SCHUIFDEURKAST OP MAAT

Bereik tot 218 meubelmakers rond Wellen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het maken van uw schuifdeurkast op maat?

  U wilt een schuifdeurkast op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor dit kasten maatwerk? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare meubelmaker die actief is rond Wellen, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele meubelmakers uit de regio Wellen verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele meubelmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2762
meubelmakers
11
Opdrachten
per maand
11
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor kasten op maat rond Wellen

Soort maatwerk: Ander meubel op maat

Start werken: Ander materiaal

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Het is om een buitenmuur onder een afdak, af te werken met massief houten planken omdat de muur beetje krom loopt , zodat het niet opvalt.
Offerteaanvraag uit Tongeren

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: MDF

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Wij zouden graag een kastenwand willen maken in onze logeerkamer
Offerteaanvraag uit Veldwezelt

Vind een geschikte meubelmaker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval meubelmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het ontwerpen en het maatwerk van uw schuifdeurkast wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw schuifdeurkast garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele meubelmakers uit uw regio rond Wellen. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Schuifdeurkasten: Uw schuifdeurkast op maat laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw schuifdeurkast éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde meubelmakers uit de omgeving van Wellen u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw schuifdeurkast maatwerk snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele meubelmakers rond Wellen... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele meubelmakers rond Wellen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een schuifdeurkast op maat, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele meubelmakers die gelegen zijn in de regio rond Wellen en de juiste kwalificaties hebben voor uw schuifdeurkast.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde meubelmakers rond Wellen. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw schuifdeurkast op maat en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel meubelmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw schuifdeurkast zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De meubelmakers rond Wellen die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de meubelmakers uit Wellen of omgeving. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw schuifdeurkast op maat ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom zou u kiezen voor een schuifdeurkast op maat?

Met een schuifdeurkast kun je zeer veel ruimte besparen omdat er geen deuren moeten opengedraaid worden. Een schuifdeurkast is dan ook ideaal voor kleinere slaapkamers of als ingebouwde kast waardoor er meer ruimte vrijkomt in je kamer. De mogelijkheden om een schuifdeurkast te gebruiken als slaapkamerkast, dressing, opbergkast, wandkast, halkast, zolderkast of proviandkast zorgen ervoor dat je meubelmaker voor elke ruimte of interieur een aangepaste schuifdeurkast kan ontwerpen. Schuifdeurkasten ogen strak maar achter de schuifdeuren kun je de indeling van je schuifdeur kasten op maat volledig zelf kiezen volgens wens. Het ontwerp van je schuifdeurkast bepaal je aan de hand van het type maatkast en waarvoor ze moet dienen. Bij een kledingkast zal de indeling achter je schuifdeuren vooral praktisch zijn om al je kleding, schoenen, sokken, sjaals en accessoires overzichtelijk te kunnen bewaren. Achter de schuifdeuren van een opbergkast moeten er genoeg mogelijkheden zijn ordelijk te kunnen sorteren, met voldoende ruimte en stabiliteit zodat ook zwaardere items makkelijk kunnen geborgen worden. Een schuifdeurkast moet dus vooral functioneel en handig zijn en dat zie je ook bij de bedrijven en kantoren waar schuifdeurkasten een vast onderdeel zijn van het kantoor interieur. Zowel als ingebouwde maatkast of als vrijstaande wandkast, kunnen schuifdeurkasten volgens de gewenste stijl een modern, klassiek of industrieel uitzicht hebben. Samen met je meubelmaker ontwerp je jouw eigen schuifdeurkast volgens je indeling, kleuren, en materiaalkeuze. Naargelang je wensen kun je hierbij kiezen voor een afwerking in massief hout, MDF, melamine of laminaat en de deuren van je schuifdeurkast combineren met verwerkte glas- spiegel- of metaalelementen. Ook voor gesloten of half open dressings worden schuifdeuren vaak gekozen als deuren om meer ruimte te creëren bij het omkleden. Ontdek de verschillende mogelijkheden van een schuifdeur maatkast bij de lokale meubelmakers rond Wellen. Ze zullen je graag enkele offertes of advies overmaken.

Mogelijke soorten materialen voor uw schuifdeurkast

SCHUIFDEURKASTEN IN MDF

MDF is de meest budgetvriendelijke houtsoort voor het maken van jouw schuifdeurkast. Schuifdeurkasten op maat die worden ingebouwd, hebben vaak een basis van MDF omdat het grootste deel van de ingebouwde schuifdeurkast niet zichtbaar is. MDF bestaat uit gedroogde houtvezels die door hars geperst en verbonden worden tot een geheel. Het hout is zeer goed te bewerken en het kan in allerlei vormen gefreesd worden. Schuifdeurkasten van MDF zijn zeer gemakkelijk te schilderen en MDF panelen met een lakgedragen folie lenen zich zeer goed om afgewerkt te worden met een hoogglans of zijdeglans. De deuren, schuifdeuren, wanden en schappen kunnen ook bekleed worden met laminaat, melamine of massief hout en dit in verschillende kleuren. MDF is minder geschikt voor schuifdeurkasten die zware materialen of accessoires moeten herbergen zoals boeken, borden of gereedschap omdat de schappen na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen onder het gewicht. Voor kledingkasten of dressings is dit doorgaans minder van belang. Meer informatie over schuifdeurenkasten in MDF kunt u hier vinden bij enkele van jouw regionale meubelmakers rond Wellen.

