Ontvang tot 3 offertes voor uw binnendeuren

Bereik tot 2853 plaatsers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw binnendeuren

  U wilt binnendeuren laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw deuren? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele plaatsers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele plaatsers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2853
plaatsers
130
Opdrachten
per maand
91
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Vlaanderen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zoek iemand voor het plaatsen van 2 binnendeuren, type schildersdeuren, op zolder. Momenteel is er enkel een deurgat, na renovatie, de kamers zijn wel klaar ook is er reeds gevloerd.
Mvg
Offerteaanvraag uit olen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Tuindeur van pvc kleur wit
Offerteaanvraag uit Niel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele plaatsers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw binnendeuren, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele plaatsers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van uw binnendeuren.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde plaatsers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw binnendeuren en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw deur zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de plaatsers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de te plaatsen deuren ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke plaatser?

Vind een geschikte plaatser in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw binnendeuren wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor het plaatsen van uw deuren garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele plaatsers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Binnendeuren plaatsen: uw binnendeur professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw binnendeuren éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde plaatsers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van uw deuren snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele plaatsers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Binnendeuren plaatsen

Bij een nieuwbouw of bij een woningrenovatie vormen uw deuren (en ramen) een belangrijk onderdeel van de geplande werken. Daar waar u met een voordeur steeds rekening dient te houden met uw woningstijl en de vormgeving van uw ramen, heeft u voor uw binnendeuren een veel grotere vrijheid in uw keuzes. Binnendeuren plaatsen doet u echter ook niet zomaar ondoordacht want ze bepalen voor een groot stuk het uitzicht van uw interieur. Wenst u een warm en gezellig interieur dan zijn houten binnendeuren nog altijd de beste keuze, ongeacht of uw woningstijl landelijk, klassiek of modern is. Houten binnendeuren hebben een ruim gamma van verschillende houtsoorten waarbij u naast de kleur ook de gladheid en de afwerking van uw binnendeuren kunt bepalen. Een houten binnendeur uit volle eik, een laminaat binnendeur met beglazing, een moderne strakke houten binnendeur uit fineer of een standaard schilderdeur, met een houten binnendeur kunt u alle richtingen uit. Naast een houten binnendeur zijn er ook nog andere decoratieve binnendeuren voor uw interieur. Zo biedt een PVC binnendeur vele mogelijkheden qua kleuren en afwerkingen door het toevoegen van facetpanelen en/of glasramen. Bij binnendeuren met een groter raamoppervlak kunt u naast hout of PVC ook kiezen voor een binnendeur van staal of aluminium. Glazen deuren, al dan niet met een houten, stalen, aluminium of PVC omlijsting, geven uw interieur een ruimtelijke en moderne invulling met veel lichtinval. Een glazen binnendeur kan een gewone draaideur zijn maar tegenwoordig kiezen vele mensen vaak voor een moderne hedendaagse invulling met een schuifdeur, blokdeur, vouwdeur of pivoterende deur als decoratieve binnendeur. Het plaatsen van de meest geschikte binnendeuren vraagt dus een goede inschatting om te bepalen welke binnendeuren een goede verrijking en aanvulling vormen voor uw interieur. De keuze voor de juiste binnendeur hangt ook nauw samen met de functionaliteit en de plaats. Laat u daarom inspireren en ontdek de vele mooie binnendeuren variaties bij de professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio. Vraag hen vrijblijvend naar enkele adviezen of offertes en laat uw binnendeuren plaatsen met kennis van zaken!

