DEUR PLAATSEN

Bereik tot 482 plaatsers rond Sint-Jans-Molenbeek.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je deur?

  Je wil nieuwe deur laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je deur? Hoe vind je een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in de omgeving van Sint-Jans-Molenbeek, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs rond Sint-Jans-Molenbeek verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2913
plaatsers
56
Opdrachten
per maand
63
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Sint-Jans-Molenbeek

Type ramen en/of deuren: PVC ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

De voordeur moet herstelt of vervangen worden.
Het gaat om een rechthoekige pvc deur.
We willen ook een veiligheidsslot met nachtschoot.
Offerteaanvraag uit Brussel

Type ramen en/of deuren: Aluminium ramen en/of deuren

Aantal: 5 tot 10 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een nieuwbouw

Projectbeschrijving:

Ramen met ventilatie, schuiframen.
Offerteaanvraag uit Kerksken

Vind een geschikte plaatser in de buurt van Sint-Jans-Molenbeek

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval een plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je je nieuwe deur wilt toevertrouwen. Je moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor de plaatsing van je deur garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de omgeving van Sint-Jans-Molenbeek. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Nieuwe deuren: laat je deur professioneel installeren!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je deur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Sint-Jans-Molenbeek jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes voor je nieuwe deur snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs rond Sint-Jans-Molenbeek... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele ramen en deuren plaatsers in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor je deur, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele plaatsers die gelegen zijn in de omgeving van Sint-Jans-Molenbeek en de juiste kwalificaties hebben voor de plaatsing van je deur.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de erkende vakmannen rond Sint-Jans-Molenbeek. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor de plaatsing van je deur en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de montage van je deur zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Sint-Jans-Molenbeek die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige jouw contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de verschillende vakmannen uit de regio Sint-Jans-Molenbeek. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van de te plaatsen deur ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte plaatser in Sint-Jans-Molenbeek door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Een nieuwe deur laten plaatsen

De keuze voor een nieuwe deur of meerdere deuren vraagt altijd wat tijd. Je moet immers met vele factoren rekening houden zoals de stijlkeuze, het materiaal, de afmetingen, de afwerking en de keuze voor de juiste deurklink, slot, deurlijst en scharnieren. Bij een voordeur of een buitendeur wordt er in de eerste plaats rekening gehouden met de woningstijl en de vormgeving van de eventueel al aanwezige ramen en deuren. Ook de materiaalkeuze, de duurzaamheid, de veiligheid en de isolatiewaarden zijn belangrijk bij het kiezen van de geschikte voordeur. Wil je een klassieke draaideur, een hedendaagse moderne deur, of een eigenwijze glazen pivoterende deur? Ook voor de andere buitendeuren zijn er meerdere keuzemogelijkheden. Vaak zijn schuifdeuren hier de populairste keuze en je kunt ze in verschillende formaten en uitvoeringen laten monteren. Ideaal als vlotte en elegante doorgang naar je tuin of terras! Afhankelijk van de afmetingen kan de enkel of dubbel openschuivende deur geplaatst worden in PVC, hout, aluminium of staal. Bij deze deur komt er ook de belangrijke glaskeuze bij, want een gewaarborgde besparing op voor de energiefactuur bepaalt ook mee je keuze.

Bij de binnendeuren zijn de keuzemogelijkheden zeer groot, maar hier speelt vooral het interieur mee als belangrijkste richtingbepalende factor. Een houten deur is nog steeds de meeste gekozen deur. Je kunt een houten binnendeur plaatsen in elke interieurstijl, ongeacht of die stijl modern, klassiek, landelijk, mediterraan of industrieel is. Houten binnendeuren hebben een ruim assortiment van verschillende houtsoorten, waarbij je naast de kleur ook de gladheid en de afwerking van je deurblad, kozijn of deurlijst kunt bepalen. Je kunt bijvoorbeeld voor je living of hal een massief hardhouten binnendeur plaatsen, en voor je slaapkamer of zolderkamer een goedkopere schilder binnendeur plaatsen, die je kunt schilderen en afwerken naar keuze.

