STALEN RAMEN PLAATSEN

Bereik tot 483 ramen plaatsers rond Koekelberg.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je nieuwe ramen?

  Je wil nieuwe stalen ramen of stalen deuren laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je nieuwe ramen en deuren? Hoe vind je een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in de omgeving van Koekelberg, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele ramen en deuren installateurs rond Koekelberg verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2913
plaatsers
56
Opdrachten
per maand
63
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Koekelberg

Type ramen en/of deuren: PVC ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

De voordeur moet herstelt of vervangen worden.
Het gaat om een rechthoekige pvc deur.
We willen ook een veiligheidsslot met nachtschoot.
Offerteaanvraag uit Brussel

Type ramen en/of deuren: Aluminium ramen en/of deuren

Aantal: 5 tot 10 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een nieuwbouw

Projectbeschrijving:

Ramen met ventilatie, schuiframen.
Offerteaanvraag uit Kerksken

Vind een geschikte plaatser in de buurt van Koekelberg

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval een plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je je stalen deuren en ramen wilt toevertrouwen. Je moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor de plaatsing van je nieuwe ramen en deuren garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de omgeving van Koekelberg. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Stalen ramen plaatsen: laat je stalen ramen professioneel installeren!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je nieuwe ramen éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Koekelberg jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes voor het plaatsen van je nieuwe ramen en deuren snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs rond Koekelberg... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele ramen en deuren plaatsers in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor je stalen ramen en deuren, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele ramen plaatsers die gelegen zijn in de omgeving van Koekelberg en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van je nieuwe ramen en deuren.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmannen uit jouw regio rond Koekelberg. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsing van je stalen ramen en deuren en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de plaatsing van je ramen zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Koekelberg die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige jouw contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmannen uit de omgeving van Koekelberg. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van de te plaatsen ramen en deuren ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte plaatser in Koekelberg door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom stalen ramen plaatsen?

Indien je ramen wil die echt opvallen door hun unieke en stijlvolle look, dan komen ramen met stalen profielen daarvoor zeker in aanmerking. Geen enkel ander raam heeft dezelfde statische, authentieke en chique uitstraling als een stalen raam. Stalen ramen gaan dan ook al eeuwenlang mee, en door hun tijdloze elegantie passen ze bij elke woningstijl en bij elk interieur of die nu klassiek, landelijk, modern of industrieel is. Een zwart stalen raam wekt altijd bewondering op en door de grandeur die deze stalen ramen uitstralen, vindt men ze vaak terug in statische herenhuizen, historische gebouwen, chique moderne restaurants, villa’s, landelijke woningen, oranjerieën, kantoren, hotels en moderne bedrijven. Door de oersterke eigenschappen van de dunne profielen, kunnen stalen ramen, net zoals bij aluminium ramen, door hun grote mechanische sterkte grote glaspartijen moeiteloos overspannen. Dankzij de robuustheid van de stalen kozijnen, zijn stalen ramen ook zeer inbraakwerend. Voor de afwerking van je stalen deur of ramen kies je daarbij ook de gewenste kleur naar keuze. In de meeste gevallen wordt de afwerking stalen ramen uitgevoerd door poedercoating waarbij de lak wordt gebakken in de stalen profielen. Alhoewel de meeste stalen ramen worden afgewerkt met een zwarte lak, zijn er talloze andere RAL-kleuren voorradig. Ook ruwe onafgewerkte stalen profielen, geborstelde stalen profielen of speciaal behandelde stalen profielen met de typische roestbruine patine, kunnen door je ramen plaatser naar keuze afgewerkt worden. Op het vlak van isolatie scoort staal iets minder goed dan de andere materialen al voldoen de huidige stalen ramen wel aan een U-waarde van 1,1W/m²K. Door het plaatsen van hoogrendementsglas en een thermische onderbreking in de twee stalen delen van de profielen, is de isolatiewaarde van de stalen kozijnen veel beter dan vroeger toen er alleen maar enkel of dubbel glas werd gebruikt. Het vervaardigen van de stalen kozijnen of profielen is altijd maatwerk, en het proces bij het behandelen van de staal producten in de fabriek is intensief en ambachtelijk. De prijs voor het plaatsen van stalen ramen ligt dan ook een stuk hoger dan voor de meeste andere ramen. Maar zowel als binnenramen of als buitenramen, bieden ramen met stalen profielen een onnavolgbare authentieke tijdloze look, een lange levensduur, en een stijlvolle uitstraling aan. Een investering in stalen ramen loont op termijn altijd en bovendien zal de waarde van je woning stijgen wanneer je stalen ramen laat plaatsen. Laat je gepersonaliseerde stalen ramen plaatsen door één van de vele professionele ramen plaatsers uit jouw regio rond Koekelberg en vraag hier vrijblijvend prijsvoorstellen aan!

