Ontvang tot 3 offertes voor uw deur

Bereik tot 2853 plaatsers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw deur

  U wilt een deur laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw deur? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele plaatsers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele plaatsers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2853
plaatsers
130
Opdrachten
per maand
91
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Vlaanderen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zoek iemand voor het plaatsen van 2 binnendeuren, type schildersdeuren, op zolder. Momenteel is er enkel een deurgat, na renovatie, de kamers zijn wel klaar ook is er reeds gevloerd.
Mvg
Offerteaanvraag uit olen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Tuindeur van pvc kleur wit
Offerteaanvraag uit Niel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele plaatsers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw deur, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele plaatsers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van uw deur.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde plaatsers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw deur en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw deur zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de plaatsers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de te plaatsen deuren ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke plaatser?

Vind een geschikte plaatser in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw deur wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor het plaatsen van uw deur garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele plaatsers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Deur plaatsen: uw deur professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw deur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde plaatsers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van uw deur snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele plaatsers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Deur plaatsen

Een deur plaatsen, vraagt altijd een goede planning, zeker wanneer het om meerdere deuren gaat. Bij een voordeur of een buitendeur wordt er in de eerste plaats rekening gehouden met de woningstijl en de vormgeving van de eventueel al aanwezige ramen en deuren. Ook de materiaalkeuze, de duurzaamheid, de veiligheid en de isolatiewaarden zijn belangrijk bij het kiezen van de geschikte voordeur. Kiest u voor een klassieke draaideur als voordeur of laat u een glazen pivoterende deur of een hedendaagse moderne deur plaatsen die de strakheid en de openheid van uw woning onderstreept? Misschien wenst u wel een mooie en elegante schuifdeur als doorgang naar uw tuin of terras? Verkiest u hiervoor een schuifdeur uit aluminium, PVC, hout of uit staal en welke beglazing levert u daarbij gewaarborgde besparingen op voor uw energiefactuur? Ook voor uw binnendeuren zijn de keuzemogelijkheden zeer groot maar hier speelt vooral het interieur mee als belangrijkste richtingbepalende factor. Bij de binnendeuren blijven houten deuren de markt nog steeds aanvoeren. Een houten deur kan in elke interieurstijl ingepast worden ongeacht of die stijl modern, klassiek, landelijk, mediterraan of industrieel is. Houten binnendeuren hebben een ruim gamma van verschillende houtsoorten waarbij u naast de kleur ook de gladheid en de afwerking van uw binnendeuren kunt bepalen. Naast een houten binnendeur zijn er ook nog andere decoratieve binnendeuren voor uw interieur. Zo biedt een PVC binnendeur vele mogelijkheden qua kleuren en afwerkingen door het toevoegen van facetpanelen en/of glasramen. Bij binnendeuren met een groter raamoppervlak kunt u naast hout of PVC ook kiezen voor een binnendeur van staal of aluminium. Ook glazen deuren, al dan niet met een houten, stalen, aluminium of PVC omlijsting, geven uw interieur een ruimtelijke en moderne invulling met veel lichtinval. Een glazen binnendeur kan een gewone draaideur zijn maar tegenwoordig kiezen vele mensen vaak voor een moderne hedendaagse invulling met een schuifdeur, blokdeur, vouwdeur of pivoterende deur als decoratieve binnendeur. Een deur plaatsen, binnen of buiten, doet u best dus niet ondoordacht zodat u geen keuzes maakt waarvan u later spijt zou hebben. Laat u daarom inspireren en ontdek de vele mooie deuren variaties bij de professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio. Vraag hen vrijblijvend naar enkele adviezen of offertes en laat uw deur plaatsen met kennis van zaken!

