alarminstallatie

Bereik tot 590 alarminstallateurs in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw alarmsysteem

  U wilt een alarminstallatie laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw alarmsysteem? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare installateur die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele alarminstallateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

590
ALARMINSTALLATEURS
12
Opdrachten
per maand
8
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor alarmsystemen in Vlaanderen

Soort alarmsysteem: Inbraakbeveiliging

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Ik wens een draadloos systeem

Projectbeschrijving:

Alarminstallatie plaatsen
Geen Verisure aub - bedankt
Offerteaanvraag uit Kortenberg

Soort alarmsysteem: Camerabewaking

Type gebouw: Industrieel gebouw

Start werken: Ik wens een draadloos systeem

Projectbeschrijving:

Gepaste camerabewaking voor mijn bedrijf.
Offerteaanvraag uit Linter

Vind een geschikte installateur in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval alarminstallateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw alarminstallatie wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw alarminstallatie garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Uw alarminstallatie professioneel laten plaatsen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw alarminstallatie éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw alarmsysteem snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele installateurs uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele installateurs in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw alarminstallatie, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het door u beschreven alarmsysteem.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde installateurs uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw alarminstallatie en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel intstallateurs interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw alarmsysteem zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van het alarmsysteem ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een alarminstallatie?

Om de haverklap wordt er in België en Nederland ingebroken in een woning en worden er waardevolle bezittingen zoals computers, televisietoestellen, geld, fietsen, machines of dierbare erfstukken gestolen. Bij bijna negentig procent van de inbraken merken we echter dat het gaat om woningen die nog geen alarminstallatie of inbraakbeveiliging hebben. Logisch dat deze woningen zonder camerabewaking, beveiligingssloten, anti-inbraakglas, bewegingssensoren, alarmen of toegangscontroles het geliefkoosde werkterrein zijn voor inbrekers en vandalen. Inbrekers kiezen nu eenmaal voor de weg met de minste weerstand en een huis zonder alarminstallatie is dan ook een kolfje naar hun hand. Blijkbaar moeten sommige mensen eerst geconfronteerd worden met een inbraakpoging vooraleer ze een investering willen doen op het gebied van veiligheid. Nochtans hoeft een alarminstallatie niet altijd zo duur te zijn en bestaan er verschillende gradaties en prijsklassen. Zo kunt u uw woning voorzien van een goede en beveiligde toegangscontrole door een parlofoon of videofoon te laten plaatsen. Ook enkele goede beveiligingssloten met een alarmcode kunnen al veel soelaas brengen. Natuurlijk biedt een uitgebreide alarminstallatie met bewakingscamera’s, contactmagneten, bewegingssensoren, brandmelders, veiligheidsrolluiken en/of buitensirenes een veel grotere garantie dat er nooit ingebroken zal worden in uw woning maar door een zorgvuldige invulling van uw alarminstallatie voorkomt u al veel onheil. Het feit dat uw woning al beschikt over een alarminstallatie schrikt vele inbrekers af waardoor ze uw woning links zullen laten liggen. Laat u daarom adviseren en bijstaan door een professionele alarminstallateur bij het kiezen van een voor u toepasselijke alarminstallatie. Door zijn ervaring en vakkennis zal de alarminstallateur uw alarminstallatie budgettair en op maat samenstellen zodat uw woning beschermd zal zijn tegen alle mogelijke inbraken. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend enkele alarminstallateurs uit uw regio of omgeving contacteren voor adviezen, offertes of informatie. Ze zullen u graag verder helpen!

kiezen voor alarminstallatie

Wat zijn de mogelijkheden voor uw alarminstallatie?

