VESTIAIREKAST OP MAAT

Bereik tot 219 meubelmakers rond Wellen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het maken van uw vestiairekast op maat?

  U wilt een vestiairekast op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor dit kasten maatwerk? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare meubelmaker die actief is in de regio rond Wellen, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele meubelmakers rond Wellen verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele meubelmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2792
meubelmakers
7
Opdrachten
per maand
12
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor kasten op maat rond Wellen

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: Melamine

Projectbeschrijving: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Maatkast 300x260x70 draaideuren
Offerteaanvraag uit Lanaken

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: MDF

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Wij hebben meerdere ruimtes waar kasten voor voorzien moeten worden, te starten met bergruimte waar 2 muren van een bergkast voorzien moeten worden.
Offerteaanvraag uit Houthalen

Vind een geschikte meubelmaker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval meubelmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het ontwerpen en het maatwerk van uw kast op maat wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw vestiairekast op maat garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele meubelmakers uit de regio rond Wellen. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Vestiairekasten op maat: Uw vestiairekast op maat laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw vestiairekast op maat éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde meubelmakers rond Wellen u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw vestiairekast op maat snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele meubelmakers uit de omgeving van Wellen... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele meubelmakers rond Wellen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een vestiairekast op maat, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele meubelmakers die gelegen zijn in de regio Wellen en de juiste kwalificaties hebben voor uw vestiairekast.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde meubelmakers rond Wellen. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw vestiairekast op maat en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel meubelmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw vestiairekast zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De meubelmakers rond Wellen die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de meubelmakers uit Wellen of omgeving. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw vestiairekast op maat ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom zou u kiezen voor een vestiairekast op maat?

Eén van de bekendste vormen van een vestiairekast op maat is de alom gekende dressing op maat. Indien u de ruimte of de middelen mocht ontbreken, dan kan een vestiairekast op maat een goed alternatief vormen. Net zoals een dressing benut een vestiairekast op maat de voorziene ruimte zo optimaal en aangenaam mogelijk. En of de ruimte nu klein of groot is, een vestiairekast op maat wordt doordacht en functioneel ontworpen waarbij geen enkel detail uit het oog wordt verloren. Een goede uitgebalanceerde vestiairekast op maat etaleert op een gestructureerde wijze al uw kleding en/of schoenen. Door de talrijke lades, hangruimtes en legplanken, geeft de vestiairekast op maat u de pasklare geordende opbergruimte voor uw hemden, broeken, kostuums, kleedjes, schoenen, riemen, lingerie, kousen, dassen en juwelen. Een vestiairekast op maat is voor elke gediplomeerde meubelmaker een uitdaging en hij zal met een grote precisie tegemoet komen aan uw wensen. Opties zoals kastverlichting, spiegels, verborgen lades of een safe kunnen ook worden besproken net zoals de keuze voor draaideuren, push deuren of schuifdeuren. In tegenstelling tot een productiekast is alles mogelijk en aanpasbaar bij een vestiairekast op maat. Een voorgefabriceerde vestiairekast kan niet tippen aan de unieke vestiairekast op maat die door uw lokale meubelmaker wordt gemaakt. Kies daarom voor originaliteit en degelijkheid en neem vrijblijvend contact op met een meubelmaker uit de regio Wellen!

Mogelijke soorten materialen voor uw vestiairekast op maat

MDF

De goedkoopste materiaalsoort om uw vestiairekast op maat te laten maken is MDF. MDF zijn gedroogde houtvezels die door middel van hars geperst en verbonden worden. Het voordeel MDF, naast de prijs, is dat het zeer goed te bewerken is en dat het in allerlei vormen kan gefreesd worden. MDF heeft een goede stabiliteit en door de fijne vezelstructuur versplintert het niet. Vestiairekasten op maat met MDF panelen zijn zeer gemakkelijk te schilderen en vooral MDF met lakdraagfolie lenen zich uitstekend om afgewerkt te worden met hoogglans of zijdeglans. Het nadeel van MDF is dat de planken onder hoog gewicht na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen, bijvoorbeeld bij een boekenkast. Soms kunt u MDF ook combineren met massief hout of melamine. Meer informatie over vestiairekasten op maat in MDF kunt u hier vinden bij enkele regionale meubelmakers uit Wellen.

