TV KAST OP MAAT

Bereik tot 179 meubelmakers rond Borgloon.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het maken van uw tv kast op maat?

  U wilt een tv meubel op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor dit kasten maatwerk? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare meubelmaker die actief is rond Borgloon, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele meubelmakers uit de regio Borgloon verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele meubelmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2792
meubelmakers
7
Opdrachten
per maand
12
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor kasten op maat rond Borgloon

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: Melamine

Projectbeschrijving: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Maatkast 300x260x70 draaideuren
Offerteaanvraag uit Lanaken

Vind een geschikte meubelmaker rond Borgloon

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval meubelmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het ontwerpen en het maken van uw tv meubel wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw tv meubel garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele meubelmakers uit de regio Borgloon. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

TV meubels: Uw tv kast professioneel en op maat laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw tv meubel éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde meubelmakers rond Borgloon u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw tv meubel snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele meubelmakers uit Borgloon of omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele meubelmakers rond Borgloon. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een tv meubel op maat, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele meubelmakers die gelegen zijn in de regio Borgloon en de juiste kwalificaties hebben voor uw tv meubel.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde meubelmakers rond Borgloon. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw tv meubel op maat en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel meubelmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw tv meubel zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De meubelmakers rond Borgloon die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de meubelmakers uit Borgloon of omgeving. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw tv meubel op maat ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Op zoek naar een professionele meubelmaker rond Borgloon om een vrijblijvende offerte te maken voor uw tv kast op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Kies voor een tv meubel op maat

De media neemt een belangrijke plaats in ons leven en een tv meubel in de woonkamer, keuken of slaapkamer wordt dan ook meer regel dan uitzondering. Je kunt je tv meubels op maat laten maken naar jouw eigen wensen waarbij je tv meubel perfect past in het interieur van de desbetreffende ruimte. Alle tv meubels op maat worden geheel volgens de juiste hoogte en breedte gemaakt. Creëer en ontwerp samen met je meubelmaker jouw tv meubel en kies zelf hoeveel deuren, laden of schappen er in je tv kast moeten komen. Naast de keuze voor een vast tv meubel op maat, kun je ook perfect kiezen voor een zwevend tv meubel. Een zwevend tv meubel heeft een unieke uitstraling en het past, geheel volgens de beschikbare ruimte, in elke woonkamer. Bij een strak interieur kun je je tv ook verbergen achter ingewerkte deuren of schuifdeuren. Maar ook een tv meubel op maat, samengesteld uit een centraal gedeelte met jouw media apparatuur, in combinatie met open vakken of zwevende elementen, bieden leuke ideeën. Decoratieve stukken of foto's kunnen zo samen passen in het maatwerk van jouw tv meubel waarbij het geheel een prominente plaats bekleedt in je interieur. Wanneer je dan na een lange werkdag thuis komt, kun je tevreden ontspannen en genieten van je stijlvol tv meubel. Kies het tv meubel dat bij perfect jou past en laat je tv meubel op maat maken volgens jouw wensen of ontwerp. Vraag hier advies of enkele offertes bij de meubelmakers uit de regio Borgloon!

Mogelijke soorten materialen voor een tv meubel op maat

TV MEUBEL IN MDF

MDF is de goedkoopste materiaalsoort en het wordt zeer veel gebruikt voor alle maatwerk. MDF bestaat uit gedroogde houtvezels die door middel van hars geperst en verbonden worden. Het voordeel MDF, naast de prijs, is dat het zeer goed te bewerken is en dat het in alle mogelijke vormen kan gefreesd en gemaakt worden. MDF heeft een zeer grote stabiliteit en door de fijne vezelstructuur versplintert het niet. Je kunt een tv meubel van MDF volledig afgewerkt laten maken en het laten schilderen in het wit of in een kleur die past bij je interieur. Vooral MDF panelen met een lak draagfolie lenen zich uitstekend om afgewerkt te worden met hoogglans of zijdeglans. Het nadeel van MDF is dat de planken van je tv meubel onder hoog gewicht na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen, zeker als je boeken of zware objecten plaatst op brede schappen of in de laden. In de hoogte of diepte van je tv meubel is er minder een probleem voor het gewicht. Soms kun je je MDF tv meubel ook combineren met massief hout of melamine. Meer informatie of advies over onze tv meubels in MDF, kun je hier vinden bij onze regionale meubelmakers rond Borgloon.

