DRESSING OP MAAT

Bereik tot 222 meubelmakers rond Wellen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het maken van uw dressing?

  U wilt een dressing op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw open of gesloten dressing op maat? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare meubelmaker die actief is rond Wellen, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele meubelmakers uit de regio Wellen verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele meubelmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2792
meubelmakers
9
Opdrachten
per maand
17
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor kasten op maat in Vlaanderen

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: Melamine

Projectbeschrijving: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Maatkast 300x260x70 draaideuren
Offerteaanvraag uit Lanaken

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: MDF

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Wij hebben meerdere ruimtes waar kasten voor voorzien moeten worden, te starten met bergruimte waar 2 muren van een bergkast voorzien moeten worden.
Offerteaanvraag uit Houthalen

Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval meubelmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw dressing op maat wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw open of gesloten dressing op maat garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele meubelmakers uit de regio Wellen. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Dressings: Uw dressing op maat laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw dressing op maat éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde meubelmakers rond Wellen u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw open of gesloten dressing op maat snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele meubelmakers uit Wellen of omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele meubelmakers rond Wellen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een dressing op maat, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele meubelmakers die gelegen zijn in de regio Wellen en de juiste kwalificaties hebben voor uw dressing.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde meubelmakers rond Wellen. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw dressing op maat en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel meubelmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw dressing op maat zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De meubelmakers rond Wellen die interesse hebben in uw dressing op maat betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de meubelmakers uit Wellen of omgeving. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw open of gesloten dressing op maat ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom zou u kiezen voor een dressing op maat?

Eén van de bekendste vormen van een inbouwkast op maat is de alom gekende dressing op maat. Een dressing op maat is dan ook één van de meest populaire opbergkasten op maat en het staat hoog op het verlanglijstje van vrouwen en mannen. Een mooie geordende dressing op maat is de ideale oplossing om al je kleding en schoenen, netjes gesorteerd en geëtaleerd en gestructureerd in op te bergen in de beschikbare ruimte. Een dressing op maat benut deze kleine of grote ruimte, zo optimaal en aangenaam mogelijk zodat je in alle rust en comfort je kleding of schoenen kunt kiezen en je je kunt omkleden. Bij een dressing op maat wordt dan ook alles tot in de puntjes verzorgd. In deze luxe opbergkast op maat zijn er talrijke lades, hangruimtes, legplanken of zelfs apothekerskasten aanwezig om al je kledij, zoals hemden, kostuums, jurken, kleedjes, schoenen, riemen, lingerie, kousen, dassen en juwelen ordelijk te kunnen opbergen. Een dressing op maat is dan ook echt vakwerk en een kwaliteitsvolle dressing ontwerpen en vervaardigen is een uitdaging voor elke gediplomeerde meubelmaker. Over elk detail wordt nagedacht en stukje per stukje zal de meubelmaker jouw dressing op maat uitwerken opdat elke beschikbare ruimte zo functioneel mogelijk wordt ingevuld. Maar een dressing op maat is ook wel beleving en de meubelmaker zal dan ook oog hebben voor de aangepaste led verlichting, spiegelelementen, comfortabele zitplaatsen of zelfs voor een verborgen kluisruimte voor je juwelen. Van alle opbergkasten op maat is de dressing op maat zeker de meest complexe telg onder de maatkasten en geen enkele voorgefabriceerde dressing kan tippen aan de unieke dressing op maat die met zoveel vakkundigheid en duurzaamheid door uw lokale meubelmaker wordt gemaakt. Kies daarom voor originaliteit en degelijkheid en neem vrijblijvend contact op met een meubelmaker uit de regio rond Wellen!

