Binnendeuren plaatsen

Bereik tot 475 plaatsers rond Brussel.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je deur?

  Je wil een nieuwe deur laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je deuren? Hoe vind je een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in de omgeving van Brussel, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs rond Brussel verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2919
plaatsers
65
Opdrachten
per maand
75
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Brussel

Type ramen en/of deuren: PVC ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Beste,

Aan het achterste deel van onze rijwoning hadden wij graag nog nieuwe ramen voorzien. Het gaat hierover twee kleine ramen en twee grote. Waarbij een raam groter moet gemaakt worden.
Arrow
Offerteaanvraag uit Mechelen

Type ramen en/of deuren: Aluminium ramen en/of deuren

Aantal: 5 tot 10 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een nieuwbouw

Projectbeschrijving:

Offerte graag.
Arrow
Offerteaanvraag uit Denderleeuw

Vind een geschikte plaatser in de buurt van Brussel

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval een plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je je nieuwe binnendeuren wilt toevertrouwen. Je moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor de plaatsing van je deur garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de omgeving van Brussel. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Binnendeur plaatsen: laat je deur professioneel installeren!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je deur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Brussel jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes voor je nieuwe binnendeuren snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs rond Brussel... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele plaatsers in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor je deur binnen, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele plaatsers die gelegen zijn in de omgeving van Brussel en de juiste kwalificaties hebben voor de plaatsing van je binnendeuren.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de erkende vakmannen uit jouw regio rond Brussel. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor de plaatsing van je deur en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de montage van je deur zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Brussel die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige jouw contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de verschillende vakmannen uit de omgeving van Brussel. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van elke te plaatsen deur ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte plaatser inBrussel door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Binnendeur plaatsen

Bij een nieuwbouw of bij een woningrenovatie vormen je deuren (en ramen) een belangrijk onderdeel van de geplande werken. Daar waar je met een voordeur steeds rekening dient te houden met je woningstijl en de bijhorende ramen, heb je voor je elke deur binnen een veel grotere vrijheid in jouw keuzes. Toch zal niemand zomaar ondoordacht een deur plaatsen zonder rekening te houden met het kader en het interieur waarin de deur geplaatst wordt. Indien je een warm en gezellig interieur wenst, dan is een houten deur nog altijd de beste keuze, ongeacht of je woningstijl landelijk, klassiek of modern is. Houten binnendeuren hebben een ruim gamma van verschillende houtsoorten waarbij je naast de kleur ook de gladheid en de afwerking van elke deur kunt bepalen. Een houten deur uit volle eik, een laminaat deur met beglazing, een moderne strakke houten deur uit fineer of een standaard schilderdeur, met een houten deur kun je binnen in je woning alle richtingen uit. Naast een houten deur zijn er ook nog andere decoratieve deuren voor je interieur. Zo biedt een PVC deur vele mogelijkheden qua kleuren en afwerking door het toevoegen van facetpanelen, deurlijsten en glasramen. Bij binnendeuren met een groter raamoppervlak komt een deur van staal of aluminium ook in aanmerking. Een glazen deur, al dan niet met een houten, stalen, aluminium of PVC deurlijst, geeft je interieur tegenover een klassieke deur een meer ruimtelijke en moderne invulling met veel lichtinval. Een glazen deur kan een gewone draaideur zijn, maar tegenwoordig kiezen vele mensen vaak voor een moderne invulling en zullen ze eerder een schuifdeur, blokdeur, vouwdeur of pivoterende deur laten plaatsen. Het inpassen van de meest geschikte deur voor elke binnenruimte vraagt dus een goede inschatting. De keuze voor de juiste deur hangt immers nauw samen met de functionaliteit en de stijl van je vertrek. Het vraagt dan ook even tijd om te bepalen welke binnendeuren een goede verrijking en aanvulling vormen voor je interieur. Laat je inspireren en ontdek de vele mooie deur variaties bij de professionele plaatsers uit je regio rond Brussel. Vraag hen vrijblijvend naar enkele adviezen of gratis offertes en laat deur plaatsen met kennis van zaken!

