KLEERKAST OP MAAT

Bereik tot 179 meubelmakers rond Borgloon.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het maken van uw kleerkast op maat?

  U wilt een kleerkast op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor dit kasten maatwerk? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare meubelmaker die actief is in de omgeving van Borgloon, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele meubelmakers rond Borgloon verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele meubelmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2773
meubelmakers
13
Opdrachten
per maand
24
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor kasten op maat rond Borgloon

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: Melamine

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Keukenrenovatie, keuken 4 op 4 m
Offerteaanvraag uit GENK

Soort maatwerk: Ander meubel op maat

Start werken: Ander materiaal

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Het is om een buitenmuur onder een afdak, af te werken met massief houten planken omdat de muur beetje krom loopt , zodat het niet opvalt.
Offerteaanvraag uit Tongeren

Vind een geschikte meubelmaker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval meubelmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het ontwerpen en het maatwerk van uw kast op maat wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw kleerkast op maat garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele meubelmakers uit uw regio rond Borgloon. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Kleerkasten: Uw kleerkast op maat laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw kleerkast op maat éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde meubelmakers uit de regio Borgloon u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw kleerkast maatwerk snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele meubelmakers uit de omgeving van Borgloon... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele meubelmakers rond Borgloon. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een kleerkast op maat, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele meubelmakers die gelegen zijn in de regio Borgloon en de juiste kwalificaties hebben voor uw kleerkast.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde meubelmakers rond Borgloon. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw kleerkast op maat en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel meubelmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw kleerkast zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De meubelmakers rond Borgloon die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de meubelmakers uit Borgloon en omgeving. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw kleerkast op maat ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte meubelmaker rond Borgloon door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom zou u kiezen voor een kleerkast op maat?

Een kleerkast op maat, stijlvol maar toch voldoende groot en praktisch om alle kleren in op te bergen, is een grote wens voor vele vrouwen en mannen. Gedaan met overvolle en onoverzichtelijke bergruimtes en laden, met een kast op maat, naar eigen ontwerp, bepaal je zelf volledig de grootte en de indeling van kasten. Vooral bij het ontbreken van een dressing ruimte, is een goede en handige kast op maat een must om het overzicht te houden over je talrijke kledingstukken en accessoires. Een kleerkast op maat kan een losstaande kleerkast zijn of het kan een inbouwkast zijn, die al dan niet doorloopt over de volledige wandlengte. Ingebouwde kasten bieden het voordeel om de volledige ruimte van je slaapkamer te vullen met nuttige kastruimte. Daarbij kunnen de kasten ook voorzien worden van een nuttige binnen indeling die je samen samen met je meubelmaker eenvoudig kunt samenstellen. Maar een kleerkast kan natuurlijk ook op maat geplaatst worden in je vestiaire, kantoor of inkomhal, aangepast aan de beschikbare ruimte. Je meubelmaker kan bovendien elke kast op maat ook aanpassen aan een schuine wand, een doorgang, een smalle ruimte of aan een hoog plafond. De stijlkeuze voor je kast op maat bepaal je zelf naar wat het best past in jouw interieur. Een strakke witte kleerkast met hoogglanslak, een landelijke eiken kast met schuifdeuren, een eigentijdse Sonoma kleerkast met draaideuren en spiegeldeuren, of een meer Scandinavisch getint ontwerp, de opties voor jouw kast op maat zijn talrijk. Laat je inspireren en adviseren door één van de meubelmakers van de regio Borgloon in België!

