Vind een schrijnwerker in Opwijk

825 schrijnwerkers vergelijken

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw schrijnwerken

  U wilt schrijnwerken laten uitvoeren, maar waar vindt u een geschikte schrijnwerker voor uw project? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare schrijnwerker die actief is in de regio rond Opwijk, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele schrijnwerkers uit de regio rond Opwijk verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele schrijnwerkers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
4137
Schrijnwerkers
8
Opdrachten
per maand
8
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor schrijnwerken regio Opwijk

Soort werken: Trap / Leuning

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Uitbekleden kwartdraai betonnen trap (enkel horizontale tredes) met 17 houten treden
Arrow
Offerteaanvraag uit Puurs-Sint-Amands

Soort werken: Binnendeur(en)

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Het betreft 1 schilderdeur op zolder(slaapkamer)
Arrow
Offerteaanvraag uit Temse

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Opwijk. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Opwijk en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Opwijk. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Opwijk.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Opwijk. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke schrijnwerker in de regio Opwijk?

Vind een geschikte schrijnwerker in de buurt van Opwijk

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval schrijnwerker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw schrijnwerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw schrijnwerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele schrijnwerkers in Opwijk. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw schrijnwerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde schrijnwerkers uit de omgeving van Opwijk u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw schrijnwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele schrijnwerkers uit de omgeving van Opwijk... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte schrijnwerker uit Opwijk door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Schrijnwerken

Als we de term schrijnwerken onder de loep nemen, dan valt het maar eerst op welke gigantische lading er onder schrijnwerken en schrijnwerkerij verborgen zit. Spontaan denken we aan het binnenschrijnwerk, aan ramen en deuren, kasten op maat, meubels en keukens op maat, aan houten trappen, inbouwkasten, valse plafonds, parketvloeren, aan wandbekleding en lambrisering. Gaan we nog een stapje verder met al het buitenschrijnwerk, dan denken we aan buitendeuren en -ramen, voordeuren, houten poorten, garagepoorten, tuinmeubelen, pergola’s, dakvensters, dakkapellen en gevelbekleding. Kortom, u merkt het al: schrijnwerken of schrijnwerkerij komt u overal in en buiten uw woning tegen. Een goede keuze maken voor uw schrijnwerken en voor de juiste schrijnwerker is dus super belangrijk. Een gediplomeerde en professionele schrijnwerker kan het verschil maken wanneer we gaan vergelijken op basis van kwaliteit, ervaring, maatwerk, afwerking, duurzaamheid, isolatie en energiebesparing. Kies daarom voor een specialist schrijnwerker in Opwijk met een grote passie voor hout en houtbewerking. U kunt er alleen maar bij winnen!

Mogelijke soorten binnenschrijnwerk

Houten binnendeuren laten plaatsen

Binnendeuren laten maken en plaatsen

De keuzemogelijkheden aan binnendeuren zijn enorm. Alhoewel goedkopere schilderdeuren of gelakte deuren bij de meeste huizen nog standaard de eerste keuze is, wordt er stilaan toch meer gekozen voor eikenhouten deuren met een meer eigentijds tintje. Schuifdeuren en hogere binnendeuren op maat optimaliseren dan weer de schrijnwerken die de nodige ondersteuning geven aan de beschikbare ruimtes bij moderne open woningen. Ook binnendeuren met glas, waarbij het licht door de ruimtes verder binnenstroomt of pivoterende deuren zitten in stijgende lijn. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties krijgt het binnenschrijnwerk meer en meer aandacht en de schrijnwerkers en meubelmakers uit Opwijk spelen hier graag op in met een zeer groot gamma van mogelijkheden naar ieders wens. Vraag informatie of enkele offertes aan en ontdek het beste aanbod voor uw binnendeuren.

