Een split airco laten plaatsen in Sint-Amands

Bereik tot 202 airco installateurs rond Sint-Amands.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw airco

  U wilt een split airco laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw airconditioning? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare installateur die actief is in de omgeving van Sint-Amands, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele airco installateurs uit regio Sint-Amands verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

823
airco installateurs
21
Opdrachten
per maand
44
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor airco installatie in Sint-Amands

Soort werken: Nieuwe airco installatie

Aantal ruimtes: 2 ruimtes

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

2 ruimtes koelen (enkel koeling nodig) van redelijk kleine oppervlakte. Nieuwe installatie voor nieuwbouw. Graag offerte verkrijgen ivm de mogelijkheden om airco te installeren. Alvast bedankt!
Offerteaanvraag uit Melsele

Soort werken: Nieuwe airco installatie

Aantal ruimtes: 2 ruimtes

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

nieuwe
Offerteaanvraag uit Boechout

Vind een geschikte airco installateur in de buurt van Sint-Amands

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval airco installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw split airco wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw split airco garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele airco installateurs uit Sint-Amands. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Split airco Sint-Amands: uw split airco laten plaatsen door een professionele installateur!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw split airco éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde airco installateurs uit Sint-Amands of omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw split airco snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele airco installateurs uit Sint-Amands... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele airco installateurs in Sint-Amands. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw split airco, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in Sint-Amands en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van split airco.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde airco installateurs uit Sint-Amands. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het installeren van uw split airco en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel airco installateurs interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw airco zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit Sint-Amands. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de te plaatsen airco ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte airco installateur in Sint-Amands door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een split airco?

Een goede airconditioning is een zegen in de warme zomermaanden en vele mensen hebben zich de aanschaf van een airco installatie nog niet beklaagd. Wanneer u uw woning wilt voorzien van een goede airco installatie die zorgt voor een aangename temperatuur in meerdere kamers van uw woning dan is een multi split airco daarvoor het meest aangewezen. Een split airco is een samengestelde airco installatie die werkt met een buitenunit en meerdere binnenunits. Uw buitenunit, die geplaatst kan worden aan uw buitengevel of op uw plat dak, bevat de compressor, de inverter en de condensor die ervoor zorgen dat de lucht via een lucht-luchtwarmtepomp wordt aan- en afgevoerd naar uw binnenunits. Bij een multi split airco kunt u zo tot acht binnenunits aansturen met één enkele buitenunit. Een split airco heeft daarbij als voordeel dat alle lawaaierige componenten in uw buitenunit zitten, in tegenstelling tot de mobiele of monoblock airco’s waar de compressor en condensor in uw binnenunit zelf zitten. Men noemt een split airco dan ook een airco met buitenunit. Bijkomend voordeel van zo’n buitenunit is dat u de grootte van uw binnenunits daardoor kunt beperken, hetgeen veel meer mogelijkheden biedt om uw airco’s elegant te kunnen integreren in uw interieur. Tevens heeft u de vrijheid om voor elke kamer een andere binnenunit te kiezen en deze volgens vermogen, design, vorm of capaciteit af te stemmen op uw voorziene kamer. Sommige binnenunits kunnen naast het verkoelen ook verwarmen, ontvochtigen en de lucht in uw ruimte reinigen. Met een split airco kunt u er ook voor kiezen of u de temperatuur in al uw kamers automatisch reguleert of dat u deze regeling per kamer afzonderlijk instelt. Verder kunt u de binnenunits van uw split airco ook nog upgraden met bewegingsdetectoren, timers, energiebesparende standen of met aangepaste intervalregelingen voor tijdens de nachten. De binnenunits van uw split airco kunnen zowel als vloermodel, wandmodel, plafondmodel of als inbouwcassette geïntegreerd worden in uw interieur zodat er voor elke kamer de meest efficiëntste en esthetische oplossing kan toegepast worden. Met een split airco kiest u voor een totale beheersing van uw binnentemperatuur en uw luchtkwaliteit. En dit niet alleen tijdens de zeer warme zomerdagen maar gans het jaar door wanneer u uw woning kunt verfrissen of bijkomend kunt verwarmen, zonder dat u uw hoofdverwarming dient aan te spreken. Bekijk daarom de vele voordelen van een split airco bij één van de vele lokale airco installateurs uit Sint-Amands en contacteer hen gerust voor enkele vrijblijvende offertes!