INGEBOUWDE KLEERKASTEN

Ingebouwde kasten op maat zijn duurder dan vrijstaande kasten op maat, maar ze bieden enkele bijkomende troeven. Vooral bij asymmetrische kamers kunnen ingebouwde kasten op maat de ruimte optimaal invullen waardoor je veel meer nuttige ruimte hebt voor al je kleding, schoenen, sjaals of accessoires. Ideaal voor slaapkamers met schuine wanden of kleinere slaapkamers. Een ervaren meubelmaker zal samen met jou je ingebouwde kast op maat ontwerpen die perfect tegemoet komt aan jouw wensen. Wens je daarbij deuren die volledig kunnen openschuiven of hou je liever van een open ingebouwde kast op maat? Je kasten op maat worden met kwaliteit vervaardigd zoals jij het vraagt! Of het nu gaat om eenvoudige ontwerpen of meer design ontwerpen, elke maatkast wordt met de grootste zorg ontworpen, vervaardigd en geplaatst. Ingebouwde kasten op maat vragen ook minder onderhoud en ze houden het stof en vuil weg van jouw kleding. Voor wie houdt van een strak en ordelijk interieur, is deze maatkast dan ook een aanrader.

VRIJSTAANDE KLEERKASTEN

Kasten op maat hoeven niet altijd ingebouwd te worden. Je kunt ook perfect samen met je meubelmaker een volledig vrijstaande kast ontwerpen die qua grootte en indeling het best past bij jouw wensen. Zo kun je je op maat gemaakte kleerkast volledig afstemmen op je interieur en de grote van je slaapkamer, dressing of inkomhal. Vrijstaande kasten op maat stralen kwaliteit en klasse uit, of het nu gaat om eenvoudige kast of om een design ontwerp met allerhande nuttige en praktische accessoires. Voor de deuren heb je ook allerhande keuzemogelijkheden die passen bij je gewenste stijl. Een vrijstaande kledingkast kan ook je wand volledig in breedte en hoogte innemen zodat het lijkt op een ingebouwde kast. Keuzemogelijkheden genoeg dus om samen met een meubelmaker uit je regio rond Borglooncop zoek te gaan naar de perfecte kast voor je kleding.

Mogelijke soorten materialen voor uw kleerkast op maat

MAATKAST IN MDF

De goedkoopste materiaalsoort voor maatkasten is MDF. MDF bestaat uit gedroogde houtvezels die door middel van hars geperst en verbonden worden. Het voordeel MDF, naast de prijs, is dat het zeer goed te bewerken is en dat het in alle mogelijke vormen kan gefreesd en gemaakt worden. MDF heeft een grote stabiliteit en door de fijne vezelstructuur versplintert het niet. Kleerkasten worden met MDF panelen als maatkast gemaakt en ze zijn zeer gemakkelijk te schilderen in het wit of in een kleur. Vooral de MDF panelen met een lak draagfolie lenen zich uitstekend om afgewerkt te worden met hoogglans of zijdeglans. Het nadeel van MDF is dat de planken van je ingemaakte maatkast onder hoog gewicht na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen, zeker bij een maatkast met brede schappen. In de hoogte of diepte van je maatkast is er minder een probleem voor het gewicht. Soms kun je MDF ook combineren met massief hout of melamine. Meer informatie over onze maatkasten in MDF, kun je hier vinden bij onze regionale meubelmakers uit de omgeving van Borgloon.

MAATKAST IN LAMINAAT

Bij laminaat denken we in de eerste plaats aan vloeren waarbij een laminaat vloer als vaak als goedkoper alternatief wordt gebruikt voor een parket vloer. Maar ook voor een maatkast wordt laminaat gebruikt. Zo bestaat er een hele collectie van gelamineerd hout, met verschillende houtsoorten zoals Grenen, Meranti, Douglas, Ceder of Lariks die perfect passen bij jouw design maatkast voor je woning. Laminaat is een soort kunststof waarvan de buitenlaag wordt voorzien van een isolerende laag. Zo wordt jouw maatkast goed beschermd tegen vuil en stof. Soms wordt laminaat daardoor ook bij buitenconstructies toegepast. Een maatkast van laminaat lijkt qua uiterlijk op massief hout en de kast heeft ook zeer goede constructie draageigenschappen. Een maatkast in laminaat is verkrijgbaar in meerdere stijlen en kleuren en je ingemaakte maatkast kan een perfecte nabootsing zijn van een massieve houten kast. Bovendien is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk omdat het vuil niet kan doordringen. Het nadeel van een laminaat maatkast is dat het iets gevoeliger is voor krassen. Toch is laminaat een zeer goede en voordelige oplossing voor alle maatwerk voor je kasten. Laat je overtuigen en ontdek de mogelijkheden van laminaat kasten. Vraag hier online een paar offertes aan bij jouw regionale meubelmakers uit de omgeving va, Borgloon!

