateurs uit uw regio voor enkele vrijblijvende offertes!

bullet camera als beveiligingscamera

Bullet camera

Een bullet camera is een gerichte HD camera met een hoge beeldresolutie. Bij een camerabewaking met bullet camera’s zorgt u voor een eerste preventieve beveiliging door de beveiligingscamera’s zichtbaar en gericht te plaatsen. Wanneer u een bullet camera plaatst aan uw voordeur dan weet de inbreker dat hij gefilmd zal worden waardoor hij op zoek zal gaan naar een makkelijker doelwit. Bullet camera’s leveren zeer goede beelden op, de camera’s zijn verstelbaar en ze kunnen in- en uitzoomen. Sommige  bewakingscamera’s hebben ook een nachtcamera waardoor ze infrarood camerabeelden kunnen maken. Een bullet camera is stevig behuisd, waterdicht en stof- en vuilbestendig waardoor hij dus ideaal kan dienen als buitencamera. Naast de beeldresolutie bepaalt ook de grootte van de kijkhoek de efficiëntie van uw bullet camera. Een breedhoek beveiligingscamera zal een betere beveiliging kunnen aanbieden dan een bullet camera met een kleine lenshoek. Heeft u interesse in een bullet camera? Neem contact op met de regionale installateurs uit uw omgeving voor vrijblijvende adviezen en offertes!

dome camera als beveiligingscamera

Dome camera

Een dome camera is een bewakingscamera waarvan de lens vervat zit in een ronde verdonkerde bol. Hierdoor is het voor een misdadiger niet te achterhalen naar waar de beveiligingscamera gericht staat en weet hij dus ook niet hoe hij de bewakingscamera kan ontwijken. In tegenstelling tot een bullet camera kan een dome camera zowel discreet als indiscreet opgesteld worden. De meeste dome camera’s worden esthetisch geplaatst zodat ze, behalve voor de ervaren inbrekers, weinig of niet opvallen. Door hun ronde vorm kunnen de dome camera’s ook tegen het plafond of de muur geplaatst worden en bieden ze een goede bescherming tegen vandalisme en wegwaaiende takken. Een dome camera kan ook bestuurd worden en kan in- en uitzoomen. Verder kunnen deze HD bewakingscamera’s ook voorzien worden van infrarood of bewegingssensoren. Het nadeel van dome camera’s is dat ze niet allemaal een garantie bieden op waterdichtheid en dat de glazen of kunststof bol vuil of aangedampt kan worden. Vraag dus zeker naar de waterdichtheid van deze beveiligingscamera’s. Dome camera’s bieden als binnencamera's wel een optimale ondersteuning aan uw inbraakbeveiliging waarbij u vanaf afstand de beelden bij u thuis altijd kunt raadplegen en bekijken. Voor verdere inlichtingen of prijzen verwijzen we u door naar onze erkende alarminstallateurs uit uw regio!

IP camera als beveiligingscamera

IP camera

Een IP camera is een camera die aan een netwerk of aan het internet geconnecteerd wordt binnen een bepaald beveiligings- detectie- of alarmsysteem. IP staat voor Internet Protocol waarbij IP camera’s de security eisen koppelen aan de internettechnologie via bepaalde controlemechanismen. Een IP camerabewaking maakt gebruik van HD bewakingscamera’s die modulair werken in een camerasysteem waardoor ze naast elkaar kunnen bekeken worden op een monitor. Een IP camera kunt u zowel als binnen- of buitencamera gebruiken en de camerabewaking kan zowel IP dome camera’s, bullet camera’s, infrarood camera’s als mini camera’s bevatten. Door de internetconnectie kunt u uw IP beveiligingscamera’s altijd bekijken en kunt u de camerabeelden ook raadplegen wanneer u niet thuis bent via uw smartphone of via een ander geconnecteerd toestel. IP camera’s kunnen deel uitmaken van uw alarmsysteem, uw toegangscontrole of uw domotica. Zowel binnen als buiten bieden ze, door hun scherpe camerabeelden, hun bestuurbaarheid en hun connectiviteit, een grote dekking en beveiliging aan voor uw woning. Ontdek het grote aanbod aan IP camera’s bij uw regionale alarminstallateurs en vraag enkele vrijblijvende offertes aan!

infra rood beveiligingscamera

Infrarood camera

Ondanks een goed alarmsysteem met hoogwaardige HD en IP camera’s, die u haarscherpe camerabeelden opleveren, staat u zonder een infrarood camera nergens tegen nachtelijke inbrekers. De meeste inbraken of daden van vandalisme vinden immers plaats tijdens de nacht wanneer de mensen slapen en de kans om gepakt te worden gevoelig kleiner is. Een ingebouwd nachtzicht systeem is dus onontbeerlijk voor uw beveiligingscamera’s. Enerzijds bestaan er hoogwaardige starlight nachtzichtcamera’s met een lichtversterking. Deze beveiligingscamera’s kunnen het kleinste beetje lichtinval, bij een lichtschijn van minimum 0,005 Lux, versterken en vergroten zodat u ook ‘s nachts scherpe camerabeelden kunt maken. Anderzijds kunt u uw beveiligingscamera’s voorzien van infrarood camera’s die zelfs zonder lichtinval haarscherpe beelden kunnen leveren via warmtedetectie. De huidige HD bewakingscamera’s en IP camera’s zijn uitgerust met verfijnde en corrigerende infrarood warmtebeelden die ook gecombineerd kunnen worden met detectie- of bewegingssensoren. De meeste nachtzichtcamera’s, starlight en infrarood camera’s, kunnen zo dus in alle omstandigheden bij weinig of geen licht toch hoge camerabeelden afleveren zelfs indien er mist aanwezig is. Wenst u een sluitende camerabewaking dan horen nachtcamera’s of infrarood camera’s zeker aanwezig te zijn in uw alarmsysteem. Voor meer informatie over infrarood camera’s kunt u hier contact opnemen met de gespecialiseerde alarminstallateurs uit uw regio!