open dressing

OPEN DRESSING OP MAAT

Op zich is er weinig verschil tussen een open dressing op maat en een gesloten dressing op maat indien je je beschikbare ruimte optimaal wilt invullen. Het kiezen tussen een open dressing of een gesloten dressing, zit hem voornamelijk in de afwerking, de stijl en het uitzicht van je dressing. Bij een open dressing op maat wordt je kamer een echte moderne inloopkast waarbij je onmiddellijk een duidelijk overzicht hebt over al je kleding en schoenen. In je open dressing op maat hebben al je kleren een vaste plaats en het geeft je een functioneel overzicht tijdens het kiezen van je kleding. Ideaal om je kleren te combineren of te passen. Door de kleurencombinaties van je kledij, wordt de ruimte en het interieur van je kamer in stijl weergegeven en het geeft je dressing kamer een esthetische en modieuze waarde.  Een open dressing op maat heeft geen deuren die open moeten gaan, dus je bespaart ook op je beschikbare ruimte. Bovendien win je niet alleen meer plaats, met je open dressing bespaar je ook nog eens op de kosten van je dressing omdat er minder materialen worden gebruikt dan bij een gesloten dressing. Heb je graag wat meer advies, tips of vragen over open dressings, of wil je enkele offertes? Neem dan contact op met onze ervaren meubelmakers rond Wellen. Ze zullen je graag verder helpen.

GESLOTEN DRESSING OP MAAT

Heb je voldoende beschikbare ruimte dan kun je kiezen voor een gesloten dressing waarvan de deuren kunnen open draaien. Wens je toch een gesloten dressing zonder dat je een ruimte moet inboeten, dan kun je kiezen voor een gesloten dressing met schuifdeuren. Met een gesloten dressing geef je het interieur van je dressing kamer een meer afgelijnde en gestructureerde stijl, iets wat met een open dressing moeilijker te verwezenlijken is. Zo kun je voor de afwerking van de deuren of schuifdeuren zelf de kleur en het materiaal kiezen. Bij gesloten dressings worden je kleren en schoenen beter beschermd tegen binnenvallend zonlicht, de luchtvochtigheid en tegen het stof. Een gesloten dressing biedt ook geen inkijk op je kledij en een gesloten kast geeft toch altijd wat meer privacy. Tegenover een open dressing zal een gesloten dressing meer kosten omdat het materiaal van de schuifdeuren, draaideuren en spiegels de prijs zal vermeerderen. Bij sommige dressings wordt er dan ook vaak gekozen voor een gecombineerde stijl met een deels gesloten dressing en een deels open dressing. Laat je informeren door de erkende meubelmakers uit de regio Wellen en ontdek onze dressings en hun mogelijkheden!

Mogelijke soorten materialen voor uw dressing op maat

DRESSINGS IN MDF

De goedkoopste materiaalsoort voor op maat gemaakte dressings is MDF. MDF bestaat uit gedroogde houtvezels die door middel van hars geperst en verbonden worden. Het voordeel MDF, naast de prijs, is dat het zeer goed te bewerken is en dat het in alle mogelijke vormen kan gefreesd en gemaakt worden. MDF heeft een grote stabiliteit en door de fijne vezelstructuur versplintert het niet. Onze dressings worden met MDF panelen op maat gemaakt en ze zijn zeer gemakkelijk te schilderen in het wit of in een kleur, zodat ze passen in elk interieur. Vooral de MDF panelen met een lak draagfolie lenen zich uitstekend om afgewerkt te worden met hoogglans of zijdeglans. Het nadeel van MDF is dat de planken van een dressing onder hoog gewicht na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen, zeker bij kasten met brede schappen. In de hoogte of diepte is er minder een probleem voor het gewicht  van zwaardere kleren of schoenen. Soms kun je MDF voor dressings ook combineren met massief hout of melamine. Meer informatie over dressings op maat in MDF kun je hier vinden bij onze regionale meubelmakers rond Wellen.

