VOORTUIN LATEN AANLEGGEN

Bereik tot 433 tuinaannemers rond Lovendegem.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor het aanleggen van je voortuin?

  Je wil een grote of kleine voortuin aanleggen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je nieuwe voortuin? Hoe vind je een professionele en betrouwbare tuinaannemer die actief is in de omgeving van Lovendegem, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele tuinaannemers rond Lovendegem verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele tuinaannemers die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen je een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2995
tuinaannemers
22
Opdrachten
per maand
39
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor tuinaanleg rond Lovendegem

Soort werken: Aanleg - nieuwe aanplantingen

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Projectbeschrijving:

Vernieuwen gazon met beplanting en aanleg parkeerplaatsen in grind.
Offerteaanvraag uit Deinze

Soort werken: Aanleg - tuinafsluiting

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Projectbeschrijving:

Beste,
Nieuwe afsluiting plaatsen, 30lopende meter.
MVG
Offerteaanvraag uit Wetteren

Vind een geschikte tuinaannemer in de buurt van Lovendegem

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval tuinaannemer, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je het aanleggen van je voortuin wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken, moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo de vakman te kiezen die je de beste prijs/kwaliteit voor je tuin garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van de professionele vakmannen uit de omgeving van Lovendegem. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Voortuin aanleggen: laat je tuin aanleggen door een professionele tuinaannemer!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor het aanleggen van je voortuin eenmaal in, en laten we de geïnteresseerde vakmannen uit de omgeving van Lovendegem jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes voor het aanleggen van je voortuin snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionals rond Lovendegem... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele tuinaannemers rond Lovendegem. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor je voortuin, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele tuinaannemers die gelegen zijn in de omgeving van Lovendegem en de juiste kwalificaties hebben voor het aanleggen van je voortuin.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde tuinaannemers uit jouw regio rond Lovendegem. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het aanleggen van je voortuin en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel tuinaannemers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je voortuin zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Lovendegem die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die jouw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de tuinaannemers uit je regio rond Lovendegem. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om je beschrijving van de aan te leggen voortuin ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte tuinaannemer in Lovendegem door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom investeren in je voortuin?

Een voortuin lijkt op het eerste zicht niet zo belangrijk in vergelijking met een achtertuin en vaak onderschat men de uitstraling en meerwaarde die een goede tuin voor je woning kan bieden. Helaas zijn de meeste voortuinen geen pareltjes van een decoratief goed tuinontwerp of van doordachte ideeën die schoonheid, soberheid en onderhoud combineren. Vaak bieden de meeste voortuinen dan ook een slordige en verwilderde indruk. Niet bepaald het ideale uithangbord waarmee je je gasten aan de voordeur wilt verwelkomen. Nochtans biedt een goed tuinontwerp heel wat mogelijkheden en stijlvolle tuinen voor je woning aanleggen is echt niet zo onoverkomelijk. Zo kun je je voortuin aanleggen in een sobere, moderne of industriële stijl, waarbij je groene elementen verwerkt met een strakke bestrating, of kun je je voortuin aanleggen in een meer ongedwongen vormgeving met vele kleurrijke planten, struiken en bloemen zoals bij een landelijke, klassieke of mediterrane woningstijl. Maar de vele mooie ideeën en ontwerpen beperken zich niet tot je tuingedeelte alleen. Een goed uitgewerkt ontwerp houdt ook rekening met meerdere verschillende factorenen, zoals de integratie van je straatwerk, de toegankelijkheid tot de voordeur van je woning, de lichtinval, de oriëntatie, de oppervlakte en het onderhouden van je voortuin. Daarnaast wekt een goed aangelegde grote of kleine voortuin sowieso interesse, bewondering en reacties op. Niet alleen charmeer je je gasten, maar geef je met je wel overdacht tuinontwerp ook meer uitstraling en waarde aan je woning. Laat daarom je grote of kleine voortuin aanleggen door een ervaren hovenier of leg je tuin ideeën voor aan een tuinarchitect die voor jou de perfecte voortuin kan uittekenen. Je zal versteld staan van de vele voorbeelden en mogelijkheden die door de professionele tuinaannemers worden gebruikt. Voor je ideeën kun je ook op Pinterest terecht voor de verschillende stijlen, aandachtspunten of gebruikte materialen. Via offertesonline.be kun je de lokale tuinaannemers uit jouw regio rond Lovendegem contacteren voor enkele vrijblijvende offertes!

