STALEN DEUR PLAATSEN

Bereik tot 475 plaatsers rond Brussel.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je deur?

  Je wil nieuwe deur in staal laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je stalen deur? Hoe vind je een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in de omgeving van Brussel, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs rond Brussel verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2919
plaatsers
65
Opdrachten
per maand
75
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Brussel

Type ramen en/of deuren: PVC ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Beste,

Aan het achterste deel van onze rijwoning hadden wij graag nog nieuwe ramen voorzien. Het gaat hierover twee kleine ramen en twee grote. Waarbij een raam groter moet gemaakt worden.
Arrow
Offerteaanvraag uit Mechelen

Type ramen en/of deuren: Aluminium ramen en/of deuren

Aantal: 5 tot 10 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een nieuwbouw

Projectbeschrijving:

Offerte graag.
Arrow
Offerteaanvraag uit Denderleeuw

Vind een geschikte plaatser in de buurt van Brussel

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval een plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je je stalen deur wilt toevertrouwen. Je moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor de montage van je nieuwe deuren garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de omgeving van Brussel. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Stalen deur: je deur in staal professioneel laten plaatsen!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je stalen deur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Brussel jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes voor het plaatsen van je staaldeur snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs rond Brussel... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele ramen en deuren plaatsers in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor je stalen deur, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele plaatsers die gelegen zijn in de omgeving van Brussel en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van je nieuwe deuren.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de erkende vakmannen uit jouw regio rond Brussel. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van je stalen deur en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de montage van je stalen deur zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Brussel die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige jouw contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de verschillende vakmannen uit de omgeving van Brussel. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van de te plaatsen stalen deur ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte plaatser in Brussel door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een stalen deur?

Stalen deuren met glas gaan reeds eeuwenlang mee en ook vandaag blijft een stalen deur vele mensen bekoren. De reden hiervoor ligt voor de hand. Geen enkele andere deur heeft dezelfde authentieke en chique uitstraling als een stalen deur. De statische elegantie van een stalen deur is dan ook tijdloos en een stalen scharnierdeur past in iedere woningstijl met een klassiek of modern interieur. Niet voor niets vinden we stalen deuren vaak terug in kwalitatieve herenhuizen, villa’s, chique restaurants, oranjerieën, hotels of geklasseerde gebouwen. Een stalen scharnierdeur ademt klasse en grandeur uit en wekt bewondering op. Daarnaast is een stalen deur oersterk en biedt ze als geen andere deur een uitstekende weerstand aan de tand des tijds. Door het sterke frame materiaal kunnen je stalen deuren vervaardigd worden met uiterst fijne en dunne profielen waardoor de deuren een sierlijke elegantie hebben. Stalen deuren zullen daarom bijna altijd grotendeels uit glas bestaan met een frame van staal. Ook worden er dikwijls dwars kozijnen gebruikt om de deur te verfraaien of om ze sierlijker te maken. De ranke profielen komen het best tot hun recht bij grotere raampartijen, waarbij de stalen deuren reiken van de vloer tot het plafond, of waarbij je stalen deuren onderdeel uitmaken van een groter raamkader. Zo creëer je met je stalen deuren en ramen een open en lichtrijk kader. In negentig procent van de gevallen worden deuren met een stalen kozijn voorzien van een zwarte afwerking, maar er zijn ook andere RAL-kleuren te verkrijgen. De stalen deuren worden tevens corrosiebestendig behandeld en gepoedercoat, zodat ze bestand zijn tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Ook onafgewerkte stalen deuren, geborstelde stalen deuren of stalen deuren met een bewerkte roestbruine patina, kunnen door je deuren plaatser gerealiseerd worden. Ondanks hun verfijnde vormgeving, bieden stalen scharnierdeuren of taatsdeuren een uitstekende bescherming aan tegen inbraken. Een inbreker laat een goede vergrendelde stalen deur dan ook liever links liggen. Vroeger waren de ontoereikende prestaties op het vlak van isolatie het grootste nadeel van stalen deuren en ramen. De nieuwe generatie stalen deuren maakt gebruik van hoogrendementsglas, dubbel glas en thermische onderbrekingen, waardoor ze een U-waarde hebben van 1,1 W/m²K. Stalen deuren plaatsen is zeker niet goedkoop en het vraagt een juiste budgettaire inschatting. Daartegenover staat dat je investeert in één van de meest duurzame authentieke deuren die er verkrijgbaar zijn, en die door hun elegantie, sterkte, onderhoudsvriendelijkheid en chique uitstraling een aparte klasse vormen. Een investering in stalen deuren loont op termijn altijd en bovendien zal de waarde van je woning stijgen wanneer je stalen deuren laat plaatsen. Laat daarom je gepersonaliseerde stalen deuren plaatsen door één van de vele professionele ramen en deuren plaatsers uit de omgeving van Brussel en vraag hier naar enkele vrijblijvende prijsoffertes!

