trap laten bekleden in Antwerpen

Bereik tot 497 trappenmakers rond Antwerpen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw trap

  U wilt uw trap laten bekleden, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw trapbekleding? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare trappenmaker die actief is in regio Antwerpen, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele trappenmakers uit Antwerpen verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele trappenmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

3018
trappenmakers
15
Opdrachten
per maand
13
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor trappen rond Antwerpen

Soort werken: Nieuwe trap installeren

Vorm van de trap: Zoldertrap

Projectbeschrijving:

Vorm van de trap: Zoldertrap
Opstelling van de trap: Trap tegen 1 muur
Materiaal van de trap: Hout
Soort trapleuning: Op de trap zelf

Beschrijving:
Beste, Ik wens een vaste trap te plaatsen van het eerste verdiep naar de zolder. Dit betreft het gedeelte trappenhal met hoog plafond, waarbij een zoldertrapgat moet worden aangemaakt ( houten constructie ). Hoogte van de kleine hal op het eerste verdiep tot plafond bedraagt ongeveer 3 a 3,5 m. De trap die moet worden geplaatst zal dus moeten zweven richting de buitenmuur achteraan met een kwartdraai om in de zolderruimte te komen. De trap moet tevens tegen de rechtermuur worden geplaatst ter ondersteuning met balustrade op de linkerkant van de trap. Het dak van de zolder betreft een puntdak. Dit is de reden waarom er een kwartslag in de trap moet komen. Breedte van de hal is +- 1,50 m. Breedte van de trap is +- 68 cm. De offerte komt dus neer op het plaatsen en installeren van trap met zoldergat.
Arrow
Offerteaanvraag uit Schoten

Soort werken: Nieuwe trap installeren

Vorm van de trap: 1 hoek

Projectbeschrijving:

Vorm van de trap: 1 hoek
Opstelling van de trap: Trap tussen 2 muren
Materiaal van de trap: Hout
Soort trapleuning: Tegen de muur

Beschrijving:
Wij zijn een huis aan het renoveren en hebben 2 nieuwe houten trappen nodig. Van 0 naar 1 en van 1 naar 2. Van 0 naar 1 kan een trap zijn met een kwartslag links of een rechte trap. Die van 1 naar 2 is een rechte trap. Wij zouden graag hebben dat er deze week iemand kan langskomen.
Arrow
Offerteaanvraag uit Lint

Vind een geschikte trappenmaker in de buurt van Antwerpen

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval trappenmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw trapbekleding wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw trapbekleding garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele trappenmakers uit Antwerpen. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Trapbekleding Antwerpen: uw trap laten bekleden door een professionele trappenmaker!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw trapbekleding éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde trappenmakers uit Antwerpen en omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het bekleden van uw trap snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele trappenmakers uit Antwerpen... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele trappenmakers in Antwerpen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor het bekleden van een trap, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele trappenmakers die gelegen zijn in regio Antwerpen en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven trapbekleding.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde trappenmakers uit Antwerpen. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het bekleden van uw trap en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel trappenmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw te bekleden trap zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de trappenmakers uit regio Antwerpen. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de trapbekleding ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte trappenmaker in Antwerpen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom uw trap laten bekleden?