Houten trap laten plaatsen

Houten trap laten maken en plaatsen

Een trap moet in de eerste plaats functioneel zijn maar steeds meer behoort een mooie houten trap tot één van de eyecatchers in de woning van de toekomst. Bij een nieuwbouw of een grondige renovatie vormt de plaats van de trap een belangrijk onderdeel van uw (ver)bouwplannen. Vele schrijnwerken met moderne trappen combineren een strakke ijzeren of stalen frame met warme houten treden die bewust contrasteren maar perfect bij elkaar passen. Een professionele schrijnwerker of trappenmaker kan echter uw bestaande trap ook een volledige make-over geven. Dit kan door de bestaande trap te bekleden met valse treden of door uw trap te stralen of op te schuren en hem daarna te beitsen met een modern kleurtje. Zo krijgt uw trap terug een vernieuwd uitzicht en behoudt hij zijn authentiek karakter. Gediplomeerde trappenmakers en schrijnwerkers kunnen natuurlijk ook specifieke niveautrappen of draaitrappen op maat maken. Maak daarom bij de keuze voor uw trap de juiste beslissing en vergelijk de mogelijkheden bij de erkende schrijnwerkers en trappenmakers uit de regio Opwijk!

Houten plafond laten renoveren

Plafond laten renoveren

Een bestaand plafond vernieuwen of renoveren, kan op verschillende manieren. Een perfect geïnstalleerd plafond is goed geïsoleerd en het bezit voldoende akoestische eigenschappen. Bij bestaande woningen kunt u ervoor kiezen om een vals plafond te plaatsen onder uw bestaand plafond. Het zal u heel wat besparen op uw verwarmingskosten en het zal de koelte in de zomer ook beter vasthouden. De meeste valse plafonds hebben een houten of metalen draagkader maar er kan ook gekozen worden voor alternatieve oplossingen zoals de keuze voor onderhoudsvrije spanplafonds die snel en eenvoudig worden geplaatst en die ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren- en glanstinten. Wens je meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor uw plafonds en binnenschrijnwerk, neem dan contact op met één van de professionele schrijnwerkers in Opwijk. Hij zal u met plezier adviseren en verder helpen!

Houten wandbekleding laten plaatsen

Houten wandbekleding laten plaatsen

Houten wandbekledingen zijn tegenwoordig hip en trendy. Naast de natuurlijke warmte die een houten wand aan uw woning geeft, biedt een houten wandbekleding uw kamer of vertrek een strak en ruimtelijk uitzicht. Een houten wand is bovendien door een schrijnwerker snel en gemakkelijk te plaatsen. Kiezen voor een houten wandbekleding is kiezen voor elegantie en creativiteit. De akoestische absorptie van het geluid door het hout brengt de rust letterlijk in huis. Schrijnwerken met toepassingen van houten wanden, lambriseringen of wandbekledingen kunnen zowel voor woningen, appartementen, bedrijven of winkels worden uitgevoerd. De keuze aan houtsoorten, kleuren en reliëfs is groot en verscheiden. Geef uw woning een gezellige uitstraling en kies voor een houtbewerking die aan uw woon-, eet- of badkamer die extra warme en eigentijdse look geeft. Uw regionale schrijnwerker zal u graag assisteren bij de juiste keuze!

houten parket laten leggen

Parket of laminaat vloeren

Een mooie houten vloer, of het nu parket of laminaat is, geeft altijd een cachet en meerwaarde aan uw woning. Naast uw ramen, deuren en trappen, vormt een parketvloer of laminaatvloer één van de meest uitgevoerde werken van het binnenschrijnwerk. Een parketvloer heeft de meest authentieke, natuurlijke uitstraling en hij houdt de warmte uitstekend vast.Een parketvloer kies je voor het leven. Uw schrijnwerker zal in overleg met u de juiste keuze maken voor de duurzaamheid, tekening, kleur, legpatroon en houtsoort van uw parketvloer voordat hij aan de slag zal gaan. Alles wordt in de schrijnwerkerij met de grootste zorg uitgevoerd en behandeld om u een gegarandeerde topvloer aan te kunnen bieden. Ook laminaatvloeren bezitten uitstekende eigenschappen. Ze bieden ook het gezellige, warme houtgevoel en ze kunnen gefabriceerd en gelegd worden in alle mogelijke patronen en kleurmotieven. Een laminaatvloer krijgt in de schrijnwerkerij het een beschermende bovenlaag waardoor het laminaat zeer onderhoudsvriendelijk is. Een vloerverwarming kan ook perfect gelegd worden onder een laminaatvloer. Kiest u voor parket of laminaat? U vindt hier de deskundige schrijnwerkers uit de regio Opwijk voor alle vragen en prijsoffertes!

