Aluminium ramen plaatsen

Bereik tot 495 vakmannen rond Jette.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je nieuwe ramen?

  Je wil nieuwe aluminium ramen laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je nieuwe ramen? Hoe vind je een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in de omgeving van Jette, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele ramen en deuren installateurs uit jouw regio rond Jette verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele plaatsers die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2913
plaatsers
56
Opdrachten
per maand
63
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Jette

Type ramen en/of deuren: PVC ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

De voordeur moet herstelt of vervangen worden.
Het gaat om een rechthoekige pvc deur.
We willen ook een veiligheidsslot met nachtschoot.
Offerteaanvraag uit Brussel

Type ramen en/of deuren: Aluminium ramen en/of deuren

Aantal: 5 tot 10 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een nieuwbouw

Projectbeschrijving:

Ramen met ventilatie, schuiframen.
Offerteaanvraag uit Kerksken

Vind een geschikte plaatser in de buurt van Jette

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval een plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je je aluminium ramen en deuren plaatsen wilt toevertrouwen. Je moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor het plaatsen van je nieuwe ramen garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de omgeving van Jette. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Aluminium ramen: laat je aluminium ramen professioneel installeren!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je nieuwe ramen éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Jette jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes voor het plaatsen van je nieuwe ramen en deuren snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele plaatsers rond Jette... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele ramen en deuren plaatsers in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor aluminium ramen en deuren plaatsen, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele plaatsers die gelegen zijn in de omgeving van Jette en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van je ramen en deuren.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmannen uit jouw regio rond Jette. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van je aluminium ramen en deuren en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de plaatsing van je ramen zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Jette die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige jouw contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmannen rond Jette. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van de te plaatsen ramen of deuren ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte plaatser in Jette door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Aluminium ramen

Wanneer mensen aluminium ramen of deuren plaatsen, merken we dat deze keuze in de meeste gevallen te maken heeft met de grootte van de ramen of buitendeuren. Een meer dan terechte keuze, want geen enkel andere materiaalsoort kan de gecombineerde lichte en sterke eigenschappen van de aluminium ramen garanderen. Dankzij deze troeven kunnen er bij aluminium ramen grote overspanningen gerealiseerd worden, met uiterst fijne raamprofielen, en dankzij die uitzonderlijke kwaliteit kun je de plaatsing van je aluminium ramen in een zeer elegante en decoratieve toepassing laten uitvoeren. Vooral bij grote vaste ramen en schuiframen laten de meeste mensen daarom ramen plaatsen van aluminium, maar ook voor je draairamen, stolpramen, valramen, velux ramen of draai-kiepramen is aluminium een zeer goed idee. Een aluminium raam heeft een zeer grote levensduur en je raam vraagt amper onderhoud. Ook qua vormgeving en kleuren zit je goed wanneer je een aluminium raam laat plaatsen. Zo kun je je aluminium raam laten poedercoaten in meer dan tweehonderd kleuren met een glanzende, matte, effen of gemoffelde uitvoering. Aluminium profielen kunnen niet roesten, dus je raamprofielen blijven kleurvast en weerbestendig. Aluminium profielen scoren ook uitstekend op het vlak van inbraakveiligheid. Door de sterkte van het materiaal, bieden je aluminium ramen de beste veiligheidsgaranties en krijgen ze, indien ze voorzien zijn van een goed vergrendelingssysteem, vaker het politiekeurmerk voor veilig wonen. Zo verklein je onaangename verrassingen en schrik je de inbrekers af. Voor het onderhoud van je aluminium ramen volstaat het om elk raam af en toe te reinigen met water en zeep. Gebruik hiervoor best een zachte doek of spons om krassen in je aluminium raamprofielen te vermijden. De isolatiewaarden voor aluminium ramen zijn de laatste jaren ook sterk verbeterd door de plaatsing van meer luchtkamers en thermische onderbrekers. De meest kwalitatieve aluminium ramen hebben meerdere luchtkamers, driedubbel isolatieglas en vaak PVC langs de binnenzijde van het raam voor een optimale thermische isolatie. Hierdoor bereiken deze aluminium ramen zeer goede isolatienormen tot 0,8 W/m²K. Aluminium ramen zijn zeer duurzaam en aluminium is ook recycleerbaar. De prijs voor aluminium ramen is redelijk duur en schommelt rond de prijs van de betere hardhout ramen van de schrijnwerker, maar dankzij de vele voordelen van je aluminium ramen, zullen je investeringen op termijn zeker lonen. Laat je ramen plaatsen door een erkende ramen plaatser uit je regio en vraag vrijblijvend offertes aan bij de vele professionele ramen installateurs uit de omgeving van Jette!