SCHUIFDEURKASTEN IN LAMINAAT

Laminaat wordt niet alleen gebruikt bij parket vloeren, ook voor schuifdeurkasten op maat is laminaat een houtsoort die staat voor kwaliteit en degelijkheid. Zo bestaat er een hele collectie van gelamineerd hout, met verschillende houtsoorten zoals Grenen, Meranti, Douglas, Ceder of Lariks die perfect passen bij jouw design schuifdeurkast voor je woning. Laminaat is een soort kunststof waarvan de buitenlaag wordt voorzien van een isolerende laag. Zo wordt jouw schuifdeurkast goed beschermd tegen vuil en stof. Een schuifdeurkast van laminaat lijkt qua uiterlijk op massief hout en de kast heeft ook zeer goede constructie draageigenschappen. Laminaat biedt ook een breed gamma aan design kleuren en structuren voor al je schuifdeuren. Een strakke moderne zwarte schuifdeurkast of een perfecte nabootsing van een klassieke massieve houten kast, alle stijl mogelijkheden zijn volgens jouw wens uitvoerbaar. Laminaat schuifdeurkasten passen dan ook in elk interieur. Bovendien is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk omdat het vuil niet kan doordringen. Het nadeel van een laminaat schuifdeurkast is dat het iets gevoeliger is voor krassen. Toch is laminaat een zeer goede en voordelige oplossing voor alle maatwerk voor je schuifdeurkasten. Laat je overtuigen en ontdek de mogelijkheden van laminaat schuifdeurkasten. Vraag hier online een paar offertes aan bij jouw regionale meubelmakers uit de buurt van Wellen!

SCHUIFDEURKASTEN IN MELAMINE

Melamine is een basisgrondstof die wordt gebruikt voor melamine hars of melamine coatings. Bij een schuifdeurkast kan melamine gebruikt worden voor zowel de deuren, de legplanken als voor de wandafwerking van je schuifdeurkast. Net als laminaat is melamine een kunststoflaag die met hars wordt geperst op een MDF of spaanplaat. De dikte van melamine is dunner dan laminaat, maar qua afwerking en uitzicht zien ze er eigenlijk helemaal hetzelfde uit. Naast ingebouwde schuifdeurkasten of vrijstaande schuifdeurkasten, wordt melamine veel gebruikt bij keukenkasten of wandkasten die kwalitatief gemaakt worden, vanwege de grote mogelijkheden op het gebied van interieur, kleuren, ontwerp, stijl, gladheid en hoogglans. Schuifdeurkasten van melamine zijn zeer onderhoudsvriendelijk en ze bieden een zeer moderne design look aan jouw interieur. Bij een beperkt budget is de combinatie van een eigen schuifdeurkast van MDF voor de binnenruimte en een melamine kwaliteit voor de buitenafwerking van je kast en je schuifdeuren de beste oplossing. Je kunt hier enkele van de meubelmakers uit Wellen of omgeving contacteren voor meer informatie over onze schuifdeurkasten in melamine.

SCHUIFDEURKASTEN IN MASSIEF HOUT

Met massief hout kies je voor de duurste oplossing, maar tevens voor de meest tijdloze en duurzame oplossing voor elke schuifdeurkast van je woning. De meest gebruikte houtsoort bij massieve schuifdeurkasten is eik in al zijn vormen en kleuren. Maar ook beuk, noten, olmen, teak of hardhout kunnen gebruikt worden voor het ontwerpen en vervaardigen van jouw schuifdeurkasten met diverse afmetingen. Massief hout kan, naargelang je eigen wens of inspiratie, geolied gebeitst of geborsteld worden om meer specifieke mooie stijl effecten of kleuren weer te geven. Een ander voordeel van massief hout is dat je niet gebonden bent aan diktes of bewerkingen zodat je ook allerhande reliëfmotieven kunt verwerken in het ontwerp van jouw schuifdeurkast. Door het gewicht van de massieve deuren, vragen je schuifdeuren extra ondersteuning en al de beweegsystemen en accessoires zijn dan ook bijkomend verstevigd. Met massief hout wordt er nauwgezet gekozen voor de mooiste stukken hout van de boom en deze zuivere materialen stralen dan ook klasse uit. De meeste professionele meubelmakers werken bewust met massief hout dat gewonnen wordt uit duurzaam bosbeheer. Stel gerust een vraag naar meer informatie of vul online een offerteaanvraag in voor een schuifdeurkast van kwaliteit, gemaakt bij de lokale meubelmakers uit jouw regio rond Wellen in België!

Op zoek naar een professionele meubelmaker rond Wellen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw schuifdeurkast?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Welke factoren bepalen de prijs van schuifdeurkasten op maat?

