Kelderdichting in Beveren-Waas

Bereik tot 93 vochtexperten rond Beveren-Waas.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw vochtproblemen

  U wilt uw kelder laten dichten, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze vochtbestrijding? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare vochtexpert die actief is in de omgeving van Beveren-Waas, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele vochtexperten uit Beveren-Waas verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele vochtexperten die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

551
vochtexperten
21
Opdrachten
per maand
18
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor vochtbestrijding rond Beveren-Waas

Soort vochtprobleem: Opstijgend vocht

Situering: Vocht in de kelder

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

De muur in de kelder is nat door de grondwater.
Contact via e-mail.
Offerteaanvraag uit Niel

Soort vochtprobleem: Opstijgend vocht

Situering: Vocht in de kelder

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Opstijgend water
Offerteaanvraag uit Brasschaat

Vind een geschikte vochtexpert in de buurt van Beveren-Waas

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval vochtexpert, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw kelderdichting wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor het dichten van uw kelder garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele vochtexperten uit Beveren-Waas. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Kelderdichting Beveren-Waas: uw kelder professioneel laten dichten!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor het dichten van uw kelder éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde vochtexperten uit Beveren-Waas en omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw vochtprobleem snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele vochtexperten uit Beveren-Waas... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vochtexperten in regio Beveren-Waas. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor het dichten van uw kelder, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vochtexperten die gelegen zijn in Beveren-Waas en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven vochtbestrijding.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vochtexperten uit Beveren-Waas. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw kelderdichting en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel vochtexperten interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw vochtprobleem zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vochtexperten in de buurt van Beveren-Waas. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de kelderdichting ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte vochtexpert in Beveren-Waas door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Het belang van een goede kelderdichting

Een waterdichte kelder is een zegen voor uw huis. Met een gezonde en waterdichte kelder kunt u immers alle richtingen uit. Vaak wordt een kelder gebruikt als extra opslagruimte maar evengoed zou u een kelder kunnen gebruiken als hobbykamer, speelkamer, relaxruimte of werkatelier. Dit kan echter alleen maar indien uw kelder beschikt over een goede kelderdichting en er zich geen vochtproblemen voordoen in uw kelder. Indien uw kelder niet waterdicht is, riskeert u dat er insijpelend of opstijgend vocht komt in uw kelder. Daardoor krijgt u vochtige muren en kan er nadien ook vocht voorkomen in de rest van uw woning. Bij langdurige vochtproblemen krijgt u te maken met schimmels of zwammen waardoor uw keldermuren broos en sponzig worden. Een vochtige kelder tast zo uw huis aan en door de muffe geur van het vocht wordt ook uw gezondheid en de luchtkwaliteit aangetast. Een goede vochtbestrijding voor uw kelder kan u al deze problemen besparen. Zo zijn verschillende manieren om het vocht in uw kelder te bestrijden. U kunt onder andere de vochtproblemen in uw kelder bestrijden en uw kelder vochtvrij maken door een waterdichte kelderdichting. Dit kan door uw kelder te laten injecteren of om uw kelder te voorzien van een waterdichte bekuiping. Maar u kunt ook een vochtbestrijding laten uitvoeren door uw kelder te impregneren, draineren, ventileren of te isoleren. Met een goede kelderdichting zorgt u voor een gezonde onderbouw van uw woning en vermijdt u dat het opstijgend vocht zich verder verspreidt in de rest van uw woning. En als bonus krijgt u er een bruikbare droge en nuttige ruimte bovenop die u naar eigen goeddunken kunt invullen. Het belang van een goede kelderdichting is dus groter dan u zou denken. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden die een vakkundige vochtbestrijding kan bieden voor uw kelder? Via offertesonline.be kunt u de professionele vochtexperts uit Beveren-Waas contacteren voor enkele vergelijkende offertes!

Mogelijke vochtproblemen in een kelder?