stalen deur laten plaatsen in @city

Mogelijke soorten stalen deuren

stalen voordeur @city

Stalen voordeur

Met een stalen voordeur laat je je bezoekers binnenkomen met klasse. Een stalen voordeur kan enerzijds een glazen deur zijn, met een rank stalen frame en kozijnen, of het kan anderzijds een volle stalen voordeur zijn met ingewerkte raam motieven. Beide deurtypes hebben hun specifieke eigenschappen. Met een open stalen deur kies je voluit voor een transparante inkom, die losstaand of geïntegreerd in een grotere raampartij kan ingepast worden. Om de elegantie van de stalen profielen te benadrukken, wordt er daarbij vaak gekozen voor een afwijkende deurmaat die hoger is dan een normale standaard voordeur. Een volle stalen voordeur geeft meer privacy en geeft een robuuster beeld. Toch heeft deze stalen scharnierdeur, door de toevoeging van decoratieve heldere of matte speelse raampjes, ook een elegante en klassevolle uitstraling. In tegenstelling tot een open stalen voordeur, die bij voorkeur zwart is, kun je voor een volle stalen voordeur kiezen uit verschillende eigentijdse kleuren. Natuurlijk heb je naast de voordeuren ook nog andere stalen buitendeuren die als stalen scharnierdeur, stalen taatsdeur of als schuifdeur kunnen geplaatst worden. Stalen deuren zijn zeer goed bestand tegen inbraken en ze kunnen met meervoudige vergrendelingen beveiligd worden. Bij de open stalen deuren wordt er inbraakveilig glas of veiligheidsglas gebruikt dat gehard en gelaagd is. Standaard wordt er dubbel glas gebruikt, maar het gebruik van hoogrendementsglas kan voorzien worden voor elk type deur door de meeste professionele ramen en deuren plaatsers. Elk stalen kozijn van de buitendeur wordt voorafgaandelijk behandeld tegen corrosievorming en via een poedercoating gekleurd en beschermd. Hierdoor is het onderhoud van je stalen buitendeur quasi verwaarloosbaar en zit je gebeiteld voor de rest van je leven. Met een stalen buitendeur accentueer je je huis met een visitekaartje van formaat. Laat je inspireren en ontdek de vele mooie stalen buitendeuren bij je lokale ramen en deuren plaatsers uit jouw regio rond Brussel. Je kunt hen hier vrijblijvend contacteren voor adviezen of offertes! 