aluminium ramen laten plaatsen in @city

Mogelijke soorten aluminium ramen

vast raam aluminium @city

Vast raam in aluminium

Zowel voor kleine vaste ramen als voor grote vaste ramen biedt aluminium een heleboel voordelen. Aluminium is ijzersterk en wanneer je vaste aluminium ramen laat plaatsen zit je op het vlak van levensduur en onderhoud op rozen. Vooral voor grotere raampartijen, met een vaste raamopening of raamkader, die een aanzienlijk stuk van de buitenmuur innemen, kun je geen betere materiaalsoort gebruiken voor de plaatsing van je raam. Aluminium kozijnen zijn zeer sterk en licht waardoor elk raamkozijn een uitstekende ondersteunende draagkracht biedt, zelfs indien je smalle en elegante raamprofielen laat plaatsen. Vaste ramen in aluminium worden vaak gebruikt in livings, eetkamers of keukens waar er veel lichtinval vereist wordt, of waar men een goed uitzicht wil hebben op de straatkant of de tuin. Een groot vast raam plaatsen wordt dan ook meestal toegepast bij open of halfopen bebouwingen, en ook bij de etalages van winkels zal men doorgaans grote vaste ramen plaatsen. Omwille van het grote glasoppervlak laat je deze vaste ramen best plaatsen met hoogrendementsglas of driedubbel isolatieglasglas om het warmteverlies te beperken. In garages, werkplaatsen of toiletten zal men eerder één of meerdere kleine vaste ramen plaatsen met beperkte afmeting voor een betere lichtinval. Een mooi recht vast raam in aluminium kan niet geopend worden en het is, dankzij het sterke materiaal, zeer inbraakveilig. Aangezien er geen manipulaties dienen uitgevoerd te worden, is het raam luchtdicht en ook goedkoper dan de andere aluminium ramen. Vraag gerust naar een paar gratis offertes voor vaste ramen in aluminium bij de vele professionele ramen en deuren installateurs uit Jette of omgeving! 

draairaam aluminium @city

Aluminium draairamen

Bij de aluminium draairamen kun je enkelvoudige of dubbelvoudige ramen plaatsen die naar binnen of naar buiten kunnen draaien. Bij een dubbelvoudig aluminium draairaam zit er in het midden een raamkozijn tussen de twee draairamen. Dankzij dit raamkozijn kun je je aluminium draairamen afzonderlijk openen en sluiten, en kunnen de beide ramen ook afzonderlijk vergrendeld worden. Door de grote draagkracht en sterkte van het materiaal, zal men aluminium ook zeer veel gebruiken voor het plaatsen van grote draairamen. Meestal zal men grote ramen plaatsen als statisch binnenramen of als buitenramen naar een veranda of tuin. Vooral bij woningen met een oud-Vlaamse of Engelse stijl worden deze ramen met een retro look geplaatst en vaak bezitten ze meerdere dwarse kozijnen in het raamoppervlak. Bij moderne woningen zal men dan weer eerder kiezen voor de plaatsing van aluminium pivot draairamen die verticaal of horizontaal rond hun as draaien. Aluminium draairamen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, inbraakveilig en weerbestendig. Ze zijn in talrijke kleuren verkrijgbaar en qua vormgeving kunnen ze zowel met verfijnde als met robuuste raamprofielen worden afgewerkt. Ondanks de populaire aluminium draai-kiepramen, worden aluminium draairamen nog veel gebruikt omdat ze een stuk goedkoper zijn. Vooral bij slaapkamers zal men vaak deze ramen plaatsen omdat draai-kiepramen hier niet altijd noodzakelijk zijn. Laat je aluminium draairamen plaatsen door de ervaren ramen installateurs uit de omgeving van Jette en vraag vrijblijvend prijsvoorstellen!

