BUFFETKAST OP MAAT

Bereik tot 180 meubelmakers rond Sint-Truiden.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het maken van uw buffetkast?

  U wilt een buffetkast op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor dit kasten maatwerk? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare meubelmaker die actief is rond Sint-Truiden, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele meubelmakers uit de regio rond Sint-Truiden verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele meubelmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2773
meubelmakers
13
Opdrachten
per maand
24
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor kasten op maat in de regio Sint-Truiden

Soort maatwerk: Halkast op maat

Start werken: Laminaat

Projectbeschrijving: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

Maatkast / commode 3 schuiven onder trap . Trap in z vorm
Offerteaanvraag uit Hoegaarden

Soort maatwerk: Ander meubel op maat

Start werken: Ander materiaal

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Het is om een buitenmuur onder een afdak, af te werken met massief houten planken omdat de muur beetje krom loopt , zodat het niet opvalt.
Offerteaanvraag uit Tongeren

Vind een geschikte meubelmaker rond Sint-Truiden

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval meubelmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het maatwerk van uw buffetkast op maat wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw buffetkast op maat garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele meubelmakers uit de regio Sint-Truiden. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Buffetkasten: Uw buffetkast op maat laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw buffetkast op maat éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde meubelmakers uit de omgeving rond Sint-Truiden u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw buffetkast maatwerk snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele meubelmakers rond Sint-Truiden... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele meubelmakers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een buffetkast op maat, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele meubelmakers die gelegen zijn in de regio Sint-Truiden en de juiste kwalificaties hebben voor uw buffetkast.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde meubelmakers rond Sint-Truiden. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw buffetkast op maat en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel meubelmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw buffetkast zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De meubelmakers rond Sint-Truiden die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de meubelmakers rond Sint-Truiden. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw buffetkast maatwerk ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte meubelmaker rond Sint-Truiden door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom zou u kiezen voor een buffetkast op maat?

Een buffetkast is een term die we meestal gebruiken voor een kast uit twee delen en die voornamelijk gebruikt wordt om linnen, servies, drank, glazen of andere praktische en seizoensgebonden decoratieve zaken in weg te kunnen bergen. Meestal vinden we een buffetkast terug in de eet- of woonkamer. In tegenstelling tot vroeger zijn de huidige en moderne buffetkasten op maat niet meer zo afgelijnd en beperkend. Een trendy op maat gemaakte buffetkast zal, in overeenstemming met de al dan niet landelijke woningstijl, gebruik maken van functionele elementen zoals duurzame materiaalcombinaties, led verlichting, industriële accenten, glazen kastdeuren, uitspringende of gefreesde handgrepen of van design kleurpanelen. Het grote voordeel van een buffetkast op maat is het feit dat je buffetkast persoonlijk, uniek en enig is. Bovendien geeft elke op maat gemaakte buffetkast je leefruimte een extra uitstraling en een originele kast die op maat gemaakt wordt, is een echte blikvanger voor je interieur. Qua stijl kun je met jouw buffetkast op maat ook alle kanten uit. Je kunt een landelijke, klassieke, luxe, moderne, Scandinavische, industriële of design buffetkast op maat laten maken in eikenhout, teak, noten, grenen, melamine, MDF of laminaat. Ook metaal, staal, glas of recyclagemateriaal kunnen perfect een stijlvol onderdeel of accent bieden aan je buffetkast op maat. Overweeg de beste oplossing en maak van jouw buffetkast een unieke eyecatcher. Voor meer informatie en richtprijzen kun je hier terecht voor de lokale meubelmakers uit jouw regio rond Sint-Truiden!

Mogelijke soorten materialen voor uw buffetkast op maat

MDF

De goedkoopste materiaalsoort voor op maat gemaakte buffetkasten is MDF. MDF bestaat uit gedroogde houtvezels die door middel van hars geperst en verbonden worden. Het voordeel MDF, naast de prijs, is dat het zeer goed te bewerken is en dat het in alle mogelijke vormen kan gefreesd en gemaakt worden. MDF heeft een grote stabiliteit en door de fijne vezelstructuur versplintert het niet. Buffetkasten worden met MDF panelen op maat gemaakt en ze zijn zeer gemakkelijk te schilderen in het wit of in een kleur. Vooral de MDF panelen met een lak draagfolie lenen zich uitstekend om afgewerkt te worden met hoogglans of zijdeglans. Het nadeel van MDF is dat de planken van de buffetkast onder hoog gewicht na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen, zeker bij kasten met brede schappen. In de hoogte of diepte is er minder een probleem voor het gewicht van de borden of glazen. Soms kun je MDF ook combineren met massief hout of melamine. Meer informatie over buffetkasten op maat in MDF kun je hier vinden bij onze regionale meubelmakers uit Sint-Truiden.