Kast op maat laten maken

Kast op maat laten maken

Geen woning of kamer is gelijk of identiek en de zoektocht naar een kast of meubel dat juist past in de voorziene ruimte van uw woning of kamer is soms frustrerend of tijdrovend. Een kast op maat of maatkast is dan dikwijls de geknipte oplossing. Op zich is het simpel: u tekent uw gewenste ontwerp met de juiste afmetingen, voorzieningen en ruimtes en u kiest uw favoriete houtkleur. Daarna overlegt u met uw regionale schrijnwerker of meubelmaker hoe uw kast op maat of maatkast er definitief gaat uitzien. Via een digitaal tekenprogramma of een 3D weergave kan uw lokale schrijnwerker of meubelmaker u een precies beeld geven van uw maatkast, volledig uitgewerkt naar uw wensen en budget. Aangezien de kast op maat gebouwd zal worden in de schrijnwerkerij, neemt dit wel wat tijd in beslag maar het bespaart u het vele zoeken naar halfgeslaagde alternatieven terwijl u nu de maatkast hebt van uw dromen. Een maatkast of kast op maat is iets duurder maar uiteindelijk heb je een blijvende unieke en solide kast in plaats van een productiekast. Ontdek alle specifieke ontwerpmogelijkheden voor uw kast op maat of maatkast bij één van de professionele meubelmakers of schrijnwerkers uit uw buurt of regio!

Keuken op maat laten maken

Keuken op maat laten maken

Een specifiek voorbeeld van maatwerk en maatkasten, is een keuken op maat laten vervaardigen. Indien u niet kiest voor tijdelijke en goedkope prefabkasten, dan kiest u met een op maat gemaakte keuken voor een uitgesproken duurzaamheid en uitstraling voor één van uw belangrijkste woonvertrekken. Geen schappen die doorhangen, geen vochtopnemende spaanderplaten, geen beplakte keukendeuren, met een keuken op maat kiest u voor oerdegelijke kwaliteit en functionaliteit. Samen met uw lokale schrijnwerker of meubelmaker ontwerpt u stap per stap uw droomkeuken en bekijkt u alle opties. Kiest u voor een rustieke eiken keuken of eerder voor een moderne keuken op maat in een zwarte, gekraste of volledig witte uitvoering? Waar wenst u uw inbouwtoestellen en verlichting te plaatsen? En wenst u een kookeiland met bijhorende ontbijt- of aperitieftafel of een eerder klassieke keuken? U merkt het al, geen enkel detail wordt vergeten. Een keuken op maat heeft klasse en ze bepaalt voor een groot deel de sociale warmte en uitstraling van uw woning. Bespaar op de prijs en vergelijk de offertes van de schrijnwerkers en meubelmakers uit Opwijk voor uw keuken op maat!

Inbouwkast op maat laten maken

Inbouwkasten op maat laten maken

Het gebruik van inbouwkasten bij het binnenschrijnwerk is in opmars. Denken we bijvoorbeeld maar aan de optimale benutting van inbouwkasten op maat voor verloren ruimtes of het voorzien van een ingebouwde dressing op maat naast of in uw slaapkamer. Inbouwkasten op maat zijn uiterst praktisch en functioneel en ze kunnen ook zeer decoratief of designvol ingepast worden naargelang het woonvertrek. Bovendien kan deze specifieke vorm van houtbewerking hoeken en schuine wanden verbergen en u extra bergruimte opleveren. Voor inbouwkasten op maat zal uw schrijnwerker eerst uw ruimte in detail komen opmeten en uittekenen om daarna de nodige schrijnwerken uit te voeren. De prijzen van deze schrijnwerken variëren omdat niet alle inbouwkasten op maat het duurste hout vereisen. De prijs van een functionele opbergkast op zolder kan dus sterk verschillen vergeleken met een esthetische design inbouwkast in een living of als dressing. U kunt alle mogelijke uitvoeringen, toepassingen en prijzen voor schrijnwerken en inbouwkasten op maat vrijblijvend aanvragen bij uw erkende regionale binnenschrijnwerk vakman.