stalen ramen laten plaatsen in @city

Soorten en afwerking stalen ramen

vast stalen raam in @city

Vast raam staal

De meeste stalen ramen zijn vaste ramen van staal die door de stevige stalen kozijnen zeer grote oppervlaktes kunnen omvatten. Door de uiterst sterke eigenschappen van het staal, kunnen er grote raampartijen geplaatst worden met uiterst fijne profielen. Om de unieke uitstraling te benadrukken, kun je daarbij je vaste stalen ramen nog laten voorzien van bijkomende dwarsregels zodat je zelf de indeling van je ramen kunt bepalen. Vooral wanneer een vast raam van staal met grote afmetingen een groot deel van je gevel bestrijkt, kunnen de fijne profielen en regels zeer decoratieve en stijlvolle accenten leggen. Vaak zijn deze gevelramen echte design pareltjes en geven ze je woning een authentieke en sfeervolle look. Maar vaste stalen ramen worden niet alleen gebruikt als buitenramen. Ook als binnenramen kunnen vaste stalen ramen, met een al dan niet ingewerkte stalen glazen deur, een mooie decoratieve of stijlrijke toevoeging zijn aan je interieur. Afhankelijk van de grootte en de afmetingen, zijn vaste stalen ramen goedkoper dan stalen draairamen of stalen schuiframen en ook qua veiligheid tegen inbraak, bieden vaste stalen ramen betere waarborgen. Vaste stalen kozijnen zijn vervaardigd uit weervast staal, en ze zijn zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Laat je overtuigen en ontdek de mooie vaste stalen ramen bij de vele professionele ramen plaatsers uit je regio rond Koekelberg!  

stalen draairaam in @city

Stalen draairamen

Een stalen draairaam kan zowel enkelvoudig als dubbelvoudig geplaatst worden door je ramen plaatser. Een stalen draairaam kan daarbij door middel van stalen scharnieren naar binnen of naar buiten opendraaien. Bij een dubbel stalen draairaam wordt het raam in het midden gescheiden door een kozijn van staal of door een vast raam zodat de beide ramen afzonderlijk kunnen vergrendeld worden in de midden scheiding. Naast de stalen draairamen met scharnieren bestaan er ook nog stalen pivotramen die verticaal of horizontaal rond hun as kunnen draaien. Alhoewel stalen ramen op zich reeds goed bestand zijn tegen inbraak, kun je voor je stalen draairamen nog bijkomende opties voor een betere vergrendeling toevoegen. Met de geïntegreerde EPDM rubbers zijn je stalen draairamen tevens wind- en waterdicht. Dankzij het plaatsen van een thermische onderbreking bestaan er ook stalen ramen met dubbel glas of hoogrendementsglas. Hierbij gebruikt men een kunststof isolator. Dankzij deze thermische afstandshouders worden de glazen onderling gescheiden en is er een betere thermische isolatie tussen de twee stalen delen. Ook voor het binnen interieur worden er vaak stalen draairamen of draaideuren gebruikt als decoratieve eyecatchers. Met stalen draairamen kies je voor unieke en tijdloze ramen met een lange levensduur en die de tand des tijds gemakkelijk kunnen weerstaan. Laat je stalen ramen plaatsen door de ervaren ramen plaatsers uit de omgeving van Koekelberg. Vraag hier vrijblijvend prijsvoorstellen of een uitgewerkte prijsofferte!

