Tuinaanleg Evergem

Bereik tot 437 tuinarchitecten rond Evergem.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw tuinaanleg

  U wilt uw tuin laten aanleggen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw tuinaanleg? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare tuinarchitect die actief is in de regio rond Evergem, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele tuinarchitecten uit de regio rond Evergem verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele tuinarchitecten die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
3005
Tuinarchitecten
24
Opdrachten
per maand
36
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor tuinaanleg regio Evergem

Soort werken: Aanleg - klinkerwerken

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Hallo, wij zouden graag een terras van ongeveer 20 m² willen laten aanleggen in klinkers. Wij willen gerust helpen bij de voorbereiding/ uitvoering indien gewenst.
Arrow
Offerteaanvraag uit Zwijnaarde

Soort werken: Aanleg - nieuwe aanplantingen

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Vernieuwen gazon met beplanting en aanleg parkeerplaatsen in grind.
Arrow
Offerteaanvraag uit Deinze

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Evergem. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Evergem en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Evergem. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Evergem.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Evergem. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke tuinarchitect in de regio Evergem?

Vind een geschikte tuinarchitect in de buurt van Evergem

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval tuinaanlegger of tuinarchitect, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw tuinaanleg wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw tuinaanleg garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele tuinarchitecten en tuinaanleggers uit de regio Evergem. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Tuinaanleg

Tuinaanleg: uw tuin laten aanleggen naar uw wensen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw tuinaanleg éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde tuinarchitecten uit de omgeving van Evergem u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw tuinaanleg snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele tuinarchitecten uit de omgeving van Evergem... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte tuinarchitect uit Evergem door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom is een goede tuinaanleg belangrijk?

Een mooie aangelegde tuin kan op vele vlakken wonderen doen. Wilt u het hele jaar door genieten van een mooie tuin die voldoet aan al uw wensen en dromen? Zoekt u een plek waar u tot rust kunt komen tussen een oase van kleuren en groen? Verlangt u naar een stijlvol verlengstuk van uw gezellige woning of verlangt u naar een omgeving waar u uw sociale contacten met familie en vrienden ten volle kunt beleven? Aan de hand van uw basisplan en budget gaat u samen met een tuinarchitect of een tuinaannemer uit de regio Evergem op zoek naar de voor u meest gepaste tuinaanleg. Of u nu kiest voor de aanleg van een landelijke tuin of eerder kiest voor een moderne of kunstzinnige tuin, uw tuinarchitect of tuinaannemer zet uw ideeën om in een concreet tuinontwerp geheel naar uw mogelijkheden en wensen. Maak uw droom waar en maak van uw tuin een speciale locatie waarin het steeds heerlijk is om te vertoeven.

Mogelijke soorten tuinstijlen

Klassieke tuin stijl

Klassieke tuin

Bij de aanleg van een klassieke tuin worden materialen gebruikt die meestal tijdloos zijn en wordt er gekozen voor duurzame bomen en planten. In combinatie met blauwe arduin, klinkers, natuurstenen of hout creëert u samen met uw tuinarchitect een rustieke maar stijlvolle tuin. Met een klassieke tuinaanleg kiest u voor symmetrische en strakke vormen en een overwegend groene beplanting naast gras of gazon. Er wordt veelal gekozen voor hagen of bomenrijen en ook de buxus- en taxusvarianten worden veel gebruikt in combinatie met klassieke bloemen zoals rozen. Prieeltjes of kleine vijvers kunnen eventueel zorgen voor de afwerking.

Landelijke tuin stijl

Landelijke tuin

Bij het aanleggen van een landelijke tuin zal de tuinaannemer of tuinarchitect er voor zorgen dat er in het tuinontwerp zoveel mogelijk gewerkt wordt met de omgevingselementen en dat uw tuin opgaat en aanleunt bij de landelijke omgeving. Meestal kenmerkt de landelijke tuin zich in een weelderige begroeiing en een waaier van kleurenpracht. Bij deze vorm van tuinaanleg ben je niet gebonden aan strakke regels en vormen slingerende paadjes tussen bomen, prieeltjes, natuurlijke vijvers, planten en bloemen een uitnodiging voor een tocht vol onverwachte ontdekkingen.

Mediterrane tuin stijl

Mediterrane tuin

Een mediterrane tuinaanleg geeft u heel het jaar door het gevoel om te vertoeven in zuiderse sferen. Uw tuinarchitect zal de klemtonen leggen op exotische planten en ruwe materialen. Oude vazen en kruiken staan achteloos verspreid tussen de vele andere artefacten en souveniers en de vele warme terracottatinten geven u een echt vakantiegevoel. Bij deze tuinaanleg wordt los en speels gewerkt met ruwe balken, kleurrijke doeken en mediterrane planten zoals vijgenbomen, olijfbomen, rozemarijn, lavendel of jasmijn. Hier geen tegels of klinkers maar verharde zand-, leem of grindpaden. Ook een zuiderse kruidentuin kan hier perfect geïntegreerd worden. Deel uw fantasie met uw plaatselijke tuinaannemer of architect en realiseer uw vakantieplekje!