TV MEUBEL IN LAMINAAT

Ook laminaat is geschikt voor alle maatwerk wanneer je een meubel op maat wilt laten maken. Zo bestaat er een hele collectie van gelamineerd kwalitatief hout, met verschillende houtsoorten zoals Grenen, Meranti, Douglas, Ceder of Lariks die perfect past bij het design tv meubel voor jouw slaapkamer of woonkamer. Laminaat is een soort kunststof waarvan de buitenlaag wordt voorzien van een isolerende laag. Zo wordt jouw tv meubel op maat goed beschermd tegen vuil en stof. Een tv meubel van laminaat lijkt qua uiterlijk op massief hout en het heeft ook zeer goede constructieve draageigenschappen. Een tv meubel in laminaat is verkrijgbaar in meerdere stijlen en kleuren waardoor het zowel past in een klassiek als in een modern interieur. Het onderhoud van jouw tv meubel is zeer eenvoudig, het enige nadeel van een laminaat tv meubel is dat het iets gevoeliger is voor krassen. Toch is laminaat een zeer goede keuze  voor alle soorten maatwerk. Laat je overtuigen en ontdek de mogelijkheden van laminaat voor het ontwerpen van je tv meubel. Vraag hier online een paar offertes aan bij jouw regionale meubelmakers uit de omgeving van Borgloon!

TV MEUBEL IN MELAMINE

Bij het maatwerk voor tv meubel wordt melamine gebruikt voor zowel de deuren, de legplanken als voor de wandafwerking van jouw tv meubel. Net als laminaat is melamine een kunststoflaag die met hars wordt geperst op een MDF of spaanplaat. De dikte van melamine is dunner dan laminaat, maar qua afwerking en uitzicht zien ze er eigenlijk perfect hetzelfde uit. , wordt melamine veel gebruikt bij keukenkasten of halkasten die kwalitatief op maat gemaakt worden, vanwege de grote toepassingsmogelijkheden op het gebied van interieur, kleur, design, gladheid en hoogglans, wordt melamine vaak gebruikt voor het vervaardigen van tv meubels, keukenkasten of design meubels. Kasten van melamine zijn zeer onderhoudsvriendelijk en ze bieden een zeer moderne design look aan jouw interieur. Vooral voor strak tv meubel op maat in wit of zwart, geniet melamine vaak de voorkeur in een woonkamer. Bij een beperkt budget is de combinatie van een tv meubel op maat van MDF voor de binnenruimte, samen met een melamine kwaliteit voor de buitenafwerking, de beste oplossing. Je kunt hier enkele van de meubelmakers rond Borgloon contacteren voor meer informatie of advies over tv meubels in melamine.

TV MEUBEL IN MASSIEF HOUT

Met massief hout kies je niet voor het goedkoopste maatwerk, maar wel steeds voor het meest duurzame en tijdloze ontwerp voor jouw tv meubel. Of het nu gaat om een vast tv meubel of een zwevend tv meubel, een tv meubel op maat gemaakt uit massief hout maakt steeds indruk. Vooral eik is de meest gebruikte houtsoort om een tv meubel op maat te laten maken, maar ook beuk, noten, olmen, teak of hardhout kunnen gebruikt worden voor het ontwerpen en vervaardigen van jouw tv meubel op maat, ongeacht de afmetingen. Massief hout kan, naargelang je eigen wensen of inspiratie, geolied gebeitst of geborsteld worden om een meer specifiek en mooi effect of kleur weer te geven. Een ander voordeel van massief hout is dat je niet steeds gebonden bent aan diktes of bewerkingen zodat je ook allerhande reliëfmotieven kunt verwerken in het ontwerp van jouw tv meubel. Met massief hout wordt er nauwgezet gekozen voor de mooiste stukken hout van de boom en deze zuivere materialen stralen dan ook klasse uit in je woonkamer. De meeste professionele meubelmakers werken ook bewust met massief hout dat gewonnen wordt uit duurzaam bosbeheer. Stel gerust een vraag naar meer informatie of vul online een offerteaanvraag in voor een tv meubel van kwaliteit, gemaakt bij de lokale meubelmakers uit de regio Borgloon in België!

Op zoek naar een professionele meubelmaker rond Borgloon om een vrijblijvende offerte te maken voor uw tv meubel?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Welke factoren bepalen de prijs van uw tv meubel op maat?