HD camera laten installeren

Camerabewaking met HD camera’s

Bij een uitgebreide alarminstallatie hoort ook een camerabewaking met één of meerdere bewakingscamera’s. De meeste camera’s, naast de analoge camera’s die gebruik maken van een vaste verbinding, zijn draadloze beveiligingscamera’s die een HD (High Definition) kwaliteit bezitten waardoor ze scherpe camerabeelden kunnen weergeven. Via de HD camera kunt u ook uw camerabeelden opnemen en ze opslaan en bewaren. De sterkte van uw HD camera wordt uitgedrukt in pixels: hoe hoger de pixels, hoe hoger de kwaliteit van uw HD camera. Een mini camera zal omwille van zijn beperkte afmetingen niet dezelfde kwalitatieve camerabeelden kunnen geven als een bullet, dome of IP camera. Zo zullen de meeste IP camera’s zelfs een dual HD-SDI of een UHD (Ultra High Definition) ondersteuning hebben waardoor de IP camera haarscherpe beelden aflevert. Bij een uitgebreide alarminstallatie treffen we dan ook een camerabewaking aan die is samengesteld uit meerdere HD camera’s en/of IP camera’s die zowel als buitencamera of als binnencamera kunnen gebruikt worden. De prijzen voor een HD camera kunnen sterk variëren naargelang de resolutie en de bijkomende opties zoals een zoom of een infrarood functie. Voor meer informatie over de werking en de mogelijkheden van HD camera’s kunt u hier contact opnemen met de professionele alarminstallateurs uit uw regio voor enkele vrijblijvende offertes!

bullet camera laten installeren

Camerabewaking met bullet camera’s

Vele alarminstallaties met een camerabewaking maken gebruik van bullet camera’s voor de buitencamera’s. Een bullet camera is een verstelbare vaste bewakingscamera die gericht geplaatst wordt op de toegangen van uw huis. Doordat de bullet camera’s duidelijk alles waarnemen en filmen aan uw toegangen, zullen inbrekers minder geneigd zijn om uw woning hier binnen te dringen. Bovendien beschikt de bullet camera ook over een stevige behuizing zodat hij goed bestand is tegen vandalisme. Vaak worden bullet camera’s uitgerust met een kwaliteitsvolle breedhoek lens zodat ze een zo ruim mogelijk beeld kunnen weergeven. Bullet camera’s zijn waterdicht en vuil- en stofbestendig waardoor ze weinig tot geen onderhoud nodig hebben. HD bullet camera’s kunnen tevens voorzien worden van een in- en uitzoom functie en/of een infrarood functie. Door hun degelijkheid worden Bullet camera’s ook vaak voorzien in de alarminstallaties van bedrijven om bepaalde opslagplaatsen, werven of parkings te controleren. Wenst u meer informatie over bullet camera’s? Neem hier contact op met de lokale alarminstallateurs uit uw regio voor enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

dome camera laten plaatsen

Camerabewaking met dome camera’s

In tegenstelling tot een bullet camera kunt u bij een dome camera niet zien naar waar de bewakingscamera gericht staat. Dit komt omdat een dome camera gebruik maakt van een (verdonkerde) glazen bol waarin de HD camera verborgen zit. Door de ronde vorm lijkt het zo net een allround camera die de volledige omgeving controleert. Het spreekt voor zich dat deze dome camera’s niet zo geliefd zijn bij de inbrekers omdat ze nooit weten of ze al dan niet door de bewakingscamera gefilmd worden. In een alarminstallatie worden dome camera’s minder gebruikt als buitencamera’s behalve indien men liever minder opvallende beveiligingscamera’s aan de buitenzijde wilt plaatsen. Dome camera’s zijn niet altijd waterdicht en ze zijn ook gevoeliger voor stof en vuil waardoor ze regelmatig moeten gereinigd worden. Daarom zijn dome camera’s uiterst geschikt als binnencamera’s en door hun ronde vorm kunnen deze bewakingscamera’s zowel op het plafond als op de muur bevestigd worden. Sommige dome camera’s bezitten een 360 graden rotatie en ze kunnen vanaf afstand bediend worden via uw smartphone indien ze gekoppeld zijn aan het netwerk van uw alarminstallatie. Heeft u interesse in een inbraakbeveiliging met dome camera’s? Contacteer de professionele alarminstallateurs uit uw regio en vraag naar enkele vrijblijvende offertes!

IP camera laten plaatsen

Camerabewaking met IP camera’s

IP camera’s zijn hoogwaardige HD camera’s die gekoppeld zijn aan een bepaald detectie- beveiligings- of alarmsysteem. IP camera’s (Internet Protocol) maken gebruik van bepaalde controlemechanismen die zorgen voor een verbinding tussen de internettechnologie en de security toepassingen. Het zijn slimme HD camera’s die verbonden zijn aan een monitor en die zelfstandig of synchroon met andere HD of IP camera’s kunnen werken. Door hun netwerk connectie kunnen IP camera’s vanaf afstand bediend en gevolgd worden. Zo kunt u uw IP camera’s perfect bedienen met uw smartphone en de camera’s laten inzoomen of roteren. Door hun scherpe camerabeelden bieden de IP camera’s een kwalitatieve toevoeging aan uw alarminstallatie en de bewakingscamera’s kunnen zowel als dome camera of als bullet camera gebruikt worden. IP camera hebben een hoge resolutie met een dual HD-SDI of een UHD (Ultra High Definition) kwaliteit en ze zijn dan ook duurder dan de gewone HD camera’s. Ontdek het grote aanbod aan IP camera’s bij uw regionale alarminstallateurs en vraag enkele vrijblijvende offertes aan!  