DRESSINGS IN LAMINAAT

Bij laminaat denken we in de eerste plaats aan vloeren waarbij een laminaat vloer als vaak als goedkoper alternatief wordt gebruikt voor een parket vloer. Maar ook voor dressingkasten op maat wordt laminaat gebruikt. Zo bestaat er een hele collectie van gelamineerd hout, met verschillende houtsoorten zoals Grenen, Meranti, Douglas, Ceder of Lariks die perfect passen bij het interieur van jouw design dressing. Laminaat is een soort kunststof waarvan de buitenlaag wordt voorzien van een isolerende laag. Zo wordt jouw kast goed beschermd tegen vuil en stof dat binnenkomt in je dressing kamer. Soms wordt laminaat ook bij buitenconstructies toegepast. Dressingkasten van laminaat lijken qua uiterlijk en stijl op massief hout en ze hebben ook goede constructie draageigenschappen. Laminaat is verkrijgbaar in meerdere stijlen en kleuren en je dressing op maat kan een perfecte nabootsing zijn van een massieve houten dressing. Bovendien is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk omdat het vuil niet kan doordringen. Het nadeel van laminaat is dat het iets gevoeliger is voor krassen. Toch is laminaat een zeer goede en voordelige oplossing voor al je kasten. Laat je overtuigen over de mogelijkheden van laminaat dressingkasten en vraag hier online een paar offertes aan bij jouw regionale meubelmakers uit Wellen of omgeving!

DRESSINGS IN MELAMINE

Melamine is een basisgrondstof die wordt gebruikt voor melamine hars of melamine coatings. Bij een dressing op maat kan melamine gebruikt worden voor zowel de deuren, schuifdeuren, legplanken als voor de wandafwerking van je kast. Net als laminaat is melamine een kunststoflaag die met hars wordt geperst op een MDF of spaanplaat. De dikte van melamine is dunner dan laminaat maar qua afwerking en uitzicht zien ze er eigenlijk helemaal hetzelfde uit. Naast dressingkasten wordt melamine veel gebruikt bij keukenkasten of wandkasten die op maat worden gemaakt, vanwege de grote toepassingsmogelijkheden op het gebied van kleur, gladheid en hoogglans. Kasten van melamine zijn zeer onderhoudsvriendelijk en ze bieden een zeer moderne design look die past bij elk interieur. Bij een beperkt budget is de combinatie van een dressing op maat van MDF voor de binnenruimte en melamine voor de buitenafwerking de beste oplossing. Je kunt hier enkele van de meubelmakers uit de regio van Wellen contacteren voor meer informatie over onze dressings op maat.

DRESSINGS IN MASSIEF HOUT

Met massief hout kies je voor de duurste oplossing, maar tevens voor de meest tijdloze en duurzame oplossing voor de dressing in je huis. De meest gebruikte houtsoort bij massieve dressingkasten op maat,  is eik in al zijn vormen en kleuren. Maar ook beuk, noten, olmen, teak of hardhout kunnen gebruikt worden voor het vervaardigen van dressings met diverse afmetingen die passen in elke ruimte. Massief hout kan, naargelang je eigen wensen, geolied gebeitst of geborsteld worden om een meer specifieker effect weer te geven. Een ander voordeel van massief hout is dat je niet gebonden bent aan diktes of bewerkingen zodat je ook allerhande reliëfmotieven kunt verwerken in jouw dressing op maat. Een dressing van massief hout zal dan ook passen in elk interieur of het nu modern of klassiek is. Met massief hout wordt er nauwgezet gekozen voor de mooiste stukken hout van de boom en deze zuivere materialen stralen dan ook klasse uit. De meeste professionele meubelmakers werken bewust met massief hout dat gewonnen wordt uit duurzaam bosbeheer. Stel gerust een vraag naar meer informatie over onze dressings of vul online een offerteaanvraag in voor een dressing op maat gemaakt bij de lokale meubelmakers rond Wellen!

Op zoek naar een professionele meubelmaker uit Wellen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw dressing op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Welke factoren bepalen de prijs van een dressing op maat?