Andere decoratieve binnendeuren uit PVC, staal of aluminium kunnen natuurlijk ook en soms passen ze beter in een meer modern of industrieel interieur. Een PVC binnendeur biedt vele mogelijkheden qua kleuren en afwerking door het toevoegen van facetpanelen en/of glasramen. Wil je een binnendeur plaatsen met een groter raamoppervlak, dan komen staal of aluminium zeker ook in aanmerking. Zo kun je een openschuivende of pivoterende glazen binnendeur plaatsen met een mooi zwarte deurlijst. Ook volledig glazen deuren, al dan niet met helder of mat glas, geven je interieur een ruimtelijke en moderne invulling met veel lichtinval. Wil je een binnendeur plaatsen, als draaideur, blokdeur, schuifdeur, pivotdeur, boerendeur, of vouwdeur, dan bepaalt het type deur vaak de materiaalkeuze. Maak de juiste keuzes zodat je later geen spijt hebt. Laat je inspireren door het grote assortiment aan mooie deurvariaties bij de erkende vakmannen uit de omgeving van Sint-Jans-Molenbeek. Vraag vrijblijvend offertes en adviezen en laat je buitendeur of binnendeur plaatsen met kennis van zaken!deur laten plaatsen in @city

Deur soorten

binnendeur plaatsen in @city

Binnendeuren

Het assortiment aan binnendeuren is zeer ruim en divers. Wens je een warm en gezellig interieur, laat dan een houten binnendeur plaatsen. Hout is nog altijd de beste keuze, ongeacht of je woningstijl landelijk, klassiek of modern is. Met een houten binnendeur kun je alle richtingen uit: een houten binnendeur uit massief eik of merbau, een laminaat binnendeur met beglazing, een moderne strakke binnendeur uit fineer, of een standaard schilderdeur uit tubespaan of MDF; je vindt voor elke deuropening de gepaste houten deur. De meeste houten binnendeuren zijn draaideuren, die als enkele of dubbele deur geplaatst worden. Maar ook voor schuifdeuren of blokdeuren wordt er vaak hout gebruikt. Als alternatief kun je ook kiezen voor een PVC deur. PVC binnendeuren vervormen niet en ze hebben geen last van vochtigheid. Hierdoor zijn ze ook zeer gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. PVC binnendeuren zijn in vele kleuren te verkrijgen. De moderne PVC draaideuren hebben strakke facetpanelen en soms zijn ze ook voorzien van kleine ramen in de deur. Naast de klassieke draaideuren kiezen mensen tegenwoordig meer en meer voor opvallende moderne design deuren. Houten blokdeuren zijn bijvoorbeeld minimalistische binnendeuren die volledig opgaan in de wanden, waardoor ze opvallend afwezig zijn. Deze strakke sobere houtdeuren scoren dan ook zeer goed in moderne en Scandinavische interieurs. Maar ook schuifdeuren en pivoterende deuren overtuigen steeds meer gegadigden. Deze elegante, decoratieve en authentieke deuren benadrukken het open ruimte gevoel met veel lichtinval en een bewuste doorkijk. Schuifdeuren, vouwdeuren of pivotdeuren kunnen ook niet transparant zijn en gebruik maken van een matte of gekleurde beglazing, zodat de privacy meer wordt gerespecteerd. Tot slot zijn er nog de stalen binnendeuren en de glazen binnendeuren. Stalen binnendeuren bestaan voornamelijk uit grote glaspartijen in een stalen frame. Een stalen binnendeur straalt een bepaalde grandeur en elegantie af die moeilijk te evenaren valt, maar de prijs is dan ook zeer hoog. Een volledige glazen binnendeur plaatsen kan ook, maar ook hier bouw je best wat extra budget in. Glazen binnendeuren bestaan uit gehard glas en ze worden zo min mogelijk ondersteund door kozijnen of andere materialen. Een glazen binnendeur kan met een heldere, matte, gekleurde of geprinte afwerking een zeer mooie aanvulling bieden aan een hedendaags interieur. Gezien het grote aanbod zijn de prijzen voor een binnendeur zeer uiteenlopend van een goedkope schilderdeur tot een stalen design deur. Ontdek het assortiment bij de regionale plaatsers uit jouw buurt rond Sint-Jans-Molenbeek en vraag hen vrijblijvend naar enkele gratis offertes!