draai-kiepraam aluminium @city

Aluminium draai-kiepraam

Een aluminium draai-kiepraam is, net zoals bij de andere materiaalsoorten, het meest gebruikte raam bij een nieuwbouw of bij een woningrenovatie. Een aluminium draai-kiepraam combineert een draairaam en een valraam in één raam en het kan dan ook overal gebruikt worden in de woning. Enerzijds kun je je aluminium draai-kiepramen volledig opendraaien, bijvoorbeeld bij warme dagen of wanneer je je ramen wilt kuisen, en anderzijds kun je heel het jaar door de ramen in kiepstand zetten om je kamers te verluchten en te laten ventileren. Vooral voor slaapkamers, badkamers en toiletten is dit geen overbodige luxe, want het voorkomt condensvocht op je muren, plafonds en raamprofielen. Vaak zal men dan ook bij een renovatie de oude ramen verwijderen en deze vervangen door draai-kiepramen. Een aluminium draai-kiepraam bezit ingebouwde veiligheden zodat je het raam slechts in één stand kunt openen. Door hun lichte maar toch sterke eigenschappen, zijn aluminium ramen zeer duurzaam en kun je ze intensief gebruiken. Aluminium draai-kiepramen zijn weerbestendig en volledig waterdicht en luchtdicht. Door het gebruik van inbraakwerende sluitnokken en scharnieren, en een verstevigd raambeslag, voldoen de meeste aluminium draai-kiepramen aan het politiekeurmerk voor veilig wonen. Aluminium draai-kiepramen kunnen door je professionele ramen plaatser met verschillende raamprofielen geleverd worden. Ook voor je ergonomisch isolatieglas met thermische isolatie zijn er meerdere afwerkingen en keuzes voorradig. De ramen zijn duurder dan vaste ramen of draairamen, maar door hun veelzijdigheid bieden ze een comfortabele en functionele meerwaarde. Voor prijzen en adviezen kun je hier vrijblijvend terecht bij de vele lokale ramen installateurs uit jouw buurt rond Jette!

schuifraam aluminium @city

Aluminium schuifraam

De meeste schuiframen worden vervaardigd uit aluminium. Aluminium is zeer licht, maar oersterk en het is dan ook het materiaal bij uitstek om grote glaspartijen veilig te ondersteunen. Niets voor niets worden aluminium schuiframen daarom door bijna alle gerenommeerde ramen installateurs aangeprezen. Bij een renovatie zal men de oude ramen verwijderen omdat die bij grote glaspartijen in een houten of PVC raamprofiel kunnen doorhangen, een probleem dat je met aluminium niet zal hebben. Een aluminium schuifraam is vormvast, elegant en zeer gemakkelijk te bedienen. Doordat de ramen kunnen schuiven, creëer je zonder plaatsverlies meer licht en open ruimtes. Als alternatief keuze kun je ook aluminium deuren plaatsen waarbij je heel je glazen wand kunt openvouwen, erg handig om optimaal te kunnen genieten van de buitenlucht. Aluminium schuiframen zijn tegenwoordig op zich al zeer goed beveiligd tegen inbraken met een uithefbeveiliging en een goede vergrendeling. Wil je je woning nog beter beschermen dan kun je tevens ramen plaatsen met bijhorende raamblokken, magneetsluitingen of een veiligheidsbeglazing. Qua vormgeving kun je kiezen of je één groot aluminium schuifraam wilt, of twee van elkaar openende schuiframen, en of je aluminium schuifraam wordt uitgerust met een schuifsysteem of railsysteem. Vanwege de grote raampartijen wordt een aluminium schuifraam voorzien van kwalitatief hoogrendementsglas of isolatieglas dat zowel op thermisch als op akoestisch vlak hoog scoort. Een raam plaatsen van aluminium zal wel meer kosten dan wanneer je andere ramen laat plaatsen. Voor meer informatie over aluminium schuiframen, kun je terecht bij onze regionale ramen plaatsers rond Jette. Vraag gerust vrijblijvend offertes aan en vergelijk ze!