deur laten plaatsen

Mogelijke soorten deuren

binnendeur plaatsen

Binnendeuren

De keuze aan binnendeuren is zeer ruim en divers. Wenst u een warm en gezellig interieur dan is een houten binnendeur nog altijd de beste keuze, ongeacht of uw woningstijl landelijk, klassiek of modern is. Met een houten binnendeur kunt u alle richtingen uit en kunt u kiezen voor een houten binnendeur uit massief eik of merbau, voor een laminaat binnendeur met beglazing, voor een moderne strakke houten binnendeur uit fineer of voor een standaard schilderdeur uit tubespaan of MDF. De meeste houten binnendeuren zijn draaideuren die enkel of dubbel kunnen geplaatst worden maar ook bij de binnen schuifdeuren of blokdeuren wordt er vaak hout gebruikt. Enkele draaideuren worden ook nog in PVC gemaakt. PVC binnendeuren vervormen niet en ze hebben geen last van vochtigheid. Hierdoor zijn ze ook zeer gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. PVC binnendeuren zijn in vele kleuren te verkrijgen. De moderne PVC draaideuren hebben strakke facetpanelen en soms zijn ze ook voorzien van kleine ramen in de deur. Naast de klassieke draaideuren kiezen mensen tegenwoordig meer en meer voor opvallende moderne deuren of design deuren. Blokdeuren zijn bijvoorbeeld minimalistische binnendeuren die volledig opgaan in de wanden waardoor ze opvallend afwezig zijn. Deze strakke sobere deuren scoren dan ook zeer goed in moderne en Scandinavische interieurs. Ook schuifdeuren en pivoterende deuren overtuigen steeds meer gegadigden. Deze elegante, decoratieve en authentieke deuren benadrukken het open ruimte gevoel met veel lichtinval en een bewuste doorkijk. Schuifdeuren, vouwdeuren of pivotdeuren kunnen ook niet transparant zijn en gebruik maken van een matte of gekleurde beglazing zodat de privacy meer wordt gerespecteerd. Tot slot zijn er nog de stalen binnendeuren en de glazen binnendeuren. Stalen binnendeuren bestaan voornamelijk uit glazen deuren in een stalen frame. Een stalen binnendeur straalt een bepaalde grandeur en elegantie af die moeilijk te evenaren valt maar de prijs is dan ook zeer hoog. Ook voor een glazen binnendeur legt u best wat extra geld opzij. Glazen binnendeuren bestaan uit gehard glas en ze worden zo min mogelijk ondersteund door andere materialen. Een glazen binnendeur kunt u met een heldere, matte, gekleurde of geprinte afwerking plaatsen en het biedt een zeer mooie aanvulling aan uw hedendaags interieur. Gezien het grote aanbod zijn de prijzen voor een binnendeur zeer uiteenlopend van een goedkope schilderdeur tot een stalen design deur. Ontdek het aanbod bij uw regionale deuren plaatsers uit uw buurt en vraag hen vrijblijvend naar enkele prijsoffertes!

voordeur

Voordeur

Een voordeur vormt de toegang tot uw woning en een mooie stijlvolle deur is dan ook veel uitnodigender dan een saaie en stijlloze voordeur. Gelukkig is het aanbod aan decoratieve en functionele voordeuren zeer groot en ook voor uw materiaalkeuze heeft u talloze mogelijkheden. Natuurlijk hangt de keuze voor uw voordeur nauw samen met uw woningstijl en de grootte van uw inkom en zal bijvoorbeeld een voordeur voor een rijhuis qua mogelijkheden verschillen met een voordeur van een villa. Maar niet getreurd, voor elke woning bestaan er talloze mooie voordeuren die het uitzicht van uw woning ten goede komen. Dit kan een houten voordeur zijn met een warme houtkleur, een ranke zwarte stalen voordeur zijn, een eigenzinnige moderne voordeur zijn van aluminium of een kleurrijke PVC voordeur zijn met één of meerdere raamvlakken. Gecombineerde voordeuren, waarbij er verschillende materialen worden gebruikt, leveren daarbij soms ook zeer elegante creaties op. Indien u beschikt over een brede inkom dan kunt u uw voordeur laten flankeren door stijlvolle ramen of door elegante en kunstzinnige deurpanelen. Of wanneer het iets excentrieker mag waarom dan niet kiezen voor een trendy brede pivotdeur van glas, staal of hout? Natuurlijk moet een goede voordeur niet alleen mooi of elegant zijn. Een voordeur of buitendeur vormt het slot op uw woning en uw voordeur moet dan ook robuust, veilig en solide zijn. Een goed beveiligde voordeur is uitgerust met meerdere beveiligingen zoals een veiligheidsbeslag, een veiligheidscilinder, een antikerntrek beveiliging, driepuntssloten, een anti-lockpicking of andere bijkomende vergrendelingen en wapeningen. Bij een glazen voordeur zal een professionele ramen en deuren plaatser dan ook gehard en/of gelaagd veiligheidsglas gebruiken. Gehard glas is vijf keer sterker dan gewoon glas en gelaagd glas zorgt ervoor dat uw glas niet uiteenspat. Een goede voordeur moet ook de huidige en toekomstige isolatiewaarden respecteren. Om te voldoen aan de vooropgestelde energienormen wordt een voordeur dan ook steeds uitgerust met hoogrendementsglas, driedubbel glas of super isolatieglas. De mogelijkheden om uw voordeur samen te stellen, op het vlak van design, vormgeving, veiligheid, materiaalkeuze en isolatiewaarden, zijn dus quasi onbeperkt. Een deur plaatsen, die voldoet aan al uw wensen, vraagt dus een weldoordachte keuze. Ontdek de verschillende mogelijkheden bij de professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio en vraag hen vrijblijvend naar verdere informatie, adviezen of offertes! 

