opstijgend vocht - Zedelgem

Bereik tot 58 vochtexperten rond Zedelgem.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw vochtproblemen

  U wilt uw opstijgend vocht laten behandelen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze vochtbestrijding? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare vochtexpert die actief is in regio Zedelgem, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele vochtexperten uit de omgeving van Zedelgem verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele vochtexperten die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

551
vochtexperten
21
Opdrachten
per maand
18
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor vochtbestrijding rond Zedelgem

Soort vochtprobleem: Opstijgend vocht

Situering: Vochtige binnenmuren

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Graag een prijsofferte voor opstijgend vocht in gang.
Offerteaanvraag uit Sint-Kruis

Soort vochtprobleem: Opstijgend vocht

Situering: Vochtige buitenmuren

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Van ons huis in knesselare is er een stuk muur die steeds vochtig staat
Offerteaanvraag uit ruiselede

Vind een geschikte vochtexpert in de buurt van Zedelgem

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval vochtexpert, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw opstijgend vocht wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw vochtbestrijding garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele vochtexperten uit Zedelgem. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Opstijgend vocht Zedelgem: uw vochtproblemen professioneel laten oplossen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor de behandeling van uw opstijgend vocht éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde vochtexperten uit de omgeving van Zedelgem u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw vochtprobleem snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele vochtexperten rond Zedelgem... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vochtexperten in de omgeving van Zedelgem. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor het behandelen van opstijgend vocht, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vochtexperten die gelegen zijn in Zedelgem en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven vochtbestrijding.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vochtexperten uit Zedelgem. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het bestrijden van het opstijgend vocht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel vochtexperten interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw vochtprobleem zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vochtexperten uit regio Zedelgem. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de vochtproblemen ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte vochtexpert in Zedelgem door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Opstijgend vocht

Een vochtprobleem in huis geeft altijd miserie en vaak komen vochtproblemen ook pas na een tijd aan de oppervlakte. De oorzaken van vochtproblemen kunnen ook zeer uiteenlopend zijn: onder andere waterlekken in de leidingen, water in de kelder, lekken in het dak, opstijgend vocht, kapotte dakgoten, vochtige buitenmuren, bouwvocht of condensvocht kunnen uw woning serieus hypothekeren. Het vocht in uw huis veroorzaakt natte plekken, vochtige binnenmuren, houtrot, schimmels, salpeter, zwammen en spoorvorming. Vaak merkt u deze vochtproblemen te laat op en is er een ingrijpende vochtbestrijding nodig om het vocht in huis te weren. Vooral opstijgend vocht vraagt een intensieve en vakkundige aanpak en voor dit type vochtbestrijding is het inschakelen van een professionele vochtexpert geen overbodige luxe. Opstijgend vocht komt zeer vaak voor bij woningen waar de waterkering slecht werd aangebracht of bij oudere gebouwen met volle steense muren waar er zelfs geen waterkering werd aangebracht. Ook indien de kelderdichting of de afdichting van de kruipruimte niet goed is geïsoleerd, kan dit leiden tot opstijgend vocht. Zelfs nieuwbouw woningen kunnen geconfronteerd worden met opstijgend vocht indien het grondwaterpeil stijgt door een slechte waterafvoer of bij hevige regenval. Feit is dat opstijgend vocht zo snel mogelijk moet aangepakt worden indien u verdere schade wilt beperken. Meestal is het kwaad echter al geschied en bent u genoodzaakt om een doorgedreven vochtbestrijding uit te voeren door de muren te laten injecteren of door de muren te laten onderkappen. Door een ervaren vochtexpert onder de arm te nemen, bent u zeker van efficiënte en duurzame vochtbestrijding waarbij de oorzaken van het opstijgend vocht worden doorgelicht en verholpen. Het is de enige doeltreffende manier om definitief komaf te maken met uw vochtproblemen. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend de professionele vochtexperten uit de regio Zedelgem contacteren voor enkele vergelijkende offertes. Zo kunt u kiezen voor de beste prijs-kwaliteit oplossing om uw woning weer waterdicht te maken!