Vochtproblemen in een kelder kunnen verschillende oorzaken en kenmerken hebben. Vooreerst kunt u problemen hebben met het grondwater dat binnendringt in uw kelder via de keldervloer of de keldermuren. De druk van het grondwater kan soms erg groot zijn en vooral bij oudere woningen, maar ook bij nieuwe woningen, zijn de keldermuren vaak niet bestand om de druk van het grondwater tegen te houden. Het resultaat is dat er water in de kelder staat of dat het grondwater uw kelder binnendringt via scheurtjes in uw vloer en muren. Maar ook kapotte leidingen of insijpelend regenwater kunnen vochtige muren veroorzaken. Zelfs indien er geen zichtbaar water is in uw kelder kunnen er vochtproblemen aanwezig zijn. Meestal kunt u deze vochtproblemen ontdekken aan de hand van zoutkristallen in uw metselwerk, verroeste leidingen, afbrokkelend cement of aan de muffe geur die in uw kelder hangt. Nadien komen er schimmels, sporen en zwammen in uw kelder die een nadelige invloed kunnen hebben voor uw gezondheid en die eczeem, allergieën en chronische problemen aan de luchtwegen kunnen veroorzaken. Een veel voorkomende factor die bij een kelder vochtbestrijding wordt blootgelegd, is het gebrek aan een efficiënte ventilatie. Niet verwarmde en/of verluchte kelders krijgen te maken met condensvocht waarbij dit vocht zich afzet en doordringt op en in de muren. Zo ontstaat er toch nog een vochtige kelder ondanks dat aanwezige kelderdichting. Het is dus niet altijd even duidelijk of het gaat om opstijgend, insijpelend of condensvocht. Indien u geen overbodige kosten wilt maken, kunt u eerst een voorafgaandelijke vochtanalyse laten uitvoeren door een vochtexpert. Een professionele vochtexpert zal eerst de oorzaken van uw vochtproblemen vaststellen en u daarna de meest efficiënte vochtbestrijding voorstellen. Op die manier wordt uw kelder vakkundig en optimaal gerenoveerd. Voor meer info over het behandelen van vochtproblemen, kunt u hier de erkende vochtexperts rond Beveren-Waas vrijblijvend contacteren!

vochtproblemen in kelder @city

Uw kelder waterdicht maken: mogelijke oplossingen

kelderbekuiping @city

Kelderbekuiping

Met een bekuiping van uw kelder worden uw muren gecementeerd waardoor het grondwater niet meer kan binnendringen. Met deze manier van vochtbestrijding wordt uw kelder waterdicht gemaakt door het aanbrengen van een binnen- of buitenbekuiping. Alhoewel een bekuiping langs buiten het efficiëntst is, wordt er meestal gekozen voor een bekuiping langs de binnenzijde omdat het goedkoper is. Voor een kelderdichting met bekuiping worden eerst de bestaande bezettingen van de muren verwijderd zodat de vochtexpert de lekken kan lokaliseren. De vochtexpert zal dan de lekken dichtmaken met een sneldrogende waterdichte cementmortel. Hierna volgt er een eerste controle om te zien of er nog grondwater binnenkomt via de lekken. Indien er geen vocht meer binnenkomt worden er meerdere afdichtingslagen aangebracht. De eerste afdichtingslaag bevat een fixeermiddel waardoor de cementmortel zich goed zal hechten op de keldermuren. De andere afdichtingslagen, met toegevoegd kunsthars in de mortel, worden dan aangebracht nadat de vorige laag is uitgehard. Door de verschillende lagen op elkaar toe te passen, ontstaat er een waterdichte kelderdichting. Indien er geen betonvloer aanwezig is, kan ook de vloer voorzien worden in de kelderdichting. Aangezien de afdichtingslagen een bepaalde droogtijd vragen zal een kelderdichting met bekuiping meerdere dagen in beslag nemen. Omdat een kelderbekuiping een arbeidsintensieve vochtbestrijding is, behoort het niet bepaald bij de goedkopere oplossingen. Een binnen kelderbekuiping is goedkoper dan een buiten kelderdichting maar met een buitenbekuiping beschermt u uw volledige kelderconstructie zodat er geen opstijgend vocht langs uw muren uw woning kan binnendringen. Voor een buitenbekuiping moet wel elke zijde van uw kelder worden uitgegraven waardoor de arbeidsintensiteit en de prijs verhoogd wordt. Omdat er door de koude muren van uw kelder toch nog condensvocht kan ontstaan, is het aangewezen om uw kelder bijkomend te voorzien van een (mechanisch) ventilatiesysteem. Zo wordt uw kelderdichting beschermd tegen nieuwe aantastingen. Interesse in een vochtbestrijding met een kelderbekuiping? Via offertesonline.be kunt u rechtstreeks contact opnemen met de regionale vochtexperts uit Beveren-Waas voor enkele vergelijkende en kosteloze offertes!