nachtzichtcamera laten installeren

Camerabewaking met nachtzichtcamera’s

Van een goede bewakingscamera verwacht u dat hij ook ‘s nachts goede camerabeelden kan maken. Toch zijn niet alle bewakingscamera’s uitgerust als nachtzichtcamera. Zonder een lichtversterker of een infrarood functie kunt u met uw analoge of HD camera ‘s nachts weinig uitrichten. Maar gelukkig zijn de meeste HD of IP camera’s wel uitgerust als nachtzichtcamera. Sommige bewakingscamera’s hebben een starlight lichtversterker die elk kleinste straaltje lichtinval, 0,005 Lux is reeds voldoende, kunnen vergroten waardoor ze haarscherpe camerabeelden kunnen maken. De meeste nachtzichtcamera’s zijn uitgerust met een infrarood functie waarbij de nachtzichtcamera de warmtestralen omzet in een thermische beeldvorming. Deze thermische Infrarood camera’s zijn zeer accuraat en ze leveren een vrij hoogwaardige kwaliteit af. Voor een goede alarminstallatie zijn nachtzichtcamera’s onontbeerlijk want de nacht is meestal het uitverkoren tijdstip waarop de inbrekers toeslaan. Nachtzichtcamera’s zorgen er dan ook voor dat u ‘s nachts zorgeloos kunt genieten van uw rust. Voor meer informatie over een alarminstallatie met nachtzichtcamera’s kunt u hier contact opnemen met de gespecialiseerde alarminstallateurs uit uw regio!

draadloze camera laten plaatsen

Camerabewaking met draadloze camera’s

De meeste HD camera’s of IP camera’s worden draadloos geconnecteerd met een netwerk. Draadloze camera’s zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen maar ze vereisen wel een stabiele wifi verbinding. Soms is het nodig om een wifi versterker te plaatsen of om een LAN adapter te voorzien voor uw alarminstallatie. Het grote voordeel van draadloze camera’s is dat u uw alarminstallatie en uw camerabewaking zonder problemen kunt uitbreiden en aanpassen. Bij een vaste bekabeling zult u hiervoor bijkomende slijp- en breekwerken moeten laten uitvoeren met alle bijkomende nadelige gevolgen. Heeft u toch al vaste bekabelde bewakingscamera’s dan kunt u uw camerabewaking verder uitbreiden met draadloze camera’s via een hybride systeem. Draadloze camera’s zijn wel iets duurder dan bekabelde camera’s. Naargelang hun resolutie en hun bijkomende opties zoals een in- en uitzoom functie, een lichtversterker, een infrarood functie of rotatiefunctie, zult u voor uw HD camera of IP camera meer of minder moeten betalen. De meest gesofisticeerde draadloze camera’s kosten dus meer maar hun beeldkwaliteit is dan ook verbluffend. Voor alle informatie over draadloze camera’s voor uw alarminstallatie kunt u hier vrijblijvend terecht bij enkele professionele alarminstallateurs uit uw regio!