voordeur @city

Voordeur

Een voordeur vormt de toegang tot je woning en een mooie stijlvolle deur nodigt dan ook veel meer uit dan een saaie en stijlloze voordeur. Gelukkig is het aanbod aan decoratieve en functionele voordeuren zeer groot, en ook voor je materiaalkeuze heb je talloze mogelijkheden. Natuurlijk hangt de keuze voor een voordeur nauw samen met je woningstijl en de grootte van je inkom. Zo zal bijvoorbeeld een voordeur voor een rijhuis qua mogelijkheden verschillen met een voordeur van een villa. Maar niet getreurd, voor elke woning bestaan er talloze mooie voordeuren in verschillende formaten die het uitzicht van je woning ten goede komen. Dit kan een houten voordeur zijn met een warme houtkleur, een ranke zwarte stalen voordeur zijn, een eigenzinnige moderne aluminium voordeur zijn, of een kleurrijke PVC voordeur zijn met één of meerdere raamvlakken. Gecombineerde voordeuren, waarbij er verschillende materialen worden gebruikt, leveren daarbij soms ook zeer elegante creaties op. Indien je beschikt over een brede inkom, dan kun je je voordeur laten flankeren door stijlvolle ramen of door elegante en kunstzinnige deurpanelen. Of wanneer het iets excentrieker mag, waarom dan niet kiezen voor een trendy brede pivotdeur van glas, staal of hout? Natuurlijk moet een goede voordeur niet alleen mooi of elegant zijn. Een voordeur of buitendeur vormt het slot op je woning en je voordeur moet dan ook robuust, veilig en solide zijn. Een goed beveiligde voordeur is uitgerust met meerdere beveiligingen zoals een veiligheidsbeslag, een veiligheidscilinder, een antikerntrek beveiliging, driepuntssloten, een anti-lockpicking of andere bijkomende vergrendelingen en wapeningen in de deurlijst en scharnieren. Bij een glazen voordeur zal een professionele plaatser dan ook gehard en/of gelaagd veiligheidsglas gebruiken. Gehard glas is vijf keer sterker dan gewoon glas en gelaagd glas zorgt ervoor dat je glas niet uiteenspat. Een goede voordeur moet ook de huidige en toekomstige isolatiewaarden respecteren. Om te voldoen aan de vooropgestelde energienormen wordt een voordeur dan ook steeds uitgerust met hoogrendementsglas, driedubbel glas of super isolatieglas. De mogelijkheden om je voordeur samen te stellen, op het vlak van design, vormgeving, veiligheid, materiaalkeuze en isolatiewaarden, zijn dus quasi onbeperkt. Ontdek de verschillende mogelijkheden bij de professionele plaatsers uit je de omgeving van Sint-Jans-Molenbeek en vraag hen vrijblijvend naar verdere informatie, adviezen of offertes! 

draaideuren @city

Draaideuren

De meest gebruikte standaard deuren zijn nog altijd de klassieke enkele draaideuren. Als binnendeuren dragen de houten enkele draaideuren nog steeds de voordeur weg van de meeste mensen. Het assortiment aan houten binnendeuren is dan ook groot waarbij je kunt kiezen tussen massieve, gelamineerde of fineer deuren. Maar ook de goedkopere standaard verfdeuren uit MDF, tubespaan of hardboard, die je zelf in de gewenste afwerking kunt schilderen, dragen vaak de voorkeur weg. Meestal zal een draaideur, door middel van scharnieren, naar één zijde opendraaien en gekaderd zitten in een vaste deurlijst of kozijn. Door deze vaste deurlijst houden je draaideuren de warmte binnen en houden ze de tocht buiten je deuropening. Indien de isolatienormen van minder belang zijn, kan een praktische pendeldeur waarvan de deur open kan draaien naar beide richtingen, een gepast alternatief zijn. Voor een enkele deur wordt er soms ook een PVC deur geplaatst. PVC is makkelijk te onderhouden en vooral een witte PVC deur of een houtimitatie deur komt vaak voor als keuze. Bij de dubbele draaideuren of vleugeldeuren krijgen we naast de houten en PVC draaideuren ook nog andere materialen zoals aluminium en staal. Vooral de grote hoge draaideuren van zwart staal kunnen een interieur zonder veel moeite naar een hoger niveau tillen door hun authentieke en tijdloze uitstraling. Een dubbele draaideur, die meestal voorzien is van ramen, vergroot niet alleen het ruimtelijk gevoel, maar het kan ook zeer praktisch zijn wanneer je twee aanpalend ruimtes wilt verbinden of scheiden. Ook voor het verhuizen van grote stukken biedt dit vaak voordelen. Dubbele draaideuren kunnen ook nog eens geflankeerd zijn door raamwanden wat je doorgang naar je living of je hal alleen nog maar majestueuzer maakt. Natuurlijk zijn er ook voor je voordeur talloze klassieke of eigentijdse draaideuren beschikbaar die in verschillende materialen en afmetingen kunnen verkregen worden. Het assortiment aan draaideuren is zeer groot en divers, en ze kunnen standaard of op maat gemaakt worden al naargelang jouw wensen. De prijs van een draaideur wordt daarbij bepaald aan de hand van het gebruikte materiaal, het maatwerk en het soort beglazing. Voor meer informatie of voor een gratis offerte, verwijzen we je graag door naar de talrijke erkende deuren plaatsers uit Sint-Jans-Molenbeek of regio. 