valraam aluminium @city

Aluminium valramen

Aluminium valramen worden over het algemeen gebruikt bij kleine ruimtes zoals toiletten, badkamers, opbergruimtes of garages om deze te kunnen verluchten. De plaatsing of montage van een aluminium valraam, wordt daarom beter zo hoog mogelijk uitgevoerd, zodat er een optimale ventilatie mogelijk is. Valramen zijn bovendien beperkt in grootte omdat ze gebruik maken van valijzers in de zijstijlen. Zo wordt je aluminium valraam geblokkeerd en kan het niet doorvallen. De meeste aluminium valramen maken gebruik van een kliksluiting maar er bestaan ook meer inbraakveilige sluitingen. Ondanks dat een aluminium raam ijzersterk is, blijft het toch raadzaam om ’s avonds je valraam steeds te sluiten om je woning te beschermen tegen inbraak. De raamprofielen en kozijnen van aluminium valramen, kunnen in oneindig veel kleuren verkregen worden, zodat de kleur van je bestaande ramen perfect kan overgezet worden. De plaatsing van een aluminium valraam zit qua prijs ongeveer op dezelfde hoogte als de plaatsing van een vast aluminium raam. Voor enkele offertes voor aluminium valramen, kun je gratis terecht bij onze ervaren plaatsers uit de regio Jette!

Op zoek naar een vakman uit Jette om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van je aluminium ramen?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Soorten isolatieglas

Voor het glas van je aluminium ramen zijn er twee waarden belangrijk: de U-waarde en de G-waarde. Een U-waarde geeft de thermische isolatiewaarde aan van je glas. Hoe lager de U-waarde is, hoe beter de isolatiewaarde van je aluminium ramen is. De G-waarde geeft de hoeveelheid binnenkomende warmte aan van de zonnestralen. Hoe lager de G-waarde, hoe beter het zonlicht wordt tegengehouden en hoe koeler je woning blijft. Het spreekt dus voor zich dat de beglazing van een woning uiterst belangrijk is voor de energiewaarde van je woning. Een enkel glasraam is stilaan aan het uitsterven en tegenwoordig voldoet zelfs de plaatsing van dubbel glas niet meer aan de meer strenger wordende energie-eisen. Veel van de huidige woningen worden, in overeenstemming met de wetgeving, beter geïsoleerd om een zo laag mogelijk E-peil te bekomen. Vandaar dat we vandaag spreken van driedubbel glas, hoogrendementsglas of van super isolatieglas als afwerking. Zo heeft dubbel glas bijvoorbeeld doorgaans een U-waarde van 2,8 W/m²K, terwijl de U-waarden van hoogrendementsglas of driedubbel glas zich momenteel rond of onder de 1,0 W/m²K bevinden. Bij deze beglazingen worden de luchtspouwen opgevuld met isolerende edelgassen zoals argon of krypton, waardoor de U-waarde nog verder daalt. De montage van deze glasramen wordt dan ook al volop toegepast bij nieuwbouw, bij renovaties of bij passiefhuizen. Door het gebruik van goede glasramen en bijhorend isolatiemateriaal, is er minder energieverbruik nodig en gaat er ook minder energie verloren. Op die manier bespaar je tweemaal op de energiefactuur en zorg je mee voor een beter klimaat. Een driedubbel glasraam of een hoogrendement venster kan door de ramen plaatser uitgevoerd worden bij al je houten, PVC of aluminium ramen. Indien de U-waarde van je nieuwe glaspartijen onder een bepaalde norm blijft, kom je daarbij in aanmerking voor een premie. Voor renovaties aan oudere woningen geeft de Vlaamse regering ook bepaalde premies, mits er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Vanaf 2020 moeten trouwens alle woningen minimum dubbel glas hebben in de leefruimtes zoals livings, eetkamers, slaapkamers en badkamers en worden er strafpunten gegeven bij een ingebrekestelling. Informeer je dus goed op voorhand en kies de juiste glasramen voor je aluminium raamprofielen. Je kunt er zeer veel mee besparen! Vraag gratis advies en prijzen aan de verschillende ramen specialisten uit de omgeving Jette voor een goede vergelijking, en laat je ramen plaatsen met het juiste glas!  