stalen binnendeur @city

Stalen binnendeur

Een stalen deur hoeft niet altijd een buitendeur te zijn. Ook stalen binnendeuren kunnen een onnavolgbare charme en klasse creëren en een stijlvolle invulling geven aan je interieur. In tegenstelling tot de stalen buitendeuren zal er voor stalen binnendeuren bijna altijd gekozen worden voor een open stalen deur met glas. Een stalen binnendeur kan daarbij een nuttige functie hebben als functionele doorgang of als scheiding tussen twee ruimtes, maar evengoed kan je stalen binnendeur een puur artistieke of decoratieve functie hebben. Het voordeel van een open stalen binnendeur is dat je het open en moderne karakter van je woning bewaart, maar dat er toch opzichtelijke accenten worden gelegd in het interieur. Vaak zal een stalen binnendeur bestaan uit een dubbele deur, al dan niet met hoge draaideuren, maar ook stalen schuiframen, stalen taatsdeuren, stalen pivoterende deuren, of zelfs een stalen raamkader met een vlakverdeling, kunnen een zeer chique uitstraling geven aan je interieur. De beglazing van je stalen binnendeur kun je zelf bepalen naargelang de gewenste normen. Afhankelijk van je akoestische, thermische en/of veiligheidseisen, kun je je stalen deur plaatsen met gehard glas, gelaagd glas, veiligheidsglas, hoogrendementsglas of dubbel glas. Alle uitvoeringen zijn mogelijk. Ook kun je een dwars kozijn of profiel laten plaatsen in je stalen binnendeuren, waardoor je het sierlijk uitzicht van je binnendeur nog vergroot. De keuze voor een dubbele deur, stalen taatsdeur of stalen scharnierdeur is een persoonlijke keuze. Een stalen taatsdeur werkt met scharnieren aan het plafond en aan de onderzijde en met een verticale as, zoals bij een pivotdeur. Tegenover een dubbele deur kun je een taatsdeur daardoor naar beide zijden openen, hetgeen soms erg handig kan zijn. Welk type deur je ook kiest, een elegante stalen binnendeur biedt altijd een artistieke meerwaarde in je interieur, maar voor deze grandeur betaal je meer dan voor een andere binnendeur. Een authentieke stalen binnendeur die reikt van onder tot boven is dan ook niet aan iedereen gegeven. Ontdek de mooie stalen binnendeuren bij je regionale ramen en deuren plaatsers rond Brussel en laat je stalen deur plaatsen met kennis van zaken!

schuifdeur staal @city

Stalen schuifdeur

Tegenwoordig kiezen mensen steeds vaker voor een woning waarin open ruimtes, strakke lijnen en natuurlijk licht centraal staan. Vandaar dat er dikwijls gekozen wordt voor grote raampartijen, open keukens en doorlopende leefruimtes. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat men bij deze nieuwbouwwoningen of renovaties steevast gebruik maakt van de populaire schuifdeuren. En alhoewel alle schuifdeuren hun specifieke voor- en nadelen hebben, is er geen enkele schuifdeur die de grandeur en de klasse van een stalen schuifdeur kan evenaren. Een stalen schuifdeur straalt authenticiteit uit en het feit dat een stalen deur na eeuwen nog steeds dezelfde klasse en kracht uitstraalt, bewijst dat staal meer dan ooit terug zijn plaats in de woningbouw heeft ingenomen. Stalen schuifdeuren, al dan niet gekaderd in een groter raamgeheel, kunnen als geen ander materiaal gebruik maken van uiterst fijne en sterke profielen. Ze zijn dan ook een goede keuze indien je een deur zoekt die reikt van de vloer tot het plafond. Naargelang het type woning, kun je kiezen voor grote open stalen schuifdeuren, maar vaak wordt een stalen schuifdeur ook onderverdeeld in vele kleine raamvlakken door het plaatsen van fijne dwars kozijnen. De elegante stalen schuifdeuren geven je woning een echte meerwaarde, en zowel als binnendeur of als buitendeur haal je met een stalen schuifdeur een echte architecturale eyecatcher in huis. Een stalen schuifdeur kan daarbij geplaatst worden als één enkele schuifdeur, als twee van elkaar openende schuifdeuren, of als meerdere schuifdeuren die naar dezelfde kant openschuiven. Met een stalen schuifdeur kun je ook zorgen voor een transparante scheiding tussen twee aanpalende ruimtes en een stalen schuifdeur neemt, in tegenstelling tot stalen draaideuren, zeer weinig ruimte in. Het schuifdeursysteem voor een stalen schuifdeur kan via een hangend railsysteem of via geleidende schuifrails geplaatst worden. Als buitendeur zal een stalen schuifdeur geïnstalleerd worden met gehard en gelaagd veiligheidsglas. Er wordt bij de montage tevens gebruik gemaakt van dubbel glas of hoogrendementsglas, zodat er niet alleen een goede akoestische isolatie is, maar ook de U-waarde voldoet aan de strenge isolatienormen. Ondanks de hoge prijs is een stalen schuifdeur een investering waar je geen spijt van zult hebben. Een stalen schuifdeur plaatsen, is kiezen voor een uitzonderlijke tijdloze klasse waarvan je gans je leven zult genieten. Je kunt voor enkele vrijblijvende offertes contact opnemen met de regionale ramen en deuren plaatsers uit Brussel of omgeving!