blokdeur @city

Blokdeuren

Een blokdeur is een draaideur die verwerkt zit in een wand zonder een zichtbare omkasting. Hierdoor lijkt het alsof je binnendeur opgaat in de wand en er geen muuropening is. Vooral bij moderne en strakke interieurs zal men blokdeuren als ongecompliceerde binnendeuren plaatsen, vaak in dezelfde (witte) kleur als de muren. Over het algemeen zal men bij blokdeuren geen zichtbare of opvallende deurklink, slot, of scharnieren plaatsen. Vaak worden blokdeuren voorzien van een minimale houten of aluminium deurlijst, maar een blokdeur zonder kader behoort ook tot de mogelijkheden. In dit geval wordt je blokdeur voorzien van een magneetsluiting of van een slot met een druksysteem. Een blokdeur kan zowel standaard als op maat gemaakt worden. Sommige op maat gemaakt blokdeuren reiken daarbij van de vloer tot aan het plafond waardoor ze een strak design hebben zonder horizontale deurlijnen. De meeste blokdeuren worden van hout gemaakt, maar ook PVC en glas blokdeuren zijn mogelijk. Vaak zal men deze bijzondere binnendeur plaatsen in een zeer minimalistisch interieur waarvan het Scandinavisch interieur een goed voorbeeld is. Bekijk de stijlvolle blokdeuren bij je regionale deuren plaatsers rond Sint-Jans-Molenbeek en laat je binnendeuren plaatsen door de meest geschikte specialisten. Via OffertesOnline.be kun je enkele vrijblijvende gratis offertes aanvragen voor een goede vergelijking!

schuifdeur @city

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn als buitendeuren reeds lang ingeburgerd en ook bij de binnendeuren beginnen steeds meer mensen de waarde van schuifdeuren te appreciëren. Als buitendeur vormt je schuifdeur de ideale verbinding tussen je keuken, living, of eetkamer, met je tuin, veranda, of terras waardoor je bij goed weer je leefruimte aangenaam kunt vergroten. Een buiten schuifdeur kan vervaardigd zijn uit hout, aluminium, staal, of PVC, maar wanneer er grote overspanningen dienen gerealiseerd te worden, is de keuze voor aluminium of staal sterk aanbevolen. Natuurlijk moet elke buiten schuifdeur, die voor het grootste deel uit glas bestaan, voldoen aan de actuele en toekomstige normen op het vlak van veiligheid en isolatiewaarden. Gehard glas, gelaagd glas, hoogrendementsglas, driedubbel glas of super isolatieglas worden daarbij vaak al standaard in de deur geplaatst. En met de extra vergrendelingen, verstevigde scharnieren, het anti-picking slot en de uithefbeveiliging, blijft je deur dicht voor alle inbrekers. Maar ook als binnendeur verovert een schuifdeur steeds meer terrein. Een schuifdeur vormt de ideale oplossing om aanpalende ruimtes van elkaar te kunnen scheiden zoals bijvoorbeeld tussen een living en een eetkamer. Schuifdeuren kunnen ook plaatsbesparend zijn doordat ze geen ruimte innemen wanneer je de deur open schuift, in plaats van ze te moeten opendraaien bij een draaideur. En vooral het esthetische aspect is voor veel mensen doorslaggevend omdat schuifdeuren perfect passen in een modern en hedendaags interieur, ook al maken sommige houten schuifdeuren met zichtbare smeedijzeren rails een knipoog naar een retro uitstraling. De plaatser kan je binnendeuren plaatsen met zichtbare rails of je binnendeuren plaatsen met een onzichtbaar en ingebouwd schuifsysteem. Verder kunnen schuifdeuren uit allerlei materialen vervaardigd worden, maar meestal kiest men voor gedeeltelijke of volledige glazen deuren. Een uitzondering is de houten boerendeur die met een vol deurblad wordt vervaardigd. Voor de beglazing van je schuifdeuren kun je kiezen voor klassiek helder glas, of voor mat glas indien je wat meer privacy prefereert. Daarnaast bestaan er ook nog mogelijkheden om je deuren te voorzien van decoratieve motieven die via een print of via zandstraling worden aangebracht. Met een schuifdeur kies je voor een hedendaagse stijlvolle deur die vele bezoekers zal bekoren. Laat je unieke binnendeur plaatsen met een originele insteek en vraag enkele vrijblijvende prijsoffertes voor schuifdeuren aan bij de gediplomeerde deuren plaatsers uit de regio Sint-Jans-Molenbeek! 