binnendeuren plaatsen

Mogelijke soorten binnendeuren

draaideuren

Draaideuren

De meest gebruikte standaard binnendeur is en blijft nog altijd de klassieke enkele draaideur. Vaak zijn dit houten binnendeuren die uit massief, gelamineerd of fineer hout worden vervaardigd of zijn het houten schilderdeuren uit MDF of spaanplaat. Maar een enkele draaideur kan ook uit PVC bestaan met het uitzicht van een houten deur. Meestal zal een draaideur, door middel van scharnieren, naar één zijde opendraaien en gekaderd zitten in een vaste deuromlijsting. Door deze vaste omkadering houden uw binnendeuren de warmte binnen en houden ze de tocht buiten. Anderzijds kan een draaideur ook een niet volledig verankerde pendeldeur zijn die naar beide richtingen kan opendraaien. Naast een enkele draaideur kunt u ook kiezen om dubbele draaideuren te laten installeren als binnendeur. Een dubbele draaideur, die meestal voorzien is van ramen, vergroot niet alleen het ruimtelijk gevoel maar het kan ook zeer praktisch zijn wanneer u twee aanpalend ruimtes wilt verbinden of scheiden. Ook voor het verhuizen van grote stukken biedt dit vaak voordelen. Vooral de grote hoge draaideuren van zwart staal kunnen een interieur zonder veel moeite naar een hoger niveau tillen door hun authentieke en tijdloze uitstraling. De keuze aan draaideuren is zeer groot en divers en ze kunnen standaard verkregen worden of op maat gemaakt worden al naargelang uw wensen. De prijs van een draaideur wordt bepaald aan de hand van het gebruikte materiaal, het maatwerk en het soort beglazing. Voor meer informatie of prijsoffertes, verwijzen we u graag door naar de talrijke erkende deuren plaatsers uit uw regio. 

blokdeuren plaatsen

Blokdeuren

Een blokdeur is een draaideur die verwerkt zit in een wand zonder een zichtbare omkasting waarbij het lijkt dat uw binnendeur opgaat in de wand. Blokdeuren zijn erg gewild omdat ze als ongecompliceerde binnendeuren zeer goed passen in een modern en strak interieur. Vaak hebben blokdeuren dan ook dezelfde (witte) kleur als de muren en gebruiken ze over het algemeen geen zichtbare of opvallende deurgrepen, scharnieren of deursloten. Meestal worden blokdeuren voorzien van een minimale houten of aluminium kader maar een blokdeur zonder kader behoort ook tot de mogelijkheden. In dit geval wordt uw blokdeur voorzien van een magneetsluiting of drukslot. Een blokdeur kan zowel standaard als op maat gemaakt worden. Sommige op maat gemaakt blokdeuren reiken daarbij van de vloer tot aan het plafond waardoor ze een strak design hebben zonder horizontale deurlijnen. De meeste blokdeuren worden van hout gemaakt maar ook PVC en glas blokdeuren zijn mogelijk. Bekijk de stijlvolle blokdeuren bij uw regionale deuren plaatsers en laat uw binnendeuren plaatsen door een ervaren stielman. Via OffertesOnline.be kunt u enkele vrijblijvende offertes aanvragen voor een goede vergelijking!

schuifdeuren plaatsen

Schuifdeuren

Schuifdeuren vinden stilaan hun weg naar het grote publiek. We hebben het dan niet over de reeds ingeburgerde buiten schuifdeuren maar wel over de steeds populairder wordende binnen schuifdeuren. Schuifdeuren behoeven, in tegenstelling tot draaideuren, weinig manoeuvreerruimte en ze zijn dan ook zeer praktisch in gebruik. Een schuifdeur kan een enkelvoudige schuifdeur zijn of een dubbele of meervoudige schuifdeur zijn. Afhankelijk van uw interieurstijl, kunt u hierbij kiezen voor gesloten volle schuifdeuren of voor glazen schuifdeuren die het open en hedendaags profiel van uw woning benadrukken. De installatie van deze decoratieve binnendeuren kan op verschillende wijze uitgevoerd worden met een hangend schuifdeursysteem, een geleidend schuifdeursysteem, een symmetrisch schuifdeursysteem of een in de wand geplaatst systeem. Een schuifdeur kan zowel van hout, PVC, aluminium of van staal zijn. De meeste toepassingen van een schuifdeur als binnendeur, vinden we voornamelijk terug als scheiding tussen twee aanpalende vertrekken die soms toch met elkaar verbonden dienen te blijven. Zo kunt u een schuifdeur plaatsen tussen uw living en uw eetkamer of tussen uw slaapkamer en uw dressing of badkamer. Voor de beglazing van uw schuifdeuren kunt u uw binnendeuren helder, mat, gekleurd of met een patroon laten voorzien. Met een schuifdeur kiest u voor een hedendaagse stijlvolle binnendeur. Laat uw binnendeuren plaatsen met een originele insteek en vraag enkele vrijblijvende prijsoffertes voor schuifdeuren aan bij de gediplomeerde deuren plaatsers uit uw regio! 