alarminstallatie met toegangscode

Toegangscontrole

Bij een goede alarminstallatie hoort zonder twijfel een goede toegangscontrole. Door uw deuren en ramen goed te vergrendelen en te beveiligen ontneemt u reeds een groot deel van de inbrekers hun mogelijkheden en zullen ze makkelijker doelwitten opzoeken. Daarnaast kunt u ook de toegang tot uw woning beveiligen met een parlo-videofonie systeem waarbij u vanaf afstand kan zien of horen wie er aanbelt aan uw voordeur. Wenst u uw alarminstallatie nog verder uit te breiden dan kunt u er magneetcontacten, bewegingsmelders, slagbomen, alarmcodes, automatische poortvergrendelingen, bewakingscamera’s, nummerplaatherkenningen of glasbreukdetectors aan toe voegen. Ook voor bedrijven vormt een goede toegangscontrole een wezenlijk onderdeel van hun beveiliging. Zo kunnen kantoren en bedrijven hun toegangscontrole koppelen aan magneetbadges, metaaldetectors, digitale codeklaviers, aanwezigheidscontroles of biometrische herkenningen voor een optimale uitbating en beveiliging. Voor super beveiligde zones kunnen er zelfs irisscans of vingerprints voorzien worden in de alarminstallatie. Met een toegangscontrole verbetert u dus niet alleen uw veiligheid maar ook uw comfort. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend de uitgebreide mogelijkheden ontdekken van de toegangscontrole systemen door enkele offertes aan te vragen bij de professionele alarminstallateurs uit uw regio!

alarminstallatie met bewegingsmelder

Bewegingsmelders

Naast de vaste camerabewaking vormen de bewegingsmelders of bewegingssensoren een belangrijk onderdeel van uw alarminstallatie. Bewegingssensoren maken gebruik van infraroodgolven en ze zullen alarm slaan wanneer er een verandering in het infrarood veld wordt waargenomen. Zo kunt u alle belangrijke vertrekken of toegangen van uw woning voorzien van bewegingsmelders die u door uw alarminstallateur binnen laat aanbrengen. De bewegingsmelders kunnen geplaatst worden in uw woning, garage, werkplaats, garage of bedrijf. De bewegingssensoren zullen bij een overschrijding van de infrarood waarden het alarm doen afgaan en iedereen, die in de vooraf geprogrammeerde selectielijst van uw alarminstallatie staat, verwittigen. De alarmering van de bewegingsmelders kunnen weergegeven worden door een sirene, belsignaal en/of zwaailicht maar slimme bewegingssensoren kunnen ook de lichten laten knipperen, de rolluiken openen, de audio loeihard laten spelen of juist al uw toegangen vergrendelen zodat de inbreker niet kan ontsnappen. Naast al deze zichtbare en hoorbare alarmen kunt u ook kiezen voor een stil alarm waarbij de bewegingsmelders alleen een signaal zullen sturen naar de alarmcentrale van de bewakingsfirma of de politie. Bij bedrijven en kantoren worden er vaak stille bewegingsmelders gebruikt om de inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen. Sommige goedkopere bewegingsmelders hebben alleen maar een ontradende functie om inbrekers af te schrikken. Ze worden meestal in de tuin geplaatst en ze zullen bij een bepaalde beweging licht geven. Wenst u meer inlichtingen over de verschillende soorten bewegingssensoren en hun prijzen? Neem dan contact op met onze lokale alarmsystemen installateurs uit uw omgeving! Ze zullen u graag helpen!

alarminstallatie met alarmcentrale

Alarmcentrale

Alarmcentrales zijn centrales die de oproepen of alarmen van uw alarminstallatie ontvangen en registreren. De meeste alarmcentrales worden uitgebaat door veiligheidsfirma’s die een bepaalde kost aanrekenen voor hun diensten. Maar u kunt ook een rechtstreekse verbinding aanvragen bij de alarmcentrale van de politie. De nummer van de alarmcentrale wordt door de alarminstallateur vast geprogrammeerd in uw centraal bedieningssysteem van uw alarminstallatie. Bij een binnenkomend alarmsignaal zal de alarmcentrale dan bepaalde acties ondernemen volgens de aangegane afspraken. Zo kunnen ze een controle oproep doen, een patrouille langs sturen of de nabije politie verwittigen. De verbinding met de alarmcentrale kan via een vaste lijn, GSM of over het internet door de alarminstallateur tot stand gebracht worden. De prijzen voor een aansluiting bij een alarmcentrale beginnen vanaf zo’n vijftien euro per maand. Het voordeel van een alarmcentrale is dat uw huis ook tijdens uw afwezigheid wordt beheerd, zelfs wanneer u op vakantie bent. Ook het onderhoud van uw alarminstallatie kan worden opgenomen in uw overeenkomst met de alarmcentrale. Hou er wel rekening mee dat u de politie of de bewakingsagenten niet nodeloos laat opdraven door een foutieve bediening of door een onachtzaamheid. Een afgesproken controle oproep kan hier al vele misverstanden voorkomen. Voor al de mogelijkheden van een alarmcentrale kunt u vrijblijvend onze alarminstallateurs contacteren voor offertes, adviezen en verdere informatie!