binnendeuren plaatsen in @city

Binnendeur: mogelijke soorten

draaideuren @city

Draaideuren

De meest gebruikte standaard deur is en blijft nog altijd de klassieke enkele draaideur. Vaak is dit een houten deur die uit massief, gelamineerd of fineer hout wordt vervaardigd, of is het een houten schilderdeur uit MDF of spaanplaat. Maar ook PVC deuren kunnen als enkele draaideur geplaatst worden, zelfs met het uitzicht van een houten deur indien gewenst. Meestal draait de deur open naar één richting, door middel van scharnieren, en zit ze gekaderd in de deuropening met een vaste deurlijst. Door de vaste deurlijst of kozijn wordt de warmte binnen gehouden en blijft de tocht buiten. Maar een draaideur kan ook een niet volledig verankerde pendeldeur zijn, die naar beide richtingen kan opendraaien. Naast een enkele draaideur kun je ook een dubbel draaiende binnendeur plaatsen. Een dubbele draaideur, die meestal voorzien is van ramen, vergroot niet alleen het ruimtelijk gevoel, maar het kan ook zeer praktisch zijn bij een grotere deuropening om twee aanpalend ruimtes te verbinden of te scheiden. Ook voor het verhuizen van grote stukken biedt het vaak voordelen als de dubbele deur opengaat. Voor hoge draaideuren met grotere afmetingen kun je kiezen tussen stalen of aluminium deuren. Vooral een glazen draaideur met een deurlijst van zwart staal kan je interieur door de authentieke en tijdloze uitstraling, zonder veel moeite naar een hoger niveau tillen . De keuze aan draaideuren is zeer groot en divers. Ze kunnen standaard verkregen worden, of op maat gemaakt worden al naargelang je wensen. De prijs van een draaideur wordt bepaald aan de hand van het gebruikte materiaal, het maatwerk en het soort beglazing. Voor meer informatie of voor gratis offertes, verwijzen we je graag op deze pagina door naar de talrijke erkende vakmannen uit de omgeving van Brussel. 

blokdeuren plaatsen in @city

Blokdeuren

Een blokdeur is een draaideur die verwerkt zit in de wand zonder een zichtbare deurlijst. Hierdoor lijkt het dat de deur opgaat in het geheel van de wand. Blokdeuren zijn dan ook erg gewild omdat ze als ongecompliceerde stijldeuren zeer goed passen in een modern en strak interieur. Vaak heeft een blokdeur dezelfde (witte) kleur als de muur en gebruiken ze over het algemeen bij de afwerking geen zichtbare of opvallende deurklink, scharnieren of zichtbaar slot. Meestal worden blokdeuren voorzien van een minimale houten of aluminium kader, maar een blokdeur zonder deurlijst behoort ook tot de mogelijkheden. In dit geval wordt je blokdeur voorzien van een magneetsluiting of van een slot met druksysteem. Een blokdeur kan zowel standaard als op maat gemaakt worden. Sommige op maat gemaakt blokdeuren reiken daarbij van de vloer tot aan het plafond waardoor ze een strak design hebben zonder horizontale deurlijnen. De meeste blokdeuren worden van hout gemaakt, maar ook PVC en glas blokdeuren zijn mogelijk. Bekijk de stijlvolle blokdeuren bij je regionale plaatsers rond Brussel en laat je binnendeur plaatsen door een ervaren stielman. Via OffertesOnline.be kun je vrijblijvend offertes aanvragen voor een goede vergelijking!

schuifdeuren plaatsen in @city

Schuifdeuren

Schuifdeuren vinden stilaan hun weg naar het grote publiek. We hebben het dan niet over de reeds ingeburgerde buitendeur schuifdeuren, maar wel over de steeds populairder wordende houten, PVC, stalen, of aluminium binnendeur schuifdeuren. Schuifdeuren behoeven, in tegenstelling tot draaideuren, weinig manoeuvreerruimte en ze zijn dan ook zeer praktisch in gebruik. Je kunt daarbij kiezen voor een dubbele of meervoudige schuifdeur. Afhankelijk van je interieurstijl, kunnen dit gesloten volle schuifdeuren zijn, of glazen schuifdeuren die het open en hedendaags profiel van je woning benadrukken. De installatie van deze decoratieve interieurdeuren, kan op verschillende wijze uitgevoerd worden met een hangend schuifdeursysteem, een geleidend schuifdeursysteem, een symmetrisch schuifdeursysteem of een in de muur of wand geplaatst systeem. De deur kan zowel van hout, PVC, aluminium of van staal zijn. De meeste toepassingen als binnendeur, vinden we voornamelijk terug als scheiding tussen twee aanpalende vertrekken, die soms toch met elkaar verbonden dienen te blijven. Zo kun je je openschuivende binnendeur plaatsen tussen je living en je eetkamer, of tussen je slaapkamer en je dressing of badkamer. Voor de beglazing van je schuifdeuren heb je de keuzemogelijkheden voor helder, mat, gekleurd, geprint of gezandstraald glas. Met deze deur kies je resoluut voor een hedendaagse stijlvolle binnendeur. Laat daarom je binnendeur plaatsen met een originele insteek en vraag enkele vrijblijvende prijsoffertes voor schuifdeuren aan bij de erkende vakmannen uit de omgeving van Brussel! 