stalen stolpraam in @city

Stalen stolpramen

Het verschil met een stalen draairaam is dat stalen stolpramen in het midden niet gescheiden worden door een kozijn of een vast raam. Hierdoor dienen je stalen ramen eerst in elkaar te haken waarna ze vergrendeld worden in je raamdorpel. Alhoewel dit systeem nog bestaat, wordt het minder vaak gebruikt omdat het minder inbraakwerend is. Bij het tweede systeem wordt eerst het eerste raam vergrendeld in de raamdorpel en wordt daarna het tweede raam van staal vergrendeld op het kozijn van het eerste raam. Bij dit systeem heb je het voordeel dat je niet steeds beide stolpramen moet openen. Ook kunnen beide ramen afzonderlijk vergrendeld worden of bijkomend uitgerust worden met een meerpuntsluiting. De vrijheid om een grote opening te creëren, blijft aanwezig en ook bij een verhuis kan een grote raamopening een handig voordeel opleveren. Verder bieden stalen stolpramen dezelfde waarden als de vaste stalen ramen of de stalen draairamen en gaan ze, door hun grote mechanische sterkte en duurzaamheid, een leven lang mee. Voor meer informatie over stalen stolpramen, verwijzen we je graag door naar de vele professionele ramen en deuren plaatsers of leveranciers uit Koekelberg of omgeving!

draaikiepraam staal in @city

Stalen draai-kiepraam

Stalen draai-kiepramen komen niet zo vaak voor omdat ze door hun gewicht niet zo gemakkelijk te bedienen zijn als houten, PVC of aluminium ramen. Toch bestaan er mooie op maat gemaakte stalen draai-kiepramen die je alle voordelen aanbieden die een normaal draai-kiepraam moet hebben. Zo kun je de kiepstand van je stalen raam gebruiken om je kamers gans het jaar door te verluchten waardoor het condensvocht kan ontsnappen en er weer verse zuurstof kan binnenkomen. Bij warme dagen kun je je stalen ramen opendraaien en kun je volop genieten van de heerlijke zomerse buitenlucht. Een draai-kiepraam is ook zeer handig om je ramen te kuisen, zonder dat je je hoeft te verplaatsen. Je robuuste en duurzame stalen draai-kiepramen zijn op zich al inbraakveilig, maar je kunt ze nog versterken door het plaatsen van beveiligde scharnieren en inbraakwerende sluitnokken. De stalen draai-kiepramen zijn tevens voorzien van een ingebouwd veiligheidssysteem waardoor ze slechts in één stand kunnen geopend worden. Stalen draai-kiepramen voldoen zonder problemen aan het politiekeurmerk voor veilig wonen, en kunnen indien gewenst ook voorzien worden van veiligheidsglas. Voor stalen draai-kiepramen zal je meer moeten betalen dan voor vaste ramen van staal, stalen draairamen of stalen stolpramen omdat er meer intensieve en ambachtelijke bewerkingen en producten aan te pas komen. Voor enkele vrijblijvende adviezen of prijzen voor je stalen draai-kiepramen, kun je hier terecht bij de vele lokale ramen plaatsers uit jouw buurt rond Koekelberg!

stalen schuifraam in @city

Stalen schuifraam

Stalen schuiframen vormen zowel binnen als buiten een zeer mooie stijlvolle en praktische toevoeging aan je woning. Vooral bij keukens, livings of eetkamers zijn stalen schuiframen erg populair omdat ze de ideale verbinding vormen met je tuin, terras of voortuin. Maar ook als decoratieve scheidingswand tussen de verschillende vertrekken, bieden stalen schuiframen vaak een open en moderne invulling aan je interieur. Omdat staal veel zwaarder is dan bij aluminium ramen of PVC ramen, zal de ramen plaatser vaak de voorkeur geven aan twee smallere stalen schuifdeuren in plaats van één grote schuifdeur. De stalen schuiframen kunnen daarbij geplaatst worden met een railsysteem of een schuifsysteem. Door de grote mechanische sterkte van het materiaal zijn stalen schuifdeuren moeilijk uit hun ligging te heffen en bieden ze een betere inbraakbeveiliging dan de andere schuifdeuren. Dit neemt echter niet weg dat de plaatsing van een extra uithefbeveiliging of een verbeterd vergrendelingssysteem nog kan toegepast worden. Voor de beglazing wordt er, zeker voor de buitenramen, gekozen voor hoogrendementsglas en/of veiligheidsglas. Naast de klassieke stalen schuiframen, kun je ook nog kiezen voor stalen plooiramen of harmonica ramen. Door gebruik te maken van meerdere smalle plooiramen kun je grotere openingen overspannen zonder dat je stalen ramen te zwaar worden. Voor landelijke woningen of kantoren met een aanpalend terras kan dit een ideale en moderne insteek zijn. Met een stalen schuifraam kies je voor degelijkheid, klasse en duurzaamheid! Indien je mooie authentieke schuiframen wenst, laat dan je stalen ramen plaatsen door een professionele ramen plaatser uit de omgeving van Koekelberg. Je kunt de erkende ramen plaatsers uit je omgeving hier gratis contacteren voor een gratis prijsofferte!