LAMINAAT

Bij laminaat denken we in de eerste plaats aan vloeren met een laminaat vloer als alternatief voor een parket vloer. Maar ook bij een vestiairekast op maat wordt er gebruik gemaakt van laminaat. Zo kan uw vestiairekast op maat vervaardigd worden uit gelamineerd hout waarvoor verschillende houtsoorten zoals Grenen, Meranti, Douglas, Ceder of Lariks kunnen gebruikt worden. Laminaat is als kunststof goed bestand tegen brand en vocht omdat de buitenlaag wordt voorzien van een isolerende laag. Soms wordt laminaat daardoor ook bij buitenconstructies toegepast. Laminaat lijkt qua uiterlijk op massief hout en het heeft ook goede constructie draageigenschappen. Laminaat is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en uw vestiairekast op maat kan een perfecte nabootsing zijn van een massieve houten vestiairekast. Bovendien is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk omdat het vuil niet kan doordringen. Het nadeel van laminaat is dat het iets gevoeliger is voor krassen. Toch is laminaat een zeer goede en voordelige keuze voor uw vestiairekast op maat. Laat u overtuigen over de mogelijkheden van laminaat en vraag enkele offertes bij één van uw regionale meubelmakers rond Wellen!

MELAMINE

Melamine is een basisgrondstof die wordt gebruikt voor melaminehars of melamine coatings. Bij een vestiairekast op maat kan melamine gebruikt worden voor zowel de deurpanelen en legplanken als voor de wandafwerking. Net als laminaat is melamine een kunststoflaag die met hars wordt geperst op een MDF of spaanplaat. De dikte van melamine is dunner dan laminaat maar qua afwerking en uitzicht zien ze er eigenlijk exact hetzelfde uit. Naast een vestiairekast op maat wordt melamine veel gebruikt bij keukenkasten op maat of bij wandkasten en badkamerkasten op maat vanwege de grote toepassingsmogelijkheden op het gebied van kleur, gladheid en hoogglans. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en het biedt een zeer moderne look. Bij een beperkt budget is de combinatie van een vestiairekast op maat van MDF voor de binnenruimte en melamine voor de buitenafwerking de beste oplossing. Melamine deuren kunnen zowel draaideuren, push deuren of schuifdeuren op maat zijn. U kunt hier enkele van de meubelmakers uit de regio rond Wellen contacteren voor meer informatie.

MASSIEF HOUT

Met massief hout kiest u voor de duurste oplossing maar tevens voor een tijdloze en duurzame oplossing voor uw vestiairekast op maat. De meest gebruikte houtsoort bij massieve vestiairekasten op maat is eik in al zijn vormen en kleuren. Maar ook beuk, noten, olmen, teak of hardhout kan gebruikt worden voor het vervaardigen van uw vestiairekast op maat. Massief hout kan, naargelang uw wensen, geolied gebeitst of geborsteld worden om een meer specifieker effect weer te geven. Een ander voordeel van massief hout is dat u niet gebonden bent aan diktes of bewerkingen zodat u ook allerhande reliëfmotieven kan verwerken in uw vestiairekast op maat. Met massief hout wordt er nauwgezet gekozen voor de mooiste stukken hout van de boom en deze zuivere materialen stralen dan ook klasse uit. De meeste professionele meubelmakers werken bewust met massief hout dat gewonnen wordt uit duurzaam bosbeheer. Stel gerust uw vraag naar meer informatie of naar een offerte aan de lokale meubelmakers rond Wellen!

Op zoek naar een professionele meubelmaker rond Wellen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw vestiairekast op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Welke factoren bepalen de prijs van een vestiairekast op maat?