split airco laten plaatsen in @city

Mogelijke soorten split airco

single split airco @city

Single split airco

Een split airco installatie bestaat uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits. De meest eenvoudige split airco installatie, waarbij er slechts één binnenunit gekoppeld wordt aan de buitenunit, noemt men een single split airco. Een single split airco is vooral ideaal wanneer u bijvoorbeeld slechts één ruimte wenst te voorzien van airconditioning in tegenstelling tot een dual split airco of een multi split airco waarbij er meerdere binnenunits worden gekoppeld aan de buitenunit. Een single split airco is een vaste airco installatie waarbij de buitenunit vast aan de gevel wordt verankerd (kan ook op een plat dak) en waarbij de binnenunit vast geplaatst wordt in de kamer of ruimte. De binnenunit kan hierbij zowel als vloermodel, wandmodel of als plafondmodel geïnstalleerd worden. Het grote voordeel van een split airco is dat de compressor en de condensor van uw airconditioning installatie zich bevinden in uw buitenunit zodat er geen geluidshinder is in uw woning. Tegelijkertijd laat het toe om de binnenunit van uw single split airco compact te houden zodat de unit sober en esthetisch kan geplaatst worden in overeenstemming met uw interieur. Als alternatief kunt u uw binnenunit zelfs als airco cassette laten inbouwen in uw plafond. Bij een single split airco staat de buitenunit volledig ten dienste van uw binnenunit. Wenst u uw single split airco, naast het verkoelen, ook gebruiken om bijkomend te verwarmen dan kan dit. Ideaal om bijvoorbeeld bepaalde specifieke kamers, zoals een kinderkamer, een zolderkamer of een eetkamer bijkomend te verkoelen en/of te verwarmen. Een single split airco is goedkoper dan een multi split airco maar het biedt toch alle comfort die u nodig heeft. Ontdek het grote aanbod aan split airco’s bij uw regionale airco installateurs uit Sint-Amands en contacteer hen voor enkele vrijblijvende offertes! 

multi split airco @city

Multi split airco

Een multi split airco bestaat uit een buitenunit en meerdere binnenunits. In tegenstelling tot de single split unit, waar de buitenunit slechts één binnenunit aanstuurt, zal de buitenunit van een multi split airconditioning systeem dus twee of meerdere binnenunits aansturen. Indien er maar twee binnenunits aanwezig zijn, spreekt men ook vaak van een dual split airco. Het grote voordeel van een multi split airco is dat u verschillende binnen airco’s kan koppelen aan één buitenunit waardoor er verschillende vertrekken of kamers kunnen verkoeld worden, zelfs indien sommige ruimtes twintig meter verwijderd zijn van uw buitenunit. Een ander voordeel is dat u voor uw airconditioning in elke ruimte een ander type binnenunit kunt gebruiken die het best past bij het interieur van de kamer. Zo kunt u bijvoorbeeld in de slaapkamer een functioneel plafondmodel plaatsen terwijl u in uw living kunt kiezen voor een elegant wandmodel. Een goede buitenunit van een multi split airco kan tot acht binnenunits aansturen. Door het gebruik van een multi ondulator, wordt het vermogen van uw airco aangepast aan de omstandigheden waardoor u op een spaarzame en milieuvriendelijke manier uw woning kunt verkoelen of verwarmen. De prijs van een multi split airco zal dan ook voornamelijk afhangen van het vermogen van uw airco, de energiezuinigheid, het geluidsniveau en de bijkomende opties zoals een design afwerking of een aanwezigheidsdetectie. Met een multi split airco kiest u voor een uitgewerkte airconditioning op maat die het leven in uw woning aangenaam zal verbeteren in alle omstandigheden. Bekijk de vele voordelen van een multi split airco en vraag naar enkele vrijblijvende offertes bij de vele airco installateurs uit Sint-Amands of omgeving!

