Ontvang tot 3 offertes voor uw stalen deur

Bereik tot 2853 plaatsers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw deur

  U wilt een deur in staal laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw deuren? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele plaatsers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele plaatsers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2853
plaatsers
130
Opdrachten
per maand
91
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Vlaanderen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zoek iemand voor het plaatsen van 2 binnendeuren, type schildersdeuren, op zolder. Momenteel is er enkel een deurgat, na renovatie, de kamers zijn wel klaar ook is er reeds gevloerd.
Mvg
Offerteaanvraag uit olen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Tuindeur van pvc kleur wit
Offerteaanvraag uit Niel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele plaatsers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw stalen deur, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele plaatsers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van uw deuren.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde plaatsers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw stalen deur en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw deur zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de plaatsers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de te plaatsen deur ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke plaatser?

Vind een geschikte plaatser in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw stalen deur wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor het plaatsen van uw deuren garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele plaatsers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Stalen deur plaatsen: uw deur in staal professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw stalen deur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde plaatsers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van uw deur snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele plaatsers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een stalen deur?

Stalen deuren gaan reeds eeuwenlang mee en ook vandaag blijft een stalen deur vele mensen bekoren. De reden hiervoor ligt voor de hand. Geen enkele andere deur heeft dezelfde authentieke en chique uitstraling als een stalen deur. De statische elegantie van een stalen deur is dan ook tijdloos en ze past in iedere woningstijl of die nu klassiek of modern is. Niet voor niets vinden we stalen deuren vaak terug in kwalitatieve herenhuizen, villa’s, chique restaurants, oranjerieën, hotels of geklasseerde gebouwen. Een stalen deur ademt klasse en grandeur uit en wekt bewondering op. Daarnaast is een stalen deur oersterk en biedt ze als geen andere deur een uitstekende weerstand aan de tand des tijds. Door het sterke materiaal kunnen uw stalen deuren vervaardigd worden met uiterst fijne en dunne profielen waardoor de deuren een sierlijke elegantie hebben. Stalen deuren zullen daarom bijna altijd grotendeels uit glas bestaan met een frame van staal. Ook worden er dikwijls dwars kozijnen gebruikt om de deur te verfraaien of om ze sierlijker te maken. De ranke profielen komen het best tot hun recht bij grotere raampartijen waarbij de stalen deuren reiken van de vloer tot het plafond of waarbij uw stalen deuren onderdeel uitmaken van een groter raamkader. Zo creëert u met uw stalen deuren en ramen een open en lichtrijk kader. In negentig procent van de gevallen worden stalen deuren en ramen voorzien van een zwarte afwerking maar er zijn ook andere RAL-kleuren te verkrijgen. De stalen deuren worden tevens corrosiebestendig behandeld en gepoedercoat zodat ze bestand zijn tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Ook onafgewerkte stalen deuren, geborstelde stalen deuren of stalen deuren met een bewerkte roestbruine patina, kunnen door uw deuren plaatser gerealiseerd worden. Ondanks hun verfijnde vormgeving bieden stalen deuren een uitstekende bescherming aan tegen inbraken. Een inbreker laat een goede vergrendelde stalen deur dan ook liever links liggen. Het grootste nadeel van stalen deuren en ramen vroeger waren de ontoereikende prestaties op het vlak van isolatie. De nieuwe generatie stalen deuren maakt gebruik van hoogrendementsglas, dubbel glas en thermische onderbrekingen waardoor ze een U-waarde hebben van 1,1 W/m²K. Stalen deuren plaatsen is zeker niet goedkoop en het vraagt een juiste budgettaire inschatting. Daartegenover staat dat u investeert in één van de meest duurzame authentieke deuren die er verkrijgbaar zijn en die door hun elegantie, sterkte, onderhoudsvriendelijkheid en chique uitstraling een aparte klasse vormen. Een investering in stalen deuren loont op termijn altijd en bovendien zal de waarde van uw woning stijgen wanneer u stalen deuren laat plaatsen. Laat daarom uw gepersonaliseerde stalen deuren plaatsen door één van de vele professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio en vraag hier naar enkele vrijblijvende prijsoffertes!