Wanneer uw trap nog in een vrij degelijke staat is dan kunt u uw trap renoveren door uw trap te bekleden. Het aanbod aan materialen om uw trap te bekleden zijn hiervoor zeer ruim en verscheiden. Zo kunt u uw trap laten bekleden met hout, tapijt, laminaat, vinyl, rubber, natuursteen, kurk, glas of kunststof. Maar evengoed kunt u uw betonnen nieuwbouw trap laten bekleden met een houten of een natuurstenen bekleding. Bij open trappen wordt er meestal gebruik gemaakt van hout, laminaat, rubber, of natuursteen omdat deze materialen gemakkelijk op de bestaande treden kunnen aangebracht worden. Vooral bij open metalen of stalen trappen worden de treden vaak bekleed met hout, kurk of rubber om het geluid te dempen of om de koude aanraking met het metaal op te vangen. Bij een gesloten trap kunt u zowel de treden bekleden als de volledige trap, inclusief de stootborden. Zo kunt u uw houten trap bekleden met een warme tapijtbekleding of kiezen voor een onderhoudsvriendelijke bekleding van laminaat, vinyl of marmoleum. Ook een decoratieve traploper, waarbij u de treden van uw trap beschermt tegen het dagelijks beloop, wordt nog in vele woningen als trapbekleding toegepast. Naast de verschillende trapbekledingen kunt u ook kiezen voor een make-over van uw trap door te kiezen voor een trap over trap. Bij deze traprenovatie worden er overzettreden geplaatst over uw bestaande treden en stootborden. Voor een trap over traprenovatie kunt u kiezen voor overzettreden uit massief hout, vinyl, kurk of laminaat. Een ervaren trappenmaker zal deze trap over trap op één à twee dagen kunnen plaatsen zodat u binnen de kortste keren weer beschikt over een nagelnieuwe trap. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om uw trap te bekleden en de meeste trapbekledingen vallen goedkoper uit dan wanneer u een volledige nieuwe trap zou laten plaatsen. Vooral bij oudere trappen kunt u met een moderne trapbekleding het verschil maken waardoor uw trap er weer nieuw en trendy zal uitzien. Via offertesonline.be kunt u de verschillende mogelijkheden om uw trap te laten bekleden bekijken. De trappenmakers uit Antwerpen zullen u met alle plezier begeleiden bij de juiste keuze voor uw trapbekleding en u voorzien van de correcte adviezen en offertes!

waarom trap laten bekleden @city

Mogelijke soorten trapbekleding

trap bekleden met stof @city

Trap bekleden met stof

Vroeger werden trappen dikwijls beschermd met een traploper of werden ze volledig bekleed met een vast tapijt. Sommige mensen vinden dit wat ouderwets maar toch merken we dat een gestoffeerde trap, zelfs bij jonge gezinnen, terug aan een opmars bezig is. Een decoratieve traploper die over het midden van uw treden loopt, voorkomt beschadigingen en slijtage. Bovendien zijn de hedendaagse traplopers zowel qua design en kleuren niet meer te vergelijken met de vroegere traplopers. Langs de andere kant kunt u ook uw versleten trap of beschadigde trap laten bekleden met een vast tapijt. De trappenmaker zal hierbij uw volledige trap bekleden met een tapijt van grote pooldichtheid uit wol, kunstgaren, katoen of sisal. De beste tapijten om uw trap te bekleden, hebben een stevige garenstructuur waardoor het intensief gebruik van uw trap wordt opgevangen. De toplaag is tevens vuilwerend zodat het vuil niet kan doordringen tot de onderlaag. Er bestaan zowel natuurlijke als synthetische stoffen om uw trap te bekleden. Natuurlijk tapijt is authentieker en warmer maar het vraagt meer onderhoud dan een synthetisch tapijt. Door uw trap regelmatig te stofzuigen, houdt u uw trap bekleding zuiver en mooi en verlengt u de levensduur van uw trapbekleding. Een trap bekleden met stof vraagt, in tegenstelling tot sommige andere bekledingen, weinig arbeid van uw ervaren trappenmaker wat de prijs zeker ten goede komt. Ontdek de vele mogelijkheden om uw trap te bekleden met stof bij de regionale trappenmakers uit Antwerpen en omstreken. Ze zullen u graag vrijblijvend voorzien van offertes en adviezen!

trap bekleden met vinyl @city

Trap bekleden met vinyl

Een vinyl trapbekleding heeft vele voordelen en vinyl is dan ook één van de populairste materialen om uw trap mee te bekleden. Een trap bekleden met vinyl geeft u alle vrijheid qua looks en kleuren. Een warme houtimitatie van een eiken, beuken of notelaar trap? Een industriële trap met een beton look? Of een retro design tegel of natuurstenen trap? Met een vinyl trapbekleding kan het allemaal! Maar een vinyl trap heeft nog andere troeven. Dankzij de beschermende toplaag beschikt u over een krasbestendige en watervaste trap die zeer gemakkelijk te onderhouden valt. Ook vlekken en vuilrestanten kunnen zonder veel moeite verwijderd worden. Door de sterke samenstelling van het vinyl, kunt u uw trap zeer dun laten bekleden. Dit neemt niet weg dat deze trapbekleding zeer warm aanvoelt en ook op akoestisch vlak worden alle storende geluiden geneutraliseerd. De structuur van het vinyl kan zowel in een gladde of in een reliëf uitvoering verkregen worden. U kunt eender welke trap bekleden met vinyl: een rechte trap, een wenteltrap, draaitrap of zwevende trap, voor een trapbekleding van vinyl vormt geen enkele trap een belemmering. Een trap laten bekleden met vinyl is iets duurder dan een trapbekleding met laminaat of stof maar dankzij de duurzame eigenschappen zult u blijvend kunnen genieten van uw nieuwe trap. Laat u inspireren en neem contact op met de professionele trappenmakers in de buurt van Antwerpen voor enkele gratis offertes en/of adviezen!