Zolderinrichting laten doen

Zolderinrichting laten doen

Bij vele woningen is de zolderinrichting niet onmiddellijk de hoogste prioriteit en komt de nuttige zolderinrichting pas ter sprake wanneer er een gezinsuitbreiding is of een ruimtegebrek. Nochtans kan een goed ingerichte zolder in vele gevallen een ideale extra kinderkamer of speelkamer worden of ingericht worden als man cave of hobbyruimte. Met een goede zolderinrichting en enkele doordachte schrijnwerken, al dan niet met ingebouwde kasten op maat, houten wanden en binnendeuren, transformeert u uw zolder tot een extra comfortabele woonverdieping. Ontvouw uw plannen voor uw zolderinrichtingen leg ze voor aan enkele schrijnwerkers uit Opwijk zodat u een idee heeft van de mogelijkheden en de prijs.

Op zoek naar een professionele schrijnwerker uit Opwijk om een vrijblijvende offerte te maken voor uw binnenschrijnwerk?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten buitenschrijnwerk

Houten voordeur laten plaatsen

Voordeur laten maken en plaatsen

Bij het buitenschrijnwerk vormt een de voordeur letterlijk het slot op uw woning. Een goede voordeur moet niet alleen mooi en uitnodigend zijn maar moet ook vooral veilig, solide en robuust zijn, zonder aan elegantie in te boeten. Meestal wordt een voordeur in de schrijnwerkerij vervaardigd uit donker merbau hout omwille van de sterke en duurzame eigenschappen. De schrijnwerken voor uw voordeur omvatten een veiligheidsbeslag, bestaande uit een buiten- en binnenschild, waarmee uw voordeur en de toegang tot uw cylinderslot beveiligd wordt. Ook kunt u met uw schrijnwerker overleggen om de voordeur te voorzien van een veiligheidsslot met meervoudige pensloten of gecodeerde kernstiften. Vraag meer advies of een offerte voor uw buitenschrijnwerken en uw voordeur aan een gediplomeerde schrijnwerken vakman uit de regio Opwijk!

Houten ramen laten plaatsen

Ramen laten maken en plaatsen

Houten ramen geven uw woning een authentieke en warme uitstraling. De huidige generatie houten ramen scoort bovendien ook zeer goed op het vlak van isolatie, duurzaamheid en veiligheid. De meeste meubelmakers en schrijnwerkers gebruiken dan ook kwaliteitsvolle houtsoorten zoals meranti, eik, merbau, afrormsia of padouk. U kunt bij de uitvoering van deze buitenschrijnwerken kiezen voor verschillende stijlen voor uw houten ramen: modern, pastorij, Brabants, retro of klassiek. Tegenwoordig kunnen houten ramen ook in alle gewenste vormen gemaakt worden. Grote schuiframen, kiepramen, ovale zolderramen of doorkijkramen in uw gevel of zelfs binnenmuur, alles kan op maat gerealiseerd worden en geïntegreerd worden in uw schrijnwerken. De meeste schrijnwerkers bieden ook de mogelijkheden om te kiezen voor PVC ramen of aluminium ramen. De voor- en nadelen van een keuze voor houten ramen bespreekt u dan ook best even vooraf met een meubelmaker of schrijnwerker uit Opwijk!

Houten garagepoort

Garagepoorten

Het klinkt misschien raar maar houten garagepoorten vormen wel degelijk een onderdeel van de buitenschrijnwerken. U zou versteld staan van de diverse mogelijkheden die houten garagepoorten u te bieden hebben. Naast een natuurlijke en luxueuze uitstraling, bieden houten garagepoorten ook alle garanties op het vlak van veiligheid, isolatie en duurzaamheid. De uitvoering van deze schrijnwerken kan met een verticaal of horizontaal patroon gepland worden en ook volledig worden geautomatiseerd. De kleur en houtsoort van de garagepoort bepaalt u zelf naargelang de stijl van uw woning en het gekozen buitenschrijnwerk voor uw ramen en deuren. Bij landelijke stijlen kan uw schrijnwerker of uw regionale schrijnwerkerij uw garagepoorten authentiek maken of herstellen en ze voorzien van een retro look met eventuele hengsels en deurkloppers. Maar het kan ook modern met strakke kleuren en lijnen zodat uw garagepoort een eigentijdse uitstraling heeft. Informeer bij uw buitenschrijnwerk zeker ook naar de verschillende schrijnwerken voor uw houten garagepoorten bij uw lokale schrijnwerkers. Ze zullen u verbazen!