MAATKAST IN MELAMINE

Melamine is een basisgrondstof die wordt gebruikt voor melamine hars of melamine coatings. Bij een kleding maatkast kan melamine gebruikt worden voor zowel de deuren, de legplanken als voor de wandafwerking van je maatkast. Net als laminaat is melamine een kunststoflaag die met hars wordt geperst op een MDF of spaanplaat. De dikte van melamine is dunner dan laminaat, maar qua afwerking en uitzicht zien ze er eigenlijk helemaal hetzelfde uit. Naast ingemaakte maatkasten of vrijstaande kasten, wordt melamine veel gebruikt bij keukenkasten of wandkasten die kwalitatief op maat gemaakt worden, vanwege de grote toepassingsmogelijkheden op het gebied van interieur, kleur, design, gladheid en hoogglans. Kasten van melamine zijn zeer onderhoudsvriendelijk en ze bieden een zeer moderne design look aan jouw interieur. Bij een beperkt budget is de combinatie van een eigen kast van MDF voor de binnenruimte en een melamine kwaliteit voor de buitenafwerking de beste oplossing. Je kunt hier enkele van de meubelmakers rond Borgloon contacteren voor meer informatie over onze maatkasten in melamine.

MAATKAST IN MASSIEF HOUT

Met massief hout kies je voor de duurste oplossing, maar tevens voor de meest tijdloze en duurzame oplossing voor elke maatkast van je woning. De meest gebruikte houtsoort bij massieve kasten op maat is eik in al zijn vormen en kleuren. Maar ook beuk, noten, olmen, teak of hardhout kunnen gebruikt worden voor het ontwerpen en vervaardigen van kasten op maat met diverse afmetingen. Massief hout kan, naargelang je eigen gewenste resultaat of inspiratie, geolied gebeitst of geborsteld worden om een meer specifiek en mooi effect of kleur weer te geven. Een ander voordeel van massief hout is dat je niet gebonden bent aan diktes of bewerkingen zodat je ook allerhande reliëfmotieven kunt verwerken in het ontwerp van jouw maatkast. Met massief hout wordt er nauwgezet gekozen voor de mooiste stukken hout van de boom en deze zuivere materialen stralen dan ook klasse uit. De meeste professionele meubelmakers werken bewust met massief hout dat gewonnen wordt uit duurzaam bosbeheer. Stel gerust een vraag naar meer informatie of vul online een offerteaanvraag in voor een maatkast van kwaliteit, gemaakt bij de lokale meubelmakers uit jouw regio rond Borgloon in België!

Op zoek naar een professionele meubelmaker rond Borgloon om een vrijblijvende offerte te maken voor uw kleerkast op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Welke factoren bepalen de prijs van een kleerkast op maat?

AFMETINGEN VAN UW MAATKAST

Los van de materiaalkeuze voor massief hout, MDF, laminaat of melamine, zal de grootte van je gewenste maatkast voor een belangrijke prijsfactor zorgen. Hoe groter de ruimte, hoogte, breedte of diepte zal zijn bij het ontwerpen of maken van jouw kasten, hoe duurder het prijskaartje. Ook de indeling, de vormgeving en het aantal compartimenten en lades van je maatkasten zorgen ervoor dat de prijs kan oplopen. Rechte gelijkvormige vakken zijn nu eenmaal gemakkelijker te vervaardigen en in te passen bij de plaatsing, dan wanneer je een design maatkast kiest, met ongelijke, in- of uitspringende of meer gedetailleerde vakken, die tot op de millimeter juist moeten vervaardigd worden. Een professionele meubelmaker maakt hierbij geen verschil in de service en gaat steeds voor het beste resultaat. Gesloten kasten zijn doorgaans iets duurder dan open maatkasten. De prijs zal dus vooral afhangen van de hoeveel materiaal er nodig is om jouw kasten te maken. Maar met de juiste afmetingen van je kleding maatkast zet je wel de eerste stap voor een juiste prijsberekening door de meubelmaker, waarna je de andere invullingen of de offertes met elkaar kunt vergelijken.