pivoterende binnendeur plaatsen

Pivoterende deuren

Indien u een originele en authentieke binnendeur wilt dan is een pivoterende deur zeker het overwegen waard. Een pivotdeur is een moderne eigentijdse binnendeur die draait rond haar as. Deze as kan centraal in de deur verankerd zitten, waarbij de deur zonder omlijsting tot 360 graden rond haar as kan draaien, of met een as aan de zijkant met een beperkte draairadius tot 180 graden. Alhoewel een volle gesloten pivotdeur uit hout of PVC ook bestaat, worden de meeste pivoterende deuren toch voorzien als glazen binnendeur met een houten, aluminium of stalen frame. Het glas dat voor uw pivoterende deur gebruikt wordt, is gehard glas dat vijf maal sterker is dan gewoon glas zodat het zo goed als onbreekbaar is. Doorgaans is een pivoterende binnendeur groter dan een gewone binnendeur en bestrijkt ze zelfs de oppervlakte van een dubbele draaideur. Een pivoterende binnendeur is dan ook een echte blikvanger voor uw interieur en als glazen binnendeur creëert ze ruimte en licht in uw woning. Een pivoterende deur is niet goedkoop maar deze unieke binnendeur biedt een serieuze meerwaarde die zeker indruk zal maken op uw gasten. Overtuig uzelf en ontdek de verschillende pivotdeuren bij uw regionale ramen en deuren plaatsers en vraag naar enkele vrijblijvende offertes! 

vouwdeuren plaatsen

Vouwdeuren

Een vouwdeur is eigenlijk een variant van de binnen schuifdeur maar in plaats van dat uw binnendeur volledig openschuift naar één of twee zijden, plooit een vouwdeur de panelen op zoals een harmonica. Een vouwdeur kan dienen om ruime vertrekken te scheiden of te verbinden en het grote voordeel van een vouwdeur is dat het in de breedte weinig ruimte inneemt. Zo worden metalen vouwdeuren, met veel glas in de panelen, vaak gebruikt als scheiding tussen de living en de eetkamer. Door de vouwdeur open te plooien creëert u op die manier een grote binnenruimte voor speciale gelegenheden of familiefeestjes. Maar vouwdeuren kunnen ook perfect gebruikt worden als scheiding tussen uw slaapkamer en uw dressing. Een glazen vouwdeur in helder glas geeft een open karakter aan uw woning maar ook mat glas is mogelijk wanneer u meer afscheiding of privacy wilt. Voor een goede op maat gemaakte vouwdeur betaalt u al gauw een stevige prijs maar het geeft wel een artistieke meerwaarde aan uw woning. Voor meer informatie kunt u hier vrijblijvend terecht bij onze erkende regionale ramen en deuren plaatsers! Zo kunt u uw binnendeuren plaatsen aan de beste en voordeligste voorwaarden.

Op zoek naar een plaatser om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van uw binnendeuren?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke materialen voor uw binnendeuren