beglazing aluminium ramen @city

Premies voor aluminium ramen

Volgens de wetgeving moeten vanaf 2020 alle woningen minstens een dubbele beglazing hebben. Voldoe je niet aan deze voorwaarde, dan kun je strafpunten oplopen en kan je woning bij het overschrijden van 15 strafpunten onbewoonbaar verklaard worden. Gelukkig wordt het isoleren van bestaande woningen toch ook nog op bepaalde vlakken aangemoedigd en worden er premies toegekend. Indien je bij een renovatie je oude ramen laat vervangen en de werken laat uitvoeren door een erkende ramen plaatser, en indien er hoogrendementsglas geplaatst wordt met een maximum U-waarde van 1,0 W/m²K, kun je in aanmerking komen voor de premie. Alle voorwaarden kun je raadplegen op de website van de Vlaamse Overheid. Zowel voor de plaatsing van je ramen, als voor de plaatsing of montage van lichtkoepels en dakramen, kun je de premie aanvragen. Je kunt via onderstaande link controleren of je aan de voorwaarden voldoet.

Premie Vlaamse Overheid


premies ramen @city
Vind een geschikte plaatser in Jette door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van aluminium ramen?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR ALUMINIUM RAMEN BEPAALD?

Wil je je oudere ramen verwijderen en deze vervangen door energiezuinige ramen, dan hangt daar wel een prijskaartje aan vast. Vooral voor het glaswerk mag je stellen dat hoe lager de U-waarde (waarde isolatie) is, hoe hoger de prijs zal zijn. Hoogrendementsglas of superisolatie glas heeft nu eenmaal zijn prijs. Ook voor het materiaal, het bijhorende isolatiemateriaal en de producten van de raamprofielen zijn er verschillen. Een raamkozijn uit PVC is meestal goedkoper dan een raamkozijn uit hout, aluminium of staal. Naast het soort glas en het materiaal, speelt het esthetische ook een rol en zullen de afmetingen, vormen en kleuren ook voor een deel de prijs bepalen. Een standaard raam zal ook altijd goedkoper zijn dan een op maat gemaakt raam.

Je kunt om de arbeidskosten te drukken ook zelf je oude ramen verwijderen indien je een ervaren klusser of erg handig bent, maar je kunt dit evengoed laten uitvoeren door een vakman. Tenslotte kun je ook besparen door meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Zo heb je een goed idee van de prijs en kun je de meeste geschikte vakman contacteren. Controleer ook de reviews en de verwezenlijkingen van een bedrijf. Het kost je niets, maar het maakt je wel veel wijzer. Interesse in nieuwe ramen plaatsen? Je kunt de regionale plaatsers uit de omgeving van Jette hier contacteren voor een gratis offerte.


Prijzen aluminium ramen plaatsen

Type ramen
Gemiddelde prijs*
Vast raam aluminium 150 x 120
vanaf € 800 voor 2 m²
Aluminium valraam 50 x 50
vanaf € 400
Aluminium draairaam
vanaf € 950
Aluminium draai-kiepraam
vanaf € 950
Schuifraam aluminium
vanaf € 4500
Dakraam
vanaf € 150 voor 1 m²
Schuifraam PVC
vanaf € 800 voor 2 m²
Schuifraam hout
vanaf € 1000 voor 2 m²
Schuifraam aluminium
vanaf € 1500 voor 2 m²
Dubbel glas
€ 60 - € 80 m²
Hoogrendementsglas
€ 80 - € 100 m²
Driedubbel glas
€ 120 - € 150 m²


* inclusief BTW en plaatsing

Op zoek naar een plaatser uit Jette om de prijs voor je aluminium ramen te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke plaatser in de regio Jette?

495 plaatsers rond Jette!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...