Verwarmingsketels Zutendaal

Bereik tot 310 loodgieters rond Zutendaal.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw verwarmingsketel

  U wilt een verwarmingsketel laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze werken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare loodgieter die actief is in de regio rond Zutendaal, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele loodgieters uit de regio rond Zutendaal verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele loodgieters die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
4528
Loodgieters
7
Opdrachten
per maand
7
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor verwarmingsketels regio Zutendaal

Soort werken: Gasleidingen en/of gasaansluiting plaatsen , Verwarmingsketel installeren of vervangen ,

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Vervanging defecte mazoutketel.
Verplichte overschakeling op aardgas.
Contact via e-mail.
Arrow
Offerteaanvraag uit maasmechelen

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Zutendaal. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Zutendaal en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Zutendaal. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Zutendaal.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Zutendaal. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke loodgieter in de regio rond Zutendaal?

Vind een geschikte loodgieter in de buurt van Zutendaal

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval loodgieter, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw verwarmingsketel wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw verwarmingsketel garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele loodgieters uit de regio Zutendaal. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Verwarmingsketel Zutendaal

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw verwarmingsketel éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde loodgieters uit de omgeving van Zutendaal u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw verwarmingsketel snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele loodgieters uit de omgeving van Zutendaal... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte loodgieter uit Zutendaal door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Soorten verwarmingsketels o.b.v. brandstof

Gasketels - alles over het installeren en onderhouden van een gasketel

GASKETELS

Een gastketel maakt gebruikt van aardgas om uw woning te verwarmen. Gasketels kunnen aangesloten worden op het aardgasnetwerk of op een propaantank. Doorgaans zijn deze CV-ketels iets goedkoper dan mazoutketels.

Meer info over gasketels
Mazoutketels - Alles over het installeren en onderhouden van een mazoutketel

MAZOUTKETEL

Een mazoutketel maakt gebruik van stookolie om uw woning te verwarmen. Mazoutketels worden aangesloten op een aparte mazouttank, die regelmatig bijgevuld moet worden. De uitstoot van deze CV-ketels ligt iets hoger dan bij gasketels.

Meer info over mazoutketels

Soorten verwarmingsketels o.b.v. rendement

Condensatieketels - alles over het installeren en onderhouden van een condensatieketel

CONDENSATIEKETELS

Een condensatieketel zorgt voor een maximaal rendement en een groot warmtecomfort. Een condenstatieketel vangt de waterdamp in de verbrandingsgassen op aan de hand van condensatie en zorgt zo voor extra warmte waardoor je tot 11 percent kunt besparen op uw energiefactuur. Condensatieketels zijn er zowel voor aardgas, als ook voor mazout.

Meer info over condensatieketels
Warmtepompen - alles over het installeren en onderhouden van een warmtepomp

WARMTEPOMPEN

Een warmtepomp haalt ongeveer 80 percent van zijn energie uit de omgeving (grond, grondwater, lucht), wat niet enkel goed is voor het milieu maar ook voor uw energiefactuur. Een warmtepomp is qua investering heel wat duurder dan andere verwarmingsketels, maar doordat u veel bespaart op uw energiefactuur verdient u deze investering op lange termijn terug.

Meer info over warmtepompen
Zonneboilers - Alles over het installeren en onderhouden van een zonneboiler

ZONNEBOILERS

Een zonneboiler gaat aan de hand van zonnecollectoren de energie van de zon gebruiken om uw sanitair water te verwarmen. Deze zonnecollectoren worden meestal op het dak geïnstalleerd. Tijdens de zomermaanden kunnen zonneboilers de volledige productie van warm water voorzien, maar in de winter is ondersteuning van een traditionele boiler aangeraden.

Meer info over zonneboilers

Soorten verwarmingsketels o.b.v. toepassing

CV-ketels - alles over het installeren en onderhouden van een CV-ketel

CV-KETELS

Een CV-ketel dient, zoals de naam doet vermoeden, enkel voor de centrale verwarming van uw woning. Klassieke CV-ketels zorgen dus niet voor sanitair warm water. Combiketels daarentegen doen dit wel. Combiketels kunnen zowel uw radiatoren als uw warm water voeden.

Meer info over CV-ketels
Combiketels - Alles over het installeren en onderhouden van een combiketel

COMBIKETELS

Een combiketel verwarmd zowel het water voor uw centrale verwarming, als ook het water voor uw sanitair. (douche, kranen,...) Combiketels kunnen opgedeeld worden in 3 groepen: doorstromers, ketels met boilers & doorstromers in combinatie met een kleinere boiler.

Meer info over combiketels

ONTDEK OOK MEER OVER ANDERE SOORTEN LOODGIETERIJ VIA VOLGENDE PAGINA'S:

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter uit de regio Zutendaal?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor verwarmingsketels in de regio Zutendaal?

Hoe wordt de prijs voor de installatie van een verwarmingsketel bepaald?

Wanneer u een verwarmingsketel laat installeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw verwarmingsketel, en anderzijds is er de arbeidskost van de loodgieter(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele loodgieters uit de regio Zutendaal.

In de onderstaande tabellen vindt u richtprijzen voor het installeren van een verwarmingsketel. Gelieve er rekening met te houden dat deze prijzen voor de installatie van verwarmingsketels erg uiteenlopend kunnen zijn afhankelijk van het merk, de materiaalkeuze, de gekozen loodgieter, oppervlakte van de woning,...

Prijzen verwarmingsketels

Soort verwarmingsketel
Prijsbereik
Combiketel
€ 800 tot € 2500
Hoogrendementsketel
€ 2000 tot € 3000
Condensatieketel
€ 3000 tot € 5500
Zonneboiler
€ 4500 tot € 6500
Warmtepomp
€ 8000 tot € 25000

Premies & Subsidies

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de prijzen voor uw verwarmingsketel fors lager kunnen uitkomen. De Vlaamse overheid geeft verschillende premies voor werken aan uw verwarmingsketel:

 • De Vlaamse verbeteringspremie
 • De Vlaamse renovatiepremie
 • De aanpassingspremie
 • Verlaagd BTW tarief (6%)

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Een professionele loodgieter uit de regio Zutendaal om de prijs voor uw verwarmingsketel te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
310 loodgieters rond Zutendaal!