pivoterende deur staal @city

Stalen pivotdeur

Wanneer je een open ruimte gevoel wilt koppelen aan een stijlvolle en moderne vormgeving, dan biedt een stalen pivotdeur of een taatsdeur voor jou een mogelijke oplossing. Een stalen pivotdeur is een grote brede of hoge deur die rond een vaste as 180 of 360 graden kan opendraaien. Vaak neemt deze stalen pivotdeur de plaats in van een dubbele deur, maar in principe zijn alle afmetingen mogelijk. Bij een grote stalen pivotdeur wordt de as vaak centraal geplaatst, waardoor de stalen deur in eender welke richting kan blijven doordraaien. Bij enkele of dubbele taatsdeuren, zal de verticale as zich meer situeren naar de zijkant waardoor taatsdeuren naar de twee richtingen kunnen opendraaien en de opening zo groot mogelijk wordt gehouden. Bij de montage van een taatsdeur zitten de scharnieren dan onderaan in de vloer en bovenaan in het plafond bevestigd, in plaats van aan de zijkant bij een gewone stalen scharnierdeur. Een stalen pivotdeur of taatsdeur kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Als buitendeur kan een stalen pivotdeur de doorgang vormen tussen je leefgedeelte en je tuin of terras, maar er bestaan ook mooie voorbeelden van pivoterende stalen voordeuren. Als binnendeur vormt een stalen pivotdeur of taatsdeur een stijlrijke toevoeging aan je interieur. Een stalen pivotdeur is een echte blikvanger. Dit type deur vergroot niet alleen het ruimtelijk gevoel, maar het zal ook vele bezoekers charmeren en verwonderen. Afhankelijk van de thermische en akoestische vereisten, kun je je stalen pivotdeur of taatsdeur laten plaatsen met een omlijsting tegen je muur en plafond, waardoor er geen tocht of geluiden kunnen doordringen. Je moet er wel rekening mee houden dat de bewegingsmogelijkheden van je deur dan beperkter zijn. Om veiligheidsredenen wordt een stalen pivotdeur steeds voorzien van gehard en gelaagd veiligheidsglas waardoor het quasi onbreekbaar is. Verder kun je ervoor kiezen om je stalen pivotdeur te voorzien van een heldere of matte beglazing, of kun je het glas van je stalen deur met een motief laten zandstralen of printen. Een stalen pivotdeur kun je dus op verschillende manieren plaatsen en afwerken, maar vaak geeft een sobere heldere stalen pivotdeur met een zwarte omlijsting in een wit interieur de mooiste resultaten. Laat je inspireren over de verschillende mogelijkheden en ontdek de mogelijke voorbeelden bij de ervaren ramen en deuren plaatsers rond Brussel!

Op zoek naar een plaatser uit Brussel om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van je stalen deur?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Beglazing

Voor de beglazing van je ramen en deuren zijn er twee waarden belangrijk: de U-waarde en de G-waarde. Een U-waarde geeft de thermische isolatiewaarde aan van de beglazing. Hoe lager de U-waarde is, hoe beter de beglazing van je ramen en deuren is. De G-waarde geeft de hoeveelheid binnenkomende warmte aan van de zonnestralen. Hoe lager de G-waarde, hoe beter het zonlicht wordt tegengehouden en hoe koeler je woning blijft. Het spreekt dus voor zich dat de juiste glaskeuze voor een woning uiterst belangrijk is voor de energiewaarde van je woning. Enkel glas is stilaan aan het uitsterven en tegenwoordig voldoet zelfs dubbel glas niet meer aan de meer strenger wordende energie-eisen. Veel van de huidige woningen worden, conform de wetgeving, beter geïsoleerd om een zo laag mogelijk E-peil te bekomen. Vandaar dat we vandaag spreken van driedubbel glas, van hoogrendementsglas of van super isolatieglas. Zo heeft dubbel glas bijvoorbeeld doorgaans een U-waarde van 2,8 W/m²K terwijl de U-waarden van hoogrendementsglas of driedubbel glas zich momenteel rond of onder de 1,0 W/m²K bevinden. Bij deze glassoorten worden de luchtspouwen opgevuld met isolerende edelgassen zoals argon of krypton waardoor de U-waarde nog verder daalt. Deze beglazing wordt dan ook al volop toegepast bij nieuwbouw, bij renovaties en bij passiefhuizen. Door een goede beglazing van je ramen en deuren is er minder energieverbruik nodig en gaat er ook minder energie verloren. Op die manier bespaar je tweemaal op de energiefactuur en zorg je mee voor een beter klimaat. De montage van een driedubbele beglazing of een hoogrendement beglazing wordt door de ramen en deuren plaatser voorzien voor alle ramen en deuren van hout, PVC of aluminium. Indien de U-waarde van je nieuwe beglazing onder een bepaalde norm blijft, kom je daarbij in aanmerking voor een premie van de overheid. Voor renovaties aan oudere woningen geeft de Vlaamse regering bepaalde premies, mits er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Vanaf 2020 moeten trouwens alle woningen minimum dubbel glas hebben in de leefruimtes zoals livings, eetkamers, slaapkamers en badkamers en worden er strafpunten gegeven bij een ingebrekestelling. Informeer je dus goed op voorhand en maak de juiste keuze voor de beglazing van je ramen. Je kunt er zeer veel mee besparen! Vraag gratis advies en prijzen aan de verschillende ramen en deuren plaatsers uit de omgeving van Brussel voor een goede vergelijking en laat je stalen schuifdeur plaatsen met de juiste beglazing!  