pivoterende binnendeur plaatsen in @city

Pivotdeuren

Indien je een originele en authentieke binnendeur wil, dan is een pivoterende deur zeker het overwegen waard. Een pivotdeur is een moderne eigentijdse deur die draait rond haar as. Deze as kan centraal in de deur verankerd zitten, waarbij de deur zonder deurlijsten tot 360 graden rond haar as kan draaien, of met een as aan de zijkant met een beperkte draairadius tot 180 graden. Alhoewel een gesloten pivoterende deur met vol deurblad uit hout of PVC ook bestaat, worden de meeste pivotdeuren toch als glazen deur geplaatst met een houten, aluminium of stalen frame. Het glas dat voor je pivoterende deur gebruikt wordt, is gehard glas dat vijf maal sterker is dan gewoon glas zodat het zo goed als onbreekbaar is. Doorgaans is een pivoterende deur groter dan een gewone binnendeur en bestrijkt ze zelfs de oppervlakte van een dubbele draaideur. Een pivoterende deur is dan ook een echte blikvanger voor je interieur en als glazen deur creëert ze ruimte en licht in je woning. Een pivoterende deur is niet goedkoop, maar deze unieke binnendeur biedt een serieuze meerwaarde die zeker indruk zal maken op je gasten. Overtuig jezelf en ontdek de verschillende pivotdeuren bij je regionale plaatsers uit Brussel en omgeving en vraag naar enkele vrijblijvende offertes! 

vouwdeuren plaatsen in @city

Vouwdeuren

Een vouwdeur is eigenlijk een variant van de binnen schuifdeuren, maar in plaats van dat je deur volledig openschuift naar één of twee zijden, plooit een vouwdeur de panelen op zoals een harmonica. Een vouwdeur kan dienen om ruime vertrekken te scheiden of te verbinden, en het grote voordeel van een vouwdeur is dat het in de breedte weinig ruimte inneemt. Zo worden metalen of houten vouwdeuren, met veel glas in de panelen, vaak gebruikt als scheiding tussen de living en de eetkamer. Door de vouwdeur open te plooien, creëer je op die manier een grote binnenruimte voor speciale gelegenheden of familiefeestjes. Maar vouwdeuren kunnen ook perfect gebruikt worden als scheiding tussen je slaapkamer en je dressing. Een glazen vouwdeur in helder glas geeft een open karakter aan je woning, maar ook mat glas is mogelijk bij de afwerking wanneer je meer afscheiding of privacy wil. Voor een goede op maat gemaakte vouwdeur betaal je al gauw een stevige prijs, maar het geeft wel een artistieke meerwaarde aan je woning. Voor meer informatie over vouwdeuren, kun je hier vrijblijvend terecht bij onze erkende plaatsers uit de omgeving van Brussel! Zo kun je je binnendeur plaatsen aan de beste en voordeligste voorwaarden.

Op zoek naar een plaatser uit Brussel om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van je binnendeur?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke materialen voor uw binnendeuren