houten binnendeuren plaatsen

Houten binnendeuren plaatsen

De keuze voor houten binnendeuren is zeer uitgebreid. Zowel op het vlak van materiaalkeuze, duurzaamheid of prijs, kunt u met een houten binnendeur alle kanten uit. Bij klassieke of landelijke woningen blijven de volhouten massieve binnendeuren de voorkeur uitdragen van de mensen die hun warm en klassevol interieur willen benadrukken. Een massief houten binnendeur is robuust en sterk en ze straalt een vertrouwelijke schoonheid uit. De meest gekende volhouten binnendeuren zijn van eik maar ook hardhoutsoorten zoals merbau, beuk, meranti, afzelia of afrormosia komen hiervoor in aanmerking. Een massief houten binnendeur bevat meestal geen ramen maar in- of uitspringende panelen met decoratieve randprofielen. Door de zwaarte van deze deuren worden er verstevigde scharnieren gebruikt van staal of inox. Naast de volhouten binnendeuren heeft u ook nog de houten binnendeuren met één of meerdere glasramen. De grootte van het glas kunt u zelf bepalen en ook de keuze voor doorzichtig glas of mat glas kunt u op voorhand bespreken met uw lokale ramen en deuren plaatser. Meestal zal men voor deze deuren werken met laminaat of fineerhout maar massief hout kan ook. Laminaat en fineer wordt veel gebruikt bij binnendeuren die een vlakke afwerking hebben en die meer passen in een hedendaags of modern interieur. Deze stijlrijke deuren hebben een groot aanbod aan houtkleuren en ze passen, door hun strakke vorm, dan ook in elke omgeving. Tegenwoordig kiezen mensen ook steeds meer voor een originele invulling waarbij een houten schuifdeur of een grote houten pivotdeur dikwijls de voorkeur wegdragen. Vaak vormen deze aparte houten binnendeuren een echte eyecatcher in het interieur en is het een weldoordachte keuze. Voor de andere vertrekken, die niet behoren tot de zichtbare leefruimte, bieden houten schilderdeuren een mogelijke oplossing. De MDF schilderdeuren zijn meestal zeer licht en gemakkelijk te plaatsen. Bovendien kunt u deze deuren verven in de kleur die u zelf wilt. Schilderdeuren zijn, in tegenstelling tot de andere houten binnendeuren, zeer goedkoop en ze worden dan ook vaak gebruikt voor kelders, zolders, hobbykamers of slaapkamers. Het grote voordeel van alle houten deuren is dat u uw deuren gemakkelijk kunt herstellen. Vooral de massieve houten deuren zijn tijdloos. Zo kunnen oude massieve binnendeuren bij een renovatie gezandstraald worden zodat u stralende deuren heeft voor een veel goedkopere prijs dan wanneer u weer nieuwe binnendeuren had moeten kopen. De keuze aan houten deuren is dus zeer ruim en verschillend en het loont zeker de moeite om vooraf even te kijken welke binnendeuren het best tegemoet komen aan uw wensen. Laat u inspireren door de lokale ramen en deuren plaatsers uit uw regio en laat uw houten binnendeur plaatsen met de nodige adviezen en vakkennis!

binnendeuren pvc plaatsen

PVC binnendeuren

PVC binnendeuren onderscheiden zich door hun strakke vormgeving en hun talrijke kleurvariaties. Dit laat toe dat u vele opties heeft voor uw interieur aankleding waarbij u uw binnendeuren kunt combineren met elke stijl, of die nu klassiek of modern is. PVC binnendeuren kunnen daarbij perfecte kopieën zijn van een laminaat of fineer houten deur, een houten schilderdeur of van een natuurlijke massief houten deur, houtkleur en nerfstructuur inbegrepen. Maar PVC binnendeuren kunnen ook decoratieve raampartijen bevatten met fijne dwarsprofielen of elegant afgewerkt zijn met uitspringende facetpanelen. Een PVC binnendeur heeft geen last van vocht of temperatuurschommelingen en het onderhoud is zeer eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren. Door een aangebrachte toplaag van acrylaat zijn uw PVC binnendeuren ook beschermd tegen krasvorming. Indien nodig kunnen uw binnendeuren tevens uitgerust worden met hoogrendementsglas of driedubbel glas waardoor ze zeer goede thermische en akoestische isolatiewaarden hebben. Doordat uw PVC binnendeuren amper kunnen slijten, hebben ze een lange levensverwachting. Ook qua prijs zit u met een PVC binnendeur vrij goedkoop tegenover de andere binnendeur materialen. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat vele mensen PVC binnendeuren plaatsen in hun nieuwe woning of bij een woningrenovatie. Ontdek de voordelen van een PVC deur en laat uw PVC binnendeur plaatsen met kennis van zaken. Via OffertesOnline.be kunt u de erkende ramen en deuren plaatsers uit uw regio contacteren voor vrijblijvende adviezen en/of offertes! 

