inbraakbeveiliging

Bereik tot 567 alarminstallateurs in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw alarmsysteem

  U wilt een inbraakbeveiliging laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw alarmsysteem? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare installateur die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele alarminstallateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

567
ALARMINSTALLATEURS
16
Opdrachten
per maand
21
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor alarmsystemen in Vlaanderen

Soort alarmsysteem: Camerabewaking

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Ja, bekabeling reeds aanwezig

Projectbeschrijving:

Netamo présence installeren (nieuwe nog aan te schaffen )en 2 camera opnieuw ingeven met nieuwe code
Offerteaanvraag uit Lichtaart

Soort alarmsysteem: Inbraakbeveiliging , Brandbeveiliging , Camerabewaking , Parlofonie / Videofonie

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Nee, dient nog te worden gelegd

Projectbeschrijving:

Dit werk gaat over een volledig nieuwe installatie voor brand en inbraak preventie. Ook de mogelijkheid om parlefonie te hebben aan de voordeur. En ook caera bewaking.
8700 Tielt
Offerteaanvraag uit Tielt

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele installateurs in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw inbraakbeveiliging, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het door u beschreven alarmsysteem.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde installateurs uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw inbraakbeveiliging en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel intstallateurs interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw alarmsysteem zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van het alarmsysteem ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke alarminstallateur?

Vind een geschikte installateur in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval alarminstallateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw inbraakbeveiliging wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw inbraakbeveiliging garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Uw inbraakbeveiliging professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw inbraakbeveiliging éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw alarmsysteem snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele installateurs uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom een inbraakbeveiliging laten installeren?

Tegenwoordig worden meer en meer mensen geconfronteerd met een inbraak in hun woning of kennen ze meerdere personen in hun familie of vriendenkring die reeds het slachtoffer waren van een inbraak. Zo wordt er om de zeven minuten ergens in België ingebroken en enkel uw huis goed afsluiten volstaat niet meer om de inbrekers buiten te houden. Met een goede inbraakbeveiliging kunt u gelukkig deze ongenodigde gasten buiten houden en uw kostbare bezittingen, erfstukken en emotionele herinneringen afdoend beschermen. Een goede inbraakbeveiliging hoeft daarbij niet altijd duur te zijn om efficiënt te zijn. Zo kunt u uw inbraakbeveiliging op maat laten installeren en zelf bepalen hoever u wilt gaan in de beveiliging van uw woning. Wenst u een camerabewaking met HD camera’s of IP camera’s? Wenst u een beveiligde toegangscontrole met een parlo-videofonie systeem? Of verkiest u liever een geïntegreerd alarmsysteem dat wordt aangestuurd door uw domotica? U merkt dat de mogelijkheden voor een goede inbraakbeveiliging zeer ruim zijn en ze bevatten een groot gamma aan hoogwaardige technologische alarmsystemen, bewakingscamera’s, veiligheidssloten, buitensirenes, bewegingsmelders, veiligheidsrolluiken, brandbeveiliging en nog vele andere toepassingen. Onderzoekcijfers hebben uitgewezen dat een goede inbraakbeveiliging de inbrekers afschrikt en dat hun pogingen om in te breken in een beveiligde huis met bijna negentig procent worden gereduceerd. Een professionele alarminstallateur kan u adviseren bij het samenstellen van uw alarmsystemen en u een op maat gemaakte inbraakbeveiliging aanbieden. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend enkele alarminstallateurs uit uw regio of omgeving contacteren voor adviezen, offertes of informatie. Ze zullen u graag verder helpen!

inbraakbeveiliging installeren

Mogelijke soorten inbraakbeveiliging

HD camera als inbraakbeveiliging

HD camera’s

Een camerabewaking vormt naast de toegangscontrole vaak een belangrijk onderdeel van uw inbraakbeveiliging. De meest gebruikte beveiligingscamera’s zijn HD camera’s die beelden maken in High Definition. Er bestaan ook bekabelde analoge bewakingscamera’s die goedkoper zijn maar door de ruis op de kabel leveren ze minder scherpe camerabeelden op. HD camera’s maken gebruik van een recorder waarop u de camerabeelden kunt opnemen maar u kunt ze ook integreren in uw netwerk of uw internetverbinding. De beeldkwaliteit van uw camerabeelden hangt af van het aantal pixels dat de HD camera kan weergeven. Bij een mini camera is de kwaliteit van de camerabeelden minder zuiver terwijl dit bij een bullet of dome camera veel hoger ligt. Een kwalitatieve IP camera maakt dan weer gebruik van een HD, een dual HD-SDI of een UHD (Ultra High Definition) ondersteuning waardoor de IP camera haarscherpe beelden aflevert. Bij een inbraakbeveiliging met camerabewaking wordt er meestal gekozen voor een combinatie van HD camera’s en IP camera’s die zowel buiten als binnen kunnen geplaatst worden. De prijzen voor een HD camera kunnen sterk variëren naargelang de resolutie, de zoom en rotatie mogelijkheid en de infrarood functie. Voor meer informatie over de werking en de mogelijkheden van HD camera’s kunt u contact opnemen met de professionele alarminstallateurs uit uw regio voor enkele vrijblijvende offertes!