Moderne tuin stijl

Moderne tuin

Moderne tuinen zijn over het algemeen strak en minimalistisch. Vaak wordt er gekozen voor een groot terras of meerdere terrassen in combinatie met een strakke gazon. Een moderne tuin is heel trendy maar mag zeker niet koud en kil overkomen. Via enkele geaccentueerde blikvangers, gecombineerd met een mooie en gezellige randbegroeiing, kan uw tuinarchitect aan uw moderne tuin toch een sfeervol cachet meegeven. Bij deze tuinaanleg heb je bovendien weinig onderhoud nodig en is de indeling van uw tuin gebaseerd op functionele en estethische factoren. Een beeldhouwwerk, een strakke kanaalvijver of een verhoogd loungeterras zijn maar enkele ideeën die je samen met uw tuinarchitect kan bespreken. Je kunt gratis ontwerpen en offertes krijgen van tuinarchitecten in Evergem.

Japanse tuin stijl

Japanse tuin

De tuinaanleg van een Japanse tuin vergt veel voorbereiding en een goed uitgetekend tuinontwerp. Lopen door een Japanse tuin is een avontuur: deze tuinen zijn niet in één overzicht te bekijken en elk deel van de tuin is een nieuwe ontdekking en verwondering. Door het gebruik van heuvels, watervallen, rotsen, bamboe, eilanden, vijvers en bruggen zijn deze tuinen meestal bedoeld om in een feeërieke natuur te kunnen wandelen en tot rust te komen. Meestal zul je in een Japanse tuin ook vissen en schildpadden aantreffen. Zelfs bij een beperkte tuinoppervlakte kan uw tuinarchitect of tuinaannemer enkele van deze elementen weerhouden en/of miniaturiseren in zijn tuinaanleg om uw Japanse tuin ruimer te doen lijken met behoud van de meeste typische elementen. Laat u zeker bijstaan en informeren door een specialist uit uw buurt of regio!

Stadstuin stijl

Stadstuin

Stadstuinen zijn meestal beperkt in tuinaanleg vanwege het gebrek aan oppervlakte. Toch kun je ook een kleine tuin omtoveren tot een pareltje. Met een uitgekiend tuinontwerp maakt uw lokale tuinarchitect van uw smalle of kleine tuin een stukje groene oase waar u kunt van genieten. Door het plaatsen van enkele minimalistische blikvangers en wat glooiingen in het terrein lijkt uw tuin veel ruimer en breder. Hierbij zal uw architect gebruik maken van de beschikbare ruimtes om uw gazon, planten, kruiden, bloemen en bomen optimaal tot hun recht te laten komen.

Voortuin stijl

Voortuin

Dikwijls is een voortuin het eerste uithangbord van uw woning en vaak bieden sommige voortuinen een troosteloze of slordige indruk. Maar het kan ook anders! Alhoewel je bij de tuinaanleg van een voortuin rekening moet houden met de toegankelijkheid, de mogelijke inkijk, lichtinval en het onderhoud, kun je ook hier wonderen verrichten. Naast de praktische factoren zoals oriëntatie, bestrating verlichting en veiligheid kun je in het tuinontwerp genoeg esthetische en groene elementen voorzien zodat jouw voortuin een echte blikvanger wordt. Vraag informatie bij de tuinaannemer uit jouw regio!

Op zoek naar een professionele tuinarchitect uit Evergem om een vrijblijvende offerte te maken voor uw tuinaanleg?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van een tuin in de regio Evergem?

Hoe wordt de prijs voor tuinaanleg bepaald?

Wanneer u tuinaanleg laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw tuinaanleg, en anderzijds is er de arbeidskost van de tuinaanlegger(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele tuinarchitecten uit de regio Evergem.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Tuinaanleg

Soort werken
Gemiddelde prijs
Tuinontwerp
€ 400 - € 1200
Beplanting
€ 15 - € 40 per m²
Gras aanleggen
€ 10 - € 20 per m²
Schutting plaatsen
€ 80 - € 200 per meter
Tuinverlichting
€ 80 - € 120 per m²
Vijver aanleggen
€ 1500 - € 30000
Houten terras aanleggen
€ 80 - € 250 per m²
Pergola aanleggen
€ 1000 - € 5000
Klinkerwerken
€ 50 - € 200 per m²
Tuinhuisje
€ 250 - € 8000
Uurtarief tuinaanlegger
€ 30 - € 50 per uur
Op zoek naar een professionele tuinarchitect uit de regio Evergem om de prijs voor uw tuinaanleg te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
437 tuinarchitecten rond Evergem!