waarom voortuin aanleggen in @city

Het belang van een goed tuinontwerp

Net zoals bij een gewone tuin ga je niet zomaar blindelings je grote of kleine voortuin aanleggen zonder een goed bedacht ontwerp. Mogelijk heb je al enkele ideeën opgedaan bij andere voortuinen uit je omgeving of heb enkele mooie voorbeelden gevonden op het internet of bij Pinterest. Het moeilijkste is om daarna je ideeën om te zetten in een duidelijk en overzichtelijk voortuin ontwerp. Een goed tuinontwerp houdt er rekening mee dat alle factoren zoals de oppervlakte, de bestrating, de lichtinval of de toegankelijkheid niet vergeten worden. Het eerste punt dat voor het aanleggen van een voortuin besproken wordt, is de stijlkeuze. Ongetwijfeld wil je een voortuin aanleggen die aanleunt bij de stijl van je woning waarbij het voortuin ontwerp rekening houdt met de moderne, klassieke, landelijke, mediterrane of romantische aandachtspunten en het karakter van je woning. Dit is vooral belangrijk voor de vormgeving en de materialen die zullen gebruikt worden bij het aanleggen van je tuin. Indien je hiervoor zelf geen inspiratie hebt, dan kun je hiervoor beroep doen op een ervaren hovenier of tuinarchitect die je kan helpen bij het maken van je tuinontwerp. Andere belangrijke factoren en aandachtspunten zijn de bestrating en het aantal parkeerplaatsen, de toegankelijkheid, de eventuele tuinafsluiting met een schutting, laag hekwerk of sierhekwerk, de afwatering, de planten en het beplantingsplan, de verlichting, de veiligheid en de nutsvoorzieningen. Indien je groene vingers hebt, dan kun je hierbij kiezen voor diverse bomen, planten en/of bloemen die je voortuin heel het jaar door zullen verrijken met hun kleurenpracht, maar waarbij je je tuin wel meer moet onderhouden. Indien je het onderhouden liever beheersbaar houdt, dan is een sobere voortuin aanleggen vaak een betere oplossing zonder dat je hiervoor moet inboeten aan de uitstraling van je voortuin. Het grote voordeel van een goed ontwerp is dat je op voorhand al een beeld kunt vormen van hoe je voortuin er zal uitzien. Dit kan via een getekende schets of via een 3D simulatie waarbij je nog kunt spelen met de verschillende factoren binnen je ontwerp. Ontdek de vele mooie voortuin ontwerpen en laat je voortuin aanleggen door een erkende en ervaren tuinaannemer uit Lovendegem of omgeving! Vraag vrijblijvend enkele vergelijkende offertes aan en kies de beste hovenier voor je voortuin project.

belang van tuinontwerp @city

Aandachtspunten bij het aanleggen van je voortuin

oprit aanleggen voortuin @city

Oprit aanleggen

Wil je naast je voortuin ook een oprijplaats aanleggen voor je wagen, dan heeft dit natuurlijk een impact op het aanleggen van je voortuin. Het spreekt voor zich dat je oprit en je voortuin het best tot hun recht komen indien ze in dezelfde stijl en vorm worden aangelegd in overeenstemming met je woning. Bij een reeds bestaande parkingplaats moet je er op letten dat er geen contrasten of stijlbreuken worden gecreëerd bij het uittekenen van je voortuin ontwerp. Zeker bij een kleine voortuin of een minder sobere voortuin, kunnen deze tegenstellingen soms vloeken en een afbreuk doen aan de uitstraling van je voortuin. Het laten bestraten van een deel van de oppervlakte naast of in je voortuin zal natuurlijk de gemiddelde kosten van je voortuin de hoogte injagen, afhankelijk van de materialen die je gebruikt voor bestrating. Het laten leggen van kasseien is bijvoorbeeld veel duurder dan het laten leggen van tegels of klinkers. Een verharding aanleggen vereist daarbij ook een goede inbedding, ondergrond en afwatering. Voor de afwerking van je straatwerk voorzie je best dezelfde materialen, zoals klinkers, kasseien, natuurstenen, tegels, beton, grind of dolomiet. Laat je inspireren en contacteer de professionele tuinaannemers uit de omgeving van Lovendegem voor enkele vrijblijvende voorbeelden, adviezen of prijsoffertes.