opstijgend vocht @city

Mogelijke gevolgen van opstijgend vocht

Figuurlijk gesproken kunnen we het opstijgend vocht het best omschrijven als een stille doder van uw woning, muren, vloeren en/of interieur. In zijn oorsprong, en zeker wanneer u beschikt over een goede ventilatie, zal het opstijgend vocht zich nog niet uiterlijk vertonen maar dit is slechts uitstel. Afhankelijk van de oorzaak kan opstijgend vocht zich zeer langzaam manifesteren aan de buitenzijde maar heeft het zich al volledig genesteld in de onderliggende structuren of binnenstructuren van uw vloeren of muren. De zichtbare gevolgen van opstijgend vocht kunnen zeer variabel zijn. Bij oudere woningen of bij woningen met een hechtende chape zit er geen waterscherm onder de vloerbedekking waardoor het opstijgend vocht langs de vloer kan doordringen in uw vloerbedekking. Dit vocht kan afkomstig zijn van het grondwater of veroorzaakt worden door een slechte isolatie van de kelder of kruipruimte waardoor er vocht gaat condenseren. Wanneer er wel een waterscherm aanwezig is, zal het opstijgend vocht voornamelijk langs de muren zichtbaar worden. De kenmerkende gevolgen van opstijgend vocht zijn een muffe geur, loskomende of natte plinten, loskomend behang, blaasjes in de verf, afbrokkelend pleisterwerk, natte plekken onderaan de muren, zwarte sporen, schimmels of verkleurde vochtkringen. Indien deze vochtproblemen niet onmiddellijk worden aangepakt, kunnen er mossen en zwammen ontstaan en worden niet alleen de muren maar ook de meubels, deuren en parketvloeren aangetast. Het vocht gaat bijkomend condenseren waardoor het ook een ernstig gevaar vormt voor uw gezondheid ondanks uw goede ventilatie. Het hoeft dus geen betoog dat u opstijgend vocht best zo snel mogelijk laat behandelen om erger te voorkomen. Een vochtexpert is hiervoor de ideale vakman die voor een efficiënte vochtbestrijding eerst zal zoeken naar de oorzakelijke elementen van het vochtprobleem om ze daarna vakkundig te bestrijden en op te lossen. Indien u graag meer wenst te weten over de mogelijke soorten vochtbestrijding tegen opstijgend vocht, kunt u hier contact opnemen enkele professionele vochtexperts uit Zedelgem voor gratis adviezen of offertes!

gevolgen van opstijgend vocht @city

Soorten vochtbestrijdingen tegen opstijgend vocht

muren onderkappen in @city

Muren onderkappen

Opstijgend vocht kan op verschillende manieren bestreden worden maar spijtig genoeg bestaat er voor dit vochtprobleem geen goedkope vochtbestrijdingsmiddelen. Omdat uw muren of vloeren fundamenteel zijn aangetast en beschadigd, moet het vocht eerst kost wat kost gestopt en verbannen worden. De vochtexpert kan dit doen door een waterkering te plaatsen ter hoogte van de vloerpas. Vaak is het ontbreken van een waterkering of een versleten waterkering de oorzaak van uw opstijgend vocht. Door het plaatsen van een nieuwe waterkering uit kunststof kan een erkende vochtexpert het vocht blijvend weren uit uw huis. De expert zal deze waterkering aanbrengen door uw muur te onderkappen. Hierbij zal hij uw muren gefaseerd uitbreken en de vochtkerende laag aanbrengen. Na het terug inmetselen van de muurdelen zal hij de resterende muurdelen behandelen. Wanneer u het opstijgend vocht laat bestrijden met een onderkapping dient dit zeer nauwkeurig en zorgvuldig uitgevoerd te worden omdat het bijna altijd gaat om dragende buiten- en binnenmuren. Een ervaren vochtexpert gebruikt bij uw muur onderkapping veilige uitsparingen zodat er geen gevaar is voor verzakkingen. Omdat het een vrij intensieve en moeilijke klus is, zal de deskundige vochtexpert voor deze karwei toch al snel meerdere dagen bezig zijn. Ook voor uw woning zijn deze vochtbestrijdingswerken redelijk ingrijpend en niet bepaald goedkoop. Daarentegen geeft een vochtbestrijding met een onderkapping een honderd procent gegarandeerde waterdichte oplossing en bent u verlost van uw opstijgend vochtprobleem. Voor meer informatie over het bestrijden van opstijgend vocht door een muur onderkapping, verwijzen we u graag door naar de vele gediplomeerde vochtexperts in Zedelgem. Ze zullen u graag van dienst zijn!

