Roelandts Kristof

Professionele tegelzetter uit Drongen

 • Eenvoudig offertes aanvragen
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Tegelzetter: Roelandts Kristof

Roelandts Kristof is een professionele tegelzetter uit Drongen waar u terecht kan voor al uw tegelwerken.
Adres
Luchterenstraat 27,
9031 Drongen
Telefoon
E-mail
kristof.roelandts@telenet.be
Deze gegevens beheren of verwijderen?

Specialiteiten van Roelandts Kristof

Tegels plaatsen
Chape leggen
Terras aanleggen
PVC vloer leggen
Vloer isoleren
Gietvloer leggen
Andere vloerwerken
Alle 7 specialiteiten tonen

Wenst u offertes aan te vragen voor uw Tegelwerken?

Vul dan hierboven het aanvraagformulier in, en wij zorgen dat uw aanvraag voorgesteld wordt bij alle tegelzetters in de regio rond Gent. Op deze manier krijgt u geheel vrijblijvend meerdere offertes van tegelzetters uit de regio Gent en kan u nadien vergelijken en de juiste beslissing nemen.

Veel succes met uw project!

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Recente offerteaanvragen voor vloerwerken regio Gent

Soort werken: Tegels plaatsen

Aantal m²: 30 m2

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Badkamer huurstudio betegelen, wanden en vloer grond 2,7x2 muren ongeveer 2,5m. Momenteel vinyl. Enkel vaste prijzen worden aanvaard, bezichtiging mogelijk.
Offerteaanvraag uit LAARNE

Soort werken: Tegels plaatsen , Chape leggen

Aantal m²: 30m²

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

De vloerisolatie en vloerverwarming wordt gelegd door GT Thermoservice van Drongen in week 16-20/3/2020.
Offerteaanvraag uit Gent

Zoekt u een andere tegelzetter in de regio rond Gent?

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw tegelwerken

  U wilt tegels laten leggen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw tegelwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare tegelzetter die actief is in de regio rond Gent, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele tegelzetters uit de regio rond Gent verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele tegelzetters die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Gent. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Gent en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Gent. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Gent.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Gent. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte tegelzetter in de buurt van Gent

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval tegelzetter, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw tegelwerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw tegelwerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele tegelzetters uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Tegelwerken: uw tegels professioneel laten leggen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw tegelwerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde tegelzetters uit de omgeving van Gent u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw tegelwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele tegelzetters uit de omgeving van Gent... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte tegelzetter uit Gent door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
446 tegelzetters rond Gent!

Vergelijk offertes voor uw Tegelwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...