draaideuren

Draaideuren

De meest gebruikte standaard deuren zijn nog altijd de klassieke enkele draaideuren. Als binnendeuren dragen de houten enkele draaideuren nog steeds de voordeur weg van de meeste mensen en komen PVC en glazen deuren daar ver achter. Het aanbod aan houten binnendeuren is dan ook groot waarbij u kunt kiezen tussen massief houten deuren, gelamineerde deuren, deuren van fineerhout of houten schilderdeuren uit MDF, tubespaan of hardboard. Meestal zal een draaideur, door middel van scharnieren, naar één zijde opendraaien en gekaderd zitten in een vaste deuromlijsting. Door deze vaste omkadering houden uw draaideuren de warmte binnen en houden ze de tocht buiten. Soms zijn de isolatienormen van minder belang en kiest men voor een praktische pendeldeur die naar beide richtingen kan opendraaien. Bij de dubbele draaideuren of vleugeldeuren krijgen we naast de houten en PVC draaideuren ook nog andere materialen zoals aluminium en staal. Vooral de grote hoge draaideuren van zwart staal kunnen een interieur zonder veel moeite naar een hoger niveau tillen door hun authentieke en tijdloze uitstraling. Een dubbele draaideur, die meestal voorzien is van ramen, vergroot niet alleen het ruimtelijk gevoel maar het kan ook zeer praktisch zijn wanneer u twee aanpalend ruimtes wilt verbinden of scheiden. Ook voor het verhuizen van grote stukken biedt dit vaak voordelen. Dubbele draaideuren kunnen ook nog eens geflankeerd zijn door raamwanden wat uw doorgang, in uw living of uw hal, alleen nog maar majestueuzer maakt. Ook voor uw voordeur bestaan er talloze klassieke of eigentijdse draaideuren die in verschillende materialen kunnen verkregen worden. De keuze aan draaideuren is zeer groot en divers en ze kunnen standaard of op maat gemaakt worden al naargelang uw wensen. De prijs van een draaideur wordt bepaald aan de hand van het gebruikte materiaal, het maatwerk en het soort beglazing. Voor meer informatie of prijsoffertes, verwijzen we u graag door naar de talrijke erkende deuren plaatsers uit uw regio. 