AFMETINGEN

Los van de materiaalkeuze voor massief hout, MDF, laminaat of melamine, zal de grootte van je gewenste open of gesloten dressing op maat voor een belangrijke prijsfactor zorgen. Hoe groter de hoogte, breedte of diepte van jouw kasten, hoe duurder het prijskaartje van je dressing zal zijn. Ook de indeling, de vormgeving en het aantal compartimenten en lades van je dressing op maat speelt mee in de prijs. Rechte gelijkvormige vakken zijn nu eenmaal gemakkelijker te vervaardigen en te plaatsen dan bij een dressing op maat met ongelijke, in- of uitspringende of meer gedetailleerde vakken. Gesloten dressing kasten zijn doorgaans ook iets duurder dan bij een open dressing omwille van de aanwezige draaideuren, schuifdeuren of spiegels. De prijs zal dus vooral afhangen van de hoeveel materiaal er nodig is om jouw dressing op maat te maken. Maar met de juiste afmetingen zet je wel de eerste stap voor een juiste prijsberekening door de meubelmaker, waarna je de andere invullingen of de offertes met elkaar kunt vergelijken.

MATERIAALKEUZE

Ook de materiaalkeuze zal zeker meespelen bij de prijsberekening van jouw dressing als die op maat gemaakt wordt. Alhoewel sommige materiaalprijzen vergelijkbaar zijn voor dressingkasten, zullen MDF en melamine, of een combinatie hiervan, goedkoper zijn dan bijvoorbeeld dressings uit laminaat of massief hout. Bij massief hout heb je dan weer het soort hout dat doorslaggevend zal zijn voor de prijs van je dressing. Een dressing op maat gemaakt van massief grenen zal aanzienlijk goedkoper zijn dan een dressing in Franse eik. Ook de afwerking van het materiaal zal de prijs van een dressing mee bepalen. Vooral bij meer decoratieve dressingkasten moet er meer werk geleverd worden en kunnen de bijkomende materialen zoals glas, metaal, inox, led verlichting of spiegels de prijs opdrijven. Indien je kiest voor hoog kwalitatieve dressings met een grote duurzaamheid, dan zal dit zich ook weerspiegelen in de prijs. Laat je informeren over de prijzen van de verschillende materialen voor je dressing op maat of vraag online een offerte aan bij een erkende meubelmaker uit de regio Wellen of omgeving.

INDELING EN RUIMTE

Niet alleen de afmetingen en de materiaalkeuze van je dressingkast zijn prijsbepalend, maar ook de indeling en de ruimte van je dressing op maat. Het spreekt voor zich dat een recht op recht maatmeubel met een aantal gelijke deelvakken en/of lades voor je kleren, schoenen of accessoires veel minder werk, materiaal en precisie vraagt, dan een volledige dressing die je op maat laat maken, en waarbij er talloze gedetailleerde opbergruimtes, legplanken of lades in de voorziene ruimte moeten kunnen passen. Hoe meer afwijkend of origineler jouw dressing indeling zal zijn, hoe hoger de kostprijs van je dressing zal zijn. Het komt er dus op aan om de indeling en ruimte van jouw dressing zo functioneel en prijsbewust mogelijk te plannen of op maat te ontwerpen door je meubelmaker. De meeste erkende meubelmakers kunnen je met een eigen digitaal tekenprogramma of een 3D weergave, een perfecte simulatie geven van de prijs, waarbij je de indeling van jouw dressing op vele punten nog kunt aanpassen. Wil je een dressing op maat laten maken? Ga niet te overhaast te werk en gebruik het advies en de tips van je lokale meubelmaker uit Wellen.

Op zoek naar een professionele meubelmaker uit Wellen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw dressing op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kasten op maat?

KASTEN OP MAAT

Soort maatkast
Gemiddelde prijs
Badkamermeubel
€ 400 - € 4500
Wandkast
€ 1500 - € 6000
Boekenkast
€ 1500 - € 8000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Halkast
€ 400 - € 3000
Buffetkast
€ 800 - € 4500
TV kast
€ 350 - € 3000
Dressing
€ 700 - € 6000
Kleerkast
€ 500 - € 4500
Schuifdeurkast
€ 1000 - € 4500
Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke meubelmaker in de regio Wellen?

222 meubelmakers rond Wellen!

Vergelijk offertes voor uw Kasten op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...