AFMETINGEN

Los van de materiaalkeuze voor massief hout, MDF, laminaat of melamine, zal de grootte van uw gewenste kast op maat voor een belangrijke prijsfactor zorgen. Hoe hoger, breder of dieper uw vestiairekast op maat zal zijn, hoe duurder het prijskaartje. Ook de indeling, de vormgeving en het aantal compartimenten speelt mee in de prijs. Rechte gelijkvormige vakken zijn nu eenmaal gemakkelijker te vervaardigen en te plaatsen dan vestiairekasten op maat met ongelijke, in- of uitspringende of meer gedetailleerde vakken. De prijs zal dus vooral ook afhangen van de hoeveel materiaal er nodig is om uw vestiairekast op maat te maken. Maar met de juiste afmetingen zet u wel de eerste stap voor een juiste prijsberekening door de meubelmaker en kunt u daarna de andere invullingen met elkaar vergelijken.

MATERIAALKEUZE

Ook de materiaalkeuze zal zeker meespelen bij de prijsberekening van uw vestiairekast op maat. Alhoewel sommige materiaalprijzen vergelijkbaar zijn, gaan we er toch vanuit dat MDF en melamine, of een combinatie hiervan, goedkoper zullen zijn dan bijvoorbeeld laminaat of massief hout. Bij massief hout heb je dan weer het soort hout dat doorslaggevend zal zijn voor de prijs. Een massief grenen vestiairekast op maat zal aanzienlijk goedkoper zijn dan een vestiairekast in Franse eik. Ook de afwerking van het materiaal zal de prijs van een vestiairekast mee bepalen. Vooral bij meer decoratieve vestiairekasten op maat kunnen de bijkomende materialen zoals glas, metaal, inox of spiegels de prijs opdrijven. Indien u kiest voor kwaliteit en duurzaamheid dan zal dit zich ook weerspiegelen in de prijs. De prijzen van de verschillende materialen voor uw vestiairekast op maat kunt u hier aanvragen bij een erkende meubelmaker bij u in de regio rond Wellen.

INDELING EN RUIMTE

Niet alleen de afmetingen en de materiaalkeuze zijn prijsbepalend maar ook de indeling van uw vestiairekast op maat. Het spreekt voor zich dat een recht op recht maatmeubel met een aantal gelijke deelvakken veel minder werk, materiaal en precisie vraagt dan een volledige uitgewerkte vestiairekast op maat waarbij er talloze gedetailleerde opbergruimtes, legplanken, lades, schuifdeuren, hangruimtes, juwelen boxen of andere speciale voorzieningen aanwezig moeten zijn. Hoe meer afwijkend of origineler uw indeling zal zijn, hoe hoger de kostprijs van uw vestiairekast op maat zal zijn. Het komt er dus op aan om uw indeling van uw vestiairekast op maat zo functioneel en prijsbewust mogelijk te plannen of te laten ontwerpen door uw meubelmaker. Maar de meeste erkende meubelmakers kunnen u met een digitaal tekenprogramma of een 3D weergave, een perfecte simulatie geven van de prijs indien u uw indeling van uw vestiairekast op maat op enkele punten aanpast. Ga dus niet te overhaast te werk en laat u goed inlichten door uw lokale meubelmaker uit de regio Wellen die u hierbij graag zal helpen!

Op zoek naar een meubelmaker rond Wellen om de prijs voor uw vestiairekast te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kasten op maat?

KASTEN OP MAAT

Soort maatkast
Gemiddelde prijs
Badkamermeubel
€ 400 - € 4500
Wandkast
€ 1500 - € 6000
Boekenkast
€ 1500 - € 8000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Halkast
€ 400 - € 3000
Buffetkast
€ 800 - € 4500
TV kast
€ 350 - € 3000
Dressing
€ 700 - € 6000
Kledingkast
€ 500 - € 4500
Schuifdeurkast
€ 1000 - € 4500
Dressoir
€ 200 - € 3000
Vestiairekast
€ 500 - € 4500
Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke meubelmaker in de regio Wellen?

219 meubelmakers rond Wellen!

Vergelijk offertes voor uw Kasten op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...