blokdeur

Blokdeuren

Een blokdeur is een draaideur die verwerkt zit in een wand zonder een zichtbare omkasting waarbij het lijkt dat uw binnendeur opgaat in de wand. Blokdeuren zijn erg gewild omdat ze als ongecompliceerde binnendeuren zeer goed passen in een modern en strak interieur. Vaak hebben blokdeuren dan ook dezelfde (witte) kleur als de muren en gebruiken ze over het algemeen geen zichtbare of opvallende deurgrepen, scharnieren of deursloten. Meestal worden blokdeuren voorzien van een minimale houten of aluminium kader maar een blokdeur zonder kader behoort ook tot de mogelijkheden. In dit geval wordt uw blokdeur voorzien van een magneetsluiting of drukslot. Een blokdeur kan zowel standaard als op maat gemaakt worden. Sommige op maat gemaakt blokdeuren reiken daarbij van de vloer tot aan het plafond waardoor ze een strak design hebben zonder horizontale deurlijnen. De meeste blokdeuren worden van hout gemaakt maar ook PVC en glas blokdeuren zijn mogelijk. Blokdeuren worden meestal geïnstalleerd in een zeer minimalistisch interieur waarvan het Scandinavisch interieur een goed voorbeeld is. Bekijk de stijlvolle blokdeuren bij uw regionale deuren plaatsers en laat uw deuren plaatsen door een ervaren stielman. Via OffertesOnline.be kunt u enkele vrijblijvende offertes aanvragen voor een goede vergelijking!

schuifdeur

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn als buitendeuren reeds lang ingeburgerd en ook bij de binnendeuren beginnen steeds meer mensen de waarde van schuifdeuren te appreciëren. Als buitendeur vormt uw schuifdeur de ideale verbinding tussen uw keuken, living of eetkamer met uw tuin, veranda of terras waardoor u bij goed weer uw leefruimte aangenaam kunt vergroten. Een buiten schuifdeur kan vervaardigd zijn uit hout, aluminium, staal of PVC maar wanneer er grote overspanningen dienen gerealiseerd te worden, kiest u het best voor aluminium of staal. De buiten schuifdeuren, die voor het grootste deel uit glas bestaan, moeten natuurlijk tegemoet komen aan de actuele en toekomstige normen op het vlak van veiligheid en isolatiewaarden. Gehard glas, gelaagd glas, hoogrendementsglas, driedubbel glas of super isolatieglas worden daarbij vaak al standaard voorzien in de huidige schuifdeuren. Maar ook als binnendeur verovert een schuifdeur steeds meer terrein. Een schuifdeur vormt de ideale oplossing om aanpalende ruimtes van elkaar te kunnen scheiden zoals bijvoorbeeld tussen een living en een eetkamer. Schuifdeuren kunnen ook plaatsbesparend zijn omdat ze geen ruimte innemen met het opendraaien zoals de gewone binnendeuren. En vooral het esthetische aspect is voor veel mensen doorslaggevend omdat schuifdeuren perfect passen in een modern en hedendaags interieur, ook al maken sommige houten schuifdeuren met zichtbare smeedijzeren rails een knipoog naar een retro uitstraling. Schuifdeuren kunnen zichtbaar met rails door de ramen en deuren plaatser gemonteerd worden of onzichtbaar en ingebouwd weggewerkt worden. Schuifdeuren kunnen uit allerlei materialen vervaardigd worden maar meestal kiest men voor gedeeltelijke of volledige glazen deuren. Voor de beglazing van uw schuifdeuren kunt u kiezen voor een klassieke heldere beglazing of voor een matte beglazing indien u wat meer privacy prefereert. Daarnaast bestaan er ook nog mogelijkheden om uw deuren te voorzien van decoratieve motieven die via een print of via zandstraling worden aangebracht. Met een schuifdeur kiest u sowieso voor een hedendaagse stijlvolle deur die vele bezoekers zal bekoren. Laat uw deur plaatsen met een originele insteek en vraag enkele vrijblijvende prijsoffertes voor schuifdeuren aan bij de gediplomeerde deuren plaatsers uit uw regio! 