bullet camera als inbraakbeveiliging

Bullet camera

Een bullet camera is een duidelijk gerichte camera die vast of bestuurbaar wordt geplaatst als buitencamera. Door de stevige behuizing van de bullet camera is hij duidelijk zichtbaar gericht waardoor hij de inbrekers preventief afschrikt. Een inbreker die weet dat hij door een beveiligingscamera gefilmd wordt, zal eieren voor zijn geld kiezen en op zoek gaan naar een andere doelwit. De HD bullet camera’s kunnen gemakkelijk verdraaid worden en ze kunnen eveneens voorzien worden van een infrarood of een in- en uitzoom functie. Een bullet camera is waterdicht en goed bestand tegen vuil en stof zodat u de lens nauwelijks hoeft te reinigen. Meestal worden de bullet camera’s gericht op uw toegangen en worden ze voorzien van een breedhoek lens zodat ze een zo ruim mogelijk beeld kunnen weergeven. Hou er wel rekening mee dat uw bewakingscamera geen beelden mag nemen van de openbare weg en dat u de wetgeving in verband met de privacy en de camerabewaking moet respecteren. Wenst u meer informatie over bullet camera’s? Neem hier contact op met de lokale alarminstallateurs uit uw regio voor enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

dome camera als inbraakbeveiliging

Dome camera

Dome camera’s zijn HD camera’s die herkenbaar zijn aan hun glazen bol, die meestal verdonkerd, is om de stand van de beveiligingscamera te camoufleren. Zo kan een buitenstaander niet zien naar waar de bewakingscamera gericht staat en lijkt het alsof het om een allround camera gaat. Een dome camera is niet zo geliefd bij de inbrekers omdat ze niet kunnen inschatten of ze in het zicht van de bewakingscamera opereren of niet. De dome camera is niet zo robuust als een bullet camera en kan meer discreet opgesteld worden indien gewenst. Dome camera’s worden daarom ook vaak gebruikt als binnencamera en door hun ronde vorm kunnen deze beveiligingscamera’s zowel tegen het plafond als tegen de muur geplaatst worden. Sommige dome camera’s bezitten een 360 graden rotatie en ze kunnen vanaf afstand bediend worden via uw smartphone indien ze gekoppeld zijn aan uw inbraakbeveiliging netwerk. Als buitencamera is niet elke dome camera waterproof en ze zijn ook gevoeliger voor vuil en stof dan de bullet camera’s waardoor u de bewakingscamera af en toe zult moeten reinigen. Heeft u interesse in een inbraakbeveiliging met dome camera’s? Contacteer de professionele alarminstallateurs uit uw regio en vraag naar enkele vrijblijvende offertes!

IP camera als inbraakbeveiliging

IP camera

IP camera’s zijn hoogwaardige HD camera’s die gekoppeld zijn aan een bepaald detectie- beveiligings- of alarmsysteem. IP staat voor Internet Protocol en het geeft de koppeling weer van bepaalde controlemechanismen tussen de internettechnologie  en security. IP camera’s zijn slimme HD camera’s die verbonden zijn aan een monitor en die zelfstandig of synchroon met andere HD camera’s kunnen werken. IP camera’s kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden als dome camera of als bullet camera. Door uw netwerk kunt u uw IP camera’s altijd volgen en de camerabeelden vanaf afstand bekijken. Ook het in- en uitzoomen of het roteren van de IP camera’s kunt u met uw smartphone perfect beheren. Een IP camera kan zowel bekabeld als draadloos zijn. Bekabelde IP camera’s zijn goedkoper en ze bieden een stabiele verbinding. De draadloze IP camera’s zijn duurder in aankoop maar ze vereisen geen breekwerken voor uw camerabewaking. Met hun scherpe beeldweergave, bestuurbaarheid en connectiviteit, leveren IP camera’s een kwalitatieve toevoeging aan uw inbraakbeveiliging en bieden ze een uitstekende camerabewaking aan voor uw ganse woning. Ontdek het grote aanbod aan IP camera’s bij uw regionale alarminstallateurs en vraag enkele vrijblijvende offertes aan! 