aluminium binnendeuren plaatsen

Aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren treffen we niet zoveel aan als de houten binnendeuren of PVC binnendeuren. Dit komt omdat een aluminium binnendeur zo goed als altijd een glazen deur die gebruik maakt van een ranke en uiterst fijne omkadering. Aluminium is zeer sterk en licht waardoor het grote overspanningen moeiteloos aankan. Grote hoge draaideuren, enkele of dubbele schuifdeuren of een glazen pivotdeur doen de fijne afwerking van een deur met een aluminium omlijsting het best tot hun recht komen. Aluminium binnendeuren zijn dan ook zeer elegante binnendeuren die een bepaalde klasse uitstralen en die het best passen in een modern of industrieel interieur. Aluminium is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Op het vlak van isolatie scoort u ook zeer goed met uw aluminium binnendeuren. Dankzij de verschillende luchtkamers, die gecombineerd kunnen worden met super isolatieglas of driedubbel glas, kunnen er waarden onder 1W/m²K bereikt worden. Pivotdeuren of schuifdeuren kunnen daarbij ook voorzien worden van gehard en gelaagd glas waardoor uw deuren inbraakbestendig zijn. Aluminium binnendeuren worden doorgaans afgewerkt met RVS handgrepen of sloten. Binnendeuren uit aluminium zijn over het algemeen duurder dan houten of PVC binnendeuren maar door de lichte en duurzame eigenschappen is een aluminium binnendeur zeker een goede investering. Vraag gerust enkele gratis offertes op bij de vele professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio en laat uw aluminium binnendeur plaatsen door een ervaren en professionele vakman!

stalen binnendeuren plaatsen

Stalen binnendeuren

Een stalen deur hoeft niet altijd een buitendeur te zijn. Ook stalen binnendeuren kunnen een onnavolgbare charme en klasse creëren en een stijlvolle invulling geven aan uw interieur. In tegenstelling tot de stalen buitendeuren zal er voor een stalen binnendeur bijna altijd gekozen worden voor een open stalen deur met glas. Een stalen binnendeur kan daarbij nuttig zijn als functionele doorgang of als scheiding tussen twee ruimtes maar evengoed kan uw stalen binnendeur een puur artistieke of decoratieve functie hebben. Het voordeel van een glazen stalen binnendeur is dat u het open en moderne karakter van uw woning bewaart maar dat er toch opzichtelijke accenten worden gelegd in uw interieur. Vaak zal een stalen binnendeur bestaan uit twee, al dan niet hoge, draaideuren maar ook stalen schuiframen, stalen pivoterende deuren of een stalen raamkader kunnen een zeer chique uitstraling geven aan uw interieur. De beglazing van uw stalen binnendeur kunt u zelf bepalen naargelang de gewenste normen. Afhankelijk van uw akoestische, thermische en/of veiligheidseisen kunt u uw stalen deur plaatsen met gehard glas, gelaagd glas, hoogrendementsglas of dubbel glas. Ook kunt u dwars kozijnen voorzien in uw stalen binnendeuren waardoor u het sierlijk uitzicht van uw binnendeur nog vergroot. Wenst u om bepaalde (veiligheids) redenen toch een volle stalen binnendeur met de nodige extra vergrendelingen dan kan dit uiteraard ook door uw deuren plaatser geregeld worden. Een elegante stalen binnendeur biedt altijd een artistieke meerwaarde voor uw interieur maar voor deze grandeur betaalt u dan ook meer dan voor een andere binnendeur. Een authentieke stalen binnendeur is dan ook niet aan iedereen gegeven. Ontdek de mooie stalen binnendeuren bij uw regionale ramen en deuren plaatsers en laat uw stalen binnendeur plaatsen met kennis van zaken!