muren injecteren in @city

Muren injecteren

Wanneer uw muren te kampen hebben met opstijgend vocht dan kunt u dit verhelpen door het aanbrengen van een waterkering waarbij uw muren worden onderkapt. Het onderkappen van muren wordt toegepast wanneer er geen vochtkeringslaag aanwezig is of wanneer de vochtkerende laag versleten is. Alhoewel deze manier van vochtbestrijding de hoogste garantie geeft om uw opstijgend vocht definitief te weren, zien vele mensen op tegen de ingrijpende breekwerken van deze vochtbestrijdingswerken. Daarom dat men er vaak voor kiest om muren te laten injecteren. Bij deze methode wordt er een chemische waterkering in de muur geïnjecteerd. Dit kan enerzijds door een vloeistof via buisjes in de muur te gieten of anderzijds door een kiezelgel te spuiten in de aangebrachte gaten in de muur. De kiezelgel wordt hierbij door de vochtexpert met speciaal injectie gereedschap aangebracht in de onderkant van de muren, op een vijftal centimeter boven de vloerpas. Door de gaten om de tien à vijftien centimeter van elkaar te boren zal de gel zich verspreiden over de volledige ondermuur. Na een tijdje zal de gel de poriën en de capillairen van de stenen verzadigen en beginnen te kristalliseren waardoor er een waterdichte laag ontstaat. Het injecteren van muren kan zowel langs de buitenzijde als de binnenzijde uitgevoerd worden. Bij deze vochtbestrijding komen er amper breekwerken aan te pas en kunt u na het uitdrogen uw muur weer bezetten. Het nadeel van deze methode is dat het drogen wel wat tijd in beslag neemt. Los van de ventilatie en de klimatologische omstandigheden wordt er gesteld dat de droogtijd bij het muren injecteren berekend wordt volgens de dikte van de muren. Deel de dikte van uw muur door twee en u bekomt de vereiste droogtijd uitgedrukt in maanden. Nadat de muren volledig zijn uitgedroogd kunt u dan de muurbezetting en/of muurbekleding aanbrengen. Muren injecteren is niet goedkoop en het wordt per lopende meter uitgevoerd en berekend. Daardoor beperkt het injecteren zich tot het aanbrengen van een vochtwerend scherm in de onderlaag van de muren. Uitzonderlijk worden er ook kelders volledig geïnjecteerd tegen het insijpelend grondvocht. Wenst u meer informatie over een vochtbestrijding door middel van het impregneren van uw muren? Neem gerust contact op met onze ervaren en erkende vochtexperts uit Zedelgem en omgeving voor enkele vrijblijvende offertes!