parkeerplaats voortuin @city

Parkeerplaatsen voorzien

Voor wie in een stedelijke omgeving woont, vormt een (bijkomende) parkeerplaats in een voortuin een zeer welgekomen surplus. De parkeerplaatsen worden steeds schaarser en het is tegenwoordig dan ook een zegen indien je je wagen, motor of fiets zorgeloos en veilig kunt wegzetten voor of naast je woning. Bij een moderne voortuin of sobere voortuin zullen er vaak gemakkelijker parkeerplaatsen voorzien worden omdat deze voortuinen door hun minimalistische vorm en oppervlakte vaak meer mogelijkheden bieden. Bij andere tuinen, die beperkt zijn in grootte of ruimte, zal er meer creatief en doordacht moeten worden gezocht naar een harmonieuze oplossing. Toch bestaan er zeer vele inventieve en decoratieve voortuin ideeën, onder andere op Pinterest, die je gewenste parkeerplaats stijlvol kunnen inpassen naar jouw wensen. Laat je zeker ook inspireren door de vele mooie voorbeelden van je lokale tuinaannemers. Ongetwijfeld zullen er factoren , elementen of aandachtspunten zijn die je kunnen prikkelen bij het ontwerp van je tuin. Zo kun je een voortuin aanleggen die tegelijkertijd stijlvol en praktisch is. Via offertesonline.be kun je vrijblijvend de erkende tuinaannemers uit jou regio rond Lovendegem contacteren voor bijkomende prijsoffertes en een inschatting maken van wat je project gaat kosten.

onderhoudsvriendelijke voortuin @city

Onderhoudsvriendelijk

Tegenwoordig worden er steeds meer strakke voortuinen aangelegd die je amper moet onderhouden, maar die toch nog genoeg groene planten en decoratieve elementen bevatten. Een onderhoudsvrije voortuin aanleggen is quasi onmogelijk, maar mits enkele doordachte keuzes kun je een gemiddelde voortuin laten aanleggen die je met een minimum verzorging kunt onderhouden. Enerzijds kan dit door een afgelijnde en sobere oppervlakte en vormgeving, waarbij parkeerplaatsen, opritten en toegangspaden het grootste deel van je strakke voortuin innemen, of anderzijds kun je dit doen door een selectieve en onderhoudsarme beplanting. Zo kunnen twee mooie struiken of boompjes in decoratieve plantenbakken van natuursteen soms veel meer uitstraling geven aan je strakke voortuin dan een perk met verschillende struiken en planten, en dien je enkel de bladeren van de grond te vegen. Hou er ook rekening mee dat sommige materialen gevoeliger zijn voor onkruid en mossen en dat duurdere stenen niet altijd beter zijn om te onderhouden. Een onderhoudsvriendelijke voortuin moet slechts sporadisch onderhouden worden en je tuin behoudt zijn klasse, zonder dat je er constant voor moet zorgen. Zo heb je een voordelige voortuin waarvan je het weinige onderhoud gemakkelijk zelf kunt uitvoeren of dit één of twee keer per jaar laten uitvoeren door een hovenier. Heb je interesse in een onderhoudsvrije voortuin? Neem contact met de ervaren tuinaannemers rond Lovendegem en vraag hen vrijblijvende naar meer informatie!