vouwdeur

Vouwdeuren

Een vouwdeur is eigenlijk een variant van de schuifdeur maar in plaats van dat uw deur volledig openschuift naar één of twee zijden, plooit een vouwdeur de panelen op zoals bij een harmonica. Een vouwdeur kan dienen om ruime vertrekken te scheiden of te verbinden en het grote voordeel van een vouwdeur is dat het in de breedte weinig ruimte inneemt. Zo worden vouwdeuren, met veel glas in de panelen, vaak gebruikt als scheiding tussen de living en de eetkamer of tussen het woongedeelte en de tuin of het terras. Door uw vouwdeur open te plooien creëert u een grote ruimte die voor speciale gelegenheden of familiefeestjes kan gebruikt worden. Maar evengoed kan een vouwdeur geplaatst worden tussen een slaapkamer en een dressing of badkamer. Met een glazen vouwdeur in helder glas geeft u een open karakter aan uw woning maar indien u voor sommige vertrekken meer privacy of afscheiding wilt, dan kunt u evengoed kiezen voor een vouwdeur met een matte beglazing. Voor een goede op maat gemaakte vouwdeur betaalt u al gauw een stevige prijs maar het geeft wel een artistieke meerwaarde aan uw woning. Voor meer informatie over vouwdeuren kunt u hier vrijblijvend terecht bij onze erkende regionale ramen en deuren plaatsers! Zo kunt u uw deur plaatsen aan de beste en voordeligste voorwaarden.

pivoterende deur

Pivoterende deuren

Indien u een originele en authentieke voordeur of binnendeur wilt dan is een pivotdeur zeker het overwegen waard. Een pivoterende deur is een moderne eigentijdse deur waarbij uw deur draait rond een as die verankerd zit in de vloer en het plafond of steunbalk. Deze as kan centraal in de deur verankerd zitten, waarbij de deur zonder omlijsting tot 360 graden rond haar as kan draaien, of met een as aan de zijkant met een beperkte draairadius tot 180 graden. Alhoewel een volle gesloten pivotdeur uit hout of PVC ook bestaat, worden de meeste pivoterende deuren toch voorzien als glazen binnendeur met een houten, aluminium of stalen frame. Met een glazen pivoterende deur haalt u een eigentijdse en unieke deur in huis die door iedereen zal bewonderd worden. Een pivotdeur is dan ook een echte blikvanger voor uw interieur en als glazen binnendeur creëert ze ruimte en licht in uw woning. Het glas dat voor een pivoterende deur gebruikt wordt, is gehard glas dat vijf maal sterker is dan gewoon glas. Daardoor is uw glazen pivotdeur zo goed als onbreekbaar. Doorgaans is een pivoterende deur groter dan een gewone binnendeur en bestrijkt ze zelfs de oppervlakte van een dubbele draaideur. In sommige gevallen kan een pivotdeur ook volledig van hout zijn, bijvoorbeeld in een landelijke woning of als buitendeur. Een pivoterende deur is niet goedkoop maar deze unieke deur biedt een serieuze meerwaarde die zeker indruk zal maken op uw gasten. Overtuig uzelf en ontdek de verschillende pivoterende deuren bij uw regionale ramen en deuren plaatsers. Vraag hen gerust naar enkele vrijblijvende offertes! 

Op zoek naar een plaatser om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van uw deur?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke materialen voor uw deuren