AFMETINGEN VAN UW SCHUIFDEURKAST

Ongeacht welke houtsoort je kiest, zal de grootte van je gewenste schuifdeurkast al zorgen voor een belangrijke prijsfactor. Hoe groter de ruimte, hoogte, breedte of diepte zal zijn bij het ontwerpen of maken van jouw schuifdeurkasten, hoe duurder het prijskaartje. Ook de indeling, de vormgeving en het aantal compartimenten en lades van je schuifdeurkasten zorgen ervoor dat de prijs kan oplopen. Rechte gelijkvormige vakken zijn nu eenmaal gemakkelijker te vervaardigen en samen te passen bij de plaatsing, dan wanneer je een design schuifdeurkast kiest, met ongelijke, in- of uitspringende, of meer gedetailleerde vakken, die tot op de millimeter juist moeten vervaardigd worden. Het aantal schuifdeuren kunnen ook van belang zijn, vooral indien er één of meerdere spiegels worden voorzien in de deuren. Een professionele meubelmaker maakt hierbij geen verschil in de service en gaat steeds voor het beste resultaat. Gesloten schuifdeurkasten zijn daarom doorgaans iets duurder dan open maatkasten. De prijs zal dus vooral afhangen van de hoeveel materiaal er nodig is om jouw kasten te maken. Maar met de juiste afmetingen van je schuifdeurkast zet je wel de eerste stap voor een juiste prijsberekening door de meubelmaker, waarna je de andere invullingen of de offertes met elkaar kunt vergelijken.

MATERIAALKEUZE VOOR UW SCHUIFDEURKAST

Ook de materiaalkeuze zal zeker meespelen bij de prijsberekening en het ontwerpen van jouw gewenste schuifdeurkast als die op maat gemaakt wordt. Alhoewel sommige materiaalprijzen vergelijkbaar zijn voor schuifdeurkasten, zullen MDF en melamine, of een combinatie hiervan, goedkoper zijn dan bijvoorbeeld kasten van laminaat of massief hout. Bij een schuifdeurkast van massief hout heb je dan weer het soort hout dat doorslaggevend zal zijn voor de prijs. Kasten met schuifdeuren van massief grenen, zullen aanzienlijk goedkoper zijn dan design kasten met deuren in Franse eik. Ook de afwerking van het materiaal zal de prijs van jouw maatkast mee bepalen. Vooral bij de kwaliteit design kasten, waar er meer deuren uit duurzaam materiaal zijn, kunnen de bijkomende materialen zoals glas, metaal, inox of spiegels de prijs opdrijven. Indien je kiest voor de perfecte service met mooi kwalitatief maatwerk, dan zal dit zich ook weerspiegelen in de prijs. Ontdek de prijzen van de verschillende materialen voor je eigen gewenste schuifdeurkast en vraag online een offerte aan bij een erkende meubelmaker uit je regio rond Wellen.

INDELING EN RUIMTE VAN UW SCHUIFDEURKAST

Bij een schuifdeurkast is ook de indeling en de ruimte van je kast belangrijk. Een recht op recht maatmeubel is nu eenmaal gemakkelijker te maken. Zo zal een schuifdeurkast in een dressing met een aantal gelijke deelvakken en/of lades voor je kleding, schoenen, sjaals of mutsen, veel minder werk, materiaal en millimeter precisie vragen, dan een schuifdeurkast die je volledig op wens laat maken, en waarbij er talloze gedetailleerde opbergruimtes, legplanken, lades of andere speciale accessoires aanwezig moeten zijn. Hoe meer afwijkend of origineler jouw indeling of de plaatsing zal zijn, hoe hoger de kostprijs van je schuifdeurkast zal zijn. Het komt er dus op aan om je indeling van de kast zo functioneel en prijsbewust mogelijk te plannen. Goede planningen zorgen ervoor dat jouw eigen schuifdeurkast past bij het de mogelijkheden van de ruimte en je interieur, maar ook praktisch tegemoet komt aan jouw gewenste resultaat. De meeste erkende meubelmakers bieden een digitaal tekenprogramma of een 3D service aan, die je een perfecte simulatie geven van de prijs, en waarbij je de indeling van het ontwerp van jouw kast op vele punten nog kunt aanpassen. Wil je een schuifdeurkast laten maken? Ga niet te overhaast te werk en gebruik het advies en de tips van je lokale meubelmaker uit Wellen in België.

Op zoek naar een meubelmaker uit de regio Wellen om de prijs voor uw schuifdeurkast te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kasten op maat?

KASTEN OP MAAT

Soort maatkast
Gemiddelde prijs
Badkamermeubel
€ 400 - € 4500
Wandkast
€ 1500 - € 6000
Boekenkast
€ 1500 - € 8000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Halkast
€ 400 - € 3000
Buffetkast
€ 800 - € 4500
TV kast
€ 350 - € 3000
Dressing
€ 700 - € 6000
Kledingkast
€ 500 - € 4500
Schuifdeurkast
€ 1000 - € 4500
Dressoir
€ 200 - € 3000
Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke meubelmaker in de regio Wellen?

218 meubelmakers rond Wellen!

Vergelijk offertes voor uw Kasten op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...