trap bekleden met laminaat @city

Trap bekleden met laminaat

Naast de veelgebruikte trapbekleding van vinyl kunt u uw trap ook laten bekleden met laminaat. Laminaat is een speciale composiet soort die uit verschillende lagen wordt samengesteld. Een laminaat trap kan nauwelijks onderscheiden worden van een houten trap en het laminaat is in verschillende houtstructuren en kleuren verkrijgbaar. Omwille van de slijtvaste en vochtwerende eigenschappen wordt deze onderhoudsvriendelijke kunststof toplaag voor vloeren vaker gebruikt dan een parketvloer. Door uw trap te laten bekleden met laminaat, kiest u tevens voor een voordelige trapbekleding. Een professionele trappenmaker zal het laminaat vakkundig op maat snijden, bewerken en plaatsen voor een zeer betaalbare prijs. Wenst u een natuurstenen of marmeren look of prefereert u liever een moderne wit gebeitste trap? Met een trapbekleding van laminaat kunt u uw fantasie de vrije loop laten en uw trap aanpassen aan elke interieurstijl. Deze trap heeft dus vele voordelen maar er zijn ook nadelen bij een trap van laminaat. Wanneer u een trap laat bekleden met laminaat, zit u goed voor minstens twintig jaar maar daarna zult u uw trapbekleding weer moeten vervangen. En in tegenstelling tot hout, tapijt, kurk of rubber is een laminaat trap minder geluidsarm hetgeen voor sommige personen storend kan werken. Toch blijft een trap bekleden met laminaat één van de populairste trapbekledingen omwille van de vele goede eigenschappen en de betaalbare prijs. Ook voor een trap over traprenovatie zit u met een laminaat trapbekleding gebeiteld. Voor meer informatie om uw trap te laten bekleden met laminaat, verwijzen we u graag door naar de erkende trappenmakers rond Antwerpen. Ze zullen u graag voorzien van enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

trap bekleden met kurk @city

Trap bekleden met kurk of rubber

Indien het iets unieker mag dan kunt u uw trap laten bekleden met kurk. Vooral bij oude krakende houten trappen is een trapbekleding van kurk een zalige oplossing om het kraken te voorkomen. Met kurk kunt u uw trap laten bekleden met een samengestelde kurklaag of met een volledige kurkbekleding. Bij een samengestelde kurklaag vormt het kurk de onderlaag van uw bekleding en dient uw kurk als geluiddempende en drukverlagende factor. Bovenop de kurk komt er dan een beschermende en slijtvaste vinyllaag die ervoor zorgt dat uw trap watervast en krasbestendig is. Zo verbindt u de voordelen van deze beide materialen tot een ideale samenstelling voor het bekleden van uw trap. Wenst u de natuurlijke look van het kurk te behouden dan kan dat natuurlijk ook. De bovenlaag van het kurk zal dan een beschermende coating krijgen waarbij het originele patroon van uw kurk behouden blijft. Een trap bekleden met kurk kan zowel door alleen maar te treden te bekleden als door een volledige bekleding met overzettreden. Zowel kurk als rubber worden vaak gebruikt bij ijzeren of stalen trappen waarbij ze zorgen voor een warme en geluiddempende buffer. Beide materialen vormen een harmonieuze toevoeging die het best tot uiting komt bij een zwarte metalen trap of een inox trap. Indien u interesse heeft in een trapbekleding van kurk of rubber dan kunt u hier de lokale trappenmakers uit Antwerpen contacteren voor meer informatie, adviezen of prijsoffertes!