kelderdrainage @city

Kelderdrainage

Met een kelderbekuiping dicht u de lekken van uw kelder zodat het grondwater niet meer kan doordringen langs uw muren of vloer. Maar soms is de druk van het grondwater zo hoog dat een bekuiping alleen niet helpt. In dit geval kunt u beter kiezen voor een vochtbestrijding met een drainagesysteem. Bij een kelderdrainage worden er kleine kanaaltjes in uw muur of vloer geplaatst die het grondwater opvangen en afvoeren naar een verzamelpunt. Hier wordt het water verzameld in een put of ton waarbij het grondwater met een pomp wordt overgepompt naar het riool wanneer de put vol is. Afhankelijk van de vochtproblemen kan een kelder op drie manieren gedraineerd worden. Wanneer het vocht voornamelijk in uw kelder binnenkomt via de naden tussen uw muur en uw vloer, kunt u deze kimnaden door een vochtexpert laten behandelen met een randdrainage. Meestal zijn deze vochtproblemen te wijten aan een slechte hechting van de keldermuur op de betonnen keldervloer. Door het plaatsen van een randdrainage in de kimnaad wordt het grondwater opgevangen en afgevoerd naar de vergaarput. Een vloerdrainage wordt voornamelijk gebruikt bij poreuze vloeren langs waar het grondwater opstijgt in uw kelder. Vaak zijn dit nog oude vloeren die rechtstreeks werden aangebracht op een zwavelachtige grondlaag en die geen betonnen dekvloer hebben. Bij een vloerdrainage wordt er een gespecialiseerde folie met noppen aangebracht op de vloer die het grondwater via kleine kanaaltjes zal afvoeren naar de verzamelput. Boven het noppenmembraan wordt er dan een nieuwe betonnen vloer gelegd. Ook bij een wanddrainage zal de vochtexpert dit specifiek noppensysteem toepassen waarbij het water naar de vloer wordt gekanaliseerd en het wordt opgevangen in de vloerdrainage. Ook hier wordt er een nieuwe wand geplaatst voor het drainagesysteem zodat het water niet in aanraking kan komen met de nieuwe wanden. Het water wordt zo afgeleid naar de vergaarput waar het via een sensor vanaf een bepaalde hoogte wordt overgepompt naar het riool. Het volledig draineren van wanden en muren wordt ook het box in box systeem genoemd en het wordt vaak gebruik gebruikt wanneer een kelderbekuiping niet volstaat. Een kelderdrainage is goedkoper dan een kelderbekuiping maar ze kunnen ook perfect gecombineerd worden. Voor meer inlichtingen over de mogelijkheden van een vochtbestrijding met een kelderdrainage, verwijzen we u graag door naar onze vele ervaren vochtexperts in Beveren-Waas!

keldermuren injecteren @city

Keldermuren injecteren

Wanneer de vochtproblemen in uw kelder zijn te herleiden tot opstijgend vocht dat langs uw keldermuren opklimt, kunt u uw muren door een vochtexpert laten injecteren. Bij het injecteren van de muren wordt er een kiezelgel ingespoten in de keldermuren. Dit gebeurt door om de tien à vijftien centimeter gaatjes te boren in de keldermuur beginnend op zo’n drie à vijf centimeter boven de vloer. De kiezelgel zal zich via deze gaatjes verspreiden over de keldermuur en beginnen te kristalliseren. Na een tijd zullen de poriën en de capillairen van uw stenen muren volledig waterdicht zijn en een scherm vormen tegen het opstijgend vocht. De chemische waterkering kan, indien gewenst, toegepast worden op de volledige keldermuur maar vanwege het hoge prijskaartje wordt dit niet zo vaak toegepast. Een muur injecteren tegen vocht kan het best worden uitgevoerd als de bepleistering eerst wordt verwijderd. De droogtijd van een geïnjecteerde muur kan enkele maanden duren en door de muur zonder bepleistering goed te ventileren, zal hij sneller opdrogen. Nadien kan er een nieuwe muurbekleding worden aangebracht. Een muurinjectie kunt u ook combineren met een vloerdrainage waarbij het opstijgend vocht in de vloer wordt afgevoerd en het opstijgend vocht in de muren wordt gestopt door de chemische waterkering. Wenst u meer inlichtingen over een vochtbestrijding door het injecteren van uw keldermuren? Neem gratis contact op met de regionale vochtexperts uit regio Beveren-Waas voor enkele adviezen of offertes!