vouwdeur @city

Vouwdeuren

Een vouwdeur is eigenlijk een variant van de schuifdeur, maar in plaats van dat je deur dicht of open schuift naar één of twee zijden, plooien de panelen van de vouwdeur op zoals bij een harmonica. Een vouwdeur kan dienen om ruime vertrekken te scheiden of te verbinden, en het grote voordeel van een vouwdeur is dat het in de breedte weinig ruimte inneemt. Zo worden vouwdeuren, met veel glas in de panelen, vaak gebruikt als scheiding tussen de living en de eetkamer. Door je vouwdeur open te plooien, creëer je een grote ruimte die voor speciale gelegenheden of familiefeestjes kan gebruikt worden. Maar evengoed kan een vouwdeur geplaatst worden tussen een slaapkamer en een dressing of badkamer. Met een glazen vouwdeur in helder glas, geef je een open karakter aan je woning, maar evengoed kun je kiezen voor een vouwdeur met mat, geprint of gezandstraald glas indien je meer privacy of afscheiding wilt. Voor een goede op maat gemaakte vouwdeur betaal je al gauw een stevige prijs, maar de stijlvolle deur geeft wel een artistieke meerwaarde aan je woning. Voor meer informatie over vouwdeuren kun je hier vrijblijvend terecht bij de beste leveranciers en plaatsers uit de omgeving van Sint-Jans-Molenbeek! Zo kun je je binnendeur plaatsen aan de beste en voordeligste voorwaarden.

pivoterende deur @city

Pivoterende deuren

Indien je een originele en authentieke voordeur of binnendeur wil, dan is een pivotdeur zeker het overwegen waard. Een pivoterende deur is een moderne eigentijdse deur die draait rond een as die verankerd zit in de vloer en het plafond of de bovenliggende steunbalk. Deze as kan centraal in de deur verankerd zitten, waarbij de deur zonder omlijsting tot 360 graden rond haar as kan draaien, of met een as aan de zijkant met een beperkte draairadius tot 180 graden. Alhoewel een volle gesloten pivotdeur uit hout of PVC ook bestaat, worden de meeste pivoterende deuren toch voorzien als glazen deur met een houten, aluminium of stalen frame. Met een glazen pivotdeur haal je een eigentijdse en unieke deur in huis die door iedereen zal bewonderd worden. Een pivotdeur is zowel buiten als binnen een echte blikvanger die tegelijkertijd licht en ruimte creëert in je woning. Het glas dat voor een pivoterende deur gebruikt wordt, is gehard glas dat vijf maal sterker is dan gewoon glas. Daardoor is je glazen pivotdeur zo goed als onbreekbaar. Doorgaans heeft een pivoterende deur grotere afmetingen dan een gewone binnendeur of buitendeur en bestrijkt ze zelfs de oppervlakte van een dubbele draaideur. In sommige gevallen kan een pivotdeur ook volledig van hout zijn, bijvoorbeeld in een landelijke woning of als houten buitendeur. Een pivoterende deur is niet goedkoop, maar deze unieke deur biedt een serieuze meerwaarde die zeker indruk zal maken op je gasten. Overtuig jezelf en ontdek de verschillende pivoterende deuren bij je regionale vakspecialisten uit Sint-Jans-Molenbeek. Vraag hen gerust naar enkele vrijblijvende offertes! 

Op zoek naar een plaatser uit Sint-Jans-Molenbeek om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van je deur?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke materialen voor je deur

houten deur @city

Hout

Het assortiment aan houten deuren is zeer uitgebreid en je hoeft echt geen romanticus of buitenmens te zijn om de natuurlijke en warme eigenschappen van houten deuren te kunnen waarderen. Zowel op het vlak van materiaalkeuze, duurzaamheid of prijs, kun je met een houten deur alle kanten uit. Bij klassieke of landelijke woningen blijven de volhouten massieve houtdeuren de voorkeur uitdragen van de mensen die de gezellige klasse van hun interieur willen benadrukken. Een massief houten binnendeur is robuust en sterk en ze straalt een vertrouwelijke schoonheid uit. De meest gekende volhouten deuren zijn van eik maar ook hardhoutsoorten zoals merbau, beuk, meranti, afzelia of afrormosia komen zowel voor je binnendeuren als voor je voordeur in aanmerking. Als binnendeur bevat een massieve houten deur meestal geen ramen, maar in- of uitspringende panelen met decoratieve randprofielen of kozijnen. Door de zwaarte van deze deuren worden er verstevigde scharnieren gebruikt van staal of inox. Naast de volhouten binnendeuren heb je de houten binnendeuren met één of meerdere glasramen. De grootte van het glas kun je zelf bepalen en ook de keuze voor doorzichtig glas of mat glas kun je op voorhand bespreken met je lokale vakman. Meestal zal men hier werken met een deurblad van laminaat of fineerhout, maar massief hout kan ook. Laminaat of fineerhout treffen we vooral aan bij de binnendeuren met een vlakke afwerking die meer passen in een hedendaags of modern interieur. Deze stijlrijke deuren hebben een groot aanbod aan houtkleuren en ze passen, door hun strakke vorm, dan ook in elke omgeving. Tegenwoordig kiezen mensen ook steeds meer voor een originele invulling waarbij een minimalistische blokdeur, een houten schuifdeur, of een grote houten pivotdeur, dikwijls de voorkeur wegdragen. Vaak vormen deze aparte houten binnendeuren een echte eyecatcher in het interieur en is het een weldoordachte keuze. Voor de andere vertrekken, die niet behoren tot de zichtbare leefruimte, bieden houten schilderdeuren een mogelijke oplossing. Schilderdeuren zijn meestal zeer licht en gemakkelijk in een standaard deuropening te plaatsen. Bovendien kun je deze deuren verven in de kleur die je zelf wil. Schilderdeuren zijn, in tegenstelling tot de andere houten binnendeuren, zeer goedkoop en ze worden dan ook vaak gebruikt voor kelders, zolders, hobbykamers of slaapkamers. Het grote voordeel van alle houten deuren is dat je ze gemakkelijk kunt herstellen. Vooral de massieve houtdeuren zijn tijdloos en ze kunnen bij een renovatie weer in ere hersteld worden door ze te zandstralen. Laat je inspireren door de lokale professionele plaatsers uit Sint-Jans-Molenbeek en laat je houten buitendeur of binnendeur plaatsen met de nodige adviezen en vakkennis!