beglazing stalen deur @city

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van stalen deuren in Brussel?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR HET PLAATSEN VAN EEN STALEN DEUR BEPAALD?

Stalen deuren zijn niet bepaald de goedkoopste deuren. Staal is op zich al duur en bijna altijd moet je de deur op maat laten maken. Maar als je een duurzame, ranke en toch robuuste authentieke deur wilt, dan is staal de juiste keuze. Zowel als buitendeuren of als binnendeuren wekt geen andere deur zoveel bewondering op als een stalen deur en daar betaal je ook voor. En je moet er ook rekening mee houden dat staal extra ondersteunende producten vraagt voor het glaswerk. Om koudebruggen bij de buitendeuren te vermijden, worden er isolators gebruikt om hoogrendementsglas te kunnen plaatsen. Bij binnendeuren wordt er standaard ook vaak veiligheidsglas geplaatst.

Het loont de moeite om op voorhand de prijzen te vergelijken. Via offertesonline.be kun je gratis enkele offertes opvragen bij de plaatsers rond Brussel en kun je de prijzen vergelijken. Tevens kun je de reviews van de bedrijven bekijken zodat je een goede prijs-kwaliteit inschatting kunt maken.


Prijzen stalen deur plaatsen

Soort stalen deur
Gemiddelde prijs*
Enkele stalen deur
vanaf € 3000
Dubbele stalen deur
vanaf € 6000
Stalen pivotdeur
vanaf € 4000
Stalen schuifdeur
vanaf € 5000
Dubbel glas
€ 60 - € 80 m²
Hoogrendementsglas
€ 80 - € 100 m²
Gelaagd glas
30 % duurder
Gezuurd glas
40 % duurder
Gekleurd glas
10 % duurder
Gezandstraald glas
20 % duurder


* inclusief plaatsing en met gehard glas

Premies

Voor het plaatsen van nieuwe buitendeuren en ramen kun je in aanmerking komen voor een premie. Volgens de wetgeving moeten vanaf 2020 alle woningen minstens dubbel glas hebben. Voldoe je niet aan deze voorwaarde, dan kun je strafpunten oplopen en kan je woning bij het overschrijden van 15 strafpunten onbewoonbaar verklaard worden. Gelukkig wordt het isoleren van bestaande woningen toch ook nog op bepaalde vlakken aangemoedigd en worden er premies toegekend. Indien je bij een renovatie je oude ramen en deuren laat vervangen en de werken laat uitvoeren door een erkende ramen plaatser, en indien er hoogrendement of driedubbel glas geplaatst wordt met een maximum U-waarde van 1,0 W/m²K, kun je in aanmerking komen voor de premie. Alle voorwaarden kun je raadplegen op de website van de Vlaamse Overheid. Zowel voor de plaatsing van je ramen en deuren, als voor het laten plaatsen van lichtkoepels, een terrasoverkapping, of dakramen, kun je de premie aanvragen. Je kunt via onderstaande link controleren of je aan de voorwaarden voldoet.

Premie Vlaamse Overheid


premies ramen
Op zoek naar een plaatser in Brussel om de prijs voor je stalen deur te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
475 plaatsers rond Brussel!