houten binnendeuren plaatsen in @city

Hout

De keuze voor houten binnendeuren is zeer uitgebreid. Zowel op het vlak van materiaalkeuze, duurzaamheid of prijs, kun je met een houten deur alle kanten uit. Bij klassieke of landelijke woningen blijven de volhouten massiefdeuren de voorkeur uitdragen van de mensen, die hun warm en klassevol interieur willen benadrukken. Een massief houten deur is robuust en sterk, en de deur straalt een vertrouwelijke schoonheid uit. De meest gekende volhouten binnendeuren zijn van eik, maar ook hardhoutsoorten zoals merbau, beuk, meranti, afzelia of afrormosia komen hiervoor in aanmerking. Een massieve houten deur bevat meestal geen ramen, maar een in- of uitspringend deurblad met decoratieve randprofielen. Door de zwaarte van deze deuren zal men hier verstevigde scharnieren plaatsen van staal of inox. Naast een volhouten deur heb je de houten deur met één of meerdere glasramen. De grootte van het glaspaneel kun je zelf bepalen en ook de keuze voor doorzichtig glas of mat glas kun je op voorhand bespreken met je lokale plaatser. Meestal zal men voor deze deur werken met laminaat of fineerhout, maar massief hout kan ook. Laminaat en fineer wordt veel gebruikt bij binnendeuren die een vlakke afwerking hebben en die meer passen in een hedendaags of modern interieur. Deze stijlrijke interieurdeuren hebben een groot aanbod aan houtkleuren en ze passen, door hun strakke vorm, dan ook in elke omgeving. Tegenwoordig kiezen mensen ook steeds meer voor een originele invulling waarbij een houten schuifdeur of een grote houten pivotdeur dikwijls de voorkeur wegdragen. Vaak vormen deze aparte houten binnendeuren een echte eyecatcher in het interieur en is het een weldoordachte keuze. Voor de andere vertrekken, die niet behoren tot de zichtbare leefruimte, bieden houten schilderdeuren een mogelijke oplossing. De MDF schilderdeuren zijn meestal zeer licht en gemakkelijk te plaatsen. Bovendien kun je de verfkleur voor je deur zelf kiezen en aanbrengen indien gewenst. Schilderdeuren zijn, in tegenstelling tot de andere houten interieurdeuren, zeer goedkoop en ze worden dan ook vaak gebruikt voor kelders, zolders, hobbykamers of slaapkamers. Het grote voordeel van alle houten deuren is dat je ze gemakkelijk kunt herstellen. Vooral een massieve houten deur is tijdloos. Zo kan een oude massieve deur bij een renovatie gezandstraald worden, zodat je deur weer in ere hersteld wordt, en voor een veel goedkopere prijs dan wanneer je weer een nieuwe deur had moeten kopen. De keuze aan houten interieurdeuren is dus zeer ruim en verschillend en het loont zeker de moeite om vooraf even te kijken welke deur het best tegemoet komen aan je wensen. Steek je licht op bij de beste leveranciers en plaatsers uit Brussel of regio en laat je houten binnendeur plaatsen met de nodige adviezen en vakkennis!

binnendeuren pvc plaatsen in @city

PVC

Een PVC deur onderscheidt zich door de strakke vormgeving en de talrijke kleurvariaties. Dit laat toe dat er vele opties zijn om deze deur in te passen in elke klassieke of moderne woningstijl. E bestaan binnendeuren uit PVC die daarbij perfecte kopieën zijn van een laminaat of fineer houten deur, een houten schilderdeur, of van een natuurlijke massief houten deur, houtkleur en nerfstructuur inbegrepen. Maar naast de klassieke deur met gesloten deurblad, kan een PVC deur ook decoratieve raampartijen bevatten met fijne dwarsprofielen of elegant afgewerkt zijn met uitspringende facetpanelen. Een PVC deur heeft geen last van vocht of temperatuurschommelingen en het onderhoud is zeer eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren. Door een aangebrachte toplaag van acrylaat zijn je PVC deuren ook beschermd tegen krasvorming. Indien nodig kan elke deur tevens uitgerust worden met hoogrendementsglas of driedubbel glas, waardoor dit type binnendeuren zeer goede thermische en akoestische isolatiewaarden hebben. Doordat een PVC deur amper kan slijten, heeft ze een lange levensverwachting. Ook qua prijs zit je met een PVC deur vrij goedkoop tegenover de andere deur materialen. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat vele mensen PVC deuren plaatsen in hun nieuwe woning of bij een woningrenovatie. Ontdek de voordelen van een PVC deur en laat je PVC binnendeur plaatsen met kennis van zaken. Via OffertesOnline.be kun je de erkende plaatsers uit je regio rond Brussel contacteren voor vrijblijvende adviezen en/of offertes! 