Houten poort laten maken

Houten poort laten maken en plaatsen

Een mooie sierlijke houten poort biedt uw woning een stijlvolle toegang die klasse en tevens veiligheid uitstraalt. Schrijnwerken met houten poorten of hekken kunnen volledig worden ontworpen in duurzame houtsoorten die bestand zijn tegen regen en wind maar ze kunnen ook een combinatie zijn van hout en ijzeren smeedwerk. Voor alle buitenschrijnwerk, inclusief houten poorten, wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig top kwaliteitshout. Uw schrijnwerker staat garant voor ambachtelijk vakwerk en voor een lange levensduur van uw houten poorten en/of hekwerken. In overeenstemming met de afbakening van uw domein kiest u de stijl die het best voor u past. Verder kan u kiezen voor een schuifdeur, een inrijpoort of voor een houten hekomheining met geïntegreerde poorten. De prijs hangt natuurlijk af van de verschillende gemaakte keuzes. Vraag hiervoor best enkele vrijblijvende offertes aan bij schrijnwerkers dicht bij de regio Opwijk.

Gevelbekleding in hout laten plaatsen

Houten gevelbekleding laten plaatsen

Soms kunt u uw bestaande woning pimpen door gebruik te maken van een houten gevelbekleding. Zo kunt u dit laten doen om een verouderde gevel wat op te smukken maar een houten gevelbekleding kan ook een bewuste keuze zijn om uw woning wat meer warmte en klasse te geven. Net zoals een rieten dak, trekt een mooie esthetische houten gevel de aandacht van voorbijgangers en wandelaars. Voor deze vorm van buitenschrijnwerk gebruikt men bij gevelbekleding meestal Europees hardhout of houtsoorten zoals meranti of padouk die tot de hardste houtsoorten ter wereld behoren. Bij twijfel rond de juiste keuze of de plaatsing van een houten gevel of gevelbekleding, kunt u best contact opnemen met de vakmensen voor schrijnwerken uit Opwijk.

Vliegenramen laten maken

Vliegenramen laten maken

Een huis met grote ramen biedt veel lichtinval en het geeft uw woning een open en ruim gevoel. Natuurlijk worden ramen of glazen schuifdeuren regelmatig geopend of blijven ze soms altijd open staan zoals bijvoorbeeld bij de slaapvertrekken. Niet is dan zo storend als insecten, zoals vliegen en muggen, dan ongeremd uw kamers bevolken en u ’s nachts uit uw slaap houden. U kunt uw huis beschermen door schrijnwerken te laten uitvoeren voor uw ramen en deuren en deze te voorzien van vliegenramen op maat. Uw schrijnwerker gebruikt hiervoor hoogwaardige houtsoorten of alternatieven in PVC of aluminium. Het gebruikte gaas is van hoge kwaliteit en het kunt het ook zonwerend en in verschillende kleuren verkrijgen. De vliegenramen passen perfect bij uw buitenschrijnwerk en zijn makkelijk te plaatsen en af te nemen. Bescherm uw woning tegen de ongenodigde gasten en laat uw schrijnwerken voor uw vliegenramen uitvoeren door een professionele schrijnwerker uit de regio Opwijk!

Op zoek naar een professionele schrijnwerker in Opwijk om een vrijblijvende offerte te maken voor uw buitenschrijnwerk?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor schrijnwerken in de regio Opwijk?

Hoe wordt de prijs voor schrijnwerken bepaald?

Wanneer u schrijnwerken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw schrijnwerken, en anderzijds is er de arbeidskost van de schrijnwerker(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele schrijnwerkers uit de regio Opwijk.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Schrijnwerken

Soort schrijnwerken
Gemiddelde prijs
Houten ramen
€ 250 - € 600
Houten draai-kiepramen
€ 400 - € 800
Houten schuiframen
€ 1000 - € 1500
Houten schilderdeuren
€ 50 - € 300
Massieve houten deuren
€ 300 - € 1000
Houten schuifdeuren + rails
€ 400 - € 1000
Houten buitendeuren
€ 1300 - € 3000
Kast op maat
€ 1500 - € 6000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Houten trap
€ 3000 - € 7000
Trap hout / ijzer
€ 5000 - € 10000
Houten gevelbekleding
€ 130 - € 350 per m²
Houten garagepoort
€ 800 - € 4000
Op zoek naar een professionele schrijnwerker uit de regio Opwijk om de prijs voor uw schrijnwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
825 schrijnwerkers rond Opwijk!