houten deur

Houten deuren

De keuze voor houten deuren is zeer uitgebreid en u hoeft echt geen romanticus of buitenmens te zijn om de natuurlijke en warme eigenschappen van houten deuren te kunnen waarderen. Zowel op het vlak van materiaalkeuze, duurzaamheid of prijs, kunt u met een houten deur alle kanten uit. Bij klassieke of landelijke woningen blijven de volhouten massieve houten deuren de voorkeur uitdragen van de mensen die de gezellige klasse van hun interieur willen benadrukken. Een massief houten binnendeur is robuust en sterk en ze straalt een vertrouwelijke schoonheid uit. De meest gekende volhouten deuren zijn van eik maar ook hardhoutsoorten zoals merbau, beuk, meranti, afzelia of afrormosia komen zowel voor uw binnendeuren als voor uw voordeur in aanmerking. Als binnendeur bevat een massieve houten deur meestal geen ramen maar in- of uitspringende panelen met decoratieve randprofielen. Door de zwaarte van deze deuren worden er verstevigde scharnieren gebruikt van staal of inox. Naast de volhouten binnendeuren heeft u ook nog de houten binnendeuren met één of meerdere glasramen. De grootte van het glas kunt u zelf bepalen en ook de keuze voor doorzichtig glas of mat glas kunt u op voorhand bespreken met uw lokale ramen en deuren plaatser. Meestal zal men voor deze deuren werken met laminaat of fineerhout maar massief hout kan ook. Laminaat of fineerhout treffen we vooral aan bij de binnendeuren met een vlakke afwerking die meer passen in een hedendaags of modern interieur. Deze stijlrijke deuren hebben een groot aanbod aan houtkleuren en ze passen, door hun strakke vorm, dan ook in elke omgeving. Tegenwoordig kiezen mensen ook steeds meer voor een originele invulling waarbij een houten schuifdeur of een grote houten pivotdeur dikwijls de voorkeur wegdragen. Vaak vormen deze aparte houten binnendeuren een echte eyecatcher in het interieur en is het een weldoordachte keuze. Voor de andere vertrekken, die niet behoren tot de zichtbare leefruimte, bieden houten schilderdeuren een mogelijke oplossing. Schilderdeuren zijn meestal zeer licht en gemakkelijk te plaatsen. Bovendien kunt u deze deuren verven in de kleur die u zelf wilt. Schilderdeuren zijn, in tegenstelling tot de andere houten binnendeuren, zeer goedkoop en ze worden dan ook vaak gebruikt voor kelders, zolders, hobbykamers of slaapkamers. Het grote voordeel van alle houten deuren is dat u uw deuren gemakkelijk kunt herstellen. Vooral de massieve houten deuren zijn tijdloos en ze kunnen bij een renovatie weer in ere hersteld worden door ze te zandstralen. Laat u inspireren door de lokale ramen en deuren plaatsers uit uw regio en laat uw houten deur plaatsen met de nodige adviezen en vakkennis!

deur pvc

PVC deuren

PVC deuren onderscheiden zich door hun strakke vormgeving en hun talrijke kleurvariaties. Maar het zijn vooral de prijs en de onderhoudsvriendelijkheid die een PVC deur zo aantrekkelijk maken als buitendeur. Een voordeur of een schuifdeur uit PVC moet u niet constant onderhouden, ze vervormt niet en ze kan niet roesten. Doordat de deuren in de kern gekleurd zijn en behandeld zijn met een beschermende coating, weerstaan ze aan de weersomstandigheden en aan de vochtigheid. PVC deuren bieden ook zeer goede isolatiewaarden aan en door een meerpuntsvergrendeling en een veiligheidscilinder zijn ze ook inbraakwerend. Als binnendeuren kunt u uw PVC deuren combineren met elke stijl, of die nu klassiek of modern is. PVC binnendeuren kunnen daarbij perfecte kopieën zijn van een massief houten deur of van een deur uit laminaat of fineerhout. Maar PVC binnendeuren kunnen ook decoratieve raampartijen bevatten met fijne dwarsprofielen of elegant afgewerkt zijn met uitspringende facetpanelen. Dankzij de aangebrachte toplaag van acrylaat zijn uw PVC binnendeuren beschermd tegen krasvorming en kunnen ze eenvoudig gereinigd worden. Doordat uw PVC binnendeuren amper kunnen slijten, hebben ze een lange levensverwachting. PVC wordt niet alleen gebruikt voor draaideuren maar ook voor blokdeuren of schuifdeuren. Qua prijs zit u met een PVC binnendeur vrij goedkoop tegenover de andere deuren. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat vele mensen PVC deuren plaatsen in hun nieuwe woning of bij een woningrenovatie. Ontdek de voordelen van een PVC deur en laat uw PVC deur plaatsen met kennis van zaken. Via OffertesOnline.be kunt u de erkende ramen en deuren plaatsers uit uw regio contacteren voor vrijblijvende adviezen en/of offertes! 