nachtzichtcamera als inbraakbeveiliging

Nachtzichtcamera

Naast een goede beeldkwaliteit verwacht u van uw bewakingscamera natuurlijk ook dat hij ‘s nachts operationeel is. Toch bezitten niet alle analoge of HD camera’s een ingebouwde nachtzichtcamera en zonder een lichtversterker of bijkomende nachtzicht opties zullen deze camera’s dan ook weinig kunnen verrichten ‘s nachts. Daarom kiest u best voor een HD camera, het maakt niet uit of het een bullet camera of dome camera is, met lichtversterking of voor een camera met infrarood. Een kwaliteitsvolle bewakingscamera met (starlight) lichtversterking heeft genoeg aan een klein beetje lichtinval om ‘s nachts scherpe kleurbeelden te kunnen weergeven. De minimale hoeveelheid licht bedraagt hiervoor amper 0,005 Lux. Infrarood camera’s hebben zelfs geen lichtinval nodig om te kunnen functioneren. Een infrarood camera zet warmtestraling om in warmtebeelden of thermische beeldvorming waardoor u ook ‘s nachts mensen en dieren kunt waarnemen. De huidige thermische nachtzichtcamera’s zijn zeer accuraat en leveren scherpe camerabeelden op. Goede nachtzichtcamera’s zijn onontbeerlijk bij elke inbraakbeveiliging of alarminstallatie en ze zorgen ervoor dat u ook ‘s nachts zorgeloos kunt genieten van uw rust. Voor meer informatie over een inbraakbeveiliging met nachtzichtcamera’s kunt u hier contact opnemen met de gespecialiseerde alarminstallateurs uit uw regio!

draadloze camera als inbraakbeveiliging

Draadloze camera’s

Indien u kiest voor een stabiele verbinding dan kunt u uw camerabewaking volledig bekabelen. Het nadeel van een kabelverbinding is dat u uw leidingen moet inslijpen in uw muren of dat u bijkomende breekwerken dient uit te voeren. Daarom dat de meeste mensen voor hun inbraakbeveiliging draadloze camera’s gebruiken die ze zonder al te veel problemen kunnen plaatsen en/of verplaatsen. De meeste draadloze camera’s zijn HD camera’s maar de betere draadloze (IP) camera’s hebben een HD-SDI of een UHD ondersteuning waardoor ze haarscherpe camerabeelden weergeven. Zelfs wanneer u reeds bekabelde beveiligingscamera’s heeft dan kunt u deze connecteren met bijkomende draadloze camera’s via een hybride systeem. Voor draadloze camera’s is een stabiel netwerk wel noodzakelijk en versterkt u best de wifi verbinding van uw woning. Voor een stabielere verbinding kunt u uw bewakingscamera’s ook koppelen aan een LAN adapter. Draadloze camera’s zijn iets duurder dan de bekabelde bewakingscamera’s en de prijsverschillen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Voor de beste gesofisticeerde camera’s zult u beduidend meer moeten betalen maar ze leveren dan ook de meest kwaliteitsvolle camerabeelden op. Ook de infrarood, rotatie- of zoomfuncties van de bewakingscamera kunnen de prijs beïnvloeden. Voor alle informatie over draadloze camera’s voor uw inbraakbeveiliging kunt u hier vrijblijvend terecht bij enkele professionele alarminstallateurs uit uw regio!