Op zoek naar een airco installateur om een vrijblijvende offerte te maken voor uw split airco?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijkheden voor uw airconditioning

split airco kopen @city

Een split airco kopen

Wanneer u airconditioning wilt laten plaatsen in uw woning, dient u eerst te bepalen welke airco installatie uw voorkeur wegdraagt. Gaat u een split airco kopen met twee of meerdere binnenunits of volstaat een monoblock airco of een single split airco voor u? Veel hangt daarbij af waarvoor uw airco moet dienen. Wenst u slechts één ruimte te verkoelen of wenst u een airconditioning die kan functioneren in meerdere kamers of vertrekken? Indien het slechts gaat over één kamer dan heeft u de keuze tussen een mobiele airco, een alleenstaande monoblock airco of een single split airco. Met een mobiele of een vaste monoblock airco, werkt uw airco zonder buitenunit en zitten de condensor en compressor in uw airco ingebouwd. Dit heeft als voordeel dat u een compacte airco heeft, zonder een onesthetische buitenunit aan uw gevel, die volledig autonoom werkt voor uw voorziene vertrek. Ook de prijs van een alleenstaande airco is een stuk goedkoper. Het nadeel van deze airco’s is dat ze meer lawaai maken omwille van de ingebouwde compressor en dat er een goede aan- en afvoer moet voorzien worden voor de luchttoevoer. Bij een single split airco is er wel een buitenunit aanwezig waardoor u kunt kiezen voor een kleinere en elegante airco die zo goed als geruisloos kan functioneren. Daarnaast kunt u een split airco kopen die multifunctioneel is met een buitenunit en meerdere binnenunits. Met een multi split airco koopt u een airco installatie die meerdere kamers in uw woning kan verkoelen of verwarmen. De airco’s kunnen hierbij afzonderlijk, gezamenlijk of geautomatiseerd aangestuurd worden en ook de grootte, het design en het vermogen van de binnen airco’s kunnen per kamer aangepast worden. Een airco kopen vraagt dus wel enkele bewuste overwegingen. Indien u meerdere kamers wilt voorzien van airconditioning dan biedt een split airco installatie zeker de beste oplossing maar het zal u ook iets meer kosten. Laat u voor uw keuze bijstaan door de ervaren airco installateurs rond Sint-Amands en vraag naar enkele vrijblijvende adviezen of prijsoffertes!

split airco installatie @city

Split airco installatie

De naam split airco betekent dat uw airco installatie opgesplitst is en dat ze bestaat uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits. Men noemt deze airco installatie ook een airco met buitenunit. De twee simpelste split airco’s zijn de single split airco, met één buitenunit en één binnenunit en de dual split airco die één buitenunit en twee binnenunits heeft. Vaak volstaan deze split airco’s om een klein appartement of een studio te verkoelen of te verwarmen. Voor grotere woningen wordt er doorgaans gekozen voor een multi split airco installatie die doorheen de ganse woning kan gebruikt worden. Hierbij is het belangrijk dat eerst het gewenste vermogen wordt berekend om te bepalen hoeveel binnenunits u zult nodig hebben voor uw split airco installatie. Deze berekening dient te gebeuren per afzonderlijke kamer. Aan de hand van deze berekeningen, kunt u daarna de keuze van uw binnenunits vastleggen. Airco binnenunits hebben een ruim gamma aan wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen of inbouwcassettes die elk hun voor- en nadelen hebben. De belangrijkste factoren voor een goede split airco installatie zijn het energielabel van uw airco toestellen, het vermogen, het design, het geluidsniveau en de efficiënte plaatsing. Ook bijkomende opties zoals een automatisering, een bewegingsdetectie of de bediening vanaf afstand via uw smartphone kunnen een invloed hebben op uw keuze. Een split airco installatie biedt dus heel wat mogelijkheden en de prijs van uw airconditioning hangt dan ook af van uw wensen en/of eisen. Wenst u meer informatie, adviezen of prijsoffertes voor split airco’s dan kunt u hier vrijblijvend contact opnemen met de regionale airco installateurs in Sint-Amands!