deur pvc @city

PVC

Een PVC deur onderscheidt zich door de strakke vormgeving en de talrijke kleurvariaties. Maar het zijn vooral de prijs en de onderhoudsvriendelijkheid die een PVC deur zo aantrekkelijk maakt als buitendeur. Een voordeur of een buiten schuifdeur uit PVC moet je niet constant onderhouden, ze vervormt niet en ze kan niet roesten. Doordat de deuren in de kern gekleurd zijn, en behandeld zijn met een beschermende coating, weerstaan ze aan de weersomstandigheden en aan de vochtigheid. Een PVC deur biedt ook zeer goede isolatiewaarden aan en door meerpuntsvergrendelingen en een veiligheidscilinder in het slot is de deur ook inbraakwerend. Als binnendeur kun PVC deur combineren met elke stijl, of die nu klassiek of modern is. PVC binnendeuren kunnen daarbij perfecte kopieën zijn van een massief houten deur of van een deur uit laminaat of fineerhout. Maar PVC binnendeuren kunnen ook decoratieve raampartijen bevatten met fijne dwarsprofielen, of elegant afgewerkt zijn met uitspringende facetpanelen. Dankzij de aangebrachte toplaag van acrylaat zijn je PVC binnendeuren beschermd tegen krasvorming en kunnen ze eenvoudig gereinigd worden. Doordat PVC binnendeuren amper kunnen slijten, hebben ze een lange levensverwachting. PVC wordt niet alleen gebruikt voor draaideuren, maar ook voor blokdeuren, of schuifdeuren zonder grote afmetingen. Qua prijs zit je met een PVC binnendeur vrij goedkoop tegenover de andere materialen. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat vele mensen PVC prefereren in hun nieuwe woning of bij een woningrenovatie. Ontdek de voordelen van PVC en laat je PVC buiten- of binnendeur plaatsen met kennis van zaken. Via OffertesOnline.be kun je de erkende vakspecialisten uit jouw regio rond Sint-Jans-Molenbeek contacteren voor vrijblijvende adviezen en/of offertes! 

aluminium deur @city

Aluminium

Aluminium deuren worden vooral gekenmerkt door hun fijne ranke profielen en raampartijen. Door de sterke en zeer lichte eigenschappen van aluminium, is dit materiaal uiterst geschikt voor grote buiten schuifdeuren, maar ook voor een voordeur zijn er talrijke decoratieve opties. Aluminium buitendeuren zijn zeer solide en duurzaam waardoor ze een uitstekende weerstand bieden tegen inbraken en vandalisme. Aluminium roest niet of vervormt niet en een aluminium schuifdeur of voordeur heeft dan ook een lange levensduur. Ook op het vlak van isolatie scoor je zeer goed met een aluminium deur. Dankzij de verschillende luchtkamers, die gecombineerd kunnen worden met super isolatieglas of driedubbel glas, kunnen er waarden onder 1W/m²K bereikt worden. Naast de aluminium buitendeuren zijn er ook de elegante aluminium binnendeuren die bijna altijd volledig uit glas bestaan. Zo kun je een aluminium binnendeur plaatsen met decoratieve dwars kozijnen en een steel look, of kun je kiezen voor een minimalistische aluminium binnendeur met een uiterst ranke omlijsting en ondersteuning. Dankzij de sterke eigenschappen van het aluminium kunnen grote raampartijen moeiteloos ondersteund worden. Dit maakt dat aluminium uiterst geschikt is voor grote of hoge draaideuren, schuifdeuren en pivotdeuren. Aluminium binnendeuren stralen een bepaalde klasse uit en ze passen het best in een modern of industrieel interieur. Om het strakke design van de deuren te behouden worden aluminium binnendeuren doorgaans afgewerkt met een RVS deurklink of handgreep, en een RVS slot. Binnendeuren uit aluminium zijn over het algemeen duurder dan houten of PVC binnendeuren, maar door de lichte en duurzame eigenschappen is een aluminium binnendeur zeker een goede investering. Vraag gerust enkele gratis offertes op bij de vele professionele plaatsers rond Sint-Jans-Molenbeek en laat de plaatsing uitvoeren door een ervaren en professionele vakman!