bewegingsmelder als inbraakbeveiliging

Bewegingsmelders

In de meeste gevallen wordt een inbraakbeveiliging voorzien van een camerabewaking en een toegangscontrole maar tegenwoordig worden er ook meer en meer bewegingssensoren toegevoegd aan de alarmsystemen. Bewegingssensoren maken gebruik van infraroodgolven en ze zullen alarm slaan wanneer er een verandering in het infrarood veld wordt waargenomen. De bewegingssensoren worden door de alarminstallateur gericht naar de beoogde detectiezone waarbij ze een bepaalde zone kunnen beveiligen. Ze kunnen zowel in uw woning, garage, werkplaats, garage of bedrijf geplaatst worden. Wanneer er een bepaalde, vooraf ingestelde, infrarood waarde wordt overschreden zal het alarm afgaan. Dit kan gebeuren door een sirene, belsignaal en/of zwaailicht maar slimme bewegingssensoren kunnen ook de lichten laten knipperen, de rolluiken openen, de audio loeihard laten spelen of juist al uw toegangen vergrendelen zodat de inbreker niet kan ontsnappen. Anderzijds kunt u ook kiezen voor stille bewegingssensoren die de bewakingsfirma of de politie alarmeren via een stil signaal. U kunt elke melding ook binnen krijgen op uw mobiel toestel zodat u onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht van een alarm in uw inbraakbeveiliging. Naast de particuliere eengezinswoningen en appartementen treffen we de bewegingssensoren ook vaak aan bij de alarminstallaties van kantoren, magazijnen of bedrijven. Verder bestaan er ook nog goedkopere preventieve bewegingsmelders die geplaatst worden in de tuin en die licht geven bij een bepaalde beweging. Deze bewegingsmelders dienen voornamelijk om inbrekers voorafgaandelijk af te schrikken en ze bieden een extra beveiliging naast uw toegangscontrole. Wenst u meer inlichtingen over de verschillende soorten bewegingssensoren en hun prijzen? Neem dan contact op met onze lokale alarmsystemen installateurs uit uw omgeving! Ze zullen u graag helpen!

toegangscontrole als inbraakbeveiliging

Toegangscontrole

Een goede inbraakbeveiliging begint in de eerste plaats met het beveiligen van de toegang tot uw woning. Door het gebruik van anti-inbraak beveiligingssloten voor uw ramen en deuren, bemoeilijkt u het werk van een inbreker al aanzienlijk en ook een goede permanente of aanspringende verlichting kan preventief al veel voorkomen. Daarnaast vormt een parlo-videofonie systeem ook een extra bewaker van uw voordeur waarbij u vanaf afstand kunt horen of zien wie er aan uw voordeur aanbelt. Maar het kan allemaal nog veel professioneler waarbij we denken aan bijkomende magneetcontacten, bewakingscamera’s, bewegingssensoren, nummerplaatherkenning, slagbomen, automatische poort vergrendelingen en alarmcodes in uw inbraakbeveiliging. Zo kunnen magneetcontacten op uw ramen en deuren een alarm activeren wanneer ze geopend worden of kunt u uw ramen voorzien van glasbreukdetectors. Ook voor bedrijven vormt een toegangscontrole een wezenlijk onderdeel van hun beveiliging. Kantoren en bedrijven kunnen hun toegangscontrole koppelen aan magneetbadges, digitale codeklaviers, metaaldetectors,  aanwezigheidscontroles of biometrische herkenningen voor een optimale uitbating en beveiliging. Voor super beveiligde zones kunnen er zelfs irisscans of vingerprints geïnstalleerd worden om de toegang te krijgen tot de beveiligde zones. Een kwalitatieve toegangscontrole verhoogd uw inbraakbeveiliging en ze kan perfect aangevuld of gecombineerd worden met een bijkomende camerabewaking. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend enkele offertes aanvragen bij de professionele alarminstallateurs uit uw regio!

alarmcentrale inbraakbeveiliging

Alarmcentrale

Bij een uitgebreid inbraakbeveiliging systeem worden al uw alarm en veiligheidselementen gekoppeld aan een centraal bedieningssysteem. Alle beelden, impulsen, alarmen of bewegingen worden daarbij in uw alarminstallatie opgenomen en bewaard. Indien gewenst kunt u hierbij uw alarmeringen automatisch koppelen aan een alarmcentrale. Deze alarmcentrale zal dan bij een inbraakalarm verwittigd worden via de vaste lijn, over het internet of via de GSM. Meestal worden deze alarmcentrales uitgebaat door een veiligheidsfirma maar u kunt ook een rechtstreekse verbinding aanvragen bij de alarmcentrale van de politie. Bij de installatie van uw inbraakbeveiliging, zal de alarminstallateur al de te verwittigen telefoonnummers voorprogrammeren in de communicatiewijzer van uw bedieningspaneel. Bij het ontstaan van een alarm worden al deze nummers dan automatisch opgeroepen of verwittigd. Hou er rekening mee dat misbruiken of foutieve handelingen aanleiding kunnen geven tot bijkomende kosten of boetes in geval u de politie nodeloos oproept. Bij een invoer van een foutieve code of het per ongeluk activeren van het alarm, verwittigd u in dit geval best zo snel mogelijk de alarmcentrale. Voor al de mogelijkheden van een alarmcentrale kunt u vrijblijvend onze alarminstallateurs contacteren voor offertes, adviezen en verdere informatie!