beveiligingssloten laten plaatsen

Beveiligingssloten

Met het installeren van goede beveiligingssloten en raambeveiligingen voorkomt u al zeer vele inbraakpogingen. Bijna alle inbraken worden immers uitgevoerd via het forceren of het openen van deuren en ramen. Door uw deuren te voorzien van beveiligde cilindersloten met een veiligheidsbeslag, een antikerntrek of een driepuntslot beschermt u uw toegangen tegen lopers, lockpicking of sleutelbreuk. Ook uw ramen kunnen door een professionele alarminstallateur voorzien worden van bijzetsloten, paddenstoelnokken, vergrendelbare raamkrukken of raamblokken. In combinatie met inbraakbestendig glas of glasbreukdetectoren houdt u daarbij elke inbreker uit uw woning. Beveiligingssloten met een uniek gecertificeerd cilinderslot en beveiligde raamsluitingen zorgen ervoor dat u voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk veilig wonen (SKG). In combinatie met de andere voorzieningen van uw alarminstallatie zoals een camerabewaking, bewegingsmelders, parlo-videofonie of magneetcontacten ontmoedigt u elke inbreker waardoor die zijn geluk zal beproeven bij makkelijkere doelwitten.  Voor offertes en adviezen over beveiligingssloten verwijzen we u graag door naar de gediplomeerde alarminstallateurs uit uw regio!

brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Waarom zou u uw alarminstallatie alleen maar beperken tot het weren van inbrekers en vandalen. Met een geïntegreerde brandbeveiliging in uw alarminstallatie zorgt u ook voor uw eigen veiligheid en gezondheid. Een brandbeveiliging maakt gebruik van hoogwaardige rookdetectors en koolmonoxide detectors die op verschillende locaties door uw alarminstallateur worden geplaatst in uw woning. Bij een beginnende rook, brand of koolmonoxide zullen de detectoren onmiddellijk alarm slaan en u verwittigen. Indien uw alarminstallatie gebruik maakt van een alarmcentrale dan zal de verwittiging ook hier aankomen zodat men de gepaste acties kan uitvoeren. Een professioneel branddetectiesysteem bevat hiervoor hoogtechnologische rook- en branddetectors die eventueel ook gekoppeld kunnen worden aan uw binnen- of buitencamera’s. Zo kunt u via uw smartphone onmiddellijk de ernst van de situatie inschatten. Ook CO-vergiftigingen kunnen vermeden worden wanneer de koolmonoxide detectors een te hoge waarde opmeten. Een brandbeveiliging of een koolmonoxide detectie kunt u zowel bekabeld als onbekabeld verkrijgen en vaak worden ze mee geïntegreerd in uw alarminstallatie. Voor meer informatie over een brandbeveiliging kunt u hier de professionele installateurs uit uw regio contacteren! Ze zullen u graag van dienst zijn!

Op zoek naar een installateur uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw alarminstallatie?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een alarminstallatie?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR een alarminstallatie BEPAALD?

Wanneer u uw alarminstallatie laat installeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw alarminstallatie, en anderzijds is er de arbeidskost van de installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele alarminstallateurs uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen alarminstallatie

Type alarminstallatie
Gemiddelde prijs
Basis alarminstallatie bekabeld geplaatst
€ 800 - € 1200
Basis alarminstallatie draadloos geplaatst
€ 600 - € 1000
Uitgebreid alarminstallatie bekabeld geplaatst
€ 1200 - € 1700
Uitgebreid alarminstallatie draadloos geplaatst
€ 800 - € 1400
Analoge camera
€ 50 - € 100
Analoge camera HD
€ 50 - € 200
Bullet camera
€ 40 - € 250
Dome camera
€ 40 - € 200
IP camera
€ 100 - € 1000
Nachtzichtcamera
€ 40 - € 600
Bewegingsmelder
€ 30 - € 200
Rookmelders
€ 40 - € 100
Parlofoon
€ 150 - € 700
Parlofoon met camera
€ 300 - € 800
videofoon
€ 300 - € 1400
Videofoon met IP camera
€ 400 - € 2000
Videofoon met toegangscontrole
€ 800 - € 4000
Op zoek naar een installateur uit uw regio om de prijs voor uw alarminstallatie te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke alarminstallateur?

590 installateurs in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Alarmsystemen

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...