Vloerverwarming installaties Lendelede

Bereik tot 555 vloerverwarming installateurs rond Lendelede.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw vloerverwarming

  U wilt vloerverwarming laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw vloerverwarming installatie? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare vloerverwarming installateur die actief is in de regio rond Lendelede, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele vloerverwarming installateurs uit de regio rond Lendelede verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele vloerverwarming installateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
4528
Vloerverwarming installateurs
2
Opdrachten
per maand
2
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor vloerverwarming installaties regio Lendelede

Soort werken: Vloerverwarming plaatsen of vervangen

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Dringend te plaatsen vloerverwarming 50m²
Arrow
Offerteaanvraag uit Oudenaarde

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Lendelede. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Lendelede en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Lendelede. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Lendelede.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Lendelede. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke vloerverwarming installateur in de regio rond Lendelede?

Vind een geschikte vloerverwarming installateur in de buurt van Lendelede

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval vloerverwarming installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw vloerverwarming wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw vloerverwarming garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele vloerverwarming installateurs uit de regio Lendelede. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Vloerverwarming Lendelede

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw vloerverwarming éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde vloerverwarming installateurs uit de omgeving van Lendelede u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw vloerverwarming snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele vloerverwarming installateurs uit de omgeving van Lendelede... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte vloerverwarming installateur uit Lendelede door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een vloerverwarming?

Het grootste voordeel van vloerverwarming is dat het zorgt voor een lagere energiekost. Vloerverwarming werkt op een watertemperatuur van 35 graden celcius, terwijl dat bij traditionele verwarmingselementen zoals radiatoren of convectoren een pak hoger ligt.

Bij vloerverwarming worden de verwarmingsbuizen op gelijke afstand van elkaar gelegd onder de vloer, en wordt de stralingswarmte over de hele ruimte gelijk verdeeld. Door deze gelijke verdeling vanaf de vloer krijgt uw ruimte sneller de gewenste temperatuur. Dit maakt dat u uw thermostaat gemiddeld 2 graden lager kan instellen om hetzelfde comfort te verkrijgen, in tegenstelling tot traditionelere verwarmingssystemen.

De installatie van vloerverwarming is initieel iets duurder dan andere verwarmingsopstellingen, maar door het gunstigere rendement van vloerverwarming wordt dit verschil op lange termijn terugverdiend.

Mogelijke soorten vloerverwarming installaties

Vloerverwarming - nat systeem

Natte vloerverwarming installatie

Bij een natte vloerverwarming installatie wordt de verwarmingsleidingen ingewerkt in de chape, en is de meest voorkomende. Bij dit vloerverwarmingsysteem wordt er onder de dekvloer een isolatielaag aangelegd waardoor de hoogte kan oplopen tot 20cm. Dit systeem wordt dan ook veelal gebruikt bij projecten waarbij voldoende inbouwhoogte voorzien is. Doordat de vloerverwarming bij deze installatie de chape doet krimpen en uitzetten, is het belangrijk deze te voorzien van een wapeningsnet om barsten te voorkomen. Laat u voor de installatie van vloerverwarming best bijstaan door een professionele installateur uit de regio Lendelede.

Vloerverwarming - droog systeem

Droge vloerverwarming installatie

Bij een droge vloerverwarming installatie worden de verwarmingsleidingen gelegd op voorgevormde isolatieplaten, en deze zorgen tevens ook voor een optimale warmtegeleiding waardoor een snelle opwarmingstijd mogelijk is. Voor een droge vloerverwarmingsinstallatie moet u rekening houden met een minimale opbouwhoogte van 6 centimeter (veel minder dan bij de natte installatie), waardoor dit systeem veel gebruikt wordt bij renovaties waar een beperkte vloeropbouw mogelijk is. Wilt u het best mogelijke resultaat neerzetten betreffende uw vloerverwarming installatie, dan raden wij aan u te laten ondersteunen door een professionele installateur uit de regio Lendelede.

Vloerverwarming - elektrisch systeem

Elektrische vloerverwarming installatie

De installatie van elektrische vloerverwarming is eenvoudiger dan de voorgaande systemen, en heeft bovendien ook een lagere kost gezien er geen extra voorzieningen (zoals een speciale verwarmingsketel) nodig zijn. Elektrische vloerverwarming is minder geschikt voor een constante verwarming van een ruimte, maar eerder de bijverwarming voor ruimtes zoals de badkamer. Voor de istallatie zijn er verschillende systemen mogelijk (verwarming met matten, met elektrische kabels,...), dus laat u goed adviseren door een professionele installateur uit de regio Lendelede om zo het best mogelijke resultaat te garanderen.

Vloerverwarming laten infrezen rond de regio Lendelede

Vloerverwarming laten infrezen

Wanneer u uw vloerverwarming wilt laten inwerken in een bestaande vloer dan is dit perfect mogelijk door deze te laten infrezen. Hierbij gaat men gleuven frezen in de bestaande chape waardoor de verwarmingsbuizen in uw bestaande vloer ingewerkt kunnen worden. Doordat de vloerverwarming bij deze installatie dicht tegen de afwerkingsvloer ligt zorgt dit voor een snelle verwarming van de vloer, en beperkt u bovendien ook nog eens het warmteverlies naar onder toe. Wanneer u uw vloerverwarming wilt laten infrezen, dan kan u hiervoor best beroep doen op een professionele installateur uit de regio Lendelede gezien hiervoor de nodige wertuigen, en ervaring, vereist zijn.

ONTDEK OOK MEER OVER ANDERE SOORTEN LOODGIETERIJ VIA VOLGENDE PAGINA'S:

Bent u op zoek naar een professionele vloerverwarming installateur uit de regio Lendelede?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor vloerverwarming in de regio Lendelede?

Hoe wordt de prijs voor vloerverwarming installatie bepaald?

Wanneer u vloerverwarming laat installeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw vloerverwarming installatie, en anderzijds is er de arbeidskost van de vloerverwarming installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele vloerverwarming installateurs uit de regio Lendelede.

In de onderstaande tabellen vindt u richtprijzen voor het installeren van uw vloerverwarming. Gelieve er rekening met te houden dat deze prijzen voor een vloerverwarming installatie erg uiteenlopend kunnen zijn afhankelijk van het type vloerverwarming, de materiaalkeuze, de tussenafstand van uw leidingen, enzovoorts...

Prijs vloerverwarming installaties

Soort vloerverwarming
Prijsschatting
Natte vloerverwarming installatie
60€ per m²
Droge vloerverwarming installatie
75€ per m²
Elektische vloerverwarming installatie
€ 60 per m²
Vloerverwarming laten infrezen
€ 45 per m²

Premies & Subsidies

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de prijzen voor uw vloerverwarming fors lager kunnen uitkomen.
De Vlaamse overheid geeft verschillende premies voor vloerverwarming installaties:

 • De Vlaamse verbeteringspremie
 • De Vlaamse energielening

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Op zoek naar een installateur uit de regio Lendelede om de prijs voor uw vloerverwarming te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
555 vloerverwarming installateurs rond Lendelede!