split airco onderhoud @city

Airco onderhoud

Een goede split airco moet regelmatig onderhouden worden en dit onderhoud moet steeds uitgevoerd worden door een erkende airco installateur of koeltechnicus. Hetzelfde geldt voor het bijvullen of het vervangen van het koelwater. De tijdstippen voor dit onderhoud worden vastgelegd aan de hand van uw koelelementen. Zo moeten de airco’s van uw airco installatie, waarvan de koelelementen zwaarder wegen dan drie kilogram, minimum één keer per jaar gecontroleerd en onderhouden worden. Voor zwaardere airco’s kan het zelfs gaan om een semestrieel of trimestrieel onderhoud. Indien uw split airco installatie niet onderhouden wordt, dan hypothekeert u de goede werking van uw airco en kunnen er defecten ontstaan aan uw filters, leidingen, koelelementen, compressor of aan uw condensor met een dalende of niet werkende koelcapaciteit tot gevolg. Bijkomend kunnen er schimmels en bacteriën ontstaan die zich nestelen in uw airco en die de gezondheid kunnen schaden. Tijdens het onderhoud zal de airco installateur uw airco toestellen nakijken en de filters en leidingen reinigen. Ook zal hij de koelvloeistof bijvullen of vervangen indien nodig. Bij de meeste airco installateurs kunt u uw split airco kopen met een bijhorend onderhoudscontract. Dit contract zorgt ervoor dat alle toestellen van uw split airco reglementair en op tijd worden onderhouden. De prijs van een onderhoudscontract is bovendien goedkoper dan wanneer u de onderhoudsbeurten telkens apart moet aanvragen. Met een regelmatig onderhoud van uw split airco verlengt u de levensduur van uw airconditioning en houdt u uw energiefactuur laag. Voor verdere vragen over een airco onderhoud verwijzen we u graag door naar de erkende airco installateurs uit Sint-Amands. U kunt ze hier vrijblijvend contacteren voor meer informatie, adviezen of prijzen!

split airco reparatie @city

Airco reparatie

Indien uw split airco, ondanks een goed onderhoud, niet meer werkt dan moet hij hersteld worden. Soms gaat het maar om kleine reparaties, zoals een verstopte filter, een gescheurde leiding of een tekort aan koelvloeistof, maar het kan ook zijn dat er essentiële onderdelen van uw split airco moeten vervangen worden zoals de compressor, de koelelementen of de condensor. Indien het gaat om kleine reparaties aan uw airco installatie, kunnen die meestal binnen het half uur door uw airco installateur opgelost worden. Voor een meer uitgebreide reparatie, waarbij er eventueel ook stukken in de buitenunit of binnenunits moeten vervangen worden, kan dit oplopen tot enkele uren. Vraag bij grote reparaties aan uw airco installateur wat de herstelling juist zal inhouden en vraag ook voor een kostenprognose zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vooral bij kleinere binnenunits is het soms beter om een nieuwe airco te voorzien dan veel geld uit te geven aan een verouderd toestel. Een regelmatig onderhoud zal de kans op mankementen aan uw split airco ook aanzienlijk verminderen. Het onderhoud en de reparaties voor uw split airco moet u steeds laten uitvoeren door een gediplomeerde airco installateur. U kunt de erkende airco installateurs voor airco reparaties in de buurt van Sint-Amands hier contacteren voor enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

Vind een geschikte airco installateur in Sint-Amands door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Hoe bepaal ik het vermogen van mijn split airco?