oriëntatie voortuin @city

Oriëntatie van de voortuin

Bij het laten leggen van je voortuin dien je ook rekening te houden met de oriëntatie van je voortuin. Vaak is het de achtertuin die zuid georiënteerd is en staat je voortuin aan de kant waar er minder zonlicht valt. Het spreekt voor zich dat een voortuin die eerder noordelijk georiënteerd is, niet moet aangelegd worden met planten of bloemen die veel zonlicht nodig hebben. Ligt je voortuin toch aan de zuidelijke kant, dan kun je er voor opteren om je voortuin te beplanten met grote struiken of bomen. De bomen zullen tijdens de warme maanden het zonlicht breken en zorgen voor verkoeling in je woning, waarbij ze tevens de inkijk in je woning beperken. Ook een schutting kan hierbij eventueel helpen als dit overeenkomt met je wensen. Een goede voortuin aanleggen, vraagt dus meer dan de vormgeving alleen. De juiste beplanting, het onderhouden, de verlichting, de bestrating van de grond, de inkijk of de weersomstandigheden, het zijn allemaal factoren die belangrijk zijn bij je tuinindeling. Laat daarom je voortuin aanleggen met de materialen en de beplanting die het best geschikt zijn volgens de oriëntatie van je voortuin. Contacteer de regionale tuinaannemers uit Lovendegem voor enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

verlichting voortuin @city

Verlichting en veiligheid

Vergeet in je voortuin ontwerp geen bijkomende verlichting te voorzien. Het is veel mooier en praktischer om je verlichting onmiddellijk mee te integreren in je tuinaanleg dan dat je dit achteraf moet doen. Met enkele ingebouwde spots, lichtpalen, wandlampen, led lampjes of lichtbalken in de grond, zorg je voor rechtstreeks of indirect licht in je voortuin. Zeker wanneer je voortuin gericht is naar het noorden en je vaak in het donker moet vertrekken of aankomen, is een goede voortuin verlichting geen overbodige luxe. Bovendien verhoogt het ook de veiligheid van je woning. Heb je meerdere ramen in je voorgevel, dan kun je de inkijk beperken door het plaatsen van decoratieve bomen of door een afsluiting of schutting. In combinatie met een goede verlichting, houd je zo de ongewenste inkijk buiten, maar behoud je ook in het donker een goed overzicht over je voortuin. Ook bij een luxe voortuin kunnen ingewerkte verlichtingselementen de uitstraling en de klasse van je woning en tuin verhogen. Laat daarom je voortuin aanleggen met een bijbehorende professionele verlichting. Je kunt hier de lokale tuinaannemers uit Lovendegem contacteren en hen een gratis prijsofferte laten maken!

Op zoek naar een tuinaannemer in Lovendegem om een vrijblijvende offerte te maken voor je voortuin?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Voortuin ideeën

Klassieke voortuin

klassieke voortuin @city

Moderne voortuin

moderne voortuin @city

Cottage voortuin

cottage voortuin @city

Industriële voortuin

industriële voortuin @city

Mediterrane voortuin

mediterrane voortuin @city

Design luxe voortuin

design voortuin @city

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van een voortuin?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR EEN VOORTUIN BEPAALD?

Een voortuin laten aanleggen, hoeft niet zeer duur te zijn. Veel hangt af van het soort planten, bomen, materialen, bestrating en de grootte van je grond of oppervlakte. Zowel bij een sobere moderne tuin als bij een weelderige voortuin, bepaalt de invulling van je tuin de prijs. Kies je voor je bestrating tegels, klinkers, beton of kasseien? Wens je planten of bomen die het hele jaar groen blijven of wil je juist meer bloemen en kleur in je voortuin zodat vlinders en bijen je tuin opvrolijken? Misschien wens je zelfs een kleine vijver als blikvanger? Werk je ideeën uit en laat dan eerst berekenen hoeveel je project je zal kosten. Vraag ook verschillende offertes aan bij de lokale hoveniers uit de omgeving van Lovendegem, het zal je zeker meer inzicht geven in de prijs en het zal je ook geld besparen. 

Prijzen voortuin aanleggen

Soort tuinwerken
Gemiddelde prijs
Voortuin ontwerp
Vanaf € 300
Kleine voortuin aanleggen
Vanaf € 600
Middelgrote voortuin aanleggen
Vanaf € 900
Beplanting
€ 15 - € 40 per m²
Gras aanleggen
€ 10 - € 20 per m²
Schutting plaatsen
€ 80 - € 200 per meter
Klinkerwerken
€ 50 - € 200 per m²
Uurtarief tuinaanlegger
€ 30 - € 50 per uur
Op zoek naar een tuinaannemer rond Lovendegem om de prijs voor het aanleggen van je voortuin te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke tuinaannemer in de regio Lovendegem?

433 tuinaannemers rond Lovendegem!

Vergelijk offertes voor uw Tuinaanleg

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...