stalen deur laten plaatsen

Mogelijke soorten stalen deuren

stalen voordeur

Stalen voordeur

Met een stalen voordeur laat u uw bezoekers binnenkomen met klasse. Een stalen voordeur kan enerzijds een glazen deur zijn, met een rank geprofileerde stalen vormgeving in de kader en de kozijnen, of het kan anderzijds een stalen voordeur zijn met ingewerkte raam motieven in een volle stalen deur. Beide deurtypes hebben hun specifieke eigenschappen. Met een open stalen deur kiest u voluit voor een transparante inkom die losstaand of geïntegreerd in een grotere raampartij kan ingepast worden. Om de elegantie van de stalen profielen te benadrukken wordt er daarbij vaak gekozen voor een afwijkende deurmaat die hoger is dan een normale standaard voordeur. Een volle stalen voordeur geeft meer privacy en geeft een robuuster beeld. Toch heeft deze stalen deur, door de toevoeging van decoratieve heldere of matte speelse raampjes, ook een elegante en klassevolle uitstraling. In tegenstelling tot een open stalen voordeur, die bij voorkeur zwart is, kunt u voor een volle stalen voordeur kiezen uit verschillende eigentijdse kleuren. Stalen deuren zijn zeer goed bestand tegen inbraken en ze kunnen met meervoudige vergrendelingen beveiligd worden. Bij de open stalen deuren wordt er inbraakveilig glas gebruikt dat gehard en gelaagd is. Standaard wordt er dubbel glas gebruikt maar het gebruik van hoogrendementsglas kan voorzien worden door de meeste professionele ramen en deuren plaatsers. Een stalen voordeur wordt voorafgaandelijk behandeld tegen corrosievorming en via een poedercoating gekleurd en beschermd. Hierdoor is het onderhoud van uw stalen voordeur quasi verwaarloosbaar en zit u gebeiteld voor de rest van uw leven. Met een stalen voordeur accentueert u uw huis met een visitekaartje van formaat. Laat u inspireren en ontdek de vele mooie stalen voordeuren bij uw lokale ramen en deuren plaatsers uit uw regio. U kunt hen hier vrijblijvend contacteren voor adviezen of offertes! 

stalen binnendeur

Stalen binnendeur

Een stalen deur hoeft niet altijd een buitendeur te zijn. Ook stalen binnendeuren kunnen een onnavolgbare charme en klasse creëren en een stijlvolle invulling geven aan uw interieur. In tegenstelling tot de stalen buitendeuren zal er voor een stalen binnendeur bijna altijd gekozen worden voor een open stalen deur met glas. Een stalen binnendeur kan daarbij een nuttige functie hebben als functionele doorgang of als scheiding tussen twee ruimtes maar evengoed kan uw stalen binnendeur een puur artistieke of decoratieve functie hebben. Het voordeel van een open stalen binnendeur is dat u het open en moderne karakter van uw woning bewaart maar dat er toch opzichtelijke accenten worden gelegd in uw interieur. Vaak zal een stalen binnendeur bestaan uit twee, al dan niet hoge, draaideuren maar ook stalen schuiframen, stalen pivotdeuren of een stalen raamkader kunnen een zeer chique uitstraling geven aan uw interieur. De beglazing van uw stalen binnendeur kunt u zelf bepalen naargelang de gewenste normen. Afhankelijk van uw akoestische, thermische en/of veiligheidseisen kunt u uw stalen deur plaatsen met gehard glas, gelaagd glas, hoogrendementsglas of dubbel glas. Ook kunt u dwars kozijnen voorzien in uw stalen binnendeuren waardoor u het sierlijk uitzicht van uw binnendeur nog vergroot. Wenst u om bepaalde (veiligheids) redenen toch een volle stalen binnendeur met de nodige extra vergrendelingen dan kan dit uiteraard ook door uw deuren plaatser geregeld worden. Een elegante stalen binnendeur biedt altijd een artistieke meerwaarde voor uw interieur maar voor deze grandeur betaalt u dan ook meer dan voor een andere binnendeur. Een authentieke stalen binnendeur is dan ook niet aan iedereen gegeven. Ontdek de mooie stalen binnendeuren bij uw regionale ramen en deuren plaatsers en laat uw stalen deur plaatsen met kennis van zaken!