MATERIAALKEUZE VOOR UW MAATKAST

Ook de materiaalkeuze zal zeker meespelen bij de prijsberekening en het ontwerpen van jouw gewenste kast als die op maat gemaakt wordt. Alhoewel sommige materiaalprijzen vergelijkbaar zijn voor maatkasten, zullen MDF en melamine, of een combinatie hiervan, goedkoper zijn dan bijvoorbeeld maatkasten van laminaat of massief hout. Bij massief hout heb je dan weer het soort hout dat doorslaggevend zal zijn voor de prijs. Dressings perfect op maat gemaakt van massief grenen, zullen aanzienlijk goedkoper zijn dan design dressings in Franse eik. Ook de afwerking van het materiaal zal de prijs van jouw maatkast mee bepalen. Vooral bij meer kwaliteit design kasten, en waar er meer gesloten deuren zijn, moet er meer maatwerk geleverd worden, en kunnen de bijkomende materialen zoals glas, metaal, inox of spiegels de prijs opdrijven. Indien je kiest voor de perfecte service met mooi kwalitatief maatwerk, en een grote duurzaamheid, dan zal dit zich ook weerspiegelen in de prijs. Ontdek de prijzen van de verschillende materialen voor je eigen gewenste kast en vraag online een offerte aan bij een erkende meubelmaker uit de regio Borgloon.

INDELING EN RUIMTE VAN UW MAATKAST

Niet alleen de afmetingen en de materiaalkeuze van je eigen kast zijn prijsbepalend, maar ook de indeling en de ruimte van je maatkast. Het spreekt voor zich dat een recht op recht maatmeubel, zoals bijvoorbeeld voor een dressing met een aantal gelijke deelvakken en/of lades voor je kleding, schoenen, sjaals of mutsen, veel minder werk, materiaal en millimeter precisie vraagt, dan een eigen kast die je volledig op wens laat maken, en waarbij er talloze gedetailleerde opbergruimtes, legplanken, lades of andere speciale voorzieningen aanwezig moeten zijn. Hoe meer afwijkend of origineler jouw indeling of de plaatsing zal zijn, hoe hoger de kostprijs van je kast zal zijn. Het komt er dus op aan om je indeling van de maatkast van je woning zo functioneel en prijsbewust mogelijk te plannen. Goede planningen zorgen ervoor dat jouw eigen kast past bij het de mogelijkheden van de ruimte en je interieur, maar ook praktisch tegemoet komt aan jouw gewenste resultaat. De meeste erkende meubelmakers bieden een digitaal tekenprogramma of een 3D service aan, die je een perfecte simulatie geven van de prijs, en waarbij je de indeling van jouw ontwerp kast op vele punten nog kunt aanpassen. Wil je een kast volledig op maat laten maken? Ga niet te overhaast te werk en gebruik het advies en de tips van je lokale meubelmaker uit Borgloon  in België.

Op zoek naar een professionele meubelmaker uit de regio Borgloon om een vrijblijvende offerte te maken voor uw kleerkast op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kasten op maat?

KASTEN OP MAAT

Soort maatkast
Gemiddelde prijs
Badkamermeubel
€ 400 - € 4500
Wandkast
€ 1500 - € 6000
Boekenkast
€ 1500 - € 8000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Halkast
€ 400 - € 3000
Buffetkast
€ 800 - € 4500
TV kast
€ 350 - € 3000
Dressing
€ 700 - € 6000
Kledingkast
€ 500 - € 4500
Schuifdeurkast
€ 1000 - € 4500
Dressoir
€ 200 - € 3000
Vind een geschikte meubelmaker rond Borgloon door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke meubelmaker in de regio Borgloon?

179 meubelmakers rond Borgloon!

Vergelijk offertes voor uw Kasten op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...