deur staal @city

Staal

Geen enkele andere deur heeft dezelfde authentieke en chique uitstraling als een stalen deur. De statische elegantie van een stalen deur is dan ook tijdloos en ze past in iedere woningstijl of die nu klassiek of modern is. Niet voor niets vinden we stalen deuren vaak terug in kwalitatieve herenhuizen, villa’s, chique restaurants, oranjerieën, hotels of geklasseerde gebouwen. Een stalen deur ademt klasse en grandeur uit en wekt bewondering op. Daarnaast is een stalen deur oersterk en biedt ze als geen andere deur een uitstekende weerstand tegen de tand des tijds. Door het sterke materiaal kan een stalen deur vervaardigd worden met uiterst fijne en dunne profielen waardoor de deur een sierlijke elegantie heeft. Een stalen deur zal daarom bijna altijd grotendeels uit glas bestaan met een frame of kozijn van staal. Ook worden er dikwijls dwars kozijnen gebruikt om de deur te verfraaien of om ze sierlijker te maken. De ranke profielen komen het best tot hun recht bij grotere raampartijen waarbij de stalen deur reikt van de vloer tot het plafond, of waarbij je stalen deur onderdeel uitmaakt van een groter raamkader. Zo creëer je met een stalen deur of raam een open en lichtrijk kader. In negentig procent van de gevallen worden stalen deuren en ramen voorzien van een zwarte afwerking, maar er zijn ook andere RAL-kleuren in het assortiment te verkrijgen. Elke stalen deur worden tevens corrosiebestendig behandeld en gepoedercoat, zodat ze bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Ondanks de verfijnde vormgeving bieden een stalen deur een uitstekende bescherming aan tegen inbraken. Een inbreker laat een goede vergrendelde stalen deur dan ook liever links liggen. De nieuwe generatie staaldeuren maakt gebruik van hoogrendementsglas of dubbel glas en thermische onderbrekingen waardoor ze een U-waarde hebben van 1,1 W/m²K. Een stalen deur is zeker niet goedkoop en het vraagt een juiste budgettaire inschatting. Daartegenover staat dat je investeert in één van de meest duurzame authentieke deuren die er verkrijgbaar zijn en die door hun elegantie, sterkte, onderhoudsvriendelijkheid, en chique uitstraling een aparte klasse vormen. Een investering een stalen deur loont op termijn altijd en bovendien zal de waarde van je woning stijgen wanneer je een stalen deur laat plaatsen. Laat daarom je gepersonaliseerde stalen deur maken door één van de vele professionele vakmannen uit Sint-Jans-Molenbeek of omgeving!

deur glas @city

Glas

Glazen deuren zitten in de lift en ze worden vaak voorzien in nieuwbouwwoningen om het ruimtegevoel en de lichtinval te vergroten. In combinatie met andere materialen, kun je een glazen binnendeur plaatsen als enkele draaideur, dubbele draaideur, blokdeur, schuifdeur of als pivoterende deur. Een glazen binnendeur kan volledig uit glas bestaan waarbij alleen maar het frame of de scharnieren van staal of aluminium zijn, of de deur kan omkaderd zijn met een fijne randafwerking. Een glazen binnendeur hoeft daarbij niet altijd doorzichtig te zijn. Je binnendeur kan ook mat zijn waarbij er melkglas wordt gebruikt met een blauwe, grijze of witte tint. Ook decoratieve prints, die worden gezandstraald of gekleefd, kunnen in je glazen deur verwerkt worden. Verder past glazen deur in bijna ieder interieur. Zowel in livings, keukens, badkamers, slaapkamers, of eetkamers, kun je een decoratieve glazen deur volledig tot recht laten komen. Zo kun je bijvoorbeeld de muuropening tussen je living en eetkamer scheiden door een grote dubbele glazen deur met stalen frame, of door een grote glazen pivoterende deur uit één stuk, waarmee je het ruimtegevoel toch blijft behouden. Of je kunt een glazen schuifdeur voorzien voor een aanpalende dressing bij je slaapkamer, of voor een wellnessruimte naast je badkamer. Zowel bij een glazen buitendeur als binnendeur wordt er gehard en gelaagd glas gebruikt zodat ze zo goed als onbreekbaar zijn. Een glazen buitendeur heeft wel steeds een frame rond het glas. Zo is er een betere vergrendeling mogelijk en is er een betere isolerende afsluiting. Met een glazen deur verruim je je woning en geef je je interieur een artistieke meerwaarde. Voor meer inlichtingen over de mogelijkheden van glazen deuren, kun je hier enkele van onze ervaren plaatsers uit de omgeving van Sint-Jans-Molenbeek vrijblijvend contacteren!