schuifdeur staal

Stalen schuifdeur

Tegenwoordig kiezen mensen steeds vaker voor een woning waarin open ruimtes, strakke lijnen en natuurlijk licht centraal staan. Vandaar dat er dikwijls gekozen wordt voor grote raampartijen, open keukens en doorlopende leefruimtes. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat men bij deze nieuwbouwwoningen of renovaties steevast gebruik maakt van de populaire schuifdeuren. En alhoewel alle schuifdeuren hun specifieke voor- en nadelen hebben, is er geen enkele schuifdeur die de grandeur en de klasse van een stalen schuifdeur kan evenaren. Een stalen schuifdeur straalt authenticiteit uit en het feit dat een stalen deur na eeuwen nog steeds dezelfde klasse en kracht uitstraalt, bewijst dat staal meer dan ooit terug zijn plaats in de woningbouw heeft ingenomen. Stalen schuifdeuren, al dan niet gekaderd in een groter raamgeheel, kunnen als geen ander materiaal gebruik maken van uiterst fijne en sterke profielen. Zo kunt u kiezen voor grote open stalen schuifdeuren maar vaak wordt een stalen schuifdeur ook onderverdeeld in vele kleine raamvlakken door het gebruik van fijne dwars kozijnen. De elegante stalen schuifdeuren geven uw woning een echte meerwaarde en zowel als binnendeur of als buitendeur haalt u met een stalen schuifdeur een echte architecturale eyecatcher in huis. Een stalen schuifdeur kan daarbij geplaatst worden als één enkele schuifdeur, als twee van elkaar openende schuifdeuren of als meerdere schuifdeuren die naar dezelfde kant openschuiven. Met een stalen schuifdeur kunt u ook zorgen voor een transparante scheiding tussen twee aanpalende ruimtes en een stalen schuifdeur neemt, in tegenstelling tot stalen draaideuren, zeer weinig ruimte in. Het schuifdeursysteem voor een stalen schuifdeur kan via een hangend railsysteem of via geleidende schuifrails geplaatst worden. Als buitendeur zal een stalen schuifdeur geïnstalleerd worden met gehard en gelaagd glas en wordt er tevens gebruik gemaakt van dubbel glas of hoogrendementsglas zodat ook aan de vereiste isolatienormen wordt voldaan. Ondanks de hoge prijs is een stalen schuifdeur een investering waar u geen spijt van zult hebben. Een stalen schuifdeur plaatsen, is kiezen voor een uitzonderlijke tijdloze klasse waarvan u gans uw leven zult genieten. U kunt voor enkele vrijblijvende offertes contact opnemen met de regionale ramen en deuren plaatsers uit uw buurt of omgeving!

pivoterende deur staal

Stalen pivotdeur

Wanneer u uw open ruimte gevoel wilt koppelen aan een stijlvolle en moderne vormgeving, dan biedt een stalen pivotdeur voor u een mogelijke oplossing. Een stalen pivotdeur is een grote brede of hoge deur die rond een vaste as 180 of 360 graden kan opendraaien. Vaak neemt deze stalen pivotdeur de plaats in van een dubbele draaideur maar in principe zijn alle afmetingen mogelijk. Bij een grote stalen pivotdeur wordt de as vaak centraal geplaatst waardoor de stalen deur in eender welke richting kan blijven doordraaien. Bij een kleine stalen pivotdeur zal de as zich meer situeren naar de zijkant waardoor uw stalen pivotdeur naar de twee richtingen kan opendraaien en de opening zo groot mogelijk wordt gehouden. Een stalen pivotdeur kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Als buitendeur kan een stalen pivotdeur de doorgang vormen tussen uw leefgedeelte en uw tuin of terras maar er bestaan ook mooie voorbeelden van pivoterende stalen voordeuren. Als binnendeur vormt een stalen pivotdeur een stijlrijke toevoeging aan uw interieur. Met een stalen pivotdeur als blikvanger, vergroot u niet alleen het ruimtelijk gevoel maar zult u vele bezoekers charmeren en verwonderen. Afhankelijk van de thermische en akoestische vereisten, kunt u uw stalen pivotdeur laten plaatsen met een omlijsting, waardoor er geen tocht of geluiden kunnen doordringen, maar daardoor beperkt u wel de bewegingsmogelijkheden van uw stalen deur. Om veiligheidsredenen wordt een stalen pivotdeur steeds voorzien van gehard en gelaagd glas waardoor het quasi onbreekbaar is. Verder kunt u ervoor kiezen om uw stalen pivotdeur te voorzien van een heldere of matte beglazing of kunt u het glas van uw stalen deur met een motief laten zandstralen of printen. Met een stalen pivotdeur kunt u dus alle richtingen uit maar vaak geeft een sobere heldere stalen pivotdeur met een zwarte omlijsting in een wit interieur de mooiste resultaten. Laat u inspireren over de verschillende mogelijkheden en ontdek de mogelijke voorbeelden bij de ervaren ramen en deuren plaatsers uit uw regio!