stalen valraam in @city

Stalen valramen

Stalen valramen vind je vaak terug bij industriële gebouwen, bedrijven, kantoren of een fabriek, maar ook voor kleinere gesloten ruimtes zoals badkamers, toiletten, garages of opbergruimtes bieden stalen valramen vaak een goede oplossing. Een stalen valraam wordt steeds begrensd door de lengte van de plooi-ijzers in de profielen van de zijstijlen. Op die manier kunnen stalen valramen slechts gedeeltelijk geopend worden. De stalen valramen kunnen langs onder of langs boven uitvallen al naargelang je keuze. De plooi-ijzers vermijden ook dat je stalen valraam kan open- of dichtvallen. Omwille van het gewicht zijn stalen valramen eerder beperkt in grootte. In de eerste plaats zal men stalen valramen plaatsen om een ruimte te kunnen verluchten en om condensvocht te vermijden. Vooral bij badkamers en toiletten vermijdt een valraam de vorming van schimmels en bacteriën op je muren of plafonds. In tegenstelling tot de andere valramen hebben stalen valramen meestal een betere vergrendeling en zijn ze inbraakveilig. Natuurlijk mag je niet vergeten om je valramen te sluiten voor je gaat slapen of voor je je woning verlaat. Voor stalen valraam prijzen of informatie, kun je gratis terecht bij onze ervaren ramen plaatsers uit Koekelberg!

Op zoek naar een plaatser uit Koekelberg om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van je stalen ramen?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Beglazing stalen ramen

Voor de beglazing van je ramen uit staal zijn er twee waarden belangrijk: de U-waarde en de G-waarde. Een U-waarde geeft de thermische isolatiewaarde aan van de beglazing. Hoe lager de U-waarde is, hoe beter de glaswerk van je stalen ramen is. De G-waarde geeft de hoeveelheid binnenkomende warmte aan van de zonnestralen. Hoe lager de G-waarde, hoe beter het zonlicht wordt tegengehouden en hoe koeler je woning blijft. Het spreekt dus voor zich dat de beglazing van een woning uiterst belangrijk is voor de isolatiewaarde van je woning. Enkel glas is stilaan aan het uitsterven en tegenwoordig voldoet zelfs gewoon dubbel glas niet meer aan de meer strenger wordende energie-eisen. Veel van de huidige woningen worden, in overeenstemming met de wetgeving, beter geïsoleerd om een zo laag mogelijk E-peil te bekomen. Vandaar dat we vandaag spreken van driedubbel glas, van hoogrendementsglas of van super isolatieglas. Zo heeft gewoon dubbel glas bijvoorbeeld doorgaans een U-waarde van 2,8 W/m²K terwijl de U-waarden van hoogrendementsglas of driedubbel glas zich momenteel rond of onder de 1,0 W/m²K bevinden. Bij deze beglazingen worden de luchtspouwen opgevuld met isolerende edelgassen zoals argon of krypton waardoor de U-waarde nog verder daalt. Deze beglazing wordt dan ook al volop toegepast bij nieuwbouw, bij renovaties of bij passiefhuizen. Ramen uit staal krijgen omwille van de koude stalen kozijnen een extra afwerking met een thermische isolatie tussen de stalen profielen. Door het plaatsen van een goede thermische scheiding (kunststof isolator), zorgen deze thermische afstandshouders voor een thermische onderbreking en betere isolatiewaarden. Hierdoor is er minder energieverbruik nodig en gaat er ook minder energie verloren. Op die manier bespaar je tweemaal op de energiefactuur en zorg je mee voor een beter klimaat. Indien de U-waarde van je nieuwe beglazing onder een bepaalde norm blijft, kom je daarbij in aanmerking voor een premie. Voor renovaties aan oudere woningen geeft de Vlaamse regering ook premies, mits er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Vanaf 2020 moeten trouwens alle woningen minimum dubbel glas hebben in de leefruimtes zoals livings, eetkamers, slaapkamers en badkamers en worden er strafpunten gegeven bij een ingebrekestelling. Informeer je dus goed op voorhand en kies de juiste beglazing voor je stalen ramen. Je kunt er zeer veel mee besparen! Vraag gratis advies en prijzen aan de verschillende ramen plaatsers uit jouw regio rond Koekelberg voor een goede vergelijking en laat je stalen ramen plaatsen met de juiste beglazing!  