beveiligingssloten als inbraakbeveiliging

Beveiligingssloten

Naast de alarmen, bewegingssensoren, camerabewaking en uw toegangscontrole, vormen goede beveiligingssloten ook een belangrijk aspect binnen uw inbraakbeveiliging. De meeste inbraken worden nog steeds uitgevoerd via de voor- of achterdeur en naast een goede bewakingscamera of een inbraakalarm kunt u de inbrekers ook zeer snel ontmoedigen door goede en degelijke beveiligingssloten. Met een uniek gecertificeerd beveiligd cilinderslot beschermt u uw deuren tegen lockpicking, sleutelbreuk en antikerntrek zonder dat uw deuren aan elegantie moeten inboeten. Beveiligingssloten met een veiligheidscilinder, veiligheidsbeslag of een driepuntslot vormen zo een wezenlijk onderdeel van een goede inbraakbeveiliging. Naast goede beveiligingssloten voor uw deuren, kunt u ook uw ramen door de alarminstallateur laten beveiligen met bijzetsloten, vergrendelbare raamkrukken, paddenstoelnokken of raamblokken. Door een goede vergrendeling van al uw ramen en deuren voorkomt u dat de inbrekers zich een toegang kunnen verschaffen tot uw woning. In combinatie met de andere voorzieningen van uw inbraakbeveiliging kunt u zo uw woning inbraakvrij houden en blijven al uw bezittingen gevrijwaard. Voor offertes en adviezen over beveiligingssloten verwijzen we u graag door naar de gediplomeerde installateurs uit uw regio!

brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Een inbraakbeveiliging dient in de eerste plaats om de inbrekers buiten te houden maar ze kan ook perfect gecombineerd worden met een brandbeveiliging. Bij een brandbeveiliging worden er in uw woning geïntegreerde rookdetectors en koolmonoxide detectors geplaatst waardoor beginnende rook, brand of koolmonoxide snel wordt waargenomen. Via een professioneel branddetectiesysteem met hoogtechnologische rook- en branddetectors wordt u zo onmiddellijk verwittigd bij gevaar en/of wordt er ook een signaal uitgestuurd naar de alarmcentrale. Een brandbeveiliging kan ook gekoppeld worden aan de binnencamera’s van uw inbraakbeveiliging  zodat u bij een detectie ook de ernst van de situatie kunt inschatten. Ook voor koolmonoxide bestaan er hoogwaardige detectoren die u onmiddellijk verwittigen indien er een te hoge concentratie van koolmonoxide wordt waargenomen zodat er geen CO-vergiftigingen kunnen opgelopen worden. Een brandbeveiliging of een koolmonoxide detectie kunt u zowel bekabeld als onbekabeld verkrijgen en vaak worden ze mee geïntegreerd in uw alarminstallatie. Voor meer informatie over een brandbeveiliging kunt u hier de professionele installateurs uit uw regio contacteren! Ze zullen u graag van dienst zijn!

Op zoek naar een installateur uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw inbraakbeveiliging?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een inbraakbeveiliging?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR inbraakbeveiliging BEPAALD?

Wanneer u uw inbraakbeveiliging laat installeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw inbraakbeveiliging, en anderzijds is er de arbeidskost van de installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele alarminstallateurs uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen inbraakbeveiliging

Type alarmsysteem
Prijs
Basis alarmsysteem bekabeld geplaatst
€ 800 - € 1200
Basis alarmsysteem draadloos geplaatst
€ 600 - € 1000
Uitgebreid alarmsysteem bekabeld geplaatst
€ 1200 - € 1700
Uitgebreid alarmsysteem draadloos geplaatst
€ 800 - € 1400
Analoge camera
€ 50 - € 100
Analoge camera HD
€ 50 - € 200
Bullet camera
€ 40 - € 250
Dome camera
€ 40 - € 200
IP camera
€ 100 - € 1000
Nachtzichtcamera
€ 40 - € 600
Bewegingsmelder
€ 30 - € 200
Rookmelders
€ 40 - € 100
Parlofoon
€ 150 - € 700
Parlofoon met camera
€ 300 - € 800
videofoon
€ 300 - € 1400
Videofoon met IP camera
€ 400 - € 2000
Videofoon met toegangscontrole
€ 800 - € 4000
Op zoek naar een installateur uit uw regio om de prijs voor uw inbraakbeveiliging te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
567 installateurs in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Alarmsystemen

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...