Op zoek naar een plaatser om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van uw stalen deur?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Beglazing

Voor de beglazing van uw ramen en deuren zijn er twee waarden belangrijk: de U-waarde en de G-waarde. Een U-waarde geeft de thermische isolatiewaarde aan van de beglazing. Hoe lager de U-waarde is, hoe beter de beglazing van uw ramen en deuren is. De G-waarde geeft de hoeveelheid binnenkomende warmte aan van de zonnestralen. Hoe lager de G-waarde, hoe beter het zonlicht wordt tegengehouden en hoe koeler uw woning blijft. Het spreekt dus voor zich dat de beglazing van een woning uiterst belangrijk is voor de energiewaarde van uw woning. Een enkele beglazing is stilaan aan het uitsterven en tegenwoordig voldoet zelfs dubbel glas niet meer aan de meer strenger wordende energie-eisen. Veel van de huidige woningen worden, conform de wetgeving, beter geïsoleerd om een zo laag mogelijk E-peil te bekomen. Vandaar dat we vandaag spreken van driedubbel glas, van hoogrendementsglas of van super isolatieglas. Zo heeft dubbel glas bijvoorbeeld doorgaans een U-waarde van 2,8 W/m²K terwijl de U-waarden van hoogrendementsglas of driedubbel glas zich momenteel rond of onder de 1,0 W/m²K bevinden. Bij deze beglazingen worden de luchtspouwen opgevuld met isolerende edelgassen zoals argon of krypton waardoor de U-waarde nog verder daalt. Deze beglazing wordt dan ook al volop toegepast bij nieuwbouw, bij renovaties en bij passiefhuizen. Door een goede beglazing van uw ramen en deuren is er minder energieverbruik nodig en gaat er ook minder energie verloren. Op die manier bespaart u tweemaal op de energiefactuur en zorgt u mee voor een beter klimaat. Een driedubbele beglazing of een hoogrendement beglazing wordt door de ramen en deuren plaatser voorzien in alle materialen zoals hout, PVC of aluminium. Indien de U-waarde van uw nieuwe beglazing onder een bepaalde norm blijft, komt u daarbij in aanmerking voor een premie van uw netwerkbeheerder. Voor renovaties aan oudere woningen geeft ook de Vlaamse regering bepaalde premies mits er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Vanaf 2020 moeten trouwens alle woningen minimum dubbel glas hebben in de leefruimtes zoals livings, eetkamers, slaapkamers en badkamers en worden er strafpunten gegeven bij een ingebrekestelling. Informeer u dus goed op voorhand en kies de juiste beglazing voor uw ramen. U kunt er zeer veel mee besparen! Vraag gratis advies en prijzen aan de verschillende ramen en deuren plaatsers uit uw regio voor een goede vergelijking en laat uw stalen schuifdeur plaatsen met de juiste beglazing!  

beglazing stalen deur

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van stalen deuren?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR uw stalen deur BEPAALD?

Wanneer u een stalen deur laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw deuren, en anderzijds is er de arbeidskost van de plaatser(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele plaatsers uit uw regio. 

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen stalen deur plaatsen

Soort stalen deur
Gemiddelde prijs*
Enkele stalen deur
vanaf € 3000
Dubbele stalen deur
vanaf € 6000
Stalen pivotdeur
vanaf € 4000
Stalen schuifdeur
vanaf € 5000
Dubbel glas
€ 60 - € 80 m²
Hoogrendementsglas
€ 80 - € 100 m²
Gelaagd glas
30 % duurder
Gezuurd glas
40 % duurder
Gekleurd glas
10 % duurder
Gezandstraald glas
20 % duurder


* inclusief plaatsing en met gehard glas

Op zoek naar een plaatser om de prijs voor uw stalen deur te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2853 plaatsers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...