beglazing stalen ramen @city

Premies voor ramen in staal

Volgens de wetgeving moeten vanaf 2020 alle woningen minstens dubbel glas hebben. Voldoe je niet aan deze voorwaarde, dan kun je strafpunten oplopen en kan je woning bij het overschrijden van 15 strafpunten onbewoonbaar verklaard worden. Gelukkig wordt het isoleren van bestaande woningen toch ook nog op bepaalde vlakken aangemoedigd en worden er premies toegekend. Indien je bij een renovatie je oude ramen laat vervangen en de werken laat uitvoeren door een erkende ramen plaatser, en indien er hoogrendement of driedubbel glas geplaatst wordt met een maximum U-waarde van 1,0 W/m²K, kun je in aanmerking komen voor de premie. Alle voorwaarden kun je raadplegen op de website van de Vlaamse Overheid. Zowel voor de plaatsing van je ramen, als voor het laten plaatsen van lichtkoepels en dakramen, kun je de premie aanvragen. Je kunt via onderstaande link controleren of je aan de voorwaarden voldoet.

Premie Vlaamse Overheid


premies ramen
Vind een geschikte plaatser in Koekelberg door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van stalen ramen?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR STALEN RAMEN BEPAALD?

Indien je kiest voor authentieke op maat gemaakte stalen ramen, dan hangt daar wel een prijskaartje aan vast. Stalen ramen kosten nu éénmaal meer dan aluminium ramen, houten ramen en PVC ramen. Staal heeft iets majestueus en historische gebouwen of landelijke woningen etaleren graag het strakke, tijdloze, en duurzame karakter van staal. Daarnaast vormt de isolatiewaarde ook een belangrijke factor. Hoe lager de U-waarde (waarde isolatie) is, hoe hoger de prijs zal zijn. Hoogrendementsglas of superisolatie glas heeft nu eenmaal zijn kostenplaatje. En voor een goede isolatiewaarde heeft een stalen raam een thermische onderbreking nodig zodat de profielen onderling gescheiden worden. Ook voor het isolatiemateriaal, de andere materialen en de producten van de raamprofielen zijn er verschillen en zullen de afmetingen, vormen en kleuren ook voor een deel de prijs bepalen.

Je kunt om de arbeidskosten te drukken ook zelf je oude ramen verwijderen, maar je kunt dit evengoed laten uitvoeren door een vakman. Tenslotte kun je ook besparen en prijzen vergelijken. Zo heb je een goed idee van de prijs en kun je de meeste geschikte vakman contacteren. Controleer ook de reviews en de verwezenlijkingen van een bedrijf. Het kost je niets, maar het maakt je wel veel wijzer. Interesse in nieuwe ramen plaatsen? Je kunt de regionale plaatsers uit je omgeving rond Koekelberg hier contacteren voor een gratis offerte.


Prijzen stalen ramen plaatsen

Type raam
Gemiddelde prijs*
Vast stalen raam
vanaf € 800 m²
Stalen valraam 50 x 50
vanaf € 600
Stalen schuifdeur
vanaf € 1300
Stalen draairaam
vanaf € 1100
Dubbel glas
€ 60 - € 80 m²
Hoogrendementsglas
€ 80 - € 100 m²


* inclusief BTW en plaatsing

Op zoek naar een plaatser uit Koekelberg om de prijs voor je stalen ramen te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke plaatser in de regio Koekelberg?

483 plaatsers rond Koekelberg!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...