Vind een geschikte plaatser in Sint-Jans-Molenbeek door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Premies

Voor het plaatsen van nieuwe (buiten) deuren kun je in aanmerking komen voor een premie. Volgens de wetgeving moeten vanaf 2020 alle woningen minstens dubbel glas hebben. Voldoe je niet aan deze voorwaarde, dan kun je strafpunten oplopen en kan je woning bij het overschrijden van 15 strafpunten onbewoonbaar verklaard worden. Gelukkig wordt het isoleren van bestaande woningen toch ook nog op bepaalde vlakken aangemoedigd en worden er premies toegekend. Indien je bij een renovatie je oude ramen en deuren laat vervangen en de werken laat uitvoeren door een erkende plaatser, en indien er hoogrendement of driedubbel glas geplaatst wordt met een maximum U-waarde van 1,0 W/m²K, kun je in aanmerking komen voor de premie. Alle voorwaarden kun je raadplegen op de website van de Vlaamse Overheid. Ook voor het laten plaatsen van lichtkoepels, een terrasoverkapping, of dakramen, kun je de premie aanvragen. Je kunt via onderstaande link controleren of je aan de voorwaarden voldoet.

Premie Vlaamse Overheid


premies deuren @city

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van een deur in Sint-Jans-Molenbeek?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR EEN DEUR BEPAALD?

De prijs voor een deur kan variëren naargelang het type deur, de afmetingen en het gebruikte materiaal. Buitendeuren kosten over het algemeen meer dan binnendeuren, maar ook hier zijn er grote verschillen. De goedkoopste deur is een schilderdeur, die je zelf naar eigen wens kunt afwerken. Ook de meeste PVC deuren zijn schappelijk qua prijs, vandaar de populariteit van dit materiaal voor alle buitendeuren en ramen. Hardhout en aluminium zijn duurder in aankoop, maar de natuurlijke uitstraling van hout kun je moeilijk evenaren, en aluminium scoort met zijn ranke profielen zeer goed bij de schuifdeuren. De authentieke stalen deurvarianten hebben een ontzettend mooie statisch uitstraling, maar een stevig budget is hier zeker van doen. Wil je een meer excentrieke of moderne deur, dan komen blokdeuren, schuifdeuren en pivotdeuren zeker op je verlanglijstje te staan.

De juiste deur kiezen is vaak een moeilijke opgave en je maakt beter onmiddellijk de juiste keuze zonder spijt achteraf. Laat je goed informeren over de voor -en nadelen van je gewenste deur type en de materiaalsoorten. Vraag vrijblijvend offertes aan bij de lokale vakmannen uit de buurt van Sint-Jans-Molenbeek en vergelijk de prijzen. Bekijk ook de reviews van de klanten zodat je zeker de goede keuze maakt. Het spreekt voor zich dat duurzame materialen hun invloed hebben op de levensduur van elke deur, maar ook de prijs speelt mee in je keuze. Het komt er dus op aan om de juiste deur te kiezen die voldoet aan jou wensen en dit binnen het vooropgestelde budget. 


Prijzen deur plaatsen

Type deur
Richtprijs
Binnendeur schilderdeur
vanaf € 150
Binnendeur fineerhout
vanaf € 250
Binnendeur massief hout
vanaf € 300
Binnendeur PVC
vanaf € 250
Binnendeur aluminium
vanaf € 600
Binnendeur glas
vanaf € 250
blokdeur
vanaf € 300
Pivoterende deur
vanaf € 1400
Schuifdeur
vanaf € 1200
Vouwdeur
vanaf € 2000
Buitendeur PVC
vanaf € 800
Buitendeur hout
vanaf € 900
Buitendeur aluminium
vanaf € 1100
Op zoek naar een plaatser in Sint-Jans-Molenbeek om de prijs voor je deur te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke plaatser in de regio Sint-Jans-Molenbeek?

482 plaatsers rond Sint-Jans-Molenbeek!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...