carebricks in de gevel @city

Carebricks in de gevel

Buiten het injecteren of het onderkappen van uw muren bestaat er sinds kort nog een alternatieve methode om opstijgend vocht te bestrijden. Deze nieuwe vochtbestrijding maakt gebruik van het Carebrick systeem. Via het Carebrick systeem plaatst de vochtexpert keramische kokers in uw spouw of enkelsteense buitenmuur. Deze kokers worden om de halve meter in de muur bevestigd op een hoogte van dertig centimeter en de kokers hebben een voorgevormd ventilatiesysteem waardoor de luchttoevoer wordt verdampt. Zo ontstaan er koudebruggen die het vocht onttrekken uit uw gevelmuur, spouw en binnenmuur. Het vocht wordt dan via het ventilatiesysteem weer naar buiten afgevoerd waardoor uw muren langzaam opdrogen. Het Carebrick systeem is zeer gemakkelijk aan te brengen door de vochtexpert en er dienen geen grote breekwerken uitgevoerd te worden. Ook de binnenmuren blijven volledig intact bij deze manier van vochtbestrijding. Het nadeel is dat de verdamping van het opstijgend vocht zeer langzaam vordert en dat het soms een jaar kan duren voor al het vocht uit uw muren is verdampt. Daarom dat het Carebrick systeem soms preventief wordt geïmplementeerd bij een nieuwbouw of gebruikt wordt in combinatie met een bestaande waterkering. Bij dringende vochtproblemen geniet een keuze voor een muur onderkapping of een muur injectie dan ook altijd de voorkeur. Heeft u interesse in het Carebrick systeem? Vraag vrijblijvend naar offertes of adviezen bij één van de vele ervaren vochtexperts in de buurt van Zedelgem!

waterdichte kelder in @city

Het belang van een waterdichte kelder of kruipruimte

Ondanks een goede waterkering in uw muren kan een slecht geïsoleerde en niet-waterdichte kelder of kruipruimte toch nog opstijgend vocht veroorzaken. Vocht in een kelder of kruipruimte wordt meestal veroorzaakt door insijpelend grondwater, kapotte leidingen, condensvocht of een gebrek aan ventilatie. Het vocht kan daardoor opstijgen en langs uw waterkering toch de binnenafwerking van uw woning aantasten. Vaak kunt u deze problemen al opmerken wanneer de muren van uw kelder vochtig zijn of wanneer er schimmelvorming ontstaat. Een vochtige kelder is niet alleen zeer onbruikbaar maar het tast tevens uw gezondheid en de luchtkwaliteit aan. Door de kelder te laten bekuipen, draineren of te injecteren kunt u uw kelder vochtvrij houden. Ook een kruipruimte kan door middel van een goede isolatie en een waterdichte afdekking het opstijgende vocht en de koude tegenhouden. Er bestaan verschillende vochtbestrijding mogelijkheden om uw kruipruimte afdoend en professioneel te beschermen. Via offertesonline.be kunt u enkele regionale vochtexperts rond Zedelgem contacteren voor gratis adviezen en offertes!

Op zoek naar een vochtexpert in Zedelgem om een vrijblijvende offerte te maken voor uw vochtprobleem?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het behandelen van opstijgend vocht in Zedelgem?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR vochtbestrijding BEPAALD?

Wanneer u uw opstijgend vocht laat bestrijden dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor de vochtbestrijding, en anderzijds is er de arbeidskost van de vochtexpert(en) zelf.


Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele vochtexperten uit regio Zedelgem. 


Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen behandelen opstijgend vocht

Soort vochtbehandeling
Gemiddelde prijs
Volledige gevel impregneren
€ 10 - € 15 m²
Muren onderkappen
€ 100 - € 200 per lopende meter
Muren injecteren
€ 100 - € 200 per lopende meter
Gevelbekleding
vanaf € 50 m²
Kelder bekuiping
€ 4000 - € 10000
Kelder injecteren
vanaf € 5000
Ventilatiesystemen
€ 2000 - € 6000
Professionele lekdetectie
€ 250 - € 400
Op zoek naar een vochtexpert in Zedelgem om de prijs voor de behandeling van opstijgend vocht te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke vochtexpert in de regio Zedelgem?

58 vochtexperten rond Zedelgem!

Vergelijk offertes voor uw Vochtbestrijding

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...