LAMINAAT

Bij laminaat denken we in de eerste plaats aan vloeren waarbij een laminaat vloer als vaak als goedkoper alternatief wordt gebruikt voor een parket vloer. Maar ook voor buffetkasten op maat wordt laminaat gebruikt. Zo bestaat er een hele collectie van gelamineerd hout, met verschillende houtsoorten zoals Grenen, Meranti, Douglas, Ceder of Lariks die perfect passen bij jouw design buffetkast. Laminaat is een soort kunststof waarvan de buitenlaag wordt voorzien van een isolerende laag. Zo wordt jouw kast goed beschermd tegen vuil en stof. Soms wordt laminaat daardoor ook bij buitenconstructies toegepast. Buffetkasten van laminaat lijken qua uiterlijk op massief hout en ze hebben ook goede constructie draageigenschappen. Laminaat is verkrijgbaar in meerdere stijlen en kleuren en je buffetkast op maat kan een perfecte nabootsing zijn van een massieve houten buffetkast. Bovendien is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk omdat het vuil niet kan doordringen. Het nadeel van laminaat is dat het iets gevoeliger is voor krassen. Toch is laminaat een zeer goede en voordelige oplossing voor alle maatwerk voor je kasten . Laat je overtuigen over de mogelijkheden van laminaat buffetkasten en vraag hier online een paar offertes aan bij jouw regionale meubelmakers uit Sint-Truiden!

MELAMINE

Melamine is een basisgrondstof die wordt gebruikt voor melamine hars of melamine coatings. Bij een buffetkast op maat kan melamine gebruikt worden voor zowel de deuren, de legplanken als voor de wandafwerking van uw kast. Net als laminaat is melamine een kunststoflaag die met hars wordt geperst op een MDF of spaanplaat. De dikte van melamine is dunner dan laminaat maar qua afwerking en uitzicht zien ze er eigenlijk helemaal hetzelfde uit. Naast buffetkasten wordt melamine veel gebruikt bij keukenkasten of wandkasten  die op maat worden gemaakt, vanwege de grote toepassingsmogelijkheden op het gebied van kleur, gladheid en hoogglans. Kasten van melamine zijn zeer onderhoudsvriendelijk en ze bieden een zeer moderne design look. Bij een beperkt budget is de combinatie van een buffetkast op maat van MDF voor de binnenruimte en melamine voor de buitenafwerking de beste oplossing. Je kunt hier enkele van de meubelmakers rond Sint-Truiden contacteren voor meer informatie over buffetkasten op maat.

MASSIEF HOUT

Met massief hout kies je voor de duurste oplossing, maar tevens voor de meest tijdloze en duurzame oplossing voor de buffetkasten in je huis. De meest gebruikte houtsoort bij massieve buffetkasten op maat is eik in al zijn vormen en kleuren. Maar ook beuk, noten, olmen, teak of hardhout kunnen gebruikt worden voor het vervaardigen van buffetkasten met diverse afmetingen. Massief hout kan, naargelang je eigen wensen, geolied gebeitst of geborsteld worden om een meer specifieker effect weer te geven. Een ander voordeel van massief hout is dat je niet gebonden bent aan diktes of bewerkingen zodat je ook allerhande reliëfmotieven kunt verwerken in jouw buffetkast op maat. Met massief hout wordt er nauwgezet gekozen voor de mooiste stukken hout van de boom en deze zuivere materialen stralen dan ook klasse uit. De meeste professionele meubelmakers werken bewust met massief hout dat gewonnen wordt uit duurzaam bosbeheer. Stel gerust een vraag naar meer informatie of vul online een offerteaanvraag in voor een buffetkast op maat gemaakt bij de lokale meubelmakers uit jouw regio rond Sint-Truiden!

Op zoek naar een professionele meubelmaker uit Sint-Truiden om een vrijblijvende offerte te maken voor uw buffetkast op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Welke factoren bepalen de prijs van een buffetkast op maat?