Om te berekenen hoe sterk het vermogen moet zijn van uw split airco, dient u eerst het volume van uw ruimtes of kamers te bepalen. Dit doet u door de lengte, de breedte en de hoogte van uw kamer met elkaar te vermenigvuldigen. Daarnaast speelt ook de isolatiefactor een rol. Is uw kamer en uw huis goed geïsoleerd dan zal de globale isolatiewaarde of de K-waarde lager liggen dan bij een slecht geïsoleerde woning. Een goede isolatiefactor heeft een K-waarde van K30 of K40, waarden van K50 of hoger hebben een slechte isolatiefactor. Om het koelvermogen van uw split airco te berekenen, moet u de inhoud van uw ruimte of kamer vermenigvuldigen met uw K-waarde. Het vermogen van elke airco wordt uitgedrukt in kW (kilowatt). Een goed geïsoleerde kamer van bijvoorbeeld 25 m³ zal toekomen met een koelvermogen tussen de 1 en de 2,5 kW. Voor een slecht geïsoleerde kamer van 60 m² zult u al een binnenunit met een koelvermogen van 5 kW nodig hebben. Indien u twijfelt dan kunt u uw berekening altijd laten uitvoeren door een erkende airco installateur uit regio Sint-Amands. Hij zal u tevens de meest geschikte split airco’s kunnen voorstellen aan de beste prijs/kwaliteit!

vermogen split airco @city

Energieklasse, geluid en functies

Net zoals bij andere apparaten hebben aircotoestellen een energielabel (EPDB) gaande van G naar A en is dit label op de airco’s in Europa verplicht. Een airco met een A (+++) label is het meest energiezuinige toestel en het zal uw energiefactuur aanzienlijk verlagen. Bovendien is het ook beter voor het milieu. Daarnaast zijn er ook nog het aantal decibels die worden geproduceerd door uw airco toestel. Afhankelijk van het soort type airco, zal uw split airco minder of meer decibels produceren. Bij een split airco systeem, wordt het geluid van de binnenunits gereduceerd omdat de compressor mee geïntegreerd is in uw buitenunit. De huidige generatie airconditioning systemen zijn veel stiller geworden en ze maken zo goed als geen geluid meer bij het koelen van de lucht. Ook bij de buitenunits van een split airco zijn er tegenwoordig stille toestellen die weinig decibels produceren. Qua functies heeft u bij de verschillende airco’s meerdere opties en mogelijkheden. Zo kunnen bepaalde airco’s naast het koelen van uw ruimte, deze ook nog bevochtigen, ontvochtigen, ventileren, filteren of verwarmen. Ook het bedienen van uw airco installatie via uw wifi, uw smartphone of via uw domoticasysteem behoort tot de mogelijkheden. Bekijk of overleg de verschillende opties en mogelijkheden met uw airco installateur in Sint-Amands. Hij zal u met alle plezier verder helpen.  

functies split airco @city

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een split airco in Sint-Amands?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR uw split airco BEPAALD?

Wanneer u een split airco laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw airco, en anderzijds is er de arbeidskost van de airco installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele airco installateurs in de buurt van Sint-Amands. 

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen split airco

Soort airco
Richtprijs
Single split airco
vanaf € 1250
Dual split airco
vanaf € 2000
Multi split airco
vanaf € 2800
Extra binnenunit
vanaf € 800
Gewoon onderhoud
€ 130
Groot onderhoud
€ 150 - € 180
Onderhoudscontract per jaar
€ 90 - € 150
Kleine reparatie
vanaf € 80
Reparatie en vervangen kleine stukken
€ 140 - € 190
Reparatie en vervangen grote stukken
€ 250 - € 500
Op zoek naar een airco installateur om de prijs voor uw split airco te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke airco installateur in de regio Sint-Amands?

202 airco installateurs rond Sint-Amands!

Vergelijk offertes voor uw Airco

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...