aluminium binnendeuren plaatsen in @city

Aluminium

Aluminium binnendeuren treffen we niet zoveel aan als de houten of PVC binnendeuren. Dit komt omdat een aluminium deur zo goed als altijd een glazen deur is die gebruik maakt van ranke en uiterst fijne deurlijsten. Aluminium is zeer sterk en licht waardoor het grote overspanningen en afmetingen moeiteloos aankan. Daarom dat de fijne afwerking van een glazen deur met de dunne aluminium deurlijsten bij grote hoge draaideuren, enkele of dubbele schuifdeuren, of bij een glazen pivotdeur, het best tot zijn recht komt. De elegante aluminium binnendeuren stralen dan ook een bepaalde klasse uit die het best past in een modern of industrieel interieur. Aluminium is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Een aluminium deur komt tevens tegemoet aan de strenge isolatienormen. Dankzij de verschillende luchtkamers, die gecombineerd kunnen worden met super isolatieglas of driedubbel glas, kunnen er waarden onder 1W/m²K bereikt worden. Pivotdeuren of schuifdeuren kunnen daarbij ook voorzien worden van gehard en gelaagd glas, waardoor je deur inbraakbestendig is. Aluminium binnendeuren worden doorgaans afgewerkt met RVS handgrepen, scharnieren en sloten. Een deur uit aluminium is over het algemeen duurder dan houten of PVC deur, maar door de lichte en duurzame eigenschappen is een aluminium binnendeur zeker een goede investering. Vraag gerust enkele gratis offertes op bij de meest geschikte specialisten uit je regio rond Brussel. Zo kun je aluminium binnendeur laten plaatsen door een ervaren en professionele vakman!

stalen binnendeuren plaatsen in @city

Staal

Een stalen deur hoeft niet altijd een buitendeur te zijn. Als binnendeur kan een stalen deur ook in je interieur een onnavolgbare charme en klasse creëren. In tegenstelling tot een stalen buitendeur zal er voor een stalen binnendeur bijna altijd gekozen worden voor een open stalen deur met glas. Een stalen binnendeur kan daarbij nuttig zijn als functionele doorgang of als scheiding tussen twee ruimtes, maar evengoed kan je stalen binnendeur een puur artistieke of decoratieve functie hebben. Het voordeel van een glazen stalen binnendeur is dat je het open en moderne karakter van je woning bewaart, maar dat er toch opzichtelijke accenten worden gelegd in je interieur. Vaak zal een stalen binnendeur bestaan uit twee, al dan niet hoge van vloer tot plafond reikende, draaideuren maar ook stalen schuifdeuren, stalen pivotdeuren, of een stalen raamkader, kunnen een zeer chique uitstraling geven aan je vertrekken. De beglazing van je stalen binnendeur kun je zelf bepalen naargelang de gewenste normen. Afhankelijk van je akoestische, thermische en/of veiligheidseisen, kunt je je stalen deur laten plaatsen met gehard glas, gelaagd glas, hoogrendementsglas of dubbel glas. Je kunt daarbij ook dwars kozijnen voorzien in je stalen deur, waardoor je het sierlijk uitzicht van je binnendeur nog vergroot. Wens je om bepaalde veiligheidsredenen toch een volle stalen binnendeur met de nodige extra vergrendelingen, dan kan dit uiteraard ook door de plaatser geregeld worden. Een elegante stalen binnendeur biedt altijd een artistieke meerwaarde, maar voor deze grandeur betaal je dan ook meer dan voor een andere binnendeur. Door de dure prijs is een authentieke stalen binnendeur dan ook niet aan iedereen gegeven. Ontdek de mooie stalen binnendeuren bij je regionale plaatsers uit Brussel en laat je stalen binnendeur plaatsen met kennis van zaken!