aluminium deur

Aluminium deuren

Aluminium deuren worden vooral gekenmerkt door hun fijne ranke profielen en raampartijen. Door de sterke en zeer lichte eigenschappen van aluminium is dit materiaal uiterst geschikt voor grote buiten schuifdeuren, maar ook voor een voordeur zijn er talrijke decoratieve opties. Aluminium deuren zijn zeer solide en duurzaam waardoor ze een uitstekende weerstand bieden tegen inbraken en vandalisme. Aluminium roest niet of vervormt niet en een aluminium schuifdeur heeft dan ook een lange levensduur. Ook op het vlak van isolatie scoort u zeer goed met uw aluminium deuren. Dankzij de verschillende luchtkamers, die gecombineerd kunnen worden met super isolatieglas of driedubbel glas, kunnen er waarden onder 1W/m²K bereikt worden. Naast de aluminium buitendeuren zijn er ook de elegante aluminium binnendeuren die bijna altijd volledig uit glas bestaan. Zo kunt u een aluminium deur plaatsen met decoratieve dwars kozijnen en een steel look of kunt u kiezen voor een minimalistische aluminium binnendeur met een uiterst ranke omlijsting en ondersteuning. Dankzij de sterke eigenschappen van het aluminium kunnen grote raampartijen moeiteloos ondersteund worden. Dit maakt het aluminium uiterst geschikt voor grote of hoge draaideuren, schuifdeuren en pivotdeuren. Aluminium binnendeuren zijn dan ook zeer elegante binnendeuren die een bepaalde klasse uitstralen en die het best passen in een modern of industrieel interieur. Om het strakke design van de deuren te behouden worden aluminium binnendeuren doorgaans afgewerkt met RVS handgrepen of sloten. Binnendeuren uit aluminium zijn over het algemeen duurder dan houten of PVC binnendeuren maar door de lichte en duurzame eigenschappen is een aluminium binnendeur zeker een goede investering. Vraag gerust enkele gratis offertes op bij de vele professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio en laat uw aluminium deur plaatsen door een ervaren en professionele vakman!

deur staal

Stalen deuren

Geen enkele andere deur heeft dezelfde authentieke en chique uitstraling als een stalen deur. De statische elegantie van een stalen deur is dan ook tijdloos en ze past in iedere woningstijl of die nu klassiek of modern is. Niet voor niets vinden we stalen deuren vaak terug in kwalitatieve herenhuizen, villa’s, chique restaurants, oranjerieën, hotels of geklasseerde gebouwen. Een stalen deur ademt klasse en grandeur uit en wekt bewondering op. Daarnaast is een stalen deur oersterk en biedt ze als geen andere deur een uitstekende weerstand aan de tand des tijds. Door het sterke materiaal kunnen uw stalen deuren vervaardigd worden met uiterst fijne en dunne profielen waardoor de deuren een sierlijke elegantie hebben. Stalen deuren zullen daarom bijna altijd grotendeels uit glas bestaan met een frame van staal. Ook worden er dikwijls dwars kozijnen gebruikt om de deur te verfraaien of om ze sierlijker te maken. De ranke profielen komen het best tot hun recht bij grotere raampartijen waarbij de stalen deuren reiken van de vloer tot het plafond of waarbij uw stalen deuren onderdeel uitmaken van een groter raamkader. Zo creëert u met uw stalen deuren en ramen een open en lichtrijk kader. In negentig procent van de gevallen worden stalen deuren en ramen voorzien van een zwarte afwerking maar er zijn ook andere RAL-kleuren te verkrijgen. De stalen deuren worden tevens corrosiebestendig behandeld en gepoedercoat zodat ze bestand zijn tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Ondanks hun verfijnde vormgeving bieden stalen deuren een uitstekende bescherming aan tegen inbraken. Een inbreker laat een goede vergrendelde stalen deur dan ook liever links liggen. De nieuwe generatie stalen deuren maakt gebruik van hoogrendementsglas of dubbel glas en thermische onderbrekingen waardoor ze een U-waarde hebben van 1,1 W/m²K. Stalen deuren plaatsen is zeker niet goedkoop en het vraagt een juiste budgettaire inschatting. Daartegenover staat dat u investeert in één van de meest duurzame authentieke deuren die er verkrijgbaar zijn en die door hun elegantie, sterkte, onderhoudsvriendelijkheid en chique uitstraling een aparte klasse vormen. Een investering in stalen deuren loont op termijn altijd en bovendien zal de waarde van uw woning stijgen wanneer u stalen deuren laat plaatsen. Laat daarom uw gepersonaliseerde stalen deur plaatsen door één van de vele professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio!