AFMETINGEN VAN UW TV MEUBEL

Los van de materiaalkeuze voor massief hout, MDF, laminaat of melamine, zal de grootte van het maatwerk voor jouw tv meubel voor een belangrijke prijsfactor zorgen. Hoe groter de ruimte, hoogte, breedte of diepte zal zijn bij het ontwerpen of maken van jouw tv meubel, hoe duurder het prijskaartje. Ook de indeling, de vormgeving en het aantal compartimenten en laden van je tv meubel zorgen ervoor dat de prijs kan oplopen. Rechte gelijkvormige vakken zijn nu eenmaal gemakkelijker te vervaardigen en in te passen bij de plaatsing, dan wanneer je een design tv kast kiest, met ongelijke, in- of uitspringende of meer gedetailleerde vakken, die tot op de millimeter juist moeten gemaakt worden. Een professionele meubelmaker maakt gebruik van het juiste materiaal en gaat steeds voor het beste resultaat Gesloten kasten, al dan niet met bijhorende laden, zijn doorgaans iets duurder dan open tv meubels. De prijs zal dus vooral afhangen van de hoeveel materiaal er nodig is om jouw tv meubel te maken. Maar met de juiste afmetingen van je tv meubel op maat zet je wel de eerste stap voor een juiste prijsberekening door de meubelmaker, waarna je de andere invullingen of de offertes met elkaar kunt vergelijken.

MATERIAALKEUZE VOOR UW TV MEUBEL

Ook de materiaalkeuze zal zeker meespelen bij de prijsberekening en het ontwerpen van jouw gewenste tv kast als die op maat gemaakt wordt. Alhoewel sommige materiaalprijzen voor tv meubels vergelijkbaar zijn, zullen MDF en melamine, of een combinatie hiervan, goedkoper zijn dan bijvoorbeeld tv kasten van laminaat of massief hout. Bij massief hout heb je dan weer het soort hout dat steeds doorslaggevend zal zijn voor de prijs. Een tv meubel perfect op maat gemaakt van massief grenen, zal aanzienlijk goedkoper zijn dan design tv kast in Franse eik. Ook de afwerking van het materiaal zal de prijs van jouw tv meubel mee bepalen. Vooral bij kwalitatieve tv meubels, en waar er meer gesloten deuren zijn, moet er meer maatwerk geleverd worden, en kunnen alle bijkomende materialen zoals glas, metaal, inox of spiegels de prijs opdrijven. Indien je kiest voor de perfecte service met mooi kwalitatief maatwerk, en een grote duurzaamheid, dan zal dit zich ook weerspiegelen in de prijs. Ontdek de prijzen van de verschillende materialen voor het tv meubel van jouw wensen en vraag online een offerte aan bij een erkende meubelmaker uit Borgloon of omgeving.

INDELING VAN UW TV MEUBEL

Naast de afmetingen en de materiaalkeuze is ook de indeling van jouw tv meubel op maat mee prijsbepalend. Het spreekt voor zich dat een recht op recht maatmeubel met een aantal gelijke deelvakken veel minder werk, materiaal en precisie vraagt dan een volledige uitgewerkt tv meubel op maat waarbij er talloze gedetailleerde opbergruimtes, legplanken, laden of andere speciale voorzieningen aanwezig moeten zijn. Hoe meer afwijkend of origineler je indeling zal zijn, hoe hoger de kostprijs van jouw tv kast op maat zal zijn. Het komt er dus op aan om je indeling van je tv meubel op maat zo functioneel en prijsbewust mogelijk te plannen of te laten ontwerpen door jouw meubelmaker. De meeste erkende meubelmakers kunnen je met een digitaal tekenprogramma of een 3D weergave, een perfecte simulatie geven van de prijs indien je de indeling van je tv meubel op maat op enkele punten aanpast. Ga dus niet te overhaast te werk en laat je goed inlichten door je lokale meubelmaker rond Borgloon die jou hierbij graag zal helpen!

Op zoek naar een professionele meubelmaker rond Borgloon om de prijs voor uw TV kast op maat te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kasten op maat?

KASTEN OP MAAT

Soort maatkast
Gemiddelde prijs
Badkamermeubel
€ 400 - € 4500
Wandkast
€ 1500 - € 6000
Boekenkast
€ 1500 - € 8000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Halkast
€ 400 - € 3000
Buffetkast
€ 800 - € 4500
TV kast
€ 350 - € 3000
Dressing
€ 700 - € 6000
Kledingkast
€ 500 - € 4500
Schuifdeurkast
€ 1000 - € 4500
Dressoir
€ 200 - € 3000
Vind een geschikte meubelmaker rond Borgloon door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke meubelmaker in de regio Borgloon?

179 meubelmakers rond Borgloon!

Vergelijk offertes voor uw Kasten op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...