glazen binnendeuren plaatsen in @city

Glas

Glazen deuren zitten in de lift en ze worden tegenwoordig vaak geplaatst in nieuwbouwwoningen om het ruimtegevoel en de lichtinval te vergroten. In combinatie met andere materialen, kun je een glazen binnendeur plaatsen als enkele draaideur, als dubbele draaideur, blokdeur, schuifdeur of als pivoterende deur. Een glazen binnendeur kan volledig uit glas bestaan waarbij enkel de deurlijsten of de scharnieren van staal of aluminium zijn. Een glazen binnendeur hoeft daarbij niet altijd doorzichtig te zijn. Een glazen deur kan ook mat zijn, waarbij melkglas met een blauwe, grijze of witte tint wordt gebruikt, gekleurd zijn, gezandstraald zijn of bekleed zijn met een al dan niet decoratieve folie. Een glazen deur past in bijna ieder interieur. Zowel in livings, keukens, badkamers, slaapkamers of eetkamers, kun je een decoratieve glazen binnendeur plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld de living scheiden door een grote dubbele glazen deur met stalen frame, of door een grote glazen pivotdeur uit één stuk waarmee je het ruimtegevoel blijft benadrukken. Of je kunt een glazen schuifdeur voorzien voor een aanpalende dressing bij je slaapkamer, of voor een wellnessruimte naast je badkamer. Een glazen binnendeur plaatsen, vraagt een beetje gewenning en inleving, maar de meeste mensen zijn toch uiterst tevreden over hun glazen binnendeuren. Met een glazen deur geef je een decoratieve of artistieke meerwaarde aan je interieur met een moderne en eigentijdse uitstraling. Voor meer inlichtingen over de mogelijkheden van glazen binnendeuren, kunt je hier de meest geschikte specialisten uit de omgeving of buurt van Brussel vrijblijvend contacteren!

Premies

Voor het plaatsen van nieuwe deuren kun je in aanmerking komen voor een premie. Volgens de wetgeving moeten vanaf 2020 alle woningen minstens dubbel glas hebben. Voldoe je niet aan deze voorwaarde, dan kun je strafpunten oplopen en kan je woning bij het overschrijden van 15 strafpunten onbewoonbaar verklaard worden. Gelukkig wordt het isoleren van bestaande woningen toch ook nog op bepaalde vlakken aangemoedigd en worden er premies toegekend. Indien je bij een renovatie je oude ramen en deuren laat vervangen en de werken laat uitvoeren door een erkende plaatser, en indien er hoogrendement of driedubbel glas geplaatst wordt met een maximum U-waarde van 1,0 W/m²K, kun je in aanmerking komen voor de premie. Alle voorwaarden kun je raadplegen op de website van de Vlaamse Overheid. Ook voor het laten plaatsen van lichtkoepels, een terrasoverkapping, of dakramen, kun je de premie aanvragen. Je kunt via onderstaande link controleren of je aan de voorwaarden voldoet.

Premie Vlaamse Overheid


premies binnendeuren @city
Vind een geschikte plaatser in Brussel door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van binnendeuren?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR BINNENDEUREN BEPAALD?

Ga je een deur kiezen, dan zullen de stijlkeuze, het materiaal en het budget de voornaamste factoren zijn voor je keuze. Hou er rekening mee dat de prijs voor een binnendeur sterk kan uiteenlopen. Een volle massieve houten deur zal een stuk duurder zijn dan een PVC deur of een goedkope verfdeur. Ook voor een glazen deur, al dan niet met een afwerking van aluminium, hout of staal, betaal je in de meeste gevallen een meerprijs. Naast het materiaal spelen ook de afmetingen en het type binnendeuren een rol. Er bestaan binnendeuren in verschillende formaten die je standaard kunt plaatsen, maar sommige deuren dienen op maat gemaakt te worden.

Gelet op de vele ervaringen, is het sterk aanbevolen om je deurkeuze doordacht en met kennis van zaken te bepalen. Duurdere interieurdeuren zijn qua design vaak tijdloos, en ze hebben een lange levensduur. Maar voor de niet zichtbare vertrekken kunnen verfdeuren, die je telkens weer kunt schilderen in een kleur naar keuze, een mooie budgettaire oplossing zijn. Informeer je daarom op voorhand en vraag een gratis offerte aan bij enkele van de professionele plaatsers uit de omgeving van Brussel. Zo heb je een idee van de prijs-kwaliteit en kun je de juiste keuze maken.


Prijzen binnendeuren plaatsen

Soort binnendeur
Richtprijs
Binnendeur schildersdeur
vanaf € 150
Binnendeur fineerhout
vanaf € 250
Binnendeur massief hout
vanaf € 300
Binnendeur PVC
vanaf € 250
Binnendeur aluminium
vanaf € 600
Binnendeur glas
vanaf € 250
Blokdeur
vanaf € 300
Pivoterende deur
vanaf € 1400
Schuifdeur
vanaf € 1200
Vouwdeur
vanaf € 2000
Op zoek naar een plaatser in Brussel om de prijs voor je binnendeuren te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
475 plaatsers rond Brussel!