deur glas

Glazen deuren

Glazen deuren zitten in de lift en ze worden vaak voorzien in nieuwbouwwoningen om het ruimtegevoel en de lichtinval te vergroten. In combinatie met andere materialen, kan u een glazen binnendeur plaatsen als enkele draaideur, als dubbele draaideur, blokdeur, schuifdeur of als pivoterende deur. Een glazen binnendeur kan volledig uit glas bestaan waarbij alleen maar het frame of de scharnieren van staal of aluminium zijn of de deur kan omkaderd zijn met een fijne randafwerking. Een glazen binnendeur hoeft daarbij niet altijd doorzichtig te zijn. Uw binnendeur kan ook mat zijn waarbij er melkglas wordt gebruikt met een blauwe, grijze of witte tint. Ook decoratieve prints, die worden gezandstraald of gekleefd, kunnen in uw glazen deuren verwerkt worden. Verder passen glazen deuren in bijna ieder interieur. Zowel in livings, keukens, badkamers, slaapkamers of eetkamers kunt u decoratieve glazen deuren plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw living scheiden door een grote dubbele glazen deur met stalen frame of door een grote glazen pivoterende deur uit één stuk waarmee u het ruimtegevoel blijft benadrukken. Of u kunt een glazen schuifdeur voorzien voor een aanpalende dressing bij uw slaapkamer of voor een wellnessruimte naast uw badkamer. Bij de glazen buitendeuren wordt er gehard en gelaagd glas gebruikt zodat ze zo goed als onbreekbaar zijn. Een glazen buitendeur heeft wel steeds een frame rond het glas. Zo is er een betere vergrendeling mogelijk en is er een betere isolerende afsluiting. Met een glazen deur verruimt u uw woning en geeft u uw interieur een artistieke meerwaarde. Voor meer inlichtingen over de mogelijkheden van glazen deuren kunt u hier enkele van onze ervaren deuren plaatsers uit uw omgeving of buurt vrijblijvend contacteren!

Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Premies

Voor ramen en deuren kunt u beroep doen op verschillende premies indien u voldoet aan bepaalde voorwaarden. Indien het gaat om een renovatie van uw woning waarbij, naast uw ramen en deuren, nog minstens twee andere ingrijpende en ecologische renovaties worden doorgevoerd, komt u in aanmerking voor een totaalrenovatiebonus. Naargelang de besparing op uw energieverbruik kan dit oplopen tot bijna vijfduizend euro. Verder biedt de Vlaamse regering nog een renovatiepremie aan voor ramen en deuren van een woning ouder dan dertig jaar en een verbeteringspremie, voor het buitenschrijnwerk, voor woningen ouder dan vijfentwintig jaar indien ze ook minstens een dubbele beglazing omvat. Ook de netwerkbeheerders bieden premies aan voor uw ramen en deuren indien de woning of het nieuw aangebouwde deel hoogrendementsglas bevat en het een U-waarde heeft de niet hoger is dan 1,1 W/m². Aan de meeste premies voor ramen en deuren zijn er wel enkele voorwaarden verbonden en het is dus raadzaam om u goed te laten informeren welke premies voor u van toepassing zijn. Voor meer informatie over het bekomen van bepaalde renovatiepremies, verwijzen we u graag door naar de website van de Vlaamse overheid of naar de professionele deuren plaatsers uit uw regio!

premies deuren

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van een deur?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR uw deur BEPAALD?

Wanneer u uw deur laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw deur, en anderzijds is er de arbeidskost van de plaatser(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele plaatsers uit uw regio. 

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen deur plaatsen

Type deur
Richtprijs
Binnendeur schilderdeur
vanaf € 150
Binnendeur fineerhout
vanaf € 250
Binnendeur massief hout
vanaf € 300
Binnendeur PVC
vanaf € 250
Binnendeur aluminium
vanaf € 600
Binnendeur glas
vanaf € 250
blokdeur
vanaf € 300
Pivoterende deur
vanaf € 1400
Schuifdeur
vanaf € 1200
Vouwdeur
vanaf € 2000
Buitendeur PVC
vanaf € 800
Buitendeur hout
vanaf € 900
Buitendeur aluminium
vanaf € 1100
Op zoek naar een plaatser om de prijs voor uw deur te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2853 plaatsers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...