trap bekleden met natuursteen @city

Trap bekleden met natuursteen

Naast de meer voor de hand liggende materialen, kunt u uw trap ook laten bekleden met natuursteen. Een trapbekleding met natuursteen geeft uw trap een majestueuze uitstraling maar er hangt dan ook een stevig prijskaartje aan vast. De natuurstenen worden door uw trappenmaker zeer nauwkeurig op maat gezaagd en behandeld. De meest gebruikte natuurstenen voor een trap zijn marmer, graniet, basalt of harde kalksteen. De stenen kunnen, afhankelijk van de porositeit van de steensoort, daarbij ook nog door de trappenmaker geboucheerd, gepolijst of verzoet worden. Indien u uw trap laat bekleden met natuursteen dan kiest u voor een tijdloze en authentieke trap die iedereen zal imponeren. De natuurlijke patronen van een natuursteen zijn uniek en de stenen zijn zeer slijtvast en duurzaam. Zelfs indien er een slijtage zou zijn dan valt dit bij een natuurstenen trapbekleding minder op dan bij een andere trap en vaak vormt het gecreëerde patina een extra decoratieve toevoeging. De vele mooie natuurstenen trappen die we nog aantreffen in statige herenhuizen, kastelen, landhuizen, musea of geklasseerde gebouwen bewijzen dat deze trappen niets van hun grandeur en glans verliezen. Het nadeel is dat sommige natuurstenen net als een tegelvloer koud kunnen aanvoelen. Ontdek hier de vele mooie realisaties van de professionele trappenmakers uit regio Antwerpen en vraag hen vrijblijvend naar enkele prijsoffertes!

trap over trap @city

Trap over trap

Bij een volledige traprenovatie is een trap over traprenovatie met overzettreden de meest voor de hand liggende oplossing. In veruit de meeste gevallen is een trap bekleden nog altijd goedkoper dan dat u zich een nieuwe trap moet aanschaffen. Door het plaatsen van nieuwe overzettreden, verbergt u uw oude, beschadigde, afgesleten of gedateerde trap en lijkt het alsof u een volledige nieuwe trap in huis heeft. De materialen voor een trap met overzettreden zijn zeer uiteenlopend. Zo kunt u een houten trap over trap plaatsen van massief eiken of beukenhout of kunt u kiezen voor een gelamelleerde houtsoort. Wenst u het iets goedkoper dan is laminaat misschien de juiste keuze voor u. Overzettreden van laminaat hebben nagenoeg hetzelfde uiterlijk dan houten overzettreden en ze zijn watervast en krasbestendig. Naast een laminaat trap over trap bekleding, behoort een trap met overzettreden van vinyl tot de vaakst gebruikte trapbekledingen. Vinyl kan in alle kleuren en weergaves verkregen worden en daarbij een hout, beton of natuurstenen look zeer goed benaderen. Bovendien behoudt dit materiaal door zijn slijtvastheid zijn mooie uitstraling en is het zeer goed bestand tegen vuil, vlekken en vocht. Naast hout, laminaat en vinyl zijn er ook nog alternatieve overzettreden van kurk, natuursteen of metaal. Een trap over trap kunt u zelf plaatsen of u kunt uw trap laten bekleden door een professionele trappenmaker die de klus voor u vakkundig komt uitvoeren. In dit geval heeft u een jarenlange garantie op de gebruikte materialen en de plaatsing. Een trap over trap installatie plaatsen, neemt niet veel tijd in beslag en meestal heeft een ervaren trappenmaker genoeg aan één à twee dagen om uw trap te plaatsen. Via offertesonline.be kunt u de erkende trappenmakers uit Antwerpen contacteren voor enkele vergelijkende offertes zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw nieuwe trap over trap!

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het bekleden van een trap in Antwerpen?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR trapbekleding BEPAALD?

Wanneer u uw trap laat bekleden, dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw trapbekleding, en anderzijds is er de arbeidskost van de trappenmaker(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele trappenmakers in de omgeving van Antwerpen.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Prijzen trap bekleden

Soort trapbekleding
Gemiddelde prijs
Bekleding stof
vanaf € 40
Bekleding laminaat
vanaf € 35
Bekleding vinyl
vanaf € 50
Bekleding natuursteen
vanaf € 70
Bekleding kurk
vanaf € 50
Overzettreden
vanaf € 35
Traploper
vanaf € 12/m
Op zoek naar een trappenmaker in Antwerpen om de prijs voor uw trapbekleding te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
497 trappenmakers rond Antwerpen!