AFMETINGEN

Los van de materiaalkeuze voor massief hout, MDF, laminaat of melamine, zal de grootte van je gewenste buffetkast op maat voor een belangrijke prijsfactor zorgen. Hoe groter de hoogte, breedte of diepte van jouw kasten, hoe duurder het prijskaartje. Ook de indeling, de vormgeving en het aantal compartimenten en lades van je buffetkast op maat speelt mee in de prijs. Rechte gelijkvormige vakken zijn nu eenmaal gemakkelijker te vervaardigen en te plaatsen dan bij een buffetkast op maat met ongelijke, in- of uitspringende of meer gedetailleerde vakken. Gesloten kasten zijn doorgaans ook iets duurder. De prijs zal dus vooral afhangen van de hoeveel materiaal er nodig is om jouw buffetkast op maat te maken. Maar met de juiste afmetingen zet je wel de eerste stap voor een juiste prijsberekening door de meubelmaker, waarna je de andere invullingen of de offertes met elkaar kunt vergelijken.

MATERIAALKEUZE

Ook de materiaalkeuze zal zeker meespelen bij de prijsberekening van jouw buffetkast als die op maat gemaakt wordt. Alhoewel sommige materiaalprijzen vergelijkbaar zijn voor buffetkasten, zullen MDF en melamine, of een combinatie hiervan, goedkoper zijn dan bijvoorbeeld laminaat of massief hout. Bij massief hout heb je dan weer het soort hout dat doorslaggevend zal zijn voor de prijs. Een buffetkast op maat gemaakt van massief grenen zal aanzienlijk goedkoper zijn dan een buffetkast in Franse eik. Ook de afwerking van het materiaal zal de prijs van een buffetkast mee bepalen. Vooral bij meer decoratieve buffetkasten moet er meer maatwerk geleverd worden en kunnen de bijkomende materialen zoals glas, metaal, inox of spiegels de prijs opdrijven. Indien je kiest voor hoog kwalitatief maatwerk en een grote duurzaamheid, dan zal dit zich ook weerspiegelen in de prijs. De prijzen van de verschillende materialen voor je buffetkast op maat kun je hier online aanvragen bij een erkende meubelmaker uit Sint-Truiden of omgeving.

INDELING EN RUIMTE

Niet alleen de afmetingen en de materiaalkeuze van je kast zijn prijsbepalend, maar ook de indeling en de ruimte van je buffetkast op maat. Het spreekt voor zich dat een recht op recht maatmeubel met een aantal gelijke deelvakken en/of lades voor je borden of glazen veel minder werk, materiaal en precisie vraagt, dan een volledige buffetkast die je op maat gaat laten maken, en waarbij er talloze gedetailleerde opbergruimtes, legplanken, lades of andere speciale voorzieningen aanwezig moeten zijn. Hoe meer afwijkend of origineler jouw indeling zal zijn, hoe hoger de kostprijs van je buffetkast zal zijn. Het komt er dus op aan om je indeling van jouw buffetkast zo functioneel en prijsbewust mogelijk te plannen of op maat te ontwerpen door je meubelmaker. De meeste erkende meubelmakers kunnen je met een eigen digitaal tekenprogramma of een 3D weergave, een perfecte simulatie geven van de prijs, waarbij je de indeling van jouw buffetkast op vele punten nog kunt aanpassen.  Wil je een buffetkast op maat laten maken? Ga niet te overhaast te werk en gebruik het advies en de tips van je lokale meubelmaker rond Sint-Truiden.

Op zoek naar een professionele meubelmaker rond Sint-Truiden om een vrijblijvende offerte te maken voor uw buffetkast op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kasten op maat?

KASTEN OP MAAT

Soort maatkast
Gemiddelde prijs
Badkamermeubel
€ 400 - € 4500
Wandkast
€ 1500 - € 6000
Boekenkast
€ 1500 - € 8000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Halkast
€ 400 - € 3000
Buffetkast
€ 800 - € 4500
TV kast
€ 350 - € 3000
Dressing
€ 700 - € 6000
Kleerkast
€ 500 - € 4500
Schuifdeurkast
€ 1000 - € 4500
Vind een geschikte meubelmaker rond Sint-Truiden door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke meubelmaker in de regio Sint-Truiden?

180 meubelmakers rond Sint-Truiden!

Vergelijk offertes voor uw Kasten op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...