oplossingen kelderdichting @city

Alternatieve oplossingen

Naast een kelderdrainage, een kelderbekuiping of het injecteren van uw keldermuren bestaan er nog enkele alternatieve oplossingen om het vocht uit uw kelder te houden. Meestal zijn dit middelen om het comfort van uw kelder te verhogen of om uw kelder te beschermen tegen condensvocht. Zo kunt u uw kelder laten impregneren met een waterdichte coating of een waterdichte verf. Deze coatings en verven hebben een kunststof toevoeging waardoor ze uw kelder waterbestendig maken en het condensvocht niet kan inwerken op uw muren. Ook een coating met epoxy behoort tot de, weliswaar, duurdere mogelijkheden. Vele zwembaden hebben een wand van epoxy omwille van de sterke en waterdichte eigenschappen. Het belangrijkste bij een kelderdichting is dat u zich vooraf goed laat informeren over de prijs en de kwaliteit van de verschillende soorten vochtbestrijding voor uw kelder. Het gaat soms over veel geld en voor die prijs is het dan ook normaal dat u daarvoor een gegarandeerde kwaliteit wordt aangeboden. De betere vochtexperts zullen u een kelderdichting met een jarenlange garantie aanbieden omwille van hun ervaring, vakkundigheid en kwalitatieve materialen. Het loont dus zeker de moeite om eerst te vergelijken en dan pas te beslissen welke vochtbestrijding het meest geschikt is voor uw kelderdichting. Voor meer inlichtingen en adviezen kunt u enkele professionele vochtexperts in de buurt van Beveren-Waas hier vrijblijvend contacteren!

kelderventilatie @city

Kelderventilatie

Wenst u uw kelder in een optimale en gezonde staat te houden dan is een goede kelderventilatie onontbeerlijk. Zelfs met de beste kelderdichting zal, zonder een goede ventilatie, uw kelder terug vochtig worden door het condensvocht. Via een natuurlijke ventilatie met kelderroosters of kelderramen kunt u dit al deels voorkomen maar voor een goede kelderventilatie kiest u best voor een mechanische aan- en afvoer van de lucht in uw kelder. Ook het plaatsen van een verwarmingselement in de kelder, handig wanneer u er een leefruimte van wilt maken, zal de condensvorming tegengaan. De luchtvochtigheid van uw kelder kunt u bijkomend controleren door een luchtvochtigheidsmeter die aangeeft hoe groot het vochtgehalte van uw kelder is. De mogelijkheden voor een kelderventilatie kunnen variëren van een enkelvoudig ventilatiesysteem tot een geïntegreerd systeem in uw woning waarin uw kelder is inbegrepen. Voor meer inlichtingen over de mogelijkheden voor het ventileren van uw kelder, verwijzen we u graag door naar onze ervaren vochtexperts uit Beveren-Waas en omgeving. Ze zullen u graag van dienst zijn met vrijblijvende adviezen en offertes!

Op zoek naar een vochtexpert in Beveren-Waas om een vrijblijvende offerte te maken voor uw kelderdichting?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een kelderdichting in Beveren-Waas?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR kelderdichting BEPAALD?

Wanneer u uw kelder laat dichten dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor de vochtbestrijding, en anderzijds is er de arbeidskost van de vochtexpert(en) zelf.


Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele vochtexperten uit regio Beveren-Waas. 


Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen kelderdichting

Soort kelderdichting
Gemiddelde prijs
Kelder bekuiping
€ 4000 - € 10000
Kelder injecteren
vanaf € 5000
Kelderdrainage
vanaf € 3000
Ventilatiesystemen
€ 2000 - € 6000
Op zoek naar een vochtexpert in Beveren-Waas om de prijs voor uw kelderdichting te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke vochtexpert in de regio Beveren-Waas?

93 vochtexperten rond Beveren-Waas!

Vergelijk offertes voor uw Vochtbestrijding

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...