beveiligingscamera binnen en buiten camera

Binnen en buitencamera’s

Een goed uitgebouwde camerabewaking maakt gebruik van zowel binnen- als buitencamera’s. Daar waar de buitencamera’s eerder zichtbaar en afschrikwekkend moeten zijn voor eventuele inbrekers, zullen binnencamera’s eerder onopvallende en discreet geplaatst worden binnen de woning. Buitencamera’s kunnen zowel analoge of HD beveiligingscamera’s zijn. Meestal wordt de buiten camerabewaking voorzien van bullet camera’s die goed zichtbaar zijn om inbrekers en vandalen af te schrikken maar evengoed kunnen dome camera’s hiervoor in aanmerking komen. Een woning met buitencamera’s vermindert de kans tot inbraak met bijna negentig procent! U kunt deze buitencamera’s ook nog combineren met bewegingssensoren die bepaalde spots of lichten laten branden waardoor het ontradingseffect nog groter is. De binnencamera’s zorgen voor de discrete beveiliging binnen uw woning. Deze HD en/of IP camera’s nemen haarscherpe beelden en leggen elke beweging in huis vast, ook als het donker is dankzij de infrarood functie. IP camera’s die als binnencamera’s gekoppeld zijn aan uw netwerk, kunnen u verwittigen indien er een beweging in huis wordt waargenomen en ze kunnen ook live camerabeelden weergeven op uw smartphone. In combinatie met een kwalitatieve toegangscontrole vormen uw binnen- en buitencamera’s een sluitend en volwaardig alarmsysteem. Meer informatie kunt u verkrijgen bij de ervaren alarminstallateurs uit uw regio. Ze zullen u vrijblijvend voorzien van adviezen en offertes!

Op zoek naar een installateur uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw beveiligingscamera?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Camerabeveiliging: draadloze camera’s of analoge camera’s

De goedkoopste oplossing voor een camerabewaking bestaat uit één of meer analoge beveiligingscamera’s. Analoge camera’s zijn bewakingscamera’s die gebruik maken van een bekabeling in plaats van een draadloze HD verbinding. Als u de camera’s voornamelijk gebruikt al afschrikking of om summiere camerabeelden weer te geven, dan zit u goed met uw analoge camera’s. Door de ruis op de vaste lijnen kunnen analoge camera’s immers niet dezelfde scherpe beelden aanbieden als de HD camera’s. Bij draadloze camera’s heeft u deze scherpe camerabeelden wel en dient u bovendien geen breekwerken uit te voeren. Draadloze camera’s kunnen een HD, HD-SDI of een UHD kwaliteit bezitten al naargelang de gewenste beeldresolutie. HD en IP camera’s bieden zo beelden aan volgens de gewenste pixel scherpte. Hoe hoger de pixels en de resolutie van uw camerabeelden, hoe hoger de prijs zal zijn. Draadloze camera’s kunt u ook gebruiken in een hybride alarmsysteem waarbij u uw bekabelde beveiligingscamera’s combineert met draadloze camera’s. Draadloze camera’s hebben natuurlijk een stabiele verbinding nodig en een versterker voor uw wifi verbinding is dus zeker aan te raden. Bovendien moet u ook de batterijen van uw draadloze beveiligingscamera’s van tijd tot tijd vervangen. Als alternatief voor uw wifi verbinding kunt u uw beveiligingscamera’s koppelen aan een LAN adapter waardoor u een veel stabielere verbinding heeft. Zoals bij elk product zijn de beste draadloze camera’s niet goedkoop en vertaalt de hogere kwaliteit zich in het prijskaartje. Maar de betrouwbare en gesofisticeerde beveiligingscamera’s geven u waar voor uw geld en u zult niet bedrogen uitkomen. Voor alle informatie over draadloze camera’s voor uw alarmsystemen kunt u hier vrijblijvend terecht bij enkele professionele alarminstallateurs uit uw regio!

draadloze beveiligingscamera

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een beveiligingscamera?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR beveiligingscamera's BEPAALD?

Wanneer u uw beveiligingscamera laat installeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw beveiligingscamera's, en anderzijds is er de arbeidskost van de installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele alarminstallateurs uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen beveiligingscamera

Soort camera
Prijs
analoge camera
€ 50 - € 100
analoge camera HD
€ 50 - € 200
Bullet camera
€ 40 - € 250
Dome camera
€ 40 - € 200
IP camera
€ 100 - € 1000
Mini camera
€ 50 - € 100
Nachtzichtcamera
€ 40 - € 600
Bewegingsmelder
€ 30 - € 200
Op zoek naar een installateur uit uw regio om de prijs voor uw beveiligingscamera te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke alarminstallateur?

584 installateurs in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Alarmsystemen

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...