glazen binnendeuren plaatsen

Glazen binnendeuren

Glazen deuren zitten in de lift en ze worden vaak voorzien in nieuwbouwwoningen om het ruimtegevoel en de lichtinval te vergroten. In combinatie met andere materialen, kan u een glazen binnendeur plaatsen als enkele draaideur, als dubbele draaideur, blokdeur, schuifdeur of als pivoterende deur. Een glazen binnendeur kan volledig uit glas bestaan waarbij enkel het frame of de scharnieren van staal of aluminium zijn. Een glazen binnendeur hoeft daarbij niet altijd doorzichtig te zijn. Een glazen binnendeur kan ook mat zijn, waarbij melkglas met een blauwe, grijze of witte tint wordt gebruikt, gekleurd zijn, gezandstraald zijn of bekleed zijn met een al dan niet decoratieve folie. Glazen deuren passen in bijna ieder interieur. Zowel in livings, keukens, badkamers, slaapkamers of eetkamers kunt u decoratieve glazen binnendeuren plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw living scheiden door een grote dubbele glazen deur met stalen frame of door een grote glazen pivotdeur uit één stuk waarmee u het ruimtegevoel blijft benadrukken. Of u kunt een glazen schuifdeur voorzien voor een aanpalende dressing bij uw slaapkamer of voor een wellnessruimte naast uw badkamer. Een glazen binnendeur plaatsen vraagt een beetje gewenning en inleving maar de meeste mensen zijn toch uiterst tevreden over hun glazen binnendeuren. Met een glazen deur geeft u een decoratieve of artistieke meerwaarde aan uw interieur en geeft u uw woning, ongeacht de woningstijl, een moderne en eigentijdse uitstraling. Voor meer inlichtingen over de mogelijkheden van glazen binnendeuren kunt u hier enkele van onze ervaren deuren plaatsers uit uw omgeving of buurt vrijblijvend contacteren!

Premies

Voor ramen en deuren kunt u beroep doen op verschillende premies indien u voldoet aan bepaalde voorwaarden. Indien het gaat om een renovatie van uw woning waarbij, naast uw ramen en deuren, nog minstens twee andere ingrijpende en ecologische renovaties worden doorgevoerd, komt u in aanmerking voor een totaalrenovatiebonus. Naargelang de besparing op uw energieverbruik kan dit oplopen tot bijna vijfduizend euro. Verder biedt de Vlaamse regering nog een renovatiepremie aan voor ramen en deuren van een woning ouder dan dertig jaar en een verbeteringspremie, voor het buitenschrijnwerk, voor woningen ouder dan vijfentwintig jaar indien ze ook minstens een dubbele beglazing omvat. Ook de netwerkbeheerders bieden premies aan voor uw ramen en deuren indien de woning of het nieuw aangebouwde deel hoogrendementsglas bevat en het een U-waarde heeft de niet hoger is dan 1,1 W/m². Aan de meeste premies voor ramen en deuren zijn er wel enkele voorwaarden verbonden en het is dus raadzaam om u goed te laten informeren welke premies voor u van toepassing zijn. U kunt dit doen via de Vlaamse overheid, online of via één van de vele erkende ramen en deuren plaatsers uit uw regio die u ook informatie kunnen verstrekken over de mogelijke premies!

premies binnendeuren
Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van binnendeuren?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR uw binnendeuren BEPAALD?

Wanneer u een binnendeur laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw deuren, en anderzijds is er de arbeidskost van de plaatser(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele plaatsers uit uw regio. 

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen binnendeuren plaatsen

Soort binnendeur
Richtprijs
Binnendeur schildersdeur
vanaf € 150
Binnendeur fineerhout
vanaf € 250
Binnendeur massief hout
vanaf € 300
Binnendeur PVC
vanaf € 250
Binnendeur aluminium
vanaf € 600
Binnendeur glas
vanaf € 250
Blokdeur
vanaf € 300
Pivoterende deur
vanaf € 1400
Schuifdeur
vanaf € 1200
Vouwdeur
vanaf € 2000
Op zoek naar een plaatser om de prijs voor uw binnendeuren te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2853 plaatsers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...